Acquisition Guide, hogyan válasszuk ki a légkondicionáló

Szia barátok, ma is valami különlegeset, veszünk egy útmutatót információkat a hardver beszerzése légkondicionáló. Tesszük ezt azért, mert ezen a nyáron bejelentette rekord hőmérséklet, és velük együtt a páratartalom, hogy a levegő elviselhetetlen.
A légkondicionáló már nem egy hóbort, növekvő napsugárzás és a hőmérséklet, szinte szükségszerű, különösen azok számára, akik élnek a lakóházak, a végső szót, klíma valóban egy szükségszerűség.
Hogyan válasszuk ki a legjobb levegőt a költségvetést.
Ebben a bemutató videót felsoroltam néhány dolog, amit meg kell legyen óvatos, ha vásárol egy légkondicionáló, és akkor is, ha ez lesz szerelve.
Kompresszor:
Választhat inverter technológia, ez segít, hogy a gazdaság meghajtó félelem nélkül supradumensionati fogyasztás és ezt a munkát vele, és a téli-15 fok.
Szűrők:
Válasszuk ki a készüléket a legjobb szűrők, de ne vigyük túlzásba, változtassa meg a szerves szűrők sokba. Hitachi teszi több modell készülékek, rozsdamentes acél szűrő, ez azt jelenti, hogy tisztítsák könnyen és örökké.
További funkciók:
Plazma generátor, egy függvény, amelyet a gyártók azt mondják, hogy csökkenti 99%-a baktériumok és vírusok. Kérjük, vegye figyelembe, hogy sokan nem támogatják ezt a funkciót. Próbálja ki a bolt előtt fizet extra funkció, hogy nem fogja használni.
Follow Me funkció, amely lehetővé teszi a távoli kommunikálni a belső hőmérséklete a készülék, alapvetően van egy távoli hőmérő.
Légáramlás iránya:
A legegyszerűbb készülékek csak motoros füleket fel és le, a legdrágább készülékek küldhet automatikus levegő bármely irányba.
Érzékelők
Teljesítmény készülékek szenzorok emberi jelenlétet és elindítani vagy leállítani a levegő beállításoktól függően korábban tett.
Zaj:
A légkondicionáló egy olyan eszköz, hogy megy minden alkalommal, és fontos, hogy maradjon csendben. Én megtettem ezt a következő módon, vettem 18000 BTU (kevesebb dagadt), és tartsa azt legalább, hogy így nem is a hang és a levegő áramlás elég erős.
Mi az a BTU?
British thermal unit, az intézkedés az energia sok országban, Romániában a KW teljesítmény-mérő.
1KW = 3412 BTU
Bármit is választ, ne hagyja magával a marketinggel: minden gyártó megígéri, hogy zöld és száraz lesz, de most, hogy többet tud…
Légkondicionáló árakKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Hello, van egy kérdés, amely nem kapcsolódik a bemutató fölött. Meg tudná mondani, mit gondolsz a DS Domination? Azt szeretném, hogy egy számlát, és nem bízom túl mare.Sper tud nekem segíteni. Köszönöm, és a folyamatos siker tutorials!

 2. FaqyaK - mondta

  Elvégre ez a mottója VIDEOTUTORIAL.RO: Azt hiszed, mindent tudsz klíma? vagy úgy gondolja, hogy mindent tudsz róla? Vicceltem természetesen.
  A bemutató nagyon hasznos, sok kérni az ember a boltban, ami természetesen dicsérem termékeket tájékoztatni Csere vásárlás előtt. Aki nézte a fej-farok a bemutató biztos benne, hogy marad egy állomány ismeretében lehetséges megvásárlása légkondicionáló, vagy legalábbis az alapvető elemeit egy ilyen eszköz.

 3. Rares - mondta

  Ezek az eszközök segítségével meleg téli és ahelyett, növény vagy egyéb hőforrás? mit akarsz mondani. Láttuk az elmúlt egy banner valami hasonló Radiant Panel HEAT-X 4 1100W de eltérő nem tudom, Bluetooth vagy infravörös panelek fekete volt fontból 800, 5 év garancia, alacsony fogyasztás és írni, hogy hány m2 előfutamok

  • Klíma inverter képes kezelni a legújabb téli gond nélkül. Ez olcsóbb, mint a gáz-központi fűtés radiátorokkal vagy elektromos / sugárzó.
   Radiant panelek nem melegíti a levegőt (infravörös sugárzás), de hő tárgyak tartományban, így egy-egy szekrény vagy fal mindig hideg / nedves.

 4. Rares - mondta

  Tudomásul veszem, hogy javaslatot tehet a tutorial, ahol megnézzük, hogy mi van, hogyan fogyasztanak és mennyi akt csak aeru légkondicionáló és fűtő-hűtő. Nem hiszem, hogy értelmetlen azt mondani, hogy az oktató vagy a legjobb!

  • Azt gondoltam, hogy tegnap, de hamar rájöttem, hogy ez szinte lehetetlen beállítani a fogyasztás.
   Készenléti eszköz fogyasztása 0.6 Watts, vagy szinte semmit. Amikor elkezdi fogyasztó között 300 400 watt, majd felmászik fokozatosan 1200 watt. Miután közelebb a beállított hőmérsékletet (23 fok) fogyasztás csökken kissé 300 watt, és ott is marad. Ha én is felületes, azt mondanám, hogy a készülék 300 wattot fogyasztott hűtéssel, de nem olyan egyszerű. Ez attól függ, hogy a hőmérséklet a belső és a beállítást.
   A gép a Romstal úgynevezett Vision és 18000 BTU. Még ha a 18000 nagyon csendes nélkül is az alvás funkció engedélyezve van.
   Nagyon boldog vagyok ezzel a készülékkel, ha keres a szuper márka nagyon ajánlom ezt a modellt, különösen egy nagyon jó áron. Btu a 12000 1500 16000 vagy lej. A garancia által biztosított Romstal, ez ad némi biztonságot.
   De ahogy mondtam, és nem a bemutató, a szükségletek nem egyezik a tiéddel, minden keres valamit, ezért jobb, ha információkat a bemutató, hogy úgy dönt, a legjobb klíma a szoba / szobák tiéd.

 5. @ Faqyak @ Rares
  Hamarosan a gépek és elektronikai csatlakozni fog a helyi hálózaton és vezérelhető / felügyelt / beállítani a telefonon. Modellek légkondicionálók az LG és a Samsung is elérhető áron és ellenőrizni a hálózati kapcsolat. Mielőtt haza, hogy indítsa el a légkondicionálót távoli a telefonon.
  A számítógép nem csak a PC-n. A világ a technológia változik, és az információkat mindig az előnyt.

 6. Rares - mondta

  Szeretnék nyitni egy bolt, aki az? Az alkalmazottak egy ingyenes klíma. Követelmények: maszkot és a tőkeáttétel, imádkozz buzgón

 7. Mircea P - mondta

  Köszönjük, hogy szükségem a dokumentációban

 8. sötét - mondta

  Mennyit fizet havonta a klíma?

  • Ha úgy érted, a fogyasztó bennem körül lenne 40-60 KW havonta, vegye figyelembe, hogy a készülék az átlagosnál magasabb, már 18000 67 BTU hideg csinálni m². Használata esetén a készüléket élő 9000 btu fogyasztás lesz 10 30-KW havonta.
   Ez nagyban függ a helyzet a kamera, a szobák ablakai északra lesz hűvösebb nyáron, de télen nehezebb lesz.
   Szerintem havi 30-40 lej körül fogok fizetni a ház hűtéséért, szerintem nem nagy összeg. Ha belegondolunk, mennyit fizettem volna a hideg gyümölcslevekért vagy a hideg sörért ...

 9. Rares - mondta

  30 40-lei nagyon jó, vártam 100 oroszlánok nem volt túl annyira, és ha a fogyasztás a téli lenne valamivel alacsonyabb, mint a gáz Iara nagyon jó. Ez azt jelenti, hogy ha tesz egy légkondicionáló minden szobában, a szoba 4 4 m magasság szélesség átlagos fogyasztás több, mint kielégítő, úgy értem, a ház nem bérház, ház 2 3 szoba előszoba, fürdőszoba, kamra, nappali szerint a házat, mivel azok nem minden egy szín

 10. aktív News - mondta

  Nagyon jó videó tutorial. Sok hasznos információt!

 11. Brasov - mondta

  Mr. video oktató rendszergazdák, ha még mindig nincs mit tenni, bár még volt mit megbeszélni, de békén hagyta őket, .Javaslatot adok Önnek ... videofilmek, benyomások stb. telefonokról, táblagépekről, tv-ről, videokamerákról, szinte mindenről, ami az informatikai piacon mozog ..., hogy a piacon van 1-2, akik ezt csinálják, és lenne hely számodra, mert még mindig jártas vagy.

  • Köszönöm a javaslatot.
   Ez nem arról szól, amit mi nem, sok kérdés, ahol elfogyasztjuk idő, még ma is, holnap jön a felülvizsgálat sokat dolgoztam. Mi nem tetszik jönni tutorials / útmutatók / értékelés sietve a kedvéért, amelyek álláshelyek gyakran.
   Akkor is, ha nincs sok oktató időt vesz igénybe, hogy ez jobb, és azt részletezni. Információgyűjtés és tesztelési időt vesz igénybe, nem akarok egy tutorial / Beszámoló másolata a mások véleményét, tegyen meg mindent a könyv szerint a józan ész.
   Kevesebb és jobb minőségű, és több mint egy tucat.
   Nem unod a helyszínek, hogy cikkeket indított, és letette a forrás?
   Vessen egy pillantást oktatóanyagainkra, sehol máshol nem találja őket, házi készítésűek, kedvesek Önnek, "hagyományos" receptek, nem az agy számára készült ócska ételek.

 12. Helló Cristi. Telepíti android Nexus L 4? Ha igen, meg tudja csinálni egy bemutatót.

  • Telepítettem Android verzió L egy nexus 5. Amellett, tudnod kell, hogy van egy stabil verzió csak a fejlesztők számára, hogy tudják, hol a megjelenés alkalmazások dolgozzanak.

 13. mi van azokkal, hordozható? volt ajánlás? recunoscator.macar lennék után, hogy vezessen, szeretem a vállalat, és nem akar a lyukak, cum.toata tisztelem, amit csinálsz?

 14. alex - mondta

  Szeretnék csinálni egy bemutató a GPS autóvásárlás

 15. Cezar Popescu - mondta

  Energia mértékegysége kWh vagy BTU.
  Teljesítmény mérése kW BTU / h
  Tehát konvertáló között KW és BTU egy nagy hiba elemi fizika.
  Igaz, hogy a gyártók rossz tű eszközöket, amikor caraacterizeaza által BTU BTU óránként helyett (vagy, tudom, hogy tudok BTU per nap)

 16. Rares - mondta

  Mi a helyzet az MSZ-HJ35 + MUZ-HJ35? Látom, hogy múlt, és így van, vagy egy másik modell MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA szól egy Mitsubishiról körülbelül 2000RON

 17. ares - mondta

  Kevesebb 1500Ron akkor vegye légi condtion, ami egy Mitsubishi 25-35 m / 2, 12000 és 9000 BTU BTU vagy menjen? nem a Mitsubishival, hanem a 1500RON alatt

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.