Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje

Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje
4 (1) 80%

Problémák megoldása a játék, video gépjárművezetők csere.

Néhány hónappal ezelőtt volt egy kis probléma a Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). Amikor játszik minden játék bármely pillanatban 5 blokk kép és az egér és a hangszórók is lehetett hallani zümmögő bosszantó. Miután megvan kiküszöbölésével minden lehetséges okát, arra a következtetésre jutottunk, hogy a videokártya driver volt, egy kicsit bizonytalan. De hogyan lehet video driver, mikor volt az utolsó rendelkezésre álló hely Nvidia? Csak a múlt driver, akkor is a legjobb, igaz? Nem mindig! A legújabb illesztőprogramok vannak optimalizálva a legújabb arcok, és néha lehet, hogy a számok a régebbi hardvert. Beavatkozhat, és mindenféle szoftver inkompatibilitás, amely megadja a békét a feje fölött. Lehet a játék, hogy végre hibátlanul, és a másik, hogy csak számok.
Végül megoldotta a problémát telepítésével egy régebbi driver a gyártó honlapján laptop. Tettem ezt a problémát a Windows számla, ami egy kicsit kegyetlen idején.
Néhány nappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot egy ember, aki ugyanaz volt a probléma a PC elég jó; és hogy egy évvel az indulás után a Windows 10; Aztán rájöttem, hogy ez nem a Windows, de a vezetők az Nvidia, amely hamarosan növekedni fog nagyobb, mint egy operációs rendszer.
Problémák megoldása a játékok, videó illesztőprogramok cseréje
Nvidia vezetők jönnek az én csodákat ami őszintén szólva, az ember nem igazán szükség, de a kezdő a hazai és erőforrásokat háttér, és ez teljesen hamis.
Tünetekre, melyek jelzik problémák videokártya-illesztőprogramok:
1. Lock képernyőn látható kép
2. Blokk egér rövid ideig
3. PC kép ragadt és nem reagál
4. Hirtelen kilépés a játékból (stop játékos)
5. Kék képernyő hiba üzenet, majd újraindítás
6. Hirtelen a PC újraindítása
7. Lock képernyőn, melyet a metsző hangszóró
8. Futó kemény játékkal, hogy elment a normális
9. Fekete képernyő comeback csak újraindítás után
10. Játékok, hogy dolgozott, nem indul egyáltalán
Problémák megoldására videokártya driver:
Leggyakrabban a csere videokártya driver az egyik régebbi csodák. De ez nem így ... mindegy.
Ha eltávolítja és telepíteni egy másik vezető novemberben, a Windows automatikusan beavatkozik, és tegye a vezető vissza; Így semmit nem tettem.
Steps letelepítés megfelelő illesztőprogramot a videokártya:
1. Gondoskodnunk kell arról, hogy a rabló nem fog újra telepíteni a Windows. Erre megy: Vezérlőpult / Rendszer / Speciális rendszerbeállítások / Hardver / Eszközkezelő telepítési beállításokat, és válassza mentése nem itt.
2. Eltávolítása történik Display Driver Uninstaller csökkentett módban (fontos)
3. Újratelepíteni a driver történik újraindítás után. Célszerű, hogy letölt egy kicsit régi vezető, és törölje az összes szar, nem kell.
Letöltés:
1. Display Driver Uninstaller
2. Régebbi Nvidia illesztőprogramok
Ha problémája van a vezetők ajánljuk:
Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat ismeretlen alkatrészek vagy ismeretlen eszköz
Hogyan lehet hát minden vezetők Double Driver
Hogyan lehet letölteni illesztőprogramok Lenovo laptop vagy asztali
... ..altele A járművezetők
Video Tutorial - feladatok megoldása a játék, video gépjárművezetők csere
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Calin Azt mondta:

  Ismétlem, elfelejtettem, milyen érzés, hogy a kék képernyő hibák és inkompatibilitás nyerni nonszensz :)) használatáért Linux 2005 hogy a győzelem egyszer egy kék hold. driveru probléma, és ha úgy döntünk, linux tulajdonosa az egyetemes. és tökéletesen működik. pt nyerni, és hogy ne menjen be csökkentett módban használat revounistaller

  Megjegyzés megtekintése
 2. fanica Azt mondta:

  Nem azt mondta, hogy nem működnek játékok, eljött a vágy felett? Lehet, hogy a laptop, bármi ok.Ai valahogy kinezarie? .Ha Tehát felejtsük el a szürke !!!

  Megjegyzés megtekintése
 3. LucianGL Azt mondta:

  Cristii valahogy olyan video driver és az Intel? Ha igen, mi egy kis probléma, és üdvözöllek a processzor és egy fejlettebb video kártya egy rog.Anume esetemben ASUS kínálja a hivatalos vezetők minden, és az Intel által a nvidia beleaua.Pe frissítheti a legújabb verzióra, de az intel illesztőprogram nagyon jól megy az ASUS hivatalos, de ha fel a legújabb Intel driver, akkor a CPU hűtő, hogy nagyobb levegő az Intel több munkát a nemi 10 20% -kal több, és a váltás Intel Nvidia greoaie.Cu azonban, ha hagyjuk a régi illesztőprogram nem használható wi-di in intel.Ar valami emlékezni tulajdonosok laptop két videokártyák (Intel + nVidia).

  Megjegyzés megtekintése
  • LucianGL Azt mondta:

   Kitöltésével jön egy relatív fontossága:
   Próbáltam sok változatban (bár nem tudok mondani, mindig lesz valami), ahogy mondtam, van egy ASUS ROG Gaming Laptop G750JY-T4036D (link adatai: http://profitshare.ro/l/2978834 ); hogy meg akartam adni képernyő tükrözés egy chromecast de észrevettem, hogy semmilyen körülmények között nem megy windows 7 minden járművezető megváltoztatta vagy hivatalos (vezeték nélküli vagy intel video) Windows 10 probléma megoldása a vezetővel az Intel, de nem akarja, hogy a vezeték nélküli ... de végül sikerült, hogy a kapcsolat csak Windows 8.1 hivatalos pro vezetők, beleértve az Intel vezeték nélküli. A probléma kapcsolódó járművezetők ez nem csak alkalmazni kell a vezető (régi vagy új), hanem az operációs rendszerek Windows windows.Este nagyon valószínű, hogy a vezető 7 10 vagy ablakokat, hogy problémákat okozhat a Windows 8.1 megy tökéletesen, mint Ha meu.Problema megoldás, és ezt mi tárgyalja a hivatalos fórumokon kérem asus nélkül megoldás jár concreta.As teljessé ezt a bemutató Cristi ezt nagyon important.Deci problémát okoz nemcsak vezetők, hanem a Windows operációs rendszerek .Precizez használt operációs rendszerek kerültek tölteni a hivatalos ablakok (Windows 8.1 hivatalos kapcsolat: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .A Kellemes hét

   Megjegyzés megtekintése
 4. Petru Azt mondta:

  Hmm, pontosan ugyanazt a problémát, hisz ő a videokártya BIOS, én leégett a lemezt. AMD vonatkozik ez fix, nem igaz? És ha van egy CD-illesztőprogramokat a videokártya, akkor ajánlott használni?

  Megjegyzés megtekintése
 5. Cata Azt mondta:

  Lehet megmentette egy újratelepítését Windows.nota 10.

  Megjegyzés megtekintése
 6. Sebastian Azt mondta:

  Salut!
  Mit gondol hostinger egy oldalon ??
  Egy kis hely

  Megjegyzés megtekintése
 7. Stefan Azt mondta:

  Szia Cristi, játszani WoT?

  Megjegyzés megtekintése
 8. dan Azt mondta:

  szia. útmutatók legrégebbi hiányzik?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  nem indul el:
  A kiszolgáló nem található: rtmpt: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  Megjegyzés megtekintése
 9. ViorelR Azt mondta:

  Köszönöm hasznos tutorial.

  Megjegyzés megtekintése
 10. Tommy Azt mondta:

  WTF, 1 millió látogató havonta, gratulálok! similarweb.com azt mondja, hogy 61% -a visitoirs vannak Romániából, 2,5% -át Anglia, Olaszország% -a 5, 6% -át Brazos stb ... Nos, legalább hogy más országokban reklám jobban fizet. Csak egy kis crontab: távolítsa € 1000 sok visite hónapban?

  Megjegyzés megtekintése
 11. gabriel87 Azt mondta:

  Cristi Hello! Szeretnék segíteni és én a probléma nem tudom, ha tudom elküldeni ezt a problémát. én de azért ... Én nemrég telepített Windows PC 8 a 64 kicsit, és bár azt mondták, hogy ez nem kompatibilis játékok FIFA még sikerült telepíteni egy játékot sorozat fifa nevezetesen fifa 2006,2008,2009 és egy ideig ment, de tegnap, amikor azt akartam, hogy az egyik a játék adtam dupla kattintás az ikonra a játék, és úgy tűnt, hogy nekem egy üzenetet, mint a "fifa 2006 igényel hardveres grafikus gyorsítás", és nustiu, hogy mi kerestük megoldásokat a neten, de azt tapasztaltam, nem tudtam megoldani ezt a problémát, és szeretném elmondani, ha tudja, mit kell tenni, hogyan lehet ezt orvosolni? Jó napot, és várják a választ hamarosan.

  Megjegyzés megtekintése
 12. Ionel Manea Azt mondta:

  Szeretnék tanácsot vagy véleményt. Vettem két asztali számítógép wni.7 Home Premium benne, ugyanaz a modell, ugyanaz a konfiguráció, ugyanazon az áron, stb Egy tökéletesen működik, a többi fog hallani fless a hangszórókat bármilyen mozgás, az egér, egy tekercs bármely futási görgetés weboldalak bármely oldalon.
  Azt Shimba hangszóró, azt Shimba hangsugárzók, megpróbáltam legtöbb lehetőség megtalálható a neten. E garancia, lezárt (nem tudok belenézni), semmi telepítve, mint az operációs rendszer, minden hete vettem. Úgyhogy tanítani vissza, vagy megy a munka ?.
  Köszönet előre

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló