Tömeges videoátkódolás a Prismával egyidejűleg, függetlenül a felbontástól / formátumtól

Tömeges videó átkódolás a Prismszel egyidejűleg

Mi az oktatóanyag a Prismával egyidejűleg történő tömeges videoátkódolásról?

Ez a videó bemutató több videó fájl átkódolásáról vagy átalakításáról szól, ha akarja, egyszerre több videó fájlt. Tömeges videoátkódolás a Prism-szel egyidejűleg - oktató videó.

Miért akarna bárki egyszerre több video fájlt konvertálni?

Vannak olyan esetek, amikor teljes videokollekcióink vannak, amelyek tíz, száz, sőt ezer videofájlból állnak, amelyekben családi emlékeket örökítenek meg, barátaikkal, régi felvételekkel vagy klasszikus filmekkel, amelyeket manapság alig találni.

Annak érdekében, hogy a régi eszközöket megtekinthessük a modern eszközökön, át kell alakítanunk, vagyis át kell haladnunk a videofájl egyik formátumáról a másikra, így nemcsak megtekinthetjük, hanem sokkal jobban megcímkézhetjük és kezelhetjük is őket, mert a több formátumot adunk magunknak nagyobb rugalmasságot.

Hogyan kódolhatok egyszerre több fájlt?

Számos olyan program létezik a piacon, amely képes tömeges videofájlok átkódolására, azaz "shed" vagy "bulk".

Egyes programok csak egy bemeneti formátumot fogadnak el, mások nem kínálnak túl sok lehetőséget a kimeneti formátumhoz. Mások egyszerűen túl sok erőforrást fogyasztanak.

A több videó egyszerre történő konvertálására szolgáló programot, amelyet ma leállítottam, nem véletlenül választottam, mert a közelmúltban kb. 1100 videofájlhoz is használtam, amit kicsit módosítanom kellett.

Prism Video File Converter - tömeges videokonverter

Több program használata után megálltam a Prism Video File Converternél, mert ez a legrugalmasabb, mert ez volt az a program, amellyel nagyon jól kijöttem az elmúlt napokban.

MKV AVI és FLV keveréssel különféle felbontásokkal rendelkezhet, a Prism Video File Converter nem érdekel, mindet elfogadja.

Töltse le a Prism Video File Converter alkalmazást

Hogyan használhatjuk a Prism programot egyszerre több videofájl automatikus konvertálására?

A Prism Video File Converter szoftver használata rendkívül egyszerű.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a videofájlokat, válassza ki a kimeneti formátumot a megfelelő opciókkal, jelezze, hogy hol van a kimeneti mappa, és nyomja meg a convert gombot.

A program próbaverziójában legfeljebb 48 fájlt konvertálhat. Ha többet szeretne konvertálni, vagy vásárolja meg a programot, vagy válassza a Windows Sandbox többszöri futtatását (tegye be a bemeneti fájlokat, és készen álljon a "copy / paste" kész fájlokkal)

Windows Sandbox oktatóanyag

Hasonló oktatóvideók:

Mélyhamis videó bemutató és alakformáló képek
Megfigyelő kamera élő TV-n - vezeték nélküli az RTSP streaming segítségével
Videó keverve a különböző felbontásokat

Videó bemutató - Tömeges videó átkódolás a Prismával egyidejűleg




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (6)

  • Több mint 200000 4 tévécsatorna, film + sorozat (HBO, Netflix, Disney, stb.) HD minőségű, sőt XNUMXK-s, általam telefonon forgatott, meglehetősen gyenge mobil kapcsolattal, minden filmben más-más lejátszó található. Az állomások androidos / iphone okostelefonon, Windows / mac / linuxos PC-n / laptopon, sőt smart tv-n vagy android boxon működnek. Miért kell fizetni a kábeles előfizetésért, ha csak az interneten láthatja őket, akár ingyen is ;-)
    https://youtu.be/-2U_wJZ0dC8
    https://youtu.be/g0Oxyphmbyg
    https://youtu.be/hO2xOCAhJy4

  • Nagyra értékelem, amit csinálsz. Évek óta te vagy az útmutatóm. Kérem, segítsen nekem, hogy engedélyezzem a virtualizációt a WS 10-ben az UEFI számítógépen,

    • Nem feltétlenül, mert általában a régi film- és családi filmgyűjteményeket alacsonyabb felbontással filmezik. És végül is hol sietsz? ☺

  • Szia Cristian
    Készítsen oktatóvideót:
    - Hogyan lehet letölteni / rögzíteni videotartalmat pc-re és androidra a Youtube-ról ingyenes programokkal, trükkökkel és tippekkel.
    Úgy látom, hogy ez már nem lehetséges. A youtube-on megszűnt a szabadság. A Youtube váltotta azokat a tévéállomásokat, amelyeket senki sem néz, ha a youtube mindent korlátoz és feltételeket szab, akkor még a youtube-ot sem nézzük, játékkártyákat olvasunk: Popa Prostu, Pacalici, Tabinet :)

    • Ilyen oktatóanyagokat már nem lehet csinálni ... nos, igen, de az internet "nagyjai" "tűzön és kardon" mennek keresztül, ha valami hasonlót megpróbálunk.
      Az összes, az ön által említett témában bemutatott oktatóanyagot, és nekem is sok volt, először demonetizálták, majd közvetlenül törölték.
      Amíg egy téma megsérti a "közösségi szabályokat", addig már nem szívesen látják őket a YouTube / Google platformon.
      Rálépsz az izzóra, büntetést kapsz, már nem közlekedsz, nem keresel többet, éhes vagy stb.
      A szabályok szabályok ....

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.