Program klónozni merevlemez, Acronis bemutató videó

Acronis egy kicsit puha, és nem sok lehetőség, de szinte nélkülözhetetlen sok esetben.

Program lehetőségünk a következő video tutorial száma kettő, nevezetesen: klón lemez és új lemezre.

Más szavakkal segít klón a merevlemezt, vagy egy új merevlemezt egy támogatott környezetben.

A hatalom ezt a szoftver fog fel csak a tananyag a Acronis True Image, amely azt várjuk, hogy néz ez után látod Acronis.

Meghívjuk Önt, hogy ezt a videót bemutató, de azok, akik követik a sorozatot Acronis szoftvert.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Nagyon jó tutorial! Megtanultam, hogyan kell egy bootolható CD Acronis programok (EasyBoot megpróbáltam, de én nem).
    Alig várom tudnivalókat Acronis True Image Universal Restore, és ha lehetséges, és egy tutorial EasyBoot.
    Multzumesc és gratulálok, Maxi

  • Néztem nagy érdeklődéssel bemutató saját és fff érdekes miért letöltött és programok Acronis és megpróbáltam telepíteni, de nem telepít semmilyen, telepít valamit, majd a lemezt (A) a lámpa zöldre vált a zaj van távolítva, tanácsot adni, hogy nem, és én is telepíteni az egyik prog. Ezek Köszönöm.

    Nelu

  • Megértem - klónoz lemezeket (HDD-ket), de egy partícióra (darabra) klónozhatok egy merevlemezen (az operációs rendszerrel), és át tudom helyezni egy másik partícióra egy másik merevlemezre - hogy nekem legyen 2 operációs rendszer- azonos?

  • @Nelu:
    Meg tudod csinálni valamit egyszerűbb, akkor lehet, hogy egy biztonsági másolattal, és hogy adjon neki egy másik kemény.
    Van egy lehetőség, nem a virtuális gépek VirtualBox és futtatható 2 operációs rendszer egyszerre.
    Lásd, hogy mi útmutatók és penteu Acronis True Image mentés és virtualbox, ami megtalálható a kereső az oldalon.

  • köszönöm - itt van a válasz a 2. kérdésre:
    https://www.videotutorial.ro/?p=325

    „bobo
    29th januárban, 2009 6: 33 pmReply erre a hozzászólásra

    1. Van egy kérdésem - aktívnak kell-e lennie a biztonsági mentés érvényesítésének?

    si

    2. Két operációs rendszerem van a C-n és D-n: - Visszaállíthatom-e a C: D-ről készült biztonsági másolatot? hogy ugyanaz a rendszer legyen?

    Várakozás a válaszra, és ...

    Gratulálunk a benyújtott munkához! Néhány értékelni, amit csinálsz. "

    most az első kérdéshez: ÉRVÉNYESEN kell megadnom, hogy a biztonsági másolat aktív legyen? Vagy ... létrehoztam és - kész!
    F11 adhat neki a töltés közben a számítógépet, és telepítse a biztonsági mentés egy másik partícióra?

  • Helló,

    Van egy notebook HDD 100GB, de én már nem éri el helyet. Vettem egy új merevlemezt (belső, nem a bot) notebook 320 GB. A szoftver használatával Acronis, hogy klón a jelenlegi HDD, amit meg kell adni neki Clone. Jó. De a merevlemez új, és ez csatlakozik? HDD-k belső, hogyan csatlakoztassa mindkettő? Tudja automatikusan, ha a jelenlegi hdd klón, klón fogja állítani az új hdd? megint nem értem azt a részét, mint csatlakoztatni a régi és az új és kemény (mely van nékem a notebook)? A klónozás után minden adat marad a régi hdd?
    Köszönet előre

  • Szia!!! Nem tudom, hogy odaküldöm-e, ahol kellene, de ha be tudok vezetni egy problémát, nagyon hálás lennék. Két laptopom van, a régi Windows XP operációs rendszerrel pedig van egy olyan programom, amelyet át szeretnék vinni az újhoz, amelyen Windows Vista OS van. Néztem az oktatóanyagokat az Acronis-szal, de még mindig nem tudom, hogyan kell csinálni, ha meg lehet tenni. Kérem, mondja meg általánosságban, hogy van-e megoldás erre a problémára, és hogy milyen programmal lehet ezt megtenni. Köszönöm. Az oktatóprogramok kapcsán mit mondhatnék ......... Ha ebben az országban legalább 1% -uk lenne, mint te, akkor nagyon messze vagyunk. Nagyszerű munkát végez. Sokat tanultam innen, és azt hiszem, hogy többet fogok megtanulni: eddig pénzt adtam a Windows telepítéséhez. Neked köszönhetően nemcsak tudom, hogyan kell telepíteni magam, hanem megtanultam testreszabni a Windows-ot is .......... A LEGERŐSEBB ÉS A KÖZÖS EMBEREK. JÓ NEKED.

  • @emil: Nos ... semmi egyszerűbb ... CD-lemezen írhat, vagy USB-meghajtót használhat. Helyezze a botot a laptopba, ahol megvan a kívánt program. Helyezze a programot a botra, és vegye ki a botot, és Betette a másik laptopba ... mi olyan nehéz? Vagy használjon olyan webhelyet, amely ingyenes tárhelyet tölt fel. Töltse fel a programot ezen a webhelyen, írja be a másik laptopnal, és töltse le, használhatja a GDrive-t is, amelyről bemutatónk van. A jobb oldalon a GDrive adja meg az enter-t, és kövesse az oktatóprogramot. Itt van az oktatóprogram itt https://www.videotutorial.ro/?p=933

  • @emil:
    Fama megérteni
    Van egy program van telepítve a laptop, és azt szeretnék, hogy valaha is egy másik számítógépre?
    Így nem lehet
    Nem tudom, hogy milyen programot beszélek, de azt hiszem, könnyebb lenne írni a programot, a Google, ahogy le őket, ha nincs pénz engedély és letöltés uTorrent nyitott és kész sorozat
    Nem!

  • @emil:
    Nem Emile apa, .. megkönnyíti, mint jobb: D
    K inkább arról két azonosítók rendetlenség .. így egy laptop és egy csatlakozni 1ID lelalat a 2 század ID..ce fene Emile me me;))
    Egy másik megoldás lenne: D. Megtalál egy csavarhúzót (csillag) a ház körül, és kinyitja a laptopot, amelyen van a program. Ezután nyissa meg a merevlemezt, és menjen vele egy központba, ahol az elveszített adatokat tárolja, és kéri őket, hogy készítsenek CD-t mi van rajta .. akkor beteszi azt a laptopot .. lemásolja és ..BINGOOO, megvan a program: D
    Ps: azoknak a figyelmét, akik el akarják tönkretenni a pc-jüket rövid idő alatt ... Én vagyok a szükséges ember, hívj magabiztosan, most, amikor ingyenes ajánlatom van: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.