Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Kedves barátaim, ma fogom bemutatni alkalmazás Memory térkép, a legjobb típusú alkalmazás Disk Cleaner. Miért mondják, ez a legjobb memóriatörlés alkalmazás?
A Memory Map az androidos lemeztisztító alkalmazással összehasonlítva egy pillanat alatt megmutatja a telefon összes fájlját és mappáját. Ezen a képen megcsípheti és nagyíthatja, hogy láthassuk azokat a fájlokat, amelyek nem foglalnak túl sok helyet.
Probléma telefonok ma már túl kicsi ahhoz, hogy tárolni multimédiás éhség. Elképzelnünk után a kép és film után film, ez normális, hogy tölti a telefont.
A desktop alkalmazás aseamanatoare létezik az úgynevezett WinDirStat si Mi tutorial, hogy itt videotutorial.ro.
A Memory Térkép törölheti csak azokat a nagy fájlokat, hogy elfoglalják a helyet a telefon memóriájában.
Látni fogja a bemutató, amely operációs rendszer kép rendkívül kicsi, mint a filmeket és képeket.
Típus Disk Cleaner alkalmazások nem csak eltávolítani bizonyos nyomai a telefon vagy a böngésző cache fájlokat, nem igazán tudja mutatni nekünk, ahogy a Memory térkép.
Letöltés Memóriatérkép - Lemeztisztító (A Google Play Store)


Élvezze, ne felejtsük el, ha nem találja, amit keres ezen az oldalon, akkor láthatjuk, az összes tutorial, hogyan oldalszámozott blog vagy az összes video tutorials egy pillantással Archívumainkat lapja oktatóanyagok (Légy türelmes, több mint 1000 útmutatók).
Ha meg akarja találni gyorsan egy adott téma, használat kereső a kívánt kifejezéssel, például „android gyökér” vagy „Windows telepítés”.

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (18)

  • Érdekes bemutató, mindannyiunknak szüksége van tárhelyet, és ha ez a fejezet, szeretném tudni, ha valaki problémái voltak átadása alkalmazások az SD-kártyára (gyökerezik telefon), hogy miután költözött az SD kártyát, ha adsz egy indítsa újra a telefont nem tudja elérni, az alkalmazás ikonjára változik .Multumesc

    • Ha az alkalmazások a kártya, általában akkor lesz néhány nagyobb, amíg kapható lesz elérhető, mert Micro SD kártyákkal sokkal lassabb, mint a belső memória és ezért van telepített alkalmazások (Card) indít nehezebb.
      Függetlenül attól, hogy használ-e szupergyors MicroSD-kártyákat, azokat az a felület korlátozza, amelyhez csatlakoztatják.

  • Helló. Régebben Oneplus One, ugye?
    Jó bemutató és intetesant.
    Boldog születésnapot, és annyi oktatóanyagok!

  • Boldog születésnapot egészségügyi !!

    Köszönjük az oktatóanyagokat és az alkalmazásokat.

  • Köszönjük benyújtók Cristi.
    Ugyanakkor a "legjobb alkalmazás ....", amint azt a bevezetésben mondják, messze nem valós dolog, (talán) szubjektív vagy és túlzásba lépsz! Vagy még nem tesztelte más hasonló alkalmazásokat, vagy „megvan” a bemutatója.
    Összehasonlítva DiskUsage (ami ugyanaz) egy nagy mínusz, mert a vizsgálatokat, és nincs külső tároló (SD kártya). Lehet, hogy gyökeret ereszt vagy fizetett opció elérhető az alkalmazás. Vagy talán észrevette, hogy hogyan lehet hozzáférni az SD-kártyára.
    Ráadásul egy hatalmas reklámbanner, amely mérete miatt rendkívül bosszantó és "hülye"! Kis plusz a grafikus felülethez, de ennyi!
    Az én szempontból messze elmarad DiskUsage.
    Telepített, tesztelt, dátum alább. 5 perc összesen.

    • A külső tárolóhelyhez (micro SD-kártya) a lista kibővítésével lehet hozzáférni, ahol a keresés, a frissítés és a menügombok mellett általában "Belső SD" van. Lehetőség a belső és a külső választáshoz.

      • Alex, ha erre a listára hivatkozik az alkalmazás címe alatt, a Memória térkép alatt, ahol a bemutatott klipben, pl. Az 1:36 percetől kezdve azt mondja: "/ storage / emulate / 0", tehát ha erre a listára hivatkozik, akkor inaktív. Legalább nekem. Gondoltam, hogy ez megváltoztathatja a beolvasás helyét, de megpróbáltam, és ez nem aktív. Ezért mondtam, hogy talán szükségünk van egy törött telefonra.

  • I központ, én ....
    Ja! eléréséhez sd kártya Android irányítva szükség. Tesztelve S4. Az alkalmazás megnyitása közvetlenül beolvasni külső tárhelyet. Ha megváltoztatja a belső tároló repedés (a 8 8 alkalommal) elérésekor kb. 30 40% térben ellenőrzésre kerül.

    • Nem kell root hozzáférést a külső térben. Nekem nincs gyökere. Bővíteni a listát, amit mondott, és neked, és válassza az SD kártyát. Ha azt mondják, hogy elakad próbálják újra az alkalmazást. Még nem volt semmilyen probléma, hogy alkalmazás vagy acesaea SD kártyáról a belső memóriába és visszatér a telefon összes Nekem van egy sokkal gyengébb, mint a Galaxy S4. Itt egy linket tartalmazó mappát 4 screenshotok az alkalmazás fut, és Root Checker Link Dropbox

      • Alex élni! I (újra) próbálta az alkalmazás, sőt, most már minden rendben, akkor a hozzáférés és az SD kártyát.
        Nem tudom, mi volt az első alkalom !!! Nem akarta, hogy az emberek!
        Köszönöm.

  • Az LG G2, ez szuper korlátozódik OnePlus One. Nem hasznosítási mód így nem mehet tovább LG, akkor nyomja meg ezeket a gombokat nem fog teljes percig.
    PS: Cristi egy tutorial arról fájlok dekódolásának .m2ts, lehet visszafejteni video fájlokat, vagy valami konkrétabb.

  • Sal, mit akarok kérdezni kedves a telefon android 4.4 kitkat beléptem tévedésből beállításokat a telefonon, és tájékoztatta a jogi és megérintette véletlenül engedélyek nyitott Sorce és úgy tűnt lista után adtam INAP I azt hiszem, nem érintette nem történik semmi? Köszönjük!
    Most a második kérdésre, ha én is kérem? Orce ugrás történik, fel kell tennünk, hogy egyetértünk valamiben, és nem is kell költség, ha azok biztonságosak, vagy lehet véletlenül megnyomta, és még a nagy ember, most, hogy a technológia.
    Én nap feltenni ezt a kérdést itt.

    • Ne aggódj. Android egy operációs rendszer, amely a nyílt forráskódú. Mindenki tudja, lehet, hogy a forráskódot, és hogy néhány változtatást. Bár ez szabad ez normális, hogy egy bizonyos fajta licenc (ebben az esetben a nyílt forráskódú) a víruskereső programok és szabad licencek, és évente egyszer, vagy egy bizonyos időpontban kell újítania a licencet.
      Most, amikor a licencekről és a jogi kérdésekről beszélünk, a Google fejleszti ki ezt az operációs rendszert, és az új, magasabb verzióra való áttéréssel közzéteszi a forráskódban bekövetkezett változásokat, amelyek alapján a harmadik felek fejlesztői fejlesztik az egyedi ROM-okat. A „Jogi szempontok” szakaszban írja meg azokat a Google Általános Szerződési Feltételeket, amelyekkel egyetért, amikor olyan általános szolgáltatásokat használ, mint például: YouTube, Gmail, Play Áruház.
      Tehát a következtetés, hogy semmi megijeszteni.

  • Salut!
    Nem tudom telepíteni az Android x86-at az Asus x102ba laptopjára, mert nem minden partíció jelenik meg, csak az SDA1-et kapom, és ennyi.
    Bár én több partíció.
    Hogyan érhetem el, hogy a többi partíciót fordul elő?
    Köszönöm! :)

  • Salut!
    Mivel viszont egy GPT partíciót elsődleges egyet NTFS nélkül törölni, és formázza a teljes merevlemez? A partíció tartalmazó OS
    köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.