Beállítás virtualbox (virtualizációs program) videó bemutató

Ez a cikk folytatása a sorozat első foglalkozó VirtualBox és a beállítás.

Készítünk egy virtuális merevlemez, akkor felmászik egy kép az operációs rendszer, és vizsgáljuk meg legalább viszonylag könnyen használható felület, ezt a segédprogramot.

VirtualBox beállítása nagyon egyszerű, mint látni fogjuk, a bemutató azonban kevés figyelem szükséges, ha konfigurálása virtuális merevlemez, de most, hogy a munka!

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Helló! Nem tudom, mi történt, mert egyszer sikerült telepítenem a virtuális XP-t, most már mindent töröltem, és amikor hozzáadom a képet, az nem kéri, hogy nyomja meg a ckey gombot a bot CD-hez, ez szélsőségesen indul. Ezért az xp / s beállításokban biztonságos a gomb megnyomása a rendszerindításhoz. Amikor a telepítésnek meg kell kezdődnie, a rendszerindítást újraindítja! Van valami az autóból?

  • Corleone, én is szenvedtem, és nem tudtam, miért végeztem kutatást! de észrevettem, hogy ez csak akkor történik meg, ha már telepítve van egy rendszer, és telepíteni szeretne egy újat, de ha új gépet készít ... nos, az új autó, nem hiszem, hogy problémád lesz! Legalábbis számomra működött, amikor Egy másik autóra tettem a rendszert, amelyen nem működött operációs rendszer!

  • Szia követte a lépéseket 2 konzultáció első fokon. a virtuális gép
    Létrehoztam a virtuális gépet, és amikor elkezd varázsló jelenik meg az operációs rendszer telepítése.

  • @Magda: Olvasd el figyelmesen!

    A video bemutató alatt van néhány címre vonatkozó javaslat, amely alatt vannak linkek az oktatóanyagokhoz, amelyek ehhez az oktatóanyaghoz kapcsolódnak !!! Tehát ezen oktatóanyag alatt a következő cím található: "Virtuális box (virtualizációs program) video bemutatójának telepítése"

    Kattints a címet, és dobja az első tutorial Virtual Box! A figyelem és olvasási és textúrázás ezen az oldalon, mint hogy létezik! Ne csak nézd meg a videót!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.