Bluetooth-megosztás, az állandó kapcsolat az internet tablet

Szia barátok, ma, hogy a vezeték nélküli Bluetooth internetmegosztás között Android telefon és tabletta a Windows 8.1, így mi mindig kapcsolódik az internethez tabletta akkor is, ha nincs vezeték nélküli hálózat a közelben. Természetesen szükség van egy aktív adatkapcsolatot a telefont, hogy meg tudod csinálni.
Azok számára, akik nem tudják, Android biztosít a felhasználó számára lehetővé, hogy ossza meg adatkapcsolat más eszközökkel, van három módon teheti meg:
1. USB megkötés egyszerűen aktiválja a telefont, és csatlakoztassa a kábelt a laptop, desktop, stb.
2. WiFi kötött tartása, a telefon válik a vezeték nélküli hozzáférési pont (vezeték nélküli útválasztó nélkül), amelyhez lehet csatlakozni a felhasználói nevet és jelszót, hogy úgy döntött, a beállítások, vagy csatlakozhat közvetlenül, ha nem választott bármilyen módszerrel jelszó hálózat (nem ajánlott).
3. Bluetooth internetmegosztás a leglassabb kapcsolat, de azt is, hogy megmenti az akkumulátor kapcsolatot, akkor hagyja el véglegesen a csatlakoztatott eszközöket, különösen akkor, ha bluetooth 4.0 (ultra alacsony fogyasztású). Optin Bluetooth internetmegosztás rendkívül hasznos, ha elmész otthonról a tablet, akkor nincs kapcsolat 3G / 4G.
Figyelem.
Ha a Android telefon ART alkalmazása, el kell menni a Dalvik használja a Bluetooth internetmegosztás. Az ART nem működik.
Tablet a Lenovo Miix2 8 bemutató egy tabletta, amit be néhány évvel ezelőtt a bemutató: A legolcsóbb tablet Windows 8.1 teljesVan egy kiváló tabletta teljes Windows 8.1 amely hamarosan egy teljes felülvizsgálat.
A telefon egy Nexus 4 tutorial, hogy bemutattam a bemutató: Nexus 4, leginkább költséghatékony Android okostelefon.
Oktató kapcsolódó téma:
Hogyan használjuk az internetet a számítógépről az okostelefonra USB adatkábel
Internet vezeték nélkül a laptop, hogy egy okostelefon vagy tablet nélküli router
Digi Net Mobil Megosztás vezeték nélküli vagy vezetékes laptop más készülékekre


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • helló cristi.foarte jó és kifejezetten a bemutató, mint általában, de van egy kérdés: lehet, hogy ez a kapcsolat a két eszköz és a Windows 8.1?

    • Még nem, én elsősorban csak végrehajtásáról a Windows a tábla és a hardver. Megmondom, mit találtam a felülvizsgálat hamarosan.
      Miután ez a tapasztalat én indul az Android, Ubuntu, Windows7, stb.

  • hello cristi, van nexus 5, mit ajánlasz a védelemhez? Gondoltam, hogy rendelje meg a fúziós gyűrűt ... Láttam, hogy van a Nexus 4-en. Megfelelő-e a Nexus 5-hez is? vagy ajánlasz valami jobbat?

    • Ringke fúzió a legszilárdabb, hogy volt, más esetben nem tartott nekem nem olyan jól viselkedett használatra.
      A szerelt telefont, akkor szerintem ez az egyik a telefon, minden tökéletes. 4 Nexus hangerő gombok és a teljesítmény megy, még jobb lakhatási, mint anélkül.
      Leejtettem a telefont egy tucatszor, és semmi sem történt velünk, az ügy még nem is karcos.
      Az egyetlen dolog, hogy valóban általában átlátszó polikarbonát volt hátrasimította nagyon kevés.
      Komolyan ajánlom ezt az ügyet.
      Természetesen a következő hívás, mind ebben az esetben lesz (persze, hogy a modell).

  • Hello! Nekem van egy probléma a Yahoo mail.As mintha meg lehet változtatni az e-mail címét, hogy az e-mail cím nem lesz szervereken Romániában, hogy a szerver az USA-ban, hogy az azonosító én nem am@yahoo.ro volt am@yahoo.com.Intrebarea meaeste meg tudja csinálni, vagy kell törölni fiókomban?

  • Tudom, hogy nem tűnik nagyon érdekesnek, de hogyan adhatjuk a hálózati kötést nem 3g / 4g, hanem wifi-wifi-hez, így alakíthatjuk az android okostelefont ismétlővé vagy hozzáférési ponttá. Láttam, hogy ezt meg lehet tenni az FQROUTER2 segítségével. Néhány embernek valóban szüksége van erre: gondoskodnak arról, hogy az ablakon lévő őrült emberek ne engedjék, hogy a jel leesjen, amikor egyszerűen okostelefont helyeznek az ablakra, és csendben ülhetnek a kenderben vagy az ágyban.

    • Bluetooth internetmegosztás működik wifi és a mobil adatszolgáltatások.
      Ez a telefon keresztül csatlakozik wifi kapcsolat, amely osztja Bluetooth sebesség között 1 és 5 Mbps, elértem 3 Mbps.
      A wifi tethering (wifi hotspot), wifi kapcsolat megosztása nem lehetséges, mert a hálózati kártya foglalt emulálni egy AP.

  • Szia. Van egy kérdésem az oktatóprogramon kívül is. :) Hogyan csatlakoztathatom egy megfigyelő kamerát a DVD-ről 400/500 méterre. ahol el kell helyeznem a kamerát, nincs áramom. jelenlegi szállítás + video stream kell. köszönöm.

    • A 400–500 méter nagy távolságot jelent a digitális jelek és analógok számára is. A pro rendszerekben akár 400-600 méteres minőségi jelet is továbbíthatunk erősítők nélkül, megismétlem, pro rendszerekkel (nagyon drága kamerák és szuper minőségű kábel).
      Áram nélkül, hogy nehéz, de nem lehetetlen.
      Lehet használni számos erősítők hajtott egy napelem telepítést.
      A probléma elég bonyolult, ha a kerülete biztonságos. Tolvajok lopni kábelek, napelem és még a szobában.
      Mindent lehet vezeték nélküli pont-pont a nagy teljesítményű AP sajnos beruházási költség nagyon magas.
      Ez létrehozott egy szakmai monitoring rendszer, ez ad nagyobb szabadságot, sajnos vissza a tolvajok, akik nagyon alapos ránk.
      Lehet valamit tenni ugyanazon a szálak, de az ár elég magas beruházási.
      Attól függ, mit szeretne nézni, meg kell kitalálni, ha érdemes befektetés.
      Azt tanácsolom, hogy menjen egy csapat szakember, még azok is, az internetről vagy kábeltelevíziós társaság segíthet.

      • A leghosszabb út, amelyet koaxiális kábellel tudtam meghúzni, 300 méter volt egy Sony kamerával és a számítógép tápegységével. E távolság után a jel szenved, ha nincs telepítve az átjátszó. Tápegységeik túl gyengék ahhoz, hogy ilyen nagy távolságon továbbítsák az áramot. Az upt kábeleknek 100 méter után ismétlőre van szükségük.

  • Talán így látom, de a táblagép háttere, ez a szín, nem látok semmit rajta, a képernyőn, nem csak ebben a video bemutatóban, tudom, mi történik, mert hallom. Cristi, miért nem szerez olyan eszközöket, mint: Lenovo Yoga 2 Pro, Asus Transformer?

  • Szia ! Nemrégiben elkészített egy oktatást az RDS internetkapcsolatról, amint megnyitja a számítógépet (Windows XP-hez volt.) Megkérdezem tőle, hogy lehetséges-e a Windows 8.1. !

    • Írja be a jobb felső sarokban található "Hogyan lehet PPPoE kapcsolatot létrehozni az RDS-ről a Windows 8-ra" keresőmezőbe, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóprogramot. Megmutatta azt is, hogyan lehet az RDS kapcsolatot elindítani

  • Hi guys. A módszer a biztonsági rendszer a tábla, akkor lehet, hogy a klón egy külső meghajtót EASEUS mint az asztali, majd újra telepítés (másolás, klónozás), ezen külső meghajtó?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.