VideoPad, ingyenes videó szerkesztő program, diavetítés létrehozása - videó bemutató

Szia barátok Dan, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial arról videoszerkesztő és létrehozása diavetítések erre tutorialm felhívták a megjegyzések rovatban.

Kértem többször videoszerkesztő program, amely azt mutatjuk be ma szabad és nagyon barátságos használatban, ez az úgynevezett VideoPad.

Az ingyenes VideoPad lehetővé teszi a videók szerkesztése, megvalósítása diavetítések hanggal, stb

Könnyű használat A program javasolja, hogy mindenki használja azt akarja, hogy megosszák a saját emlékeit, így a videók és képek e körül sau.Programul lehetővé teszi import / export további fájltípusokat. Ez a program nem felel meg a szakmai színvonal videoszerkesztő programok, de a biztosított lehetőségek elegendőek egy otthoni felhasználó.

De jobb, ha követi a bemutató, Enjoy!

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (128)

  • Ingyenes, de jó. Ez meghökkent, hányan használnak olyan programokat, amelyek soros generátoros krakkolókat igényelnek, stb. Ezek valódi veszélyt jelentenek a számítógépükre.

  • Nagyapja ... igazán nem tudtam róla ... A képcsúszókhoz picasát használtam ... köszönöm a tippet, és újból gratulálok azért, amit csinálsz.

  • Egy program, ingyenes nagyon jó.
    Gratulálunk oktatóanyagok készült!
    Bime mintha valaki végre egy sor tutorials Abobe photoshop gimp hasonló sorozat

  • @adryan2009: Mindenki akar a Photoshop-ot ... és lefogadom, hogy ha a photoshop "sikoltozik", mint őrült, akkor "nincsenek sorozatunk, és ez a Photoshop pénzbe kerül ... nem találom teljesnek ... kérlek GIMP !!! " Nem jobb, ha egyáltalán nem csináljuk, sem a GIMP, sem a Photoshop kapcsán? Az elégedetlen ember ajándékot kap !! Köszönöm azért, hogy van, az oktatóprogramok ingyenesek, és a phostosop 1000 euróba kerül, megéri ezt a pénzt a megvásárlásához, és készítünk egy bemutatót róla !!! Más dolog a számítógépén lévő szoftverek használata, és senki sem tudja, és ez egy másik, ha nyilvánosan kijutsz egy oktatóprogramba, és bemutatod azt ... nem tudod megmutatni, hogy valami törvényes !! Nem tudod megcsinálni útmutatók egy kalóz Photoshopon !! És amint mondtam, ha 1000 euróval szponzorál nekünk, hogy a legnagyobb örömmel vásárolhassa meg, oktatóprogramok készülnek !!!

  • Adrian, ha tudnád .... a fotóbolt teljes nyomkövetéssel vagy a legjobb román fájllisták követőjével készül, vírusok nélkül, és az engedély a jegyzettömbön van! az isohunton kulcsot ad és vírusokat tartalmaz, és onnan ingyen veszi a fájllistából, de a legnagyobb probléma az lenne, hogy ha valamit szeretne szerezni, akkor meghívásra van szüksége! azok számára, akik photoshop-ot akarnak! tele! Dan tehet valami ilyesmit!

    • PaulAdrian ha tudnád ... .photo üzlet trakare teljes jén vagy azt követően cl legjobb tracker román filelist, teljes licenc vírusmentes és kap jegyzettömb Tehát furcsa keygen, és nem károsítja a PC, akkor vegye a photoshop isoHunt ad keygen és vírusok, és onnan ingyen a filelist, de egyre nagyobb probléma az, hogy ha azt akarjuk, hogy valami, amit Treb meghívást! de onnan veszi sebesség szuper jó! lenne megoldása az azoknak, akik szeretnék photoshop! teljes! Dan képes erre!  

      scuzama filelist ahogy mondom, de nem olyan helyen, ahol az illegális letöltés? plusz miért trebiue fotólaborral, ha van olyan sok program jó (vagy akár közel), és könnyen kezelhető, és a szabad és

  • @Paul: A testvér, azt mondod, hogy kalózkodást jelent, a "ingyen" megvásárolt kereskedelmi szoftver csalást jelent !!! Volt licence, de mindaddig, amíg nem fizet érte, és ingyen vesszük fel, és hazaérkezésre kerülünk (például a rendőrség), megkapod a zdup barátját !!! Miért? mert ez egy kereskedelmi szoftver pénzzel ... hogy "ingyen" vette a hálóból, mert másoktól vette, akik csapkodtak rá !!! Még ha a szoftvernek is van licence, és nem kulcstartója, mindaddig, amíg nem fizettek érte, csalásnak és kalózkodásnak hívják, és törvény bünteti !!! Igaz, hogy torrentokból is elvehetjük, de mivel nyilvános oldal vagyunk, és a rendészeti tisztviselők belépnek a webhelyre, és meg akarják vizsgálni Dan házát, hogy megtudja, van-e neki licenccel rendelkező Photoshop-ja, tudod, mi történik Dannel? többnyire románul érkezik a parnaie-hez, mert illegálisan letöltötte ezt a Photoshop-ot, amely általában 1000 euróba kerül !!! A Google-on való keresés, mit jelent a warez, a kalózkodás, a kalóz szoftver, és milyen szankciókkal jár az ilyen dolog. A webhelyről szóló licenc megszerzése nem azt jelenti, hogy a szoftver megfelelő és jogszerűen van !!! ez azt jelenti, hogy kalózkodsz, és ez büntetendő !!

  • Mai Adriane ... úgy tűnik, hogy pajzs vagy a Videotutorial és a felhasználók között.
    Csukja be a borítékot ... és nem tűnik úgy, mint a tetű a homlokán. Nem hiszem, hogy sok felhasználó támogatni fogja az orrod szippantásában. Hagyja magát egy ideig otthon, és pihenjen ... valószínűleg stresszes vagy!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.