Counter Strike 1.6 az Android, az eredeti játék a számítógépről a telefonra

Counter Strike Android portolása 1.6

1.6 játszani Counter Strike Android, éppen úgy, ahogy van, sok játékot? A válasz egyszerű: Counter Strike egy hatalmas közösség a játékosok, akik meg akarják venni a játék velük sehova.

Miért kell futtatni a Counter Strike 1.6 Android?

1. Counter Strike 1.6 telepítve a számítógépen
2. Xash3D (Android apk telepítő)
3. CS16Client (Android apk telepítő)

Hogyan kell telepíteni az Android 1.6 Counter Strike?

1. A PC-n, az asztalon készítünk egy új mappát, melynek neve „xash"
2. Másolja az apk mappába "xashAz asztalról
3. Másolja át a mappákat a counter strike játék mappájábólcstrike"És"szelep"És illessze be őket a mappába"xashAz asztalról
4. Másolja a mappátxash”Az asztalról a telefon tárolójának gyökerére.
5. A telefonban a beállítások / biztonság részeként aktiválja az "ismeretlen forrásokat"
6. Telepítse az apk “CS16Client"és"Xash3D".
7. alkalmazás indítása CS16Client és nyomja meg az alsó gombot "CS16-kliens elindítása"
8. Növeli a játék!


… Kérjük, írja nekem a megjegyzés részben, hogy működik az Ön számára, és melyik telefonon…

Oktatóanyag - Counter Strike 1.6 az Androidon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihnea - mondta

  Helló,
  Ha van gőzfiókom, nem tudom közvetlenül a telefonomra telepíteni a gőzt ... Megvettem az összes Counter Strike-ot ???

 2. Calin - mondta

  Azt hittem, még talán igen. Igen meglepő, hogy ezek a srácok nem csináltam cs, cs megy a telefon, hogy sokat játszik

 3. Adrian Iulian - mondta

  Amennyiben táska xash fájlt? android obb vagy dátum?

  • Adrian Gudus - mondta

   Megemlítették a videó bemutató, és megjegyezte, a fenti szövegben videó bemutató. Már nem fut a oktatóprogramok és meg fogja érteni, hogy mit kell tennie.

 4. Mihnea - mondta

  Mehet a telepített: Condition Zero, Forrás és Global Offensive?

 5. Ionut - mondta

  Azt nem csatlakozni, hogy csatlakozzon bármelyik server.Dupa így a szerver konzolon nyit, és többek között azt írja, hogy Spooting demo fejlécet. és ez nem történik semmi.

 6. Mihnea - mondta

  Cristi,
  Módosítania kell a CS16Client v1.3 verziót egy új verzióval. A CS16Client v1.31 itt letölthető -> https://github.com/FWGS/cs16-client/releases/tag/v1.31

 7. Mihnea - mondta

  A Steamen a Counter Strike Source és a Global Offensive kategóriában nincsen a Valve… 🙁 mappa
  Hogyan kell telepíteni a két?

 8. LucianGL - mondta

  Valami ajánlások a laptop videokártya 1080 8VRAM, intel i7 minimum 2.7 GHz dual SSD és egy HDD, de a HDD inkább változat vastagabb, ahol tudok, hogy egy HDD (laptop 2.5) a 3TB mi egy kicsit egy vastagabb, mint a normál, 32 ram minimum, nem érdekel a Windows.
  Ha van valaki, valami hasonló, kérd meg, hogy mondjon valamit vélemények arról, hogy mi teszi a zaj, hogy hány bubi vagy USB usb3 lehet 3.1 van más érdekes részleteket.

  • Mihnea - mondta

   Igen, mit csinálsz egy ilyen laptopnál ... műszaki rajzok az autocad-ban ... egy ilyen laptop költségvetése ???

   • LucianGL - mondta

    Költségvetés azt gyanítják, hogy a só 2000 €, de ez nem is fontos, hogy mi van az ő említett adatokat, és ha valaki valamit, vagy egy laptop 1080 nvidia kérni, hogy mondja meg, milyen nyugodt ez a változat, ami a hűtővíz nem és 1080 azt értem, hogy az ASUS ROG, de vannak más cégek / hogy nem sokat. Emiatt, és feltenni néhány véleményt.

 9. Cristi én pedig probléma van a hangkártya integrált az alaplapon, kommunikál barátaival Skype-on keresztül mikrofon hallani, hogy a zaj (zümmögés) am.instalat utolsó vezető után a gyártó honlapján 7 x64 Peter ablakokat. Én ezt a asus alaplap p8h67-m.pro: https://www.asus.com/ro/Motherboards/P8H67M_PRO/

  • luciangl - mondta

   Olyasmi, mint a Volt egyszer minden rekordot, vagy ha nem használja a mikrofont hallotta a zümmögő, kissé miután feltettem két védelem szivacs mikrofon csökkent hang, de még mindig úgy hangzott, sokkal lassabban, leginkább ajánlatos az, hogy cserélni egy külső hangkártya.

 10. Eszembe jut a régi idők, a középiskolában, amikor internetes kávézókat gyűjtöttünk, és láncban játszottuk a cs 1.6-ot. Most nincs sok időm játékokra, az idők megváltoztak ...
  A nosztalgiát félretéve telefonra is tettem a játékomat. Jól hangzik. De meglehetősen nehéz ellensztrájkot játszanom a telefonon, mert ez egy játék, amelyet egér és billentyűzet számára hoztak létre. Úgy mozogok, mintha bekötött szemmel lennék a kijelző érintőpadjával ... és szinte mindenki lelövi 🙂

  Bizonyára sokan fel cs1.6 telefon téli ünnepek. Köszönöm a bemutató.

 11. Robert - mondta

  Cristi Hello! Meg tudod csinálni egy Google Play Szolgáltatások tutprial megállításáról folyamatosan fut a háttérben, és automatikusan indul el azonnal, ha tudják leállítani, anélkül távolítja el a Google Play, a Google most?

  • Adrian Gudus - mondta

   A Google Play szolgáltatások alapvető Google alkalmazások működnek megfelelően, napirend, naptár és más alkalmazások is szinkronizálható a Google fiókjába.
   3 ezer az utolsó órában az utolsó rakományra Régebben én 148 MB RAM és az akkumulátor 0%.

 12. florin - mondta

  Feltelepítettem a játékot, és úgy tűnik, számos internetes szerverek, hogy csatlakozzon. Azt 1.6 cs de a szerver és nem tudok csatlakozni hozzá. Tévedek, vagy valami, amit nem tud kapcsolódni szerverek cs 1.6 igazi?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.