Egyszerű és gyors fájlátvitel FTP-n keresztül, korlátozások nélkül - oktatóvideó

Szia barátok, ma is megtanulják, hogyan kell fájlokat anélkül, méret vagy sebesség korlátozás FTP (File Transfer Protocol), ez akkor nem kell telepíteni semmit, akkor használja XAMPP szoftver csomag beszéltünk más alkalmakkor, de ma is, olvassa el a XAMPP készlet, de FileZilla FTP-szerver, ami integrált kiszolgálói XAMPP csomagot.

Az utolsó bemutató csináltam egy XAMPP telepítőkészlet és beszélt a komponens integrált is (Apache, PHP, MySQL, phpMyAdmin, FileZilla FTP szerver), ez a videó bemutató fogunk beszélni csak a fájlok átvitele a Server FileZilla FTP, használjuk a zip archívum, ami történik, egy nagyon okos módon, így nem kell telepíteni semmit továbbá ha lehetséges újratelepítése a Windows, így kit XAMPP szerveren FileZilla FTP szerver nem hatással lesz semmilyen módon, amennyiben ez a kurzus lesz kapható az első fázisban egy másik partícióra, minden partíciót a C:, a szerver és futtatható egy USB stick egyszerűen azért, mert az a könnyedség, amellyel lehet futtatni Ez a szoftvercsomag egy kicsit ördögi oldala, de nem az, amit beszélünk ma.

Fájlok átvitele FTP nagyon egyszerű és kényelmes, akkor kap fájlokat, hanem küldhet fájlokat egy FTP szerver nem szükséges, hozzájárul a továbbításhoz, a szerver indítható a Windows-szolgáltatás integrált nagyobb kényelem használat.

Gondoljon a következő forgatókönyvre: Ön egy barátjával van, és van egy kívánt filmje vagy játéka. Ha van szervere az otthoni számítógépén, néhány perc alatt átviheti a fájlokat a barátja számítógépéről a számítógépére, és így hazaérve a fájlok már át lettek véve, és készen állnak a telepítésre vagy megtekintésre. Ha a számítógép ki van kapcsolva, könnyen elindíthatja távolról a WOL (wake on lan) protokollon keresztül, amelyre szintén van egy oktatói, Majd át a számítógépes fájlokat ugyanúgy a számítógépen barátja, ez a tanfolyam, ha elkezd FileZilla Server FTP szerver, mint a szolgáltatás a Windows, ez történik, ha egyszerűen kiválasztja őket SVC a XAMPP Control Panel, a megfelelő alkalmazást FileZilla .

Fájlátvitel még soha nem volt és soha nem lesz könnyebb és kényelmesebb, szerver konfiguráció nem veszi csak néhány másodperc, az előnyök számos, már nem kell küzdenie lassú adatátviteli Messenger vagy a Skype-ot, nem kell pazarolni az időt torrent nem kell megosztani semmit csomópontok meg, nem kell feltölteni bármit fájlmegosztó oldalakon, hogy tudja, jól lesz szükség sok korlátozás.

A funkció, FTP szükség két részből, az első komponens FTP szerver, amit a fent említett, és a második komponens az FTP kliens, az ügyfél szerepet játszhatnak a rendszeres böngésző, de bizonyos korlátozások, a böngésző Nem lehet le több fájlt egyszerre böngészőt, ha nem tud feltölteni fájlokat kiterjesztéseket.

A legegyszerűbb és praktikus FTP-ügyfél az az alkalmazás, amelyet minden nap használunk, ez a Windows Intéző, sokan nem tudják, mi a Windows Explorer, a Windows Explorer az az alkalmazás, amely lehetővé teszi a Sajátgép megnyitását, amikor megnyitjuk a Sajátgép és belépünk partíciókon és mappákon keresztül a Windows Intézőt használjuk. A Windows Explorer használatához elegendő az FTP-kiszolgáló címét a címsorba írni (tetején, amikor megnyitjuk a Saját számítógépet), írja be a címet a következő módon: "ftp: // ip /", ha a bejelentkezési ablakot szeretnénk megjeleníteni a felhasználónév és a jelszó, vagy az "ftp: // felhasználó: jelszó @ ip /" szükséges, abban az esetben, ha csatlakozni akarunk a bejelentkezési ablak nélkül.

Természetesen a Windows Explorer, FTP-kliens, amely nem kínál sok lehetőséget a haladó felhasználók számára, a magasabb elvárásoknak is fellebbezni több szakmai alkalmazásokat át fájlokat ftp:WinScp, Total Commander, FileZilla Client Cute FTP, Core FTP, SmartFTP stb.

Reméljük, ez a videó bemutató FileZilla FTP szerver és elkapni, és kezdjük el használni ezt a módszert egyre inkább incerdere használja az FTP protokollt, akkor egy csomó a függetlenség és a sebesség, alapvetően használja szélesség zenekar, hogy a szolgáltató biztosítja a maximális hasznos, akkor korlátozott, ha nem foglalkozik senki és semmi.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (109)

  • nekem ez nem működik a pasii.prietenii clicknet.am figyelte videotutorialul és látok semmit (nem vidám oldal megjelenítéséhez.) egyébként szép videotutorialul.felicitari

  • Helló, nekem is van a probléma, Angliából származom, csatlakozom a BT-hez, ez a hálózat neve, és meghatalmazom a testvéremet, hogy írja be a képeket, ahol megosztottam, de ez nem működik, meg tudod mondani, mi a probléma?

  • Helló jó és nyereséges tutorialul.La én jelenik meg az alkalmazás, és feladat igazgató nemcsak services.A helyes ez?

  • nem ismerem a DC-t, de csak 9min45sec-ig látom :(
    Traianus sok oktatóanyagot talál a linuxról, csak az oldal jobb felső sarkában található keresőmezőt kell használnia ..;)

  • Nagyon jó és hasznos tutorial. Cristi Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet korlátozni felhasználót, hogy írjon akár 5 gb példa elsősorban, ha lehetséges. Köszönjük, további növekedése munkát.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.