Adwords hirdetési intelligencia termékek és szolgáltatások - video bemutató

Szia barátok, ma próbálja eladni a termékeket és a szolgáltatásokat a képzeletbeli AdWords hirdetési szolgáltatás a Google-tól.

Az AdWords a Google hirdetési szolgáltatás, nagyon okos, hatékony és rugalmas, így intelligens elhelyezését hirdetések kereső oldalak vagy Adsense hirdetéseket jelenít meg (Adwords szolgáltatás szemben).

Sikere abban rejlik, hogy az AdWords célzás (elhelyezés szerint célzott) reklámok, vagyis én csak közzétesznek egy értesítést egy adott városban a közönség egy bizonyos kor, és csak bizonyos időpontok között.

Az ár Ön határozza meg, hogy minden határozza meg a maximális költségvetést akar tölteni egy napot a kattintás persze ez hatással lehet a frekvencia vagy hirdetés elhelyezése a keresőt, vagy a nyomatok Adsense oldalak.

Az AdWords egy nagyszerű szolgáltatás, olyan lehetőségekkel rendelkezik, amelyekre más szolgáltatások nem rendelkeznek, biztosan itt a világ legnagyobb keresőmotorjáról beszélünk, és nem is lehet más.

Fizetési mód rendkívül rugalmas, bárki fizethet általában azt jelenti, az a nap végén automatikusan pénzt a kártyán, vagy meg tudja tölteni a számlát egy kis pénzt, mint előre fizetett mobiltelefon-kártyákat, töltő havonta egyszer vagy egy hét, hogy hogyan szeretné, attól függően, hogy rögzítse, és a napi költségkeretet, hogy ne lépje túl a Elul, hogy ellenőrizzék a legapróbb részleteket hirdetési költségvetését.

A szépség az, hogy nem tud felébredni csillagászati ​​számlákat egyik napról a másikra, hogyan tölt el itt, te az ár per click, amit erősít a napi költségkeretét, van hely mindenki számára van hely azok számára, akik a költségvetés millió, de azok számára, akik a havi költségvetés 50 100 euró.

AdWords hirdetési lehet, hogy senki nem kerül sokba, ha meg okos fizetési számla nevetségesen kis összeget.

, Aki jó az AdWords?

A cégek, amelyek olcsó és okos reklám elhelyezett.

A vállalkozó szellemű egyének, akik egy kis üzlet, és szeretné növelni a fogyasztók száma.

Az online áruházak, hogy szeretnék növelni a bevételeit.

A webhelyeket, amelyek egy bizonyos típusú látogatók.

Azok számára, akik szolgáltatásokat nyújtanak és szükség van egy szélesebb ügyfélkör.

A kis cégek nem engedhetik meg maguknak drága kampányok hagyományos médiában.

Azok számára, akik szeretnék, hogy ellenőrizzék a "penny" marketing költségeket.

A fiatal vezetők, akiknek nincs türelme várni a gyümölcsét SEO.

, Aki jó az AdWords?

Azokon a helyeken, hogy szeretne egy nagyszámú látogatót.

Az oldalak, amelyek nem eladni termékeket.

Azok számára, akik nem rendelkeznek a türelem, hogy meg alaposan AdWords-fiókjába.

Előnyei ASdWords.

Célzás a földrajzi területen, például Bukarest 20 km-körül. (Célzás hatékony)

Tragetare demográfiai, azaz a kor és nem, például, egy bejelentés a jövő zenéje csak a "nők" között 20 35 éve, és ebben az esetben senki nem fogja látni a hirdetést. (Ez a beállítás viszonylagos)

Célzás a nyelvet, hogy meg tudja mutatni a hirdetés csak azoknak, akik beszélnek angolul és románul, mások nem látni, hogy ad. (Függ a beállított nyelv az operációs rendszer)

Célzás óránként, hogy a bejelentés csak akkor lesz látható bizonyos időpontok között minden nap kiküldetés menetrend állítható különbözik a többi nap.

Célzókészülékeket, azaz a mobiltelefon, a laptop vagy asztali.

Korlátozza a hirdetés, ez az opció csak akkor működőképes "Tartalmi hálózat", azaz olyan helyek, megjeleníti a Adsense hirdetéseket.

Költségvetési lehet beállítani a rendszergazdai fiókot, hogy nem ébred fel nagy számlát a hónap végén.

Az AdWords a hely mindenkinek, nem számít, ha van egy millió eurót, vagy euro 50.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Figyelem, ez a videó bemutató csúszott hiba, ez szűrő demográfiai tény, hogy megmutattam volt egy kizár nem célzott hiba, hogy rögzítse a pajzs az időben.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Csapat Videotutorial.ro

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Super, köszönöm a bemutató, a várható és az AdSense

 2. Paul - mondta

  és ez segíteni fog nekünk, hogy látogasson el a honlapon és másutt: D

 3. Tudor - mondta

  Nagyon jó tutorial. Várjon, és Adsense.

 4. pop Ionel - mondta

  Amikor egy bemutató egy program, amely képes integrálni feliratot filme.va évben, köszönhetően

 5. dumitru32 - mondta

  Mint általában, a bemutató demencia.

 6. George92 - mondta

  Gratulálok bemutató, nagyon szerettem! Várakozás Tutorial Adsense.

 7. Slavna Costel - mondta

  rendben van, és küldje el az OK

 8. Adina - mondta

  Még ha a bemutató nem javasolja nekünk nőknek fel kell venni a célcsoport emberek, még mindig köszönöm a bemutató, Cristi.

 9. Adi egyetértek veled, de azt akarom, hogy Ad jelenetek srác, hogy pénzt nem ad pénzt.

  FA PS bemutatóját ............................ NET feltölteni egy fájlt letölteni, és pénzt keresni, és ad egy linket, ahol letölt és töröl, ahol az egyik, vagy ha azt szeretné, hogy pénzt keresni, hogy menjen be e-mail fájlt,

  Példa! Telepítse a Windows, és azt szeretnék, hogy menteni a képeket a barátnőd menjen a helyszínre, és menj képek e-mail és READY biztos

  STIK egyfajta biztonsági vagy pénzt végtelen koncertek minden 0,50 Letöltés Get $

 10. Adrian - mondta

  Adina, csak hogy Krisztus tett egy kis bemutató hibát, valóban voltak kizárások =)) Ő ki a férfiak és a nők balra, kb kivételek! Azt mondta a vörös végén a szöveg előadás, ez nagy hiba volt, és hogy a beállítás valóban utal kizárások. Tehát nem fog kattintson a "Kész", amikor ellenőrzi a férfi és női, hogy nem exluciz mindkét nemnél, majd ki kell jelenteni?

 11. Látod, és a AD-SENSE ?
  Ez lenne igazán hasznos tutorial!

 12. Michael - mondta

  Várom, hogy az egyik az Adsense

 13. Mihai - mondta

  Cristi és én is kíváncsi már megrendelte a FAME, de nem tudja, hol fizetni kell menni a bankba, hogy fizessen

 14. Adrian - mondta

  MihaiCristi és én is kíváncsi már megrendelte a FAME, de nem tudja, hol fizetni kell menni a bankba, hogy fizessen

  Miért rendelni, ha nem tudod, mi az? Tetszik kínzás? csinál rendet a videotutorial.ro ... mint te a bajt? Ha adsz a telefonszámát, amikor készült a sorrendben fognak hívni, hogy erősítse meg a rendet, és ha hívlak további részleteket tanácsadó felveszi Önnel a kapcsolatot. Figyelj rá, hogy az ő érdekében, nem tudja, hogyan kell fizetni ... nos, amelynek alapján facuto, vagy mi?

 15. Stefanhelllzone - mondta

  Várakozás tutorial, hogy hogyan lehet pénzt keresni az oldalon.
  Kiváló bemutató tudott érdemes még más vállalat a maga nemében.

 16. adrian hello pretty legyen szíves mondja meg nekem, és milyen programot atasatzy banner / logó útmutatók, hogy facetzy .... Úgy értem, nézd meg ezt http://img291.imageshack.us/img291/9058/uitew.jpg !!! Elnézést, hogy nem a témával kapcsolatban, de sürgősen meg kell tudni

 17. andreidfa - mondta

  Ügyes

 18. Nagyon jó tutorial!
  Várjuk a többi (következő).
  Csak így tovább a jó munkát.
  S'auzim csak jó

 19. Adrian - mondta

  CataHi adrian szépen kérlek mondd, és nekem milyen programot atasatzy banner / logó útmutatók, hogy facetzy .... Úgy értem, nézd meg ezthttp://img291.imageshack.us/img291/9058/uitew.jpg ! Elnézést kérek, hogy semmi köze a téma, de sürgősen meg kell találni ms megértéséhez

  Camtasia szoftver nem ugyanaz, és rögzítés (ismertetők)

 20. Cristi kérjük ha posta és ttorialul az AdSense mondani, hogyan tegyünk, ha utáljuk honlap 2 másik az egyéb adatokat ..
  Több kérem: d

 21. Cata - mondta

  Köszönjük moolt adrian tisztelete videotutorial csapat!

 22. Paul - mondta

  adrian kristály vagy maximális összeg pénzt, ahogy van, hogy szeretnék doenz pénzt a honlapon, de hogy mennyi összeget nustiu?

 23. Adrian - mondta

  Paul: Adrian kristály vagy maximum összeg pénzt, ahogy van, hogy szeretnék doenz pénzt a honlapon, de hogy mennyi összeget nustiu?

  Adományoz, amennyit csak akar, nincs maximális összeg, amit tud adományozni és 5000 2 euro és az euro ... adományozni, amennyit csak akar!

 24. Adina - mondta

  köszönöm Adrian magyarázatát, azt hiszem, amúgy is, aki érdeklődik hirdetni ezzel a módszerrel lehet felfedezni a hasznossága vagy hiábavalóság jelölés V egy menüpont. Sz egyébként szeretem a tutorial. Várakozás a következő oktató érdeklődéssel. Minden jót!

 25. coss_35 - mondta

  Kiváló bemutató, adtam magamnak, hogy egy-két alkalommal, amikor már "NSF", de őszintén szólva meg kell előfizetett videotutorial egy összeget, úgy gondolja, hogy nem az összes, aki látja oktatóprogramok és mamutoi megkezdése után a kérdés, hogyan, de, de, hogy ....!, ismétlem magam belea.Si Kiváló tutorial. BRAVO, hogy mindazt, amit a faceti.Cum szavazást?

 26. coss_35 - mondta

  Nem jelenik meg a csillagokat, hogy szavazzanak

 27. Adrian - mondta

  coss_35: Én nem a csillagok, hogy a szavazás

  fölé a cím bizonyos csillagok "1,003 figyel", ha azt szeretné, hogy kattintson a csillagok 5 5 csillagokat, és így tovább ...

 28. Kiváló tutorial.Multumim és várakozó Adsense.

 29. Alex Ciocodei - mondta

  Gratulálunk! Nagyon jó tutorial.

 30. Mario - mondta

  Kiváló bemutató bv Neked kívánok a legforróbb, hogy adhat, és ad, és van ideje, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet pénzt keresni az igen oldal> És mi van, ha lehet, és hogy mivel még idő kell csinálni, és GOM Encoder bemutató videó a legforróbb szerencse Köszönöm

 31. Banut - mondta

  Pénz, pénz és pénz és pénz
  A világ őrült pénz, vagy hogyan lehet pénzt gyorsan
  Tudod, hogy van egy recept, hogyan lehet pénzt az interneten, de azok a videotutorial megpróbál egy videó bemutató, hogyan tudjuk, hogy pénzt a neten, vagy inkább az, hogyan lehet pénzt a honlapon
  És még akkor is, ha volt egy recept, és azok, videotutorial tudná, hogy biztos vagyok benne, hogy nem mondanám (vagy ki tudja)

 32. Adrian - mondta

  Banut: Pénz, pénz és pénz és pénz
  A világ őrült pénz, vagy hogyan lehet pénzt gyorsan
  Tudod, hogy van egy recept, hogyan lehet pénzt az interneten, de azok a videotutorial megpróbál egy videó bemutató, hogyan tudjuk, hogy pénzt a neten, vagy inkább az, hogyan lehet pénzt a honlapon
  És még akkor is, ha volt egy recept, és azok, videotutorial tudná, hogy biztos vagyok benne, hogy nem mondanám (vagy ki tudja)

  Emberek! ne legyünk naivak! van egy recept, hogy a pénz, senki nem így van, akkor nem a saját, vagy soha nem afrmat pénzt, hogy mi a siker receptje! Pénzt van mindannyiunknak, ha nem okos, ügyes, nem kerekek forognak a fejedben, hogy nem pénzt niciodataaaa! Senki nem tud tanítani, hogyan kell gondolkodni, vagy nem adhat a gondolkodás! Ha nincs Isten, ha szükséges.

  Pénzt dolgozik keményen, verejték, eredeti tartalom, több száz órányi kutatás és tesztelés. Ha nincs honlapja, és eredeti tartalom, a minőség jó, és nem talál meg minden üres telkek hiába helyezi reklám rajta! Kell vonzani, és mint mondtam Cristi, el kell menned a rést, hogy még senki sem mertek menni, tennie kell valamit, még soha senki sem tette, hogy komoly, legyen türelmes, befektetni lélek munka, öröm. Soha ne hagyja a projekt gazdagítani szem előtt, ha egyszer fel pénzt először, és mentek a feltevést, hogy "a pénz" megy, és soha nem fog sikerülni. Ne másolja mások receptjeit, hogy nem fog sikerülni újra az eredeti, nyitott, türelmes, a beruházás, és türelem!

  Megismétlem: ha valaki elhagyja gondoltam, hogy pénzt soha nem lesz az ő igen, ez kell, hogy legyen a legfontosabb 1!

 33. Várom tutorial adsense: d

 34. CRISLA - mondta

  A coss_35: ha valaki kérdez, nem jelenti azt mamutoi. jogot arra, hogy csak azok a korlátozások videotutorial és nem csoda, hogy sértéseket reagált az Ön által. és kérdéseket, és azt jelenti, hogy mamutoi? Sajnálom, hogy vannak közöttünk olyanok, akik azt gondolják, "okos", de ne felejtsük el, hogy volt idő, és tedd őket, kérdéseket, hogy csak nem született tudósok.
  A fiúk, akik csak jó videotutoriale. köszönöm nevében mamutoilor akik kérdéseket feltenni.
  Üdvözlettel,

 35. manu - mondta

  Tutorial adsense vagy?
  Látom, hogy nem jelenik meg az első oldalon: ((
  ha kész

 36. Constantine Sapunaru - mondta

  Miért Tedd Üdvözlöm a vállalat és a más cégek Romániában, csak szeretném, ha jó szerencsét. Hogyan lehet regisztrálni magam adatbázist a búcsú

 37. Viorel - mondta

  Amikor írt egy bemutató a Google AdSense? köszönöm

 38. xpt1 - mondta

  VISE!!
  ????

 39. Emanuel - mondta

  Köszönöm, várjon és oktatóanyagok urmatoarelle
  bemutató korrigált a kérdést nem igazán értem egyáltalán

 40. MARYUS - mondta

  Míg az új bemutató, új funkciók részletesen?
  Természetesen, ha van.
  Köszönjük!

 41. ZAdrian - mondta

  Bravo Cristi, multumec ptr ezt a fontos információt, akkor jó, akkor csinálsz egy komikus minőségi munkát az egészségügyi domeniu.Multa Videotutoriale.ro csapat.
  "Ez teszi a számítógép repülni" :)))

 42. Ionut - mondta

  Szia Érdekelne, ha én is ezt hirdetést a videókat a YouTube-on?

 43. Adrian Gudus - mondta

  Ionut:
  Szia Érdekelne, ha én is ezt hirdetést a videókat a YouTube-on?

  Normál, amennyire csak tud

 44. Maria Barrow - mondta

  Helló,

  Mi készül indítani egy AdWords kampányt.
  Sokkal jobb, hogy adjunk több csoport vagy hirdetéseket arra összpontosítunk, amelyek hisszük azt, hogy még több konverziót?
  Költségvetés 250 kezdődött ron, miután ez a kampány lehet megfigyelni különös érdek egy / több kategóriában a jövőben, hogy nem szigorúan a kampány, amely keresett több?
  Egy része a csapatnak hisz 250ron beruházni egy kampány több hirdetéscsoportot, tudjuk, hogy az elemzés végén a kampány, hogy jól ment, és jobb lenne, hogy támogassák egy sor kisebb, mint hirdetéseket.

  Köszönöm,

  Jó napot!

 45. Andreea Manolica - mondta

  hello,
  szakok fizetett tanulás, hogyan kell optimalizálni ezeket a hirdetéseket? Alig várom választ .. Ezek az online oktatóanyagok hatékony mi8 bunhe de úgy tűnik, valami, szemtől szemben, és intenzív ... köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.