Teljes útmutató a Zyxel NSA320 NAS beállításához és használatához - video oktatóanyag

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan NAS megy, meg fogom mutatni a beállításokat, és leírom egy pár dolgot, így távolítsa el annyi a készülék nem.
Néhány nappal ezelőtt Bemutattam a Zyxel NAS NSA320Ha bemutattuk a készüléket, ma adja meg a beállításokat. Emellett a beállítás fogja mondani, néhány titkot, amit tudnod kell, így a fájlok átvitelét teljes sebességgel.
Először router rendkívül fontos a gyors átutalás, szüksége van egy router Gigabit sebesség felett 10 MBps. Pontosan azért, mert sok router az a benyomása, hogy a NAS nem viheti át nagy sebességgel.
Router beállítások ugyanolyan fontos, mint a hardver, kezdetnek akkor DMZ IP hogy ez lesz a NAS szoftvert a router, miután meggyőzte minden jól megy akkor ajánlatos megtenni port forwarding portokat, hogy akkor használja, ha nem tudja, port forwarding, kövesse ezt a bemutató:
Trendnet router port forwarding beállítás Virtual Server és DMZ
vagy
TP-LINK TL-WR740N egy vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó, és bemutatása beállítások
vagy
D-Link DIR router konfigurációs 655 a Romtelecom, RDS, UPC, internet önindító, 3G.
Ha a routetul csak LAN-on nem kell, hogy túl sok a beállításokat a router, azonban lehetséges, hogy egyes útválasztók blokkolni / szűrő forgalom meggyőződni arról, hogy nem történik meg ez jobb kikapcsolni a tűzfal router átmenetileg, amíg meg nem arról, hogy minden rendben van.
Amikor a hálózati mindent tökéletesnek kell lennie létre, győződjön minden beállítást, és különösen figyeljen a bemutató.
Mondhatnám többet erről NAS De a legmenőbb jellemzője az automatikus letöltést, jól hallottad, az orr lehet letölteni fájlokat és özön (és letöltési és a vetőmagot is), amely tárolja őket belsőleg segítsége nélkül a számítógép .
A funkciók ezen NAS nehéz beszélni egy bemutató, hogy azért van, mert valóban mozog, bár én tartozó legfontosabb beállításokat, és a többi marad neki részletesen másik tutorial. Általában maradt multimédiás szolgáltatások, web, ftp, stb Mi orr működése jöttél. Szintén egy másik alkalommal, és megmutatom, hogyan kell telepíteni alkalmazásokat.
Remélem, ez a leírás nem unatkozik, mert nincs 40 percig. Ha ellenállnak alvás nélkül biztosíthatom önöket, hogy továbbra is hasznos információkat.

Árak NAS (hálózati tároló atached)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (88)

  • Helló, Cristi, hogyan állíthatsz egy ex webhelyet ilyen NAS-re: Szeretnék megnyitni egy "www.xyz.ro" weboldalt. Adok egy ex-t. hogy tedd a NAS-ra? És ha nincs NAS-i, hogyan tudom egy régebbi számítógépet NAS-ről konvertálni? Köszönöm !! :)

  • Ha használom a NAS tartani a honlapján online, akkor kezelni egy nagyobb számú látogatót? Ha a teszt valamit, vagy bármilyen információt, meg tudja adni nekem egy egyidejű felhasználók száma, ami felbomlik egy NAS?

  • ASUS:
    Szia Cristi, mint például a NAS csirke egy honlapon pl akarok nyitni egy oldal "www.xyz.ro" ad egy ex. Ahogy fel a NAS? És ha én viszont NAS, mint egy régebbi PC-ről NAS? Köszönöm !!

    Vesz egy domain és ez a domén törvényeket, nyilvános IP azaz hozzon létre egy névszerver. Ha szükséges, a megjegyzések rovatban, és megcsinálom a oktatóanyagok orra egy régebbi rendszerből.

  • moha:
    Ha használom a NAS tartani a honlapján online, akkor kezelni egy nagyobb számú látogatót? Ha a teszt valamit, vagy bármilyen információt, meg tudja adni nekem egy egyidejű felhasználók száma, ami felbomlik egy NAS?

    Függ a látogatók száma, hogy van ez általában oldalakat ne tartsa az orra, de meg tudod csinálni, hogy az elején, hogy nem néhány vizsgálatot, és a vonat.

  • Cristi miért Hitachi HDD sebességének TB 1 142 mb és amikor Cara hangosabb HD Tune teszt leesik 6 mb. Nem tudom, miért. Ez hibás? Én egy tettem HD Tune Pro teszt hiba, és nincs hiba minden zöld. HDD Hitachi Deskstar én 7K1000.C 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA2. És a diagram a következő. (Mentioenz hogy vannak elfoglalva 400 GB HDD nem üres), de nem hiszem, hogy ez fontos. http://img20.imageshack.us/img20/4444/hdtuneu.png
    http://img831.imageshack.us/img831/6251/hdtune2.png

  • Tettem magam egy kérdés két oktató és a kapott választ (a kártya és tabletta)
    Köszönjük, oktatóanyagok készült, ugyanaz marad hű és engedelmes látogató.

  • florin:
    Cristi miért Hitachi HDD sebességének TB 1 142 mb és amikor Cara hangosabb HD Tune teszt leesik 6 mb. Nem tudom, miért. Ez hibás? Én egy tettem HD Tune Pro teszt hiba, és nincs hiba minden zöld. HDD Hitachi Deskstar én 7K1000.C 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA2. És a diagram a következő. (Mentioenz hogy vannak elfoglalva 400 GB HDD nem üres), de nem hiszem, hogy ez fontos.

    Nem tudom, miért olyan pánikba esett, amikor a HDD normálisan viselkedik. Van fogalma az "átviteli sebesség" kifejezésről?
    Ez azt jelenti, hogy a HDD legalább 6-os olvasni fog. Ez nem azt jelenti, hogy mindig ezzel fog olvasni ... rate = limit ... nem azt a korlátot teszteli, amely a mindennapi helyzetekben működni fog.
    Vizsgálja meg a maximális és a minimális határértékeket ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.