Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje

Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje

Problémák megoldása a játék, video gépjárművezetők csere.

Néhány hónappal ezelőtt volt egy kis probléma a Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). Amikor játszik minden játék bármely pillanatban 5 blokk kép és az egér és a hangszórók is lehetett hallani zümmögő bosszantó. Miután megvan kiküszöbölésével minden lehetséges okát, arra a következtetésre jutottunk, hogy a videokártya driver volt, egy kicsit bizonytalan. De hogyan lehet video driver, mikor volt az utolsó rendelkezésre álló hely Nvidia? Csak a múlt driver, akkor is a legjobb, igaz? Nem mindig! A legújabb illesztőprogramok vannak optimalizálva a legújabb arcok, és néha lehet, hogy a számok a régebbi hardvert. Beavatkozhat, és mindenféle szoftver inkompatibilitás, amely megadja a békét a feje fölött. Lehet a játék, hogy végre hibátlanul, és a másik, hogy csak számok.
Végül megoldotta a problémát telepítésével egy régebbi driver a gyártó honlapján laptop. Tettem ezt a problémát a Windows számla, ami egy kicsit kegyetlen idején.
Néhány nappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot egy ember, aki ugyanaz volt a probléma a PC elég jó; és hogy egy évvel az indulás után a Windows 10; Aztán rájöttem, hogy ez nem a Windows, de a vezetők az Nvidia, amely hamarosan növekedni fog nagyobb, mint egy operációs rendszer.
Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje
Nvidia vezetők jönnek az én csodákat ami őszintén szólva, az ember nem igazán szükség, de a kezdő a hazai és erőforrásokat háttér, és ez teljesen hamis.
Tünetekre, melyek jelzik problémák videokártya-illesztőprogramok:
1. Lock képernyőn látható kép
2. Blokk egér rövid ideig
3. PC kép ragadt és nem reagál
4. Hirtelen kilépés a játékból (stop játékos)
5. Kék képernyő hiba üzenet, majd újraindítás
6. Hirtelen a PC újraindítása
7. Lock képernyőn, melyet a metsző hangszóró
8. Futó kemény játékkal, hogy elment a normális
9. Fekete képernyő comeback csak újraindítás után
10. Játékok, hogy dolgozott, nem indul egyáltalán
Problémák megoldására videokártya driver:
A videokártya-illesztőprogram régebbire történő cseréje legtöbbször csodát jelent. De ezt nem lehet megtenni.
Ha eltávolítja és telepíteni egy másik vezető novemberben, a Windows automatikusan beavatkozik, és tegye a vezető vissza; Így semmit nem tettem.
Steps letelepítés megfelelő illesztőprogramot a videokártya:
1. Gondoskodnunk kell arról, hogy a rabló nem fog újra telepíteni a Windows. Erre megy: Control Panel / System / Advanced System Settings / Hardware / Device Installation Settings, iar aici alegeți nu și salvați.
2. Eltávolítása történik Display Driver Uninstaller csökkentett módban (fontos)
3. Indítsa újra az illesztőprogramot az újraindítás után. Javasoljuk, hogy töltsön le egy kissé régebbi illesztőprogramot, és törölje a jelölést az összes hülyeségről, amelyre nincs szüksége.
Letöltés:
1. Display Driver Uninstaller
2. Régebbi Nvidia illesztőprogramok
Ha problémája van a vezetők ajánljuk:
Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat ismeretlen alkatrészek vagy ismeretlen eszköz
Hogyan lehet hát minden vezetők Double Driver
Hogyan lehet letölteni illesztőprogramok Lenovo laptop vagy asztali
… ..Egyéb a járművezetőkről
Video bemutató - Játékok elhárítása, videoillesztők cseréje



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Ismétlem, elfelejtettem, milyen érzés, hogy a kék képernyő hibák és inkompatibilitás nyerni nonszensz :)) használatáért Linux 2005 hogy a győzelem egyszer egy kék hold. driveru probléma, és ha úgy döntünk, linux tulajdonosa az egyetemes. és tökéletesen működik. pt nyerni, és hogy ne menjen be csökkentett módban használat revounistaller

  • Nem azt mondta, hogy nem működnek játékok, eljött a vágy felett? Lehet, hogy a laptop, bármi ok.Ai valahogy kinezarie? .Ha Tehát felejtsük el a szürke !!!

    • most már tudod, milyen érzés ... mind kínai. legalább az áruk, amelyek Romániába érkeznek. de ez a laptop nagyon jó. a gyártók továbbra is megadják a járművezetőknek. és nem is törődnek azzal, hogy sürgősen javítsák őket. így maradnak 3, 4 hónapig.

  • Cristii valahogy olyan video driver és az Intel? Ha igen, mi egy kis probléma, és üdvözöllek a processzor és egy fejlettebb video kártya egy rog.Anume esetemben ASUS kínálja a hivatalos vezetők minden, és az Intel által a nvidia beleaua.Pe frissítheti a legújabb verzióra, de az intel illesztőprogram nagyon jól megy az ASUS hivatalos, de ha fel a legújabb Intel driver, akkor a CPU hűtő, hogy nagyobb levegő az Intel több munkát a nemi 10 20% -kal több, és a váltás Intel Nvidia greoaie.Cu azonban, ha hagyjuk a régi illesztőprogram nem használható wi-di in intel.Ar valami emlékezni tulajdonosok laptop két videokártyák (Intel + nVidia).

    • Kitöltésével jön egy relatív fontossága:
      Próbáltam sok változatban (bár nem tudok mondani, mindig lesz valami), ahogy mondtam, van egy ASUS ROG Gaming Laptop G750JY-T4036D (link adatai: http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4710hq-2-50ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-2-x-128gb-ssd-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4036d/pd/D8DZWBBBM ); amelyhez képernyőn tükrözni akartam egy krómcastot, de észrevettem, hogy semmilyen körülmények között sem működik a Windows 7-en bármilyen módosított vagy hivatalos illesztőprogrammal (akár vezeték nélküli, akár Intel video), Windows 10-en megoldottam a problémát az illesztőprogrammal intel-ről, de nem akartam a vezeték nélküli kapcsolatot ... de végül csak a Windows 8.1 pro segítségével sikerült kapcsolatot létesítenem a hivatalos illesztőprogramokkal, beleértve az intel vezeték nélküli kapcsolatot. Ez az illesztőprogram-probléma nemcsak az illesztőprogramra (új vagy régi), hanem a Windows operációs rendszerekre is vonatkozik. Nagyon valószínű, hogy a Windows 7 vagy a Windows 10 esetén az illesztőprogram problémákat okoz, a Windows 8.1 rendszerben pedig tökéletesen működni fog, ahogy van. A probléma és az általam megfogalmazott megoldás a hivatalos fórumokon kerül megvitatásra, kérjük, asus és konkrét megoldás nélkül. Cristi oktatóanyagához ezt a szempontot nagyon fontosnak tennék. Tehát nemcsak az illesztőprogramok okoznak problémákat, hanem a Windows operációs rendszereket is. .Mondom, hogy a használt operációs rendszereket hivatalosan letöltötték a Windowsból (hivatalos Windows 8.1 hivatkozás: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ). Szép hét :)

  • Hmm, pontosan ugyanazt a problémát, hisz ő a videokártya BIOS, én leégett a lemezt. AMD vonatkozik ez fix, nem igaz? És ha van egy CD-illesztőprogramokat a videokártya, akkor ajánlott használni?

    • Nem játék, amit játszani arcomat. Csak segíteni neki néha, ha nem kezelik. De ő csak ritkán játszik WoT. Nem vagyunk hard core játékosok.

  • WTF, havi 1 millió látogatás, gratulálok! A hasonlóweb.com azt mondja, hogy a látogatók 61% -a Romániából, 2,5% Angliából, 5% Olaszországból, 6% Brazíliából stb. Nos, legalább más országokban jobban fizetnek a reklámok. Csak egy kis bejegyzés: ha 1000 eurót keresel annyi látogatással havonta?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.