SanDisk Extreme USB 3.0, gyors és megfizethető stick

SanDisk Extreme USB 3.0, gyors és megfizethető stick

Tudjuk, hogy az orvosok Sandisk memóriakártyák, SSD és USB-meghajtók; Úgy döntöttem, hogy vesz egy erős botot botjával, hogy tudom használni az élő operációs rendszerek, különösen Remix OS, amely bemutatja, néhány napon belül.
De mit vettem egy másik fát, volt egy halom, valamint a merevlemezek és a külső SSD? Látod, ezek az operációs rendszerek élnek, elég növény, amikor a csomagtartó; Különösen Remix OS, amelynek alapja az Android, az úgynevezett ultra gyors tárolási szomjazik.
Én egy kicsit ideges volt a teljesítménye SanDisk Extreme USB stick 3.0 nem azért, mert nem bíznék SanDisk, hanem azért, mert remix ez a leginkább kecses operációs rendszer. Szerencsére Extreme megerősítette, sőt, nagyon jó eredménnyel. Fly Remix OS menük. De arról, hogy néhány napon belül.

SanDisk Extreme USB 3.0, gyors és megfizethető stick

Műszaki adatok SanDisk Extreme USB3.0 64GB
Hivatalos (szekvenciális) olvasási sebesség - 245 MB / s
Olvasási (szekvenciális) olvasási sebesség - 256 MB / s

Hivatalos (szekvenciális) írási sebesség - 190 MB / s
Írásos (szekvenciális) írási sebesség - 196 MB / s

Figyelem!
Ha az előírtnál ugyanazokat a vizsgálatokat, győződjön meg arról, hogy a másolás és írjon a SSD. A merevlemez-meghajtók nem elég gyors ehhez a botot.
Esetleg, ha nem SSD, Meg tudod csinálni egy Ram Disk.

Bónusz titkosítás!
A Sandisk az Extreme USB 3.0 modell révén egy nagyon érdekes módszert kínál számunkra bizonyos fájlok titkosításához / beszédéhez. Nem kell titkosítania a teljes meghajtót, csak néhány "titkos" fájlt.

Összességében SanDisk Extreme USB a leginkább költséghatékony 3.0 gyors USB stick elérhető a piacon most. Persze, én bottal és gyorsabb, de drágább, és nem is sokkal gyorsabb. Minél gyorsabb, kibír szörnyeteg, akit én tettem néhány évvel ezelőtt, egy M2 SSD és egy speciális állványÉs ez nem fog túl sokba.

Néhány napon belül közzé teszem bemutató Remix operációs rendszer, amely több mint dolgoztunk, hogy neki használt Önnek.
Ár SanDisk Extreme USB 3.0 64GB (Amazon UK szállítás Románia)
Ár Sandisk Extreme USB 3.0 "32 GB" (bolt Emag)
Ár SanDisk Extreme USB 3.0 64GB (PC Garage store) (voucher =I1I7YG41)



Videó áttekintése - Sandisk Extreme USB 3.0, gyors és megfizethető bot

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Nagy kapacitású gyorsbillentyűt fogok kapni. még ezt is venni. Többszörös indítást szeretnék tenni xp, 7, 10 (32x, 64x) formátummal ... Szeretnék 5, 6 operációs rendszert tenni. a probléma olyan, mint az xboot, és nem teszi őket választottá. 4-ből azt mutatja, hogy 2 miként kell indulnom a botból, tehát ... milyen jó programmal tudok készíteni egy multi-boot botot?

  • Szia Nekem van egy probléma usb nem ismeri a Windows hibát 10 hogyan lehet megszabadulni ez a probléma. Köszönet

    • Ha a botot, menj egy másik számítógépre, próbálja meg újratelepíteni az illesztőprogramot chipset vagy USB.

  • Helló Cristi,

    Legyen szíves, adjon néhány tanácsot nekem? Mi úgy dönt, egy Kingston SSD V300, 60 GB (SATA Csak 2) és a bot (nekem csak USB 2.0)? Előre is köszönöm.

    • SSD jobb megvenni SATA3, és ragaszkodnia kell elvinni USB 3.0 mert holnap akkor valószínűleg egy másik rendszer vagy laptop képes.
      Az ár közötti különbség SATA és 2 3, gyakorlatilag nem létezik, valamint USB2 / USB3.
      Nem lesz kompatibilitási problémák, sata3 megy sata2, valamint usb3 a 2.

  • Nagyon jó tutorial igazán érdekelt, hogy megtudja, melyik a legjobb jel a tájékoztatás terén tároló. Én nem tudok sokat a teljesítmény SANDISK, de bottal bemutató mutatja be nagyon jó jogosító, mint más márkák.
    Multu a bemutató.

  • Üdvözlet, Cristi úr, egy nagy kérésem van, ha javasolnál nekem egy videokártyát, legfeljebb 1000 lej körül 1100. Van egy ilyen rendszerem: - amd fx 6300 processzor - 3,76 gHz, 8 GB RAM, msi alap és corsair vs650 forrás. A videokártya jelenleg gtx 650 fokozattal rendelkezik. Előre is köszönöm

  • cristi mi értelme vásárolni egy 100 lejt feletti botot, amikor megkaptam egy 8 GB-os DataTravel 8 GB-ot, 27 lei-val is 3 usb-ot és 35 e-nél 16 GB-os, 50 32 GB-os adatait. és a stiku nekem gyorsan fut linux él. és nem csak a klinux rendelkezik az élő verzióval. nem azt kell mondanom, hogy ez egy cég, mert nem tudom, mi ez nem számít, mindaddig, amíg olcsóbb botokon van, jó az átviteli sebessége és az átutalás 80 100 mb, az Os remix pedig szar. Van linuxom, és rajta maradnak

  • Szia! Meglepett a bot minősége és ára, de ha csak csont-remixhez vette, nem gondolom, hogy megéri - csak ma sikerült a csont-remixet dupla csomagtartóban a Windows 7-rel egy ssd-re tenni, és rendkívüli módon mozog, még mindig sok munka érte, legalábbis nekem, nem sikerült skype-et készítenem, meglepő módon a Facebook elment a kamerával és a hangjelzéssel, különben jól működik a hálózatban és a neten, még nem tudom, vagy legalábbis nem Találtam egy képet, amely legalább 4 GB / 6 képkockát lát, jelenleg csak 2 GB memória áll rendelkezésre.

  • Hi Cristi, tudom, hogy nem hozza, de szeretnék kérdezni valamit. Van egy Allview P6 élet. A honlapon azt mondják, hogy lehet, hogy nekik frissíti a Lollipop 5.1. Én frissítést, ahogy Allview scire helyszínek, mind szép és jó, csak a csomagtartó, látok egy kettős képet. Tudok járni rajta, de úgy véli, dupla. Meg tudná mondani, hogyan kell közvetíteni a 4.4.2 változata, kerestem, de nem tudom pontosan, hogy melyik módszer működik, és mi nem.
    Köszönet előre

    • Van egy lenovo A2010-a, és kb. Kétszer visszatértem a gyári beállításokhoz ...
      Én a beállításokat:
      Biztonsági másolat készítése
      a:
      gyári adatok visszaállítását (és minden adatot töröl a telefonról)

  • Szeretnék rendelni magamnak, ez a szélsőséges SANDISK USB Memória 3.0 64 ,,, ,,, GB, mint azt a vélemény, hogy gyorsan mozog, és ez mindenki számára hozzáférhető, betölteni azt mp3-mp4 zene, képek , jocurii, filmek, bármit, és töltse le a SONY ,,, STIK repede.Am 1, de32 GB w ,,, de hátba, arc, miért mondják ezt stik.Pe Amazon.com olcsóbb? találtam VEXIO, az ár és a szállítási díj 180,51 Lei fan futárral vagy postai romana.Va ,, kérem, adj egy választ, ha a Amazon.com van eftin minden közlekedési domiciliu.Ce provienenta STIK ,,, ez az amerikai, Kínában készült, mint a kezét eftina dolog.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.