Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows
5 (3) 100%

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Bármilyen laptop vagy asztali újra, engedéllyel, van egy rejtett partíció, ahol van egy biztonsági másolatot az operációs rendszer illesztőprogramok, szoftver és licenc a Windows.
Multi törli a partíciót, és nem jó; Mert tartalék kész, ami menthet meg minket a baj, és még könnyebbé teszi az életet számunkra.
Azok törölt partíció hasznosítás, tudnia kell, hogy ezek a szolgáltatások nem kapnak laptop nélkül rejtve helyreállítási partíció az eredeti állapotában.
Ebben a tutorial Régebben a Windows 8.1 egy Asus laptop UX305 (ultrabook)
Miért rejtett helyreállítási partíció biztonsági másolatot a Windows?
1. Visszaállítása a Windows eredeti állapotába.
2. Visszaállítása Windows számítógéppel való fertőzések esetén.
3. Frissítse az operációs rendszer elvesztése nélkül fájlokat és beállításokat.
Ha továbbra is szeretné tenni az általános tartalék Windows, hívlak benneteket, hogy lásd a bemutató Hát Windows.
Mire jó egy rejtett partíció backup a fellendülés?
1. Mi lehet visszaállítani a Windows akkor is, ha a merevlemez sérült.
2. Mi lehet klónozni mindent a merevlemezen.
3. Akták tárolása, a járművezetők és az engedély biztonságos.
Hogy hozzon létre egy biztonsági másolatot a partíció helyreállító, csak meg kell egy USB stick vagy memóriakártya legalább 16 GB. Egyébként nem kell semmilyen biztonsági szoftver, a Windows tudja, hogyan kell ezt a munkát is.
Restarurarea egy rejtett helyreállítási partíció mentés!
1. A PC ki van kapcsolva, kapcsolja be a számítógépet, és ismételten nyomja meg az ESC vagy F12 (gyártótól függően, hogy adja meg a boot menü. Mert, minden laptop van egy bizonyos billentyűkombinációt, hogy belépjen a boot menü, így több a kézikönyvben, és jól néz ki a Bios rész / boot menü.
2. Lépett a Boot Menu, válasszon egy pendrive vagy kártyaolvasó.
3. Miután egy gyors reboot, a számítógép indul a botot, és azt a lehetőséget, nyelvi acran.
4. Miután kiválasztotta a nyelvet, akkor választhat egy egyszerű rendszer frissítési vagy visszaállítani az újraparticionálásra. Újraparticionálása lesz pontosan úgy, ahogy volt az első, de óvatosan, akkor el fogja veszíteni az összes adatot. Innen a click-click next-next és kész.


Videó bemutatója - Backup Recovery rejtett partíció a Windows


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Constantin - mondta

  Hi, Cristi a bemutató nem ért semmit nem tudom, mi történik, de kérjük, nézze meg, és akkor irány a farok nélkül ugrott. És meg fogod érteni, mire gondolok. Nem biztos, hogy a videó a szerkesztés vagy Youtube.

 2. Cristi angol sokkal jobb oktatóanyagok, kérjük, tegye a windovs angol ha teheti oktató vagy az összes tuorialele a windowsu román

 3. Helló Cristi,
  Ugyanez a probléma és én. Nem értek semmit tutorial. Egyszerűen sót. Kilátás min 3.00
  Hibák gyakoribbak van.
  Sok szerencsét!

  • Nincs gond az Ön számára. A probléma az én videó-illesztőprogramok a Windows 10. Ma este, hogy állítsa helyre a Windows 8.1 és holnap vissza tutorial.
   Mi ellenére nekem, ha én jött le most.

   • Cristi jobb eltávolítani azt zapatesti, hogy ne nekünk. Egyébként mindez bemutató újjáépíteni.

   • Cristi nyugodtan aludni, amit csinál, ha van ideje

    • csinálni ma este :)) hogyan kerültél partíció, amit csak windows onnan ala szabad, nem vásárolt a boltban a Windows előre telepített. hogy ez rendben van, hogy tárolja kemény.

    • Már visszatértem a Windows 8.1 és holnap vissza tutorial.
     Azok számára, akik kíváncsiak, hogy hogyan működik a downgrade Windows Windows 10 8, nézze meg ezt a videót bemutató:

 4. Cristi segíthet, telepítettem a Windows decurand 10 és telepített összes driver kevesebb chipset alaplapokkal is problémái vannak a Windows részesülő számos hibát és nehezen mozog, ezeket a problémákat is okozott, mivel a hiba, hogy telepítse azt a chipset vagy mi okból ezeket a problémákat.

  • Nos, mit gondolsz?
   Pilóta chipset hatékony elektromos csatlakozást.
   És a Windows egy általános illesztőprogramot, de nem lehet összehasonlítani a hivatalos driver.
   ELSŐ chipset driver kell telepíteni telepítése után az operációs rendszer. De talán menjünk most.

   • Catalin - mondta

    Cristi csak az a kérdés, amit, ha már a Windows hibajavítás, hogy kell, hogy a számítógép nincs ideje, vagy nem bakup és ju nincs cd semmit, és a számítógép új 1 hónapban, azt hiszem, garancia, vagy lehet Ez valószínűleg Rez itt ...?

 5. gelulelu - mondta

  saracu, hogy a stressz most eszi ... igen fürdőszoba furcsa, hogy bízom benned!

 6. Cristi, van egy módszer partícionálás a merevlemez helyesen? Holnap lesz a hajó az új PC, és megértettem, hogy ha megfelelően megosztjuk merevlemez tovább tart. HDD van 1TB tárhelyet. Arra gondoltam, ezt az utat: 180 GB az operációs rendszer és néhány program, és a többi, azaz 820 GB maradnak a játékok és a multimédia. Vagy lesz egy másik módszer: 120 880 OS, a többiek szét egyenletesen.

  • Adrian Gudus - mondta

   Már van egy bemutató róla, és az úgynevezett „Hogyan javítsam partíciókat”, hogy megtalálja a keresőmező jobb felső

  • Cristi - mondta

   Hello ... formázás után a merevlemez nem lesz 1 TB tárhelyet, akkor marad a 965, ha nem tévedek ... gb gb .180 az operációs rendszer nagyon sokat ... lehet használni körül 60 - 70 gb több mint elég hely ... a többit tudod használni, ahogy szeretné, egy partíció vagy legfeljebb két ... sok sikert!

   • Azt hittem, jobban év: 150 GB az operációs rendszer és néhány program, és a maradék (850 GB), hogy két partíció minden 425 GB-os.

 7. hahaha igen Failla ablakok, mint rendesen. A Microsoft Busesti syst mindig, amikor egy új ablakot és általában tart sokat rezlova. még mindig a Windows, és kérte, hogy menjen ,, jól ,, Linux probléma soha nem volt, hogy egy fogást. A Windows nem. Nem kell, hogy FACK bakup a legjobb az, hogy friss. ahogy erre momentu bakup ott, amikor programokat ad egy csomó maradni visszaállítani frissíteni a programokat és windowsu a nap.

 8. Megértem sok ez a bemutató, de szerettem volna kérdezni, hogy tettél egy ilyen bemutató, ha lehetséges, hogy csinál egy bemutató, és hogyan teremtünk, hogy a fellendülést részben bsckup a termelőtől. Tudom, hogy ezek eltérnek egymástól, de ha szeretné telepíteni a Windows tiszta és azt akarom, hogy ez, amiért nem probléma a jövőben, hogyan? Köszönöm!

  • Adrian Gudus - mondta

   Mi lesz hamarosan, hogy egy bemutató, és a témában. Ez a bemutató lesz gyorsan helyreáll. Kérjük, olvassa el a fenti megjegyzéseket, hogy megértsük, miért nem sokat értett ez a bemutató

 9. Hello, hogyan kell kijavítani a hibát a Google Chrome? már nem jeleníti meg a weblapokat

 10. Cristi, és én gondom van a video driver Windows 10. Azt hajtogatta sötétíti a képet, és hogy visszaszerezze a vezető.
  Az én hibám volt, hogy letiltotta az indulás vagy a videokártya driver. Van egy AMD videokártya.
  Adtam neked csak egy javaslat, és nem tudod, ha ugyanazon okból.

 11. Cristi kérlek mutasd a bemutató, akkor visszaállíthatja a rejtett és hogyan teszünk esetén nincs egyetlen tudjuk visszaállítani a Windows közvetlenül ezen bakup. és hogyan tudjuk pontosan erre bakup helyreállítása

 12. Cristi Hello! Én Lenovo G50 Windows 8.1 nincs tartalék partíció, akkor is, ha a Beállítások - Update és a Windows Recovery kínál három lehetséges visszatérni a rendszerem ... hát hol van ez a partíció? És egy másik probléma, teszt 10 Lenovo g585 ablakok, pár nappal már nem működik a start menü, és kezdődik ez a hiba, és még mindig szükség van jelentkezzen ki; Ismersz megoldás? Köszönöm!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a laptop jött a Windows előre telepített nem, ez normális, hogy nincsenek rejtett helyreállítási partíció. Ez már csak a laptopok, előtelepített Windows.

 13. Turnea Mihai Cosmin - mondta

  Helló Cristi. Van egy tablet Windows 8 8.1 Odys Wintab akarok frissítés a Windows 10, de a probléma az, hogy mi csak 1 16 gb gb szabadon partíció helyreállító óta van. Tudna adni néhány tanácsot, hogy frissíteni. Évekkel nyomon a oktatóprogramok és segített nekem sokszor. Te jó munkát végez, és te és Adrian és én szeretném, ha továbbra is sikeres. Előre is köszönöm.

 14. Cristi 10 tud nekem segíteni, hogy az ablakok és bejelentkezett egy Microsoft-fiókkal, én csak akarsz, ha tudok belépni kérdezni a jelszavát, és nem akarja átadni a helyi. Próbáltam, de az újraindítás után parancsot netplwiz két felhasználói Aprea nekem, az egyik, hogy én SM bejelentkezett a Microsoft által létrehozott és a többi beállítás a netplwiz.Chiar parancs vagy másik parancs, hogy segítsen nekem.

  • Kirak a program AusLogics BoostSpeed ​​8, telepíteni, telepítése után a fő ablakban a bal oldali oszlopban egy lehetőség „Minden eszköz”, kattintson a jobb oldalon van, majd válassza a „Tweak Manager” .Itt keresés Automatikus indítás és leállítás, majd logon.Bifezi box „alkalmazás automatikus bejelentkezés GMT hitelesítő” .Introduci mail címét és jelszavát a Microsoft ,, adnak Apply, majd indítsa újra
   Teljes figyelmet: e-mail cím és jelszó kell alaposan és helyesen írva, különben lehetetlen lesz bejelentkezési
   Sok szerencsét!

  • Összevonás és netplwiz, csak azért, hogy a felhasználónév teljes e-mail címet, nem csak az első része az alapértelmezett.

 15. Caesar - mondta

  Hello, van egy javaslatot a jövőbeli bemutató „hogyan lehet a helyreállítási partíció”, amely összefüggésbe hozható a bemutató, hogy legyen, és ne várjon az asztal újratelepíteni újra nyerni. (Nem tartalék erő, hogy nyersz egy partíciót mint azok nyerni jön előre telepített)

  Azt szeretném, ha egy szép napon

 16. Adrian Pascu - mondta

  Szia. Lenne egy kérdésem. Laptopok és probbil és asztali, hogy jön a Windows előre telepített, úgy tűnik, hogy a Windows logó a köröket, hogy inart (Windwos 8.1 és 10) emblémát plakk őr / gyártó és körök, de ha widnoowsul telepített felhasználó, megjelenik Klasszikus módban. Van-e mód arra, hogy a boot windowsurile telepíteni a felhasználók véleménye szerint az egyik, hogy jön a gyárból (logóval a gyártó). Köszönöm, és tartsa minden!

 17. Cristi, bár én nem az ablakok 2 éve, hogy én újra felfedezte "Ubuntu Linux alatt, néztem a fej-farok bemutató re placere.te gratulálok minden sokat tanultam stima.am aici.multa Van egy hang, meleg, kellemes és érezze magát megértette még a legnagyobb nestiutori.tine a jó munka

 18. Liviu - mondta

  És sok köszönet tőlem, csak gondolatok a jó és teljes mértékben támogatja.
  Ami a titkokat, amit a következő két kérdést / kérések:
  1.Care az a hely a letölthető alkalmazások az Adobe-tól? Meg kell menteni setap helyszínen, de nem találnak rá, és a szoftver telepítése után (Photoshop vagy bármely más) setap az vegye ki magukat, hogy rejtett helyen.
  2.Care a letöltés a helyét operációs rendszer frissítése (Windows)?
  Ha a válasz hosszabb, mint a puszta jelzését az út (hely) Javaslom / kérésére egy bemutató a témában.
  A reményben, hogy kapok a válasz szükségem, szeretnék mindenkinek minden jót.

 19. Catalin - mondta

  Amint azt hardverparticionálási kell tenni? .. Windosului 10 a falak emelése létre, hogy a rendszer vagy a merevlemez partíciós telepítése előtt segédprogram készült windosului egy partíciót, hogy menjen át létre azokat a részeket a rendszer? Hogy partíció segítség elhagyjuk valamit, vagy ő alkotása.

 20. Sal Cristi de hogyan csinálod egy tiszta nehéz volna, hogy szabad USB helyreállítási ... .Sa csináltak Windows és telepíti azt a kemény, tiszta elvégre drivele fel elvégzése után, hogy a fellendülést részben a rejtett Windows a leptopurile, hogy jön a Windows ...

  • Csinálok egy bemutató róla.

   • Dany - mondta

    Sal volna bemutató (Sal Cristi de hogyan csinálod egy tiszta nehéz volna, hogy szabad USB helyreállítási ... .Sa csináltak Windows és telepíti azt a kemény, tiszta elvégre drivele tedd után csinálja Recovery lejtőn rejtve a Windows, mint a leptopurile, hogy jön a Windows ...)

 21. Georgiana - mondta

  Cristi, kérem, mondja meg, ha nem tud rejtett partíció DVD-n és hogyan kell eljárni. Köszönöm.

 22. Daniel Radu - mondta

  Ez rongykorong bottal grub, ha van egy dual boot Linux, és közvetlenül a Windows, de ne törölni?

 23. Claudiu - mondta

  Kedves Cristian! Meg tudja másolni az USB és a Windows 7? Van egy Asus laptop Win.53 K7S előtelepített, 25 GB rejtett partíció. Előre is köszönöm.

 24. Marian - mondta

  Cristi Sall Volt egy partíciót acceasta és tehetünk különböző sterso kérem, segítsen nekem

 25. Daniel Ghirisan - mondta

  Helló Cristi. 7 módszer nem működik a Windows, hogy megmutatta a bemutató, hogy azért van, mert a lehetőségek nem ugyanaz, mint a Windows 10. Május tudod véletlenül, más biztonsági módszerek?

 26. Cristi - mondta

  szia Van egy asus laptop, amely a Windows Lincent a 10 64 kicsit, szeretnék cserébe merevlemezén egy SSD, mint tesszük ugyanazt ssd ablakok jött a gyárból az azonos bekup
  vár választ.

 27. Seby - mondta

  Helló barátaim, van kérdésem, hogy újonc vagyok az informatikában és megvettem egy új Dell laptop W10 tároló személyzetet, akik egy évet telepítettek nekem a McAfee-nek és az Office 365 ugyanaz. Azt is adott nekem egy Recovery Media 32GB botot, hogy nem tudom, mit tegyek. Le kell frissítenem a laptopomat vagy valamilyen műveletet? Köszi szép

 28. Razvan - mondta

  a legjobb lehetőség:
  lépjen kapcsolatba a gyártóval.
  esetemben a hp pavilion x2 leválasztható, felhívtam a hp romania-t, hogy kérjen letöltési linket. azt mondták, hogy nem volt ilyen, de ingyen adták a DVD-t. vita azt mondta, hogy rendben van, és hogy Átutaláskor bot, külső dvd mert azt mondta, hogy lehet küldeni, és ragaszkodni. miután 3 napon kaptam az DHL boríték bot, mentor átlagos (kit termelt Cseh Köztársaság), USB 3.0 a 16gb tartalmazó Windows verzió 10 otthon, személyre szabott és egy előtelepített beleértve a kezdő román egyetlen különbség nem visszaállítja a helyreállítási partíciót, és 16gb-ot tartalmaz, kb. 11gb a botból

 29. Hello Cristi! Van két problémát nem lehet megoldani, váltottam Windows 10 pro 32 kicsit 7 végső 32 bitek és összekötő internet, nem tudok csatlakozni, elment néhány nappal a frissítés után nem tettem vissza a hálózati hiába visszatértem windows Ultimate 7 minden működik, de utorent 3.5.4 építmények (445200) leállítja a töltést vetés mutatják utitilizat csatlakozási hiba kezelése összeegyeztethetetlen a megkeresett port 10047, és azt mondja, hogy a port zárva van, de lehet letölteni torrenteket. Így a vetés nem tud feltölteni torrentet letölteni, megpróbáltam néhány beállítást, bármit tudok segíteni? Köszönöm.

 30. hello Cristi. Nem tudom az eredeti Windows partíció recuperare9 (7 végső) tehet becap után PC-n futó most? ha igen, hogyan fognak menni és mi a lépések. Köszönöm szépen.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.