A szoftver Ubuntu telepítésének három módja - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban együtt tanulunk 3 módszert, amellyel szoftvert telepíthetünk az Ubuntu Linux operációs rendszerre. Mivel ez a téma nagyon sokrétű, úgy döntöttem, hogy ma csak 3 módszert mutatok be Önnek a szoftver telepítéséhez Linuxon, csak a grafikus felületet használva, terminál vagy más "zuhany" nélkül. A bonyolultabb módszereket vagy a terminál használatát bemutatom a következő oktatóanyagokban, ha ezt is akarja. Azt hiszem, mindenki tudja, hogyan kell telepíteni a szoftvert a Windows rendszerre. Szüksége van a .exe fájlra, kattintson duplán, és kövesse a telepítő varázslót a "végtelen" Következő gombra kattintva, akkor mintha a Next tucatjai nem elegendőek , sok szoftvertől kérdeznek bennünket, ha egyetértünk a szerződéses feltételekkel, ahol elmondhatjuk, hogy néhányuk a szokásos eszközökhöz rakja a nyakunkat, és néhány eszköztárat a böngészőhöz vagy borhoz és egyéb szoftvereket, kivéve azt, amelyet eredetileg telepíteni akarunk.
Nos, Ubuntu Linux minden korszerűbb és sokkal egyszerűbb. ACI szoftver hozzánk, mindössze annyit kell tennie, hogy az, hogy nyissa meg az Ubuntu Software Center (Ubuntu Software Center), hogy melyik kategóriába szeretné telepíteni a szoftvert, a keresés a keresési mezőbe a jobb oldali ablakban, és egyszer találtak szoftver ad kattintson a Telepítés gombra. A szoftver telepítése után a Telepítés gombra változik távolíthatja el egyszerűen kattintson a szoftver lesz távolítva a számítógépről.
Ahogy olvastam a fenti lépéseket, hogy telepítse a szoftvert Windows, Linux nem üt valaki a fejét, és nem szabad 10 Next oldalak telepíteni a szoftvert, és nem is valaha lát szoftver Linux hogy ki fog alakítani a nyak toolbaruri alkalmazásokat, vagy nem akarja a számítógép.
Egy másik módja annak, hogy telepítse a szoftvert a Linux Ubuntu használata Synaptic csomagkezelő (Synaptic Package Manager) csomagkezelő ez egy kicsit fejlettebb szoftvert, és mint a neve is sugallja lehetővé teszi számunkra, hogy telepítse és nézd meg részletesebben amely csomagokat és milyen függőségek (fájlokat, amelyek szükségesek, hogy a szoftver futtatásához optimális körülmények között) azt a szoftvert telepített, itt van szűrők és kategóriák, valamint egy leírás bizonyos szoftvercsomagok és javaslatait szeretné telepíteni.
A 3 módszer használata a csomagok. Deb. Csomagok. Deb hasonló. Exe Windows alapvetően egy fájl letöltése a kiterjesztése. Deb amint adunk kattintson duplán a Windows és telepítse a kívánt alkalmazást, de bár nagyon közel van a lépések a Windows exe fájl még nem Ezután meg kell adni 10 webhelyek vagy jelöljön, hogy egyetértenek a szerződési feltételeket, hogy telepítse a fájlt. deb! Egyszerűen kattintson duplán a fájlra adni. Deb, majd kattintson a Install Package, és ez minden, amit tennie kell. Általában csomagokat. Deb kínálnak a külső fejlesztők, amely ingyenes, és nem nyílt forráskódú szoftverek, mint a Skype, Adobe Flash Player, TeamViewer. A telepítés után a szoftver módszer egy fájl letöltése az első. Deb, akkor eltávolíthatja a Synaptic Package Manager. Bármilyen módszert úgy döntünk, hogy telepíteni Ubuntu Linux szoftver minden 3 szempontból helyes, így a választás, milyen módon szeretné telepíteni a szoftvert a kérdéses. Lesz idő, amikor a szoftver telepítése csak akkor hajtható végre egy csomagot. Deb tőlünk van egy PPA tároló szoftver vagy kérdést, és azt tapasztaltuk, az Ubuntu Software Center vagy Synaptic csomagkezelő, egy példa lenne a létesítmény TeamViewer.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (117)

  • 1.Cum szavazni?
    2.Ce kell tennie ahhoz, hogy a videó bemutató? Mi ADOBE FLASH PLUGIN 10 a Mozilla már telepítve van.
    Ma telepítettem az Ubuntu 9.04

    • Üdvözlöm. Nagyon szeretem, amit csinál oktatóanyagokat és köszönöm a kemény munkát. Emellett szeretnénk, hogy továbbra is a sorozat tutorials az Ubuntu Linux operációs rendszer, mert nagyon érdekes.

  • hi jó munkát végez lekérdezéseket bravo, hogy miért nem kell anti-vírus az Ubuntu, mert nem lehet letölteni, vagy ha a neten?

  • Néztem a konzultáció a linux, nagy munka! Linux a Wubi, és én nagyon elégedett vele. Én személy szerint hiszem, még mindig, hogy a konzultáció linux.

  • Üdvözlöm. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

    • Shedixx: Hello. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

      Pt. Telepítse újra a GRUB-t, ha a CD-t ALTERNATE használja, nem pedig a DESKTOP-t. Tehát indítsd el azzal a CD-vel, válaszd a "Mentési rendszer" opciót, és néhány lépés után válaszd meg a billentyűzetet, stb. Itt meg kell bizonyosodnia arról, hogy melyik partícióra telepítette a linux-ot, és kiválasztása után megjelenik egy menü, amely tartalmazza az "újratelepítési grub" -ot is. Válassza ki a menüt, és megkérdezi, melyik partíción szeretné telepítse a grub-ot, általában az e / dev / sda-t, egyébként bármilyen javaslata van.
      A Windows telepítő mindig törölni minden olyan operációs rendszer, és hagyja békén ..

  • Melyek kezdete: kész megy linux :)) dicséretre méltó, és ha adevarat.avand a tény, hogy sokan nyomon követése a játék, nem adják tovább a Linux veci.in, ha csak jó pihenést.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.