Counter Strike GO, a legjobb beállításokat FPS

Az út felé egyre értékes játékos Counter Strike GO sok dolog, hogy javítani kell, és az, hogy meg kell folyamatosan dolgozni. Remélhetőleg néhány perc alatt lehet gyorsan megoldani az egyiket, nevezetesen videó beállításokat.

Ma elemzik és megállapítják, hogy az optimális videobeállításokat képest. Én kezdi meg a vizsgálatot az összes beállítás maximális. Érdemes megemlíteni, hogy a minimum FPS, hogy nem szenved, amelynek célja az, 60. Tehát, ha kevesebb, mint 60 vagy 60 akkor be kell állítani a felbontást, hogy elérje ezt a minimumot.

Counter - Strike GO: optimális beállítások videó

Első lépésként a konzolt. Hogy aktiválja a konzol kell menni, hogy segítsen és opciók, játék beállításokat, és válassza ki a Developer Console -> YES.
Hogy hány FPS meg kell írni a konzolba „net_graph 1”, és a jobb alsó látni fogja folyamatosan hány képkocka másodpercenként a videót a különböző beállítások és állásfoglalások.

A tesztet elkezdem motion blur. Motion blur hozzá egy motion blur effekt, olyan elem, amely nem szükséges.
Továbbra is függőleges szinkronizálásMeg kell kapcsolni, ha azt akarjuk, hogy egy frame ráta több mint 60 cardre. Alapvetően a függőleges szinkron szinkronizálja a frame rate képfrissítési frekvenciát a monitor. Ez azt jelenti, hogy ha van egy monitor 60 Hz frissítési frekvenciával maximális FPS lesz ASEM 60. Hasonlóképpen, ha 120hz fps frissíteni, és a legnagyobb lesz korlátozva 120.
Bár függőleges szinkronizálása révén mozog nagyon folyékonyan, sima, a nagy probléma az, hogy az egér mozgását nem valós időben, gyakran fellépő lag még 1 második. Emiatt letiltja függőleges szinkronizálást.
Majd én megyek FXAA Anti - aliasing és megállítom. Az FXAA utófeldolgozási hatás a távolságokra. Gyakorlatilag minden a távolban homályos lesz, hogy reális hangot adjon a textúráknak, amelyekre nincs szükségem, ha jobban szeretnék látni az ellenfeleket.
textúraszűrés - olyan beállítás, amely a textúrák mozgását jobban folyatja, ha egy pixel színét összekeverik a szomszéd színével. Bár ez a beállítás növeli az FPS-t, gyakran a távolból az ellenséggel megy rosszul a dekorációval, ami nagyon nehéz megtalálni. Ezért javaslom, hogy ezt a beállítást a Trilineáris vagy a Bilinearon tartsuk. Ezzel a tárgyak statikusabb mozgatásával mozognak, mint a statikusak.
Többszörös mintavételt Anti - aliasing - Ez olyan hatás, amellyel a sarkok vagy a merev felületek folyékonyabbak és textúráltak. Gyakorlatilag a videokártya a végleges képnél nagyobb felületen teszi a képet, ami sima széleket, sima sarkokat eredményez. A magasabb beállítás antialisingului indít egy éles visszaesés aránya testvére vívmányokat, miközben egy kisebb, mint 4X nem lesz olyan nagy hatással.
Következő a listán shaderCPC. Desti árnyékok belül mindent nagyon jól néz hozzáadásával hang realizmus a játékot, miközben úgy tűnik, tükröződés a vízben, a térkép, amely elvonja és másrészt megjelenik a képernyőn, mint a köd, amely csökkenti az egyértelműség és képesség megkülönböztetni tárgyakat.
hatás részlet - Amint láthatjuk, nem találtam észrevehető látható különbségeket az alacsony részletességi részletek és a magas textúrák között. Alig észrevehető. Ezért gondolom, hogy ez a beállítás csak mindenki számára előnyös, de érdemes megemlíteni, hogy az FPS-k javulása észrevehető, ha a beállítás alacsony.
Ezután Modellszöveg részletei - A karakteradatszinthez kapcsolódó attribútum. Ez a beállítás mindenkinek kedvez, és elhanyagolható hatással van az FPS-re.
Global árnyékok - olyan hatás, amely az esernyőkre utal, amelyeket különböző objektumok terveznek a térképen. Azt javaslom, hogy ez a beállítás alacsony legyen ahhoz, hogy a térkép világosabb és kevésbé terhelhető legyen a mozgó tárgyak pontosabb megkülönböztetésével. Még akkor is, ha az alacsony árnyékban lévő beállítás még csak létezik, homályosabbak és homályosabbak.
felbontás - Természetesen ez a beállítás mindenki számára előnyösnek és a használt monitor típusnak felel meg. Például × 1024 768 felbontását, hogy úgy tűnjön nagyobb és mozgó tárgyak, hogy könnyen célzott és a felbontást 1920 (széles) kínál sokkal nagyobb látószöget. De ha széles monitorja van, és az ajánlottnál alacsonyabb felbontást szeretne használni, akkor a kép nem lesz világos, és nem lesz helyes.
La színes üzemmódAzt javasoljuk televízió helyett számítógép-monitor esta sokkal világosabb képet, amely segít a sötétebb sarkok a térképen.
Végül brightnes CPC mindig a legalacsonyabb érték, 1.6. Ellenkező esetben nem tud különbséget tenni a tárgyak sötét vagy félig sötét.
És ha igazán akarsz lenni következő szintre, a videokártya beállításai között beállíthatja az asztali színbeállításokat, és maximalizálja a telítettséget. A lemezekhez ezt látják digitális Vibrance. E beállítás teszi a színeket, hogy élénkebb, telítettebb nagyobb intenzitással. A játék, ez egy óriási hatást gyakorol a láthatóságát az ellenfél, aki meg lehet különböztetni könnyen más statikus objektumok a térképen.
In következtetésMy videobeállításokat kinézni. Tisztelettel másképp néz ki. Végül akkor akarata, és még a számát FPS szeretne elérni.

Annyira ma ma a következő alkalommal Edzek megy PRO.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. dák - mondta

  A minőségi bemutató, jól magyarázható, és megmutatta, hogy mi az egyes beállítások és a saját ajánlását.
  Jó munkát Michael még várni más tutorials jó lenne equalizer beállításokat, és egy zenei, filmes.

 2. Sorin - mondta

  Kiváló bemutató, a legtöbb várható, és így tovább.
  Gratulálunk Michael!

 3. Alin - mondta

  Üdvözöljük a Mihai közösség, kiváló bemutató!

 4. Tomi - mondta

  Gratulálunk bemutató!

 5. Karamel - mondta

  Köszöntő egy remek bemutató egy igazi profi előadás !!! Gratulálunk oktatóvideó és minden olyan Mihai Megjegyzés 10 +

 6. János - mondta

  Ez a bemutató szuper profi. Maga nem tud semmit, ha nem tudja kiemelni és itt utalok a Krisztus és Adi. Vigyázzatok!

  • Costelina - mondta

   és semmi sem írsz, ha nincs mit mondani
   semmi elfoglalni a területet, hogy Ön a munka jobb nap

   fiúk remélem, hogy ennyi év után tett egy fejlettebb (de soha nem halad néhány nem)
   vadon élő állat szellemét, hogy továbbra is

 7. Alex - mondta

  Nagyon jó tutorial, magyarázta rendkívüli, nem tudom, hogy hol készítette a fiúk, de remélem, hogy tartsa meg, és az ilyen anyagok !! Sok szerencsét !!

 8. Constantin - mondta

  Valóban egy minőségi bemutató, de Cristi és Adrian tutorials mindenki megérti, miért mondom ezt. Ezen az oldalon nem csak nekünk, akik be tudják, hol meg, kivéve, ha elmagyarázzák, hogyan Cristi magyarázza Adrian. Példa (az egyik, amikor tudod magyarázni, hogy a gyermek a határon az utcán a zebra, amikor a közlekedési lámpa zöld, a másik pedig, ha megteszi a kezét fogta meg az iskolába), amely Cristi és Adrian számára ezen az oldalon A látogatók a kezdők, mint én magam, az első és nagyon boldog vagyok, amikor láttam, hogy én hallgatni, és magyarázni mindent részletesen és eljut, ahol akartam kattintva. Remélem, nem leszek rossz nekem comment tényleg egy tutorial jól magyarázza Mihai Ilie minőségű. Gratulálunk, és így tovább, és oktatóanyagokat Tineo gyakrabban.

 9. PalAlexander - mondta

  Amit elvenni 1500 Pc Ron? Cristi?

 10. Alex - mondta

  Megéri nekem beállítani a rendszert DDR4? Azt akarom, hogy külön beállít egy i7 egy 960 GTX oc. 5000 költségvetési MDL

  • FlorinP. - mondta

   Nem éri meg! DDR4 jelenleg egy architektúra dedikált szerverek! Rövid idő alatt (attól függően, hogy milyen gyorsan gyártók eltávolítja kompatibilis komponensek DDR4) ezt az architektúrát lesz a normál felhasználók. És távolítsa el a maximális teljesítmény, hogy kiérdemeljük befektetés nem a jelenleg használt SSD merevlemez tárolókapacitása a DDR3 limeteaza te.

   • DDR4 DDR3 az evolúció a szabványos és nem kapcsolódik a szervereket.
    A vállalati használ ECC RAM, ami drágább, és kifejezetten az igényes környezet és az adatok sértetlenségét.
    DDR4 utóda DDR3 kínál nagyobb adatátviteli sebességet és alacsonyabb energiafogyasztás.
    Abban a pillanatban nincs előnye, ha használja ahelyett DDR4 DDR3 memóriát.
    Nagyobb gyakorisággal letente jön egy magas költség és a potenciális növekedés, amely egyensúlyba teljesítmény lenne DDR4.
    Röviden:
    Ott lesz észre semmilyen változást, ha használja DDR4 emlékeit. Teljesítmény növekedést után jön általános frissítés (CPU, alaplap, videokártya, SSD) és a RAM maga nem lesz bemenet.

 11. Agache - mondta

  Hello.
  Nekem van egy probléma a cs: go ha séta a menü vagy a játék összeomlik minden 1 másodperc (talán kevesebb) .I pontosan azt tette, mint a bemutató beállításait és semmi ... Megváltoztattam a windows (7), csináltam a beállításokat videokártya stb
  Nekem van Windows 8.1, 2,7 GHz kétmagos processzor, 3 GB RAM, GeForce GT 630MB 2048.

  • Mihai - mondta

   Hm, lehet több oka ennek. Általában ez a probléma által okozott hirtelen csökken fps. megpróbálja írni a konzol, és elveszíti sok fps_max 100 10 fps, amíg te. Ugyanakkor szükség van videokártya driver frissítések és ingyenes béta.

 12. Marcelo Adrian-ITA - mondta

  további jó munkát! és ... tudna ilyen útmutatók és más versenyképes játékokat? (Dota2, tf2 ... stb)

 13. marius512 - mondta

  Michael nagyon jól, de biztosan nem a lapon olvasott?

 14. György - mondta

  Szia, van két probléma az cs megy az első probléma az, hogy adok mindent mindig összeomlik, és a második az, hogy nem tud mozogni 100 fps ...
  My PC az alábbi komponenseket tartalmazza:
  7 2,8ghz i8 processzor CPU
  GTS 450 NVIDIA GeForce az 4gb
  Gb ram ... .és én 8 7 64 bites Windows
  Köszi előre is választ

 15. RZV - mondta

  Van egy i5, GTX 960, 8 gb ram, a beállításokat, amit a videóban elmondottak nézem 130-140, de változik akár 100 és felnő 200 (én meg a max fps 200). Mások azt mondják, hogy ez nem normális, hogy változik annyira, hogy valami köze?

 16. Marian - mondta

  Ez volt a bemutató, Michael bravo!

 17. Alexandru - mondta

  szia Nekem van egy probléma fps játék csgo
  int csgo mikor 200 int fps lejátszásakor sv fps vagyok 9 -15 lag növekszik, és aki tud nekem segíteni?

 18. Alex - mondta

  Mihai üdvözlő Van egy probléma FPSS én néz ki, mint te, de én csak 50 az FPS tud nekem segíteni, hogy lenne az oka

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.