Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

Hogyan kaphatjuk meg a frissítést OTA (over the air) telefon gyorsabban változó IP-cím?

A helyzetemben, miután a telefongyártó közzétette az OTA frissítést, megváltoztathatom az IP-t, és így az elsők között megkapom az Android frissítést. Általában kb. 2 hetet kell várnom, mert nem, az elsők a legfontosabb országokból származnak, például Németországból, az USA-ból, Franciaországból stb.

Régebben változtatni az IP?

A VPN-kliens használható tutorial Opera VPNAmi ingyenes. Ebből az alkalomból, és megtanulták, hogy változtatni az IP telefon, ha valahogy ki vannak tiltva bizonyos fórum ..ceva.

Mi az a VPN?

A VPN-kiszolgáló egy csomópont a hálózatban, ami bárhol lehet (USA, Franciaország, Kína, stb.). valójában egy VPN szerver létrehoz egy saját hálózatot, mint például a hálózati kifejezetten létre a router. Amikor csatlakozik a VPN szerver, akkor lesz tagja a hálózatnak, amely megteremtette a VPN-kiszolgáló. A legtöbb alkalommal a forgalom közted és VPN biztonságos, és legitimálta internetes IP VPN szerver, nem az IP.

Hogyan csatlakozhat egy VPN szerver?

VPN kliens, tudunk kapcsolódni a szerverhez, és megváltoztathatja az IP. Ebben a leírásban szoktam Opera VPN kliens, amely összeköt bennünket VPN-kiszolgálók által működtetett Opera különböző részein a világ. Az ügyfél könnyen változtatni a VPN-kiszolgáló régióban.
Videotutorial.ro beszélt több alkalommal a VPN. Ha érdekel a téma serv / VPN kliens, mi Számos oktató VPN meg lehet nézni, ahogy lesz gazdag poggyász a tudás.

Mit lehet tenni a VPN?

Eltekintve a változó IP-kapcsolatok VPN ajánlatok és biztonság. Néhány évvel ezelőtt kimutatta, hogyan kell lopni a hálózati adatok WireSharkHol láthatjuk, hogy mennyire rossz nyilvános Wi-Fi / szabad.
Cserélje ki az IP-telefont a gyorsabb OTA frissítésre - Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Marius - mondta

  sal Cristian Van egy kérdésem, laptop még mindig rángatózó, és tegye a TV-re HDMI és belépett a beállításokat a tévében, és nem a problémát tv új Panasonic az illesztőprogramok Hiszem, és nem tudom, mit do've cserélt készülékek
  A Windows 7 megmondani, hogy mi a teendő
  köszönöm

  • Lehetséges okok.
   1. video driver
   2. HDMI kábel szar
   3. a régi laptop
   4. Operációs rendszer probléma
   5. Gyenge videokártya laptop
   6. 60Hz laptop és televízió jelentése 50Hz vagy 100Hz (rossz video driver)

 2. Opera nem tud csatlakozni a VPN Wi Fi.

 3. Ie akar csatlakozni VPN vagy Wi Fi, a Notes sem 3G.Incercat 4 és A5.

 4. Costin - mondta

  Helló, nem la.mine nem akar Opera csatlakozni VPN vagy WiFi vagy 4g. OnePlus One

 5. Köszönöm. Ezzel csatlakozik.

 6. florin - mondta

  Van egy Samsung Galaxy s7 nem utolsó frissítése szoftverfrissítés

 7. Nelu Encea - mondta

  Helló Cristi,
  Van egy Samsung dual sim android A500F 5.02. Telepítettem a VPN munka és követtem a leírt lépések videotutorial. Megváltoztattam és semmi több régióban. Tévedtem valahol? Tudna nekem segíteni?
  Köszönet előre
  Nelu

 8. fogadtatás
  Egy jó vpn ip Románia ismer valakit?
  ÉN használ vpnbook használó PPTP, de sajnos nem kompatibilis az ios 10
  ms

 9. Ovidiu - mondta

  s7 hogy nem megy minden olyan országban, fratemiu Angliában maradni, és ő már nem volt lehetőség Anglia

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.