Megelőzése és megszüntetése programok eszköztár / adware

Kedves barátaim, néhány évvel ezelőtt azt magyarázta hogyhogy egyes szoftverek (vírusok) furcsa a mi PC és különösen a böngészők. Aztán megmutattam, hogyan lehet megszabadulni az ilyen gondok és a bal kezét, hogy mutassa meg, hogyan tesszük ezt meg automatikusan.
Ma két alkalmazás, amely segít bennünket, hogy megakadályozzuk a telepítést, és azok megszüntetésére, ha ezek a katasztrófák már telepítve vannak.
A kézi tisztítás hatásos csak a felszínen, mert a registry bejegyzéseket továbbra is ilyen szoftvert.
Megoldások.
1. Unchecky, egy olyan alkalmazás, amely "felkarol minket a vállunkra" mielőtt butaság.
2. ADW Cleaner, egy olyan alkalmazás, amely segít eltávolítani a már telepített szennyeződéseket. Meg fog lepődni, hogy mennyi "szennyeződés" kód van rejtve a számítógépén.

Linkek letölthető:

Letöltés Unchecky
Letöltés ADWCleaner

Vigyázat:
Nem mentél telepíteni SweetIM szem előtt!Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Michael Alexu - mondta

  Hello! De ez a bemutató nagyon hasznos, érdekelne, és egy telepítésével a Windows vagy 8 8.1 UEFI-módban, mik az előnyei és hátrányai, ha megéri, vagy nem telepítik UEFI-módban, ha az ilyen típusú telepítés a legjobb azok számára, akik SSD, és mit kell tennünk a UEFI beállításai telepítése előtt, és újabb félreértés akarom kell magyarázni a bemutató, amely szintén része ebben a témában, ami a munkát a nagy szükség van egy biztonságos Boot.Am ez a bemutató, hogy felvilágosít engem, és tudni, hogy mi legyen a következő lépés a telepítés.

 2. vally - mondta

  Super hangos üdvözlés a tutorial.

 3. Cristy - mondta

  Én vagyok szembe egy másik csoda: át kell irányítania a másik oldalon! Gyakran előfordul, átirányítása ILivid (Abból, amit olvastam, mint egyfajta vírus) és a másik oldalon, hogy azt mondja, hogy frissíteni kell a Windows Media Player. Rendkívül bosszantó, hogy nem 10 másodperc betölteni kívánt oldal nem mozdul, és a rendszer átirányítja valami mást. Elolvastam és manuális módszerek a tisztítás (törli a registry) és automatikus (Malwarebytes), de a probléma továbbra is fennáll. Természetesen a megoldás, mint a tiszta telepítés az operációs rendszer, de nincs ideje, hogy ez így van!

  • Én meg fogja vizsgálni a kérdést, és felér egy megoldást.
   Némileg hasonló probléma van mobiltelefon. A probléma akkor jelentkezik, amikor meglátogatja bizonyos weboldalakat egész oldalon látható egy felugró mindenféle nonszensz, általában dolog, hogy félsz, hogy nem ismeri a törvényt megsértették, meg kell fizetnie a bírságot nem tudom, mi, stb Ezek az úgynevezett scareware vagy Ransomware, és rendkívül bosszantó néhány még okozhat pánikrohamok.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ellenőrizze bővítmények szakaszban (ha használja Chrome) vagy kiegészítőket (ha használja a Firefox). Kiküszöbölése vagy dezinteresează mit feltételezik, illetve kétes nevet, amely nem ismeri el. Általában ezek a kiterjesztések okozzák a viselkedés (átirányítás, vagy pop-up hirdetéseket)

   • Cristy - mondta

    Ez a verzió Próbáltam ez az első alkalom: nem kétséges, Chrome-bővítmény! Próbáltam registry változások (a javaslatára oldalak), majd alkalmazás Malwarebytes (aki tisztítani valamit), de a probléma továbbra is fennáll. Sőt a probléma csak akkor jelentkezik, ha használnak bizonyos weboldalakat! Talán megoldást találni, ami talán segít sokat. Köszönöm!

 4. mihai1307 - mondta

  Érdekes bemutató Cristi! Van ötlete, hogy mivel tudom rögzíteni a webkamerát (szükségem van egy Logitech C920-ra), és szeretnék néhány videót készíteni ... Köszönöm előre is.

 5. gigolo_dan - mondta

  köszöntés. 2 telepítettem a szoftvert, és futott adwcleaner. tette a dolgát, de azt el kell hagyni a programban, nevezetesen youtubedownloader.

  • ufffffffffffff végül sikerült megtalálni a programot, hogy megszabaduljon az összes szart a neten bvbvbv uram szuper hangos üdvözletek

 6. Ionut - mondta

  Nagyon hasznosak ezek a programok a bűncselekmények megelőzésére és megszüntetésére nem kívánt programokat a számítógépen, hogy lassú a sebesség.
  Jómagam két programot egy ideig, és elmondhatom, hogy még megérdemlik, hogy azokat teremtettem.
  Tisztítás mellett adwcleaner is használhatom és adware eltávolító-Tool, gyakran más dolog, hogy adwcleaner nem ismeri.

 7. Razvan - mondta

  Super hangos. Kösz a tutorial.
  Azt én is volt egy másik probléma. Azt telepíteni néhány kiterjesztés a Chrome. Ha eltávolítja újra megjelenik. Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni a szoftvert ajánlott, hogy adott egy teljes helyreállítása a partíciót. Azonban lucruriile számítógép nélkül megtörténhet az én akaratom volt, nagyon idegesítő. Bizonyára telepítse a szoftvert.

 8. Én 55 éve, és én csak kérdezni, hogy továbbra is, mert a oktatóanyagok igazán segített köszönhetően.

 9. feküdt - mondta

  Köszönöm a bemutató.

 10. zame77 - mondta

  Krisztus feltámadt!

 11. Mugurel - mondta

  Krisztus feltámadt ..
  Tartsd így ... te vagy a legerősebb
  Nekem is volt problémám a tegezzel ... és megszabadultam tőle
  Köszönöm.

 12. ViorelR - mondta

  Köszönöm, továbbra is.

 13. Mihai_NSD - mondta

  Jó estét. Kérem, mondja meg, ha az ADW Cleaner nem "botlik" a már telepített BitDefender Free programmal. (Windows 7 Pro operációs rendszerem van). Előre is köszönöm!

  • Ha azt szeretnénk, meg tudod csinálni a víruskereső szoftverek vállal. Tudod, hogy a kivételek akár egy vírus.
   Szüneteltetni is lehet, hogy befejezze a AdwCleaner víruskereső.

 14. Nelutu75 - mondta

  távolítsa el az összes kulcsokat regsitri (ha tudod, hogyan jut el hozzájuk) kapcsolatos ilvid, mintha current-microsoft-windows-version.software aktuális run verioson

 15. Calin - mondta

  Én még soha nem nevettem ennyit egy bemutató Ön által készített, Cristi. Én hasa nevetett fáj, ha nem felvilágosult mikor és milyen jött ala szoftver telepítés, dementia!
  PS Azt hiszem, egy gyerek 10 éven tévesen, mint ez

  • caisinDonici - mondta

   ha nevettél, az azt jelenti, hogy boldog vagy, készíts egy video oktatóanyagot, és hagyj szótlanul, ha eléggé ismered a számítógépet, amelyen nem voltál ezen az oldalon, de Cristi versenytársa voltál, mit mondhatnék neked ... Krisztus eljött

  • vírusok PC kaphat ki őket, ez nehezebb azzal, ami telepítve volt a neuron [e-mail védett] fülek… -től.

 16. Jianu - mondta

  Telepítettem a legújabb Windows 10 1041 építeni, de a végén megkérdezte a felhasználóneveddel, de a neve érvénytelen írási és megérteni cauza.Versiunea építeni 9926 telepíti tökéletesen, nem telepíthető a legfrissebb verzióra.
  Kérjük bemutató vagy explicatie.MULTUMESC

 17. A 3 nap megpróbálok ADW Cleaner, tisztítása és örökre adok lefagy (nem válaszol)

 18. Peter Barsan - mondta

  Érdekes oktatóanyag, sőt nagyon jó eredménnyel használtam fel a benne szereplő javaslatokat. Szeretnék egy oktatóanyagot a "Wondershare VideoEditor" videoszerkesztő programról románul. Az interneten van elég, de más nyelveken, amelyeket nem sajátítok el. Köszönöm!

 19. ViorelR - mondta

  Találtunk torrentek video kiterjesztésű fájlokat .TS, ha lehet néhány tipp, ezeket a fájlokat, amelyek (az összes konténerek, mint pl mkv) tartalmazó vagy felveheti őket, ha modul. Köszönöm.

  • AxelCris - mondta

   MPEG-ts, televíziós videofájlok (beleértve a 3D-t is)…
   A dedikált vevők (pl. Dreambox) műholdas TV / kábel felvételi funkcióval ebben a formátumban menti a felvételeket… Digitális videó (SD, HD vagy FullHD).
   (sztereó hang vagy 5.1. DDig.)
   A VLC lejátszó ebben a formátumban is ment
   Megteheti a Demux-ot (külön audio videó a TSMuxer soft-ban), a hangot remixelheti az Adobe Audition-ban vagy a Sony Sound Forge-ban pl. a sztereótól a 6-8 audiocsatornáig… a dolby digital, dts, dtshd (DTS MAster Audio Suite vagy Minnetonka audiolágyakkal)
   Élje át a TSMuxer-ben újrakevert hangot, és megkapja az AVCHD vagy a BluRay Iso (lemezt akár DVD-n is!)…
   Az mkv go használatával könnyedén megszerezheti az mkv videókat ...

 20. Horea - mondta

  Jó seara.Imi tud ajánlani egy jó SSD (nem túl drága), mert dolgozom elég keményen számítógépet. Nagyon hasznos ez a bemutató .Multumesc !!

 21. AxelCris - mondta

  ... A TSMuxer-ben fejezetek és feliratok is hozzáadhatók ... ez egyszerű! ...

 22. ViorelR - mondta

  AlexCris köszönhetően ezeket a részleteket, megpróbálom, hogy mit tudok vele csinálni TsMuxer és Merge.O MKV jó napot.

 23. stefan - mondta

  Üdvözlöm Cristi 16 éve, és telepítettem a programot, és azt szeretném kérdezni, ha kap egy oldalon, vagy telepíteni a játékot viusata vírust jó uncechy programok vagy adwcleaner?

 24. Andrew - mondta

  Cristi de kifejezni fájlokat, amennyit csak tudsz megszabadulni a nem kívánt programot? Fájlok Express telepíti a Cidu és megmondja, ha visszautasít nem jó.

 25. Viorel boscencu - mondta

  Jó estét, szeretném megkérdezni, hogy hogyan tud nekem segíteni, hogy újra a régi verzió a Google Maps, nem értettem egyáltalán az új verzió az Internet Explorer, Google Chrome és tettem, telepítettem a Windows 7 kétszer vettem tetőtől anélkül agiornamente telepítve nyitottam internet 10 minden csak nyitott az új verziót, és nem tudok megszabadulni tőle kérjük, ha tud semmit semmilyen bemutató vagy régi a másik változata térképek nagyon szépen köszönöm

 26. mihaig - mondta

  szia, az ADWCleanert használtam, és most nem tudom használni a fájllistát igen. Az Error522 / Connection időtúllépés történt. Köszönöm

 27. Iulia - mondta

  Köszönöm. Ismét az Önök segítségével, sikerült is. Ezúttal tettem tiszta.

 28. Vlad - mondta

  Miután beolvasott ADWClnear nem telepíthető YoutubeDownloader hozzám, és megtörölte !! Meg tudom csinálni kérem, segítsen nekem !!

 29. Vlad - mondta

  Kérem, segítsen …

 30. Sergiu - mondta

  Salut! Van benne valami, ha én adwcleaner és vírusirtó? Úgy értem, hogy tönkreteszi a PC valahogy?

 31. Csend - mondta

  Csak a tesztprogramot használtam, és abszolút semmit sem talált, csak azt mondta, hogy ellenőrizzem, mit akarok törölni, de nem volt semmi, teszteljem Windows7 x64-en, bevallom, hogy van egy víruskereső eset 7 okosbiztonságom, amellyel jól tudok lépni hogy kivételes esetek kivételével zavarjon mint felhasználó. A rendszer 3 éve jól működik a Windows 7 ultimate x64 telepítésével, és minden nap telepítek valamit, töredezettségmentesítést minden hónapban, de a Q&Q defrag egyébként is ezt teszi ... ez a program egy régi reklámprogramra emlékeztetett, amely hihetetlenül jó volt eltávolításra rosszindulatú programok, kémprogramok stb ... a Penicillin idején :)) Gyönyörű bemutató, mindig szívesen ellátogatna a webhelyére.

 32. Nagyon köszönöm a tutorial, nagyon segítőkész, megoldottam a problémát, de én adware a jövő tűnik, hogy átvizsgálja a fájlt, mint a Windows / system32 / roboot.exe még mindig egy kicsit rosszindulatú, vagy el lehet távolítani, minden gond nélkül?
  Várakozás a válaszra
  Köszönöm.

 33. tökfilkó - mondta

  Köszöntelek benneteket! Nekem van egy probléma a Google Chrome nyílnak meg, amikor a google nettó keres egy adott oldalon tűnik számomra, és előfordult, hogy keressen fájlokat, és előre volunteer.org május és minden alkalommal Önéletrajzok keresése, de nem jelenik meg betölteni kívánt oldal én és visszaáll az oldalt keresés ala halom, talán segíthet magam, vagy akár egy megoldást a probléma orvoslására adsz nekem.

 34. A legújabb verzió a Adwcleaner egy keylogger !!!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.