Adatvédelmi beállítások Windows 10 - Fontos

A Windows 10 adatvédelmi beállításai - nagyon fontos

Adatvédelmi beállítások a Windows 10


A Windows 10 operációs rendszerrel a Microsoft jelent meg a tetején. Valószínűleg a "nagy adataik" nem olyan nagy, mint a Google, a Facebook vagy az Apple adatai. Mit mondtak?; Ha mindenki adatot gyűjt, akkor miért nem csinálja ugyanazt?
A probléma az, hogy a Google és a Facebook nem számít fel díjat a kínált szolgáltatásokért, és valószínűleg úgy érzik, hogy jogosultak annyi adat gyűjtésére. A Windows helyett fizetjük az engedélyt, és nem normális az adataink és pénzünk elvesztése, mint a román közmondás: és ……., És a bevitt pénzzel
Adatvédelmi beállítások a Windows 10 (Hivatalos oldal szentelt ezeket a tételeket)
A Microsoft mindazonáltal elég felelősségteljes volt, és néhány gombokat tett a Windows 10 rendszeren keresztül, amelyeket megnyomhatunk, hogy "csökkentsük" a rólunk felé áramló adatáramlást.
De mit csinálnak az adataink?
Eladják a más cégek vagy akár használja őket fiatalkorúak, hogy megerősítse piaci pozícióját, vagy egy falat tortát Google, a Facebook vagy az Apple.
Szerencsére a Microsoft nem hiszi, hogy van, ahol kell eladni az adatokat. Ezek célja, hogy erősítse piaci pozícióját és bővülő új fülkékben. De ha Micrsoft szerzi másik cég, Eboda például, hogy mi történik a mi adatok.
A felhasználók olyanok, mint egy rongy, amelyet mindenki húz, és amely végül eltörik, vagy.
Ha a Microsoft azt akarja, hogy javítja a felhasználói élményt, és megkérdezni tőle, hogy ő vállalja, hogy megosszák személyes adatokat az egész interneten. De még mindig, hogy képes legyen használni az operációs rendszer most vettem 100% privát módban.
Volt-e egyetlen gombot, hogy megállítsa a gonosz ezeket a beállításokat.
A Windows 10 adatvédelmi beállításai - személyes adatok
Szinte minden adatvédelmi beállítások Windows 10 sodorta egy fedél alatt (Settings / Privacy), de nem minden. Amely sérti az adatvédelmi beállítások vannak mindenhol, és sajnos azt is megállapította, hogy valamit napi megőrjít.
A Windows beállításai 10 tartása személyes adatok
Miután megnézte a bemutató, akkor képes lesz megállítani a 99% arányban beállításokat, hogy sérti a magánélethez való jogot, és a következő időszakban valószínűleg nem egy bemutató sonka néhány fejlettebb beállításokat, amelyek segítenek minket a mi első zavarja.
Ha azt szeretnénk, hogy adja fel a Windows Update és a Windows Defender, én Colgate Adrian csináltam egy bemutató, amely megmutatja hogyan lehet megállítani a Windows Update és a Windows Defender Windows 10.

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Helló,
    10+ évfolyam az oktatóprogramhoz. Számomra te vagy a fajta "Nadia Comaneci". Információk és magyarázatok mindenki számára, függetlenül az informatikai ismeretektől.
    Hasznos és nagyon hasznos tutorial.
    köszönöm

  • Üdvözlet, Cristi, ma egy nagy kék képernyőm volt a W10-ről, a következő szöveggel: (Memóriakezelés 5% –100%.) Úgy tűnt, hogy amikor csatlakoztattam az USB 3.0 HDD bővítményt 1 TB, elkezdem az összes WINDOWS- után a TECHNET másolatával és amikor kék képernyőt látok.
    Configuration: i5 4670, 87 ASROCK extrém z4, 8gb 1600mhz Kingston ram.
    Azt hiszem, ha így folytatják, közvetlen a Windows 7, ez a legstabilabb és legjobb operációs rendszer. Még ha azt hisszük, W10 ablakok nyitva nagyon gyorsan, de mögötte az összes azonos mozog.
    Mit gondolsz? Az emlékek rendben vannak. Tehát még a 7-nél és 8.1-nél erősebb leállítást követően kék képernyőt is kapok.
    PS: Ez a második alkalom ez történik velem, én egy bottal Kingston Primada 32gb usb3.0 (kék gumi).

  • Rövid és video.Multumesc ez a bemutató. (I tiltani a videotutorial egy csomó felesleges funkciók ..)

  • Nagyon hasznos oktatóprogramok tale.Stii egy olcsó alternatívája a számítógép csatlakoztatható a laptop képernyőjén? Azt akarom, hogy használja a jocuri.Laptopul nincs video bemenet.

    • PC-t a laptop képernyőjén nem tud csatlakozni rá.
      Ha szeretne csatlakozni a laptop a Minita, amit tehetünk, VGA kábel, HDMI vagy DVI adapter a USB3.0.

  • Rájöttem, hogy ha az emberek a Microsoft is megtalálta a módját, hogy csatlakozzunk a konzol a képernyőn laptop Windows 10 eu.Am próbálja megtalálni a megoldást, de meglehetősen drága: MaxiVista.

  • Gratulálok, szuper tutorial. Cristi, van egy kérdésem. A böngésző navigációs bizonyos mappákban nekem helyettesíti az egeret nyíl kapok egy nyíl mutat jobbra, balra, fel, le, vagy arra kötelezi ezer nyilak jel egy kör jelenik meg mind a négy találat, bal, jobb felső és le szeretném tiltani ezt Curso, leginkább azért, mert egyedül megyek oldal ahol szeretné, ha elhagyom az egeret ingyenes.

    • Szia, ez tartja a kurzort, mert túlságosan lenyomja a görgős egér. Munka egeret, és legvékonyabb és nem nyomja túl erősen azokon a gombok.

  • Constantin, van némi tapasztalata a számítógépek és operációs rendszerek. Ne nyomja minden működik egyedül, és nem csak egy PC-n, telepítettem a Windows 10 a számítógépek száma. Hagyja meg észrevételeit abszurd. Én vagyok az a személy, aki megpróbálja szer, amit lehetséges opció, mentem és egér beállításait, beléptem a nyilvántartásokban, de még mindig előfordul. Ez valami olyasmi, hogy csak akkor működik a Windows 10. ha tudnám, hogy egy pár screenshotok! Nem tudom, hogyan kell hívni ezt a fajta mutató egér, azt hiszem, ez a funkció, hogy tartozik érintését. de a PC-I érintőképernyő. Én a Windows 10 a kezdetektől a bennfentesek. Ez a csúszka megjelent a végleges változat. Ha forog a tekercset, van egy kör négy háromszöget és egy ponttal a közepén, ha kattintson eltűnnek, és hagyja az egeret egyedül, ha azt azonnal megjelennek számos különböző nyilak kurzor, és emelj fel, le Gyakran kinyitja a másik oldalt egy új lapon, vagy nyílt és én alkalmazásokat.

    • Ha az egér néz ki, mint egy ábrázolása a 3 3 század sorban a képet: http://goo.gl/SG43LV Ez azt jelenti, hogy rákattintott az egér kerék. Vagy legalábbis ez az, ami történik, ha megnyomja az egér kerék. Ha nem lehetséges, hogy valami bug a Windows 10. Menj a gyártó honlapján az egeret, és nézd meg, van olyan vezető, vagy valami. Ami hogyan tudja nekünk mutatni, akkor próbálja meg a képernyő elfog video. Lásd, hogy sok oktató szoftver segítségével, amely ezt a munkát. Azt javasoljuk, hogy ezt átvizsgálást.

    • Ha úgy gondolja, hogy abszurd választ adtam, vagy észrevételem abszurd, akkor jobb, ha nem kommentál, és elnézést kérek, de véleményem marad, mert a Windows 10 64 bites verzióját használom, és 2009 óta van egy egér, de csak akkor ad nekem ezt a hibát, amikor megnyomom a kereket, és egy kör jelenik meg számomra, amelynek belsejében 4 nyíl van bal, jobb, fel, le és középen egy pont. Próbáljon megváltoztatni az usb portot. Sok szerencsét

      • A legrosszabb esetben megkérdezheted, hogy a 2014-ben készített Logitech múzeumot használom, és 190 euróba kerül, a Windows 10 illesztőprogramjai is vannak a webhelyen, egy másik vezetékes egeret tettem, és ugyanaz, többet ellenőriztem windows, egy rejtett funkció a Windows 10-ben, amelyet nem találok. Mindenhová bementem, amennyire tudom. 20 éve elektronikai mérnök vagyok, és van hardver és szoftver műhelyem, nem vagyok újonc a címer üzemeltetésében. Tudom, hogyan kell használni az egeret. A probléma idegesítő, ha gyorsan akar valamit csinálni, és blokkolja, amikor az egér őrülten működik. Bocsánatot kérlek a rosszindulatú szavak miatt, de zavartam a kifejezésed miatt. Fogalmatlanság azt kérdezni.

  • Üdvözlet Cristi. Úgy értem, véleményem szerint sokan feladják ezt a Windows 10-et, ha még nem tették meg. Úgy gondolom, hogy ez az ablak is "veszélyes", emellett nem igazán szeretem a kinézetét, az oldalaknak nincs szegélyük, nincsenek széleik, mint a Win 7-ben, és még sok más olyan dolog, amelyet nem tudok elkezdeni beilleszteni. Kipróbáltam ezt a Windows-ot, és nagyon csalódott voltam, ezért szívesen visszatérek a Windows 7-hez. Cristi, szeretnék valamit is megkérdezni, és azt gondolom, hogy mások is szeretnék tudni: Milyen Windowsot részesítenek előnyben Ön 7, 8 között? vagy 10?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.