Xiaomi MI hordozható Bluetooth hangszóró, tiszta hangzás, basszus váratlanul

Xiaomi MI hordozható Bluetooth hangszóró, tiszta hangzás, basszus váratlanul

Bluetooth hangszóró nagyon népszerű az utóbbi időben, főleg azért, mert szuper hordozható, és néhány közülük kínálnak nagyon jó hang. Milyen jó hangszórók meglehetősen drága, elkezdtem keresi a tökéletes Bluetooth hangszóró és azt hiszem megtaláltam.
Xiaomi MI Ez egy Bluetooth hangszóró, Micro SD kártya és egy nagyon kellemes extra BASS generál szinte hihetetlen annak méretét.

Mi egy hordozható Bluetooth hangszóró?

Bluetooth hordozható hangszóró hangszóró hajtott elem vagy elemek és támogatja a Bluetooth különféle eszközök számára Hang és zene. Bluetooth hangszóró néha extra funkciók: kihangosító funkció, SD kártya foglalat, AUX bemenet, FM rádió, stb

Miért van szükség egy Bluetooth hangszóró?

Most a legtöbb felhasználó zenét hallgatni a telefon hangszóró. Azt hiszem, mindenki felfogja, hogy a telefon nem a legjobb eszköz a zenelejátszást. Bár néhány telefon gyártók nagy erőfeszítéseket tett, hogy javítsa a hang a hangszóró (HTC, Axon, a Sony, a Nexus, stb), továbbá nem megy, mert nincs hely a telefon meghallgatja és hangszórók minőség. A hangszórók hang gyenge oldja meg a problémát a telefon egy nagyon elegáns módon. Ezen kívül, nem merítik le a telefon akkumulátorát olyan gyorsan.
Ha nincs költségvetés Bluetooth hangszóró, akkor ugye az egyik egy bizonyos hangszóró. Hogyan csinál egy hangszóró vagy fejhallgató?

A Bluetooth egy tároló terület, ahol?

1. A zuhany
2. A szállodai szobában
3. felett
4. roston sült
5. a pikniken
6. Az iskolában (szünet)
7. A külső a fiúk / lányok

Azért választottam Bluetooth hangszóró a Xiaomi MI?

Több oka is van választottuk acasta Bluetooth hangszóró, amit majd az alábbi listát, de meg kell mondani, hogy Próbáltam több hangszóró, mielőtt ezt a döntést. Bejártam az üzlet, ahogy én vásárol a pincében, hallanom kellett, és nem találtam olyan beszélő, aki tetszik, és van egy tisztességes árat. Találtam az egyik, hogy tetszett (Bose), de nem volt túl drága, és valamivel magasabb, mint Xiaomi MI. Végül, miután körülbelül 6-7 hangszórók és egy jó ütés, de drága, hazamentem, és átkutatták a net speciális oldalakhoz. Kutatás után úgy döntöttem, Xiaomi MI Bluetooth hangszóró számomra.
Erősségek doboz:
1. hangminőség
2. Tervezés és kivitelezés (alumínium)
3. Bass még alacsony hangerő
4. Arany színű kezd tetszik
5. Micro SD slot (futás MP3 a kártyán)
6. Attól hangszóró (jó mikrofon)
7. AUX bemenet (csatlakoztatható bármilyen)
8. kompakt méretek
9. Akkumulátor tart minden nap körülbelül
Néhány negatív pontokat (minor):
1. Kínai töltöttségi szint üzenete
2. Kézi Kínai (a Angol nyelvű PDF online)
3. Miután minden egyes indításkor kötet 30-40%

Hol lehet vásárolni Xiaomi MI Bluetooth hangszóró?

Bluetooth hangszóró Xiaomi MI az Amazon.de (ezért vettem magamnak)
Xiaomi MI Bluetooth hangfal Amazon.co.uk

Oktató videó - Xiaomi MI hordozható Bluetooth hangszóró, tiszta hang, váratlan basszus

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Szia Cristi, meghallgathatja rajta a telefon rádióját is (fejhallgatóval vagy anélkül)? Mi a helyzet a dallamzene és más hasonló alkalmazásokkal?

 2. Laurentiu - mondta

  Szia Cristi. Szuper kemény és boksz. Nem tudom, próbálta-e már az X2 mini függőleges kiterjesztést. Szuper rendben van. Az oneplus one-hoz csatlakozva erős basszus mellett jól hangzik. Körülbelül 7 éve van nálam, és nagyon elégedett vagyok vele. Hátránya, hogy ez csak egy hangszóró, semmi más nem régebbi modell. Az újabb modellek rendelkeznek kártyával, rádióval, Bluetooth-nal stb. Helló. Jó estét.

 3. Helló Cristi, nagyon érdekes hangszóró, én is Sudi és unpic piaci hangszóró bluetooth hordozható, sőt hangszórós Bose hang nagyon jó, de találtam 2 hangszórók, az általuk vásárolt, és amely úgy hangzik, jó e A3143 körülbelül Anker és a Heavy Metal Jam HX-P920 vannak 2 hangszórók, nagyon alacsony áron, de a minőség hasonló Bose. Anker basszus sokkal erősebb, mint a Jam Jam helyén és helyett jobb, mint a közepes és magas Anker oldalon. A hangszórók nem találtak Romániában jelen pillanatban kaptam őket az Amazon. Sok szerencsét a jövőben!

  • Anker hangzik Bose vagy kevesebb. Ezek bármely érdekelt ebben pincében, és nem tudom, mit választhat Anker és Xiaomi

   • néhány összehasonlítást végzünk a youtube-on, én soha nem volt képes összehasonlítani őket egymás mellett, de hajlamos arra gondolni, hogy legalább olyan Bose. Azonban az ára is jóval alacsonyabb BOSE

 4. egy kis hátrány nem gyakran fel a készülék hátulján vagy valahol előtt egy kis LCD kijelző, amely megmutatja a rész az alapvető funkciókat a kártya kötet, hogyan és miért nem a kijelző és az akkumulátor. valahol a sarokban micur nem sérült meg. Egy másik nem ad momendant nem tudja, hol hagytad alkatrészek vagy mi

  • és sodorhatják, és megteszi, és még az angol. tekintettel arra, hogy a világ többet vásárolnak a világ coluturi

 5. Helló crisi tegye a tutorrial a legújabb változások a Windows, hogy adtak hozzá az utolsó frissítés köszönhetően

 6. Cosmin - mondta

  A tutorial frissítéseket a Windows 10 üdvözlendő lenne

 7. Cristian Nechifor - mondta

  Meg lehet próbálni, és a tárolás, hogy én vagyok kréta, én találkoztam, így és így basszus hangzás hordozható hangszóró https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NBXJFC2/ref=mp_s_a_1_3?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1474892827&sr=1-3&pi=SY200_QL40&keywords=denon&dpPl=1&dpID=51gvAd%2BO7HL&ref=plSrch

 8. Iulian - mondta

  Kiváló termék! Azt szeretnénk, hogy pontosabb, mint egy retro kíváncsiság, hogy a következő években 70 rádiók Bukarestbe elektronikai termékek, egyre nagyobb méreteket öltő basszus alacsony hangerő úgynevezett fiziológiás hangerő-szabályozás. Ennek alapja az ingatlan az emberi fül észlelni, hogy a gyengébb basszus volumene alacsony, amelyeket ellensúlyozta a basszus. Minden, amit mondott, az információ és kellő korban, ahol nem kell tudni. Üdvözlettel

 9. Costel - mondta

  Cristi Hello! Mondd, kérlek, kártya, én nem látom a képeken. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.