WhatsApp ellentmondásos feltételek

WhatsApp ellentmondásos feltételek

WhatsApp ellentmondásos feltételek

Amint elfogadjuk / hulladék és mi is van szó?
Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a vitatott feltételek és felhasználási feltételek (Term Of Service vagy TOS) a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás.

WhatsApp közelmúltban

Valamint azt hiszem, emlékszem, WhatsApp által megszerzett Facebook 2014 cég. Ahogy az várható volt, a Facebook igyekszik "törvény" WhatsApp felhasználók a Facebook. Pontosabban akarnak információt szerezni, mint a WhatsApp felhasználók használt operációs rendszer, telefon típusát, telefonszámát, a nyelv, a hely.

Mi történt?

Ehhez WhatsApp megváltoztatta a feltételeket a titoktartási feltételek, amelyek megkövetelik a beleegyezését, hogy e fent említett információkat, hogy elérje a Facebook. Ha vakon elfogadja ezeket a feltételeket, meg tudjuk változtatni a fejekben szeptemberig 25 2016. Hogyan visszautasítja ezeket a feltételeket, megmutattam, és megmagyarázzák a bemutató videót.

Mit csinálok a mi adataink?

Most akkor valószínűleg kíváncsi, mit ezek a Facebookhoz ez az anyag?
Nos, a Facebook tisztviselők, ezt az információt a cég által használt hirdetések megjelenítésére több releváns a felhasználók számára, javítja szolgáltatási platform és a Facebook, hogy azt sugallják, több releváns új barátokat, üzleti, az állami vállalatok.

Mit jelent pontosan a Facebook az adatokat?

Román, hogy pontosan tudja, hogy a felhasználó mit akar, hogy mi jelenjen meg a hirdetés, és ezen kívül, építek egy profilt, és böngészési szokásait, és barátai a társadalmi hálózatok.
Típus: Horgászbotokkal keres a hálón - A WhatsApp barátja sátrakat keres - Tegnap beszélgettél egy másik barátjával, aki kannákat keresett; Ez azt jelenti, hogy Ön és barátai utazást terveznek, és a Facebook automatikusan kiszolgálja az Ön és barátaid számára az ünnepekre, szállásra, sportcikkekre, horgászatra stb .; Természetesen mindent, ami "javítja az élményt".

Mert mi van, ha a Facebook tud mindent?

Ma már mindent online fizetnek. Akinek több információja van, az birtokolja a hatalmat. Ez egy versenyfutás a Google, a Facebook, a Microsoft és az Apple között az adatainkért. Úgy gondoljuk, hogy: "micsoda nagy dolog?"; Nekünk ez nem nagy dolog, de ezeknél a cégeknél a felhasználók személyes adatai tiszta arany. Ha úgy gondolja, hogy a böngészési adatok például ártalmatlanok, végezzen tesztet; vedd magaddal a legjobb barátodat, akiről azt hiszed, hogy nagyon jól ismered, és vess egy pillantást a böngészési előzményeikre; Rá fog jönni, milyen keveset tud róla, és mennyit tud a Google, a Facebook stb.; Mert 100%-ban kinyílik a számítógép előtt. Aki irányítja a személyes adatokat és az emberek közötti kapcsolatokat, megváltoztathatja a világot – lásd az arab tavaszt, és milyen ereje volt a közösségi hálózatoknak a térség politikai rezsimeinek megdöntésében – lásd Törökország – lásd választásainkat – stb – stb.

Mit tegyünk?

Ha szkeptikus, paranoid, könyvet, vagy csak érdekel nagyon sok személyes információt, ami őket és a velük közös, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan tudjuk elutasítani az új feltételek és felhasználási feltételek app WhatsApp vagy hogyan lehet meggondolja magát a jóváhagyásával (tévedésből vagy gondatlanságból) ezeket a fogalmakat.

WhatsApp vitatott feltételek és feltételek - Video bemutató


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (7)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.