Megelőzése és megszüntetése programok eszköztár / adware

Kedves barátaim, néhány évvel ezelőtt azt magyarázta hogyhogy egyes szoftverek (vírusok) furcsa a mi PC és különösen a böngészők. Aztán megmutattam, hogyan lehet megszabadulni az ilyen gondok és a bal kezét, hogy mutassa meg, hogyan tesszük ezt meg automatikusan.
Ma két alkalmazás, amely segít bennünket, hogy megakadályozzuk a telepítést, és azok megszüntetésére, ha ezek a katasztrófák már telepítve vannak.
A kézi tisztítás hatásos csak a felszínen, mert a registry bejegyzéseket továbbra is ilyen szoftvert.
Megoldások.
1. Unchecky, egy olyan alkalmazás, amely "felkarol minket a vállunkra" mielőtt butaság.
2. ADW Cleaner, egy olyan alkalmazás, amely segít eltávolítani a már telepített szennyeződéseket. Meg fog lepődni, hogy mennyi "szennyeződés" kód van rejtve a számítógépén.

Linkek letölthető:

Letöltés Unchecky
Letöltés ADWCleaner

Vigyázat:
Nem mentél telepíteni SweetIM szem előtt!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Hello! De ez a bemutató nagyon hasznos, érdekelne, és egy telepítésével a Windows vagy 8 8.1 UEFI-módban, mik az előnyei és hátrányai, ha megéri, vagy nem telepítik UEFI-módban, ha az ilyen típusú telepítés a legjobb azok számára, akik SSD, és mit kell tennünk a UEFI beállításai telepítése előtt, és újabb félreértés akarom kell magyarázni a bemutató, amely szintén része ebben a témában, ami a munkát a nagy szükség van egy biztonságos Boot.Am ez a bemutató, hogy felvilágosít engem, és tudni, hogy mi legyen a következő lépés a telepítés.

    • Az öröm az enyém, amikor a mi útmutatók segítségével a problémák megoldásában.

  • Egy másik csodával szembesülök: azzal, hogy átirányítom a többi oldalra! Gyakran átirányítja az ILivid-re (ahonnan olvastam, hogy ez egyfajta vírus lenne), és egy másik oldalra, amely azt mondja, hogy frissítenem kell a Windows Media Player alkalmazást. Rendkívül bosszantó, mert még a kívánt oldal betöltése után sem 10 másodperccel nem halad el, és valami másra átirányítottam. Elolvastam a kézi tisztítási módszereket (a rendszerleíró adatbázis törlését is) és az automatikus (a Malwarebytes) tisztítását, de a probléma továbbra is fennáll. Természetesen a megoldás egy tiszta operációs rendszer telepítése lenne, de nincs sok időm ehhez!

    • Én meg fogja vizsgálni a kérdést, és felér egy megoldást.
      Némileg hasonló probléma van mobiltelefon. A probléma akkor jelentkezik, amikor meglátogatja bizonyos weboldalakat egész oldalon látható egy felugró mindenféle nonszensz, általában dolog, hogy félsz, hogy nem ismeri a törvényt megsértették, meg kell fizetnie a bírságot nem tudom, mi, stb Ezek az úgynevezett scareware vagy Ransomware, és rendkívül bosszantó néhány még okozhat pánikrohamok.

    • Ellenőrizze bővítmények szakaszban (ha használja Chrome) vagy kiegészítőket (ha használja a Firefox). Kiküszöbölése vagy dezinteresează mit feltételezik, illetve kétes nevet, amely nem ismeri el. Általában ezek a kiterjesztések okozzák a viselkedés (átirányítás, vagy pop-up hirdetéseket)

      • Ez a verzió Próbáltam ez az első alkalom: nem kétséges, Chrome-bővítmény! Próbáltam registry változások (a javaslatára oldalak), majd alkalmazás Malwarebytes (aki tisztítani valamit), de a probléma továbbra is fennáll. Sőt a probléma csak akkor jelentkezik, ha használnak bizonyos weboldalakat! Talán megoldást találni, ami talán segít sokat. Köszönöm!

  • Érdekes bemutató Cristi! Van ötlete, hogy miként tudom felvenni a webkamerát (szükségem van egy Logitech C920-ra), és szeretnék néhány videót készíteni ... Előzőleg köszönöm.

  • köszöntés. 2 telepítettem a szoftvert, és futott adwcleaner. tette a dolgát, de azt el kell hagyni a programban, nevezetesen youtubedownloader.

    • ufffffffffffff végül sikerült megtalálni a programot, hogy megszabaduljon az összes szart a neten bvbvbv uram szuper hangos üdvözletek

  • Nagyon hasznosak ezek a programok a bűncselekmények megelőzésére és megszüntetésére nem kívánt programokat a számítógépen, hogy lassú a sebesség.
    Jómagam két programot egy ideig, és elmondhatom, hogy még megérdemlik, hogy azokat teremtettem.
    A tisztításhoz az adwcleaner mellett az Adware-Removal-Tool eszközt is használom, gyakran talál más dolgokat is, amelyeket az adwcleaner nem észlel.

  • Super hangos. Kösz a tutorial.
    Azt én is volt egy másik probléma. Azt telepíteni néhány kiterjesztés a Chrome. Ha eltávolítja újra megjelenik. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni a szoftvert ajánlott, hogy adott egy teljes helyreállítása a partíciót. Azonban lucruriile számítógép nélkül megtörténhet az én akaratom volt, nagyon idegesítő. Bizonyára telepítse a szoftvert.

  • Én 55 éve, és én csak kérdezni, hogy továbbra is, mert a oktatóanyagok igazán segített köszönhetően.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.