Távolítsa el a szoftvert, hogy helyes uninstaler revo-videó bemutató

Ebben a leckében kezdjük üldözi, hogyan kell eltávolítani programoknak megfelelően, a professzionális szoftverek és a szabad és keresztségi nevét vagy Revo Uninstaller.
Revo Uninstaller nem csak segít, hogy megfelelően távolítsa el a programot, de azt is teszi, hogy tiszta és a megbízást, miután a rendszerleíró adatbázisban, de ideiglenes fájlok által hátrahagyott programok semmit sem akadályozza a rendszer.
Rendkívüli dolog az, tudni revo véglegesen eltávolítja az ingyenes szoftver azt jelenti, hogy mi is FREEWARE FOREVER
Tehát, hogy ezt a videót bemutató, hogy jobban megértsék a dolgok

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Marius - mondta

    Lenne egy kérdésem: ez a program jobb, mint CCleaner?

  2. admin - mondta

    Vannak különböző programok: Revo Uninstaller, és egy CCleaner egy takarítás típus.
    Én személyesen használják naponta Revo és CCleaner időről időre.

  3. Hogy - mondta

    Szia Nekem van egy intrebare.Exista a játékos, aki látja a kemény Blueray HD filmeket?

  4. Radu81 - mondta

    Nagyon hangos és nagyon mishto bemutató Ingyenes víruskereső fázis örökre :))

  5. Adrian - mondta

    A Radu81 erős fázisa, hogy minden ingyenes próbaverzióra vagy próbaverzióra érvényes ... nemcsak víruskeresőre!

  6. adrian - mondta

    sal cristi ... nekem is van egy kérdésem. .ccleaneru ugyanaz, mint a tuneup utiliti

  7. Adrian - mondta

    Adrian nem ugyanaz! van néhány szolgáltatás, amely TuneUp van, de nem ahogy a bemutató mind a szoftver-és a Dallam és a CCleaner, használja a keresőt a jobb felső sarokban az őket keresni és nézni!

  8. Adriann - mondta

    hálát láttam a bemutató CCleaner Cristi

  9. Ionescu - mondta

    Helló,

    Próbáltam Revo Uninstaller program, de azt mondod, a bemutató, hogy mindig víruskereső vizsgálat egy hazugság, mert megpróbáltam ezt, és az eltávolítás után, amikor telepítette a tárgyalás víruskereső helyen telepíteni ugyanazt a licencet, és megmutatta nekem a számát nap van hátra a licenc lejár, de azt kell mondani, hogy néz ki, mint egy hónap, és új engedélyt.

    őszintén
    ion

  10. @Ionescu:
    Mr. Ionescu, ne rohanjon következtetéseket levonni, mert sok felhasználó nem volt sikeres a Revo Uninstaller.
    Nem vagyunk a hibás, mert nem csinál mindent jól.
    Könnyen dobja szavakat.
    Kérjük, szép kis tiszteletet!
    Hogyan magyarázza, hogy más felhasználók sikert revo, és nem kell?

  11. Ionescu - mondta

    Helló,

    Mr. Ionescu igaza van, amikor azt mondja, hogy minden hazugság, a tutorial. Miért nem tesz a bemutató bemutató napos próbaidőszak és engedélyezett eltávolítása előtt a víruskereső, majd mutatja támogatások nap van hátra, és az engedély (seialul) újratelepítése után a tárgyalás. Ha igen, hogyan megmondani, ki venne Antivirus? A menet, amely létrehozza a víruskereső hülye, hogy ne adja SEMA ez? Mit gondolsz, te becsapni? Azt hiszem, ez a puha maszkos hirdetni.

    Tisztelettel:
    Dan

  12. @Ionescu:
    Hirdessen álarcos?
    Mi van?
    Revo ingyenes, miért csinálom kereskedelmi?
    Az emberek nézni a bemutató ismét és kövesse mindent, amit mond ott?
    Mikor van szükség újraindítást víruskereső, amely nem ad neki, hogy dobja.
    Lehetséges, hogy néhány szoftver nem működik az elv, ez a eltávolító, és a cikk címe nem mondja hosszabb próbaidő, ez egy dolog, amit észrevettem minket.
    A cikk címe: "A szoftver megfelelő eltávolítása a revo uninstaller-video bemutatóval".
    Itt van néhány ember, aki nagyon rosszul képzett, hogy mondjuk a legkevésbé.
    Hallod panaszokat álarcos ember szenved rosszul!

  13. boby_admin - mondta

    Mondd el, mit akarsz eltávolítani, és nem működött
    Nem mondhatjuk, hogy ezt a trükköt a munka minden szoftververzió TIAL de sokan mentek
    Javasoljuk, hogy távolítsa el a revo programmal, nem csak azért, hogy becsapjon egy bizonyos puha próbaverziót, hanem azért is jó, mert meg tudja tisztítani az összes "szennyeződést", amelyet eltávolítása után eltávolított
    Ha szeretné használni, vagy sem, a választás egy szabad szoftver, és nem kell elveszíteni semmilyen előnyt, ha használ-e vagy sem
    Mint látható, van, vagy nem reklámozzák ezt a szoftvert
    Én személy szerint, és használni, hogy távolítsa Kasperscky
    És most, hogy elmondjam, hogy a próbaverzió szoftver
    Amikor telepíti, és hagyja, hogy a fájl eltávolítása után és újra élni kívánnak próbaverzió változatban látja, hogy megállapítja, hogy fájl telepítése, és automatikusan lefagy
    Revo világos, hogy hol volt automatikusan telepíti a szoftver lehetővé teszi, hogy újra kell telepíteni
    Ez az egész trükk

    Elnézést kérünk, hogy szerettem volna becsapni!

  14. Adrian - mondta

    Mr. Ionescu ... derítsük ki, mire szolgál a revo ... telepítsen egy próbát igen ... tegyük fel, hogy eljött az a nap, amikor a tárgyalás lejárt, igen, a tárgyalás lejárt, és nincs pénze megvásárolni a licencet, ha eltávolítja a klasszikus program hozzáadásával vagy eltávolításával a vezérlőpultról, és telepítse újra a próbaverziót, és látni fogja, hogy a szoftver nem működik kétszer telepítve! mert a klasszikus eltávolítás után egy kis rejtett fájl marad, amely automatikusan észleli Önt, amikor megpróbálja újratelepíteni a megfelelő szoftvert, és nem teszi lehetővé a próba második telepítését! Visszatérnek, amikor tiszta állapotban eltávolítják, és megtalálják azt a kis rejtett fájlt, amely a próbaverzióból megmaradt, és ha eltávolítja és újratelepíti, akkor nem lesz kis fájl, amely észlelné, hogy a szoftvert egyszer telepítették! És mint ilyen, annyiszor használhatja a próbaprogramot, ahányszor csak akarja! Az oktatóanyagban senki sem említette, hogy a revo adna egy sorozatot a próbaprogramjához! Kérjük, görgetés nélkül figyelmesebben nézze meg az oktatóanyagot! Nekem is volt kaspersky próbaverzióm ... lejárt, eltávolítottam, és szerettem volna újra telepíteni a próbaverziót, de nem sikerült, a revo-val való eltávolítással ez a revo gyakorlatilag ugyanúgy törlődött a tárgyalás után, mint a próba, amikor Másodszor tettem be, és nem vettem észre, hogy egyszer a számítógépemben van! A következtetés? A szoftveres próbaverzió csak egyszer működik ugyanazon a számítógépen! Tehát a Revo uninstaler segít telepíteni a próbaverziót és használni, amikor csak akarjuk. Tudja meg, mielőtt szavakat vetne ránk és a videotutorial.ro csapatra !!!

  15. boby_admin - mondta

    Revo program nem garantálja ezt, és így ez egy eltávolító (uninstall program egyéb szoftvereket, és a takarítás utánuk)

    A fő téma a acetál bemutató, hogy képes eltávolítani más programokat, és így tovább.
    A trükk a próbaverzió fedeztem fel új, és nem a fő témája a bemutató
    De ez a trükk dolgozott sok látogatóink, és nagyban függ az emberi tényezőtől működik
    Vendég vagyis!

  16. Cosmin - mondta

    Helló,

    Mr. Adrian úgy gondolja, hogy ötlet cintrazice teni szoftver mindig, amit mond. Ha a Revo nem törli a rendszerleíró adatbázisban, és nem tudom használni többször egy próba ugyanazon a számítógépen, anélkül, hogy a Windows minden egyes alkalommal, amikor feküdt egy próba, akkor miért használom Revo Uninstaller? Mr. Ionescu igaza van, mert én is próbáltam eltávolítani Kaspersky 8.0.0.506 tárgyalás és tedd vissza, és azt mondod, hogy nem működik a tutorial. Miért az emberek hazudnak?

    Tisztelettel Cosmin

  17. @Cosmin:

    Május emberek, vagy ha vak, vagy nem tudsz olvasni?
    Ez a leírás egy olyan program, ami és értékesít nagy!
    Ez az oktatóprogram egy programról szól, amely eltávolítja a többi programot, és felfedeztük a "trükköt", és működhet, vagy nem, nem garantálhatunk ilyet, ez a szoftver nem.
    Nem találtak kínál, ahol lehet kérni a pénzt vissza 30 nap, útmutatók és így nem garantál semmiféle szoftvert és bármely PC-elem.
    De úgy tűnik, mint te buta!
    Revo Uninstaller egy olyan program eltávolító szoftver.
    Ez a program, hogy kiterjesszék a próbaidőszak a program, de nem tudod, hogyan kell olvasni vagy nem érti a nyelvet román.
    Revo Uninstaller és távolítsa el mindkettőt!
    Minden írástudatlan számára, aki nem érti a román nyelvet, a cikk címe: "A szoftver helyes eltávolítása a revo uninstaler-video bemutatóval".
    Ébredjen az embereket, hogy a valóságot.
    Mr. Cosmin azt mondja nekünk: "Miért hazudsz az embereknek?"
    Amit hazudtam?
    Próbálta eltávolítani a szoftvert, és nem sikerült?
    Jó lenne, hogy van egy kis józan ész, hogy nézd meg néhány oktató ingyen minden kötelezettség nélkül, legalább egy kis tiszteletet, és egy kis érettség nem árt inkább!
    Végül el honlapunkra, ha nem tetszik, kérjük ne megy itt, de mi nem vagyunk ostobák sértésnek, hogy lesz vostrii jogsértő őket szabadon, ha nem érzi magát, vagy ha valami házhoz jön !
    Ha nincs felkészülve, nem vagyunk bűnösök!

  18. Adrian - mondta

    hallgassa a kozminfürdőket ... nem érdemli meg, hogy elmondjam, uram, ahogy elmondta, és köszönöm ... hány éves IT-je van apának? vagy ne jöjjön IT ... hány éves vagy, hány éves? és hány éve használja a számítógépét? Valószínűleg egy 12 éves gyerek vagy, aki azt is tudja, hogyan kell Winamp-ban játszani és ülni, vagy intézkedéseket hozni a hírvivőn ... mi "ezeket" innentől kezdve kozminos fürdőt játszol ... van némi tapasztalatunk és néhány évünk IT hátul, így könnyebb komoly szavakkal több nene! Ha nem tetszik, távolítsa el gyorsan erről a webhelyről, mossa ki máshol a szemét, ha valami nem tetszik! Amikor a Winamp telepítését tanultuk, BIOS-beállításokat végeztem a Windows-telepítésekhez, valamint konfiguráltam a hálózatokat és a fürdőszobákat. tanulj meg írni arról, hogy kb ... jobb, ha nem mondom, hogy ideges leszel!

  19. Cosmin - mondta

    Jó fürdőszoba,

    Úgy tűnik, hogy nem kell a hazai 7, illetve a fennmaradó éves informatikai hogy dicsekedni, hogy én is, semmi esetre sem. Azt hiszem, mondtam, úgy gondolja, szeretné, de ha ideges véleményem azt jelenti, hogy van némi igazság.

  20. Adrian - mondta

    Szia, az a vélemény, amikor azt mondod, hogy nem szereted az oldalt, vagy hogy tetszik, de ez már valami más veled! Elkezdtél sértő szavakat dobálni, mintha hazugok lennénk, hogy álruhás hirdetést csináltunk (testvérem, a szoftver ingyenes !!! melyik hirdetés? Ez azt jelzi, mennyire óvatos voltál, amikor az oktatóanyagban azt mondták, hogy ez egy ingyenes szoftver !! =)) ), és ez a másik után visz, akik viszont sértettek! Ez egy román állományhatás! Ha valaki azt mondja, hogy feldobni klassz, a többit pedig én is így teszem, van egy fél gondolata, ember! Nem érdemes másként beszélni veled, mert nem tudod, hogyan kell tisztelni. Nem csodálkozom hogy a Revo-val való dolgod nem működik neked, ha még nem is hallottad volna, hogy az oktatóanyagban azt mondták, hogy ez egy ingyenes szoftver, milyen választ adjak neked? minden nagyon világos !!! =)) Ez megmutatja, hogy mennyire volt óvatos !! és ezért sikerült használni =)) A fejedben ragadt ember, mit akar ennél többet megmagyarázni? Pislogj a szemed, és figyelj a bemutatóra! Milyen igazságról beszélsz? =)) LOL LOL LOL Nem bánom a véleményedet, ha vélemény volt, de voltak sértő szavak: "hazugok, készítsd el a maszkos hirdetésedet" ... ezt hívod véleménynek? Amit látok, nem is tudsz írni, ember!

  21. Cosmin - mondta

    Jó fürdőszoba,

    Nem ért semmit, akkor nagyon sokat kell tanulni, így kap az iskolában.

  22. Oncescu Cosmin - mondta

    Néhány évvel ezelőtt telepített Acronis True Image (letölthető isoHunt), csináltam egy biztonsági mentés és a mentés CD-t, de addig én dezactivat.L program, amit eltávolítani, hanem talált egy teljes keresés maradék fájlokat, amelyeket nem törölje (a program files, és más fájlok), még mindig azt mondják, hogy ez a program még mindig utilizat.Nu nem tudom törölni sem Revo.
    Ha arra gondolok, én nem csináltam jól, és másolja uninstall ez a program (Acronis Secure Zone) készített egy partíciót. Nagyra értékelném, ha tanácsot, hogy megszabaduljon a program teljes egészében (nem az, hogy nem lenne jó, de ebben a pillanatban nem lehet használni).

  23. Mihai c - mondta

    Cristi és van egy hello boby revo.am lekérdezések Jetico tűzfal és tudom, hogy minden eltávolítás a program modul előnye, csatlakozik az internethez Revo-hálózati kapcsolat (nincs bejelölve Frissítés keresése) valahogy küld bizalmas információt távolítsa el őket? egyfajta Big Brother? küldje köszönöm ezt pt.tot

  24. Adrian - mondta

    @Mihai c: Wow ember, milyen fantáziád van !! nem is beszélve egy ilyen barátról! Egyszerűen csatlakozik a nethez, és ellenőrzi a frissítéseket! ez minden! Bármely szoftver ezt csinálja, és a winamp, a bsplayer és minden ... most attól függ, hogyan állítjuk be őket a telepítéshez, néhányan járókelők, és a telepítéskor törlik az opciót a frissítések ellenőrzéséről (bocsáss meg angolul), másokat pedig nem érdekel anélkül, hogy a következőt keresné és befejezné !

  25. Adrian - mondta

    @Oncescu Cosmin: Először a revo-val kellett volna eltávolítani! haladó módban! most attól tartok, hogy túl piszkos! Próbáljon meg belépni mentési módba, és törölni ... vagy ha nem tudja használni az unlockert, van egy bemutatónk róla, keressen a keresőmotorral az oldal jobb felső sarkában, írjon unlocker és írja be!

  26. Mihai - mondta

    Az oktatóanyagok nagyon jóak a jó szándékúak számára, vagyis azok számára, akik meg akarnak tanulni valamit. A mókusok mindig találnak "csomót a rohanásban", és javaslom figyelmen kívül hagyni őket.
    Köszönet minden, amit csinál.

  27. @Mihai:
    Az a helyes Mihai, aki valami hasznosat akar megtanulni, a videotutorial.ro oldalon marad, és aki csak egyszerű dolgokra vágyik, pazarolhatja az idejét más webhelyeken, és csodálhatja a "vicces" videókat.
    A végén, aki azt gondolja valami marad a fejedben?
    Azt gondolom, hogy akik videók trilulilu funy a legokosabb buta film után treapie a pocsék minőség.
    Bármit is dönt, gondolom, mit választ!

  28. Pascquale - mondta

    Hi guys.
    Szép munka faceti.Am helyszínen véletlenül fedezte 3 nappal ezelőtt, és azóta én figyeltem sok oktató.
    Van egy kérésem. Segítsen megérteni, miért nem tudok "aktív" módban lenni az apex dc-n, ez azért van, mert feladtam a régi pc-t, telepítettem egy vezeték nélküli routert az msi-ből, és most van egy notebookom.
    Ha lehetséges, a tutorial lenne jó, és elnézést kérek, ha már létezik.
    Tisztelettel.

  29. Nelu - mondta

    Igazad van, vegye figyelembe, érdemes 10 +, különösen azért, mert a fordítás és román mellett az eszközök (szerszámok) számos hasznos lehetőség: Junk File tisztább és cleaner.Daca számokat használunk leírt román nyelvű, mi minden.

  30. Iustin - mondta

    Köszöntöm mindenkinek, aki olvassa EUI meam mondott véleményt sait ETSI nagyon hasznos idézni CNE akar tanulni valamit, most azt mondani, hogy mi történt a szegfűszeggel Acronis azzal, hogy a teljesítmény törött calculatoru meam én gondatlanság 2 alkalommal igen nem program, vagy a helyszínen

  31. @Iustin:
    Tudom, hogy amíg nem tört a számítógép néhányszor tanultam.
    Szavamra szólva, ha az első hónapban elvettem a számítógépemet, azt hiszem, 15-16-szor eltörtem, csak az első hónapban.
    Anélkül kutat nem tanulnak semmit.
    Bravo Gratulálok, nem azért, mert eltörte a PC, de van bátorság, és nem kell félni.
    Tudd, hogy nagy kár, hogy a PC-n nem olyan hosszú, mint a szoftver csak tönkre.
    Legyen óvatos, ne bütykölni bios viteldíj jól dokumentált, hogy veszélyes és nem megfelelő részek érintetlenül.
    Menj be, mint kiderül, nem az iskolában, az iskola nem tanít semmit PC.

  32. Boddy - mondta

    nem bánom uram admin_cristi
    az ugyanaz a dolog történt velem a Kaspersky Internet Security v.8.0.0.506
    akkor lehet a csekk, és adja meg a választ, és az új
    lehet, hogy a bemutató távolítania ezt a verziót Cuy
    Kaspersky. Az, hogy én nem törlődik, és
    tudni, hogy a lépések, követtem a
    Boddy
    Köszönjük, és kérjük kedves egy választ
    talán még tutorial ebben a témában
    Talán ez a verzió csak nem működik
    Ami Boddy

  33. György - mondta

    Üdvözlöm és kreatív WEP IEU szobában, és nem kell, hogy akárcsak a cd telepíteni

  34. Marius - mondta

    Különösen tisztelem azt, amit a fiúk értünk tesznek. Ha működik, amit megpróbálnak nekünk tanítani, az nagyon jó. De ha NEM NU. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell sértenünk őket, vagy kemény szavakkal kell foglalkoznunk velük. amit csinálsz. NE Felejtsd el .... Száraz erdő nélkül nem létezik ... ..Tisztelet!

  35. Adrian - mondta

    @Marius: Köszönöm, nemcsak rajtunk múlik ... hanem rajtad is, ez a figyelmeden és a megfigyelésed szellemén is múlik, hogy az oktatóanyagokban bemutatott dolgok kijussanak neked, ha figyelmes vagy és nagyon körültekintően figyelsz görgetés nélkül, lehetetlen nem kijönni , amit itt megtanulsz!

  36. Kedves Cristi adminisztrátor, már értem, miért vagy ideges valami hogy csak, amit akar ő oktató. A túlnyomó többség nagyon tisztelem a munkát neked, és szeretném, ha további sikereket.

  37. geoker - mondta

    nagyon jó Revo

  38. radu_admin - mondta

    JÓ vagy, segítesz egy csomó tantálon, mint én ... de ebben a szakaszban nekem sem sikerült. Csinálok még néhány tesztet, ha sikerül, visszatérek egy megjegyzéssel. és jó egészséget csinálni egyáltalán oktatóanyagként….

  39. Adrianov - mondta

    srácok százak kiar fff erősek ... imádom a webhelyedet ... ez egy jó oldal .... és nuj mit kell szerezned ... de biztosan elnyerted a bizalmamat és az együttérzésemet ... a lehető leggyakrabban látogatja meg az oldalt ... Sok sikert a folytatáshoz

  40. Viorel - mondta

    Köszönjük, hogy a betét a támogatás érdekében, hogy megértsék, mit csinálnak, és hogyan kell telepíteni bizonyos programokat, tudom, hogy nehéz, de próbáld meg figyelmen kívül hagyni őket dobni a bántó szavakat, akkor 10 megjegyzés minden, amit csinál nekünk . Csak a jobb és oktató.

  41. Ovidiu Stefanescu - mondta

    Van egy webkamera és elvesztettem cd meghajtó A4TECH d rá, és akkor nem lehet telepíteni, mit tegyek.

  42. Adrian - mondta

    @Ovidiu Stefanescu: Nézd meg a bemutató, kérjük https://www.videotutorial.ro/?p=99 ... meg kell látogatnia az oldalt az A4Tech-ről, és le kell töltenie a webkamera illesztőprogramját, a sorozattól vagy a rajta levőtől függően ... a modelltől függően ... beírja a google A4Tech-et, és beírhatja az általam adott oktatóanyagot is felett…

  43. Thomas Christian - mondta

    Kérjük meg tudná mondani, milyen szoftver elfogták video tutorial? köszönöm

  44. @Thomas Christian:
    Ha elfog a különböző szoftverek, cam stúdió, különösen Camtasia Snagit.

  45. viorelpicu - mondta

    A Cristi_admin,
    Más hozzászólás a tiéd csinálnak specifikáció, amely jelzi, hogy kell telepíteni, mielőtt revo programokat dezinstala.De Miért nem mondtad felett? Lehet, és ez megmagyarázza lor.Eu hiba, de még nem próbáltam a Kaspersky Más programok keretében chestia.Zic nekem ez ára le a nyitott és a Revo lui.De méretét, amikor újra az operációs rendszer, és én elég gyakran (Van egy másik pc kényes egy megőrül) első program, hogy sikeres self revo.Cu nem írom figyelembe carcotasi

  46. danezu - mondta

    Gyönyörű szerencse folytatta, gondoltam a programot, és használja hatékonyan.

  47. július - mondta

    Én nem lehet eltávolítani a webkamera vezérlőpult, mit tegyek? Ajutatima és én

  48. Azt is megkérdezem, hol tanulhatok online [ingyen] valamit a PC-ről: d. Úgy értem ... azt hiszem, órákat veszel, vagy nem tudom .. de arra gondoltam, hogy van-e egy oldal az alapokról ... minden alapvető és egy kicsit bonyolultabb. köszönöm .

  49. @ane:
    De azt gondolom, hogy amit küzd, hogy itt csinálni?
    Ez az oldal azoknak szól, akik szeretnék, hogy az enyém tanulni számítógép, nem megkérni másokat, hogy töltse fel őket.
    Ha azt akarjuk, hogy ha nehezen vagy egyáltalán nem érthető, ha nem tudod, mit kell ajánlani.
    Megtudjuk, minden lehetséges forrásból, hogy van egy titkos hely, ahonnan felhívjuk az SAP egy éjszakán keresztül, mint a vámpírok.

  50. Nos, őszintén szólva sokat tanultam itt. ez talán az egyik leghasznosabb oldalak. Örülök, hogy legalább valaki úgy gondolta, hogy tegyen valamit a feje. Köszönhetjük. reszelő. . srácok rock!

  51. dumitru32 - mondta

    köszönöm, nagyon meg kellett oldanom a víruskereső problémát 🙂

  52. hóember - mondta

    A 46 években, még mindig meglepett, hogy milyen messzire lehet rossz, és irigylem én oldalamon unora.Din legmenőbb helyén ezt a profilt, hogy én találtam eddig net.Se talán jobb, de még mindig jó . BAFTA!

  53. dns - mondta

    Nagyra értékelem, amit csinálsz ezen az oldalon, de a megoldás Revo Uninstaller ptr KASP nem működik .. de hasznos program KASP nem volt ..
    folyamatos siker ..

    talán ha elsajátítod az autocad-ot, a catia-t stb., adj hozzá egy oktatóanyagot róluk ... hogyan használhatod a gombokat és a parancsokat kezdő szinten

  54. Edy666 - mondta

    bravo boby, köszönöm szépen. és kérjük, továbbra is olvassa el a régebbi oktatóanyagokat, amelyek a webhelyen találhatók, követve a kaspers-oktatóanyagot, amelyet megtudtam erről az oktatóanyagról, amire szükségem volt!

  55. Andrada - mondta

    Követtem a bemutató előtt, de nem hagyott megjegyzést, mert azt gondoltam, hogy haszontalan, hogy írjon egy pár szót a dicséret mellett az összes többi már exstente on site.Insa Mostantól figyeljük bemutató Nero volt a régebbi verziót, és szerettem volna ragaszkodni a verzió. Bineantels Eltávolítottam nero a revo unistaller és végül én is csodálkoztam, hogy milyen sok mindent maradtam volna a számítógép. Elképesztő, hogy mit tehetünk programel.Nu ellenállt a kísértésnek, és visszament a bemutató ismét kifejezni megbecsülését és tiszteletét voi.Sunteti a legjobb!

  56. daniel_mdd - mondta

    Hi Követtem a bemutató nagyon szeretem.
    Van lekérdezések: ló Telepítettem az eltávolító Your Uninstaller 2006 a legjobb, hogy törli gyökerei legjobb
    Nagyon szépen köszönöm, és kívánok sok sikert

  57. Dan Sandu - mondta

    Helló mindenki. Ez egy szó. : az ajándék lovat nem a szájban keresik ...
    Ajánlatos lenne az, hogy a vágy, hogy mentesül a savas megjegyzéseket és a sértéseket, vagy közepesen egy kicsit, különösen, ha kilép a téma (és a szabályok tisztesség).
    Köszönjük az. minden, amit csinál. Bár kezdtük 386 által 1997, még mindig nagyon sokat tanultam tőled. Ha így találtam néhány barátja megpróbál választ adni, mint én értem, most küldök https://www.videotutorial.ro. Még egyszer köszönöm a fáradozását, a csodálat!

  58. morisman - mondta

    ADRIAN DNU akartam uninstall revo GetRight ével végződő időszakra vonatkozó 30 nap, és telepítse újra, és meglepő, hogy nem szerepel a listán a revo így tudok uninstall ez, kerestem és CCleaner és a központ az UNINSTAL de van sehol a start menü és az ikon az asztalon, de csak akkor nyílik semmit letölteni, akkor azt mondják, ahol már GetRight, hogy távolítsa el azt?

  59. morisman - mondta

    eltávolította Revo nehogy egy nappal a tárgyalás előtt időszak végén? szeretné, hogy képes legyen megtalálni a revo?

  60. morisman - mondta

    ADRIAN DNU

  61. morisman - mondta

    Nem megy veled telepítse újra a programot Revo DIS próba, majd újratelepíti és én megpróbál, hogy rögtön idejének leteltével tárgyalás és nem találtam a Revo dis föl, és hangol rá Revo hogy én dis Van rá 20 nap és úgy néz ki, újra, és én nem vagyunk az első napon, de a 10 egész nap, így nem mentem minta

  62. Adrian - mondta

    @morisman: Ha megnézed az alábbi oktatóanyag címét, akkor az apróan van megírva, amikor ezt az oktatóanyagot közzétették, mikor és mikor, azóta a mai napig a revo kiadta a szoftver 5 verzióját !!! A GhetRight megváltoztatta a működésüket! Ezt Boby fedezte fel, ez nem szabály, nagyon érdekel, hogy ki használja a szoftvert! Valamikor megszerezhetném ezt a verziót: Ha eltávolítom vele és újratelepítem a szoftvert, akkor is 30 napos próbaidőszak van, a Revo valószínűleg akkor volt jobb ... egyébként akkor sem volt olyan szabály vagy specifikáció, mintha a revo ezt tenne vagy ilyesmire használnám, azt mondtam, hogy ezeket Boby fedezte fel ...

  63. morisman - mondta

    Köszönöm, fogom használni Get Flash és fejlett System Care PT WINRAR ingyenes próbaverzió, és ér véget, amikor ÖN WINRAR INGYEN mondani, melyik?

  64. morisman - mondta

    És ahelyett, hogy WINZIP 7ZIP INGYENES PRÓBA jó?

  65. Adrian - mondta

    @morisman: Igen 7Zip legszélesebb körben használt archív / csomagolja sokan használják is, teszi a dolgát jól, valamint ingyenes, némelyik még jobb, mint a Winrar!

  66. morisman - mondta

    Én WinZip önkicsomagoló vizsgálat mit cserélni után vagy 7zip tenni, és mit zipul győzelem?

  67. Adrian - mondta

    @morisman: Igen 7Zip csinál mindent csinál, és WinRAR és winzip az oldalon

  68. morisman - mondta

    kész, kösz

  69. Kent - mondta

    Hi guys. Ez az első megjegyzés az oldalon. Most fedezte fel véletlenül 3 nap. Azóta ül rajta. Ez nagyon-nagyon jó. Sokat tanultam a hasznos dolgokat. Köszönjük, hogy minden, amit csinál, és remélem, hogy továbbra.

  70. web web web webes és én valaki segíteni kell telepíteni webkamera?

  71. ramona - mondta

    valaki segítsen nekem telepíteni weben?
    my id ramona_gagica_tare
    plsssssssssssssss lépjen velem kapcsolatba

  72. stefan - mondta

    Én EasyCleaner és Revo

  73. Emanuel - mondta

    Nem tudom, mi történik ezzel a szoftverrel használtam Revo Uninstaller sikeresen uninstall próbaverzióját Kaspersky, működött, amikor telepítve az új víruskereső, de most nem működik, amikor telepíti az új víruskereső nem működik, mint korábban, azaz nem im nem adja meg a próba verziót inceput.care a probléma?
    Üdvözlettel Emanuel Savu

  74. ynfect - mondta

    Van egy problémám kapcsolatot velem ASAP egy admin rooog

  75. ynfect - mondta

    jók ynfect Nekem van egy probléma, az internet és a számítógépes biztonsági cucodul Kérjük játszani ajutatima

  76. Adrian - mondta

    Emanuel: Nem tudom, mi történik ezzel a szoftverrel használtam Revo Uninstaller sikeresen uninstall próbaverzióját Kaspersky, működött, amikor telepítve az új víruskereső, de most nem működik, amikor telepíti az új víruskereső nem működik, mint korábban, azaz nem legtöbb im-i így a próba verziót inceput.care a probléma?
    Üdvözlettel Emanuel Savu

    A probléma nem az, csak az, hogy a Kaspersky megtudta ezt, és kijavították ezt a víruskereső gyengeséget ... tehát nincs mit tenni!

  77. Adrian - mondta

    ynfect: Jó az ynfect Nekem van egy probléma, az internet és a számítógépes biztonsági cucodul Kérjük játszani ajutatima

    Hívja fel azt a szolgáltatót (vállalatot), amelyiknél van internet, és mondja el neki a problémáját, a számuk szerepel a szerződésben ... ha valaki ellopta a jelszavát, sürgősen hívja a netcéget, és jelentse a problémát, semmilyen módon nem tudunk segíteni, nem adunk neked netet, de ők adják neked ... ráadásul nem adtál meg részleteket ... ilyen "kérdést" vetettél ... amúgy a megoldás az, hogy felhívod az internetszolgáltatódat!

  78. daniyl - mondta

    Nagyon nehéz boby ff ez a program és a bemutató nagyon jól sikerült, mint egy tanár lépést tartani a jó munka

  79. Én is szerettem volna, hogy távolítsa el Snagit intrebare.am egy srác, és megállapította millió 8000 és az ilyen fájlokat sters.daca megvastagodott nekik, hogy törölje az összes, általunk létrehozott mappákba más programokkal ceva.nu megint?

  80. Adrian - mondta

    emi: Én is akartam, hogy távolítsa el Snagit intrebare.am egy srác, és megállapította millió 8000 és az ilyen fájlokat sters.daca megvastagodott nekik, hogy törölje az összes, általunk létrehozott mappákba más programokkal ceva.nu megint?

    Törölnie kell mindent látni mind a merész és törölhetjük, ha megtalálta, amit vastag, folderu Ez nem feltétlenül a program, hogy azt szeretné, hogy fiatalokat, lehet rendszer mappákat, és ha töröl egy hogy hiba windows ne légy bolond, és csak a mi látható a bemutató, csak jelölje be, amely egyszerre merész és mappákat nem, akkor lehet használni a szisztémás vagy más programok!

  81. Adrian:
    Törölnie kell mindent látni mind a merész és törölhetjük, ha megtalálta, amit vastag, folderu Ez nem feltétlenül a program, hogy azt szeretné, hogy fiatalokat, lehet rendszer mappákat, és ha töröl egy hogy hiba windows ne légy bolond, és csak a mi látható a bemutató, csak jelölje be, amely egyszerre merész és mappákat nem, akkor lehet használni a szisztémás vagy más programok!

    ok

  82. Volt dezinstalat.Am utorent, és néztem a bemutató, azt mondtam, és azt tapasztaltam, hogy revo indításkor jelenik utorent.cum engem Revo eltávolítás bármi is maradt belőle? mert nézett ki, mint én kaptam a sarok és találtunk utorent de látom, hogy a visszavonás történik. azt jelenti, hogy több a maradék. Meg tudom csinálni a revo vagy nekem kell egy másik program?
    Nagyon köszönöm az egész csapatnak! Siker minden, amit csinál!

  83. Adrian - mondta

    maria: Volt utorent és dezinstalat.Am néztem ez a bemutató, én mondom, és azt tapasztaltam, hogy revo indításkor jelenik utorent.cum engem Revo törli minden, ami maradt belőle? mert nézett ki, mint én kaptam a sarok és találtunk utorent de látom, hogy a visszavonás történik. azt jelenti, hogy több a maradék. Meg tudom csinálni a revo vagy nekem kell egy másik program?
    Nagyon köszönöm az egész csapatnak! Siker minden, amit csinál!

    Revo nyitva, kattintson a fenti az Eszközök, majd kattintson a Autorun Manager és törölje a doboz előtt uTorrent, majd jobb klikk a bejegyzés uTorrent van a listában, majd kattintson a Kijelölt törlése, testvérek tanulni angolul! elengedhetetlen, ha előtte a PC!

  84. maria - mondta

    Jó reggelt mindenkinek!

    Adrian köszönöm raspuns.Cred valaki használ egy programot az első alkalommal, ez normális, hogy még incurce.Cat az angol, tudom, kell, hogy nagyon érdekes nézni ezeket a gyakorlatokat, akkor biztos lehet benne, hogy töltse ki, és a tudás kapcsolódó angol.
    Önnek teljesen igaza van, és bevallom én nem tudok sokat, úgyhogy elnézést kérek előre a számtalan kérdés, hogy volt, és még mindig nem.
    Én nagyon köszönöm a türelmét és támogatását, és remélem, megért engem is.
    kérdés:
    Én eltávolított egy programot (vagy úgy gondoltam talán) a revo.cand néztem a listában, ahol normális távolítsa el őket, hogy a program volt, és adott neki, és hogy közben remove.mentionez uninstall Revo, aki ma arra figyelmeztetett, hogy nem tudja befejezni dezinstalrea, hanem ment a végéig. Mi történt? hol tévedtem?
    Nagyon köszönöm, hogy mindent, és a legjobb az egészben!

  85. Iustin - mondta

    Helló Nem akarok tanulni angolul és románul bánni velem, ha megtanulod, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

  86. Adrian - mondta

    IustinSzia Én nem akarom, hogy tanulni angolul, és kijönni Ronan, ha megtanulta, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

    Nos, ha nem akarsz tanulni angolul, majd ülni és nézni a szoftver, hogy tudjuk, ki az új kaput! Soha nem tudja, hogyan kell használni a szoftvert anélkül, hogy tudnánk angolul és dokumentáció összes szoftver az angol! (Utalok a súgó fájlt), ha nem akar tanulni angolul, ha nem hound másikra ilyen kérdéseket: Domle hogy ez mit jelent, vagy ailalta! Ez azt jelenti, tudatlanság van, azt jelenti, hogy nem igazán érdekli, hogy a szoftvert, és alig várja, hogy ismerem őt biztos vagyok benne, több, mint 14 éve téged. Ha nem akar tanulni, akkor nincs igényét mások meg lefordítani, vagy megmondja, hogy mi egy szót vagy egy másik, mert senki sem kénytelen dolgozni az Ön számára, vagy kapsz egy nyakkendőt!

  87. IustinSzia Nem akarok tanulni angolul és románul bánni velem, ha megtanulod, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

    Még jó, hogy szerkesztettem a kommentedet, te írtad, hogy "és tudom kezelni a ronanát", úgy tűnik, hogy a Romanával sem állsz túl jól.
    Először is meg kell írni a nagybetűvel, mint a tisztelet jele, így tanultam az iskolában.
    Aki nem akar megtanulni egy másik nyelvet nem ismeri, mint az amerikaiak, hogy nem tudok semmit.
    Amíg egymást kell tanulni idegen nyelveket, mert még nem világhatalom, mikor leszünk világhatalom engedheti meg magának, nem tanulnak idegen nyelveket, akkor él teljes tudatlanság akárcsak az amerikaiak.

  88. cristynicu - mondta

    Szia srácok unu Problémába ütköztem ... tudom, hogy te Cristi az oktatóanyagban azt mondod, k eltávolíthatsz a revo kiar és egy víruskereső próbaverzióval, és újra telepítheted, hogy a számítógéped ne ismerje fel ... Telepítettem a kasperky internetet security 2010 próba ... és miután lejárt, megpróbáltam újra eltávolítani ... és hiába, amikor megpróbáltam újra telepíteni, azt mondta nekem, hogy a k lejárt .... mi lehet a probléma? ... megadom, hogy az összes megvastagodott sorot töröltem az eltávolításhoz ... Köszönöm, remélem, kapok egy rasp-ot is.

  89. Adrian - mondta

    cristynicuHello srácok ... Én találkoztam egy probléma ... k tudod Krisztust bemutató jelentheti k kiar revo uninstall és a víruskereső próbaverzió, és telepítse vissza k nem vallják be, hogy ha számítógép ... Én a Kaspersky 2010 internetes biztonsági vizsgálat ... és miután exiprat próbáltam eltávolítani azt revo ... és akkor semmi KND próbálja meg újra telepíti azt mondta nekem, k lejárt .... Tehát tévedtél amit antivirusurilor próba vagy lehet a probléma? ... mondom, törölte az összes sort k revo megvastagodott a deinstall .... köszönöm ... és remélem, hogy egy reszelő ....

    olvastad a bemutató többi megjegyzését? 5 oldala van tele kommentekkel, ez a bemutató a Revo-val !! Megnézted a bemutató dátumát a cím fölött? Azóta és mostanáig körülbelül 5 új revo verzió jelent meg, ahol elmondható, hogy akkor a Kaspersky 2010 még a projekt fázisában sem volt !!! ennek az oktatóanyagnak más célja van, nevezetesen a Revo használatának bemutatása, nem írja be a "hogyan lehet hülyíteni a kasperskit" címet !!! Akkoriban valami jól ment, és Cristi felfedezte. akkor sem volt semmi, amit senkinek vagy mindenkinek leszögeztek.

  90. Mihaela - mondta

    Jó, talán segíthet nekem is van néhány játék, amit nem lehet eltávolítani, nem talál a Minden program indul denevér, hogy megtalálja az egyik, de nem a központ eltávolítás sem nem sem Revo találta ezt a program nem találja őket, akkor többet, mint én nem fogják Mihaela stiu.Multumesc

  91. daniel - mondta

    hallja, amit a program ad lőni videókat?

  92. meglepetés - mondta

    Szia..Új vagyok itt ... és új a rendszerekben .... Problémám van a laptopommal. Nemrég vettem egy toshiba műholdas l500 laptopot, rajta Win 7 és mcafee, Németországból. minden jó és szép, aucm-ig két napig, amikor telepítettem az eset 32-es csomópontot (azt hiszem, az mcafee-t nem telepítettem vagy aktiváltam a calc-ban, mert azt kérdezte tőlem, hogy nem tudom, hogy németül hány dolog van, és megsérültem). , másnap, amikor kinyitom, a laptop bezárta a jelszót, majd beírta a jelszót, de az asztalon már nem hajt végre semmilyen parancsot, úgy tűnik, hogy még mindig tölt, legalább vezeték nélkül mutatja a kék kört, hogy tölt, de zárolva van , Nem is tudok belépni a központba az eset letiltásához. ez az üzenet megjelenik az asztalomon (elnézést a google translate által elvégzett fordításért, ez nem túl sikeres):

    A rendszer merevlemez-helyreállító rendszerrel van felszerelve. Ha a számítógép úgy van konfigurálva, hogy visszaállítsa a gyári állapotát, akkor ez közvetlenül a HDD-ről lehetséges. az F8 elején nyomtassa ki őket számítógépekre, ők választják a „számítógép hiba” lehetőséget, és követik a képernyőn megjelenő utasításokat. Alternatív megoldásként visszaállíthatják a rendszert egy erre a célra létrehozott helyreállítási környezetből.
    Toshiba javasolja Toshiba Recovery Media Creator hozható létre a helyreállítási adathordozó, így vissza tudja állítani a számítógépet az eredeti állapotba, ha a rendszer súlyosan megsérült.

    Bementem csökkentett módban, és megy .. de őszintén szólva nem tudom, mit tegyek. Aztán visszatért, és adtam neki Directory Service Restore Mode, aztán visszatért, és adtam helyes konfiguráció, így le van zárva

    Jól jönne Revo csökkentett módban? vagy milyen más tanácsot adok, csak megy laptop.

    szépen kérlek, ha tudsz segíteni nekem néhány tanácsot, mit tehetek.
    Köszönöm,
    Mirabela

    • Adrian - mondta

      meglepetés: Szia .. Új vagyok itt ... és az új rendszerek a laptop .... van egy kis gondom. Nemrég vettem egy Toshiba Satellite l500 a 7 és McAfee őt nyerni Németországban. Minden szép és jó, amíg a kézi-és könnyűfegyverek két nap, amikor én beiktatott ESET 32 csomópont (Azt hiszem, telepített McAfee vagy a tevékenység nyomon követése, mert én nem tudom, hogy sok mindent kell németül, és hagytam vesztesnek) kezdeti A következő napon, amikor kinyitom a laptopot ragasztani jelszót, majd belépett a jelszót, de nem vállal semmilyen asztali parancs megmutatja, hogy a terhelés, legalábbis azt mutatják, cerculetzul kék vezeték nélküli töltés, de le van tiltva , nem tud semmi a vezérlőpulton, hogy tiltsa ESET. úgy tűnik, az asztalon (bocsánat a fordítást végzi Google Translate, ez nem túl sikeres) a rendszer fel van szerelve a merevlemez-visszanyerő rendszer. Ha a számítógép úgy van beállítva, hogy visszaállítsa a gyári állapotra, lehetőség van közvetlenül a merevlemezről. számítógépek nyomtatni a korai F8 választanak "informatikai hiba", és kövesse az utasításokat a képernyőn. Alternatívaként, akkor vissza tudja állítani a rendszert egy sor helyreállítási környezet erre a célra.
      Toshiba javasolja Toshiba Recovery Media Creator hozható létre a helyreállítási adathordozó, így vissza tudja állítani a számítógépet az eredeti állapotba, ha a rendszer súlyosan deteriorată.am be csökkentett módban, és megy .. de én őszintén szólva nem Tudom, mit kell tenni. Aztán visszatért, és adtam neki Directory Service Restore Mode, aztán visszatért, és adtam helyes konfiguráció, ezért használja revo e.as ragadt csökkentett módban? vagy milyen más tanácsot adni nekem, csak lépjen laptop ul.va jó, ha tud nekem segíteni néhány tanácsot, mit tehetek.
      Köszönöm,
      Mirabela  

      A legjobb, ha olyan emberhez megyünk vele, aki jó szolgálatot teljesít, mert ezeket a magyarázatokat nem lehet megadni a megjegyzésekben, ide kellene írni egy kilométeres szöveget. És őszintén szólva nem sokat értettem abból, amit elmagyaráztál. És nem vagy biztos benne, és nem tudod, mit csinálsz. Nem akarom elbátortalanítani, de a kezdetektől fogva ... amíg meg nem tanul valamit, hogy saját kezűleg is meg tudja csinálni, menjen vele hozzá egy hozzáértőhöz ... tudom, hogy ez kerül, de ... meg kell ennie a szolgálat srácait, valamit nem ?

  93. Salutare.Iata még mindig egy jó és hasznos dolog, hogy van facut.Multumim.
    Nekem van egy kérdése: ha már a szoftverek, játékok eltávolítása, mielőtt ezt a kis programot, hogy eltávolításra Programok telepítése és törlése klasszikus, most már a Revo Uninstaller, hogy megtalálja és eltávolítsa az ételmaradékokat uninstallations Ha igen, hogyan?
    És, mint egy vicc, hogyan lehet megfelelően eltávolítani Revo Uninstaller?
    Várom vostru.Multumesc választ újra.

    • LPS: Salutare.Iata még mindig egy jó és hasznos dolog, hogy van, és én facut.Multumim.Am lekérdezések: ha már a szoftverek, játékok eltávolítása, mielőtt ezt a kis programot, hogy eltávolításra Programok telepítése és törlése klasszikus Most már a Revo Uninstaller, hogy megtalálja és eltávolítsa az ételmaradékokat eltávolító? Ha igen, hogyan? És, mint egy vicc, hogyan tudjuk helyesen uninstall Revo Uninstaller? Várom vostru.Multumesc választ újra.  (Idéz me)

      Thanks Barátságos ui.Astept válasz törölt mappa, ha lehet, jó válasz és intrebare.Toate

  94. Néhány játék eltávolításával kezdtem el kipróbálni a programot, nehogy bármi káros legyen. Egy játéknál az eltávolítás után, és miután megtaláltam bizonyos dolgokat, amelyeket töröltem, azt is elmondta, hogy olyan mappákat vagy fájlokat talált, amelyek Megnéztem és töröltem őket (ez volt a mappa, ahová mentettem a játékot). OK. Egy másik játékban ehelyett ugyanazokat a lépéseket követve maradt a mappa, ahová elmentettem a játékot néhány szöveges fájllal és mással írja be a PCX fájlokat, CD fájlokat, BMX fájlokat ... Miért nem törölte őket is? Törölhetem őket manuálisan, az egész mappát törölve

    • Adrian - mondta

      LPS: Elkezdtem eltávolításával a program megpróbál néhány játékot, nem elrontani ceva.La játék eltávolítás után és miután talált néhány dolgot, hogy azt el kell hagyni, azt mondtam, hogy a mappa vagy fájl található Megnéztem, és én törölte (ez volt a mappát, ahol mentette a játékot). OK.La másik játék helyett, követve a lépéseket, úgy maradt, ahol megmentettem játék mappájába teljes szöveges fájlok és más fájlokat PCX fájltípus, CD fájl, BMX fájl ... Miért nem törölte őket törölheti manuálisan törli mindent a mappában? köszönhetően  

      Nincs szükség szoftver tökéletes! Igen, törölheti a mappában

  95. Sajnálom, de vissza nou.Am kerestem választ a kérdésre, de reusit.Putem ezzel a programmal, hogy megtalálja és eltávolítsa a maradványokat, elemek maradt más szoftver oldalakon korábban eltávolított a Remove Programs ha igen, hogyan?
    Köszönöm.

  96. jó bemutató, de még mindig jól példázza ez a program lehet, fo, OSI maxim.Adica is folosidirectv május tmizi fejlett a felhasználók és után Advanced Uninstaller még mindig jó, hogy dobja oldalra a rendszerleíró adatbázis, ami nem annyira pare.neaparat rózsaszín, mint a start-regedit parancsot, elveszíti kevesebb időt, hiszen mindig is idézni valamit, pl. Kaspersky és általában hagyja, hogy a biztonsági típusú programok codite.DE magunkat Ezért amikor takarítás BAZAROGRAMELOR meg tudjuk csinálni kézzel [nem csak a fülünk, hogy ott], majd próbálja meg és tisztítás. Azonban nehéz

  97. Radu Dorina - mondta

    Hello!
    im először köszönöm a jó tanácsot / rájöttem / Idővel beléptem ezen az oldalon / rövid, de sajnálom, hogy / azt tapasztaltam, nagyon nehéz véletlenül ..
    A kérdésem az, ha Revo Uninstaller kis program lehet, hogy távolítsa el nyomait a törölt programok klasszikus, vagy milyen programot s / tehette ezt?
    Köszönjük!

    • Adrian - mondta

      Radu Dorina: Hello!
      im először köszönöm a jó tanácsot / rájöttem / Idővel beléptem ezen az oldalon / rövid, de sajnálom, hogy / azt tapasztaltam, nagyon nehéz véletlenül ..
      A kérdésem az, ha Revo Uninstaller kis program lehet, hogy távolítsa el nyomait a törölt programok klasszikus, vagy milyen programot s / tehette ezt?
      Köszönjük!  

      Örülünk, hogy felfedezett minket, és talán ki tudja, hogy hűséges látogatóvá válik, vagy esetleg továbbviszi a "híreket" erről az oldalról ... Használja a Ccleaner alkalmazást, amelyről ismertetőnk van. Írja be a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: ccleaner, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

  98. bogdan - mondta

    Én próbáltam, de úgy tűnik, hogy BitDefender functioneaza.Dupa eltávolítása és törölje az összes fájlt és elrejtése mit adnak újraindít újra a víruskereső és kap mesakul: BitDefender lejárt a számítógép nem a legújabb verzióját revo.Poate protejat.Am Én csinálok valamit rosszul próbál.

  99. florin .. paly1977 - mondta

    baieti.am jó, és adj egy probléma .. én letölt ez ad nekem, hogy töltse le az újabb gép, és tudják, hogyan kell dolgozni a ele.de Hol kaphatom meg ezt a verziót mutatunk be az tutorial.Am Kerestem, de nem találtam . többé figyelembe venni minden, csobogó, hogy lehet, hogy nem tudja, hány éjszakát és napot hiányozni fogsz a jó nostru.multumesc és én válaszoltam.

    • Adrian - mondta

      florin .. paly1977: Jó baieti.am és adok probléma .. amikor letölt ez ad nekem, hogy töltse le az újabb gép, és tudják, hogyan kell dolgozni a ele.de Hol kaphatom meg ezt a verziót, amit bemutatott tutorial.Am keresett, de gasesc.nu azt is figyelembe vette, a csobogó, hogy lehet, hogy nem tudja, hány éjszakát és napot hiányozni fogsz a jó nostru.multumesc és én válaszoltam.  

      kettyenés ITT és olyan lesz, mint a bemutató. Ön letöltheti, újabb változat, de te profi változat egy ideig egy professzionális változata a szoftvert, de ők és a szabad. Ha nem tudom, hogy néz ki calumea november angolul, és nem tudom, mit tegyek?

  100. florin .. paly1977 - mondta

    Köszönöm raspuns.sunteti a legjobb, mert rájöttem, hogy én már nem szemét az útmutatók excelent.asteptam és mások tette őket annyira jó.

  101. Oktav - mondta

    Szeretnék egy videotutorial a Revo Uninstaller Szakmai és dumneavoasta következtetésre jutott, hogy hatékonyabb, Revo Uninstaller Revo Uninstaller vagy szakmai.

  102. koryna - mondta

    ezer nagyon jó anyag voltam segítséget, követtem a lépéseket, pontosan és eltávolítja az antivírus szakember, ha szabad így mondanom, bravo megjegyzés 10 +

  103. zame77 - mondta

    Üdvözöljük uraim követtem ez a bemutató nagyon óvatosan, többször is, úgy eltávolítása KASPERSKY 2010, aztán használt CCleaner, és szeretné telepíteni KASPERSKY 2010 (ismét), az eredmény ugyanaz, mint ez távolítható rendesen (na jó, a rendszer marad, porszívó), de azt mondja, hogy a licence expirat.Unde hiba? ismételni tudtam pontosan ugyanazokat a lépéseket, mint a többi dumneavoastra.In kívánok is, és marad is a nagy emberek!

    • Francisc - mondta

      zame77: Will Helló uraim, követtem a bemutató nagyon óvatosan, többször is, úgy eltávolítása KASPERSKY 2010, aztán használt CCleaner, és szeretné telepíteni KASPERSKY 2010 (ismét), az eredmény ugyanaz, mint Én eltávolított normális (na jó, a rendszer marad, porszívó), de azt mondja, hogy a licence expirat.Unde hiba? ismételje én pontosan ugyanazokat a lépéseket, mint a többi dumneavoastra.In kívánok is, és marad is a nagy emberek!  Idéz nekem

      Ha el akarja távolítani a Kaspersky alkalmazást, és az nem működik a programjában vagy a „Vezérlőpulton”, akkor használja a „Kaspersky 2010 eltávolítása” alkalmazást, amelynek neve a gyártótól letölthető „KAVRemover 10”.
      Ez az FELU következő:
      - töltse le a „KAVRemover 10”
      - Csomagolja ki a "KAVRemover 10"
      - válassza le az internetkapcsolatot
      - futtassa a „KAVRemover 10” programot
      - írja be azt az ábrát, amelyet megmutat, ha regisztrál a deaktiválásra
      - nyomja meg az "Eltávolítás" gombot
      - a megerősítő üzenet után indítsa újra a számítógépet
      - Ne felejtsd el kikapcsolni az "önvédelmet" (vagy valami hasonlót)
      - a számítógép tisztítása a művelethez telepített programmal
      - indítsa újra a PC-t
      Kész.
      BAFTA!

      • Adrian - mondta

        Francisc:
        Ha szeretné eltávolítani a Kaspersky, és nem megy a program vagy a "Control Panel" a "Uninstall Kaspersky 2010" úgynevezett "KAVRemover 10" letölthető a gyártótól.
        Ez az FELU következő:
        - töltse le a „KAVRemover 10”
        - Csomagolja ki a „KAVRemover 10”
        - válassza le az internetkapcsolatot
        - futtassa a „KAVRemover 10 ″ programot
        - írja be azt az ábrát, amelyet megmutat, ha regisztrál a deaktiválásra
        - nyomja meg az "Eltávolítás" gombot
        - a megerősítő üzenet után indítsa újra a számítógépet
        - Ne felejtsd el kikapcsolni az "önvédelmet" (vagy valami hasonlót)
        - a számítógép tisztítása a művelethez telepített programmal
        - indítsa újra a PC-t
        Kész.
        BAFTA!  

        Azt hiszem, kezelni Uninstallers de akar mást, nem akar becsapni, tudja, hogy a Kaspersky egykor telepítve a számítógépre, és újra a tárgyalás, bár volt egyszer PC és lejárt. Hát akkor nem bolond meg! És a módszer feltárta a szerző a Bemutató nincs kőbe vésve, hogy ez mindig működik. Ez nem az a szerepe a revo, akkor újra vizsgálati helyszínt! De jobb tiszta mögött, miután uninstall szoftver.

  104. bogdan - mondta

    Igen úgy tűnik, nem működik minden változatát bármely szakmai, sem a free.Eu a legújabb verziók.

  105. zame77 - mondta

    Uraim, köszönöm a tanácsokat. Nem akarom becsapni a Kaspersky-t, most használom, mivel ez a csodálatos csapat tanácsot adott nekem, az Avast + Online Armor (ingyenes szoftver nenica), de azért kérdeztem, mert az oktatóanyagban azt mondják, hogy ez lehetséges dolog, vagy legalábbis így értettem meg. Nem hiszem, hogy bűncselekmény lenne olyasmit kérni, amit nem tudsz. Egyébként jobb megköszönni ennek a csapatnak. Most már megértettem, hogy ez nem szabály. Egyébként ez a szoftver, vagyis " A REVO ”szuper jó a rendszer számára. Jó egészséget és tiszteletet mindenkinek.

  106. ionutz - mondta

    Köszönöm szépen, a Bogan Congratulations oktatóprogram hasznos volt számomra

  107. ionutz - mondta

    Egyébként hogyan tudok szavazni? :)

    • Adrian - mondta

      Egyébként hogyan tudok szavazni? :)  

      A cím fölött van 5 csillag ... ha az oktatóanyagnak 5 csillagot szeretne adni, kattintson az 5. csillagra és így tovább.

  108. bogdan - mondta

    Hello! Mint megszabadulni a korábbi verziók a BIOS? Köszönöm

  109. xxcrazyn3sxx - mondta

    de a többi unistaller, ahogy mentem: ((szépen kérlek

    • Francisc - mondta

      Azt is ingyenes verziója. És ez elég jó.
      Töltse le és részletek itt:
      "Hxxp: //www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html"
      "Freeware" letöltése

  110. Francisc - mondta

    - Sikeresen használhatja a tisztító / karbantartási programok "eltávolító" moduljait is, például a Ccleaner, a WinUtilities, a TuneUp stb.
    - Vagy speciális eltávolító: SS Uninstall Manager 2.1, Handy Uninstaller 1.1, Absolute Uninstaller 2.6 stb. Írjon a Google-on "ingyenes eltávolítók".

  111. xxcrazyn3sxx - mondta

    Köszönöm szépen, de szeretem revo, bízom benne

  112. Anonymous - fukar - mondta

    Helló,
    Nekem van egy probléma, komoly véleményem:
    Én csak beiktatott utolsó joc.Data revo.De eltávolította azt az idő, amikor újra telepíteni nem jelenik meg az eltávolítás listában.: (
    Említettem már, hogy nincs telepítve a Program Files.
    Köszönet előre.
    Remélem, hogy el tudom távolítani, és elvégezhetem a "tisztítást" a többi könyvtárral.

  113. Silviu - mondta

    Sziasztok, gratulálok Bobby ez a bemutató, van egy kis dilemma, hogy telepítettem egy próbaverzió Able2Extract Professional v6.0. Egy hét múlva, amikor a tárgyalás lejárt Eltávolítottam a programot Reva. Ahhoz, hogy biztos, hogy nem egy tiszta és CCleaner. Adtam egy újraindítás, aztán újratelepíti Able2Extract Professional v6.0 egy másik partícióra, de meglepetésemre engem megvenni, és nem kínálnak neki egy ingyenes héten. Kérem, mondja meg, mit tegyek, így tudom használni ezt a programot még tovább próbaverzió. Köszönöm

  114. Andreea - mondta


    A számítógépem és én olyanok vagyunk, mint maga a vonat:) ... Telepítettem a quicktime-t a számításba, és arra gondoltam, hogy talán kipróbáltam a neten, azt gondoltam, hogy követem a videóban jelzett lépéseket ...http://www.youtube.com/watch?v=RwS68C6kD08, A programokat
    Láttam, hogy nem tudom megnyitni a fájlokat az extensia.mov alkalmazással, majd el akartam távolítani és újratelepíteni ... Nem tudom, de… módosítani vagy eltávolítani ... Kattintson az Eltávolítás gombra. Megjelenik egy ablak, amelyen a következő értesítés található:

    Quick Time Pro installed.If akkor folytassa a telepíti a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
    DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás?

    Ha rákattintok az Igen gombra. Írja le - végzetes hiba a telepítés során-

    Nagyon meg kell nyitnom a fájlokat az extensia.mov fájlnál, mert egy videószerkesztő programban használom őket, és ezeket a fájlokat nem fogadnak el ... Ezenkívül nem tudok letölteni .mov fájlokat arról az oldalról, ahonnan a netről kaptam ...
    Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)

    • Liviu - mondta

      Andreea: Hi,
      Én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondolkodás talán van egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com/watch? v = RwS68C6kD08, rekord programok
      Láttam, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat, extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... Clik on .. leveszem egy ablak jelenik meg a következő megjegyzést: Quick Time Pro Folytassa ezt installed.If telepítse a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
      DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha adsz kattintva igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni extensia.mov hogy az általuk alkalmazott egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Plus Nem tudom letölteni a fájlokat. mályva, ahol a helyszínen vesznek a neten ...
      Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)  

      megpróbálja eltávolítani a revo uninstaler

    • Adrian - mondta

      Andreea: Hi,
      Én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondolkodás talán van egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com/watch? v = RwS68C6kD08, rekord programok
      Láttam, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat, extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... Clik on .. leveszem egy ablak jelenik meg a következő megjegyzést: Quick Time Pro Folytassa ezt installed.If telepítse a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
      DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha adsz kattintva igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni extensia.mov hogy az általuk alkalmazott egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Plus Nem tudom letölteni a fájlokat. mályva, ahol a helyszínen vesznek a neten ...
      Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)  

      nézze EZ oktatóanyag (kattintson az EZE piros színnel írt szóra), és végezze el az ott elhangzottakat. Ami a Quick Time eltávolítását illeti, nagyon sok mondanivaló van, igazából nincs türelmem megjegyezni, hogy miként távolítsam el a szoftvert manuálisan, mert sokat törődsz a szoftver típusával, mások regisztrációkon, más szoftvereken keresztül tesznek különböző bejegyzéseket egyéb bemenetek és más mappák PC-n keresztül, sok mindenről beszélhetünk. Ki készteti Önt arra, hogy belevesse magát a szoftverek telepítésébe anélkül, hogy a neten olvasna, és anélkül, hogy először ellenőrizné, hogy vannak-e szabad alternatívák a gyors időre. Bármi, ezen a hálózaton sokkal jobb vagy ingyenes alternatívák vannak…

    • Francisc - mondta

      AndreeaHelló, én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondoltam, talán kaptam egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com / watch? v = RwS68C6kD08, rekord látható a program nem tudja megnyitni fájlokat extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... eltávolít Clik tovább .. én lép fel Egy ablak a következő értesítés: Quick idő Pro installed.If akkor folytassa a telepíti a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA Bejegyzés CodeDFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha hogy kattintson az Igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni a fájlokat extensia.mov mert az általuk használt egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Ráadásul nem tudom letölteni a fájlokat. mov a helyszínen, ahol vesznek a neten ... Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)  Idéz nekem

      Tiltania a neten, akkor próbálja újra eltávolítani a programot:

      1) Ahogy tetted - az Add-Remove alkalmazásból - lásd itt a lépéseket:
      - „http://support.apple.com/kb/HT1786”

      2), vagy olvassa el a szegénység az alábbi oldalakon (ez az angol, de lehet kezelni), először olvasd el az összes lehetőséget, majd dönteni, hogy mit és hogyan:
      - „http://kb2.adobe.com/cps/332/332237.html”
      - „http://ezinearticles.com/?How-to-Completely-Remove-Quicktime-on-Windows-XP&id=3403408” - innen írja be ide: „http://www.uninstallhelper.com/”
      - „http://www.alvinpoh.com/how-to-remove-the-quicktime-annoyance-internet-explorer-ie-firefox/”

      3) Vagy a „Revo Uninstaler” -nel:
      - kövesse az itt bemutatott oktatóanyag lépéseit

      4) Telepítse újra a Quick Time Pro programot - indítsa újra a számítógépet - tisztítsa meg a regisztereket - deaktiválja a hálót - távolítsa el a programot (az 1., 2. vagy 3. pont egyikének egyikével)

  115. MIHAI10 - mondta

    Elég legyen szíves mondja meg nekem, hogy hallani FAC egérrel dolog?

    • Adrian - mondta

      MIHAI10: Elég legyen szíves mondja meg nekem, hogy hallani FAC egérrel dolog?  

      Ez a "dolog" csak az oktatóanyagban hallható, csak akkor, amikor az oktatóanyagot elkészítjük, ez egy elfogási szoftver által adott effektus, amellyel rögzítjük az asztalon a műveleteket, és csak a rögzítés során hallható, de a hatás a végén, a fájlban utolsó videó, nem halljuk ezt a hatást az oktatóanyag elkészítése közben!

  116. Ionut - mondta

    Tudom, hogy hatást az egér forró

  117. mikrofon - mondta

    menj és nyerj 7?

  118. Cosmin - mondta

    Hello haverok ! Nekem is van egy olyan problémám, amelynek megoldását még nem találtam meg, ezért kérem önöket: néhány hónappal ezelőtt volt egy játékom (batman arkham asylum, 8gb), amit akkor biztos vagyok abban, hogy nem távolítottam el megfelelően. amelyet a "Vezérlőpult" - "Programok és szolgáltatások" -nak használtam. Néhány nappal ezelőtt megpróbáltam újra telepíteni a játékot, de azt tapasztaltam, hogy a "Programok és szolgáltatások" részben maradt egy mindössze 10 MB méretű Batman Arkham Asylum nevű fájl, amelyet sikertelenül próbálok eltávolítani, ami hibával tetőzött. A játék nem működik telepítve, mert nem tudom, hogyan jelenik meg telepítve azon a fájlon keresztül, amelyet még a "Programok és szolgáltatások" listáról sem lehet törölni. Ha tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék ... ... gratulálni szeretnék a Videotutorial.ro csapatának is. Nagyszerű munkát végzek, csak nagy sikert és további sikereket kívánok nekik ... Előre is köszönöm

  119. Hellén - mondta

    Helló, és gratulálok, amit csinálsz itt!

    Megpróbáltam épít egy problémát, és én még nem jött rá.

    Nem vagyok egy informatikai szakember bizonyítéka felraktunk egy ingyenes Kaspersky 7 a neten, hogy jutott a hazai telepítési hiba, én majd távolítsa el a vonal Start / Vezérlőpult
    Panel / Add eltávolítása .. de úgy tűnik,
    valami beszorult számítógép
    hogy minden oldal információkat tartalmazó megpróbálok hozzáférni a víruskereső programot automatikusan be hiba. Idézet:

    “Aktiválási hiba: A szervert nem lehet beállítani. kapcsolat "
    si
    "Hoppá! coulf firefox, hogy nem http://www.kaspersky.help.com
    sugestions:
    Próbálja relooding az oldalt
    Seorch a Google-on ”

    Találkoztam ezt a csodálatos programot bemutató és többször távolítsa sikertelenül.

    Bárcsak kijavítani ezt a hibát, ha tudod irányítani, mert hozom a víruskereső nem engedte viselje ő anyja és protokoll oldalon, így nem tudom telepíteni!

    Köszönjük!

    • Francisc - mondta

      Hellén: Hello, és gratulálunk, amit te itt, megpróbáltam épít egy problémát, és én még nem jött rá.
      Nem vagyok egy informatikai szakember bizonyítéka felraktunk egy ingyenes Kaspersky 7 a neten, hogy jutott a hazai telepítési hiba, én majd távolítsa el a vonal Start / Vezérlőpult
      Panel / Add eltávolítása .. de úgy tűnik,
      valami beszorult számítógép
      hogy minden oldal információkat tartalmazó megpróbálok hozzáférni a víruskereső programot automatikusan be hiba. Idézem: "aktiválási hiba: Nem lehet beállítani szervert. kapcsolat "
      si
      "Hoppá! coulf firefox, hogy nem http://www.kaspersky.help.com
      sugestions:
      Próbálja relooding az oldalt
      Seorch a Google "bemutató megismertem ezt a csodálatos programot, és azt többször is uninstall nélkül succes.As bárcsak kijavítani ezt a hibát, ha tudod irányítani, mert hozom a víruskereső nem engedte viselje ő anyja és protokoll így oldal tudok telepíteni! Köszönjük!  

      Azt hiszem, ez a Conficker.
      Tegye a következőket (olvassa el a fejtől a farok, mindent írok az alábbiakban, és nem pontosan):

      1) Olvassa el a "Biztonsági intézkedések" oldalszám 1 - "Francis mondta május 3 2010 a 11: 13" - "Fertőtlenítés: Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido". Itt mindent megtalál, amit meg kell, hogy megszabaduljon a fertőzés (ha jól sejtette jobb a problémát.)

      2) majd beolvasni a "teljes" PC-vel Dr.WebCureIT (ai bemutató itt az oldalon, ahol azt mutatja, hogyan kell használni), és Malwarebytes'Anti-Malware (megtalálni a "Biztonság" oldalszám 1 - " Francis mondja: Május 3 2010 a 10: 27 "-" Használat Malwarebytes'Anti-Malware "

      3) FIGYELEM: minden vizsgál, az összes közmű / program a "Safe Mode" és netul ki.

      4) Fertőtlenítés után: használja a Kaspersky uninstall segédprogramot (itt találja: "http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463"), majd tisztítsa meg a regisztereket és töredezettségmentesítse (milyen segédprogramokat telepített az ilyesmihez) ).

      5) Ha problémád van fertőtlenítés után használja a következő eszközöket:
      - Engedélyezze újra a v2 Portable.exe fájlt, összetettebb és sok esetben alkalmazható (vírusfertőzés utáni mellékhatások javítása; sok vírus módosítja és deaktiválja a fontos Windows-összetevőket: Feladatkezelő, Rendszerkonfigurációs eszköz, Beállításszerkesztő, stb.). Itt található: „http: // www. tangosoft. társ. uk / re - a% 20v2 engedélyezése. html "

      vagy:

      - exefix_xp.com, ha problémái vannak az ".exe" futtatásával (írja be a google-be a nevet, és biztosan megtalálja - ha a vista rendelkezik, akkor keresse meg annak opcióját ugyanazon a webhelyen);
      - TaskManagerFix.exe, a TaskManagerrel kapcsolatos problémák esetén (a Google-on biztosan megtalálhatja);

      Ha megy, akkor ... újra kell telepíteni az operációs rendszert.

  120. Francisc - mondta

    Válasz az Elena
    Úgy látom, hogy a megjegyzés nem jelent meg annyira, hogy megismételjem magam ...:

    Azt hiszem, ez a Conficker.
    Tegye a következőket (olvassa el a fejtől a farok, mindent írok az alábbiakban, és nem pontosan):

    1) Olvassa el a "Biztonsági intézkedések" oldalszám 1 - "Francis mondta május 3 2010 a 11: 13" - "Fertőtlenítés: Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido". Itt mindent megtalál, amit meg kell, hogy megszabaduljon a fertőzés (ha jól sejtette jobb a problémát.)

    2) majd beolvasni a "teljes" PC-vel Dr.WebCureIT (ai bemutató itt az oldalon, ahol azt mutatja, hogyan kell használni), és Malwarebytes'Anti-Malware (megtalálni a "Biztonság" oldalszám 1 - " Francis mondja: Május 3 2010 a 10: 27 "-" Használat Malwarebytes'Anti-Malware "

    3) FIGYELEM: minden vizsgál, az összes közmű / program a "Safe Mode" és netul ki.

    4) Fertőtlenítés után: használja a Kaspersky uninstall segédprogramot (itt találja: "http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463"), majd tisztítsa meg a regisztereket és töredezettségmentesítse (milyen segédprogramokat telepített az ilyesmihez) ).

    5) Ha problémád van fertőtlenítés után használja a következő eszközöket:
    - Engedélyezze újra a v2 Portable.exe fájlt, összetettebb és sok esetben alkalmazható (vírusfertőzés utáni mellékhatások javítása; sok vírus módosítja és deaktiválja a fontos Windows-összetevőket: Feladatkezelő, Rendszerkonfigurációs eszköz, Beállításszerkesztő, stb.). Itt található: „http: // www. tangosoft. társ. uk / re - a% 20v2 engedélyezése. html "

    vagy:

    - exefix_xp.com, ha problémái vannak az ".exe" futtatásával (írja be a google-be a nevet, és biztosan megtalálja - ha a vista rendelkezik, akkor keresse meg annak opcióját ugyanazon a webhelyen);
    - TaskManagerFix.exe, a TaskManagerrel kapcsolatos problémák esetén (a Google-on biztosan megtalálhatja);

    Ha megy, akkor ... újra kell telepíteni az operációs rendszert.

  121. mostwanted - mondta

    nagyon jó műsor!

  122. stefy - mondta

    Hogyan távolítható el a program egy másik partícióra?

  123. Cristi - mondta

    te vagy a legmenőbb módja annak, hogy az egészet, és nem fogja fel a lélek, amit az úgynevezett szakértők azt mondják, soha nem tudhatod, hogy mit tanultál a bemutató ez a véleményem, és tartsa őket, amíg tanulni mindenkinek
    Ami Cristi Sinaia.

  124. Daniel F. - mondta

    Nekem (Windows Vista Home Premium x64) a "Revo Uninstaller 1.92" alatt a Firefox tisztításának lehetősége már nem jelenik meg az Eszközök - Számok tisztítója - Böngésző tisztító programban, csak az Internet Explorer, az Opera és a Netecape fájlokban. Miért nem jelenik meg többé a Firefox? Mit kell tennem, hogy a Firefox újra megjelenjen a böngésző tisztítási lehetőségeiben ??? Szembesült már valaki ezzel a helyzettel? Megemlítem, hogy az előző verzióban nekem volt (például 1.52) az elején nekem is volt Firefoxom, de egy idő után "eltűnt". Most telepítettem a Revo 1.92-et, de hiába. Ez a böngésző nem jelenik meg. A Revo 1.92 átvette a beállításokat a másik régebbi verzióból ??? Az új verzió telepítésekor megemlítem, hogy előzőleg eltávolítottam a Revo 1.52 régi verzióját ... de a "régi verziót" telepítettem.

  125. János - mondta

    Hogyan távolítsuk el az kiváló helyszínek (például crackuit játék), hogy megszabaduljon az összes szemetet adatbázis egy ilyen program?

  126. Gabriela - mondta

    Érdekes és hasznos Buna.Foarte mit találtam itt, de ahogy megszabadulni Avast Antivirus, ha nem volt a vezérlőpulton? Már csak program fájlokat.

  127. Ceapaev - mondta

    Szép bemutató. Én is használom a RevoUninstallert, de használom az Advanced Uninstaller Pro vagy a TuneUp Utilities programokat is. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan jók. Ehelyett nem hiszem, hogy törölném az összes nyomot. Telepítettem a vágás optimalizálás optimalizálását gyorsabban eltávolítva) nem engedte újratelepíteni, még akkor sem, ha megváltoztattam a rendszer dátumát. Felteszem a kérdést is: van olyan program, amely törli az összes "kódot"? Köszönöm.

  128. nekem nem tudok megszabadulni a ESET csomópont 32 én deinstalat Vezérlőpult de még mindig semmi, ha karpeski táska mondja, hogy telepíteni ESET csomópont 32, és nem mehet be valaki azt mondja nekem, hogy hogyan is csomót Scoda? ??????

  129. Adryan - mondta

    Igen, az oktatóanyag jó. Az "Your Uninstaller PRO 2010" alkalmazást használom az eltávolításokhoz, és azt mondhatom, hogy jobb, mint a revo. Az eltávolítón kívül az "Az eltávolító" számos más eszközzel rendelkezik, amelyek tisztán tartják a Windows rendszert. Ezen a programon kívül van még egy "Dll ​​File-fixer" program, amely nyilvántartás-átvizsgálással rendelkezik, amely teljesen felderíti a haszontalan nyilvántartásokat (a neten vannak repedt verzióim). És azt mondhatom, hogy ez a két program nagyon jó, különösen a Dll File-fixer (nagyon jó program), 3 éve Windows-om (Windows XP sp2), és ez alatt a 3 év alatt mindenféle alkalmazást telepítettem és eltávolítottam, programok, játékok ... stb. És szívvel mondhatom, hogy mivel ezt a két programot használom, az ablakaim ugyanolyan jól és még jobban mozognak, mióta telepítettem a windókat. Ez a két program nagyon jó a Windows fenntartásában.

    Gratulálni akarok ehhez az oktatóanyaghoz. Sok "talán kezdőnek" szüksége van az oktatóanyagokra.

    Bravo gratulálok!

  130. Voicu Valeriu - mondta

    fogadtatás

    Szuper jó Revo uninstaler használni, és szuper boldog
    Érdekel kérem, ha van egy változata Android vagy más programok, nem ugyanaz a dolog, mint a revo, de az Android?

  131. Gaya - mondta

    Azt javaslom, a Pro változat. Még PRO

  132. Hello srácok szíves mondja meg hogyan tudok magamnak egy soros revo unistaller a LAM Intal a tárgyalás időpontját és a lejárati dátumot követően megvenni, hogy nekem jobban megértsék a LAM eltávolította a Vezérlőpult de amikor megpróbáltam telepíteni sal Ismét hadd újra sal, de nem engedi, hogy tette a sal SAL USE vásárolni, akkor segítsen, mit tegyek, és kapok egy ingyenes műsor, ha tudod, kaptam kemény nélküle (revo) Ön szerint lehet tenni kap egy szabad soros nincs sal vétel, ha yah eltarthat szabadságot, ha nem is tudnék sal be újra kérem, segítsen, és köszönjük MINE.va

  133. Jó. kaptam valakitől ezt a linket az oldalon, és az új. Ő ajánlotta a TPU jhonyboxing Unisstaller Revo mert érdekesnek találom, és gyorsan kipróbálni magam, és gyere vissza megjegyzéseket.

  134. Hogyan távolítsa el a Yahoo SAMSUNG OMNIA I900 16 G Mersi

  135. Marius - mondta

    Micsoda! Nekem is van egy kérdésem: letöltöttem a Revót ... de ennek is van 30 napos időszaka! Megértem, hogy ez már nem ingyenes, ingyenes? Kérlek, világosíts fel engem is! Köszönöm szépen, és szeretnék gratulálni egymás után minden olyan oktatóanyaghoz, amely munka nem vicc! Minden jót!

    • Ingyenes Revo nemcsak 30 nap.
      Írja be a webhely keresőmezőjébe: "uTorrent"
      Nagyon sok oktatóanyagot talál róla. Az utorrentből bármilyen szoftvert (még a Revo-t is) és a többi benne lévő vírust beszerezhet.
      Ha nem szeretné, vírusmentes hozott egy USB stick, hogy van egy linux uTorrent (Transmission Bitorrent Client)
      Puppy Linux pl.
      http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm

  136. Marian - mondta

    Hello. ÉN használ Revo Uninstaller, tanultam itt. De ma már elhagyták az eltávolítás több DLL-fájlt még kikapcsolás után PC újbóli megnyitását. Sok és foglal több helyet. Hogyan kell törölni őket? Köszönöm.

Trackbacks

  1. […] Folytatja a felesleges alkalmazások eltávolítását, amelyeket nem használunk gyakran a Revo Uninstaller alkalmazással, vagy használhatjuk a Steam Mover alkalmazást, amelyet úgy döntöttem, hogy bemutatok Önnek a mai oktatóanyagban. [...]

  2. […] Távolítsa el klasszikus módban a Programok és szolgáltatások> Program eltávolítása vagy módosítása vagy a Revo Uninstaller alkalmazással, és nem jelenik meg a telepített programok listájában, így a […] videoklipben bemutatott módszer

Speak Your Mind

*