Hogyan vásárolni elemeket az Ebay, tájékoztatás és tanácsadás - video bemutató

Hogyan vásárolni elemeket az Ebay, tájékoztatás és tanácsadás - video bemutató
4.15 (60) 83%

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni vásárlás az Ebay, adok az összes szükséges információt, hogy egy kis bátorság.
Amikor a vásárlások a külföldi oldalakon, románok nem szívesen, mikor kell mondani, hogy a biztonsági intézkedések, az Ebay még jobb, mint nekünk, és a védelmi rendszer a vevő a legszilárdabb.
Dokumentáció ez a bemutató majdnem két hónap, amely alatt vettem különböző termékeket több számlát használ, és két különböző szállítási címet. Megvettem az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Németországban és Hong Kong. Két hónap alatt még nem találkoztam semmilyen problémát, kivéve talán a Román Posta, akkor Chiam a kerület főváros vámügyi és adóügyi csomagot, ez a csomag csak akkor, ha kívülről érkezik az Európai Unióban.
Meg kell vásárolni, az Ebay?
1. Ebay számla (könnyű)
2. Kártyát venni, hogy egy román bank (pénz van benne)
3. PayPal számla, hogy erősítse meg a fizetési gyorsabban és nagyobb biztonságot (bind-kártya), hogyan kell ezt csinálni a tutorial: Hogyan lehet online fizetések, és kap pénzt online paypal számla
4. Szabadidő, hogy megtalálják a legvonzóbb termékek.
5. figyelmeztetés
Azt tanácsolom, hogy használja az oldalt ebay.co.uk, itt jobbak, mint a .com szűrőket. Még mindig jobb, hogy szűrőket (megvenni most) és a felső (Európai Unió) a bal alsó sarokban. Ezekkel a szűrőkkel elkerülhető aukciók és termékek, amelyek kívül értékesített Európában (hogy elkerüljék a vámok és a HÉA).
Ha vásárolnak termékeket az Európai Unión kívülről fizet adót, és akkor hívott, hogy vegye fel a terméket a kerületi főváros (amikor a vámhatóság a postai bélyegző).
Során ez a bemutató nem voltam hajlandó dokumentációval terméket célból tettem, hogy ellenőrizze a rendszer megtérülés.
Ha a vásárolt termék nem éri meg, akkor visszakapja a pénzét az eladótól vagy Ebay, mert ez a védelmi rendszer, amely kínál eBay vásárlók.
Ha drága termékeket ajánlott választani a szállítási típus "Aláírt-a" a termékek jönnek az ajtóhoz szállított egy futárszolgálat, és alá kell írniuk a nyugtát.
A videó oktató részletesen a lépéseket, amelyeket végig kell menniük, és a dolgok, hogy meg kell legyen óvatosabb.
Bevásárlás élvezetes.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Cristi tutorialil nagyon jó. Várakozás egy bemutató internetes vásárlás az Amazon.
  Köszönet előre.

  Megjegyzés megtekintése
 2. György:
  Cristi tutorialil nagyon jó. Várakozás egy bemutató internetes vásárlás az Amazon.
  Köszönet előre.

  Az első alkalommal, Csinálok egy tutorial arról, vásárolni a piacon. petrezselyem, kapor, cékla, stb Ezután kötök Amazon
  Elfelejtettem ....

  Megjegyzés megtekintése
 3. Alexander S. Azt mondta:

  Hello.
  Tudja, hogy a bemutató néhány alternatív programok a klasszikus "Keresés Programok" Windows 7?
  Programok, amelyek közé tartozik a továbbfejlesztett keresés (részletesebb) az adott operációs rendszerek, válaszfalak, fájlokat, stb
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 4. Egy kis pontosítás létezhet Judetu Timisoara Timis úgy értetted

  Megjegyzés megtekintése
 5. György:
  Egy kis pontosítás létezhet Judetu Timisoara Timis úgy értetted

  Tévedtem amúgy az ötlet.

  Megjegyzés megtekintése
 6. alex Azt mondta:

  bankkártya és megkéri, hogy legyen a lej (RON) vagy euró? alkalmazás azt kell jelentenie, a bank az online kártya kezelése ahogy nevezik?

  Megjegyzés megtekintése
 7. Adrian Gudus Azt mondta:

  Alexander S.:
  Hello.
  Lehet, hogy egy bemutató néhány alternatívát a klasszikus programok "Keresés Programs" Windows 7?
  Programok, amelyek közé tartozik a továbbfejlesztett keresés (részletesebb) az adott operációs rendszerek, válaszfalak, fájlokat, stb
  Köszönöm.

  Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: "Minden, azonnali keresést fájlokat a PC-n vagy FTP-és HTTP-kiszolgálók" nyomja meg az Enter, és találsz szuper érdekes bemutató körülbelül egy app, hogy mit akarsz.

  Megjegyzés megtekintése
 8. alex:
  bankkártya és megkéri, hogy legyen a lej (RON) vagy euró? alkalmazás azt kell jelentenie, a bank az online kártya kezelése ahogy nevezik?

  A kártya lehet euróban, de Lei, -fiókomban Lei példa.
  Nem feltétlenül kell, hogy a PayPal internetes kártya kezelése, de sokkal kényelmesebb, küldhet és fogadhat pénzt bármikor, nem banktól függően programot. Ehelyett fizet havi díjat, nem tudom, hogy pontosan hogyan kell mondani ...

  Megjegyzés megtekintése
 9. Ovidiu Azt mondta:

  Lehet, hogy jól, és én nem igazán szeretem a paypal

  Megjegyzés megtekintése
 10. Ovidiu:
  Lehet, hogy jól, és én nem igazán szeretem a paypal

  A szöveg egy link, hogy elvisz a bemutató PayPal, meg kell adni a játék.
  Emberek, mi a fene, én leszek az olvasás és a szöveget. Mi útmutatók, el kell olvasni a szöveget, és nézni őket, mi olyan nehéz?

  Megjegyzés megtekintése
 11. Andrew Azt mondta:

  Cristi Köszönjük! Nagyon jó tutorial.

  Megjegyzés megtekintése
 12. Iustin Azt mondta:
 13. valentin Azt mondta:

  Cristi Bravo! Rendkívül érdekes.

  Megjegyzés megtekintése
 14. Andrew Azt mondta:

  Nem postaköltség jobb az EU-ban, de nem vagyunk mi itt az EU Schengeni helyett.

  Megjegyzés megtekintése
 15. vég Azt mondta:

  Cristi tud segíteni mozgatni a calculatoru foate kemény és mi lag Orce, már a következő komponenseket http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpg kell a ram nem lehet jobb, vagy mi, hogy legyen!

  Megjegyzés megtekintése
  • Alfred Azt mondta:

   vég:
   Cristi tud segíteni mozgatni a calculatoru foate kemény és mi lag Orce, már a következő komponenseket http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpglennie Rampo nem jól elhelyezett, vagy mi, hogy legyen!
   A processzor ff régi 65 nanométer megmagyarázza, hogy miért alig járni. Tudom, hogy van egy olyan számítógépről, 5 év.
   Ne légy annyira homályos, akkor instaalt attól függ, hogy adjon meg további részleteket, hogy egy Fota és így tovább.
   Meg kell venni egy új PC kétségtelenül.

   Megjegyzés megtekintése
 16. ion Azt mondta:

  Érdemes veszek egy iPad 4 az eBay-en?

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Azt mondta:

   Vigyázz, barátom, ahonnan vásárolni. Én általában kerülik meg a legújabb drága árukat vásárolt az interneten. Meg lehet vásárolni a "hamis", azaz a súlyos, aki tudja, hogy hol, és akkor is, ha visszatér, vissza a termék rendezik, és nem küld egy csomagot a tengerentúlon vagy Kínában drága. Ne légy fukar tucatnyi lej, amikor a nagy mennyiségű A-szoros vételi és 2 év minimum szavatossági igények által megkövetelt uniós jogszabályok. Minden jót!

   Megjegyzés megtekintése
 17. míg egy tutorial arról, hogyan, körülbelül egy online áruház Com kiterjesztés?

  ps. Street Academy Bukarestben egy boltban a LED-ek.

  Megjegyzés megtekintése
 18. Viman Viorel Azt mondta:

  videotutorialul nagyon érdekes.! gratulálok.!.

  Megjegyzés megtekintése
 19. Ionut Azt mondta:

  Sziasztok, én magam egy félreértés, én paypal számla, megnéztem egyszerűen HomeBank ING-től, a 1.5 euró vontak nem tűnnek függő tranzakciók, hanem a 4 napon mind a tranzakció vár - 1 oroszlán nem értik mi ez oldalon megjelenő létrehozása óta véve nem csinál még kifizetését vagy VRO kivonását számla paypal, a kérdés az, mi a baj, hogy az oroszlán, és hogy nem megy el onnan ... vár? Azt kell csinálni valamit paypal számla ?? cselekmények küldött valamit ...? Köszönöm, remélem valaki tisztázza rám!

  Megjegyzés megtekintése
 20. paul Azt mondta:

  jó tutorial, ugyanazt nézni, hogy vettem az ebay okazii.ro féláron ... ez jó volt, ha nem siet ..

  Megjegyzés megtekintése
 21. Jókat videotutorial javasolni fogja egy új bemutató "Hogyan tudjuk bemutatni a Windows-licenc", hogy ne vezessenek be olyan engedély, ha telepíti őket, hanem egyszerűen egy engedély Bagmati Autorun fájlt .Adic ne kelljen a táskát serialu azt kell telepíteni a Windows

  Megjegyzés megtekintése
 22. Adrian Azt mondta:

  Dicséretes kezdeményezés, köszönhetően Mr. Cismaru. Egy kis hozzá: Én szívesebben vásárolnak az "eBay. com "és" eBay.com.au "különösen a kis dolgokat, hogy a" co.uk "olyan általános egységár 0.99GBP közben." com "és". com.au "$ 0.99 meg ezt az árat. Általában a legjobb árak a "eBay.com", "eBay.com.au" és "eBay.co.uk". A német és a svájci oldalak a legmagasabb áron. A legtöbb bevásárló-érték (kevesebb, mint $ 20) teszik Kínában és Hong Kong, ahol a minőség / ár arány nagyon jó. Vásárolnak, amely tárolja itt Romániában árak hármas. De a figyelmet a "TEPAR", amikor az áru nem érkezett 43 napon a kifizetés (a határ 45 nap, de közbelép és az időeltolódást) nyitott vitát, különben azt kockáztatja, hogy pénzt veszít. Keresi az ugyanarra a termékre több eladó és nem vesz az ember, hogy eladja sokkal olcsóbb, mint a többi, akik a gyártók több tízezer vagy százezer visszajelzéseket. Nem lenne más, de teret másoknak. BAFTA!

  Megjegyzés megtekintése
 23. dák Azt mondta:

  Cristi valószínűleg nem én figyelmesen, de nem hallotta, például, hogyan szállítani költségét, hogy a mikrofon, így azt akarom tudni, hogy mennyi pénzt adott ki a mikrofont ár

  Megjegyzés megtekintése
 24. Eugen Azt mondta:

  pt.eNd.un PC mehet keményen a vírusok vagy a portól suparaincalzesc az alkatrészek, a kis térelválasztó c, fáradt a kemény kezdeményezett több folyamat egyszerre, egy vírusirtó fogyasztása stb Tisztítás cc egy tiszta pc tisztább vagy por főleg a Alfred aiurea.pt procesor.vezi és néhány beállítást nem lehet pénzt omul.daca azt mondanám fazut PC 256 ram mi? és a processzor most mindenki pc ani.nu 10 20 millió utolsó generatie.e criza.eu I db 5 évek során, és super.bafta.

  Megjegyzés megtekintése
 25. LucianGL Azt mondta:

  Vettem egyet amazon.com, áruk már szállított NY és hozzám közben felhasználó által megadott, így minden rendben volt, és nem probleme.plata történt az euró-dollár Visa kártya. egyes termékeket szállítják minden olyan országban, de ez kissé beállítástól függően vanzatorului.E olyan biztonságos, mint az ebay, amazon úgy döntöttem, hogy én találtam, amit kerestem az ebay

  Megjegyzés megtekintése
 26. Adrian Azt mondta:

  Salut.Eu vásárolni kb. 3 év az eBay-en, főleg Kínából és én nem soha nem jön vámfizetési vagy áfa (azt mondják, hogy vettem a 300euro egyszer).

  Elfelejtettem megemlíteni ... maradni Spanyolországban.

  Megjegyzés megtekintése
 27. Adrian Azt mondta:

  EBay találni mindenféle LED nagyon jó áron. Ami LED-ek a teljesítmény, ha a tápellátás különböző kockázati azonos kapszula vásárolni nagyobb teljesítményű LED-et kapó alacsony fogyasztású LED-et. Tehát van néhány gyártó, és ez így történt valami, vettem LED izzó 3x3W és kaptam izzó LED 3x1W.

  Megjegyzés megtekintése
 28. Kingco Azt mondta:

  Jó! Kérem, mondja meg fontos közlekedési fizeti a feladó, vagy fizessen.

  Megjegyzés megtekintése
 29. boby Azt mondta:

  Helló Cristi. Nagyon szerettem volna tudni, milyen hosszú egy jó választás az Ebay-en, és a bemutató szeretettel várunk. Köszönjük, hogy Cristi test piac "Ebay" számunkra. Bravoooooooo.

  Megjegyzés megtekintése
 30. Adrian Azt mondta:

  Kingco:
  Jó! Kérem, mondja meg fontos közlekedési fizeti a feladó, vagy fizessen.

  Egyes gyártók teszik és szállítható. Találkoztam árut nevetségesen alacsony ár és a magas szállítási díjat, így a "hamisítványok" a bizottság eBay. Sok eladók Kínában és Hong Kong ne tegye szállítási díjat, valószínűleg küld konténert, így a szállítási költségek nagyon alacsonyak. Az angol és a németek nagy közlekedési díjakat. Általában a kínaiak "szép", hanem megtalálja és "TEPAR" közöttük. Találtunk TEPAR Németországban és az USA-ban, ha akartam vásárolni egy török ​​borotvapengét és megpróbált becsapni. Én ragaszkodott "TEPAR" az eBay és a PayPal védelem kínál a vásárlók nem tévedhetetlen, akkor véd minket, és ellen naivitás.

  Megjegyzés megtekintése
 31. Adrian:

  Még jó, hogy meghatározzák megszúrták leggyakoribb, hogy valójában nem egy szelet, de a figyelem hiánya a vevő.
  Azt mondta, oktatóanyag, és most megismétlem, olvassa el az utalás, akkor lehetséges, hogy úgy gondolja, hogy ez a "béna kard" és kap "késpenge." A problémák elkerülése érdekében uitati- gondosan meg a termék leírását. Azt lehet mondani, hogy milyen penge keresi gondosan kb a mérete.
  Legyen a szem-négy!

  Megjegyzés megtekintése
 32. ALEX Azt mondta:

  Salut! Ha nem bankkártyával lehet vásárolni az eBay-en? nincs más módja annak, hogy fizetni? (Nyugta vagy postai úton).

  Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 33. Adrian Azt mondta:

  ALEX:
  Salut! Ha nem bankkártyával lehet vásárolni az eBay-en? nincs más módja annak, hogy fizetni? (Nyugta vagy postai úton).

  Köszönjük!

  A túlnyomó többsége eladó eBay csak akkor fogadja el a PayPal fizetés. Még ha ez magában fizet egy kis jutalék fizetés a PayPal vevő korosztály a nagyon előnyös a kényelem és a védelem kínál. Fizetés PayPal nagyon elterjedt bevásárló helyek a világon. Szükség van legalább egy hitelkártya (az enyém a LEI) egy bank, amely elfogadja regisztrációs kártya rendszer PayPal. Egyes eladók Németországban inkább nem PayPal és a banki átutalás, különösen a nagyobb mennyiségű, hogy ne fizesse a díjat, amelyet kivetett és az, aki pénzt kap a PayPal rendszeren keresztül. Ez kockázatos, most Németország tele van a bevándorlók, és nem tudja, kivel keveredett.

  Megjegyzés megtekintése
 34. RANDYMZQ Azt mondta:

  szia Németországból és értékesítő ebay vagy vásárolni el.de 2 történt velem történik, hogy ne küldjön a pénzem, ha vásárol mine.si tartózkodás csomag casa.este olyan kifejezés, hogy azt várjuk, mint az eladó ha egy másik héten a gyűlölködő leveleket és a vevő még 4 napon belül az eBay, hogy minden vagy pénzt fogadni, vagy zárja be a fiókjába az ebay .. Cristi akar tenni valamit megérdemli oktató 2 100% nagyszerű, és a 2 nem tudom vagy ha van olyan program folytatásához. Hol érhetem el, hogy néhány fotót arról, hogy miért és hogyan?

  Megjegyzés megtekintése
 35. Adrian Azt mondta:

  Adrian:
  Hacsak lehet kapni a paypal hitelkártya, hogy elviszi a pénzt a számlájáról (amely jobban megfelel, mert úgy jutalék kártya).

  Kérjük részletesen fogunk használni minden. Tisztelettel köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 36. RANDYMZQ Azt mondta:

  1 büdös, ha meg kell csinálni egy tutorial, hogy hogyan tudok játszani bluethoot zene hallható hangszóróval calculator..deci vettem egy bluethoot amely támogatja A2DP. és több kérdés költség banuti.special lam vásárolt valami amit tehetnék többet vele.

  Minix NEO-2 Android G4 Többféleképpen de lehet modellezni, és hogy én is többet, és az, hogy nem tudom, hogyan kell csinálni, és látom a usb stick el.are az egyetlen tettem egy usb adapter el.deci, felesleges belemenni a részletekbe, hogy várjon egy hosszú bemutató itt el.merita ms

  Megjegyzés megtekintése
 37. Mircea Azt mondta:

  Cristi ... te egy tutorial árverések és egyéb dolgokat az eBay-en?

  Megjegyzés megtekintése
 38. Lawrence C. Azt mondta:

  Alexander S.:
  Hello.
  Lehet, hogy egy bemutató néhány alternatívát a klasszikus programok "Keresés Programs" Windows 7?
  Programok, amelyek közé tartozik a továbbfejlesztett keresés (részletesebb) az adott operációs rendszerek, válaszfalak, fájlokat, stb
  Köszönöm.

  Alexander S.:
  Hello.
  Lehet, hogy egy bemutató néhány alternatívát a klasszikus programok "Keresés Programs" Windows 7?
  Programok, amelyek közé tartozik a továbbfejlesztett keresés (részletesebb) az adott operációs rendszerek, válaszfalak, fájlokat, stb
  Köszönöm.

  Ehhez: https://www.videotutorial.ro/?p=6420. Arról van szó, "keresés mindent".

  Megjegyzés megtekintése
 39. Gabi Azt mondta:

  Elismerem ebay.co.uk fázisban már 2 vásárlások minden probléma nélkül. Előnyös, ha az EU, hogy nem fizetnek semmit, és nem szeretem a meglepetéseket szokások és csomag jön UPS futár közvetlenül az ajtó.
  És a brit tűnik komoly és ezek ... kivéve, hogy néhány nem szállít Ro, amit úgy tűnik, aberráció, de idővel rájönnek, hogy pénzt keressen és nekünk is.

  Megjegyzés megtekintése
 40. Szia Cristi Hi all. Remélem jóváhagyja a megjegyzés közzététele nem tudok e-mailt. A díjak akvizíciók kívül, de a boltokban nem az egyének, nem érvényes vételi termékek feladataikat (abban az országban) levonják az árát; „Adómentes”? Például, mint látni fogja itt (nem akarom reklámozni, de ez az első konkrét példa, nem tudtam megjegyezni): „http://www.f64.ro/pages/tax_free.html”. Ezen kívül, azt szeretnénk, hogy egy kiegészítés. Vám bejegyzést a következőképpen kell kiszámítani: áruk költsége + szállítási költség = mennyiség 1; 1 mennyisége + százalék (X%) A Vám katalógusban termékkategória = kivetése; 1 + vámösszeg x (szorozva) a Áfakulcs (24%) = Érték ÁFA és végül összegyűjti adó + ÁFA érték (számított fentebb) = és így a teljes összeg fizetendő vám bejegyzést útján fizetett díjak állam. „Adómentes” a HÉA csökkentené a költségeit termékek értékesítését rendelt. Ő kért és kapott az egyik, hogy „adómentes”? Gyakorlat áruházak külföldön ezt a politikát? Köszönöm mindenkinek, aki észre útmutatók Videotutorial.ro úgy, hogy magam is „Nyisd ki a szemünket”, hogy a világ ... és mellette. :)) A legjobb!

  Megjegyzés megtekintése
 41. Először gratulálok bemutató (k) !!! másrészt, azt hiszem, ez egy kis hiba a vége felé a tutorial .... "Meg kellett tennem 200km vezetett 200km vissza ..." tőlünk, amely megyében a sugara 200km ??? D wtf! .Bafta További sikeres és minden, amit csinál.

  Megjegyzés megtekintése
 42. ASUS Azt mondta:

  Cristi és azt akarom, hogy az én kamera eh ip http://www.ebay.co.uk/itm/Foscam-FI9802W-HD-Outdoor-Wireless-IP-Security-Network-IP-Camera-H-264-IR-Light-/150998866153?pt=UK_CCTV&hash=item23283bd8e9 Hát itt van, hogy ne vegye fel az EU csak reseiller és mindkettő megy vásárolni itt?

  Megjegyzés megtekintése
 43. RANDYMZQ Azt mondta:

  Cristi szívesen visszatér az eBay után tettem eladó iPhone és az ember megvette és fizetett ezer motive.bine csomag kereste meg mine.pt elismeri, hogy amíg a fizetés nem az első alkalom, trimite.si mondta, nem Saját fiók bancar.ceaa mi van ott, automatikusan megy fizetni, de küldött contul.pe fine.iam ezelőtt mia azt mondta, hogy ha tudott jönni hétfő, hogy őt és adj pénzt a kézben érkező 100 km. nem jött, aztán küldött egy e-mailt, ha a kódolt egy retea.deci mit kell zic.am megdöbbent iam adott időt tölteni hét a víz 2 ezer igen, és én atucnea hívtam ebay van iam neki adott 4 napon belül fizetni, nem fizethető platesk asa.eu után 30 euróra, ez attól függ, hogy mit vand.si ahogy platit.ccei ezer ebay miau adott oktass és 30 euró az ő állítólagos büntetés: )) nem lehet megvenni vagy eladni ebay.ar korlátozódik mondani, de keveset mam :). szólnál nem éri meg vásárolni, és fizetni? Vajon az, aki adja azt hiszik, nem fizet? néz ki jól, nem megoldás .

  Megjegyzés megtekintése
 44. Helló, egy másik módja annak, hogy fizetni az újratölthető kártya, élek Spanyolországban, és a bank kapott CYBERCARD (mastercard) ptr speciális online vásárlási kártya feltöltés gyakorlatilag pontosan az az összeg, amely a megvásárolni kívánt és Szeretnék valakit meglep lopok az összes pénzt a számlájáról vagy a kártya. 1% jutalék tölteni, és nincs havi vagy éves díj. Régebben az ebay és mindenhol gond nélkül.

  Megjegyzés megtekintése
 45. Ionut Azt mondta:

  Láttam Cristi fogadjuk tutorialu és gandu megvert, hogy vesz egy forrasztó állomás csak Pretu nem értik az £ + £ 68.00 99.00 167 teljes postaköltséget mellett egyes fiúk már fizetnek áfát adó Megnéztem az unió reagált Koszonom várakozás

  Megjegyzés megtekintése
  • @ Ionut
   Így amint szerzője a bemutató, ha mindkét fél cumparatorul- -vanzatorul és az EU nem tölthető, mert nincs Vama vámon! Tehát, ha az eladó teszi a expedíció tertoriul EU csomagot neked, akkor nem fizet szokásokat. Nem fizetnek szokások, mint a korábbi Spanyolország, Olaszország, Németország, stb és küld csomagokat haza.

   Megjegyzés megtekintése
 46. Robert Azt mondta:

  Kíváncsi lennék, ha lehet követni az állapotát expedíciót vezetett egy végzést és fizetett az eBayen. Ha igen, hogyan lehet ezt? ...

  Megjegyzés megtekintése
 47. SmartAlex Azt mondta:

  Ha veszel valamit az eBay-en fizetni a paypal, és kapok a terméket otthon az, amit meg kell fizetni a termék átvételét? .Vreau Ha azt mondjuk, ha már nem fizet díjat ki a pénzt a számlára a PayPal, készpénz pontos.

  Megjegyzés megtekintése
 48. seandru Azt mondta:

  Helló aukció véget ért, és a tartalék nem teljesül, mit jelent Irgalmazz eBay

  Megjegyzés megtekintése
 49. SICA Azt mondta:

  Van egy jó kérdés, ha srie mint termék transportu már adót fizet szabad?

  Megjegyzés megtekintése
 50. Ionut Azt mondta:

  Cristi, vettem egy videokártya a FAME, és küldtem vissza, csak vissza az űrlapot tévedett bankszámla, hogy a társaság bankszámlájáról, és felhívtam őket, és azt mondta nekik, és helyes számlatulajdonos és Én késett körülbelül két hét, hogy visszatérítést, és felhívtam őket, és azt mondták nekem, hogy ma kap biztonságban, ami nem történt meg. Amennyiben a szolgáltató azt mondta: "Ha nem érkezik a pénz péntek, hétfő ő biztosan kap", és hétfőn mentem, és mi a teendő?

  Megjegyzés megtekintése
 51. Mathias Azt mondta:

  Köszönjük! A jutalmat a

  Megjegyzés megtekintése
 52. alexandra Azt mondta:

  jó, nagyon szeretem ezeket a gyakorlatokat, gratulációk leghangosabb, kérjük, ha nem egy bemutató vásárlási amazon, van egy kérdés, ha valaki Magyarországon és ellenőrzése amerikai például fizet vámot és hogy a HÉA őket? Nincsenek interent és úgy lett volna rám parancsolt, de a neve, hogy jöjjön oda Magyarországon tartózkodó ff szinte vám- és magyar mehet vele bármikor, ha a schengeni térségben már fizet vámot és az ÁFA? kérlek szépen, ha tudja, hogy mondja meg, több szép tetszik MS

  Megjegyzés megtekintése
 53. Bobeica Azt mondta:

  Helló,
  Tudok felmenni, hogy mennyi ideig, amíg nem kap vissza a pénzét?

  Cristi-adminJó, hogy meghatározza megszúrták leggyakoribb, valójában nem egy szelet, de a figyelem hiánya a vevő. Azt mondta, oktatóanyag, és most megismétlem, olvassa el az utalás, akkor lehetséges, hogy úgy gondolja, hogy ez a "béna kard" és kap "késpenge." A problémák elkerülése érdekében uitati- gondosan meg a termék leírását. Azt lehet mondani, hogy milyen penge keresi gondosan kb a mérete. Legyen a szem-négy!

  Megjegyzés megtekintése
 54. BobeicaSzia, felmegyek, hogy mennyi ideig, amíg nem kap vissza a pénzét?

  Tegyük fel, hogy tette a sorrendben január 1 és 9 kell kapniuk a termék januárban. Normal várja meg, amíg 12, akkor vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ő fogja kérni, hogy várjon néhány napot, 7 mondani. Ha nem január 19 termék nem jössz, vegye fel a kapcsolatot ismét az eladó, mely azonnal visszatéríti a pénzt vagy elküldjük a másik termék, úgy dönt.
  Ha az eladó nem válaszol, nyitott egy vitás esetben a ebay, és a tisztviselők ebay eladó kényszeríteni, hogy adja vissza a pénzét.
  Vettem egy csomó dolgot az ebay, és én mindig jól megértette a kereskedőkkel, még ha soha nem kapott. Én általában kérje az eladó, hogy küldjön nekem egyszer terméket.
  Gyakran a termékek eltűnnek útvonalról római postai dolgozók.

  Megjegyzés megtekintése
 55. Axyy Azt mondta:

  Helló Cristi
  Szóval hazaértem mikrofon az ajtón, de a futár, amit fizetni?

  Megjegyzés megtekintése
 56. Lucian Azt mondta:

  Jó estét kívánok.
  Tudok fizetni a termék ebay.uk pay-pal számla beszédet tart, Romániában és megkapja a terméket egy címet Angliában? A probléma az, hogy az eladó nem küld Romániában.

  Megjegyzés megtekintése
 57. magureanuiuliu Azt mondta:

  hogy csinál egy bankkártya, volt az étel elég nehéz, nem tárolja „” típusú eBay „nem kap pénzt vissza. Hogyan lehet fizetni EMAG ajtót? Szeretnék vásárolni hardvare a „Bitcoin bányászat” Talán az egyik akkor adj néhány tanácsot. Már csak Maestro kártyát, hogy jön az én hely. Megtanultam angolul. Úr Cristi Cismaru lehet Megértem, ha még kifejezettebb angol .My használni egy szótárt írásakor angol szavak és a kiejtés, amely azt mondja Dance. így tanítom magam angolul. 73 éve az enyém. PRA így nem mehet tovább. BRD bank közel van Auchan áruház. Itt vagy jelképes? reggel kell menni a bankba, amikor EST világ kevesebb.

  Megjegyzés megtekintése
 58. dana Azt mondta:

  Hello! Van egy kérdés ULO oldalon ebay.com. Amennyiben rendelése ázsiai országokból származó szabad hajózás már fizetnek adót bemutató, akkor beszélt? vagy ha a parancs, például egy európai ország (ha találok valamit, a mi szűrő érvénytelen).
  Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 59. boldog Azt mondta:

  Én Salut.Daca a "Postai és csomagolási" írt 30 font, azt jelenti, hogy a termék ára mellett meg kell adni 30 font, ha a termék az Egyesült Királyságban (vagyis miután a szűrő meg az EU és az Egyesült Királyságban I - így hogy kell tekinteni az EU-ban.) ms

  Megjegyzés megtekintése
 60. Damy Azt mondta:

  Sall szeretnék venni egy iPhone ebay 5 miután láttam, hogy az árak olcsóbbak, míg sh 250 egy számunkra helyén 10 15-18 millió millió egy iphone 5..dar nem tudom, mi a Verizon egyaránt ...?

  Megjegyzés megtekintése
 61. Robert Azt mondta:

  Vettem cv az eBay-en, és azt szeretnénk, hogy fizetni Cardu nem (I kártya készült, hogy az Ausztriában raifasenbank maestrocard) im kérve numaru a kártyát, és nem írtam a kártya bármennyi mint IBAN / BIC és az arc belső No name PayPass nevét, és így bármilyen ötlete, hogy a kártya számát?

  Megjegyzés megtekintése
 62. boldog Azt mondta:

  Salut.In ha szeretnék vásárolni egy terméket az eBay-en, és emellett a felsorolt ​​ár adatok jelennek meg a listán a szállítás „kategória” Postai (azt hiszem, hogy ez legyen a szállítási díjak) Utolsó szállítási díjak x dollár / font / euró, ami a végleges ár a termék? ára + szállítási költség? Remélem képes volt megtenni inteles.ms

  Megjegyzés megtekintése
 63. Ionut Azt mondta:

  Próbáltam, beiratkoztam egy eladó Románia Visa Electron kártyával lei, beiratkoztam és paypal írtunk egy bejelentést, hogy az eladási valamit, és nem fogadják el, azt mondják, amit én ellenőrizni kell paypal azt újból visa Electron kártya adatait, és ad nekem hiba alapvetően nem érti, mit akarnak, nem jó kártya, van pénz, mivel ők kötődnek ebay?
  Szeretnék segíteni valakinek, lépésről lépésre, hogy hol tévedtem, miért nem hirdetői és inaktív maradt, és azt tisztázni kártyák Mégis, hogy elvitt a fejem ... vagy mi románok vannak tiltva szándékosan. netul bürokrácia így ezzel a legnagyobb bürokrácia, azt mondják, hogy a hackerek elkerülése? Ahelyett, hogy egyszerűsíti a dolgokat bonyolítja az életünket, hogy ül egy széken, napokig nem tenni gyakorlat, hogy elpusztítsanak minket a szemét és az egészség, mint ezek a számítógépek testvérek május sugároz nem vicc ...

  Megjegyzés megtekintése
  • marian Azt mondta:

   Ionut, ellenőrizni kell paypal kell, hogy a fizetés paypal 1,50 euró, amely visszakerül pillanatok verficarii contului.Dupa kell menni a bankba, és kérjen egy számlakivonatot (meg kell említeni, hogy a banktisztviselő ellenőrizhető paypal, és tudni fogja, mit kell adni), hogy van a megfelelő tranzakciót paypal kód 3 vagy 4 számjegyű (nem emlékszem pontosan), ezek a számok meg kell adnia a számla paypal rész ellenőrizhető. megadása után ezek a számok ellenőrzött Paypal.Eu így tettem, és elment, remélem, hogy a hasznos és tie.Bafta!

   Megjegyzés megtekintése
 64. Ionut Azt mondta:

  Így néztem, és ez videotutorial férfi paypal, de nem értem a dolgot! Mindannyian fiók ebay, paypal számla, bankkártya, hogy át, de nem tudom, hogyan kell csinálni, visszavonja a számla paypal pénzt, miután belép ibay és vásárol vagy vesz közvetlenül csatlakozik egy paypal és paypal oldalon pénzt után fiókot?

  Megjegyzés megtekintése
 65. Ionut Azt mondta:

  Helló,
  Saját termék legfrissebb vásárolt az e-bay (via paypal, hitelkártya), mert az eladó nem lett raktáron adott nekem pénzt vissza (refound) a paypal mi refound a kitöltött és mindent, de a pénz még mindig nem card.Ai tudja mondani, hogy meddig jutottak a refound mikor volt?
  Köszönöm, és remélem, válaszoljon.

  Megjegyzés megtekintése
 66. Natalia Azt mondta:

  Szia, én 2 kérdést, ha megrendelik a terméket kiszámítása szállítási díjat, és ha tudja, hogy egy otthoni, amely meg fog jelenni? és ha szeretnénk, hogy rendelés több terméket, miközben még ugyanúgy, lehetséges ez?

  PS: Én nem soha nem volt a parancs az oldalon.

  Megjegyzés megtekintése
 67. Mirela Azt mondta:

  Ceau vannak a hazai és használja a proxy hálózat és emiatt nem látok oktatóanyagok! : (((Mit tehetnék?

  Megjegyzés megtekintése
 68. Roxana Azt mondta:

  Jó! Láttam a bemutató, és megértem, ha veszel valamit ebay.co.uk EU fizetnie kell szállítani a terméket vagy a termék és fizessen csak ezt. : /

  Megjegyzés megtekintése
 69. Danny Azt mondta:

  Hello. Hol találok egy leírást, hogyan kell eladni ebay.co.uk? Hogy kérem, segítsen nekem.

  Megjegyzés megtekintése
 70. kristály Azt mondta:

  Hello. Kereste, és Ön nem találja LED vagy LED szalag, amely?

  Megjegyzés megtekintése
 71. György Azt mondta:

  nem mondja el nekünk valamit a szállításának költségét vásárolt termék az Európai Unió ebay.co.uk.

  Megjegyzés megtekintése
 72. Maria Mihailescu Azt mondta:

  Hello! Mr. Cristian Cismaru nyilvánvaló tiszteletben tartják DTRA hajlandóak megosztani tudásukat és tapasztalatukat DTRA kapcsolatos vásárlási Amazon és E'buy.Eu beismeri, hogy „tiszta lappal” ezen a területen annak ellenére, hogy sok mi'am legkívánatosabb dolog ezeknek a „üzletek” online.
  Szeretném megkérdezni, hogy lehet kapni a gyógynövény készítményeket, és a kamerát, hogy az Amazon a fogászati ​​PTR találtam a $ 3000 míg Romániában 5000 üzlet eladja euró? Van egy speciális PTR drogok? Előre is köszönöm! Örülök, hogy vannak önzetlen emberek, akik "megtanulják, hogy másokat!" Tisztelettel: Maria Mihailescu

  Megjegyzés megtekintése
 73. Rudolf Szocsi Azt mondta:

  milyen kódot igényel választáshoz megrendelésekor?

  Megjegyzés megtekintése
 74. Tomita Azt mondta:

  Helló Cristian,
  Nagyon szerettem a bemutató az eBay-en.
  Tudna mondani, milyen szoftvereket létrehozni?
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 75. Liliana Azt mondta:

  Van egy kérdés, és én ... Ha én rendelni ebay.co.uk (pl átlátszó 3-4 olvasólámpa), de levelet Kínából, ahogy én gondolom küldött az Egyesült Királyság vagy Kína? Vámot fizetni, mint a porcelán, vagy fizetni csak a termékek árát? (Van egy hullám. Produselor- egy darab. 2.10- ára körülbelül $ 10). Remélem készült megértetni magam, ha megpróbálja azt explicit. Multumec szép. És várok választ.

  Megjegyzés megtekintése
 76. florin Azt mondta:

  Salutare és akarok venni egy tablet pc az ebay.es Spanyolországból és kérem, mondja meg, ha kerül nekem valamit, vagy a szállítási feladatok ... Köszönöm !!!!

  Megjegyzés megtekintése
 77. valy Azt mondta:

  Vettem Németországban 2camere felügyeleti 2luni egyik nem működik

  Megjegyzés megtekintése
 78. Cosmin Azt mondta:

  köszönés, érdekes. Szeretnék venni magamnak egy koppintás az eBay-en, mondjuk http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Have+one+to+sell%3F+Sell+it+yourself+Details+about++Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix + 20-os + Lithium + fúró és LH_BIN = 1 & _osacat = 0 & _from = R40 & _trksid = p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X + fekete +% 26 + Decker + Bdcdmt120 + Matrix + 20 voltos + Lithium + fúró és _nkw = + fekete +% Decker + Bdcdmt26 120 + + + + Matrix 20 voltos lítium Fúró és _sacat + = 0..................... .de Itt is, mint én vagyok a végső kifizetés darab ár és a szállítási költség ott? milyen a közlekedés. Nagyon köszönöm, szeretnék több információt meg lehet kezdeni vásárolni az eBay-en, és én

  Megjegyzés megtekintése
 79. Cosmin Azt mondta:

  és ha van egy fiókot az eBay-en a németek tudja használni a weboldalt, és Angliában? Szeretnék további részleteket, hogyan lehet az első tranzakció, köszönöm szépen

  Megjegyzés megtekintése
 80. ANCA Azt mondta:

  Jó. Van egy kérdésem ... rendeltem egy órát az eBay 2 hónappal ezelőtt, de még nem érkezett meg, és már nincs termékek listája fog küldeni nekem. nem tudom, mi a vevő .. és nem tudom, hogyan kell megtalálni hozzá ... Van fogalmad róla, ha tudok tenni valamit, hogy a termék vagy a pénzt vissza? ms

  Megjegyzés megtekintése
 81. Nicoleta Azt mondta:

  Szia, én meglátogatta a weboldalt ebay.co.uk, de nem jelenik meg, ahol lehet választani, hogy az Európai Unióban. Tudna nekem segíteni?

  Megjegyzés megtekintése
 82. Denis Azt mondta:

  Salut! Azt szeretnénk, hogy egy távirányító a Elta 8808 (doboz). Euro 7.80 távirányítójával és szállítási csomagolás + e 3.90. Az euró 3.90 fizeti őket, hogy tegye, vagy hogy ez minden eladó. Ha megy, hogy tegye az összes eladó volna adni valamit?
  Bocs, ha kérdésre úgy tűnik, buta, de ez az első alkalom, azt akarom, hogy valami külső kontroll, és nagyon kíváncsi :)).

  Megjegyzés megtekintése
 83. Simona Azt mondta:

  Jó! Meg tudja mondani, kérem, hogyan ajánlatot az ebay ... köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 84. Basil Negrea Azt mondta:
 85. Gabi Azt mondta:

  Hello. Adtam parancsot Kínából. Amikor eljött láttam, hogy a csomagot vám a kínai nyilatkozatot a csomagoláson átment a csomag értéke $ 9 termék (érték jóval alacsonyabb, mint az igazi), és kipipált doboz ajándék

  Megjegyzés megtekintése
 86. iolanda Azt mondta:

  Jó ... ha eBay számla és a PayPal számla Estepe nevem és a kártyát, hogy én fizetni az édesanyám neve, van egy probléma?

  Megjegyzés megtekintése
 87. ion Draghici Azt mondta:

  Tisztelt uraim lehet tudni, hogy a töltelék pénzt a kártyáról a PayPal számla

  Megjegyzés megtekintése
 88. ion Draghici Azt mondta:

  ehelyett 100de ismételni egy szót vagy azt jobban mondja el, hogyan PayPal számla, és hogyan rakjuk pénz van benne

  Megjegyzés megtekintése
 89. craciunescu Azt mondta:

  Ahogy az eBay-en törölt megrendelést ma tett november 19 2014

  Megjegyzés megtekintése
 90. Catalin Azt mondta:

  Bor említése .. akkor is, ha vásárol termékeket az EU és az értékük nem haladja meg EUR 10 nem fizetnek adót! Vettem magamnak egy laptop caddy HK.
  Sőt postás hozta haza nekem!

  Megjegyzés megtekintése
 91. Marius Azt mondta:

  jó .I olyan kérdésünk van, hogy valamit az eBay-en, ahol a termék nyomon követheti, hogy az Ön által küldött és küld egy üzenetet több vagy tanácsot .exact fent említett egyik kínai vettem valamit jobban ment a 1 hónap és nam kapott és a termék már nem tudta, hogy ki vásárolt lam, mit kellene tennem

  Megjegyzés megtekintése
 92. Marius Azt mondta:

  Jó. Vettem valamit 1 hónapban. AWI hegesztőgép ellátását a teljes ár 55ron pénzt miau nam kivontuk és kapott megjegyezni, hogy semmi sem hiányzott a spanyol .Mi többet kell tennie, kérem, segítsen nekem
  Jan 12, 2015 Bankkártyáról megtagadva Transfer Részletek Transfer hitelkártya £ 5E948609VB4013720 L55.70 észlelhetŒ paypal, így őszintén szólva nem igazán tud angolul

  Megjegyzés megtekintése
 93. Andrew Azt mondta:

  Azt akarom tudni, hogy mi van a szállítás, mert azok nem törlődnek, ha ez szabad, vagy nem

  Megjegyzés megtekintése
 94. Andrey Azt mondta:

  Salut!
  Azt például, ha a Pitesti, ahol azt kell vámot fizetni, és milyen kevés kerülne, ha a vásárlás egy burkolat Samsung Galaxy 3 S19 dollárt után Ebay

  Megjegyzés megtekintése
 95. bebe Azt mondta:

  Salut! Szeretnék vásárolni csak a Android készülék megállapítja, hogy rendelkezik az eBay TRONSMART MK 908 ugyanazt a távoli, de nem talál egy Ön QUWERTY hogy! segítsen nekem egy linket?

  Megjegyzés megtekintése
 96. bebe Azt mondta:

  ala nem találják meg a 80 dollár

  Megjegyzés megtekintése
 97. dan Azt mondta:

  Szeretnék venni egy motorcsónak az ebay, és nem tudom, hogy mennyi a szállítási díjat, ha valaki nem tudja, akkor kérem, mondja meg néhány

  Megjegyzés megtekintése
 98. Geo Azt mondta:

  Elmentél őrült „Paipa Paipa Paipa”!

  Megjegyzés megtekintése
 99. Nicolae Popescu Azt mondta:

  Ha veszel egy eladó több objektumot (ami meg egy kis csomagot) fizet szállítás csak egyszer vagy mindegyiknél? Ex. termékeket vásárolnak A, B, C, stb, ami akkor fordul elő minden $ 5 szállítás, szállítmányozás x lesz nx5 = 3 5 15 = $, vagy $ 5. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 100. Cornelia Cismaru Azt mondta:

  Kösz az infót, és tippeket!
  PS: Az igazi nevem nem vicc.

  Megjegyzés megtekintése
 101. Dan Catalin Azt mondta:

  Itt a hiba, amit rendelt terméket, amit nem vagyok érdekelt, és azt akarom, pénzt vissza, hogyan kell csinálni?

  Megjegyzés megtekintése
 102. Emanoil Azt mondta:

  A nevem Emil, a tag EBAY, és nyertünk az árverés két cikk, ami után ezek az I / küldtek Németországból a feladó, megemlítem, hogy a termék állomásozó mintegy két hónapot itt, míg a futár Cargus nem m / kapcsolatba semmilyen módon, és természetesen ők visszatértek a küldők expeditor.Evident kerestük Németországban, egy I / azt mondta, hogy továbbítsa a csomagot / i fizetni újra 28 euró és egyéb 12 euro.nu a legnagyobb probléma, hanem, hogy hogyan lehet, hogy a fizetés felé e feladók, mert nem ismeri a folyamatot, akkor / azt ajánlom? mint mindig hálával és tisztelettel az Ön számára, várnak választ, Emanoil Ardeiu

  Megjegyzés megtekintése
 103. Emanoil Azt mondta:

  Uram, a nevem Emil, a tag EBAY, és nyertünk az árverés két cikk, ami után ezek az I / küldtek Németországból a feladó, megemlítem, hogy a termék állomásozó mintegy két hónapot itt, míg a futár Cargus nem m / kapcsolatba semmilyen módon, és természetesen ők visszatértek a küldők expeditor.Evident kerestük Németországban, egy I / azt mondta, hogy továbbítsa a csomagot / i fizetni újra 28 euró és 12 más euro.nu a legnagyobb probléma, hanem, hogy hogyan lehet, hogy a fizetés felé e feladók, mert nem ismeri a folyamatot, akkor / azt ajánlom? mint mindig hálával és tisztelettel az Ön számára, várnak választ, Emanoil Ardeiu

  Megjegyzés megtekintése
 104. Radu Mihaila Azt mondta:

  Köszöntöm tetszik, és felvilágosult, ha én vásárolni ezt product'll kell fizetni valami extra ?? "https://checkout.ebay.com/xo/view?pagename=ryprender&sessionid=404940361015"
  Említettem már, hogy az volt, hogy a társadalom ... de nem tudom pontosan, hogy milyen országban ...: D
  Köszönöm !!

  Megjegyzés megtekintése
 105. collectionarul Azt mondta:

  Helló Cristi
  Ha szeretné eladni a dolgokat az eBay-en International tud szállítani az USA-ban vagy más kontinensek?
  Collectionar ásványi anyagok és szeretné eladni néhány régiségek és ásványi méretű múzeum (20-30kg)
  A EBAY nem tudom, hogyan lehet eladni és elszállítja .Kérjük kapcsolatba velem e-mailben.

  Megjegyzés megtekintése
 106. Laurentiu Azt mondta:

  Azt szeretném megkérdezni ... hogyan lehet eladni valamit az eBay-en ???

  Megjegyzés megtekintése
 107. danny Azt mondta:

  egy kérdés: ha az eladó e-bay az Egyesült Királyságban jogosult kérni a szállítási díj (mint egy okostelefon postai mértéke $ 40 8 $)? Azt mondta, a bemutató közlekedés az EU szabad!

  Megjegyzés megtekintése
 108. Adriana Azt mondta:

  Kedves Cristi Van egy kérdésem, ha tud segítsen nekem ... hogy 2 wk miután kiadta a parancsot a kabát már nem jelenik meg a listán, a megrendelt termékek ... és amikor rákattintottam egy linkre kabát megjelenik, így:

  Ez a felsorolás eltávolították 201466631304, vagy ez a tétel nem áll rendelkezésre.

  Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adta cikkszám.

  Hogy listák 90 vagy több végződött napja nem lesz megtekinthető.

  Megjegyzés megtekintése
 109. Catalin Azt mondta:

  hello! Gratulálok bemutató. Megtanultam sok hasznos dolgot, mert incept vásárolni különböző dolgokat az eBay-en, de van egy félreértés: néhány termék árát „postázás költségét.” Abból, amit értem video ezek a költségek nem kell alkalmazni, ha az általuk vásárolt az EU-ban, de beszéltem egy ügynök az Egyesült Királyságban, és azt mondta, hogy az ár, amit ajánlatot, adjuk hozzá azokat a „postaköltség” . Természetesen ezek a költségek csak termékekre EU-n kívül? Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 110. maria Azt mondta:

  A vásárlás E-öbölben, a fizetett lei -Ez jól értem, hogy használja a lej? Van még jövedelmezőbb hogy kifizessék a dollárban vagy bank többet számít, mint a valuta már?

  Megjegyzés megtekintése
 111. maria Azt mondta:

  Hogy van ez sokkal költséghatékonyabb vásárolni az E BAY kártya TOKEN BCR, a dollár lej, ha tud valamit tranzakciós díj dollárban?
  mersiii

  Megjegyzés megtekintése
 112. Costi Azt mondta:

  Hello! hogyan tudom törölni a rendelést követően ebay? szükség van proceduraÂ?

  Megjegyzés megtekintése
 113. Cristina Azt mondta:

  Helló Cristi ha jelenleg él Targu Jiu, de Temesváron, és nem kap otthon nagyon gyakran azt mondják, hogy már csak vízummal úszó itt, hogyan kell csinálni, és mi megy, hogy vegye fel a termékeket a postai aici.Ms.

  Megjegyzés megtekintése
 114. Andreea Azt mondta:

  De ha a termék ingyenes szállítás nem fizet ezen adók nem?

  Megjegyzés megtekintése
 115. Costel Azt mondta:

  Letöltöttem a szoftvert a telefonra ebay számla és kijöttem, és a bátyám játszott a telefont, és nem tudom, hogyan sikerült 90 eur ajánlatot egy pensula.si még mindig nem tudom, mit kell tenni, hogy nem fog az ecset vagy hogyan kell törölni egy ajánlatot. Mivel ezt a problémát?

  Megjegyzés megtekintése
 116. Ramona Azt mondta:

  Kérjük, tud valaki segíteni, hogy csinál egy megrendelést ebay.uk. Nincs paypal számla, és azt kell, hogy a termék a 7 10-nappal max.
  http://www.ebay.co.uk/itm/331754330019
  Köszönjük! Ramona

  Megjegyzés megtekintése
 117. sami Azt mondta:

  Van egy kérdésem ... .plata el kell végezni, mielőtt a szállítás ??

  Megjegyzés megtekintése
 118. Andreea Azt mondta:

  Ők pénzt, amit tett, ha a rendelést kell lennie feltétlenül $ / €? Vagy nem fontos? Úgy értem figyelembe véve, hogy a pénzt a MasterCard apa lei, mivel ez teszi a fizetés? Vagy egy másik kérdés lenne: Mikor szállítják a címemre az országban jön valaki szállítani, vagy jönnek az Egyesült Királyságban?

  Megjegyzés megtekintése
 119. Viorel Azt mondta:

  Helló,

  Szeretnék vásárolni egy terméket, és az eladó Törökország és abból, amit értem a termék jön Bukarestben. Én Slatina és szeretnék kérni, ha van egy eljárás a kézbesítés (a vám) Slatina, ahol élek.
  Ez a termék: http://www.ebay.com/itm/Samsung-NX-16-50mm-F2-2-8-S-ED-OIS-Premium-S-Zoom-Lens-/291857935208?hash=item43f416ab68:g:- 8EAAOSwv2JXwgzu

  Köszönjük!
  Vio

  Megjegyzés megtekintése
 120. Dan Azt mondta:

  Hello! Azt gearbest tapasztalat az eBay-en, de nem. Én megtettem elsőrendű és kaptam a nyomon követési számot, mint OZ123456789PY. Mi ezt a fajta poszt nincs.?

  Megjegyzés megtekintése
 121. Constantin Azt mondta:

  Kérdés: Ha veszek egy DSLR az eBay-en valószínűleg megkapja biztosítékot tőle? Dispatch szoftver készült Franciaországból Angliába.

  Megjegyzés megtekintése
 122. Raducu Azt mondta:

  Jó estét Cristi tudod, ha lehet kapni részletekben Amazon vagy az eBay? Szeretnék vásárolni egy terméket, és ez a fajta drága sal szeretnék fizetni részletekben, és nem tudom, ha tudsz. köszönöm

  Megjegyzés megtekintése
 123. Ovidiu Azt mondta:

  Helló,
  Hogyan tudok egy puha leesik ebay? Láttam, hogy az árak nagyon alacsonyak, és kap engedélyt, hogy az AutoCAD LT szoftvert?

  Üdvözlettel
  Ovidiu

  Megjegyzés megtekintése
 124. Marian Azt mondta:

  Van egy kérdés, és én ... találtam egy autót Németországban, és az eladó (magán) azt mondta, hogy ő járt az a mi'o küld át ebay, ebay számla és én fizetni 5 napokban ideje kipróbálni az autót, amely után, ha egy autó megfelel nekem fizetni, ha nem fogadja el a fizetési és az autó megy vissza. Nem fizet a ebay, én facut'o tudás, de ebben az esetben minden mi'au azt mondta, nem hallotta a vásárolt autók, így ...
  Sok köszönet!

  Megjegyzés megtekintése

más referenciák

 1. [...] A részleteket a vásárlás is (ebay díjak, ÁFA, szállítás, vám, stb), erre van egy bemutató vásárolnak az eBay-en. Először is meg kell tudni néhány részletet az optikai meghajtókat, így [...]

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló