TrueCrypt, titkosított tárolók létrehozása a merevlemezen vagy pálcán történő biztonságos adattároláshoz - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni TrueCrypt titkosító szoftver, ez egy nyílt forráskódú (super ingyenes), hogy segítsen létrehozni titkosított konténerek és az alapértelmezett jelszót, hogy tárolja az érzékeny adatokat, a román TrueCrypt segít magunkat biztonságban a virtuális biztonságos jelszót.
TrueCrypt egy kivételes program titkosítás, hiba nélkül lehet mondani, a legteljesebb és stabil szoftver a maga kategóriájában, ez hihetetlen, hogy ez a szoftver ingyenes, és még inkább, hogy a nyílt forráskódú!
Ma úgy döntött, hogy hozzák létre a tartály 500 MB egy USB stick, majd tesszük a hordozható változat TrueCrypt szoftver, amely USB stick, hogy akkor azonnal futtatható más számítógépeken, amelyek nem rendelkeznek TrueCrypt telepítve.
Titkosított tartály szerelhető tud hozzáférni (például daemontools szerelhető ISO képek), hogy felmászik a titkosított meghajtó nagyon egyszerű, meg kell rendelni egy levelet, akkor megy, hogy böngészés, végül jelszó szükséges a végleges tartályban fogják használni, mint a sima partíció, speciális beállítások lehetővé teszik, hogy felmászik a tartály csak olvasni persze csak ha akarod, csak olvasható módban nem tud írni (it) semmi konténer és nem tudjuk kitörölni semmit.
TrueCrypt lehet használni, hogy konténerek számítógépére ahelyett stick akkor tegye az edényt a számítógépet.
A TrueCrypt segítségével létrehozott konténerek bárhová áthelyezhetők (másolás / beillesztés), feltéve, hogy nem szerepelnek TrueCryptben, általában csak konténerek…
FIGYELEM
Most létrehozott titkosított konténer (Találtam egy másik rím) nem lehet nagy méretű, titkosítás hosszú időt vesz igénybe itt attól függ, hogy minden processzor, a Sandy Bridge processzor család szerencse, ezt a titkosítási platform sokkal gyors, hogy a hála, hogy jobban támogassák az AES titkosítást.
Mindenesetre ne rohanjon, titkosítás csak a kezdet, hogy várhatóan csak egyszer, hogy megteremtse a tartályba.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. sailorriver - mondta

  Kiváló tutorial.

 2. alex - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos

 3. Xantes - mondta

  1. Ahogy a teljes mennyiség a memory stick lehet titkosítani? Az egész kötet, vagy egy bizonyos százalékát az összeget?

  2. Lehet küldeni a rossz NE-titkosított a titkosított első a számítógép merevlemezén a másolás be bevitt információk tekintetében, majd a titkosított partíció? Úgy értem, közvetlenül a partíció egy másik, hogy a memory stick?

  • AdrianGudus - mondta

   Xantes: 1. Ahogy a teljes mennyiség a memory stick lehet titkosítani? Az egész kötet, vagy egy bizonyos százalékát, hogy a kötet? 2. Lehet küldeni a rossz NE-titkosított a titkosított első a számítógép merevlemezén a másolás be bevitt információk tekintetében, majd a titkosított partíció? Úgy értem, közvetlenül a partíció egy másik, hogy a memory stick?  

   Milyen volna, ha telepíti a szoftvert, és látom, hogy megy? Cadeau kezét, vagy mi? Ez valami, amit nem lehet tesztelni? Be kell laboratoaresofisticate, hogy hogyan működik?

   Lehet titkosítani az összes bot
   Igen, ezt a titkosított botot / partíciót közvetlenül átviheti, természetesen, ha először csatlakoztatja…

 4. cuibaru - mondta

  szia! 10. évfolyam! egy kérdés: jobb, mint egy mappa zár? Látom, hogy kicsit hasonlóak…

 5. Mihai - mondta

  Nagyon cool! Multzumesc sok

 6. florin - mondta

  Salut!
  Nekem is van egy kérdésem ...
  Amikor elhelyezzük egy bottal, vagy egy CD-t. egység, nem
  Úgy tűnik, hogy az automatikus lejátszás a Windows desktop.am 7
  Thanks for help

  • AdrianGudus - mondta

   florin: Hello, van egy kérdés ... Amikor be egy bottal, vagy egy CD-t. egység nuimi tűnik, hogy az Automatikus lejátszás Windows desktop.am 7
   Thanks for help  

   nézze EZ klip és nézd meg, hogy aktiválva van-e az Autplay funkció (kattints a pirosra írt ACESt szóra), meg kell ellenőrizned, tedd az ellenkezőjét azzal, amit ott mutattam, ahol azt mondtam, hogy töröld a pipát.

  • Vanessa - mondta

   florin: Hello, van egy kérdés ... Amikor be egy bottal, vagy egy CD-t. egység nuimi tűnik, hogy az Automatikus lejátszás Windows desktop.am 7
   Thanks for help  
   ................................................
   Ön autoplay helyszínen
   Automatikus lejátszás engedélyezése
   1. Vezérlőpult> Automatikus lejátszás {harmadik oszlop balról jobbra, fent} kattintson rá ...> Jelölje be a bal felső mezőt (A média és eszköz automatikus lejátszása), és indítsa újra ... indítsa el a panelen azt, amit szeretne indítás automatikus lejátszási módban…kattintson ide… Lásd a képernyőnyomást
   ................................................

 7. Remus - mondta

  Azt is meg kell hozzá, és hogy a tartály tűnik, hogy nagyon töredezett. Azt is javasoljuk, töredezettség-mentesítése fájlba tartályban, amely nem próbálja túl nehéz HDD az írás és olvasás a fájl.

 8. Constantin - mondta

  Hé, jobb, ha antebare vagy használhatja TrueCrypt és otpiunile az 7-zip? pl messzire, ha csak ránt valamit elrejteni fájljai tölteléket minden antrun archív parolat.Adrian Milyen tanácsot tudsz használni sami shi shi egymást vagy elegendő használni TrueCrypt? Előre is köszönöm.

  • Marius - mondta

   ConstantinSzia, jobb, ha antebare vagy használhatja TrueCrypt és otpiunile az 7-zip? pl messzire, ha csak ránt valamit elrejteni fájljai tölteléket minden antrun archív parolat.Adrian Milyen tanácsot tudsz használni sami shi shi egymást vagy elegendő használni TrueCrypt? Előre is köszönöm.  

   nem hasonlítható össze a 7-es cipzárral. használhatja a jelszó + kulcsfájlt (szöveges fájl, mp3 dal, kép ... ..), amely olyan titkosítást eredményez, amely a nyers erő módszerével évmilliókba telik, amíg valakinek sikerül megtörnie.

 9. Szia, gratulálok a. tutorial.Vreau 320GB titkosítani HDD is fel lehet használni után újra telepítése az operációs rendszer? vagy nem számít? MS

 10. neomorphy - mondta

  Lehet csinálni egy tutorial, hogyan kell telepíteni a Windows, és hogyan kell csinálni egy bizonyos rejtett partíció hasznosításra (pl. hogyan jön néhány laptop csak a C partíciót, de van egy rejtett partíció, ahol lehet egy back-up) . Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   neomorphy:
   Lehet csinálni egy tutorial, hogyan kell telepíteni a Windows, és hogyan kell csinálni egy bizonyos rejtett partíció hasznosításra (pl. hogyan jön néhány laptop csak a C partíciót, de van egy rejtett partíció, ahol lehet egy back-up) . Köszönöm.

   Arról, hogyan kell telepíteni XP, Vista vagy korábbi 7 bemutató itt az oldalon. És ha, és sok szerencsét, hogy egy Gigabyte alaplap, már mintegy XpressRecovery szoftver, DVD szoftver, ami az alaplapon, és amely lehetővé teszi, hogy a rejtett partíció, hogy képes tárolni a back-up
   Írd fel a keresési mezőbe a jobb: hogyan kell telepíteni Windows XP telepítő és optimalizálása sp3 vagy Windows Vista (Windows 7 telepítése ugyanazon 7 őket)
   és az írás XpressRecovery bemutató a keresőmezőbe: Hogyan használjuk a biztonsági mentés funkció XpressRecovery Gigabyte, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 11. RazvanCiumegu :)) - mondta

  nagyon jó bemutató ... hahahaa .. jó a testvérek programjának ..: :))) ... milyen hülye lenni, ha otthagyod az usb-t ... képekkel babával .. amikor az ujjadat az orrodba teszed :)) szóval .. van egy kérdésem is .. ha képet küldenék a csupasz bőrével, amikor a csupasz bőröm van, amikor ujjam van a fenekében .. és elküldöm a rendetlenségen egy barátomnak .. és az admin-ból rds-ről szimatol a hálózaton, és elkapja a csomagomat olyan adatokkal, amelyek a képet is tartalmazzák a kisbabájával ... és elkapja a csomagot !! mit tegyek mi kell még a tru chipre? semmi nem javított .. sok sikert .. és ha tudsz egy oktatóanyagot készíteni a titkosított adatcsomagok küldéséről a neten .. a legjobb lenne. . Nem kell titkosítanom a számítógépemet, túl sokáig tart, és haszontalan ...

  • Gelu - mondta

   És ha közvetlenül elküldi a konténert, mit szimatol még? kérem ... ez nem egy oktató a haladók számára .. esetleg óvodai szintre (legalább emlékezhetne arra az okos lehetőségre, amikor a konténer rejtve van a tárolóban ...) Az igazi kriptográfia azoknak szól, akik komolyabban gombolnak - ha használni akarjátok igazi hatalmához. Az, hogy itt leírják, és milyen kérdéseket tesznek fel, világos. 2 lej program érkezik a mappában lévő jelszóért, vagy valami 7zipu stb. Az igazi kriptográfia valóban szuper okos eszköz. a visszafejtést / átlátszó titkosítást (használat közben) komoly algoritmusok (aes, kígyó, twofish stb.) titkosítását teszi lehetővé több algoritmussal, a rejtett partíciók a fő partíció hozzáférhetőségében a hozzáféréstől függően történnek,…
   olvasni tollam ad gogu az igaz kriptát, ez ad elég ..
   Dorel hallott már róla, hogy a szippantás, és most hop. fogd be idióta.

 12. Salut.Spune kérem, ha a fájl létre TrueCrypt valahogy nem lehet törölni csak egy jelszót, vagy valami genu.am állam 25 percet, hogy hozzon létre egy sis fájlt 100 gb megtörölte második.

 13. alex - mondta

  hello, én formátumban elfelejtettem menteni, én vissza az egyik végén, de titkosíta, én meg titkosíta, én k a TrueCrypt, hogy én már telepítése előtt a formátum lehet kódolt fájlokat, korábban titkosított A TrueCrypt után formátumú

 14. portablesoftware - mondta

  A legjobb tutorial.

 15. Radu - mondta

  Nekem is van egy hülye kérdésem ... miután hoztam létre egy 2 gb-os, titkosított USB-s partíciót, hogyan tudnám mindent visszajuttatni úgy, ahogy az volt, mielőtt ezt a partíciót titkosítottam? :)) Kösz

 16. Stanciu - mondta

  Köszönet minden, amit csinál, mert tanulunk a szobában.
  Mondd, kérlek, ha ez a program jobb, mint a Win 7 BitLocker.
  Tisztelettel, Stanciu.

 17. Szia, én is azt mondják nekem, hogy valaki visszafejteni a titkosított fájlt TrueCrypt? Köszönöm.

 18. Cristina - mondta

  Szia Cristi, kb. 3 éve titkosítottam a rendszeremet a Truecrypt-tel, és titkosítottam a D partíciót is, és soha nem volt semmi problémám. A problémám az, hogy ma visszafejtettem a rendszert (C), és minden simán ment, de a D-t nem tudom visszafejteni. Elvileg titkosítottam, amit ebben az oktatóanyagban tettél, a pálcán, de a visszafejtéshez próbáltam a partíciót is felszerelni és szétszerelni ... egyszerűen nem tudom befejezni 🙁
  Juti nekem egy tutorial, kérem? Vagy talán csak egy pár szót értem ..
  köszönöm

Trackbacks

 1. […] Amikor bizalmas üzeneteket cserélnek. Ha szenvedélyesen érdeklődik a téma iránt, akkor ajánlok egy video-oktatóanyagot a TrueCrypt programmal. Ne felejtse el, ha javaslata, panasza vagy kiegészítése van, ne habozzon írni a […] szakaszba.

 2. […] Hogy távol tartsam magad a közeledből. A TrueCrypt program az adatok titkosítására is használható, amelyhez egy oktatóanyagot is kidolgoztunk valamivel ezelőtt. Az igazi kriptában kissé eltérő lehetőségek vannak, amelyek hasznosak lehetnek a […]

Speak Your Mind

*