Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker

10 rejtett Windows beállításainak

Módosítani rejtett Ultimate A Windows Tweaker Windows 10


A dob A Windows oktatóanyagok 10, A Microsoft úgy döntött, hogy készít egy "más" operációs rendszert abban az értelemben, hogy A Windows jön a sok beállítást 10 kicsit indiszkrétÉs egyéb beállításokat nem lehet megváltoztatni.
Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker
Ultimate A Windows Tweaker alkalmazást v4.0, mindannyian tömegbe érdekes beállítást egy kérelmet; Alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hagyja abba, sőt a Windows Defender, indexelés, a Windows Update vagy Cortana.
Néhány évvel ezelőtt, kolléga Adrian, készített egy bemutató hogyan lehet megállítani a Windows Defender Windows 10; Sajnos a módszer nem működik csak a Windows verziók 10 Pro. Most, Ultimate a Windows Tweaker A 4, akkor megáll a Windows Defender és azon túl.

fontos
Azt javasoljuk, hogy ezt a visszaállítási pont (visszaállítási pontot)Felhasználás előtt az Ultimate A Windows Tweaker; Így ha valami elromlik, akkor képes lesz arra, hogy visszatérjen az eredeti beállításokat.
Ultimate A Windows Tweaker Letöltés (Credit: thewindowsclub.com)
Rejtett beállítások Windows 10 - Ultimate Windows Tweaker - video bemutató

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Egy jó téma egy linux / ubuntu vs Windows akkumulátor / energiafogyasztás tisztázására szolgáló bemutató. Megértem, hogy az ubuntu gyorsabban fogyasztana az akkumulátort, és a tőled kapott megoldás vagy magyarázat relevánsabb számomra, mint amit "hallottam"

    • Vagyok linux ununtu mintegy 2 éve, és ezzel párhuzamosan szeretnénk megszabadulni windows.as és a Windows, de sajnos vannak olyan programok, amelyek a munka csak a windows.acu nem mondja meg, bármilyen emulátor, nem megy a az ablakokban

    • Calin igazad ez jó linux. de van érdeklődés szoftver gyártók számára, hogy verzió linux. még a DVR gyártók nincs program linux. dvr OS alapú Linux és Windows alapú szoftver.
      így a hétköznapi otthoni felhasználó, aki kap csak linux rendben www. szerver egy másik kérdés.
      mint emulációs minden esetben.

      • igen, de kettős indulással is rendelkezem, és csak szükség esetén lépek be a Windowsba. és igen, még mindig nem fejleszti sok gyártó verzióját a linux számára, de még mindig egy lépés, hogy néhányuk megértette, hogy a linuxot egyre többen használják mind a román, mind a külföldi emberek, és mások is készítettek bizonyos programokat. de azt mondom, hogy tökéletes a kettős indítás a Windows-on, ahogy mondtam, csak amikor be kell lépnünk. többi linux. és azt mondom, hogy egyre több gyártó fog készíteni játékokat és programokat a linuxhoz és a Windowshoz. de linux játékok vagy program alternatívák. egyébként a linux-ot világszerte több millió ember használja. és sokkal jobb támogatást nyújt, mint a Windows, ahol a készítés 100% -ban ingyenes. egyébként nem lesz lusta, hogy kettős csomagtartót tegyen.

        • Haver, nem tudom, létezik-e egy oktatóprogram ezen a webhelyen, ahol nem imádjátok a Linuxot. Olyanok vagytok, mint az iszlamista szélsőségesek: azok, akik nem használják a Linuxot a pokolba. Befejezni ezt a propagandát !!! Egy vagy kettő, hagyja el a Windows rendszert, telepítse a Linuxot !!!!!! Mindenki használja a saját területén a leghasznosabb operációs rendszert. Soha nem láttam senkinek azt kiáltani: "Hagyja el a Linuxot !!!! Telepítse a Windows !!!!!", ehelyett mindig azt kiáltja: "Linux !!!! Linux !!!!".

  • Kiváló program! Cristi Bravo! A Windows sorozat tutorials körülbelül 10 nagyon érdekes, és szeretném azt hinni, hogy továbbra is ebben a szellemben. Azt mondta, hogy én mindig azt mondják, hogy Cismaru Cristian messze a legjobb fejlesztő video oktatóanyagokat az országban. Gratulálunk!
    Ezek követni évekig, és azt lehet mondani sok mindent nagyon sokat tanultam az oktató. Bravo !!!

  • Valaki más van probléma a króm a 10 nyerni, már tudom 3 személyi befogadó és én is ugyanaz a probléma, nem működik, nem működik tovább, kész ..

    • Megpróbálja eltávolítani a Chrome, telepíteni, és aztán néhány nap használat nélkül plugin.
      Dugó vagy helytelen problémákat okozhat.
      Nincs probléma bármilyen böngészővel Windows 10.

    • Probléma van a firefox. betölteni csak az első része pagini.când Scroll egér üres oldal. nem feltölteni semmit. Számítóelemeket kell valamilyen frissítési. Mrd most nincs jogi és CES nem az utolsó frissítés. 7 vagy 8 de semmi én nem jól ment, és a böngészők.

    • Azt a Chrome-ot a Windows verzió 44.0.2403.157 10 Pro x64 időpontja: augusztus 24 2015 és simán fog menni.
      Az egyetlen plugin, ami tettem Adblock.

  • szia. ha a változtatás az első oldalon a lehetőségeket, és vagy az Alkalmazás változások és beállítások más oldalakon? Látom, hogy néhány ellenőrzik alapértelmezés szerint. és az alkalmazandó gomb eléggé általános ala

    • igen, ezért legyünk óvatosak, amit pipálni az összes ablakot. Alkalmazni, ha változtatni mindent kiválasztott minden ablakot. Azok választottak nyitó programján. Kiválasztottam csak Cortana off után adtam Apply aktivált állapotból. Azt hiszem, ők már jó néhány változás. Tettem visszaállítási pont vinnem vissza.

  • Ön jó és megbízható, mint megszokta ... Gratulálunk!
    Ezenkívül érdekel egy oktatóprogram a 3G útválasztók GSM-jelének erősítéséről. (antennák típusai, útválasztó csatlakozási módja, különféle műszaki részletek ...).
    Minden a legjobb!

  • Hello, van egy kérdés Cristi,

    Hogyan automatikusan lefordítja angolról feliratozása egy filmet anélkül, hogy zavarja a román Megpróbáltam, de nem sikerült, és ezért kérem, ha meg tudod csinálni egy videotutorial

    Köszi előre !!!

    • A „bármilyen nyelvről” románul történő automatikus fordítás mellett adaptációra is szükség van, különben a párbeszédek csúnyanak tűnnek.
      Meg lehet próbálni, hogy translate vagy más hasonló szolgáltatásokat. Sajnos minden szabad fordítási szolgáltatások korlátozott a lefordított szavak vagy bekezdések fordította.
      Természetesen kereskedelmi szolgáltatások mindent lefordítani, de a költség; A végén csak annyit kell alkalmazkodni.

      • Ms Cristi de ha azt akarjuk lefordítani a translate corect.De néha azt mutatja nekem, hogy tegye egy videót a szabad szoftver tema.Alte ott? .és Mellesleg egy példát, ha letölt egy fájlt az angol feliratok net sRT formában szeretnék minden sRT formátumban
        angol fordítása valahogy román
        .
        Előre is köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.