Programok a tiszta és fenntartani a Windows

Ebben a videóban bemutatjuk tuorial ingyenes program, amely képes megszabadulni átmeneti hibák, amelyek nem akadályozzák nekünk semmit, de a Windows vagy más operációs rendszert.

A CCleaner tudjuk eltávolítani startup programok indulnak, és nem tesz semmit, de enni a forrásokat, hogy a számítógép annyira kell indításakor, vagy újraindítás után.

Kívánom, hogy minden a CCleaner eltávolítani programokat vagy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázisban, és azok számára, akik nem jól az angol és román nyelvű támogatást vehet.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (77)

  • egy olyan kezdő, mint én, még azt sem tudta, hogy van ilyen dolog. Használtam, és szemetem volt egy koncert felett. nagyon köszönöm. oktatóanyagokat is készít a hasonló videokártyák illesztőprogramjainak frissítéseiről, mint te

  • Azt akarja, hogy ezt bemutató a járművezetők és a beállítások ATI-AMD, de nem a költségvetés vásárolni az új alkatrészeket.
    Amikor a szponzor fizetni fog tenni szívesen.
    Ez az, amit akarok, hogy több szálat a hardver, sőt szeretnénk, hogy egy osztály a véleménye, de a költségvetés korlátozott.

  • Sal!
    Használtam, és még mindig a CCleaner, de rájöttem, hogy igaz, hogy egy másik program nem ingyenes, és a próbaverzió meglehetősen korlátozott (at 20 nap), a program neve Advanced System Cleaner (Yamicsoft).
    Egy másik program, hogy én találtam érdekes WinXP Manager mind ugyanaz a cég (15 napos próbaverzió), hogy azt a tisztább és a fejlett rendszer ul.Daca lehet, hogy teszteljék, és én WinXP Manager szoftvert és én mondjuk egy vélemény, esetleg egy tutorial a közeljövőben ez a program?

  • Alkalmazzák, de ez WinXP Menedzser Revo Uninstaller nem sok dolgot egy nagyon hasznos mondom, nem lennék nagyon okos :), így azt javasoltam ezt lucru.Mersi, hogy fontolja meg a javaslatot.

  • Costel.
    Először is, nem hasonlíthatja össze a két programot egymással, csak a .TuneUp kapcsán mondhatjuk, hogy ez egy programcsomag, de azt javaslom, hogy ne használják vissza a CCleaner programot, és csak akkor használják, ha szükséges

  • Én CCleanr hosszú ideje, és látom, hogy nagyon hatékonyan és még mindig folyamatosan sal.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.