Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

Hogyan kaphatjuk meg a frissítést OTA (over the air) telefon gyorsabban változó IP-cím?

A helyzetemben, miután a telefongyártó közzétette az OTA frissítést, megváltoztathatom az IP-t, és így az elsők között megkapom az Android frissítést. Általában kb. 2 hetet kell várnom, mert nem, az elsők a legfontosabb országokból származnak, például Németországból, az USA-ból, Franciaországból stb.

Régebben változtatni az IP?

A VPN-kliens használható tutorial Opera VPNAmi ingyenes. Ebből az alkalomból, és megtanulták, hogy változtatni az IP telefon, ha valahogy ki vannak tiltva bizonyos fórum ..ceva.

Mi az a VPN?

A VPN-kiszolgáló egy csomópont a hálózatban, ami bárhol lehet (USA, Franciaország, Kína, stb.). valójában egy VPN szerver létrehoz egy saját hálózatot, mint például a hálózati kifejezetten létre a router. Amikor csatlakozik a VPN szerver, akkor lesz tagja a hálózatnak, amely megteremtette a VPN-kiszolgáló. A legtöbb alkalommal a forgalom közted és VPN biztonságos, és legitimálta internetes IP VPN szerver, nem az IP.

Hogyan csatlakozhat egy VPN szerver?

VPN kliens, tudunk kapcsolódni a szerverhez, és megváltoztathatja az IP. Ebben a leírásban szoktam Opera VPN kliens, amely összeköt bennünket VPN-kiszolgálók által működtetett Opera különböző részein a világ. Az ügyfél könnyen változtatni a VPN-kiszolgáló régióban.
Videotutorial.ro beszélt több alkalommal a VPN. Ha érdekel a téma serv / VPN kliens, mi Számos oktató VPN meg lehet nézni, ahogy lesz gazdag poggyász a tudás.

Mit lehet tenni a VPN?

Eltekintve a változó IP-kapcsolatok VPN ajánlatok és biztonság. Néhány évvel ezelőtt kimutatta, hogyan kell lopni a hálózati adatok WireSharkHol láthatjuk, hogy mennyire rossz nyilvános Wi-Fi / szabad.
Cserélje ki az IP-telefont a gyorsabb OTA frissítésre - Video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (12)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.