Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Remix OS operációs rendszer alapú Android, amely nagyon hasonlít a Windows vagy jobb, egy operációs rendszer tervezett egér és a billentyűzet.
Alapján a Remix OS Android x86, amit meg is tettem egy tutorial. Azonban, mint az Android x86, Remix OS könnyebb használni a PC-n, amely támogatja a több ablak; szinte minden alkalmazás fut, hogy az ablaka, mint a Windows.
Amióta megjelent a piacon, Android OS-t akarta a PC-n. Sajnos, eddig a Google vagy más hardvergyártók nem hozott Android PC. Ez szégyen, mert az Android ökoszisztéma szolgáltatások, alkalmazások és cloud tárolás, amely megadja értéke bármilyen számítógéphez, és azt a piaci egyensúly, ahol a Microsoft vezeti.

Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Android PC most valósággá Remix OS. Bár nem tökéletes, ez működik, de ez egy jó kezdet, és nagyra értékelik.
Amit meg kell futtatni Android (Remix OS) a számítógépen?
1. Egy gyors botMinimum 20MB / s írási.
2. Remix operációs rendszer OS
Azok számára, akik Külső merevlemezAhelyett, bot, akkor a legjobb alkalmazás használatához RufusAhelyett, USB OS Remix eszköz alkalmazását, mert nem ismeri fel külső merevlemezek.
Előkészületek Bios
Győződjön meg arról, hogy a Rendszerindító menü be van-e kapcsolva, és deaktiválja a „Biztonságos indítás” funkciót.
Opciók induláskor
Lakossági mód - munkamenetek mentése (telepített alkalmazások, böngésző előzményei, fiókok stb.)
Vendég mód - élő mód, amelyben nem kerül mentésre munkamenetek
Következő:
Néhány napon belül meg fogom mutatni, hogyan kell telepíteni a Google PlayStore Remix OS. Ha nincs türelmem, amíg a következő alkalommal, meg Itt Play Áruház alkalmazást OS Remix (GMSInstaller).



Video bemutató - Remix OS, Android PC-hez, szinte olyan, mint egy Windows

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Megpróbáltam telepíteni, és mielőtt tegye, és nem értik, miért, amikor telepíteni és üzemeltetni teljesen, ha adok újraindítom nem megy, ez olyan, mint bejönnek bootloop, még mindig képzelni remix és lüktet így tovább imfinit. Miért?

    • Pontosan ugyanez történik velem, csak hogy számomra csak vendég módban működik, Resident módban egyáltalán nem indul el, a Remix OS-vel megőrződik a kép és ennyi ...

  • Kettős rendszerindításban telepíti, mint bármilyen linux. Töltse le a RemixOS, a régebbi vagy EFI verziót és az Unetbootin segédprogramot. Unzip RemixOS. Nyissa meg az Unetbootin szoftvert, és válassza ki az ISO képet a RemixOS archívumból. Válassza a C: lemezt (merevlemez) és telepítse A PC-t vagy a laptopot újraindítják, és az Unetbootin programot választják. A 8 változat egyikének kiválasztására elkülönített 2 másodpercben (mentéssel vagy vendéggel) az egyik változatot választják. 2-3 perc múlva már telepítve van a ROS és készen áll a működésre. Ugyanúgy telepíti az Android x86-at (nincs felfedezés). Frissítem az Android x86-at. : Nagyon gyorsan fut.
    PS Ha eltávolítja a dual boot telepített fájlok és ROS valóban bemegy C: és adja meg a végrehajtható UNetbootin.

    • Igen, ez valóban android x86, hogy 32-kicsit zavarban miért gondolja, hogy valószínűleg nem tudja, hogy valójában x86 kicsit, és x32 a 64 64 bit.

    • Azt mondom, hogy az Android x86 forogott, és alig tudta elhozni vízszintesen. Vannak olyan alkalmazások, amelyek csak függőlegesen szeretnének működni, és ezért érkeztek oda. Az Android x86 már tartalmazza a Google összes alkalmazását, amíg a RemixOS-t telepíteni kell. Úgy gondolom, hogy egy változat lehet letölteni őket az APKMirrorból.

  • Hi Cristi, akkor lehet mondani, ha egy-egy kost Lenovo 10gb S3-2 telepíthető OS remix. Említettem már, hogy netbook rendelkezik USB 3.0

  • Nem tudom, mi köze van ehhez a csont-remix idiociához. Miért akarja őt, nem értem. Mit tegyek vele? Telepítem, hogy nézzem meg, nincs android telefonod, és szeretnéd tudni, hogy van? Lehet, hogy nem tudom, miért keresik az emberek őt. továbbra is szeretné telepíteni a számítógépek hallani ....

  • Üdvözlet, egy ideje felfedeztem a Remix-et is, nagyon izgatott vagyok ezzel az operációs rendszerrel, amely bár az elején remélem, hogy elég erős lesz ahhoz, hogy mindennapi operációs rendszerként használható legyen. A következő probléma van az Acer Aspire 4G ram-val: amikor elindítom a Remix-et, a képernyő nem világít teljesen, és nem találtam módot arra, hogy teljesen megvilágítsák. A beállításokban nem találok segítséget, és az FN gombok és a jobb nyíl kombinációja, amely Windows-ban növelné a fényerőt, a Remix-ben reteszeli a rendszert, és csak újra tudom indítani. Gondolod, hogy van-e lehetőség arra, hogy a képernyő megvilágítását maximálisan beállítsam a Remix alkalmazásban? Köszönöm...

  • Ha valakinek sikerül, hogy tartalmat az ISO képek RAM helyett USB Stick, ami mozog, hogy van egy ezerszer gyorsabb.

  • Van egy probléma a csont remix eléri felismerni és reset android x86
    PS: Ez volt telepítve a UNetbootin és így nem

    Miért remix csont?

    Akkor hozzáférhet szinte minden alkalmazás google játék, nem fogyaszt sok erőforrást ez csak válogatós tárolás mondta, és Mr. Cristi, továbbá a Windows 10 hogy jab pc u meg vagy anélkül frissítés aktív, és kémkedni egy jó ötlet hacsak nem akar menni linux

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.