Programok a tiszta és fenntartani a Windows

Ebben a videóban bemutatjuk tuorial ingyenes program, amely képes megszabadulni átmeneti hibák, amelyek nem akadályozzák nekünk semmit, de a Windows vagy más operációs rendszert.

A CCleaner tudjuk eltávolítani startup programok indulnak, és nem tesz semmit, de enni a forrásokat, hogy a számítógép annyira kell indításakor, vagy újraindítás után.

Kívánom, hogy minden a CCleaner eltávolítani programokat vagy tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázisban, és azok számára, akik nem jól az angol és román nyelvű támogatást vehet.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. ombladon2210 - mondta

  nagyon sok a kezdő, mint én, nem is tudom, hogy vannak olyan ceva.l 've használhatók fel és szemét több mint egy koncert. nagyon köszönöm. útmutatók csinál frissítéseket más videokártya-illesztőprogramok beírt

 2. admin - mondta

  Azt akarja, hogy ezt bemutató a járművezetők és a beállítások ATI-AMD, de nem a költségvetés vásárolni az új alkatrészeket.
  Amikor a szponzor fizetni fog tenni szívesen.
  Ez az, amit akarok, hogy több szálat a hardver, sőt szeretnénk, hogy egy osztály a véleménye, de a költségvetés korlátozott.

 3. Sorin geleriu - mondta

  Míg egy tutorial Pinnacle Studio vagy Ulead Studio?
  Érdekes és célzott konzultáció eddig.

 4. Sal!
  Használtam, és még mindig a CCleaner, de rájöttem, hogy igaz, hogy egy másik program nem ingyenes, és a próbaverzió meglehetősen korlátozott (at 20 nap), a program neve Advanced System Cleaner (Yamicsoft).
  Egy másik program, hogy én találtam érdekes WinXP Manager mind ugyanaz a cég (15 napos próbaverzió), hogy azt a tisztább és a fejlett rendszer ul.Daca lehet, hogy teszteljék, és én WinXP Manager szoftvert és én mondjuk egy vélemény, esetleg egy tutorial a közeljövőben ez a program?

 5. admin - mondta

  Köszönöm a javaslatot, azt hiszem, én megteszem.
  Azt tervezték, hogy egy sor tutorials a tisztító rendszer, és ha azt szeretnénk, egy jó program, tisztítására és eltávolítására der (kéz a kézben), javasoljuk Revo Uninstaller:https://www.videotutorial.ro/?p=267

 6. Alkalmazzák, de ez WinXP Menedzser Revo Uninstaller nem sok dolgot egy nagyon hasznos mondom, nem lennék nagyon okos :), így azt javasoltam ezt lucru.Mersi, hogy fontolja meg a javaslatot.

 7. Costel - mondta

  TuneUp Utilites jobb, mint CCleaner?

 8. Costel.
  Először is nem lehet összehasonlítani a két program együtt, de kb. TuneUp lehet mondani, hogy a programcsomag azt ajánlom, de ne élj vissza a CCleaner, és azt csak szükség esetén

 9. danezu - mondta

  Én CCleanr hosszú ideje, és látom, hogy nagyon hatékonyan és folyamatosan sal.

 10. danezu - mondta

  Én CCleanr hosszú ideje, és látom, hogy nagyon hatékonyan és még mindig folyamatosan sal.

 11. danezu - mondta

  SCz dupla post :)) mia hiba történt az oldalon, és végül .. :))

 12. boby_admin - mondta

  Az én véleményem nem túlzásba CCleaner, és ez csak akkor, ha szükséges

 13. danezu - mondta

  Nem boby exagerz ne használja, ha időre van szüksége, hogy megpróbál valami a PC-eltávolítás, telepítés, stb ... és azt hiszem, tart :).

 14. Tudtam, hogy ezek a programok már telepítve PC mindig is nagyon hasznos, mert van gramazimea de főleg használok CCleaner egy jó tutorial kezdőknek bravo 10 FFFF +

 15. ^^^ gabytzu - mondta

  Nekem van egy probléma a letöltött videó a uTorrent programmal ... amikor kinyitom, amikor én vagyok a hiba send / don 't send, mit tanácsot adni? Ezt videotutorial foglalkozó valami mást, és nem tudok írt is, de kérem, segítsen nekem! minden tekintetben a munka

 16. danezu - mondta

  @ Gabytzu ^ ^ ^:
  Próbáld ki ezt nem tudom, hogy jobb, ha megy, hogy egy próbát.
  Jobb klikk a Sajátgép> illemszabályok akkor Speciális fülre ott kattintson a gombra, majd jelölje hibajelentés letiltásáról hibajelentést, majd kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz és az OK gombra.

 17. @^^^ gabytzu: Próbálja meg megváltoztatni codecurila, látni, hogy van egy tudnivalókat kodekek, és mit mondott Danezu jó, de nem oldja meg a problémát, de ami akkor eltűnik örökre hiba és a jövőbeli hibákat.
  https://www.videotutorial.ro/?p=516

 18. Cipriano - mondta

  szuper ezen az oldalon!

 19. daniel - mondta

  Buna.Nu a program, vagy nem tudom, milyen programot eltávolítani a vírusokat a számítógép teljesen? Tudom is akarok egyet, hogy újra mindent ... hívja is place.Eu windowsu egy erősebb PC Pentium modell 5! Kérjük contacteazama és van valami spunemki a programot! plz :))

 20. Adrian - mondta

  @daniel: Próbálja Avira vagy AVG Free Edition ingyenes mindkét történt tutorial! Írja fel a keresést, és adja meg a megfelelő Avira vagy AVG, és megtalálni őket!

 21. haosss - mondta

  bv igazán érdekes bemutató ....
  a hallott CCleaner de megpróbáltam ....
  ez tényleg hasznos .....
  10 +

 22. Florian - mondta

  CCleaner egy hasznos, egyszerű és könnyen használható, köszönöm a útmutatást és oktató, hogy néz. Tiszteletem az öné

 23. Lucian - mondta

  multzumesc mennyit nagyon hasznos

 24. laura - mondta

  2 már antirus.Am programokat telepíteni Avast és Avira, és mit

 25. laura - mondta

  valamint az EK

 26. Én még nem hallottam ezt a programot ... Gratulálok!, Én sokat segített

 27. webdan - mondta

  Igen, nagyon jó ez a program, de nem minden esetben eficient.Ccleaner oldalon sokat segített, de én adtam fel, mert volt, hogy büntetik a fele a fizetés miatt neki, és én és colegu-miu.Ce történt velem, jellege miatt a szakma, mentünk és nem szolgáltatást egy pékség cég ucat fogytán volt az idő, úgy döntöttem, hogy nem törli az ideiglenes fájlokat a PC-kézi, telepítettem CCleaner , és azt, hogy mikor megy rulat.Bun hallja agitáció "nem találja oldalt számviteli net, nem találja, hogy nem tudja meg, hogy ... nem működik ... számviteli szoftver." Amikor elmentem, és Megnéztem, valóban a PC futok CCleaner a nustiu törölte a rendszerleíró adatbázis beállításait, és nem lesz program számláló, és megtörölte vele nustiu, hogy jelentős nettó oldalt (nem tedd "kedvencek "). Hai mivel törlődnek a gróf de nehézkes programot configurat.Cu keményen oldotta meg a problémákat, majd a CCleaner ...

  • axelluny - mondta

   Észrevettem, hogy a konfigurációtól függően és kemény, a program működni diferit.In mondta, ha lehet, hogy jártak legalább CCleaner beállításait, és parancsikonokat, hogy a setrs és lehetséges (ha nem hozzá a kedvencekhez) . 's posibil.De Azt is észrevettem, hogy ha meg a véglegesen töröl fájlokat 3 5 ... .. lépéseket befolyásolhatja annak integritását a hardver a lehető legrövidebb timp.Stergerea szabad terület potenciálisan daunatoare.E jól ut.cam a alapértelmezett beállítások ptr akik novici.Ptr azok a tudást emelkedettebb javasoljuk a programot, hogy azt hiszem, hogy bizonyítja up.si dallam bizonyos Yamicsoft Ablakok 7.Manager v1.1.6 (mint a neve is mutatja nem tudom, ha a funkció xp ), persze, ha van türelme tanulni ptr.

 28. webdan - mondta

  Tosusi CCleaner egy hiba.Daca ezen az oldalon található egy mappában ideiglenes fájlokat, és találkozik egy fájlt, hogy nem tudja eltávolítani, elhagyni [nem törli a többi mappák és fájlok a mappa forgó]. Alkalmazás nem kialszik, de mint mondtam, ha találkozik a fájlt, hogy nem tudja eltávolítani, elhagyni mappa "apa", és adja át a többi "apa" Fájlok és mappák temporare.Am történt velem többször is, még akkor is Nem ma ... Nézzük fürdőszoba

 29. webdan - mondta

  Nézzük tisztázni valamit ului.Daca karbantartása és tisztítása windows windows-xp és szeretne megszabadulni az ideiglenes mappák és fájlok (cookie-kat, fájlok Másolókészülékek stb), akkor tiszta manual.Nu kötelező, nem standard használatát számítógépen, akkor csak a "higiénia" A pc.Am teljesülnek, számítógépek voltak elfoglalva gb 2 3-nuna ezt a fájltípust, ami azt jelenti, a memória elfoglalt degeaba.Eu törli "temporarele" kézikönyvet, hogy a vitorla Számítógép és törlése "temporarele" kiválasztása, és törölje őket teljesen bizonyos locatii.Un segédprogram, amely segít nekem sokat, amikor tiszta a számítógép "Unlocker részt," aki letiltja az ideiglenes tulajdona sterse.Temporarele nem általában rejtett fájlok és mappák, és alá kell írnia, hogy látható legyen a Vezérlőpult -> Mappa beállításai -> kattintson a "View" menüre, és válassza ki a rádió gombra a "Rejtett fájlok és mappák." kattintson az "OK".
  1: megyek a Sajátgép -> Kapcsolódás a partíciót, ahol telepített Windows;
  2: megyek "Documents and Settings";
  3: hozzáférés felhasználó mappát principal.Adica mappa nevét, hogy be van jelentkezve windows.Este általában található mappák között "minden felhasználó", és "az alapértelmezett felhasználó";
  4 Én meg a mappát "cookie"-k az összes tartalmat törölni kívül a "index.dat"
  5 Én meg a mappát "Local Settings", akkor menj, és törölje az összes tartalmát az összes mappát "Temporary Internet Files" (azt a mappát, amelyben több "befogadni" és a vírusok), "Temp", "History" mellett a "index. tekintettel ", hogy az ügyben;
  6 Én meg a mappát "C: \ windows" (a mappát, ahol telepítettem az operációs rendszer), akkor keresse meg a mappát "Temp", és törölje annak tartalmát.
  Miután tettem mindezt, és csak utána CCleaner, de nem minden timpul.Asa Mint írtam, nem kötelező megtenni, de én szoktam, amikor azt kell dolgozni calculator.Iar megy gyorsabban a "Total Commander" oldalon.

 30. Büdös - mondta

  Telepítettem, és adok a könyvet kattintson az ikonra állványra 5 másodperc bezárja NUJ vissza, és akkor mi van? ha tudsz segíteni, hogy várjak

 31. Helló, nagyon érdekes! , Mit gondolsz a Advanced System Care Pro (engedéllyel)? Találom nagyon érdekes és hasznos, lehet, hogy a bemutató a beállítás (beállítás) több segédprogramok, amelyek hasznosak, és azt hiszem, segít a megfelelő működéséhez a PC - telek, nagyon érdekes szőr "Smart Ram", "Smart Defrag ". "Disk Cliner", "Internet Booster", "System Backup" az, akkor meg (program), ha ennek "fenntartani a Windows", "Diagnózis rendszer", töredezettségmentesítés, akkor megáll, és elkezd programokat, alkalmazásokat "Startup Manager" és így nagyon jó oktató, amit csinál!

  • Adrian - mondta

   ploe: Hello, nagyon érdekes! , Mit gondolsz a Advanced System Care Pro (engedéllyel)? Találom nagyon érdekes és hasznos, lehet, hogy a bemutató a beállítás (beállítás) több segédprogramok, amelyek hasznosak, és azt hiszem, segít a megfelelő működéséhez a PC - telek, nagyon érdekes szőr "Smart Ram", "Smart Defrag ". "Disk Cliner", "Internet Booster", "System Backup" az, akkor meg (program), ha ennek "fenntartani a Windows", "Diagnózis rendszer", töredezettségmentesítés, akkor megáll, és elkezd programokat, alkalmazásokat "Startup Manager" és így nagyon jó oktató, amit csinál!

   Az oktató az Ashampoo Win Optimizer rázendít és néztél?

   Meg lehet nézni itt:

   Tune Up Tutorial click ITT
   Tutorial Ashampoo Win Optimizer kattintson ITT
   Revo Uninstaller Tutorial egyik, hogy sok más egyéb funkció a számítógép tisztítás egy nagyszerű program, Kijelentem ismét nélküle, mert lam található meg lehet nézni, kattintson ITT

   Ön is érdekelt a bemutató kattintson a Tweak UI ITT
   Windows XP vagy bemutató beállítások gombra ITT
   és optimalizálja a Windows Vista kattintson ITT

   Egy másik alkalommal használat Keresés a jobb felső sarokban, ahol azt mondja: "keresni a videotutorial.ro", írja oda: optimalizálás, vagy egy szó, vagy 2 suviectul törődsz te, és ha belépünk oktatóanyagok a téma akkor biztosan talál váltakozik a szavak között A tiltakozások Például, ha keres valamit, mint a "Jobbá tenni Windows", ha kiderül, hogy nem írni "windows optimalizálás", vagy "hogyan optimalizálja a Windows" vagy csak "optimalizálás" vagy a "javulás windows" vagy "operációs rendszerek fejlesztése", és így tovább ... így nem a keresés a google, gondolj, hogyan lehetne leírni, hogy mit szeretne csinálni, és próbáljon más szavakkal ...

  • Francisc - mondta

   ploe: Hello, nagyon érdekes! , Mit gondolsz a Advanced System Care Pro (engedéllyel)? Találom nagyon érdekes és hasznos, lehet, hogy a bemutató a beállítás (beállítás) több segédprogramok, amelyek hasznosak, és azt hiszem, segít a megfelelő működéséhez a PC - telek, nagyon érdekes szőr "Smart Ram", "Smart Defrag ". "Disk Cliner", "Internet Booster", "System Backup" az, akkor meg (program), ha ennek "fenntartani a Windows", "Diagnózis rendszer", töredezettségmentesítés, akkor megáll, és elkezd programokat, alkalmazásokat "Startup Manager" és így nagyon jó oktató, amit csinál! (Idéz me)

   Ne vegye mindenféle ajánlatokkal. Nem olyan jó, mint amilyennek látszik, és ez dicséretes. Ha azt szeretné, valami jó, mint Adrian azt mondta, válasszon az ajánlatok itt bemutatott videotutoriale. Én sokkal jobb, és ha azt szeretnénk, valami mást (bár nem értem, miért), akik a Google-on. Csak légy nagyon óvatos, hogy minden vizsgálat ilyen programok károsíthatja az operációs rendszert.

 32. ionel27ro - mondta

  és azt szeretném tudni, ha CCleaner registry mechanic.il jobb, mint egy darabig, és vagyok elégedve

 33. Francisc - mondta

  CCleaner kevésbé bonyolult, sok modult. De én, mint több, mint Registry Mechanic, és a hiányzó töredezettségmentesítés modul helyettesített Defraggler az azonos gyártótól.
  De ha az operációs rendszer jól működik, és már elégedett Registry Mechanic, akkor azt tanácsolom, ne változtassa meg. Célszerű, hogy a változó ezeket a programokat. Ha nem megköszönte a megéri kipróbálni CCleaner + Defraggler.

 34. ionel27ro - mondta

  Köszönöm sfat.o figyelembe venni azt

 35. Bulgac - mondta

  nagyon kemény, nagyon sokat segített nekem, eddig nem sok haszna van, annak ellenére, hogy volt.

 36. Viorel Culbeciu - mondta

  Nekem van egy nagy probléma, ha a calc.Se block játékok és foglalkozom a hiba lép fel JAVA.Va kérem, segítsen nekem.

  • Francisc - mondta

   Viorel Culbeciu: Van egy nagy probléma, ha a calc.Se block játékok és foglalkozom a hiba lép fel JAVA.Va kérem, segítsen nekem. Idéz nekem

   1) Milyen hiba? Mit jelent, mondd meg velünk, vagy szeretne kitalálni?
   2) a közelmúltban frissített (a 2 hete) Java?
   3) Ellenőrizze a Windows Feladatkezelő, ha van egy svchost.exe, hogy a CPU-t közel 100%-a (> 80%), tekintettel arra, hogy nincs futó programból.
   4) Mindenesetre egy ellenőrzést (a teljes scan) a Dr.Web CureIt! 5.00.10. Távolítsa el az összes fertőzés találni (persze, ha van).
   Több El sem tudom mondani, hogy milyen hosszú fogalmam sincs, mit ad Java hiba, ha bizonyos, hogy pontosan milyen játékok (on-line, vagy a PC-n), stb. Igen, és további részleteket.

 37. Viorel Culbeciu - mondta

  Thanks ptr. segíteni, de gondolom, hogy ez a probléma CCleaner.Eu használja majdnem egy évig, én meg törölni 7 lépéseket, és nem volt probléma, amíg acum.Il használható acelesi beállításokkal majd.

 38. Viorel Culbeciu - mondta

  Ez a dolog mindig úgy tűnik, hogy nekem, és én megszakítja a játék.---
  # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
  #
  # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x00000000, pid=3952, tid=2252
  #
  # JRE version: 6.0_18-b07
  # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (16.0-b13 mixed mode, sharing windows-x86 )
  # Problematic frame:
  # C 0x00000000
  #
  # If you would like to submit a bug report, please visit:
  # http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
  # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
  # See problematic frame for where to report the bug.
  #

  --------------- T H R E A D ---------------

  Current thread (0x032f4400): JavaThread "AWT-Windows" daemon [_thread_in_native, id=2252, stack(0x00980000,0x00a80000)]

  siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000000

  Registers:
  EAX=0x03baddd0, EBX=0x7c81127a, ECX=0x02d36a00, EDX=0x00000201
  ESP=0x00a7f854, EBP=0x00000000, ESI=0x033284d0, EDI=0x033284d0
  EIP=0x00000000, EFLAGS=0x00010246

  Top of Stack: (sp=0x00a7f854)
  0x00a7f854: 6d06f7a9 00000201 00000001 01ae0042
  0x00a7f864: 02d36a00 6d06a1b2 033284d0 00000000
  0x00a7f874: 00009808 02d36a00 6d076baa 033284d0
  0x00a7f884: 00000000 00a7f958 000c0562 00a7f8f0
  0x00a7f894: 00000000 00000001 7e4188da 00000000
  0x00a7f8a4: 032f4510 00000000 00a7f8a0 6d06d490
  0x00a7f8b4: 00a7f8e4 00a7f8e4 6d0be918 00000000
  0x00a7f8c4: 6d06d4eb 00009808 00000000 033284d0

  Instructions: (pc=0x00000000)
  0xfffffff0:

  Stack: [0x00980000,0x00a80000], sp=0x00a7f854, free space=3fe00a7f388k
  Java frames: (J=compiled Java code, j=interpreted, Vv=VM code)
  j sun.awt.windows.WToolkit.eventLoop()V+0
  j sun.awt.windows.WToolkit.run()V+77
  v ~StubRoutines::call_stub

  --------------- P R O C E S S ---------------

  Java Threads: ( => current thread )
  0x03d99400 JavaThread "Thread-15" [_thread_blocked, id=3328, stack(0x040c0000,0x04110000)]
  0x03ba0c00 JavaThread "Thread-14" [_thread_blocked, id=1892, stack(0x04070000,0x040c0000)]
  0x03cc0400 JavaThread "Thread-13" [_thread_blocked, id=452, stack(0x04020000,0x04070000)]
  0x03bad400 JavaThread "Thread-12" [_thread_blocked, id=3764, stack(0x03fd0000,0x04020000)]
  0x034ed400 JavaThread "Thread-11" [_thread_blocked, id=2444, stack(0x03f80000,0x03fd0000)]
  0x03327800 JavaThread "thread applet-com.yahoo.games.client.spades.SpadesApplet-1" [_thread_blocked, id=2440, stack(0x03a90000,0x03ae0000)]
  0x0330dc00 JavaThread "AWT-EventQueue-2" [_thread_in_native, id=2592, stack(0x03a40000,0x03a90000)]
  0x032fdc00 JavaThread "Applet 4 LiveConnect Worker Thread" [_thread_blocked, id=192, stack(0x03640000,0x03690000)]
  0x0330b800 JavaThread "Browser Side Object Cleanup Thread" [_thread_blocked, id=2192, stack(0x039f0000,0x03a40000)]
  0x03305000 JavaThread "Windows Tray Icon Thread" [_thread_in_native, id=2552, stack(0x03730000,0x03780000)]
  0x03303c00 JavaThread "CacheCleanUpThread" daemon [_thread_blocked, id=2196, stack(0x03690000,0x036e0000)]
  0x032ff000 JavaThread "CacheMemoryCleanUpThread" daemon [_thread_blocked, id=3588, stack(0x036e0000,0x03730000)]
  0x032f7800 JavaThread "Java Plug-In Heartbeat Thread" [_thread_blocked, id=2692, stack(0x035f0000,0x03640000)]
  0x032f5c00 JavaThread "AWT-EventQueue-0" [_thread_blocked, id=1604, stack(0x035a0000,0x035f0000)]
  =>0x032f4400 JavaThread "AWT-Windows" daemon [_thread_in_native, id=2252, stack(0x00980000,0x00a80000)]
  0x02d5f800 JavaThread "AWT-Shutdown" [_thread_blocked, id=3980, stack(0x034f0000,0x03540000)]
  0x02d5e800 JavaThread "Java2D Disposer" daemon [_thread_blocked, id=1184, stack(0x032a0000,0x032f0000)]
  0x02cdc800 JavaThread "Java Plug-In Pipe Worker Thread (Client-Side)" daemon [_thread_in_native, id=3600, stack(0x03250000,0x032a0000)]
  0x02caf800 JavaThread "Timer-0" [_thread_blocked, id=2612, stack(0x031b0000,0x03200000)]
  0x02cdd400 JavaThread "traceMsgQueueThread" daemon [_thread_blocked, id=2320, stack(0x03160000,0x031b0000)]
  0x02c8f000 JavaThread "Low Memory Detector" daemon [_thread_blocked, id=868, stack(0x02f40000,0x02f90000)]
  0x02c88800 JavaThread "CompilerThread0" daemon [_thread_blocked, id=1232, stack(0x02ef0000,0x02f40000)]
  0x02c87000 JavaThread "Attach Listener" daemon [_thread_blocked, id=3812, stack(0x02ea0000,0x02ef0000)]
  0x02c85c00 JavaThread "Signal Dispatcher" daemon [_thread_blocked, id=3948, stack(0x02e50000,0x02ea0000)]
  0x02c81400 JavaThread "Finalizer" daemon [_thread_blocked, id=3516, stack(0x02e00000,0x02e50000)]
  0x02c7c800 JavaThread "Reference Handler" daemon [_thread_blocked, id=2856, stack(0x02db0000,0x02e00000)]
  0x00887c00 JavaThread "main" [_thread_blocked, id=1560, stack(0x00910000,0x00960000)]

  Other Threads:
  0x02c7b400 VMThread [stack: 0x02d60000,0x02db0000] [id=2052]
  0x02ca2400 WatcherThread [stack: 0x02f90000,0x02fe0000] [id=2176]

  VM state:not at safepoint (normal execution)

  VM Mutex/Monitor currently owned by a thread: None

  Heap
  def new generation total 13952K, used 12404K [0x22990000, 0x238b0000, 0x25430000)
  eden space 12416K, 94% used [0x22990000, 0x234f9760, 0x235b0000)
  from space 1536K, 46% used [0x23730000, 0x237e3a60, 0x238b0000)
  to space 1536K, 0% used [0x235b0000, 0x235b0000, 0x23730000)
  tenured generation total 30828K, used 24829K [0x25430000, 0x2724b000, 0x2a990000)
  the space 30828K, 80% used [0x25430000, 0x26c6f5a0, 0x26c6f600, 0x2724b000)
  compacting perm gen total 12288K, used 3263K [0x2a990000, 0x2b590000, 0x2e990000)
  the space 12288K, 26% used [0x2a990000, 0x2acbfdf8, 0x2acbfe00, 0x2b590000)
  ro space 10240K, 51% used [0x2e990000, 0x2eeb7b58, 0x2eeb7c00, 0x2f390000)
  rw space 12288K, 54% used [0x2f390000, 0x2fa24ce0, 0x2fa24e00, 0x2ff90000)

  Dynamic libraries:
  0x00400000 - 0x00424000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe
  0x7c900000 - 0x7c9b2000 C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll
  0x7c800000 - 0x7c8f6000 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
  0x77dd0000 - 0x77e6b000 C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll
  0x77e70000 - 0x77f02000 C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll
  0x77fe0000 - 0x77ff1000 C:\WINDOWS\system32\Secur32.dll
  0x5cb70000 - 0x5cb96000 C:\WINDOWS\system32\ShimEng.dll
  0x71590000 - 0x71609000 C:\WINDOWS\AppPatch\AcLayers.DLL
  0x7e410000 - 0x7e4a1000 C:\WINDOWS\system32\USER32.dll
  0x77f10000 - 0x77f59000 C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll
  0x7c9c0000 - 0x7d1d7000 C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll
  0x77c10000 - 0x77c68000 C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll
  0x77f60000 - 0x77fd6000 C:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll
  0x774e0000 - 0x7761d000 C:\WINDOWS\system32\ole32.dll
  0x769c0000 - 0x76a74000 C:\WINDOWS\system32\USERENV.dll
  0x73000000 - 0x73026000 C:\WINDOWS\system32\WINSPOOL.DRV
  0x76390000 - 0x763ad000 C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL
  0x773d0000 - 0x774d3000 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.5512_x-ww_35d4ce83\comctl32.dll
  0x7c340000 - 0x7c396000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\msvcr71.dll
  0x6d800000 - 0x6da97000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\client\jvm.dll
  0x76b40000 - 0x76b6d000 C:\WINDOWS\system32\WINMM.dll
  0x6d7b0000 - 0x6d7bc000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\verify.dll
  0x6d330000 - 0x6d34f000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.dll
  0x6d000000 - 0x6d14a000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\awt.dll
  0x6d290000 - 0x6d298000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\hpi.dll
  0x76bf0000 - 0x76bfb000 C:\WINDOWS\system32\PSAPI.DLL
  0x5ad70000 - 0x5ada8000 C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll
  0x6d7f0000 - 0x6d7ff000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\zip.dll
  0x6d430000 - 0x6d436000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2native.dll
  0x6d1d0000 - 0x6d1e3000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\deploy.dll
  0x77a80000 - 0x77b15000 C:\WINDOWS\system32\CRYPT32.dll
  0x77b20000 - 0x77b32000 C:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll
  0x77120000 - 0x771ab000 C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll
  0x3d930000 - 0x3da16000 C:\WINDOWS\system32\WININET.dll
  0x00ae0000 - 0x00ae9000 C:\WINDOWS\system32\Normaliz.dll
  0x78130000 - 0x78262000 C:\WINDOWS\system32\urlmon.dll
  0x3dfd0000 - 0x3e1b8000 C:\WINDOWS\system32\iertutil.dll
  0x6d6b0000 - 0x6d6f3000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\regutils.dll
  0x77c00000 - 0x77c08000 C:\WINDOWS\system32\VERSION.dll
  0x6d610000 - 0x6d623000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\net.dll
  0x71ab0000 - 0x71ac7000 C:\WINDOWS\system32\WS2_32.dll
  0x71aa0000 - 0x71aa8000 C:\WINDOWS\system32\WS2HELP.dll
  0x6d630000 - 0x6d639000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\nio.dll
  0x74720000 - 0x7476c000 C:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll
  0x77b40000 - 0x77b62000 C:\WINDOWS\system32\apphelp.dll
  0x755c0000 - 0x755ee000 C:\WINDOWS\system32\msctfime.ime
  0x6d230000 - 0x6d284000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\fontmanager.dll
  0x71a50000 - 0x71a8f000 C:\WINDOWS\System32\mswsock.dll
  0x76f20000 - 0x76f47000 C:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll
  0x76d60000 - 0x76d79000 C:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll
  0x76fb0000 - 0x76fb8000 C:\WINDOWS\System32\winrnr.dll
  0x76f60000 - 0x76f8c000 C:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll
  0x68000000 - 0x68036000 C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll
  0x662b0000 - 0x66308000 C:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll
  0x71a90000 - 0x71a98000 C:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll
  0x76fc0000 - 0x76fc6000 C:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll
  0x60300000 - 0x60307000 C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\idle.dll

  VM Arguments:
  jvm_args: -D__jvm_launched=5544677106 -Xbootclasspath/a:C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\deploy.jar;C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\javaws.jar;C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\plugin.jar -Dsun.awt.warmup=true
  java_command: sun.plugin2.main.client.PluginMain write_pipe_name=jpi2_pid4076_pipe8,read_pipe_name=jpi2_pid4076_pipe7
  Launcher Type: SUN_STANDARD

  Environment Variables:
  PATH=C:\Program Files\Internet Explorer;;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;;C:\PROGRA~1\COMMON~1\MUVEET~130625
  USERNAME=pc
  OS=Windows_NT
  PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 15 Model 4 Stepping 9, GenuineIntel

  --------------- S Y S T E M ---------------

  OS: Windows XP Build 2600 Service Pack 3

  CPU:total 1 (1 cores per cpu, 1 threads per core) family 15 model 4 stepping 9, cmov, cx8, fxsr, mmx, sse, sse2, sse3

  Memory: 4k page, physical 523504k(62192k free), swap 1279100k(737240k free)

  vm_info: Java HotSpot(TM) Client VM (16.0-b13) for windows-x86 JRE (1.6.0_18-b07), built on Dec 17 2009 13:35:55 by "java_re" with MS VC++ 7.1 (VS2003)

  time: Wed Feb 24 11:05:01 2010
  elapsed time: 3599 seconds

  • Öcsi - mondta

   Fol

   Viorel Culbeciu: Ez a dolog, mindig úgy tűnik, hogy nekem, és én megszakítja a játék.—# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:## EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0×00000000, pid=3952, tid=2252## JRE version: 6.0_18-b07# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (16.0-b13 mixed mode, sharing windows-x86 )# Problematic frame:# C 0×00000000## If you would like to submit a bug report, please visit:# http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.# See problematic frame for where to report the bug.#————— T H R E A D —————Current thread (0×032f4400): JavaThread “AWT-Windows” daemon [_thread_in_native, id=2252, stack(0x00980000,0x00a80000)]siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0×00000000Registers:EAX=0×03baddd0, EBX=0×7c81127a, ECX=0×02d36a00, EDX=0×00000201ESP=0×00a7f854, EBP=0×00000000, ESI=0×033284d0, EDI=0×033284d0EIP=0×00000000, EFLAGS=0×00010246Top of Stack: (sp=0×00a7f854)0×00a7f854: 6d06f7a9 00000201 00000001 01ae00420×00a7f864: 02d36a00 6d06a1b2 033284d0 000000000×00a7f874: 00009808 02d36a00 6d076baa 033284d00×00a7f884: 00000000 00a7f958 000c0562 00a7f8f00×00a7f894: 00000000 00000001 7e4188da 000000000×00a7f8a4: 032f4510 00000000 00a7f8a0 6d06d4900×00a7f8b4: 00a7f8e4 00a7f8e4 6d0be918 000000000×00a7f8c4: 6d06d4eb 00009808 00000000 033284d0 Instructions: (pc=0×00000000)0xfffffff0: Stack: [0x00980000,0x00a80000], sp=0×00a7f854, free space=3fe00a7f388kJava frames: (J=compiled Java code, j=interpreted, Vv=VM code)j sun.awt.windows.WToolkit.eventLoop()V+0j sun.awt.windows.WToolkit.run()V+77v ~StubRoutines::call_stub————— P R O C E S S —————Java Threads: ( => current thread )0×03d99400 JavaThread “Thread-15″ [_thread_blocked, id=3328, stack(0x040c0000,0x04110000)]0×03ba0c00 JavaThread “Thread-14″ [_thread_blocked, id=1892, stack(0x04070000,0x040c0000)]0×03cc0400 JavaThread “Thread-13″ [_thread_blocked, id=452, stack(0x04020000,0x04070000)]0×03bad400 JavaThread “Thread-12″ [_thread_blocked, id=3764, stack(0x03fd0000,0x04020000)]0×034ed400 JavaThread “Thread-11″ [_thread_blocked, id=2444, stack(0x03f80000,0x03fd0000)]0×03327800 JavaThread “thread applet-com.yahoo.games.client.spades.SpadesApplet-1″ [_thread_blocked, id=2440, stack(0x03a90000,0x03ae0000)]0×0330dc00 JavaThread “AWT-EventQueue-2″ [_thread_in_native, id=2592, stack(0x03a40000,0x03a90000)]0×032fdc00 JavaThread “Applet 4 LiveConnect Worker Thread” [_thread_blocked, id=192, stack(0x03640000,0x03690000)]0×0330b800 JavaThread “Browser Side Object Cleanup Thread” [_thread_blocked, id=2192, stack(0x039f0000,0x03a40000)]0×03305000 JavaThread “Windows Tray Icon Thread” [_thread_in_native, id=2552, stack(0x03730000,0x03780000)]0×03303c00 JavaThread “CacheCleanUpThread” daemon [_thread_blocked, id=2196, stack(0x03690000,0x036e0000)]0×032ff000 JavaThread “CacheMemoryCleanUpThread” daemon [_thread_blocked, id=3588, stack(0x036e0000,0x03730000)]0×032f7800 JavaThread “Java Plug-In Heartbeat Thread” [_thread_blocked, id=2692, stack(0x035f0000,0x03640000)]0×032f5c00 JavaThread “AWT-EventQueue-0″ [_thread_blocked, id=1604, stack(0x035a0000,0x035f0000)]=>0×032f4400 JavaThread “AWT-Windows” daemon [_thread_in_native, id=2252, stack(0x00980000,0x00a80000)]0×02d5f800 JavaThread “AWT-Shutdown” [_thread_blocked, id=3980, stack(0x034f0000,0x03540000)]0×02d5e800 JavaThread “Java2D Disposer” daemon [_thread_blocked, id=1184, stack(0x032a0000,0x032f0000)]0×02cdc800 JavaThread “Java Plug-In Pipe Worker Thread (Client-Side)” daemon [_thread_in_native, id=3600, stack(0x03250000,0x032a0000)]0×02caf800 JavaThread “Timer-0″ [_thread_blocked, id=2612, stack(0x031b0000,0x03200000)]0×02cdd400 JavaThread “traceMsgQueueThread” daemon [_thread_blocked, id=2320, stack(0x03160000,0x031b0000)]0×02c8f000 JavaThread “Low Memory Detector” daemon [_thread_blocked, id=868, stack(0x02f40000,0x02f90000)]0×02c88800 JavaThread “CompilerThread0″ daemon [_thread_blocked, id=1232, stack(0x02ef0000,0x02f40000)]0×02c87000 JavaThread “Attach Listener” daemon [_thread_blocked, id=3812, stack(0x02ea0000,0x02ef0000)]0×02c85c00 JavaThread “Signal Dispatcher” daemon [_thread_blocked, id=3948, stack(0x02e50000,0x02ea0000)]0×02c81400 JavaThread “Finalizer” daemon [_thread_blocked, id=3516, stack(0x02e00000,0x02e50000)]0×02c7c800 JavaThread “Reference Handler” daemon [_thread_blocked, id=2856, stack(0x02db0000,0x02e00000)]0×00887c00 JavaThread “main” [_thread_blocked, id=1560, stack(0x00910000,0x00960000)]Other Threads:0×02c7b400 VMThread [stack: 0x02d60000,0x02db0000] [id=2052]0×02ca2400 WatcherThread [stack: 0x02f90000,0x02fe0000] [id=2176]VM state:not at safepoint (normal execution)VM Mutex/Monitor currently owned by a thread: NoneHeapdef new generation total 13952K, used 12404K [0×22990000, 0×238b0000, 0×25430000)eden space 12416K, 94% used [0×22990000, 0×234f9760, 0×235b0000)from space 1536K, 46% used [0×23730000, 0×237e3a60, 0×238b0000)to space 1536K, 0% used [0×235b0000, 0×235b0000, 0×23730000)tenured generation total 30828K, used 24829K [0×25430000, 0×2724b000, 0×2a990000)the space 30828K, 80% used [0×25430000, 0×26c6f5a0, 0×26c6f600, 0×2724b000)compacting perm gen total 12288K, used 3263K [0×2a990000, 0×2b590000, 0×2e990000)the space 12288K, 26% used [0×2a990000, 0×2acbfdf8, 0×2acbfe00, 0×2b590000)ro space 10240K, 51% used [0×2e990000, 0×2eeb7b58, 0×2eeb7c00, 0×2f390000)rw space 12288K, 54% used [0×2f390000, 0×2fa24ce0, 0×2fa24e00, 0×2ff90000)Dynamic libraries:0×00400000 – 0×00424000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe0×7c900000 – 0×7c9b2000 C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll0×7c800000 – 0×7c8f6000 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll0×77dd0000 – 0×77e6b000 C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll0×77e70000 – 0×77f02000 C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll0×77fe0000 – 0×77ff1000 C:\WINDOWS\system32\Secur32.dll0×5cb70000 – 0×5cb96000 C:\WINDOWS\system32\ShimEng.dll0×71590000 – 0×71609000 C:\WINDOWS\AppPatch\AcLayers.DLL0×7e410000 – 0×7e4a1000 C:\WINDOWS\system32\USER32.dll0×77f10000 – 0×77f59000 C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll0×7c9c0000 – 0×7d1d7000 C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll0×77c10000 – 0×77c68000 C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll0×77f60000 – 0×77fd6000 C:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll0×774e0000 – 0×7761d000 C:\WINDOWS\system32\ole32.dll0×769c0000 – 0×76a74000 C:\WINDOWS\system32\USERENV.dll0×73000000 – 0×73026000 C:\WINDOWS\system32\WINSPOOL.DRV0×76390000 – 0×763ad000 C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL0×773d0000 – 0×774d3000 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.5512_x-ww_35d4ce83\comctl32.dll0×7c340000 – 0×7c396000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\msvcr71.dll0×6d800000 – 0×6da97000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\client\jvm.dll0×76b40000 – 0×76b6d000 C:\WINDOWS\system32\WINMM.dll0×6d7b0000 – 0×6d7bc000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\verify.dll0×6d330000 – 0×6d34f000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.dll0×6d000000 – 0×6d14a000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\awt.dll0×6d290000 – 0×6d298000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\hpi.dll0×76bf0000 – 0×76bfb000 C:\WINDOWS\system32\PSAPI.DLL0×5ad70000 – 0×5ada8000 C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll0×6d7f0000 – 0×6d7ff000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\zip.dll0×6d430000 – 0×6d436000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2native.dll0×6d1d0000 – 0×6d1e3000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\deploy.dll0×77a80000 – 0×77b15000 C:\WINDOWS\system32\CRYPT32.dll0×77b20000 – 0×77b32000 C:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll0×77120000 – 0×771ab000 C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll0×3d930000 – 0×3da16000 C:\WINDOWS\system32\WININET.dll0×00ae0000 – 0×00ae9000 C:\WINDOWS\system32\Normaliz.dll0×78130000 – 0×78262000 C:\WINDOWS\system32\urlmon.dll0×3dfd0000 – 0×3e1b8000 C:\WINDOWS\system32\iertutil.dll0×6d6b0000 – 0×6d6f3000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\regutils.dll0×77c00000 – 0×77c08000 C:\WINDOWS\system32\VERSION.dll0×6d610000 – 0×6d623000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\net.dll0×71ab0000 – 0×71ac7000 C:\WINDOWS\system32\WS2_32.dll0×71aa0000 – 0×71aa8000 C:\WINDOWS\system32\WS2HELP.dll0×6d630000 – 0×6d639000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\nio.dll0×74720000 – 0×7476c000 C:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll0×77b40000 – 0×77b62000 C:\WINDOWS\system32\apphelp.dll0×755c0000 – 0×755ee000 C:\WINDOWS\system32\msctfime.ime0×6d230000 – 0×6d284000 C:\Program Files\Java\jre6\bin\fontmanager.dll0×71a50000 – 0×71a8f000 C:\WINDOWS\System32\mswsock.dll0×76f20000 – 0×76f47000 C:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll0×76d60000 – 0×76d79000 C:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll0×76fb0000 – 0×76fb8000 C:\WINDOWS\System32\winrnr.dll0×76f60000 – 0×76f8c000 C:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll0×68000000 – 0×68036000 C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll0×662b0000 – 0×66308000 C:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll0×71a90000 – 0×71a98000 C:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll0×76fc0000 – 0×76fc6000 C:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll0×60300000 – 0×60307000 C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\idle.dllVM Arguments:jvm_args: -D__jvm_launched=5544677106 -Xbootclasspath/a:C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\deploy.jar;C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\javaws.jar;C:\PROGRA~1\Java\jre6\lib\plugin.jar -Dsun.awt.warmup=truejava_command: sun.plugin2.main.client.PluginMain write_pipe_name=jpi2_pid4076_pipe8,read_pipe_name=jpi2_pid4076_pipe7Launcher Type: SUN_STANDARDEnvironment Variables:PATH=C:\Program Files\Internet Explorer;;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;;C:\PROGRA~1\COMMON~1\MUVEET~130625USERNAME=pcOS=Windows_NTPROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 15 Model 4 Stepping 9, GenuineIntel————— S Y S T E M —————OS: Windows XP Build 2600 Service Pack 3CPU:total 1 (1 cores per cpu, 1 threads per core) family 15 model 4 stepping 9, cmov, cx8, fxsr, mmx, sse, sse2, sse3Memory: 4k page, physical 523504k(62192k free), swap 1279100k(737240k free)vm_info: Java HotSpot(TM) Client VM (16.0-b13) for windows-x86 JRE (1.6.0_18-b07), built on Dec 17 2009 13:35:55 by “java_re” with MS VC++ 7.1 (VS2003)time: Wed Feb 24 11:05:01 2010elapsed time: 3599 seconds Idéz nekem

   - Használja a Firefox? Lehet, hogy egy incompatibilitatev a "Bővítmények". Ellenőrizze, hogy IE és nem ugyanaz.
   - Nézd meg, hogy telepítve van a legújabb verziója a Java Runtime Environment (JRE); Meg tudja nézni a "java.com" (letöltés menüpont). Ha majd távolítsa el és telepítse újra a legújabb verziót.
   Vagy talál (ha tudod, egy kicsit angolul) magyarázatot a fenti címre.

 39. Viorel Culbeciu - mondta

  Igen, telepítse a Firefox, de én sters.Sa hátha utoljára vresiune.Oricum figuri.Imi megköszönni sok ptr.ajutor.

 40. Francisc - mondta

  Üdvözlöm. Öcsi is engem. Tévedtem, amikor nyomtatott neve. Azonban, ha van hát baj nem írható közösen megoldást.
  Sok szerencsét!

 41. blueangel - mondta

  Nekem van egy probléma a gombbal a tálcán, elrejtése inaktív ikonok kék, hogy nem tudom, mi okból nehéznek

 42. culbeciu Viorel - mondta

  Azt akarom, hogy a YouTube URL mel.de nem jelenik meg a mel. Ki segít nekem.

 43. Francisc - mondta

  Úgy tűnt, 2.31.1153 CCleaner. Van némi javulás. Frissítő program

 44. György - mondta

  Ha adsz CCleaner elemezni (a tisztább) az ideiglenes fájlokat (Windows) Én találkoztam 3 gb, hogy tiszta?

  • Adrian - mondta

   Ha adsz CCleaner elemezni (a tisztább) az ideiglenes fájlokat (Windows) Én találkoztam 3 gb, hogy tiszta?

   Nem, nem ... a PC felrobban LOL.
   Ha ez a szerepe a szoftver CCleaner, hogy tisztítsák meg a PC, így hogyan lehet kérni? Nem bűncselekmény, de a kérdés az, hogy hülye. ha azt mondanám, az a bemutató, hogy adjon szkennelés, majd kattintson a távon tisztább miért kérdezed?

   Hát ez nem a te hibád, hogy fogalmam sincs, hogy az operációs rendszer működik, de igen, meg kell adni a tiszta

 45. Michael Pitesti - mondta

  Úgy tűnik, jó program ... Én nem használni ... Ace Utilities hasonló a fenti ... a bemutató, hogy próbálja meg ...! Mercy ... (ha meg tudod mondani, hogy felhívtam az xp téma marad eladósodott) ms előre: D

 46. uca27 - mondta

  "Ez az alkalmazás nem sikerült elindítani, mert Iertutil.dll nem található. Re-az alkalmazás telepítése megoldhatja a problémát.
  Ez az a hiba, amely akkor jelentkezik, amikor a Messenger. Én reinstalled messenger-nek, és semmi ...
  mit tegyek? megköszönni

  • Francisc - mondta

   Lásd itt:

   “hxxp://www.articlesbase.com/data-recovery-articles/application-failed-to-start-because-iertutil-dll-was-not-found-error-fix-it-now-943608.html”

   Változás hxxp a http, másolja a fenti címre (idézőjelek nélkül) a keresési ablakban a böngésző, és "keresés".
   Olvassa el, mi van ott (ha tud angolul Google Translate). Azonban az oldalon a második bekezdés még beírt a kék, kattintson a kék, írás, és adja meg a lap "Rögzítése Dll hibák". Letöltötte a "javító" (kattints a piros doboz amit mond "Download Repair Tool")
   Nézd meg, hogy így működik. BAFTA.

 47. Larry - mondta

  Hello! A számítógép elég gyenge, és minden, ami az a futár, hogy játszik a játék az interneten (MMORPG) elfoglaló 800 MB ...

  Számítógép: AMD Athlon (tm) XP + 1800 1.49 512 GHz MB RAM, memória 72GB,
  Videokártya: GeForce MX 440 a AGP8X
  - Memória mérete 64 MB

  Mit tehetek én nem áll blokkoló jocu? {Tenni valamit, hogy a számítógép, hogy összpontosítson meg)

  • lu unokatestvére kapuk - mondta

   kérsz túl sokat a számítógép a játékot! javították futó játék a számítógépen a PC-n vagy más, nagyobb teljesítményű!

   LarryHi! A számítógép elég gyenge, és minden, ami az a futár, hogy játszik a játék az interneten (MMORPG) elfoglaló 800 MB ... Computer: AMD Athlon (tm) XP + 1800 1.49 512 GHz MB RAM, memorie72GB,
   Videokártya: GeForce MX 440 a AGP8X - size64 MB memória, amit nem tudtam nem hagyja abba a blokkoló jocu? {Tenni valamit, hogy a számítógép, hogy összpontosítson meg)

 48. látogató - mondta

  a kérésére bemutató A Microsoft megjavítani. és információkat, ha rendelkezik licenccel kell ezt a szoftvert a Windows a Microsoft.

  • Francisc - mondta

   látogató: A kérésére bemutató A Microsoft megjavítani. és információkat, ha rendelkezik licenccel kell ezt a szoftvert a Windows a Microsoft.

   Nem. De mi a fenének kell ezt az eszközt, ha már olyan sok jó ingyenes. Hagyja abba a hülye néhány dologra, hogy zavarja a rendszerleíró adatbázis. Több kárt, mint a javítás. Mit mondjak megy programok: biztonság (víruskereső / antispyware, tűzfal), takarítás / karbantartás OS, különböző közüzemi rendszer javítás / program. Ha bármilyen probléma ezzel a net hiba "Hogyan javíts ...." vagy "Hogyan repaire ...." (és nem csak írásban, a hiba pont a megjelenő ablakban néhány esetben), és alkalmazza ezt az eszközt, hogy találok. Vagy kérje itt keresünk Ön (hogy ha lusta vagy nocice).

 49. elena - mondta

  jó! ...... Van egy kérelmet ínyencek kell tenni, hogy ne maradjon a gép IP címét (messenger, e-mail, weboldalak .... stb ....) Előre is köszönöm .....

  • Adrian admin - mondta

   elena: Jó! ...... Van egy kérelmet ínyencek kell tenni, hogy ne maradjon a gép IP címét (messenger, e-mail, weboldalak .... stb ....) Előre is köszönöm .....

   A Yahoo Messenger, nem tartja szem előtt, hogy a jelszót és az azonosító után lesz PAGI azonosítóját és jelszavát törölje a doboz "Jegyezze meg a ID & Jelszó"
   Belépés után, ha nem menti beszélgetések kapcsolatos bemutató általam készített ebben a témában. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete szélén: Három módon tudjuk olvasni a Yahoo Messenger archív beszélgetések, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ebben a bemutató megmutattam, hogyan kell beállítani, hogy ne mentse beszélgetések csinálnak Messenger.
   A böngésző, akkor nem adott részleteket nem mondja el, milyen böngészőt használ, és ez nem segít egyáltalán adsz választ, mert hogy mit kell tennie, a böngésző ne mentse történelem, más böngészővel a böngésző. Gyere részleteket, milyen böngészőt használ, milyen böngészőt érdekel a beállítás, hogy nem menti a címeket vitorla?

 50. mostwanted - mondta

  Ez a program használható a Windows 7?

  • Adrian admin - mondta

   mostwanted: Ez a program használható a Windows 7?

   Ezt fel lehet használni a Windows. ha megy a CCleaner, amint az a bemutató, akkor láttuk, hogy azt mondja, a Windows rendszerrel kompatibilis 7.

 51. Cristi - mondta

  Hello.
  Nekem van egy probléma a Test Drive Unlimited.
  Amikor az eltávolítani kívánt hiba történik, amely nem tud olvasni 1316: \ Windows \ Installer bla bla bla dolog. MSI
  Kaptam Revo Uninstaller, és még mindig nem működik, ugyanaz a hiba lép fel.
  Segítségre van szükségem én reisntalat a Windows feltétlenül köszönhetően ezt a problémát, és egy másik probléma. És most jelent meg, és többé nem akarom újratelepíteni újra. Köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Cristi:
   Hello.
   Nekem van egy probléma a Test Drive Unlimited.
   Amikor az eltávolítani kívánt hiba történik, amely nem tud olvasni 1316: \ Windows \ Installer bla bla bla dolog. MSI
   Kaptam Revo Uninstaller, és még mindig nem működik, ugyanaz a hiba lép fel.
   Segítségre van szükségem én reisntalat a Windows feltétlenül köszönhetően ezt a problémát, és egy másik probléma. És most jelent meg, és többé nem akarom újratelepíteni újra. Köszönöm

   Olvassa el itt http://forum.tdu-central.com/threads/2444-Patch-Patching-and-Uninstall-Info (Below Uninstall oldalt írt sárga.

 52. katalin84italy - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, nem tudom letölteni az Adobe Flash Player letöltése leáll engem 12la százalék. mi a teendő sokat előre

 53. ALEX - mondta

  A műértő Kérem, segítsen nekem egy kis időt kapok egy hiba van az IP-cím konfliktus másik rendszer a hálózaton, és nem tudod, hogyan kell menekülni kérem, segítsen

  • ALEX:
   A műértő Kérem, segítsen nekem egy kis időt kapok egy hiba van az IP-cím konfliktus másik rendszer a hálózaton, és nem tudod, hogyan kell menekülni kérem, segítsen

   Valaki használja az IP, vagy két számítógép a házban azonos mac. Az első esetben forduljon net szolgáltatót, és mondd el nekik, hogy mi történik.
   A gyakorlatban ez a cucc nálunk, lopnak a Mac és húzza kábelt egy barátom, ez nem a net fizetni.
   Szolgáltató kell fellépniük, hogy vagy a Mac vagy a Shift Pattern észleli azt a forró.

  • alex - mondta

   valaki adja meg az IP

 54. Nicolet - mondta

  Hello! Én oproblema számítógép egység. Azt akartam, hogy a cd introdce PC, és úgy találta, hogy MMA kilógott. Rákattintottam a gombra, hogy be cd, és nem reagál a parancsot. Kérem, segítsen nekem. Köszönöm

 55. Laura - mondta

  Hello ... Kérem mondja meg, hogyan lehet megszabadulni a Windows Genuine windows7 és Windows XP .... Kérjük, küldje el e-mailben .... Köszönöm ...

 56. florin - mondta

  Nekem van egy probléma az operációs rendszer több pon windowsul.Am 7 Windows telepítése a számítógépen, de a probléma az, hogy amikor bekapcsolja a PC operációs rendszerek látszólag három windows7 azaz windows7 és Microsoft Windows 7.
  Ha valaki tudja, hogyan kell rögzíteni a számítógépen, kérem, segítsen nekem.
  Mint Videotutorial.ro

 57. cc tisztább és szükséges egy SSD (csak az ultrabook win7)
  Köszönjük!

 58. Minden felhasználó a program ... mert a figyelem, mint egy bomba minden pc ... elrontani a pc az alkalmazás saját felelősségére ...... First installation eltűnik az asztali ikonok, akkor valós problémák indul ...

 59. Összetevője a számítógép az én Pentium Dual Core processzor olyan 2ghz, 2 GB RAM, videokártya nvidia GForce GS 7600 512 7 mb, ablak, és azt akarom, hogy mondja meg, miért megy nehezen Assassin 's Creed 2 én törölte az összes számítógép és még mindig tart kemény

 60. Viorel - mondta

  Ez a program jó a vírusok?

  • cjw5ui0 - mondta

   Használja a Linuxot. Nincs vírusom. Hangaralele online fizetni, vásárolni mindenféle nettó bárhol a világon ez a nagy, és soha nem teljesen soha nem volt probléma. Nem nagyon indítottam el a Windows-ot. Sokkal egyszerűbb és sebezhetőbb, mint egy hölgy.
   A Malwarebytes maga is virulens. Ne használja többé. Még egy tisztogatásra sincs szüksége, ha megtanulod, hogyan tisztítsd meg magad.
   Egy évig vagy valamin, én a wifislaxre telepedtem. Nem használom fel a hackelésre, szuper stabil, soha nem repedt.

Trackbacks

 1. [...] Azok az esetek? Az általunk használt tiszta rajt temporrare fájlokat CCleaner segédprogram, amely már van egy tutorial, töredezettségmentesíteni a merevlemezt. Ki tudja, mi minden [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.