Hogyan lehet megszabadulni a „vírusoktól”, azaz az adwarektől?

Helló barátaim, ma látni fogjuk, hogyan lehet megszabadulni a "vírusoktól", amint az emberek őket hívják, sőt ezt a járványt Adware-nek hívják, és minden bizonnyal befolyásolta vagy befolyásolja a számítógépek vagy a mobil eszközök sok felhasználóját.
Adware program, amely telepíti vagy több szoftverrel együtt szeretnénk telepíteni általában jön szabad szoftver. A telepítés során a rutin adware telepítési lépés nagyon jól elrejtve, és a felhasználók, akik nem vigyázunk, telepítésével és adware mellett a kívánt szoftver.
Ez nem egy friss, a találmány gyakorlatában van jelen hosszú ideig a szoftver világban. Ha emlékszel az eszköztár telepített Yahoo Messenger egyik híres példája. De mielőtt Adware nem volt annyira idegesítő és veszélyes, és a telepítés nem végezhető el véletlenül.
Ma tengerimalacssá változtam, hogy élőben megnézem, mi történik, amikor a bekötött szemmel bekapcsolom a következő-következő-következő módot.
Azt kell mondanom, hogy nem történik meg minden alkalommal, más programok is sokkal agresszívabb és nehéz megszabadulni tőlük. Megszöktem olcsó manapság.
Hogyan lehet megszabadulni a Adware és Eszköztárak?
1. Megállítani minden böngésző
2. Leállíthatja a futó a tálcán (jobb alsó a tálcán)
3. Uninstall minden gyanús alkalmazások
4. Soateti összes plug-in a böngészőkben
5. Változtasd meg a böngésző kezdőlap
6. Megváltoztathatja az alapértelmezett kereső
Ha meg szeretné változtatni a kereső honlapon és a kereső címsorába a Firefox, nézni a bemutató:
Hogyan változtassuk meg a keresőmotort a címsorba Firefox
Vagy talán meg akarja változtatni a kereső Bing Internet Explorer a Google:
Hogyan változtassuk meg a kereső az Internet Explorer Bing a Google
Ha nem kezelni, írjon a hozzászólások részben részleteket, mi történt veled, és hogyan néz ki és mit adware.
A jövőben fogom feltölteni a tutorial, hogy megtalálja eszközöket, amelyek segítségével tisztítására automatikusan az Ön számára. Ha azt szeretnénk, kérlek írj nekem a hozzászólások részben.
Figyelmeztetés:
Víruskereső szoftver képes megállítani a telepítés, mert az engedélye.Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. mircea85 - mondta

  Hi Cristi, nagyon érdekes bemutató, mit gondolsz iobituninstaller?

  • Még nem próbáltam még!

   • Szia kristályok tudja mutatni, ha a ecranl számítógépen, a Windows Explorer nem működik, és nem tudja megnyitni semmilyen programmal?

   • Razvan - mondta

    Szia, meg tudod mondani, miért nem töröltem azokat a telepített alkalmazásokat? Manuálisan törölöm őket (van néhány 2 alkalmazás, nincs sok). Miután újraindítottam, vannak ... miért?

  • Razvan - mondta

   Helló Mircea.
   Ez egy nagyon jó nekem. ÉN használ ez a bizalom és ajánljuk.

  • bogdan - mondta

   Próbálja Geek Unistaller és nem fog csalódni.

  • Johnny - mondta

   A probléma lehet, hogy kénytelen kérni őket, és távolítsa el rendszerleíró fájlok törlésére létre (telepített kívül) révén program files és sistem32. Meg kellett foglalkozni vele, és azt lehet mondani, hogy elvitt kb 2 óra adni neki a fejét. Vigyázz, mit letöltés, telepítése, használjon megbízható webhelyeket, amelyek nem tartalmaznak ilyen kiegészítő van telepítve. Használja youtube, akkor segítsen! Cristi jó munkát végez!

 2. Calin - mondta

  A legegyszerűbb módja, hogy megszabaduljon a vírusok és adware és egyéb értelmetlen az, hogy linux amelyről ismert, hogy jobb a windows minden tekintetben, és sokkal gyorsabban fut, és immunis a vírusok, és nem kell optimalizálása vagy töredezettségmentesítés programok A Windows lelassul több mint segítsen neki. Puis és linux egyszerű és ingyenes és aszfalt megszabadulni a kalóz Windows és programok crakuite stb

  • Calin - mondta

   és van egy javaslat Cristi és Adrian linux elősegítése értelmet kérem az embereket, hogy használni, mert tényleg megéri ,, ,, promóció

   • Lemmy - mondta

    Calinnak igaza van, támogatni kell a Linux disztribúciókat, például az Ubuntu-t vagy a Linux Mint-t. Ez utóbbit örömmel használom. mi van a Windows audio-val: merész, klementin, qmmp, xix lejátszó, ritmikox, vlc fotó: gwenview, gimp, inkscape, gThumb, délibáb, FFMulticonverter, audiorecorder (hangkártyáról felvétel) nagyon jó TV Maxe (egy román szoftver Ovidiu Niţan ) TV-műsorok nézegetése szinte minden, ami kábelen van, Minitube, Pymaxe, easy-tag, sok konverter nagyon hasznos alkalmazás, naprakész frissítésekkel, a ppa használatával, sőt a Comodo víruskeresővel is (ha szeretné) legyen hasznos), és mindezt ingyen az operációs rendszerrel, amelyet saját kezűleg is testre szabhat, akár manuálisan is. Kár, hogy korábban valamivel több előrelépést tapasztaltam a Linux népszerűsítésében, de sajnos azt vettem észre, hogy felhagytál ilyen oktatóanyagokkal, a Windows hidd el, hogy semmi sem jobb, mint a Linux, sok helyen mondhatom, hogy ősi. "kábítószerként" ez a Linux, miközben kipróbálja, ne hagyja abba a képét és hasonlatosságát, próbálja meg használni mindegyiket, és nem kevésbé fogja sajnálni azokat a gyerekeket, akik su játékok

   • Johnny - mondta

    Nem lehet kérni utlilizatorilor másik operációs rendszert, hogy egy kicsit nehezebb (mint fogalom nem olyan, mint futás). Előfordulhat, hogy bizonyos linux vírusok és ha volt egy strandon olyan széles, mint az ablakain.
    PS: Én és még mindig használja a Linux, számos terjesztés

  • mmg1818 - mondta

   2004-2006-ig volt ablakos és törött programokkal rendelkező internetkávézó. Ha a linuxszal lenne ... ma a linuxot használnám.
   (Linux, mint Linux, korábban tettem egy live cd, elkezdtem, nem értettem semmit, eltávolítottam a CD és pá-pá. De Mac sem tudom, hogy néz ki, a azok túl drágák, és engedéllyel kell rendelkezniük. Én szeretne letölteni legtöbb RCS sok program telepítését a lehető nézni az ablakon, és milyen félelmetes semminek tűnik még nem adott 13mil. a EMAG unatkozni, ha a Windows újratelepítése.)

   • Lemmy - mondta

    Ön itt látta az emberi kényelem "hibáját": "Nem értem, nem tanulok!" akkor nem értem, miért nézed az oktatóanyagokat, ha nem tanulás céljából !!!!! A Windows és a szoftvere nehéz dolgokat okoz neked: vírusok, kémprogramok, kiegészítő programok és egyéb ilyen hülyeségek, majd várj, és várj, és várj a végtelenségig, hogy megegyed az idegeidet és pénzt, mire ... Így készül az ember általában, ha a szomszédnak van Mercedese, és nekem kell vennem, ha a szomszédnak van Windows 10-je, és nekem is rendelkeznem kell vele, akkor mi teszi egyedivé, ha mindent úgy csinálunk, mint a szomszéd?

    • Lemmy - mondta

     Ready próbált két perc Linux és Basta, csak higgy nekem kényelmes volt 10 éve dobtam Linux CD-t már nem látni csoda után 2 éve aztán megpróbáltam újra a Linux Ubuntu 8 10.04 éve kevés , körülbelül egy hónap, és kapja a frissítéseket és a fahéj 17.1 párhuzamos Linux Mint és nem hagy cserben, ha adsz nekem egy teherautó Wind vagy licencek lehetnek.

  • El Mano - mondta

   Helló ... 15 éve küzdök reklámprogramokkal:) ... Nem bonyolódom ... amikor a számítógépem hibásan kezd működni, újratelepítem a SO-t ... legyünk őszinték ... ez a biztos megoldás ... hah ... a linuxról ... hogy immunis lenne a vírusokkal szemben ő volt a világ legjobb sofőrje… nos… így tudta 🙂

   • El Mano - mondta

    Ön általában egyedi telepítéssel rendelkezik ... az IObit-rel kapcsolatos dolog viszonylagos ... ha van pénze, akkor megveszi ... eltörtem, és nagyon idegesítő volt ... a yahoo eszköztár és kérdezze meg a keresőmotort is ... és még sokan mások ... tudod 🙂

    • Calin - mondta

     Lásd, hogy a probléma az emberekben és a rómaiak különösen jobb, mint, hogy terjesszen linux telepíti az összes 2 3 6 hónapban, és inkább betölteni a Windows PCU mindenféle optimalizálási programok ,, ,, s néhány nap múlva elkezd lassulni rendszer majd tesz egy csomó idegeket. plus hosszabb jab és vírusok crakuri és használja a törött és sebezhető. ha egyszer tegye a Linux is néz ki, mint amikor tegye, és mindig megy ugyanúgy. és 10 éve alakult linux Szóval van technikailag összebarátkozott egy másik férfival. plusz annyi útmutatók és fórumok, amely elmagyarázza, hogy lépésről lépésre még itt, linux részt. 10 éve, és nem mindenki tehetne jobb linux nem volt túl GUI. de most ez nagyon könnyű használni és telepíteni. schimbatiba tanácsot mentalitás, és használhatják az ingyenes operációs rendszereket, amelyek jobbak a Windows. Mit csinálsz, Windows és Linux ritka kivétel néhány programok és játékok, de tudod használni, ha játszani dualboot ablakok töltse ki őket. Remélem, hogy Krisztus egyszer s Adrian elősegítése linux és több oktató csak megnyitni a linux Fórum szekciója. Véleményem szerint, és biztos vagyok benne, sok lenne érdekelt

     • Costelina - mondta

      de hogy ki üljön görbe bíró
      úgy gondolja, hogy ezen tankönyv ellen a Windows? Nem hiszem,
      Nem olyan biztos, hogy a Linux tökéletes! ez nem
      vírusok és ez nem jelent problémát
      akkor ha letöltéssel letöltődik valami hasonló, akkor nem tudom, hogy melyik felhasználó (ki tudja, mit csinál - ismeri a linuxot, de rosszindulatú), hogy van?

     • Calin - mondta

      linuxurile nem minden jön és azt mondja, hogy a hivatalos oldalon jön előre definiált felhasználói név és jelszó .. ezenkívül pedig néhány előre beállított felhasználói nevet és jelszót, de meg lehet változtatni, ha bejelentkezési név és jelszó. és ahol a vírusok? ha letölti a helyszínek ofiiciale ez nem Windows'll már megvan az összes fajta oldalak unoficiale. és a Linux nem vírus 400 500 és egyébként is nehéz lesz működőképes a Linux számára, hogy ez és a Windows raj. és a Linux nem tökéletes, de mint a Windows sokkal magasabb. és emellett a linux bajok gyorsabban jelentkeznek a Windows Update, ha valaha is frissíteni a Windows ala legtöbb UPDATE akkor szakadt ki linux dc nem kell megállítani frissítések stb és nem azt sehol, hogy a bemutató oimpotriva az ablakokat. Azt mondják, próbálja linux mielőtt azt mondod hallomásból. De ez jellemző a rómaiaknak, hogy jöjjön a meghallgatása xy nélkül tesztet. linux telepítés cipel sasimti nézetkülönbség

     • Costelina - mondta

      tanulni !!!
      Ez a leírás készül sokáig, de aki megfogadni

      https://videotutorial.ro/securizarea-crearea-si-modificarea-conturilor-de-utilizator-in-windows-xp-vista-sau-windows-7-tutorial-video/

      Azt hiszem, ez az a szám, 1 bemutató azok számára, akik szeretnék, hogy nagyobb biztonságban
      és soha nem hibáztatni senkit az ő hibáit

  • axelluny - mondta

   Könnyebb zongora scări.Absolut mindent, amit mondott linux már nem elérhető astăzi.Merg két rendszer párhuzamos és mit vorbesc.Din sajnos most fedeztem fel egy biztonsági rést Kubuntu.Instalează legújabb frissítéseket kérdezés nélkül root jelszót, és csak azért, mert megváltozott a kezdeti frissítési segédprogram Ubuntu.Sa jelentősen csökken a szakadék rendszerekhez, de egy kicsit vissza.

 3. Radu - mondta

  Használom iobituninstaller hosszú, szeretem őt nagyon könnyen használ, miután eltávolította a rendszerleíró tiszta és minden szemetet tartózkodást követően teljes tisztaság, a jó tanácsot.

  • Nelu - mondta

   Radu.
   Csak az a véleményed, hogy a rendszerleíró adatbázis teljes tisztítását végzi. Cristi egyszer azt mondta, hogy egyetlen kvaterner szoftver sem tisztítja meg teljesen a rendszerleíró adatbázist. Manuálisan kell tisztítani. De ez kifinomultabb dolog. Ily módon javaslom a videó oktatócsoportnak, hogy készítsen egy oktatóanyagot, amelyben bemutatja, hogyan lehet manuálisan megtisztítani a szoftver eltávolítása után maradt "szemetet".

 4. florin - mondta

  Egy tisztességes program, amely megszabadítja a nem kívánt programokat, a "Decrapifier".

 5. írisz - mondta

  Azt hiszem, 60-70% -a rendszeres felhasználók telepíteni valamit, amit nem tudja, vagy nem tudom, mi történik a telepítés során, amely stie.Cand next next next.fara nézni a PC-k tele van ilyen adware találkoztam esetekben, amikor adware annyira agresszív (ez volt a böngészőben kereső kapcsolóval, amely az), mint mi más motort állítottam, amíg nem távolítható el a böngészőt, és tegye vissza .. A uninstall revouninstaler csak használni a PC, különben a szoftver telepítése gondosan nem kerülheti el nekem szar, hogy miért. Tudom, hogy van egy program telepítése adware blokkoló, de nem tudja, hogyan mondja.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez Unchecky amelynek már van egy bemutató videót a honlapunkon. Találom a keresőmező használatával jobb felső sarokban a honlapon.

 6. 1qlee - mondta

  "Unchecky" -t használok
  Törölje az összes programot, amely szoftverrel együtt,
  Készítik és ajánlják "nem szakembereknek", gyermekeknek és időseknek.

 7. Sorel - mondta

  Ez jó és adwcleaner.

 8. Vali - mondta

  Az a véleményem, hogy folytatnia kell ezt az oktatósorozatot. De azt hiszem, be kellene mutatnia valamit, amely automatikusan eltávolítja ezt a baromságot. Egyetértek, a manuális módszer a legjobb. De a saját tapasztalataim szerint mondom ... egy tapasztalatlan, ismeretlen felhasználó nem fogja kezelni a manuális módszert. Hányszor próbáltam megmagyarázni ezeket a dolgokat különféle embereknek vagy barátoknak ... .eredmény nélkül. Egy idő után megváltozott a kezdőlapjuk, a keresőjük, és az indításkor mindenféle "optimalizálókkal" ébredtek. A probléma az, hogy az összes ingyenes szoftver körülbelül 75-80% -a ilyen hülyeségekkel jár. Nincs sok tennivalód ... de alakíts ki egy elkerülő magatartást ... "beoltani" és jobban elolvasni az ott leírtakat. Ez még velem is előfordul néha, bizonyos körülmények között. Például amikor újratelepítenem kell az operációs rendszert valakinek, illesztőprogramoknak és különféle további szoftvereknek. Van, amikor nincs kedvem hozzá ... Sietek és hanyag leszek. Hogy lehet, hogy pokolian sok ez. Oké, később kirúgom. Miután megpróbáltam eltávolítani egy ilyesmit, arra késztetett, hogy egy mezőbe írja be a captcha kódot. Nyilvánvaló, hogy ezeket a captcha kódokat lábbal írták. Alig értetted, amit ír ... ennek a szarnak a fejlesztője gyakorlatilag gúnyolódott velem 🙂

  • mmg1818 - mondta

   Igen bácsi, nem vagyok hozzászokva, hogy olvassa el annyira. Írjon saját kevesebb.

   • Strommy - mondta

    Azt hiszem, a probléma a szövegek maguk túl sokáig kell nézni egy másik szempontból. Vali írásban amennyiben szükségesnek tartja, hogy az teljes mértékben magyarázatot. Mmg1818 olvastam azt, mint megkerülni ilyen magyarázatot. Ha nem szükséges, hogy írni és olvasni mindenkinek, aki nem köteles levelet azoknak, lusta olvasni őket.

   • El Mano - mondta

    Ez nem a mi feladatunk az olvasás

  • El Mano - mondta

   Teljesen egyetértek Valival ... és én ugyanúgy szenvedek ... hahaaaaaaaaaaa

 9. Mugurel - mondta

  fogadtatás
  bocsáss meg, hogy nagyon elfoglalt lehetsz, de szeretném megkérdezni, hogy találkoztál-e a mystartsearch-lel, mert nekem telepítették, és nem igazán tudok megszabadulni tőle ... talán van megoldásod köszönöm

 10. Adrian Gudus - mondta

  Hogy megvédje a böngésző kezdőlap vagy megelőzésére változás ebben vagy más érzékeny területek az operációs rendszer is használható WinPatrol is bemutatott egy bemutató honlapunkon megtalálható a keresőmező használatával jobb felső sarokban.

  • Vali - mondta

   Köszönöm a javaslatot, a következő napokban kipróbálom egy virtuális autóban, hogy lássam, miről is van szó ...

 11. Nicu Bordanc - mondta

  Ezt fel lehet használni Adwcleaner, https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

 12. Marius L. - mondta

  Számomra úgy tűnik, hogy ön konzervdoboz címet használt, általánosítva az ad-ware-től a "vírusokig". A vírusok nagyon tág kategóriába tartoznak. Valójában az ad -ware nem is tudja, hogy beleesik-e vírusokba. Számomra úgy tűnik, hogy ezt a címet azért használta, hogy minél több látogatót vonzzon.

  • A szó vírus kerül idézőjelben.
   Azt mondta az oktató használtam ezt a kifejezést.
   Az átlagos felhasználó nem tudja, mi történik, és azt mondja, hogy "vírusokat kaptam", nem azt, hogy "telepítettem egy adware-t".
   Az esetek 98% -ában a felhasználók azt mondják, hogy "vírusos" számítógépük van.
   Annyira megszokta minket:
   Minden sportcipő "cipő"
   Minden tabletta "ipad"
   A rosszindulatú programok minden típusa "vírus"
   Az oktatóanyagban tisztáztam, hogy mit / hogyan / miért, nem tudom, láttad-e? Szerintem senki sem marad a ködben. Talán csak azok, akik csak a címet olvassák ...

 13. Daniel - mondta

  A Google egy nagyon hasznos eszközzel állt elő a Chrome tisztításához. „Szoftvereltávolító eszköz”.
  https://www.google.com/chrome/srt/index.html
  A rendszer fertőtlenítéséhez használja a Malwarebytes Trial programot Csökkentett módban, hálózati kapcsolattal.

 14. Grigor - mondta

  Nagyon érdekes bemutató történt velem többször telepíteni a szoftvert, hogy felébredjen a számítógépet és egyéb szoftverek telepítése mellett, hogy a szoftver.
  Ez lenne a nagy segítség, hogy szaporodjanak automatikusan törli azokat a szoftvereket.
  Köszönöm a bemutató.

  • Tücsök vagy Grigor - mondta

   Ez azt jelenti, hogy te vagy a következő, következő, következő generáció. Tapasztalatlan szakember…

 15. Caty - mondta

  Helló, Cristi!
  Hogyan megkérdezni, hogy mi tetszik, akár nem, ami az eszközök automatikusan tisztítsa meg a számítógépet?
  Természetesen szeretnénk… mert az olvasói körében itt vagyok, egy 59 éves nő ... akit nem fejlesztenek ki a technikával ... még az angol nevekkel sem.
  Várom!
  Addig feszítse nekem, hogy ne ébresszen nem volt szükségem.

 16. Robert - mondta

  Anti-Malware jó munkát végez, és megszabadulni néhány közülük

 17. Vali - mondta

  Ez az adware vált a nap rendjébe. Emlékszem az IObit eltávolító programra tavaly júniusban. A telepítési szakaszban egyetlen olyan doboz sem üdvözölt, amelyet le lehetett jelölni, vagy egy visszautasító gomb (kihagyás). Minden jó és szép, és 2 hétig semmi különös nem történt. 2 hét múlva láttam reklámszalagokat a képernyő jobb alsó sarkában. Megnyitok egy feladatkezelőt, és észreveszem ezt az "updatepackasc.exe" folyamatot. Megölöm a folyamatot, és a "C: \ Users \ (felhasználónév) \ AppData \ Local \ Temp" helyre törlöm. Újraindítást adok ... és miután az újraindítás után a futtatható fájl újra megjelenik, valójában nem volt aktív a feladatkezelőben ... de újra megjelent azon a helyen: "C: \ Users \ (felhasználónév) \ AppData \ Local \ Temp", tehát valami automatikusan letöltötte induláskor az interneten.
  Telepítem Comodo Firewall, tűzfal és HIPS, amely segít nekem, hogy nekem teljesen tudósít a különböző kölcsönhatások folyamatok között, registry, megpróbál csatlakozni a internet.etc. Úgy vettem észre, hogy egy végrehajtható nevű "LiveUpdate.exe" tartozó "IObit Uninstaller", és azonnal csatlakozik az internethez, hogy töltse le a fájlt "updatepackasc.exe". Néztek a szolgáltatások listáját megfigyelni, hogy van egy szolgáltatása az "LiveUpdate" fut a hely "C: \ Program Files (x86) \ IObit \ LiveUpdate \ LiveUpdate.exe", amely automatikusan elindul a start-up.
  Keresés a net találtam a fórumokon az emberek a helyzet ugyanaz, mint az enyém.
  Meg kell nézni, hogy felhagytak-e a reklámprogramok titkos telepítésének politikájával. De egy dolog világos ... soha nem használtam a lakatlan rabszolgát ... érzéketlennek tűnik számukra.

  • Razvan - mondta

   Vali nem lett volna nagyon óvatos telepítése.
   Az én esetemben ez nem így volt. Használom most és nagyon elégedett vele

   • Vali - mondta

    Amennyire emlékszem, a telepítéskor tényleg nem volt mit törölnöm. Az ötlet az, hogy telepítettem a számítógépemre ... és ami a dolgaimat illeti, mindig óvatosabb vagyok. Végül 10% -os hibaarányt kapok. Végül minden lehetséges. Lehet, hogy valamit le kellett szüntetni ... átkozott anyám elől elrejtve :))

  • El Mano - mondta

   Teljesen egyetértek

 18. sorin78 - mondta

  Normál üdvözlet automatizált programot, ha talál valami, amit a tutorial kérem várjon

 19. Adrian - mondta

  SpyHunter egy nagyon jó program, hogy törölje adware szoftver. Sajnos ez nem ingyenes. Egy másik program indult BitDefender. Úgy hívják Adware Removal Tool BitDefender.

 20. összekötő tiszt - mondta

  A legjobb ezekben az esetekben ComboFix és is fel lehet használni Antimalware falatok és a kombinációja a 2 a legjobb!

 21. Ionut - mondta

  Hello, I és oo probléma
  Elkezdek pc és kezdjük internetezhetnek elkezd fogyni, és nagy a zaj,
  még akkor is, ha nem csinálok semmit egyszerre, ugyanúgy működik (nagy zajt ad, majd egy kicsit megáll és újra indul ... és így tovább) Mondja, hogy 100 programot futtat ?????????? /
  mit kell tennem, eltávolítottam a Java-t és kb. 2 programot, de még mindig zajt kelt…
  Vettem egy PC (core i7, windows8.1)

  • Vali - mondta

   Biztos, hogy nincs problémája a rajongókkal? Csavarja ki egy kicsit a tokot, és ellenőrizze, lehet, hogy ez a processzor hűtője, a videokártya vagy a forrás… Talán van némi por.

  • El Mano - mondta

   ha eltávolítottad a java-t, akkor b ”b… to” ... hah… tedd vissza, és ellenőrizd a ventilátorok hűtőjét ... de sajnálom ... nem hiszem, hogy az én dolgom volt ... tisztelettel kivonulok a beszélgetésből

 22. Andrei Saigo - mondta

  Nagyon jó tutorial, Cristi.Ai néhány kiváló oktató, hogy én mindig hasznos lehet.

 23. OMG Just Play - mondta

  Helló, fogalmam sincs, hogyan telepített egy alkalmazást, hogy tettem egy csomó hirdetések a böngészőben. Még ha lezárja a Feladatkezelő vagy a vezérlőpult eltávolítása, vagy törölje nekik azt mondják, ne hagyj nyitva. Próbáltam használni egy alkalmazást, hogy ki, elővettem a grămădeli más szar, nem csak savepass. Mit tehetek ???

  • El Mano - mondta

   Adblock boss ... rendben lesz ... de egyáltalán nem 🙂

  • Lemmy - mondta

   Mutasd meg az, aki bántani Linux szoftver, mint a Windows, plusz kemény, mint adnak egy furcsa felvételi kockáztatva pénzt vagy feltört telepíteni egy (tudok róla csak annyira csak lopni) ugyanazt a szoftvert és magát az operációs rendszert.

 24. Bobi - mondta

  Nagyon jó tutorial.Am akinek sikerült törölje haszontalan, vagy telepített alkalmazások és egyéb softuri.Ceea, amit tettünk, hogy az oldal a Google Chrome böngésző az Internet Explorert vagy valami, nem tudom törölni a beállításokat brawserului. Úgy hívják blekko.com.Astept javaslatok és ötletek, hogy megszabaduljon ez a teher!

  Köszönjük!

 25. Iulian - mondta

  Láttam a Windows 10 Technical Preview. Ön mit gondol? Szeretnék egy bemutató és személyes vélemény. Érdemes egy frissítést a Win 8.1? Sorozatban ajándék 7? Merci

  • Ez rendben van, van egy pár frissítések itt-ott, de nem minden 100% kompatibilis a régebbi alkalmazások.
   Erre példa a Sandboxie nem lehet telepíteni.
   Valószínűleg hamarosan készen áll a termelés és persze tudd.

 26. vicces tutorial) boldog lennék, egy .tmp bemutató rólam, és gyakran megjelenik a nyitott C-self.
  Hol van AUTOEXE.BAT? hogyan kell változtatni a helyét, és törölje el nekem szól SF) http://support.microsoft.com/kb/92635

 27. Nea Visine - mondta

  Eh világ obijnuit valóban ad next, next, és készen áll a telepítésre, de nem kell az állami és egy kicsit mit olvas következő

 28. Ionut - mondta

  Egy jó tipp, hogy ne az interneten, és legtöbbször nem az ajánlatokat tűnik, hogy üti Ugrás a legrosszabb esetben csak ki kell választanod egy eszköztár, amely restu programok nem, ahová telepíteni.
  vagy egyéb lépéseket, hogy egy interaktív tűzfal és elolvasható, hogy blokk beállítás, ami azt jelenti, ha valaha is telepíteni akar csatlakozni az internethez nem hagyja őt.

 29. kövér - mondta

  Tud valaki segíteni! Nem tudom, mit csináltam, de elvesztettem ,, "bar Google Eszköztár az Internet Explorer és mit nem fordítás, halott vagyok minden. Én kattintson jobb. és nem aktiválható.
  Köszönjük!.

 30. György - mondta

  Én használni java tutorial arról biztonsági multibit.cred java necesar.ne engedélyezte kicsit suspense SE biztonsági java.un egyéb tárca nélküli java ajánlani?

 31. anisor - mondta

  Érdekelnének azok a programok, amelyeket ön elmondott nekünk és automatikusan "tisztítanak", mivel egyesével nem sokat tudok csinálni

  köszönöm

 32. Lemmy - mondta

  És ne felejtsd el: sokan közületek olyan okostelefonokkal rendelkeznek, amelyek Android-alapúak, nem? tekintve, hogy a Linux rendszeren alapszik, de érdekes módon az asztalon botladozunk a Linuxon, vagy kicsit "lusta vagyok gondolkodni", vagy mások "szorgalmasabb kisagy"

 33. Octavian - mondta

  Cristi ez a program jó [[adware-eltávolító eszköz]] már tesztelték több számítógép és a barátaim voltak ilyen problémák, de adware eltávolító eszközzel megoldani, hogy jobb és nem kell telepíteni, és ne adjon hozzá más programok instaleza .

 34. Calin - mondta

  Howdy. Azt mondtad Cristi, hogy a "barátok / ismerősök", akiket meglátogattál, arra kértek téged, hogy segíts nekik ebben a "problémában". Én személy szerint körülbelül 3-4 éve követlek, mindent tudok, amit a számítógépedről tudok.
  Mutatja, hogy itt tudnia kell feltétlenül mindenki néz a oktatóanyagokat az utóbbi időben. Ez olyan, mint egy felhasználó ABC ismeretek számítógépek.
  Kívánok minden jót!
  PS: Ön is létrehoz egy "opciót" adományozásra, az oldal fenntartására és arra, hogy kinek van lehetősége. Tudom, hogy egyszer már olvastam erről a kérésről, de úgy látom, hogy eddig semmi sem valósult meg.

  • Romániában adományt tartják rossz, ez egyfajta koldul az egyesek szerint.
   Jobb elkerülni adományt.
   Ki akar segíteni ezen az oldalon, csak azért, hogy támogassák azt a baráti kör / tudás / rokonok.
   Az oldalak felhívni az energiát a látogatók száma és a megjegyzéseket hagynak a szentelt.
   Ha úgy találja, hasznos információkért közöljük, szóljon hozzá, és továbbadják a link.
   Ez egyszerű és ingyenes!
   Őszintén értékelem több hozzászólás, mint a tiéd, mint egy adomány.
   Köszönjük!

 35. Adrian Gudus - mondta

  Next Next Finish Sok hogy nem csak azért, mert sietett, gondatlan hanem azért, mert nem értik a nyelvet, és nem értik, miért szoftverek, mint a velük vezetés közben szoftver telepítési lépéseit. A félelem a rom telepítése, hagyjon mindent, és így az alapvető Next Next és Finish

 36. stefan - mondta

  legyünk komolyak .. a linux inkább a szerverekre való. Nekem is van Windows 7 az egyik hdd-n és linux egy másik hdd-n. A lehető legjobban szeretném megtanulni a Linuxot, de amíg el nem sajátítom, addig is használom a Windows-ot, amikor munkám van. Egyenként megtanulom őket a linuxról ...
  pl a linuxon: van rds pppoe 1G. Megcsinálom a ppp0 virtuális táblát, amely egyértelművé teszi az eth0-t ... és 1G-től 300, 400 MB-ig megyek. tehát a ppp0 virtuális kártya korlátozza a sávszélességemet a pppoe kapcsolaton. ha nem lett volna pppoe, nem lenne baj. ugyanazon a hálózati kártyán Windows-on 930 MB / s.
  de ez nem számít nekem otthon.
  Én intereaza nekem nat a linux dhcp szerver, pppoe szerver, mail szerver, konfigurálása iptables beállítása
  Úgy látom, hogy nincs sok olyan oktatóanyag ezekről a témákról, amelyek nagy előnyökkel járnának a video oktatócsoport számára. Tudom, hogy ehhez idő, türelem kell ... sok kutatás, információ, sok bizonyíték. hogy minden a terminálról történik, és ha vesszőt teszel rosszul, az nem működik ....
  Kösz a tutorial.

 37. Mihnea - mondta

  Várakozás megoldásokat találtak más oktatóanyagok! Köszönöm.

 38. Razvan - mondta

  Én feliratkozni magam. Várakozás a jövőben bemutató automatikus tisztítás. Ahogy említettük s ott agresszívabb adware és bosszantó. Az egyik megoldás az lenne, szívesen felszerelt önműködő tisztítást.

 39. Lorendi - mondta

  Szia. Adware Androidra? Nu Antivirus…

 40. Nemes - mondta

  Igen akarnak egy tutorial arról dezistalare

 41. Tomy - mondta

  Azt akarom, hogy távolítsa el a bemutató!

 42. Rares - mondta

  Jobb valami a Linux / Ubuntuban. Ezzel az automatikus programmal elkészítesz egy oktatóprogramot, ez nem zavar, sőt, semmilyen oktatóprogramot nem bánok, nem ez a probléma, akkor viszonylag rövid idő alatt más problémák jelennek meg stb. A webhely létrehozása óta rengeteg oktatóanyag található, amelyek az ablakok optimalizálására / tisztítására stb. Vonatkoznak. Mi az értelme? Jobb valami Android-hirdetések stb. Tisztítása / vírusirtása ... ha szükséges, nem rendelkezem semmivel az Android-szal.

 43. ViorelR - mondta

  Köszönöm, hasznos bemutató, és mi bemutató uninstall.

 44. György - mondta

  Van egy félreértés. Mi a helyzet a uTorrent, aki használja a számítógépet gerereze Bitcoin (persze nem neked) .My fel ködben hírek róla, azt a legkésőbbi változata uTorrent.

  • Marius L. - mondta

   Ha a következő -> Következő -> Elfogadás -> Elfogadás -> samd -> Befejezés megadásával telepítette az utorrent legújabb verzióját, akkor biztosan telepítve van az EpicScale alkalmazás, amely pontosan azt csinálja, amit mondott: a maximális energia felhasználásával litecoin-t generál számítógépének (processzor, videokártya) feldolgozása, ezzel növelve a villanyszámlát.

 45. REMUS - mondta

  ADWCleanert használtam, és nagy nehezen megszabadultam a "vírusoktól"

 46. nagyon jó szoftver automatikusan, hogy megakadályozzák adware unchecky

 47. adrian - mondta

  Krisztus, smarfonurile android, hogyan lehet megszabadulni a bosszantó hirdetéseket?
  Próbáltam egy csomó szempontból, de megpróbáltam reusit.Am Adblock + Adwey, stb, semmi.
  Felhívjuk figyelmét, vettem néhány program fogadások, mert megértjük, hogy nem valósul meg
  A bíróság reclame.Minciuni.Sunt még multe.Poate nekem világosítsa meg. Köszönöm.

  • Costelina - mondta

   de tvr - a nyilvános televízió, amelyet havonta fizetünk (a villanyszámlában) és a nyilvános rádió
   akik a reklámok azt mondják?

 48. Cristian - mondta

  Mit tehetünk, ha eltávolítja mindent Sőt, amit láttam az előadást, kezdőlap módosítása a Google, még ha szoros és nyissa meg újra a böngészőt minden kezdődik a kalózok? Ez történt velem együtt istasturf, vagy úgy, minden az adott oldalon előre, noha a volt google.ro honlapja. Végül sikerült a dolgokat tenni, de nem tudom, hogyan.
  Az volt a baj egy kis program, amely aktív idő a tálcán, védi a nevét keresést. Nem jelenik meg a Programok és szolgáltatások, nem tudom, hogyan lehet megszabadulni tőle. Végül néztem My Computer, Program Files mappába a program telepítését, de egy másik név közé tényleg védeni a futtatható keresés és UNINSTAL fájl csak ott van. Adtam UNINSTAL és sikerült elmenekülnie.

 49. Daniel Radu - mondta

  Hogyan lehet megszabadulni a keresés Protect, akkor is, ha nincs meg a Programok és szolgáltatások, és nem talált Revo Uninstaller?

 50. Augustin - mondta

  Videotutorial Hello, szeretnék, hogy egy honlap egy pár oldalt, és egy oldalt szeretnék tenni egy űrlapot az oldalon, mint akkor, azt kérjük, ha adsz nekem a kódot formájában számomra. Köszönjük

 51. Constantin - mondta

  Helló, mi történik, hogy ne tegye semmit?

 52. Petre - mondta

  Nagyon köszönjük, hogy minden, amit csinál a legkevésbé calculatorului.Te óra ínyencek sokat, és azt mondhatom, sokat tanultam tőled ezen az úton a videotutorialelor.Apreciez nagyon sokan, hogy ossza meg tapasztalatait, amit szerzett sok órányi ül a számítógép előtt hosszú aceasta.Te saját költségére csodálom, és köszönöm a szívem újra.

 53. Costi - mondta

  searches.safehomepage.com
  terrorizálják, én nyit pop-up és asztali, és egy hang MAXIM :)), mint a háború kéne marad pemut PC, szerkesztés html oldalt, tettem videók, mint a YouTube, ahol azt írja vrun Malwa szót, vagy keresés a Google mintegy programok És impidca és minden, amit küldtek, hogy nush, hogy blokkolja Adblock plus :)), ha adsz letölteni valami ilyesmi programot az internetről közvetlenül blokkolt mia (csak a böngésző), és használja a netsh parancsot cmd visszaállítás örökre :)) Én dspera végtelenül
  Sikerült eltávolítani lelassult, hogy csak a cucc, hogy a VAM miau felett maradt mondta, első vagy telepített programok 31 fogalmam sem volt, a 10 perc SIA FACC TEAB Leam dolog az, hogy nem látom, hogy én ment el pcaprins 10 CSAK MIN megszabadulni deel igen, hogyan? Én vírusészlelés, IObit Malwa, IObit uninstaler + Megpróbált nem ismerik egymást

  • Adrian Gudus - mondta

   Ellenőrizze, hogy a webhely utolsó oktatója pontosan erről a témáról szól-e. Elérheti webhelyünk kezdőlapját, és az első „Megelőzés és eszköztár / adware-eltávolító programok” elnevezésű oktatóanyagra van szüksége.

 54. Mihai - mondta

  Cristi helló Nekem van egy probléma, egy bottal verbatim 32 millió gb nem lát PC, de ha adok Rejtett mappa lehetőséget látok a képen, de nem engedi nyitott sal! elég legyen szíves tud nekem segíteni?!?
  köszönöm

 55. György - mondta

  Unecky próbálja tagadni őket automata

 56. Sergiu - mondta

  Nekem van egy probléma, és kétségbeesetten kér segítséget. Használok Chrome és YAMDEX.NET nem kerülheti egyáltalán. Próbáltam minden módszer és iese.Ma nem bolond, mint a pokol. Az alábbiakban néhány kép: http://postimg.org/image/ob7hukxcr/ si http://postimg.org/image/lwo2l7jrx/ Köszönöm!

 57. Jokarul - mondta

  Helló. Úgymond hasonló problémám van. Mivel kemény visszaállítást adtam a telefonnak, és anélkül, hogy az interneten lennék, csak azért, hogy megnézzem a kezdőképernyőt vagy megnézzem :))), hirdetéseket látok a képernyőn. Természetesen "x" sarokpárnával, hogy becsukhassam. De furcsa és anélkül, hogy bármit is tenne, bejön a hirdetésem. Remélem tudsz segíteni nekem ...

 58. ZrAnEc - mondta

  Helló, én beiktatott egy ingyenes, és amint ezek telepítése és néhány adware, hogy sikerült törölni a központ, de sajnos tudom telepíteni egyet, azt még nem töltötte le semmit, és hogy tartsa a böngésző felébredek velük nyíltan telepítve, ez egy kicsit zavaró, tudod semmilyen módon megoldani?

  • ZrAnEc - mondta

   Észrevettem, hogy kikapcsolt böngésző mellett is újra telepíti magát, amikor újraindítom a számítógépet, vagy amikor kikapcsolom, és el kell távolítanom ... de úgy tűnik, hogy másnap hiába jelenik meg újra.

 59. Silviu - mondta

  Szia, telepített egy alkalmazást a telefonon, és megszabadultak egy vírus, ahogy Gemini

  • Adrian Gudus - mondta

   Adjon "gyári alaphelyzetbe állítást"
   Ezt a Beállítások> Biztonsági mentés és visszaállítás> Gyári beállítások menüpontban teheti meg

 60. Silviu - mondta

  Adrian csináltam egy telefon újraindítás és semmi nem tud megszabadulni belőle

 61. És kérdezd ki?

 62. dinu23laur - mondta

  Letöltöttem a netről egy könyvet egy mosógéphez ... és vírusokkal töltöttem fel ... Már nem tudok csatlakozni a hálózathoz, telepítettem egy böngészőt ... és különféle weboldalakat nyit meg számomra ... .. mit tegyek? Köszönöm.

 63. Van egy kereső nevezett smartpuntik és blokkolja az alapértelmezett, és nem tudom, mit tegyek ajutama !!!! pls

 64. Dragos - mondta

  Szia, Catalin! Nekem van, és szükségem van a segítségedre, néhány adware és malware: Riasztó Controller (amit nem tudok még letiltani) com.nb.superuser, com.android.ap.provider, com.android.ad.sprovider, com .android.wiftools, zene szolgáltatót. Add programok máshol (leggyakrabban Hola Launcher, Antivirusuri játékok) Hálás lennék, ha meg tudná mondani, hogyan tudom megoldani ezt a problémát. (Ne menj A gyári) Köszönöm szépen! Üdvözlettel, baby!

 65. Mihai - mondta

  Az adwceanert használom, és automatikusan eltávolítja ezt az egészet ... és minden böngésző visszatér a normális állapotba!

 66. Mihai - mondta

  Adwcleaner

  • AdrianGudus - mondta

   Ne aggódj, mi bemutatott minket egy videó bemutató, megtalálni a keresőmező használatával jobb felső

 67. Holic_Marian98 - mondta

  Ma történt letölteni aiurea egy app store játék és még mindig telepíteni idő szolgált, és egy másikat, és mikor adja meg a boltban játék azt mondja, hogy megérintse a másik, hogy megállt időszolgáltatóként mit kell csinálni Van egy Vonino Ego Qs és a gyökér, mert kingroot

 68. claudia - mondta

  Szia, van egy rossz szokás, hogy descac mindenféle szar LG Android egy ponton azt mondták, hogy én 13 vírusok. Ma kellett maradnom FAA Akkumulátor meglepetés, amikor kinyitottam a kaput nullázása coplet, azon kívül, hogy én nem olyan dokumentum, fotó, telefon napirendjén
  Megjegyzések semmi sem, amikor meg akartam nyitni egy ablakot a neten mondja nekem, hogy van egy hiba, hogy nem tudja menteni vagy megnyitni a szerver nem tudom, mit. Van egy esélyt a telefonnal?

 69. Mihaela - mondta

  kérem, segítsen nekem én kincset, és én disccoveri program vírust k

 70. Laurian - mondta

  Telepítettem egy programot, és azt kaptam néhány bosszantó dolog nem tudja eltávolítani őket. Ez nem érzékeli, mint egy vírus, természetesen. Bementünk a vezérlőpulton távolítsd el, és nem működött az első, majd bementem csökkentett módban, és én el állítólag programot, ő fut a tálcán, és ironikusan, nem tett parancsikont vagy mappát a Program Files, nagyon furcsa. Mit tehetek?

  • Laurian - mondta

   Valójában tette mappát, de amikor megpróbálom törölni azt mondja nekem, hogy a futás egy másik program.

 71. Helló, a nevem Nelu és szeretnék, ha lehetséges, egy alapos bemutató, mint instalaeza Android operációs rendszer egy telefonon, köszönöm

 72. wwdawada - mondta

  miért nem azt mondják, hogy minden, ami elhagyja az ablakok és ott megy minden? w

 73. Claudiu - mondta

  Cristi hello, telepítettem valami, ami zajt felkutatása néha. olyasmi, mint a séta a víz, a természet zajokat dastea és nem tudja, hol ez be. köszönöm

 74. Andrew - mondta

  Cristi Hello!
  Összetörtem a számítógépemet néhány adwer vírussal, vagyis egy olyan programot telepítettem, amelynek soros kulcsa volt egy meglehetősen biztonságos webhelyről, de amely megfertőzött azzal, hogy időről időre beugró hirdetéseket helyezett be. Tegnap szerettem volna telepíteni egy adwer antivírust, és "vírusok nélkül" rábukkantam a webhelyre, ahol "telepítettem" egy programot, amely azonban az adwer vírusok egyszerű csomagja volt! Most asztali, böngészős, bárhol elérhető hirdetéseket kapok! Mutasd meg a macskákat, programozd meg a lányok valós idejű megváltoztatását stb. Kétségbeesett. Az Avast nem mutat semmit, és a Windows Defender sem. Szeretnék egy megfelelő adwer víruskereső programot is, pénz nélkül. Van?

 75. eugolt - mondta

  Helló specialistule. Szeretném letölteni a live CD Linux disztribúció Chrome Slax de mindig blokkolja nem engednek semmilyen letölthető W.10 desktop.Am másik számítógép platform, amely sok munkát .I adott platform és W. Norton Defender. Nem találtak semmit még kérem a Norton időről időre, hogy távolítsa el (a platform), amely bizonytalan ???. Hogy van ez. Köszönöm a választ.

 76. Andrew - mondta

  Oké, vesszük az időt központ, de ha tudod, hogy a nevek, amelyek biztonságosan alkalmazható május conteza?, Vagyis tudom, hogy nincs telepítve az engedélyem nélkül!

 77. Iagaru par - mondta

  szia Kell egy kis segítség Nemrég telepített Microsoft eszköztár, és emellett ő volt telepítve egyes programok központ a kínai ,, Nem találtunk eltávolítást ,,,

 78. Iagaru par - mondta

  Én a Windows 10

 79. florin - mondta

  miam most nemrég a vírussal fertőzött svchost.com PC (C: \ WINDOWS \ svchost.com) és azt kellett formázni a merevlemezt, AMI telepíteni az operációs rendszert, és most már nem probléma ps "húztam egy játék Vírus a neve a játék gta vc nettó (új frissítés 2016). Vírus info: Delphi-a legjobb. Bazd meg az összes többit. Neshta 1.0 Made Fehéroroszországban. Üdvözlettel 2 Tommy Salo. [November-2005] tiéd [Dziadulja Apanas]

 80. iukora - mondta

  tetszik ez a bemutató! Haver, nagy bajom van! Shmoki hirdetések!? Nehéz ...

 81. hihahahahi - mondta

  VideoTutorial kérem, segítsen nekem, amikor akartam telepítem pes2016 minden rendben volt, és akkor látom, hogy ez egy vírus adott törölni, és azt mondja, hogy már törölve van, és nem tudom, mit kell tennie, hogy ott egy 4 vagy 3 egy kínai és restu angol és minden, amit mondani már eltávolított, de úgy tűnik, nem kérjük tud nekem segíteni?

 82. Dann - mondta

  Jó oktatóvideó kaptam magam yeadesktop, és nem kerülheti meg. Kérjük, ha tud segítsen nekem, köszönöm!

 83. Meg tudod csinálni egy bemutató, hogyan fordított yeadesktop?

 84. Mihael - mondta

  Szia, meg tudod mondani, miért nem töröltem azokat a telepített alkalmazásokat? Manuálisan törölöm őket (van néhány 2 alkalmazás, nincs sok). Miután újraindítottam, vannak ... miért?

  válasz

 85. Constantin - mondta

  szia. Nem tudom megmondani, hogy miért nem töröltem, de így tettem (Unlockerrel)

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.