Mobil Internet, fogyasztói alkalmazások és a problémamegoldás

Mobil Internet, fogyasztói alkalmazások és a problémamegoldás

Mobil internet nem olcsó, és ezt mindenki tudja. Még ha azt a benyomást kelti, hogy a szolgáltatók kínálnak korlátlan internet, korlátlan forgalom, vagy a forgalmi bónusz ez nem más, mint a marketing. Az igazság az, hogy a mobil internet drága, nem számít, milyen olcsó megjelenik a reklámokban.
A csomag hang előfizetések, kínál, például 2 Giga forgalom, majd alkalmazza adót MB fogyasztott.
Csomagolt internet kártyát, amely általában eladni tabletta, az internet korlátlan, de a fogás; Korlátozott sebesség túllépése után a benne foglalt forgalom vagy ingyenes korlátlan este, amikor decongestions hálózatok és szolgáltatók engedheti meg magának, hogy hagyja, hogy a szabad mobilinternet nélkül olvadék, hogy beteg.
Vannak nemi csomagok is "Web n Walk“, Ami sok szempontból erősen korlátozott, és ami rontja a felhasználói élményt.
Egy speciális kategória az egyik, amely a hálózati szolgáltatók káposzta és kínál korlátlan net anélkül, felismerve, hogy a hálózat nem ellenálló, vagy túl fejletlen.
Mobil Internet, fogyasztói alkalmazások és a problémamegoldás.
Eltekintve a mobilinternet-szolgáltatók kínálatától, meg kell győződnünk arról, hogy az előfizetésben vagy a kártyától kapott extra opcióban szereplő mobil adatok egyik hónapról a másikra eljutnak-e hozzánk, anélkül, hogy belépnénk a "minibárba", mivel pénzt törni.
Általában a felhasználók nem kell szoftvert telepíteni a telefonra egy csomó, és nagyon könnyű elveszíteni az irányítást őket. Sok alkalmazás csatlakozik az internetre folyamatosan ellenőrizze a frissítés után, névjegyek, készítsen biztonsági képek, stb Természetesen minden ilyen alkalmazások fogyasztanak mobiladat ha nincs WiFi, valójában lehet várni, amíg megkapjuk a wifi kapcsolat elvégzésére frissítések, biztonsági, stb
Amikor a fogyasztó a forgalom, van dolgunk kétféle forgalom:
Foregroung forgalom (forgalom normál felhasználó által kezdeményezett műveletek)
Példák: böngésző, youtube, letöltés, skype, stb
Háttér forgalom (forgalom kezdeményezett észrevétlenül a háttérben alkalmazások és szolgáltatások)
Példák: alkalmazás frissítéseit, e-mail szinkronizálás, hát, hogy a felhő képek, chat alkalmazások, stb
A bemutató megmutattam, hogyan kell megállítani háttér adatok, mind egy kérelmet, és teljes mértékben az összes alkalmazásokat a mobil internet.
Mobil Internet, fogyasztói alkalmazások és a problémamegoldás

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  és elfelejtettem mondani, hogy jobb, hogy törölje az automatikus frissítéseket a Google Play valahol a városban, amely elérheti WFI és az akkumulátor hatékony és automatikus frissítés indul WFI

 2. caisindonici - mondta

  Nem értem, miért régebbi videó oldalak a honlapon nem megy, és azt mondják azok játszottak flash lejátszó html megy, mint a karikacsapás, a Windows 10, 64 kicsit. Telepítettem adobe flash player, de semmi sem volt megoldható, miért? ms Még több ..

 3. caisindonici - mondta

  Próbáltam IE, Google Chrome és a Mozilla

  • Alex - mondta

   Az IE és a Chrome előre telepített Flash-rel rendelkezik. Ha látja a videó mezőt, de nem tudja futtatni, próbálja meg törölni az "engedélyezze a hardveres gyorsítást" jelölőnégyzetet a jobb egérgombbal a videóra, majd a "beállítások" gombra.
   Frissített Windows 10-re egy korábbi verzióról, vagy "tisztán" telepítette? Kerestem az interneten, és észrevettem, hogy sokaknak vannak problémái a Flash és a Windows 10 használatával. De a tünetek esetenként változnak, és a megoldások is. Valaki azt mondta, hogy a MalwareBytes segítségével végzett vizsgálat néhány napig segített neki, de aztán a probléma visszatért. De azt mondta, hogy a Flash működött, de csak körülbelül 20 percig, majd leállt. Tudom, hogy furán hangzik, de próbáld ki az Operát is.

 4. összekötő tiszt - mondta

  miért tölthetek le csak a Google Playről wifire és nem a mobil adatra? Minden beállítást kipróbáltam a google play, a keretrendszer, a gyorsítótár újratelepítésével ... .. semmi!

 5. Cătălin.81-Rm.S - mondta

  Köszönöm a bemutató, de nem tudtam megoldani a problémát.
  Június 1-én extra opciómmal megkaptam az 500 MB-ot, de 3 nap múlva elértem a 475 MB-nál beállított figyelmeztető határt. Nem tudom mi történik. Nem használtam olyan alkalmazásokat, amelyek nagy mobil adatforgalmat generálnak. A forgalmi adatok alapján látom, hogy az "Android operációs rendszer" a túlzó forgalom szerzője. Úgy gondoltam, hogy az ilyen forgalom néhány rendszerfrissítés letöltésével jön létre, ezért átmentem a beállításokhoz, és a frissítést követően a "heti" helyett a "kézi" értéket módosítottam. még mindig tönkremegy az MB-ban ... 🙁
  Tegyük fel, hogy a Cyanogenmod 12.1 (Android 5.1)
  Ha valaki tudja, hol állíthatom le ezt a vérzést ...?! Kérem nagyon! 🙁

 6. Tommy - mondta

  WTF, 1 millió látogató havonta, gratulálok! similarweb.com azt mondja, hogy 61% -a visitoirs vannak Romániából, 2,5% -át Anglia, Olaszország% -a 5, 6% -át Brazos stb ... Nos, legalább hogy más országokban reklám jobban fizet. Csak egy kis crontab: távolítsa € 1000 sok visite hónapban?

 7. Cristi - mondta

  Nagyon jó bemutató, gratulálok. Van-e valamilyen lehetőségünk tudni, melyik alkalmazás fogyaszt több adatot a viber, a whatsApp, a vonal, a rendetlenség stb. Között?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.