Wi-Fi hálózatok bonthatók ezzel az USB adapter és Kali

Wi-Fi hálózatok bontható

Wi-Fi hálózatok is tört!

Köztudott, mint a Wi-Fi hálózatok bontható. Néhány könnyebb, néhány nehezebb, de végül minden bonthatók, ha nincs időkorlátozás.
A támadó a sok időt és némi tudás, képes behatolni a Wi-Fi hálózathoz, és adatokat lopni, vagy ami még rosszabb, hogy kém ő tudta nélkül. Amint azt mutatták, akkor a bemutató lopás jelszavak Wireshark.

Mennyire biztonságos a hálózaton?

Megmutattam egy idő után hogyan kell feltörni a Wi-Fi WPS útvonalAhol én tanácsos letiltani a WPS. Azonban, Wi-Fi hálózatok bonthatók több irányba, és ezért szeretnék kezdeni egy új sorozat tutorials hálózat biztonságát.
Meglátjuk, mi módok támadás használnak, és hogyan tudjuk megvédeni őket; Mert csak akkor, ha érti a jelenséget is, hogy a bajt.

A legkedveltebb hackăreală Wi-Fi adapter.

TP-Link TL-WN722N Ez egy vezeték nélküli adapter 2.4 GHz-es sáv, amely képes működni monitor módban ellenőrzésére TOT vezeték nélküli forgalom a levegőben anélkül, hogy router csatlakozik.

Miért olyan jó TL-WN722N?

A adapter alkalmas és injekciót. Ez nagyon fontos, ha azt szeretné, hogy le mindenkit egy router WPA kézfogás rögzítse azokat. Ez kézfogás a későbbiekben használnak megtalálása Wi-Fi jelszót.

Mennyibe kerül?

A másik előnye ennek adapter ár és a rendelkezésre állás. Eltérően más adapterek hasonló képességekkel, TL-WN722N Ez rendkívül olcsó.
-
Ár TP-Link TL-WN722N
-

Oktatóanyag - A Wi-Fi hálózatokat meg lehet szakítani ezzel az USB és Kali adapterrel



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • Van ez a kártya minden 5 ani.acum benézett a fiókba :) használatra Reaver kezdődött wifiway, majd visszalép, xiaopan csont. jelszavakat megtörni őket nagy szomszédok, akik WPS kompatibilis frenezie.cei volt a legkönnyebb feltörni WPA handshake pt.capturi parolele.aveam szótárakat. Láttam nagy örömmel bemutató

  • A többi nagyon érdekes és oktatási útmutatók tiéd, sokat tanultam tőletek, mert 2009 amikor rájöttem, hogy az összes kontinensen igen, gratulálunk és további sok sikert!

  • Kaly adapter és mit lehet :)) arra, hogy mit csinál a Kaly. és azok, akik vagy terjeszt Kaly számíthat, és a problémákat, mert kevés adósságterheiket a rendszerben bárban Kaly.

  • WPS ajuat aktívan nem újabb modellek router.
    Használhatja szótárakat vagy létrehozhat dictionare.subiectul nagyon sűrű, és tud beszélni a végtelenségig !!
    Sok sikert kívánok az oktatóanyagokhoz, sok munkához és megérdemli a tiszteletet!

  • Nem hiszem, hogy lenne becsületesebb mindenkinek fizetnie kell internet, és nem lopni, ahogy sürgetik.
    Még a videeourile figyelte öröm.

    • Nem az a lényeg, hogy nincs kapcsolat az internet, vagy szeretné ellopni a szomszéd net. Jó tudni, hogy mi van dolgunk, így tudjuk elkerülni a veszélyeket.
      Majd meglátod, milyen egyszerű ez az egész átadhatók vezeték nélküli hálózatot, és hogyan lehet kémkedett nélkül rájössz.
      Majd megtanulják, hogyan kell védekezni a fenyegetések ellen, és hogyan lehet a vezeték nélküli hálózati áthatolhatatlan.

      • És rohansz állításokba. Vagy átmész bármilyen hálózatot, vagy átjárhatatlan hálózatot is létrehozhat. Mintha áthatolhatatlan, már nem mehet át rajta ... vagyis egyetlen hálózat sem.
        Kíváncsi vagyok, milyen messzire megy az oktatóprogramok ... Remélem, nem ragaszkodsz valami triviálishoz ...

      • Bravo Cristian ez a cél, hogy mi is tudjuk biztosítani a hálózat nem volt kémkedett más gratulálok minden te én jobban BATRIN (65 év) volt Studi negyedében, de segítette a munkát, amikor dolgozunk, vannak nyugdíjasok, de sokat tanultam tőletek kívánok boldog ünnepeket és annyi útmutatók ,, a legjobbak internt a tutoriarelor PC. Nem tartja tiszteletben bárki Achim ,, contazice

    • onnest Cristi akarja mutatni, hogy mennyire sebezhető hálózatok és megmutatja nekünk, milyen könnyen kap, és mit tanulunk, hogyan lehetne jobban biztonságos nem tudja elérni senkit. de ha az ember felelősséggel tartozik, és nem érdekli, hogy ez az. A gazdagság nem biztonságos router.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.