Használjon biztonsági szoftver Acronis True Image vívmányok videó bemutató

Acronis True Image egy igazán csodálatos eszköz létrehozása mentési képeket.

Könnyű a felület hihetetlen, akkor egyszerűen kell, hogy kövesse a lépéseket, hogy tartsa nyomait Acronis szoftvert, hanem rengeteg lehetőséget.

Nem tudom elhinni, amikor az emberek hallani a szájából (a számítógép elromlott).

Romániában alig használ olyan backup segédprogramot otthoni környezetben, de minden irodai környezetben, ahol az adatbiztonság elengedhetetlen, ha a tőke.

Elkezdtem ezt a sorozatot video oktatóanyagokat körülbelül cég Acronis, abban a reményben, hogy az emberek meg fogja változtatni a véleményüket az adatbiztonság és rá fog jönni, hogy milyen fontos az, hogy ez a kép a családi filmek vagy adat a forgalomból.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató, és kérjük, hogy rendszeres biztonsági mentést.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Marian popa - mondta

  Azt akarom, hogy adja meg ezt a címet, mes akarnak beszélni, rendben?
  Gratulálok minden, amit csinál
  Egészség és várja a Vb., Ok?

 2. APOSTOL COSTEL - mondta

  Ez a program nem telepíthető, ha telepített Ad-Aweare (2008) telepítés előtt hozza meg desistalezi ez antispy.Sti miért? .Asi Szeretnél választ, ha lehetséges. Köszönöm.

 3. admin - mondta

  Acronis valószínűleg nem tudja telepíteni a szükséges komponenseket akadályoztatása antispyware programot.
  Általában az ilyen biztonsági programok meglehetősen korlátozó és szerelése Acronis True Image megköveteli, hogy távolítsa el.
  Acronis egy elég bonyolult ahhoz, illesztőprogramok telepítéséhez a dolgát felhasználó.
  Azt hiszem, telepítése után Acronis antispyware telepíthető a helyén.

 4. Sergiu - mondta

  A PROGRAMOT találtam ..VALID PT 15 ZILE..DUPA elhaladó eltarthatóság elveszítik INTAMPLA..IMI BACKPU-országokban?

 5. admin - mondta

  Sergiu.
  Ön nem veszíti el mentést.
  De akkor nekik nem fogja vissza, ha nem teszed a "mentő cd"

 6. Costel - mondta

  ha tettünk két partíciót biztonságos területeken, mint biztonságos területek törölhet egy partíciót?

 7. admin - mondta

  Kérjük, legyen egy kicsit világosabb, mert a válasz, amit adnak, hogy hasznos!

 8. Sergiu - mondta

  K ..THANKS MAN .. akkor a legjobb !!! :: D

 9. Nos, mondja meg, mit tettél velem Sergiu mint te, te kezelni?
  Ossza meg saját tapasztalat ment keresztül, akkor lehet használni, és valaki mást!

 10. Costel - mondta

  Van két merevlemez és a számítógép 4 először partíciókat biztonságos partícióra területek E aztán tettem nélkül ráébresztett még egy biztonságos partíciót területeken F és most szeretnék törölni biztonságos területek első partíció.

 11. Costel Helló, Köszönöm a hozzászólást!
  Látni, hogy van egy lehetőség, hogy a "Manage Acronis Secure Zone", ahol, ahogy manipulálják a biztonságos területek, és onnan is leleplezésére egyik, vagy mindkettő.

 12. Costel - mondta

  Köszönöm .Hogyan lehet szavazni, és milyen leadott szavazat

 13. Sergiu - mondta

  apropo..nu tudok létrehozni egy CD-backp urile..probabil, hogy a verzió újabb és ne adj, mint másolni a program maga ... mi mai..cred nagy dilemma, hogy ezt adjam dreaq a program..cu mindegyik backpu-lógiai azon ..: D

 14. Sergiu - mondta

  Ok ... hát .. nem akarok mondani, hol lehet kapni engedélyt .. a személyes okok miatt .. Gondolom, van egy csomó barátok listájának rendetlenség vagy gmail .. nyaggat meg, hogy segítik őket, hogy elmondja nekik, hogy hol .., és hogyan lehet az engedélyt Acronis True Image .... és a "testvérek" is.
  .Mi Akartam megjegyzést, hogy ha nem ad nekünk engedély pt.acest soft..nu ezt a lehetőséget, hogy hozzon létre egy lemezt bootabil..da nekünk egy nyom, ahol rog..de, kitől, hogyan ... vagy küldjön emaill néhány info..Sunt arról, hogy sokan, akik nézte ilyen útmutatók, arc ugyanaz probema.Degeaba hogy backp oldalakon, ha nem bootolható CD ..
  Köszönjük!

 15. Sergiu Mondd el, mit tudsz az idézet? "Ön ismeri a nő, de ez az, amit csinál a munkát"
  Minden szoftver által bemutatott minket találhat torrentek nézni liceente vagy repedés.
  Mi a fene több, mint a testvérek .......?
  Mi útmutatók torrent, oktatóanyagok ApexDC, ennél többet tényleg nem érted, mert róható előmozdítása kalózkodás ...
  Nem tudom letölteni kalóz szoftverek és küldje el neked, mi a fene ... ..

 16. Szavazz a tételek az alábbi csillagokat minden bemutató, akkor menj az egérrel a csillagok és balról jobbra választani, hogy hány csillag Szerintetek megérdemlik és ad neki gombbal, majd a szavazás számít számla bemutató, és kap egy általános megjegyzés az első oldalon az oldalon, ez az általános megjegyzés a számtani összessége szavaztak a csillagok.
  Akkor automatikusan létrehoz egy összesített átlaga az oldalon, amely büszkélkedhet a szavazatokat az oktatóanyagok videotutorial.ro.
  Meg kell szavazni csak a csillagok és a többi automatizált rendszer központosítása üzleti eredményeket.

 17. Ön is szavazhat megjegyzéseket tetszik.

 18. Sergiu - mondta

  yo ete, hogy én nem találtam semmilyen on torrente..cu licenta..ete vannak prost..frate..asta olyan, mint yo, hogy ez a halál programot ... készpénzzel stiu..si kész !!!

 19. Sergiu - mondta

  Acronis_True_Image_11_Home_ [vírussal FREE_KEYGEN] .4245664.TPB m ... .i ő program..X (X (XX (X (X

 20. Sergiu.
  Kérjük beszélni és játszani, hogy a határ a tisztesség számomra nem zavar, de zavar másokat.
  Kérjük játszom.

 21. Ha azt szeretnénk, Acronis True Image csak akkor veheti át ezt a linket.
  Csak van uTorrent telepített és a hit, hogy a dolog, hogy azt mondja: "download torrent" http://isohunt.com/torrent_details/53422974/acronis+true+image?tab=summary

 22. De tudjuk, hogy a helyszínen vannak video tutorials letöltési módszert, csak nézni őket, és legyen óvatos.

 23. Sergiu - mondta

  Megértem torentu..activ férfi ..insa gasesc..programul nem asta..nici crackuit..nici culicenta..il telepíteni ..és amikor akarok én CD..bootabil..nu adj egy lehetőséget. így tehetek bacekupri sok vrea..dar mit kell tenni velük zile..nu 15 adhat nekik restore..in fine..ms..oricum..am próbálja ..itt on a link.

 24. Sergiu - mondta

  ez egyértelmű! ... X (ugyanaz .. ugye licentza .. nem tudja, hogy egy bootolható CD-t .. így a bemutató azok számára készült, akik pénzt, és adja meg, hogy az engedély .. Mr. Cristi .. én véleményem az, hogy ez a bemutató a legrosszabb .. nem mutattak semmit, hogy ... ha egy kicsit hülye. "s benne .. és .. biztos vagyok benne, több ezer ember, mint én, akik lehet, hogy adott személyi számítógép fej .. törekedjünk, hogy a dreaq a 4 ....
  Saját kérésére e..sa testvér próbál lenni explicit..asta és a kevésbé gyakorlott a PC-s világban, és ez-ului..pt járjunk el a tutorial..si végre felébred minden rendszer jellemző pamant..pt nem sok dolog, hogy meg kell tartani a cont..precum hogy (ha azt szeretnénk, hogy bootolható CD feltétlenül engedély, nem olyan jó) .. mit csináljak backpurile. .Ha nem tudok adni Ristorante? .. így .. = a szoftver rögzíti, hogy! X (

 25. Sergiu - mondta

  "#

  Ha azt szeretnénk, Acronis True Image csak akkor veheti át ezt a linket.
  Csak van uTorrent telepített és a hit, hogy a dolog, hogy azt mondja: "download torrent" http://isohunt.com/torrent_details/53422974/acronis+true+image?tab=summary ”... Nos, mit kell tenni a testvérével, ha tudom, hogy bootolható CD-t? .. e = 0 ..-- megbízott kalózkodás-on dreaq..in fine..las egy asa..cum a esett ..

 26. Sergiu.
  FELÉBREDNI MANNNN.
  Van ott egy mappát a repedés, és van minden szükséges.
  Mit akarsz, mi több, az az ember, aki írt, hogy torrent küzdött számunkra, hogy a szoftver nem egy folt a "acronis.true.image.home.2009.b.9615-patch.exe" a kell használni, és ha nem tudja kezelni, hogy egy fájlt, és azt mondja: "read me" kifejezés Read me.
  Sajnálom, de nem tudok többet segíteni, mint ... .és hidd el, senki sem tudja.

 27. Mit akar feltörni uiesc Sergiu szoftverek az útmutatók, és börtönbe?
  Vannak törvények Romániában, hogy megpróbálom betartani őket.

 28. Octavian Mihai - mondta

  kikötőhelyek és új engedélyt a program nem minden pénze rá, majd tedd a tetejére a bemutató, hogy vegye, és aki nek pénze

 29. Mihai Octavian.
  Nem tudom ezt a munkát, mert nem tudtam vádolható előmozdítása kalózkodás, ez a leírás nézd és rendvédelmi (rendőrök), majd jön az én ajtót igényét.
  Ha én feláldoztam néhány órát, hogy nem ez a bemutató azt hiszem, lehet feláldozni, és néhány perc alatt keresni torrentek szoftver kalózkodás mellett, hogy senki sem látja meg, amikor nekem, hogy állami és ők is alkotják a szilárd bizonyíték a bíróság előtt.
  Készítettünk útmutatók, hogyan kell letölteni torrenteket és megmutattuk ezt, a többi csak rajtad múlik.
  Ezen útmutatók kell lennem semleges, és nem egy ember megmutatja, hogyan kell letölteni kalóz szoftver, mert adta kiváló vagy hogyan kell egy patch.
  Brothers az elmét, hogy mi a fene?

 30. Costel - mondta

  Nagyon jó program, de sikerült, hogy csak akkor, ha eltávolítjuk a partíciót rendszerindító CD-t. Az F változat 11 adott nekem egy hiba, és távolítsa el a Windows-verziót követtem a lépéseket, de a végén elvitt egy oldalt (Feladatok és napló), ahol iam írásban adta vegye kezdetét, de semmi.

 31. De nem adja meg, milyen partíció ECEE.
  Ez egy aktív partíció (C-helyet), vagy egy logikai partíció (D, E, F, G, stb)?

 32. Adrian - mondta

  Nem tudom elhinni, hogy milyen felháborodott néhány annyi adminu serialu a szoftver nem rendelkezik ezzel !!! Hallgassa fiúk, fiúk, akik Urlaţi itt a show után, ha nem akarja, hogy Cristi, hogy jöjjön minden hazai telepíteni a programot, és köszönetet mondani nekik? Azt javaslom valami: olvasd el a szó jelentését kalózkodás gyerekek !!! Majd miután soros Urlati itt! By the way, nincs jogod kérni semmit sem mérges, vagy esküszöm! Ez az ember mit csinál INGYEN !! Ez nem igényel semmilyen pénzt neked, és ezért lehet, hogy nem emel állítások gyerekek! Szeretjük, amit bemutatott a jó tutorial ft, ez nem tetszik? ez jó az egész láb mások, akik egyetértenek! Szóval azt akarom romanu mura száját, ha meg lehetne adni egy kattintás, és calculatoru Astoria totul.Rusine hogy felháborodott, de nem lesz Cristi a ostobaságotok vagy lustaság vagy gondatlanság vagy a kényelmet, miután az összes ő gata.In helyezze azt tegye ban ip ne valaha is látogasson el erre az oldalra! Legalábbis ez az ember tisztelem őt a munkáját, és próbálja meg, hogy egy tisztességes szókincs korlátozott fizetni az ingatlan simt.Cumva valamit nézni, és ő adta bemutató sorozat?

 33. cristi_tian - mondta

  Szeretnék egy nagyon jó hely, ha tudsz küldeni nekem a tiéd id felvilágosít engem ismét az id köszönöm cristi_tian

 34. ADRIAN - mondta

  hogyan lehet kijutni, mielőtt átfordult Acronis True 2009 15 napos időközzel?
  ahol meg lehet vásárolni Romániában?
  javítás nem működik!
  köszönöm

 35. Adrian - mondta

  Adriana tényleg úgy gondolja, ko kapni letöltési oldalon van, ahol Accronis mokka? akkor szép álmokat !!! Ne támogassák hacker !!! De ha igazán akarta, hogy a hangulat, és még mondani, hogy az Acronis biztos tart és követi oktatóanyagok munkaajánlatok ... hogyan kell letölteni a torrent vagy tudnivalókat csúcsa dc ... akkor ezeket a tananyagokat a kereső az oldalon, fent !!! Ez nem nehéz? :)) És áztassa posmagii? Több gyerek van, hogy valakit hibáztatni akar ajtót kérdezni hallani, amit nem akar szabad nincstelen és szeretném, ha a válasz igen, de ha jön, és telepíteni, és én nem tudom elhinni, hogy setezi.Doamne ... néhányan mellett a kényelem és a magas fokú érzéketlenség.

 36. ADRIAN - mondta

  Sajnálom, én hibás nyelvi rectific-
  Próbálja meg eltávolítani Acronis True mielőtt 2009 15 napos időközzel, és nem!
  Megpróbáltam eltávolítani és telepíteni Acronis 10, amely működőképes, és nem lehet azt mondani minden alkalommal, hogy a nagyobb teljesítményt van telepítve, és nem tudja telepíteni a gyengébb változat.
  A második kérdés az volt, hogy lehet-e vásárolt valahol Romániában!
  Elnézést a homályos megfogalmazás

 37. Adrian - mondta

  ADRIAN megpróbálja eltávolítani a Revo uninstaler egy ingyenes program, hogy van egy bemutató, de kérjük, hogy használja, mielőtt megnézi a tutorial! nagyon óvatosan a jobb felső kereső vagy revo revo uninstaler írni a mezőbe, majd kattintson a GO ... és elfelejtette, vissza az eredményt, miután megpróbált eltávolítani a szoftvert, hogy a

 38. Lucian - mondta

  Teljesen egyetértek Adrian, ez hihetetlen, amit néhány akar ......... .., hogy ha megnézi a bemutató, ahol egy ember küzd, hogy magyarázza néhány dolog amúgy nem talál máshol, azt akarjuk, hogy nekünk és a szabad szoftver licencek és címét repedések és özön, stb Én személy szerint úgy gondolja, a józanság határait nem mindenki által ismert, azt is gondolom, hogy az útmutatók azok számára, akik igazán akar tanulni valami extra, hogy egy hatékonyabb számítógépes és különösen alkalmazni a tanult itt és azoknak, akik csak akar ingyenes programok, kódok és jelszavak kapcsolódnak, meg kell keresni máshol, és nem követi ezeket a konzultáció.
  Van csodálattal emberek ilyen útmutatók jó munkát, ingyenes, bravo, én is érdeklődéssel követi tovább.

 39. ADRIAN - mondta

  revo ment uninstaler
  köszönhetően Adrian

 40. Csináltam több helyszínen visszaállítási pont a Windows és szeretné törölni egy? Mit kell tennem?

 41. Costel - mondta

  Írtam néhány nappal ezelőtt, hogy nem tudtam adni a visszaállítási partíció rendszerindító CD csak. Ez volt a C partíciót.
  Azt akarom tudni: Ha törli a Windows XP és telepíteni egy másik Windows XP bármikor visszatérhet az első Windows verziót bootolható CD? Speciális mentés tettem az első verzió.

 42. Costel.
  Akkor jöjjön vissza bármikor, amíg tartod a backup image és a partíció méretét, hogy ugyanaz legyen.
  "A rekord" Tudja, hogy a Windows nem távolítja el, hanem, hogy újra, vagy telepíteni egy új verziót rajta formázás után.

 43. Costel - mondta

  Köszönöm a választ szeretnék kérdezni valamit. Ahogy azt mondtam, hogy két merevlemez minden idézni két partíciót. Van egy probléma, ha a Windows telepítve van a C meghajtón partíció D, hogy van néhány hiba, vagy beduri, azt hiszem, azt mondta, és nem tudom telepíteni a Windows van. Az első alkalommal a Windows telepítve van a C, de nem ment, és nem tudtam újratelepíteni ott. Amely hatással lehet, ha visszaállítja a windows Acronis True Image?

 44. Adrian - mondta

  Costel merevlemez automatikusan, ha 2 egyik master és slave! .Nici a 2 partícióra, amit szintén tartozik a merevlemezre, ahol az C- nem hozott WinXP? WinXP kell lennie nehéz a mester elsőbbségi adik! És ha megy, hogy a Windows a C, majd formázza a partíciót, és valami mást rajta, és a Windows tedd a partíció a merevlemez 2 C. részében

 45. Costel - mondta

  Tanácsolta nekem, hogy annak érdekében, hogy jobb. D partíció, ahol a Windows van a dile kemény (nem tudom, ha az első kemény nevét mester-és szolga második amikor a Windows merevlemez slave). Ez az, amiért nem tudtam helyreállítani az ablakokat, és nincs kapcsolat? Lehet fordított sorrendben merevlemezek a BIOS-ban már nem károsítja valamit? Vagy ha van más út is, kérjük tanulni.

 46. Adrian - mondta

  Costel Ha 2 a Windows merevlemez mindig is a hardveren, ami mester! Kizárt Windows beállítani a master és slave! Ezt azáltal, hogy a jumper, lecsavarja a kupakot merevlemezekről, mert nézd, hogy jumper! Elmagyaráztam, hogy ez egyszer, egyszer, mint elmagyarázni neked: a hálózati csatlakozót az IDE merevlemez és 2 sor tű! beállítani kemény mester egyesül Pinu 3 on először Pinu 3 a 2 edik sorának és a rabszolga-Pinu 2 a primu sorban Pinu 2 a 2 században rand (ezt azért, hogy a a második merevlemez) egyesíti ezeket csapok egy kis jumper, hogy találok, hogy hol a sor tű, hátha igazad van ... egységesebb nem tud segíteni, hogyan jutok ha explic.Vezi nem tudja kezelni, hogy állítsa be a megfelelő csapok és egy kis rajz magyarázó címke hardver ... nehéz ... láthatjuk a BIOS van beállítva, hogy mester és a szolga! de tudnod kell, a nevek ..., hogy tudd, ki-készlet, hogy van beállítva slave.Nu tudja, ha érteni valamit ... egyébként tényleg nem tudom, hogyan kell megmagyarázni!

 47. Costel - mondta

  Hála egy próbát. Kérdezhetek valamit: miután írok valamit ide, és terjesztik benyújtja megjegyzést. Szükségszerűen ad a szerkesztés, majd mentse, vagy egyszerűen csak ad megjegyzést, és küldje el mindkettőt?

 48. Costel - mondta

  Egy másik kérdés, hogy véglegesen törölni egy mentést Acronis történik, ahol van, hogy törölje azt? Egy biztonsági mentés és visszaállítás - kezelni mentés és visszaállítás a jobb gombbal, majd távolítsa el a lemezről. Vagy jelentkezzen feladat, és jobb klikk, és törölje. Vagy mindkettő a jobb?

 49. Telepítettem, csináltam egy biztonsági mentést a Windows és az összes vezetők.
  Most, amikor telepítve néhány programot akartam csinálni egy biztonsági másolatot, de végig az összes lépést, és végül nyomja járjon nem ül tétlen hát, rákattintottam a kezdet, de ez nem igaz.

 50. boby_admin - mondta

  Egy magyarázat léteznie kell.
  Ha nem volt a mi bemutató működnie kell az Ön számára is
  Győződjön meg róla, hogy követte a lépéseket, és biztos, hogy sikerül, vagy megnézni egy oktatóvideót egyszer
  És próbáld meg nem nézni a konzultáció nem pisi érted semmit, és ha azt mondom, ez nem jelenti azt, hogy Max, de nézni ezeket a video tutorials.

 51. A múlt héten csináltam egy biztonsági mentést Ashampoo WinOptimizer miután telepítette 6 és én, mint láttuk tutorial.Acum miután telepítette a programot, hogy azt gondoltuk akarták kihasználni amm egy hát, én elkészült az összes, hogy a bemutató és végül a helyén, hogy a biztonsági tétlen.

 52. Adrian - mondta

  Max testvére ... Restu áll az Ön és a testvérek ... hogy egy tiszta Windows-Apa! Plug windowsuri nem készült nLite programmal módosított be benne! Tegyen egy tiszta egyszerű Windows, ahogy van, ez normális, hogy néhány szoftver nem fog működni, ha a Windows nem a módosított csapkodott, és kiváló felejtsd el, mint egyfajta "hackerek". "Biztos vagyok benne, hogy van egy windows k egyszerű ő tiszta, de ez olyan valószínű, torrentek ... eltávolították bizonyos funkciók, ha az ablakok megváltozott! És így nagyobb ööö, néhány program nem megy ... Mondd, hogy max a Windows?

 53. Max.
  Mi tűzfal használ?
  Van, hogy a Windows vagy egy másik?

 54. ZoneAlarm

 55. És mit csináltál megfelelő beállításokat Acronis True Image?

 56. Beragadt internetes

 57. Minden doboz van az X (blokkolt)

 58. Max.
  Menj előre, Pai testvére dolgozni, jól blokkolja azt?
  Minden doboz kell egy jel "V" zöld.
  Ha nem látjuk, hogy csinálunk egy tutorial Zone Alarm tűzfal ingyenes kiadás és ott talál részletes útmutatást a tűzfalon.

 59. Nem azért, mert a zóna riasztás, most reinstalled Acronis működik.
  Köszönöm a konzultáció, és ha tudod, hogy a router és konfigurálása vezeték nélküli adaptereket.

 60. Max.
  Ok, jól tettél.
  Mi lesz hamarosan egy sor tutorials vezeték nélküli router és azok beállításait.
  És ha nem elfelejteni, és konfigurálja a vezeték nélküli router a nettó RDS és a Romtelecom.
  Ezután teszünk útmutatók biztonságos vezeték nélküli hálózatot.
  Ha elfelejtette, hogy és mi ne feledje, hogy van egy csomó dolgom van, és sok oktató kell kitölteni, szerkeszteni és írt.
  Vártál ránk max.

 61. Adrian, mert tudod, hogy a Windows XP Home Edition "engedély" változatlan torrentet. Amikor megvettem az engedélyt netul álom volt számomra, emlékszem én is felébredek reggel, hogy utolérjék 4 dial up kapcsolatot az internet nem is beszélve a letöltött torrenteket, vagy más, ha nem hiszel nekem, tudok küldeni egy képet számla és CD, hogy vettem a boltban (nem neveket nem reklámozzák.) kalóz így nem minden, mint gondolod, és használom Acronis 15 nappal azután, hogy törölje és telepítse Revo újra.

 62. Adrian - mondta

  Nos, max gratulálok, jó neked! Minél tovább várunk, a másik tutorials! Vigyázz!

 63. Corleone - mondta

  Szia, van egy kérdés, ha nem, hogy a lemez iso formátum "AcronisMedia", hogy neki egy bootolható CD-t, azt hiszem, vezetni rendszer szükségszerűen telepített Acronis True Image PC használható CD, amit tett?? vagy tudom telepíteni Acronis után visszaad, amit tettem vele, vagy hogy megtöri a telepített szoftver C :/ pr fájlt, minden egy dolog, bootolható CD-t lehet hasznos? köszönhetően

 64. Adrian - mondta

  Corleone bemutató ha volt óvatos mondani, hogy nem tudja használni, ha Acronis telepítve!

 65. Corleone - mondta

  Köszönjük! De én mia elkerülte Adrian de ha Bacup nem lehet megállítani víruskeresők, hálózati kábelt, és miután a munka? (Azaz árok fut a folyamatok lépnek bakup jobbra)? Ugyanez a kérdés, hogy mikor megy defragmentare.Multumesc

 66. Adrian - mondta

  Corleone amikor töredezettségmentesítés töredezettségmentesítés csak a meglévő fájlokat a PC-n! folyamat nem fut! Ugyanez igaz, ha back-up! Célszerű, hogy állítsa le az összes folyamatot csak akkor, ha vissza, akkor soha nem fog megtörténni; de ez a szerencsétlenség jelezte! Mivel a back-up, hogy elegendő forrással jól fut, és nem ad errori.Insa net kábelt húzza vissza, ha nem hiszem, hogy van-e jelentősége! De leállnak programok (winamp, rendetlenség, és mit uTorrent open ...), mielőtt vissza

 67. Corleone - mondta

  Köszönjük!

 68. Adrian - mondta

  Corleone elfelejtettem megemlíteni valami nagyon fontos, és elnézést, hogy ... ha töredezettségmentesíteni, ne használja, hogy a merevlemez! , hogy: nem mozog a fájlokat, és a közben töredezettségmentesítéséhez! ha töredezettségmentesíteni a C ... nem költöznek C, vagy fordítva, a D töredezettségmentesítéséhez! És akkor nem kell letölteni az utat, hogy a partíció defragging! Ha a torrent, és úgy dönt, hogy töltse le a C megállítani letöltés és indítsa töredezettségmentesítést! ez nagyon fontos! Röviden, hogy ne daownload vagy a fájlok mozgatása a partíción, míg töredezettségmentesítéséhez! Elnézést kérek Elfelejtettem megemlíteni ezt, vigyázz, ez nagyon fontos!

 69. marian - mondta

  bár volt egy kis probléma, 10 + fokozat kedvéért ez a bemutató azt formázott partíció c 3 alkalommal, hogy megpróbálja a Acronis. 3 adott nekem az idő, hogy archív biztonságos zónában hiba, de volt egy egész archívum ad, de nem biztonságos területeken és a meglepetés! az egyik, hogy nem volt biztonságos területeken visszaállított számítógép percben és 1 45 másodpercet, és amikor azt mondom, hogy nem üt a síkságon biztonságos területeken bármely 10 vissza percben. van nagy teljesítményű számítógép, de a Windows nem volt meg változott 220 1500 számítógéphez mb mh 1g ram és egy tányér állvány, 741gx sis. akkor azt hiszem, még mindig van egy archív mentés. következtetést elengedhetetlen e Acronis. Köszönjük, hogy ezt videotutorial adminisztrátorok valójában minden te nekünk!

 70. Corleone - mondta

  Köszönet azoknak, akik tanácsot adni! 2 kérdésem van, néztem a videót 3, de nem igazán értem: 1de kell létrehozni, hogy a CD-t az összes 3 Acronis program valóban, az egyik foglalkozik a particionálás, klónozás altu és ... ., és végül csak a harmadik domb bakup fogantyú bemeneti és vészhelyzeti rendszerindító CD, CD nem csak Acronis True Image telepítve, akkor minden kell telepíteni 3? A kérdés 2 : ha egy barátja használja Acronis tette Bacup, de a lehetőség, hogy adja meg a F11 és nem bootolható CD, CD általam készített elfogadta volna azt a rendszert, így tudok is visszaállíthatja bakupul ugye már az ő PC? Előre is köszönöm

 71. Corleone.
  Még mindig jobb, hogy a több lehetőség, mint a kevesebb?
  Az Acronis True Image helyreállíthatja mentési képeket!
  Acronis Disk Director akkor partíció operációs rendszer nélkül!
  És Acronis is klónozni lemezek nagyon egyszerű, például vesz egy új hardvert, és szeretné, hogy mozog az operációs rendszer is, így, hogy a lemezt címtárpartíciók, amit akar, és áttelepítése Easy Transfer rendszer az új merevlemezen .
  Természetesen, ha akarod, csak tedd a Acronis True Image bootolható CD és adni másoknak.
  De míg tönkreteszi a cd nem jó, hogy van más lehetőség is?

 72. Corleone - mondta

  Köszönjük! Szóval van, hogy a pc telepítette 3 csak a valódi kép helyreállítása, de ha nem az összes cd 3 elhagyása után én pc egyetlen igazi kép más furcsa, hogy ki jobb? És kérem, használja sd Zimi egy barátomnak a valóságnak megfelelő képet, de nincs cd nem jött a lehetőség, hogy meg F11, im bakup csere történik PC és valós képet telepíteni? Hé haver, de ha a virtuális CD-t a rendszer, és én csak valós kép páratlan jó? MERCI és vasárnap étvágyat!

 73. Adrian - mondta

  Corleone ... 1000 kérdés, még nem tudjuk, hogy őket az ember! fa egy kísérletet! Hogyan kell tanulni, cserép, kipróbálni! számítógép ez kész! Már nem tartja a testvérek, mint egy játék! bagatii nyak csinálni, hogy mozog! És ha elrontod Windows CE? telepítse újra és kész, nagyon scofala.ce sok kérdés, mint hogy miért da da da Hogy miért is legyen az ... és látod, hogy az ember, hogy csak a PC! És azt is megtanultam rossz, amivel treaba.Cand calclatorul tanulni vezetni nem csak tanítani, vezetni, ha azt szeretnénk menni Bucuresti nem egy gépjárművezető-iskolában, hogy megtanulják, hogyan kell elérni Bukarest! Egy ezzel megtanulod ... adtam az újat a konzultáció most próbálja csinálni, és akkor straduiete, a kutatás ...

 74. Corleone.
  Menj a nagyon konkrét részleteket, és nem tudom garantálni, hogy tetszik a terv működni fog 100%.
  Nem próbálja meg, és nekünk az új híreket, és mit csinált a végén, érdekes lenne tudni.

 75. Corleone - mondta

  Azt akartam mondani: Sami erre gyakorlatilag minden 3 Cd Pc megtartani az utólag telepített programok csak valós képet, ha szeretném visszaállítani sistemul.Asa,,, menj egy barátjának, hogy azok windowsu elérése után végső ETC programok beüzemelésébõl ii táska hiteles képet még, és azokat a bakup, ha fáj, hogy szerettem volna tudni, hogy a cd tett engem is, hogy a helyreállítás, mint volt, amikor én adtam lam részesülő ..... mi itt akart menni!

 76. Corleone.
  Elmondom, hogy mit akarsz.
  Azt akarod, hogy tedd a dolgod a telepítés és az operációs rendszerek és programok a világon.
  Emellett szeretnénk, hogy megkönnyítsék a munkát, és magát biztonságban, ha a számítógép meghibásodik férfi, hogy neki haladéktalanul állítsa vissza a férfi, hogy meggyőződött arról, hogy a felforraljuk megoldódott.
  Mi ad tippeket az otthoni felhasználók számára, akik valamilyen probléma, vagy szeretne valami újat tanulni, a kereskedelmi ügyek jobban kell csinálnunk a saját.
  Mi, a rövid idő alatt, hogy mi volt, hogy segítse a látogatók valóban problémák megoldása a saját személyi számítógép.
  Most nem azt mondom, hogy nem akar segíteni, de a probléma van néhány igazi probléma, hogy szükség van megoldás, de kérdés, hogy esetleg szembe, amikor dolgozik egy másik PC-n vagy probléma, hogy szembe, ha azt szeretné, hogy kevesebb időt töltött a vásárlók.
  Amikor belép a bevásárlóközpont kellene nagyon képzett, de az egyik azt nem hagyja el a számítógépet a kezét (persze viccelek)
  Mielőtt útjára viszonya az informatikai tevékenység legyen magasan képzett PC olyan, mint bármely más, és bejön a 1000 különböző problémákkal.
  Mielőtt rögzíteni egy másik számítógépen kell csinálni azt a port, és vissza csukott szemmel, vagy nem ellenállni ezen a területen.
  Ha azt szeretné, hogy az IT támogatást és szolgáltatásokat, de természetesen díj.
  Mi az Ön jó szerencsét és idegek acélból, ahogy lesz szüksége.
  Végül, mondd meg őszintén, szeretne egy saját operációs rendszer 50000 illesztőprogramokat különböző komponensek és a telepített programok és beállítások tett Beépítésre kész rövid időn belül (20 perc) és to- Használhatja a több számítógépen?
  Perceken befejezte 20 vezetők munkáját szoftvert és a beállításokat, majd fogd a pénzt, és elmész egy új munkát.
  Mi a helyzet veled??

 77. Corleone - mondta

  Nem hiszem, hogy a világ azt látja, hogy pénzt nem működik egyáltalán, legalábbis, amit én találkoztam acum.Vroiam csak ezt, valamint egy mentőkötél, mint yum bulit neki, ha anya kezdett tanulni a rendszer jól megérteni azt, és új dolgokat tanulni ezen az oldalon különösen hasznos! Mit táska? mennyi kerülne? elégedett a válasszal!

 78. Corleone.
  Csak vicceltem.
  Nem eladni semmit, és nem is vásárolni ott egy vállalkozás ezen az oldalon még videotutorial.ro oldal non-profit (azaz nem, hogy a nyereséget bármilyen forrásból).
  Mit akarsz elég nehéz csinálni, és ezért nem tud magyarázatot adni magam a hozzászólások részben ezt a folyamatot, azt akarjuk, hogy az emberek általában nem különös.
  Természetesen, ha az emberek szeretnének egy különleges együttműködési tanácsadás (felár ellenében) valakivel videotutorial.ro felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben címünkre.
  Ismételje meg.
  Videotutorial.ro nem eladni semmit.
  Videotutorial.ro nyilvános nyílt hozzáférést mindenki számára.
  Weboldal videotutorial.ro ezek a video oktatóanyagokat szabadon, és bárki megtekintheti minden kötelezettség nélkül.
  Csak az emberek videotutorial.ro adhat némi tanácsadási szolgáltatásokat kívül a videotutorial.ro, de ennek semmi köze a munkaterületen.
  Videotutorial.ro honlap készült a felhasználók számára Romániában és külföldön (azok számára, akik értik a román).
  VIDEOTUTORIAL.RO egy olyan projekt, amelynek célja, hogy emeljék a informatikai ismeretek mindenki számára.
  Eddig senki sem gondolta, hogy tegyen valamit, hogy emeljék a tudás az emberek, minden, hogy szórakoztató helyek caterinca és a szex.
  Mindenki azt akarja, hogy a pénzt a valamit, de senki sem akar tenni valamit, a szenvedély és a pihenést.
  "Ha hagyjuk pénzt, mi az a pont, hogy kap egy üzlet" mondanám, sok ember, akit ismerek.
  Mindenki álmodik, csak a pénz, pénz, pénz, de senki sem akar tenni valamit, hogy az elégedettség a kis lelkét és mások.
  Corleone, próbáld csinál, amit szeretsz, ne próbálja meg, hogy a pénz, hogy nem fog sikerülni, hanem ha azt teszed, amit szeretsz, és nem is szívesen kell róla, hogy jön, és pénzt.
  Jó emberek!
  Tedd azt, amit szeretsz az életben, nem tesznek kompromisszumot arányt.
  Minden jó dolog, ha nem azt a szenvedély.

 79. Adrian - mondta

  Cristi nagyon jó pont! Ez teljesen igaz, és van egy nagy karakter ember, ez a véleményem, és én csatlakozom hozzád! Gratulálok nekem te vagy a legjobb! You Are My Idol IT! Sikert a jövőben!

 80. Corleone - mondta

  Kerestem Acronis módszerek azt hiszem, totzi leggyakrabban használt helyben Acronis van 41,5mega ahogy talált a sorozat csak 14,5 és időpontokban a torrent, hogy egy kendőt megtalálni, hogy ez a kalózkodás miatt akarnak disk bootolható nem látott Tru fényképek Sal jelölje, hogy illeszkedjen az alkalmazás lemez, bár ez a C: / pr file / Acronis! kemény bocs! tettem Migrate vita nélkül Easy.Adevarul ez szuper nehéz programot adott méret C: / Lam helyreállított vissza, érdeklődő, miért mikor adja meg a vitát nem lehet mondani, hogy igen, de alakja megtörni !!! folyamat kezdődik csak akkor, ha a normál Windows lemez vezetője adhat! Köszönjük, oktatóanyagok készült!

 81. Adrian - mondta

  Brothers hai k, hogy fal a szájában, és könnyű fel, töltse le Acronis fiúk hivatalos honlapján, és hogy csak azt mutatják torrentet vagy repedés ... vagy amit talál! Ez nem tetszik, hogy van a probléma, nem a srác, hogy én letöltött, letöltöttem egy, de ala 14M az oldal 41M, stb ... Vegyünk egy testvér gondolja, hogy a logika, hogy van értelme! Trialu veszi a hivatalos oldalon, és crack-ul/serialul a torrentet, és megoldották a problémát "Ez nem jó, ez az egyetlen torrent has 14M" tényleg nem baj?

 82. Corleone - mondta

  Igen, és a hivatalos ala une fel serialu? Crack nem találja! Biztosan érted!

 83. boby_admin - mondta

  Corleone Én követeléssel, hogy mi a fenét is képes arra, hogy a webhely a su nem talál egy repedés
  Keresd ..................

 84. Adrian - mondta

  Corleone apja .... töltse le a próbaverziót ... telepítenie kell a funkciókat, hogy nyitott ... várja, hogy kilégzés napos tárgyalás és garantált, hogy védje meg eladási opció megjelenítéséhez vagy vásárolja meg a terméket! És repedés de már lusta, és nem nézett ki!

 85. Corleone - mondta

  tart a munka, de miért nem adod Zimi formátum, amikor belépnek a vita és használata Acronis drive a menedzser? windowsu Amikor belép a normális nyomorék!

 86. Adrian - mondta

  Corleone, azt mondom, ne keress, ha a bemutató sátor görgetés nélkül Itt mutatta be a programot! Riasztás Hagyd abba! Ha figyelte a bemutató nem mondta el senkinek, hogy minden funkció fog működni, garantált, ha feltört szoftver, kalóz kiváló nézni! Van szoftver megvásárolt Valami baj van? Miért sírsz? Soha, amely ingyenes, és nyert lovakat "illegális" nem ugyanaz, mint a szoftver 100% vásárolt! Én azt mondom, ne keress, ha a bemutató óvatosan, és ne hátra!

 87. Corleone - mondta

  OK igazán megy% megvett mindent, amit lehet, hogy új mokka csak sajt az egerek csapda tudod :))

 88. Corleone - mondta

  Hello! Bai igen, mi történt a helyszínen? Rosszabb már azt mutatják, hogy minden páratlan étel felület! És még egy dolog .... (oktató Feliratkozás e-mail), tettem Meil ​​címét, és törj össze semmit explicatimi nekem kérlek! Thanks

 89. Adrian - mondta

  Corleone ha előfizetett oktató postai úton, kapni fog egy e-mailt minden alkalommal lesz hely az új útmutatók az oldalon mostantól! De ... az meg az e-mail címre, vagy Bulck Spam, és kattintson a Linck videotutorial.ro, amit küldött e-mailben, hogy erősítse meg a jegyzési kérelmet mail.Cateodata nem jön a mail postafiókját A visszaigazoló linkre! Szóval felejtsd el a Spam vagy Bulk a kérés jóváhagyásához linkre kattintva az e-mailben, és akkor az az oldal egy új bemutató értesítjük e-mailben!

 90. Corleone - mondta

  Lam spamet kaptak, de azt mondják, hogy nincs érvényes szolgáltatás címét vagy kérdés!

 91. Adrian - mondta

  Nos, van egy korlátozott ideig, miután az e-mail férfi nem válaszolt 10 éve! Ez semmi bajom az alkalmazás egyszer meg az e-mail!

 92. Corleone - mondta

  Adrian de mi a helyzet a grafika, hogy az oldal tartalmazza ezt? Májusban már néhány nap Egyébként legkirályabb!

 93. Corleone kellett változtatni valamit volt némi inkompatibilitás néhány böngészővel.
  A lényege az oldal ugyanaz, még a megjegyzések rovatban kitaláltam néhány új dolgot, hogy hagyja, hogy felfedezzék magad.
  Remélem tetszik!

 94. Adrian - mondta

  Igen Cristi ... Én egy órakor nyárfa ezen a nyelven, amit fel magad a fenti megjegyzések fogalmam sincs, mit csinálok, és mik azok a jelek folosesc.Nu gondolja fogják használni ... Hacsak valaki mondja meg, mit a " coadele „(kódok), és azok segítségével

 95. Viorel - mondta

  SALL BAIETI.VREAU és kérem CEVA.AM INSTALLED Acronis True Image, én figyelni megtett lépések kristályok, de amikor kinyitotta megmutatja PROGRAM PROGRAM és a vizsgálat után tettem SERIALUL.MIAM tett BACK-UP, én partíció biztonságos zónájában, és a Miami és a CD nem jó BOOTABIL.DACA EC sorozat az esélye, én bal TELEPHELLYEL BACK Secure Zone partíciót? kérem, segítsen nekem .....

 96. Adrian - mondta

  Viorel ha nem jó sorozat automatikusan folytatódik a próbaidőszak után lejár trialu ... nincs semmi köze hozzá ... de uninstall programok Revo a Uninstaler ... amikor újra Acronis nem észlelte, hogy volt egyszer telepített ... és így eltávolításával a Revo akkor újra trialu n-szer! Revo uninstaler a bemutató meg lehet nézni keres a kereső a jobb felső oldalon, és adja meg írni Revo Uninstaler megtalálja a bemutató ... és nézd meg menjen dolgozni!

 97. Andrew - mondta

  Szuper jó helyszínen, hogy Acronis tényleg nagyon hasznos rendszer-visszaállítás a Windows k e varzaa ......:-q-L)

 98. Iulian - mondta

  Először is gratulálok! Beléptem ezen az oldalon véletlenül, és nagy hatással volt rám a nagylelkűség, akik teszik, és osztja ezeket az útmutatókat. Bravo század 2 A szigorú megfigyelés másik bemutató a Acronis True Image. Nagyon érdekes számomra, főleg azért, mert a mai napig használtam Norton Ghost 14.0 (ptr., mint a mai, és tudom használni Acronis). A edik sor 3 engedje hozzá (ha nem a bűncselekmény), a bemutató: az opció HATÁROZOTT Próbáld ki, és lehetővé teszi, hogy minden telepítés:, illesztőprogramok, rendszerfrissítés kockázat nélkül ptr. hogy nem ténylegesen telepítve, mint egy virtuális környezetben az első, és csak ezt követően (ha nem negatív hatással az operációs rendszer) lehet alkalmazni környezeti valóság. valami abszolút lenyűgöző és úgy gondolta, hogy azok, Acronis.In edik sorának 4 ptr. Azok, akik nem a foltot: Ha OS: Windows Vista tényleg fut rendszergazdai jogokkal. Azaz: jobb klikk a tapaszt, és: RUN AS ADMINISTRATOR.inca gratulálok egyszer annyi tutorials!

 99. @Iulian:
  Jobb Julian, Köszönöm a kiegészítéseket, és mi nem egy tutorial erről.
  Május elhagyjuk olvasni valamit kelletlenül, de jó, hogy egyértelmű megjegyzések rovatban, ahol feküdt után.
  Kedveseim, tudjuk, hogy mikor helyes ideges, mert ezek útmutatók minden az Ön számára nem, ne a mi büszkeség.
  Vesszük öröm, ha valaki javít ki minket, mert így a bemutató szinte tökéletes.

 100. gyilkos - mondta

  hívja mondani, hogy sp2 kalóz windows xp?
  kérem

 101. Adrian - mondta

  @gyilkos: ezen az oldalon talál semmit hack repedés ... nem nem támogatja a kalózkodás sorozatok, repedések keygenuri! Olvassa el a megjegyzéseket fent van!

 102. bobo - mondta

  1. Van egy kérdésem - kell érvényesíteni mentés aktív legyen?

  si

  2.Am két OS a C: és D: - visszaállíthatja a biztonsági másolatot készített C: D :? hogy ugyanaz a rendszer?

  Várakozás a reagálás és ...

  Gratulálunk a munka! NÉHÁNY értékelem, amit csinálsz.

 103. Alex - mondta

  Telepítettem Acronis True Image minden Lincent, de én nem szeretem, mert ettem egy csomó memóriát, amikor megpróbáltam, hogy csinál egy biztonsági mentést. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Rendszer-visszaállítás a Windows olyan jó, vagy legalábbis hasznos, segített egyszer. Mi a különbség a 2?
  Előre is köszönöm!

 104. @Alex:
  Hát enni normál memória, ha ezt a munkát gyorsan, ha a Windows biztonsági másolat tényleg nem sokat eszik, de biztonsági másolatot a rendszer néhány óra alatt.
  Én inkább enni a teljes Mamore és processzor-erőforrások, hanem gyorsan.
  Összehasonlítása Acronis és biztonsági másolatot a Windows nem tudja, hogy a király, és Acronis Bacup a Windows egy egér párolva.

 105. Valaki - mondta

  Meg tudná mondani, milyen verziójú szoftvert használt a bemutató? Nagyon világos, de letöltöttem a legújabb verziójú szoftvert, nevezetesen Acronis.True.Image.Home.v11.0.8101.Vreau hogy tegyen meg mindent pontosan úgy, ahogy magyarázta, és ott is Szükségem van szoftververzió dolgozott veletek: P.Multumesc!

 106. Adrian - mondta

  @Valaki: IAO logikus ember ... ha ő vette hivatalos honlapja Acronis jelenti azt, hogy ez a verzió van, és te! Vagy Ön egyike azoknak, akik kimaradnak a bemutató nézni? Nézd hátsó sapka, ha meg akarunk érteni valamit! nem görgethető! Ön Cristi verzió is! -már elfeledett, ha a bemutató, hogy melyik a Letöltés!

 107. Nicu Dumitrescu - mondta

  Mr. Cristi
  Leszálltam a net Acronis True Image v.9 Siam tárgyalást követően a tutorial lépésről lépésre. (I nyitott két ablak az első nekifutás bemutató és a második forma letöltés, telepítés, beállítás, stb.) Tehetnek fel bemutató leállításához több recoil előtt, és végül meg kell pontosan, ahogy tanácsolta. Ne egy fontos dolog számomra: először olvassa el a megjegyzéseket, hogy a bemutató, és így tanuljunk a tapasztalatokból - több-kevesebb sikerrel - a többi felhasználó számára ...
  De sajnos lehet kitalálni, és több mint a dolgok, hogy nem vagyok egyáltalán elégedett. Én azokra a helyén tanítani pritenii vagy ismerősei be videotutorial.ro megoldása érdekében számos problémákat egyedül, és megpróbálta kihasználni azt, hogy pénzt keressen. Dvs.Dle Cristi, érzed ezeket intentii.Ar legyen - véleményem szerint -, hogy nekik egy rövidebb utat ezek a "üzletemberek" És most vissza Acronis: Van XP pro E3 SP8400 két HDD 250 azonos kapcsolódó Raid. Így a partíció (C) rendszert és a programokat, a 80G és egy a többi, (D) mappákba rendezve. Én biztonság területén D és biztonsági mentést készített Acronis. Én égett egy CD-t, mint mondjuk. Szeretnék csinálni egy tesztet pedig csak. Attól tartok, (olyan gyakran, mint kezdő) nem elrontani semmit, mert minden tökéletesen működik most. Meg tudom csinálni ezt a tesztet csendes? És a második kérdés: Ha formázza a C után rendszer újratelepítése CD író táska Acronis (backup a biztonsági zóna D) intaleaza minden, mint korábban volt formázás? Köszönjük sok, és elnézést kérek, ha visszaélnek a tank bunavlinta Üdvözlettel ND

 108. Adrian - mondta

  @Nicu Dumitrescu: Tudsz adni a biztonsági mentés visszaállítási csendes! Akkor is, ha formázza a számítógép ... hogy a telepített Windows, akkor hagyja, hogy állítsa vissza a mentést, hogy van egy D-ben, hogy a PC lesz, mint amikor csinál mentést! telepíti a program van, a back-up és a program beállításait és a böngésző bockmarkurile, mindent! Mi a helyzet a tény, hogy valaki teszi a pénzt ... Nem értem, mit jelent? Felvettük a kapcsolatot valakivel, és pénzt követeltek, és azt állította, hogy az egyik csapat videotutorial.ro? vagy hogyan nem igazán értem, hogy pontosan mit jelent, néhány igyekeznek, hogy a pénz, vagy, hogy kihasználják? megbecsülést és tiszteletet, és gyere vissza később!

 109. Belu - mondta

  salut.Am és ointrebare csináltam egy mentést, Acronis, Acronis Secure Zone, bootolható CD-t adott neki egy restore backup minden telepített programok helyi conection OK, de nem [via Rajna II Fast Ethernet adapter nem jelenik meg a Device Manager], kérem, mondja meg

 110. @Belu:
  Ő tudja, hogy Acronis Backup minden ott található, inearca csinál egy képet, most, hogy az aktív hálózati kártya, és mi jön ki, hogy nem soha nem adott nekem egy hiba, mint ez.
  Ő (Acronis True Image), tartalék, hogy ha látta, hogy a hálózati kártya, hogy volt vezető iknseamna vagy után tegye a sofőr neki nem indul újra.
  Jól, hogy az összes a járművezetők és a programok, majd ad neki egy biztonsági újraindítás előtt és után telepítése Acronis is neki újra, a biztonsági mentés előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a természet rendje.
  Létrehozása: új, teljes biztonsági mentés:.
  Ha megy, hogy a lemez lehet, hogy több lehetőség, pl Acronis Acronis vagy teljesen biztonságos, akkor kell menni Acronis teljes.
  Sok szerencsét!

 111. Belu - mondta

  Húztam neki másolatot a hálózathoz, akár nem, én beszélve arról, hogy az Acronis visszaállítási rocovery vezetője köszönöm a választ

 112. Adrian - mondta

  @Belu: csinálni vele ... ne vegye hálózat a hálózat, ez lehet az egyik ok az, hogy nem látni ... így, ha elhagyja a biztonsági hálózatot, be!

 113. Nicu Dumitrescu - mondta

  Sajnos soha nem gondoltam egy pillanatra, hogy az! Úgy éreztem azonban, hogy vannak olyan emberek, akik szeretnének profitálni az oktató az értelemben, hogy tanulás után egy dolgot jól kezdett, hogy "segítsen", és mások, akik nem tudják saját honlapján ... (személy szerint én fizettem roni a 150 készült Norton Ghost Boot CD, és más 120 az angol bemutató Cubase SX3, amely bebizonyította, hogy a letöltési valahol, ahol én letöltött és később .... Úgy értem, a srác egy nedves helyszínen kínál eladni) Nos, ez volt a rossz szerencsét, nem rossz sérülés, de remélem, - a teljesen érdektelen - amit kapott, hogy megszabaduljon az ilyen problémákat, és . ember vagyok jóhiszemű, valamint az ajándék, hogy egy nagy hibát, hogy megítélje, és mások az én látásmód. Legyen ez a megjegyzés, mert biztos vagyok benne, hogy még nem jött, hogy túl nagy segítség, hogy neki tanítani nekünk, sok csodálatos dolgot vettünk észre ilyen opportunista, nem tolakodó "üzletemberek" Tisztelettel, ND

 114. aditzu - mondta

  sal srácok Lenne egy kérdésem .... lehet, hogy a Windows bakup a Nero?

 115. aditzu - mondta

  Lenne egy kérdésem, így dak dak Biztonsági másolatot például egy partíció egy másik partícióra .... megmenteni utáni része (d) a zenekar után hardu üres becakap golut tenni mindent, amit kellett bele csak vissza milyen volt?

 116. Adrian - mondta

  @aditzu: Igen ... ez azt jelenti, back-up ... ez egy hatalmas archívum az Acronis, hogy mindent meg kell a kemény ... akkor hát minden partíciót!

 117. Belu - mondta

  Én végül megoldotta backupul.Am Aronis telepített sp3 és telepítettem azt mondtad, én adtam az újra csináltam egy hát, kaptam a lemezt, és adott neki helyreállítják az összes, vagy csak telepített helyi conection Nem, asszonyom ment a BIOS-ban, és sehol ethernet modem csak én voltam eltávolította a BIOS-akkumulátort, majd jöttem és Addicted. Köszönöm a tanácsot.

 118. aditzu - mondta

  Kösz Adrian .... de van egy kérdés, miután tett egy partíciót bakup ex (c) menteni bakupu máshol ... partíciót, mint egy zenekar mindent megtesz Acronis romovu, hogy én vagyok, és érdekel, mint te?

 119. aditzu - mondta

  Sorry visszaállítani?

 120. Adrian - mondta

  @aditzu: haver ... Biztos, hogy nézte a bemutató? Nem hiszem! mert ha kerestek csinálni, és hogyan restoreul.Urmezi varázsló ... nincs semmi különös különös és érthetetlen ... formázás után, és teszel özvegyek, telepítse Acronis a visszaállítás adhat, vagy tudod, hogy a mentő CD

 121. aditzu - mondta

  RestoreIT ok és a normál másolás CD után Lam példányban CD és én nem feltétlenül vonatkozik acronisu RestoreIT telepíteni .... sajnálom Adrian de a kezdők, így valami más, ha van valaki melletted, hogy látja a tiara, vagy valaki más és mást lát már a bemutató ... remélem nem bánod tudom lovakat dühös ..... te az első?

 122. @aditzu:
  "Retorele" Azt hiszem, értem a helyreállító-lemez, hogy a lemez éget, de nem, hogy hogyan éget egy filmet, látod, hogy van egy tutorial, hogyan kell írni az ISO a Nero a bemutató, és img egy égési, hogy ingyenes.
  Ha úgy érted, hát kép, azt hiszem, jobb, ha lépni a merevlemezre, a legjobb marad kemény, de nem a C meghajtón, tedd bárhol másik partíció az esetre, ha nem tesz semmit, hogy tedd C.

 123. aditzu - mondta

  sal adrian .... hadd világosítsa ..... így tettem bakup a C partíció mentés most, hogy feltétlenül elköltözött D, például, és ha arra gondolok, számítógép nem működik jól, akkor lehet alkalmazni, és ........ CD-n azt mondta, hogy nem tudod a nam ez?

 124. Adrian - mondta

  @aditzu: Igen ez nem túl jó, hogy back-up patronok ugyanazon a partíción ... ha nem hát fel a C, C ... neked minden, mint te semmit! Muto egy másik partícióra ... és ha vissza kell állítani ... nem hiszem, hogy megy, hogy éget egy CD back-up patronok nem tudom, ha tudja, hogy író-hoz éget a fájl tulajdonosa megpróbált Acronis ... ka tudja a felhasználó, hogy itt én várj már ... égett a CD-t és megy használni ... nos ... nem biztos ... gyakorlatilag bármi ... és szerettem volna, hogy írjon egy mentési DVD a DVD ... azt mondják, hogy vége, és nem fér 2G egy normál CD ... és hagytam bagubas ... nem voltunk biztosak benne, hogy működni fog, és nem elrontani a DVD én égett, hogy ne ...

 125. aditzu - mondta

  Ok köszönöm a sok segítséget, de Adrian lehet kérni valamit .... Én megdugtam C. részében Mert végül bakup, és én, mielőtt .... most RestoreIT vonatkozik C. rész ad nekem minden normális volt, mint azelőtt minden program és ikonok ...... és megérteni a többi fájl vagy más programok törölni vagy felülírni vagy kiegészíti?

 126. Nicu Dumitrescu - mondta

  Mr. Cristi
  Nagyon köszönöm, hogy ez a bemutató. Cam minden 2 éve próbálják megtanulni, hogyan lehet egy ilyen CD-t. Most tettem, és boldog vagyok, (nem az, hogy kezd beszélni vers ...) Itt van, hogyan csináltam: Először is azt kell mondanom, hogy a MyXPPro SP3.
  1. Letöltöttem Acronis True Image (a 15 nap), és segítséget a torrentet I "hosszú"
  2. Kidolgoztunk és követte a bemutató 3 alkalommal. Ily módon azt tapasztaltam, hogy nem minden a beállításokat mondják tutorial.Am Én csak most vette, amit gondoltam, ahogy kell. (Még soha nem csináltam partíciót biztonságos terület)
  3.Am készült biztonsági mentés C meghajtón, ahol OS programokat és a szekér, az igazgató a D, amit elnevezett My Backup.
  4.L 've égett (nem az, hogy cdimage) a CDR.
  5.Am újraindította lenyomva F8, ahol úgy döntött, hogy a CD-ROM bota optiunesa.
  6.Enter és ... Uraaaa! Elkezdte visszaállítási partíció C. Szeretett ment tökéletes, mindent úgy, ahogy volt, és nem elakadhat. Állítsa vissza az első két módszer működik tökéletesen, de mondja Mr. Cristi, a következő CD a legjobb módszer. Most már nem tudom formázni a C, telepítse újra akkor tudom visszaállítani a CD és a számítógép, mint volt az elején.
  Azt lehet mondani, hogy én gyakran megszökött a problémát. Mostantól alkalmanként (ha van ilyen) Minden növekményes mentési és ennyi az egész. Azt tanácsolom, hogy legyen türelmes, és kövesse ezeket a csodálatos útmutatók akár többször is, nem rohan a sietség ... Ha már végzett a tetején ez a bemutató (eddig), hogy valaha is szavazni ecetsav helyen. Sok szerencsét, és ezer köszönet. ND

 127. Adrian - mondta

  @aditzu: Nem tudom pontosan, hogy mi történik az adott Acronis nem mondja meg, "hogy k fogok törölni mindent, és helyébe back-up patron" ... csak azt mutatják, egy állapotjelző, amely kitölti darabig ... de én visszaállítása Azt hiszem, igen ... van a mellett back-up nem fog, ha visszaállítja! minden lesz, mint korábban, és a beállításokat, és az ikonok ... Programok ... és akkor nem lesz semmi, ami nem tartalmazza a back-up, így azt hiszem, hogy megadja neked törölni biztonsági másolatot készít, és felváltja a ... Adtam egy partíció helyreállítása C ... és hogy pontosan mi volt amellett, hogy back-up ... Adik telepítettem miután nem back-up patronok visszaállítási pont nem volt semmi ..., mint amit tartalmaz a mentés ...

 128. Bye Cris DAK van vissza a C után visszaad neki egy pillantást, mint korábban volt biztonsági mentés, de meg kell adni csak partíción D vagy C? Rsp kérem?

 129. Adrian - mondta

  @Dany: Ha vissza a C partíciót, majd vissza a C-oldalon lesz, mint azelőtt! nem változtat semmit, ha a D és D csinál egy biztonsági mentés és visszaállítás D adsz majd a nap, amikor nem a visszaállítási ... nem lesz a D valami, amit hozzá, miután a hátsó adja fel, ha helyreállítja, de ha azt tetted, amit éppen biztonsági másolatot készít a partíció C.Dand csak akkor igaz, hogy a visszaállítási partíció és a másik nem fog változni! Háta fel sokan értik, nl! Ez olyan, mint ami timpu vissza ... volt minden, amikor készült akkor rstaura alátámasztja, megy vissza az időben, hogy a színpadon, ahol a számítógépekhez jól megy ... és bár "vissza az időben" egyszerre, és Anu PC továbbra is a frissített Adik

 130. FABULOSSSS!!!

 131. M.GIGI - mondta

  Kérem, mondja meg, hogyan lehet menteni néhány oktató az én PC-n.

 132. @M.GIGI:
  Ha megpróbálja ezt a munkát meg kell tiltani, és akkor nem férhet hozzá a site újra.
  A szerver optimalizált le minket, ha valaki letöltési oldalt, majd nagyon lassan mozog.
  Voltak mások, akik betiltották, majd felháborodást minket ez megelőzhető.
  Amellett, video tutorials pénzbe kerül, akkor ingyenes video oktatóanyagokat, akinek szüksége van rájuk találni valamit itt az oldalon.

 133. Adrian - mondta

  @M.GIGI: A megoldás, hogy mit szeretne a következő lenne:

  Sergiu
  Február 11th, 2009 4 at: 59 pm

  Így tehát .. még tart a letöltés ... hát hadd mondjam el, hogy a "letölteni" anélkül bemutató weboldal létre szoftver egy úgynevezett Camtasia Studio 6 .. ha annyira szeretnének tanulni valamit, hogy mi ezek az emberek azt mondják itt, foate jó, hogy menjen, hogy a "Search" a Google a Camtasia Studio 6, töltse le, telepítse (a Serail vagy crak kapsz torrentet), .. és akkor lehet felvenni a teljes bemutató, vagy csak egy része.
  És így nem lesz tilos Ezért Ps: Nah .. Én feltérképezte a "rejtély", és ha lesz tiltva, hogy felelősséget
  Bran jó volt! : D: D: D

  A colncluzie használ szoftver, amely rávilágít a képernyőn! Keresés, hogyan kell használni ezt a szoftvert, hogy rögzítse youtube ... Írj Cam Studio vagy a Camtasia Studio video oktatóanyagokat, és megtalálja azt szeretné, hogyan kell beállítani, hogy szeretne dolgozni vele ..

 134. @Adrian:
  Ez egy jó megoldás, hogy ne befolyásolja a szerverünk.
  Ha ezt a megoldást már semmit senkinek.

 135. Adrian - mondta

  @admin_cristi: Az ötlet eredetileg az enyém ... Sergiu megkérdezte, hogy, hogy a rendetlenség nála oktató ingyenesen letölthető, és adtam neki így ... Azt mondta, hogy jobb lenne a megjelenítjük ezen az oldalon ... de kissé ... Nem akartam megbántani, vagy ... nem tudom ..., és felvette a "kockázatok" azt mondja, hogy egykor betiltották ... és ha a pénzt, hogy ... ki tudja megerősíteni ezt!

 136. Tudok segíteni CNV és MN: Ami Back up: Dak ezt vissza a C és a D visszatér a normális, mint volt, de még mindig dak, hogy a rendszer újra, szeretnék választ, hogy a hazugság vissza fel a rendszer, a második dolog: c azaz törlés hiteles képet ott obtiunea k törlése mindent a kemény Adik összes adatot, vagy hogyan szeretnék a reszelő vagy Adrian Cristi kérem msii

 137. Adrian - mondta

  @Dany: A válasz, amit adtam megint ... elfelejtetted után azonnal meg véleményét a fenti ... van egy gomb a böngésző, hogy a jogot, amely az úgynevezett oldal görgessen húzza neki, hogy menjen fel és le ... elfelejtetted a fenti megjegyzéseket, hogy k Azt válaszoltam ... ha a válasz az Ön forog mind alacsony, nem jelenti azt, hogy válaszolt! Azt válaszoltam, de miután már írt, és mások, és mint ilyen, a válasz az Ön számára valami felett a megjegyzés 9 század számítva alulról felfelé az Ön ... Lord őrizz ... Belita szemét, és kérlek, ne dupla post! Ellenőrzése volna, hogy vegye a választ, majd tegye csak egyszer!, de nem ugyanaz a kérdés!

 138. Adrian Én vazutt intelesss ..... de nem tudtam, hogy mi intrb kérek választ, és vissza, hogy áll a statikus rendszer, a második dolog: c vagyis távolítsa el a lehetőséget Acronis True Image programull k törlése mindent a kemény Adik az összes adatot, vagy hogyan szeretnék a reszelő konkrét

 139. Kérjük kedves reszelő hogy intreb.de hogy nem készít biztonsági másolatot a rendszer állapotáról, és én neki mondani ke Készenléti? Szeretne egy szép reszelő kérjük: ((

 140. Adrian - mondta

  @Dany: Ő beszélt a System State tutorial! Nem kell, hogy! te csak menj, és tedd, amit mutatott Krisztus bemutató ... amikor kapok tapasztalat és egyéb funkciók, hogy tárja fel! ha egyszer megérted, és együtt fog működni a funkciót, amit megmutattam nekik Cristi megérteni őket könnyen, és a többi ... De a Postu felett én válaszoltam ... nem mondtál semmit, amit a rendszer állapotai válasz, amit kért! Mit akarsz csinálni, mert őszintén szólva nem értem, próbálja meg, hogy pontosabb!

 141. Adrian - mondta

  @Dany: A Acronis Backup megy majd a Sajátgép és válassza ki a partíciót, amelyen szeretne biztonsági másolatot készíteni, és nincs semmi köze az állami rendszer! Lehetséges, hogy a modulok indul a Windows Acronis ki, meg tudja állítani a Revo, vagy egy másik program, amely kezeli a startup ... ha sikerül megállítani Acronis modulok kell kezdeni indításkor, akkor nem is tudja használni Acronis ha nyitva van, hogy nem tud semmit! Egy másik vendég a miénk is történt, minden volt Revo leállnak az Acronis Startup És így felhúzzák az embert, hogy nem tud biztonsági másolatot készíteni ... amíg néztem az indítási és megállt mindent, amit kellett volna Acronis fut induláskor, a Windows indításakor ... Nagy figyelmet kell használni a programot, néhány kapcsolódó programok több! Egyes funkciók megakadályozhatják vagy akadályozhatják a futó program más funkciót más programok ....

 142. Igen tiltva, és hogyan lehet őket engedélyezni I program, ahogy mondta u csinálni? Rasp kérem ..

 143. Adrian - mondta

  @Dany: Nos, és hogyan szeretné a munkát, ha abba minden folyamatát Acronis LOL :)) Milyen szoftvert, vagy hogyan letiltott? Minden adott program és aktiválja őket! Mondd el, mit letiltotta a program indulásakor, illetve hogyan letiltott?

 144. ACTV sikerült actv.le gondoltam kikapcsolási k k eszik erőforrások ... most hadd menjek vissza msii semmit, de felvilágosít engem lehetőséget Acronis törölni mindent nehéz. . mint neki, hogy szeretném, hogy a k I törölt fájlokat, és nem töröltem milliárd ... talán

 145. Adrian - mondta

  @Dany: A bemutató programot mutatta be a nagy, kimutatták, hogyan kell csinálni egy back-up, azt mutatta, hogy ez sokkal fontosabb, ha azt szeretné, valami más felfedezni egyedül, egyedül járni, mit látsz magad! A SAR beszélt egész Acronis 4 órákig tutorial! A legtöbb kutatott és tenni umbltati és nem tudod irányítani, hogy minden kattintással, hogy szeretné tovább! Úgy beszélt egész ... még ha megmutatta, hogyan kell csinálni, de azt mondani, amit egyes funkciók bemutató ... feltárja Restu neked!

 146. Adrian Én amúgy Msii vissza a C partíciót tettem D, most azt akarom, hogy biztonsági másolatot készíteni, és ne hagyd, hogy F-re és tedd a megfelelő mappát backpul C és egy üzenet jelenik meg, hogy probl CCured cv ko nush reszelő erről post ..

 147. Adrian - mondta

  @Dany: Kérem, mondja meg pontosan, mit mond a erroare? mit ad üzenetet, szó szerint, mert nem vagyok jövendőmondó!

 148. Dany - mondta

  Watch Adrian ekkor azt szeretné elmenteni, partíciót D és a szám, amely megjelenik az első lehetőség, hogy Archívum Cél msg, akkor nem engedi, hogy megy ez msg beállításokat valahogy segíteni, "úgy döntött, menteni a mentés ugyanarra a partíció, hogy támogatta up.Once Ezt kiegészítve mentés, akkor erősen ajánlott, hogy másolja a mentés cserélhető másik partion vagy media.Otherwise, akkor nem tudja visszaállítani az időt, ha a partíció Lesz corrupted.Are folytatni akarja? "írni reszelő, tegye ezt kérem ..

 149. Adrian - mondta

  @Dany: Hát ... a barátom, hogy nem tud angolul egyáltalán? ha nem ... tanítani neked egy poszt van szükség ..., hogy azt mondja minden vizes a szájban, de ha nem tudja, mi az angol csinálni? Tehát a dolog, olyan, mint ez: nem lehet visszatenni fel patronok ugyanazon a partíción ... szóval ... nem back-up a D, de úgy dönt, hogy támogatja, hogy menjen egy másik partícióra a C vagy más ... A fordítás valami ilyesmi: "Tényleg úgy dönt, hogy mentse biztonsági másolatot készít az ugyanazon partícióra kell tenni back-up, ha kész a mentés, ajánlott, hogy egy biztonsági másolatot a másik partícióra vagy adathordozó csatlakoztatva, vagy képes lesz visszaállítani a partíció Ha a partíció megsérül, hogy folytatja? "A lényeg az, válassza ki azt a biztonsági másolatot, hogy menjen egy másik partíció partíció D ... ha adsz neki, hogy menjen vissza a C, vagy egy másik partícióra ... Ha vissza C Válassza ki a mentés, hogy menjen a D, és ha vissza biztonsági másolatot készít a D úgy dönt, hogy menjen a C, vagy egy másik partícióra, hogy a back-up biztonsági mentése D úgy dönt, hogy menjen a C és utána end biztonsági másolatot készít, hogy nem egy szép költöznek C D viszont ... Legyen k őrült fejét remélem érted, mire gondolok ... vruts szerencsét!

 150. Nelutu - mondta

  Salut!
  Meg tudná mondani, hogy növelheti a sebességet át a Memory Stick? Ha igen, hogyan?
  Előre is köszönöm!

 151. Igen jól értem mesii de ek problémát dak, hogy hát a D és mozgassa a C k nincs elég hely a C: ((, Nem lenne backupu egy bottal és kézzel rendőr ott a D UC mondani?

 152. Adrian - mondta

  @Dany: Nem is tudom ... nem tudom, hogy az összes! Próbáld ki, és nézd meg, hogy működik ... Próbáltam menni biztonsági másolatot készít a botot, és nézd meg, hogy működik ... Csak meg kell kérni minden kattintással meg kell tennie, vagy megy? Miért nem próbálja meg? Töröm a PC 1000, amíg megtanultam, amit tudok, így tudok segíteni, miért ne? veszítesz? ... próbál ... még nem tudjuk a részleteket, hogy mi nem vagyunk őrültek!

 153. @Dany:
  Tudsz hát minden, és tedd, ahol akar, de meg kell érvényesíteni, ha a mozgókép, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a sérült, míg mozog.
  A Acronis True Image lehetősége van, hogy érvényesítse a mentési képet.
  Ha mozgatja a bot nehéz probléma abból adódhat, hogy a bot FAT fájlrendszert, és merevlemez NTFS fájlrendszer, hogy nekem egy ilyen hiba történt közben a mozgás.
  Rendszerint nem lehet gond, de tudod, hogy mi fog megjelenni.

 154. @Dany:
  Hadd mondjam el, miért nem megy, és tedd a mentés a C
  Tegyük fel, hogy van szabad hely a C: 8 giga, ha azt szeretnénk, hogy a back-up koncertet 5, hogy nem lehet létrehozni biztonsági igényeket két szóköz 5 idézni giga egy tárolási és biztonsági mentés egy ideiglenes, az Acronis szüksége a hazai és DIPA 5 koncertek, hogy még mindig szüksége van több képzést 5 biztonsági mentés.
  Lehet megoldani a problémát, ha megváltoztatja az ideiglenes fájlok "Documents and Settings" vagy változtassa meg a helyét az összes dokumentumot "Documents and Settings", de nehezebb és könnyebb módja az, hogy kibír.

 155. sanda - mondta

  Először is nagyon köszönöm, amit csinálsz.
  Én egy kezdő, és találtam ezt a csodálatos emberek, akik megosztják tudásukat a nagylelkűség.
  Sokat tanultam ezekből oktató.
  Ily módon elnézést kérek a viszont megakadályozza, hogy a hibákat én letöltött néhány oktató.
  Később megtudtam (egy bemutató) nem helyes, és miért nem jó.
  Kérem, bocsásson meg.
  Kívánok jó egészséget.
  A repect és hála

 156. MGIGI - mondta

  Kérem, mondja el, miért nem tudtam, és én egy háztartás zone.Am adott biztosítani Acronis Acronis Startup Recovery Manager-képes, akkor kiválasztotta, kaptam a partíció Megnéztem (ex.D I-tér) és a további nimic.Deci nem történt, nem tudtam csinálni háztartás Acronis biztonsági zóna egy bizonyos méret (ex-3giga 5).

 157. Adrian - mondta

  @MGIGI: olvassa el a fenti magyarázat? hogy valamennyi szolgáltatás fut Acronis Startup! és még nincs letiltva semmi, és győződjön meg róla, van-e elég hely a partíción, ahol szeretné, hogy a biztonságos területek, ha 5 szabad G nem lehet nagyobb, mint a 5G biztonságos területekre!

 158. aditzu - mondta

  Sal srácok nem is tudtam, hogy valahogy a bemutató Acronis telepítést, de azt is megállapította, null spunetimi, hogyan kell csinálni a telepítést, vagy használja valami normális beállítás vagy törlődik, vagy ellenőrzik? Nagyon köszönöm ast válasz /

 159. Adrian - mondta

  @aditzu: Honnan tudod, ha nem találja a bemutató ön kifüggesztett itt, a bemutató az Acronis? Lődd le az összes scroll és korai felülvizsgálatok videotutorialul, kattintson a Lejátszás gombra és nézd meg ott azt mondod, és hogyan kell telepíteni ... mi van veled testvér vak? valószínűleg nincs flash player telepítve, és nem látja a videotutorialele ... a Flash Player, hogy megtekinthesse videotutorialele!

 160. aditzu - mondta

  Május Adriane nai értem, miért mondtam sietve olvasni ... ez a program már telepítve van megkérdeztem dak bemutató ... és telepítése dak többé ne módosítsa a telepítés során

 161. Adrian - mondta

  @aditzu: Keresse meg a bemutató az Acronis Acronis Disk Director vagy IZI ... ez egy egyszerű telepítő varázsló, semmi különös! 3 útmutatók nagy és széles! Írja fel a jobb oldalon, a keresési nevét vagy Acronis Acronis Disk Director IZI, belépsz és megtalálja tutorials! Ismerje meg a keresőprogramok a helyszínek és szűrők! Helyes és baginii helyezett kategóriákba, Back-up, desing, web, stb ... Click plusu elöl csoportok kéken író ... az, hogy a nehéz, hogy keressen egy oldalon? Ismerje meg a böngésző és lehetőségek! Nincs hely nem megfelelő kereső, amely lehet keresni, hogy a webhely ha érdekel a fejünkben ... oh ... tudod, hogy a testvére a PC külső játszani Fifa? Ha volt csak a játék nincs semmi, enni akt őrült! Ehelyett fogyasztani hasznosnak tájékoztat, kutatása, új dolgokat tanulni ...

 162. aditzu - mondta

  Vb Adriane nem volt, hogy nem csinál egy keresést a motor, vagy egy másik motort és ne a PC egyetlen nap, hogy a FIFA nem többek,,,,, tudtam, hogyan kell csinálni a keresés az oldalon, de a probléma az volt, hogy Ez a bemutató nem történik a telepítés elkezdődik, és meg tudom csinálni magam, de nem akarom, valami baj van, amikor Sami tényezők fak bakupu Adriane nem érti meg annak ellenére megvan zárva, így a PC-n a többi ember?

 163. aditzu - mondta

  sal a lélek srácok kérem, segítsen nekem, és húzott engem minden crak aconisu és megy nyitott sal sal telepítés nem tudom, mi a szakaszban, mert van egy Norton AntiVirus Xoftspy 2007, és az egyik nem hagyhatja el azért, mert a sal telepítse a lélek ajutatima?

 164. Adrian - mondta

  @aditzu: Adj nekünk részleteket, amit írsz, ha duplán kattint a végrehajtható? milyen hiba vagy mi üzenet látsz? Mondd el a pontos üzenetet szó, szó ... tudod k is az oka, hogy a víruskereső ...

 165. aditzu - mondta

  Adriana'll dupla kattintás, és nyissa ki az összes mil nem értem nekem kép setupu pontosan a földgolyó két kézzel, így 138 mb azon, hogy ennyi?

 166. Adrian - mondta

  @aditzu: Tudom, hogy a készlet kell 141MB őszintén szólva nem tudom, hogy alkalmi ... ha sérült volt, vagy valami ... meg kellett védeni egy üzenetet erroare nem tudom, mit mondjak őszintén, töltsd le a máshol és egy másik ...

 167. aditzu - mondta

  sal zavar titeket, és szeretném megkérdezni Mert megteheti a bemutató Camtasia Studio én nagy bemutató autó?

 168. aditzu - mondta

  Fiúk sal sal mindenki foglalkozó saitu hogy ... van egy kérdés, hogy azonnal indul bekapu bios összes fenti biztonságos területeken, és hogy ugyanezt a normál vagy meg kell tennie az egy-egy? Köszönöm szépen?

 169. Dan Sandu - mondta

  Gratulálunk. tuttorial. prg meglepve szinte minden létesítmény. Acronis. és válaszol a kezdők, ami szerintem fontos. El kell nézze meg a kevésbé tárgyalt: Acronis a 9 2009 megment minket Sisisf gyakorlati munkát igényel újratelepíteni az operációs rendszer, a járművezetők és az alkalmazások.
  Elkezdtem használni, mint egy megoldás. egy programot, hogy vettem egy cég írja IEPURASUL SRL, akik eltűntek „táj”. Nyilvánvaló, PRG. hogy a hardveres védelem, így minden alkalommal, amikor gyűjteni minden esik egy vírus vagy a merevlemez, szoktam Acronis. Sőt, azt telepíteni más comp kép oldalakat elvének tiszteletben tartása mellett, hogy nem lehet megtenni visszaállítani. back-up az Intel az AMD. Ha adtam ötleteket, örülök, és sok sikert kívánok.

 170. aditzu - mondta

  De kérlek sami dak tud válaszolni nekem CEAM levezethető felett? Köszönöm szépen

 171. Adrian - mondta

  @aditzu: Nem tudunk válaszolni a kérdésedre, amíg valójában nem érti, hogy mit ... Őszintén szólva nem értem semmit a kérdés ... kérjük pontosabb és azt mondják, hogy mit akar csinálni?

 172. aditzu - mondta

  Tehát, ha BEKAP pa, azaz a partíció C lai bekapu te tegye biztonságos területeken partíción D kijelentette, hogy Jézus most meg tudod csinálni a BEKAP kezdeni az elején, ha több jön Nuti számítógép a Windows, és azt akarom, BEKAP tudjuk, hogy ez egy és ugyanaz, vagy különálló bekapu az, hogy normális?

 173. Adrian - mondta

  @aditzu: Ez az egyik, és az ugyanaz, csak adhatok visszaállítani többféle módon, akár a Windows vagy a BIOS-ban, vagy a CD (által Acronis CD, mentő lemez)

 174. aditzu - mondta

  Én Adriane sal Acronis megint nem olyan öreg, hogy Krisztus tett, hogy a régi és bemutató rákattintottam .... aktivált Acronis Startup Recovery kezelése ... így most jött a következő, és rögtön a következő Mia megjelent egy oldalt a két fél, hogy Miért vagyok .... most a megfelelő partíciót C vagy D

 175. Adrian - mondta

  @aditzu: Válassza ki a kívánt!

 176. aditzu - mondta

  sal Cristi sami kérlek mondod kövesse az, hogy a mu, amelyek aktiválják az Acronis Startup Recovery Sami kezeli a lelket ..... kérem?

 177. aditzu - mondta

  Május Adriane de nem annyira fontos, vagy ki kell jelölni ki, ahol én partíció területek SecureIM

 178. Adrian - mondta

  @aditzu: Ember te őrült, ha nem hülyéskedik Acronis meg! Mi olyan nehéz ember, én igazán szükség bemutató minden kicsit minden része a programnak a kezében? Van szemmel olvastam, hogy ad egyértelmű utasítást, mit kell tenni a program! Tedd a kezed, és tanulni angolul, még kérve minden egyes kattintás, hogy kullancs? Igen, nem kullancs partíció Secure Zone!

 179. Ionel - mondta

  Cristi ptr sok tekintetben, amit tesz, és kapcsolódik a letölthető torrent, .... ez tényleg nedves a száj .... GRATULÁLUNK ptr, mit csinál ...

 180. bobby67 - mondta

  Hello all, és gratulálok a tutorial.Este incredibil.De hamarosan, és én vagyok az egyik rajongó a program, amit meg szuper bun.Am figyelte a bemutató, ami nagyon világos, és én inkább megvilágosodott erről program.Totusi mint Lenne egy kérdésem: Azt akarom tudni, hogy vissza a C meghajtón, ahová a OS van telepítve, biztonsági másolatot készít, és az operációs rendszer, vagy csak a programok és illesztőprogramok telepítése után a Windows insatlarii?

 181. Adrian - mondta

  @bobby67: Attól függ, hogy milyen biztonsági választja ... csak, hogy a rendszer, az operációs rendszer, csak a programok, vagy a teljes partíciót! Ha nem az egész partíciót, amint az a bemutató, így a back-up lesz minden beleértve a rendszer, OS ... minden dll fájlt a C meghajtón, és vissza-up archívum ...

 182. bobby67 - mondta

  Adrian: Köszönöm raspuns.Asa magam, de azt hittem én sigur.Am volt egy probléma a merevlemez, és nem tudtam fordulni calculatorul.A kellett kezdeni az elejétől a Windows átírta, és minden, ami azt jelenti, pihenés, a járművezetők, programok, etc.Am több mint 2 munkanapon mióta particionált a merevlemezt és az első 3 2 partíció volt telepítve XP Vista.In hogy ez a helyzet volna back-up oldal készült Acronis?

 183. Sergiu - mondta

  FIGYELEM!
  Acronis DriveCleanser-The-Go nem tiszta nem "bit" marad törlése máskor, de le kell ellenőrizni a partíció formázása% - (.
  Ezt azért mondom, meggyőződéssel pt.ca magam, mint egy hülye .. Próbáltam a "tiszta bit" balra .. (mint említettük kristály videotutorial) .. és tényleg tisztítani mindent, beleértve a Windows =)) = )) =))
  Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérdezzem Cristi hogy egy „WARRING !!!” felett bemutató vagy hol akar el..pt. hogy azok, akik nem tudják, English (I inumar köztük)
  Köszönjük!

 184. Adrian - mondta

  @bobby67: Nem értem, amit kért ... ha vissza a teljes partíció megy vissza ... nem számít, hogy melyik partícióra vissza, hogy ez Vista vagy Windows XP ... pontosabb, és mondd el, mit akarsz csinálni?

 185. bobby67 - mondta

  @ Adrian.Eu menjen mindkét operációs rendszerek a különböző partíciókat 2, (C, D), és ha visszaállítani a C partíciót, ahol telepített XP, és vissza kell állítani D partíciót, ahol telepített Vista? Ha Adok partíció D pt.Vista, néhány megy DLL és C partíciót, ahol telepített XP és visszaállításával XP, Vista nem fogja még találni néhány dll helyesen uri.Poate lenne arra, hogy mindkét operációs rendszer a 2 partíciókat, akkor nem back-up, ez ul.Probabil corect.O megpróbálja, és ha ez rendben van, hogy egy feedback.Multumesc Adrian!

 186. Adrian - mondta

  @bobby67: Egyébként ... Még mindig nem értem ... hogyan és miért tartja 2 OS és mi, hogy van, hogy menjen át a DLL C a Windows Vista ... furcsa helyzet ... találkoztam ennyire ... és tudja, hogyan válasz ... Mikor vissza azt mondtam neki, hogy menjen minden ... úgyhogy nem értem, miért nem Vista látni vagy felismerni DLL, amelyek a C-ben, amikor biztonsági másolatot C, az egész partíciót ... benne lesz minden, és visszaállítja az ugyanaz ... akkor mindent, amit tettél partíció mentést készít ... Elrontottad gondolatok ..., és hívja a szeretet, soha nem válaszol ... séta a Windows, amit tehetünk a 2 nem ... Utálom, amikor nem értem ... én is bűnrészes, értelmetlen ... hát ... nem, mit gondol, és mit tudsz

 187. bobby67 - mondta

  @ Adrian: Köszönöm a válaszát, és elnézést kérek, ha már volt ebben bulversat.Nu intentie.Am értem, mi ez, én nem egy teszt, hogy ha én tényleg merge.E kicsit bonyolult, de jó tapasztalat nyilvánvalóan nem törődve altii.Tocmai beszél egy barátom, aki futott kemény, az nem tudom, mi motive.Se nem úgy tűnik, hogy nyissa meg, és visszaállítani az adatokat elég nehézkes ebben az összefüggésben . Ha volt egy back-up ez a kemény, mint aki nem tehetett semmi helyreállítása, mivel nem tudta elérni hardul.De tehát, figyelembe véve a tapasztalatokat az én barátom, azt ajánlom, amennyire csak lehetséges, egy back-up egy külső merevlemezre, vagy egy másik suport.Nu egy nagyon gyakori helyzet, de jó tudni, hogy van egy másik back-up, amire számíthat.

 188. Adrian - mondta

  @bobby67: Mindig jó back-up jött és ment sok-sok módon ... tulajdonképpen biztonsági másolatot készít egy másolatot, amit már most a PC partíciót ... akkor tedd azt a DVD-t, vagy kap egy oldalon, ha van egy számla a reszelő ellenséges telek, vagy ahogy ön is mondta egy másik kemény ...

 189. Ionel - mondta

  Nagyon igaz, amit mond, és Sergiu véletlenül ... hát én még nem ellenőrizte a partíciókat kapok egy üres számítógép ... Én nem csináltam semmi mentést, hogy történhetett, mielőtt most .... csináltam egy biztonsági másolatot a Acronis utilitaru Azok után, amit láttam ... és én kellemesen meglepett, hogy működik ... ez csak mesés, ami a program ... Köszönet Cristi, amit csinálsz ...

 190. Cochin Ovidiu - mondta

  Volt nagy probléma acronis.Dak tud segíteni adtam cineva.Dupa vissza a Windows-partíció vagy bármelyik partíció nem indul calc.NTLDR hiányzik azt mondja, ha megy pornire.PLS. HEEEEEEELP, DAK tud válaszolni nekem Cristi Adrian, hogy nincs kedve vitatkozni.

 191. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Adj részletesebb, és nyugodjon meg senki sem állítja ellenkezőleg ... segíteni akarunk, ha azt szeretnénk segíteni tőlem ... várj! Milyen biztonsági tetted? több típusa van, inkrementális, stb ... attól is függ, hogy milyen a biztonsági úgy dönt, hogy nem! A teljes fájlrendszer vagy partíció? Ha ez volt, azt mondja, hogy mindenki bánt betiltották régen bácsi!

 192. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Rendszerindítás a telepítési készlet (CD Windows), adja meg a helyreállítási konzolt, és adja ki a következő parancsot: "fixmbr> enter", "fixboot> enter" ebben a sorrendben (idézőjelek nélkül ""), újraindul, és kész kell menni.
  Ha meg kell tölteni SATA HDD meghajtó lemezt (sajtó F6) pontosan úgy, ahogyan egy normál telepítést. Ha ez nem segít, akkor csinál magának egy újra a Windows!

 193. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Része NTLDR boot szektor valahogy tönkre, hogy helyreállítása boot szektor a boot? : az első boot szektor olyan fájlok a Windows, ha elolvassa elindul / csizma, szóval ... nem kell RestoreIT hogyan, vagy milyen rossz tettél back-up, vagy adta a rossz irányba visszaállítani! Nem, mit tegyek ... amit én ajánlom neked, hogy újra a Windows!

 194. badaboum - mondta

  'Re 10 Figyelem!

 195. Cochin Ovidiu - mondta

  Igen, próbáltam, és kérje a vezetők, hanem az én laptop flopy nem lehet segíteni, és tettem sistemu.Poate újra legközelebb, remélem, hogy nem hagyja, hogy megtörténjen, keresse meg a járművezetők és próbálja megtalálni a botot. Dak a merge.Ms egyébként.

 196. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Nézz rám „fizetett”, hogy van, és nem lehet bosumflat.iti adni egy linket egy oldal, ahol úgy néz ki mint te, és hogyan lehet létrehozni visszaállítani hátat fordítottunk meg itt: http://www.hackpedia.info/viewtopic.php?f=33&t=8521&p=74355&hilit=Acronis#p74355 a kapcsolatot, hogy van, és hogyan lehet létrehozni egy back-up, de már megtanultam itt, és lejjebb az oldalt a honlapon, hogy megadja neked, és hogyan kell visszaállítani a back-up ... nagyon fontos!

 197. Tavi - mondta

  Helló,
  nagyon szép a webhely nagyon oktatási minket, azt hiszem, sokan a "köd" byte méretű és Meg és ....
  Nem tudok segíteni, de észre a kifejezés Krisztus kiváló korai ez a bemutató kapcsán engedélyek "... talán egy barátja több engedélyek ..."! Funny!
  Figyelemre méltó az erőfeszítést! Sok sikert kívánok! És támogatók cit ... több "zsír"!

 198. Tavi - mondta

  aaa! és Cristi, kérem én (/ us) irányított lépéseket a egér pointeru "és clicku'' s (hang), mert megjelennek a konzultáció. Klassz!

 199. Adrian - mondta

  @Tavi: Ha még nem reménytelen világban, hogy az egér, és a körök, ha 3 éve ..., ha érti a hatása, hogy része a hatása megragadja az emberek, ami Cristi elfog szoftver / bemutatóban mauseului értelemben, hogy a néző tudja nézni, és Nem szabad szem elől téveszteni mauseului kurzor, akkor tartsd kicsit képbe ... és ebben az értelemben csak akkor aktív, közben Cristi a "forgatás" hogyan elfog szoftver ... ez nem tartós hatást, ha nem reménytelen világpiaci kereslet körökben. A szoftver rögzíti hang-és fényjelzést kattintson a nézőt, hogy tudja, hogy a bemutató miatt kattintott ... van valami a mindennapi használatra és állandó

 200. Tavi - mondta

  Adi értem! Jöttem tűnt "?
  Olyan sok vélemény, hogy el lehet képzelni, azt el kell olvasnod még 10%-uk. Talán látta volna a magyarázat, és én nem is adott ki a kérést! Azért köszönöm!

 201. Cristina - mondta

  Csináltam egy bootolható CD-t Acronis. Én nem használtam még, remélem, hogy menjen.
  De volt egy komoly probléma, amikor megpróbáltam, hogy hozzon létre egy bootolható másolatot a BIOS-t.
  Létrehozása a biztosítékot külön létrehozott, vagy szeretne létrehozni a bootolható BIOS másolat tudom megváltoztatni a betűjelet, ahol létre szeretné hozni biztonsági zóna. Ennek eredményeként a rendszer adta fel. Én nem, hogy miért.
  Van partíciók C (rendszer), D és E manőver. Mi fizetett a biztonsági létre aztán át E. E G.
  Az én G tekintik USB, és így nem ismeri fel az USB. Nem értem, mi történik. Tudsz adni a parancsot ki. Köszönöm. Ha tudsz várni Răspusul. Én borzasztóan hasznos program.
  És a helyszínen oktató által létrehozott Mr. Keep rendkívül hasznos. Gratulálunk!

 202. radu_admin - mondta

  nagyon jó program .... thanks

 203. Találtam egy változat Acronis 2009 folt, így nem kell engedély, és működik 100% perfect.Multumesc, nagyon érvényes, mint a programot! Vannak országok továbbra is siker!

 204. Marius - mondta

  Salut.Nu tudja, hogyan kell kezdeni, de először szeretném megköszönni a léleknek Manager ptr érdektelenség erőfeszítéseit, amely biztosítja számunkra a tudást a domain vast.NU úgyhogy jó a számítógép, csak igyekszem egy egyszerű felhasználó, de láttam, hogy ez lehet az átkozott greu.Spun ezt már nem volt esélye, egészen a tavalyi évben, hogy én calculator.Asta élete nem az összes azonos lehetőségekkel, még azután is, egy életen át munka, hanem vissza, mi fáj nekem: Szeretnék feltenni néhány kérdést Reméltem, a vége is, ha a támogatás a tanácsot: 1 egy notebook, amely memória a következőképpen oszlik meg: C-15Gb, D-60Gb, W- 100Gb F-100Gb.Pt valaki, aki nem ismeri az összes (a helyszínen) tehet olyan módon, hogy növelje a C partíciót vesz egy másik?, ha igen, hogyan?, kiküldték valahol a bemutató elmagyarázza a műveletet, így?, akkor szükség van, és mit kell tudni?. Roguva használt kifejezések gondolok? Ha a választ minden kérdésemre negatív, de szeretném, hogy megoldja ezt a problémát díj, és hogy én hasznos lenne, hogy bárki, aki hajlandó tenni lucru.Mai sok kérdés, de nem tudom az összes a türelmét, hogy a vizsgálat, mindet felsorolni odata.Astept magabiztos választ, és köszönöm előre.

 205. @Marius:
  Az én tanácsom:
  1 üres partíció D, és tegye a fájlokat W vagy F
  2 Készítsen biztonsági Acronis True Image C, hogy tárolja a W és F (van egy bemutató a valóságnak megfelelő képet)
  3 telepítése Acronis Disk Director (mi és a bemutató), és növeli a C-oldal (nem korábban, mint mondtam hát pont 2)
  Nyugodtan dőljön nélkül aggasztó, hogy van egy biztonsági másolatot a rendszer.
  Acronis Disk Director nyitott, és jobb klikk partíció törléséhez D Delete (ami üres), akkor hogyan lehet növelni a C partíciót, és jobb klikk Resize, akkor Mr. vissza, hogy van hátra, zárja be az alkalmazást, majd megkérdezi, hogy szeretne változtatni, amit tervezett, kattintson az OK gombra, és azután, hogy te.

  Vigyázat

  Ez egy veszélyes művelet, ha hibázik akkor elveszíti az összes adatot a merevlemezről, nem vállalunk felelősséget.
  Sok szerencsét, és mi vár ránk, hogy mondja el, mit tettél.
  Nem lenne jó ötlet, hogy mentse a fontos adatokat és DVD-k, mint a családi fotók, családi videók, klipek szeretője (vicc, asszonyom, nem backup).
  Backup létfontosságú mindenki számára, aki szereti a biztonságot.
  Véletlen adatvesztés rosszabb, mint a legrosszabb vírus a világon.

 206. Bye Cristi, tud nekem segíteni? Backup én pontosan k a partíciós C bemutató követtem a lépéseket, pontosan bn itt, de szerettem volna visszaállítani, és ne adj el: Én Az útmutató lépéseinek k RestoreIT és Végül kap egy ablakot k betöltött befejezését látunk körülbelül egy óra hosszú, és nem tölti nik, aztán adtam neki, hogy nem törli, és nem visszaállítani az oka tud nekem segíteni, kérem?

 207. Adrian - mondta

  @Dany: Kérjük, olvassa el a fenti magyarázat, és akkor biztosan megtalálja a megoldást! Reading értékelés elküldése előtt kérdéseket SPT egyébként csinálni, hogy ismételje meg, amit az imént említettük!

 208. Elolvastam és megtaláltam a megoldást msii orixcum ne mondd, hogy DC I nush vtrea nem a visszaállítás??

 209. Adrian - mondta

  @Dany: Ne hazudj még nem olvasott semmit! Ha elolvasod a megjegyzéseket a komédia .. megjegyzést Taua hagyni a válasz Cochin Ovidius Sved, amely adott neki egy linket egy oldal, ahol azt mutatja, hogyan kell helyesen visszaállítani Śclick adni, hogy a kapcsolat, és nem hogy nem!

 210. Május Adrian én olvasás, de nem készített biztonsági mentést CD-re vagy DVD-mondván, tenni, mint Krisztus tett helyreállítása bemutató és így tovább, és én nem megyek dc k tudja magyarázni, hogy én nem találtam?

 211. Adrian - mondta

  @Dany: Győződjön meg arról, hogy te egy biztonságos területen, hogy biztonsági másolatot nem tárolja ugyanazon a partíción, miután a biztonsági mentést (ha biztonsági mentéseit C tárolt D és fordítva) biztosítja, hogy a modules / szolgáltatások Acronis indul indításkor.

 212. Nos, én a C és a D tárolja az összes Acronis Startup start, én adr Secure Zone

 213. Adrian - mondta

  @Dany: Próbálja meg, hogy érvényesítse archívum back-up/back-upulâ SNU Suns tudom, mit mondjak, hogy valamit jónak vagy nem jó a Śdezinstaleazal Acronis, töltse le és telepítse SNU altu lehet tudni, mit csinált ott Miért Pc, hogyan működik, és milyen parancsokat Dala Ś

 214. Ionel - mondta

  Nekem van egy kétség Sam volt a mentés a C és a D és a megbeszélések már benne tárolt Śacuma fáradt vagyok, és biztonságos zóna, és mozgassa őket ott lehet, hogy áthelyezték vagy létrehozott mentések újra, és adja meg a Biztonságos az első helyen területein várható Śmultumesc

 215. @Ionel:
  Az Acronis Secure Zone nem tud járni, akkor csak másolatot készíthetünk, és azokat ott, amikor hozunk létre, akkor is vissza tudja állítani a fájlokat a biztonsági rendszer található, illetve biztonsági területeken.
  Nem tudod a biztonságos területeken biztonsági másolat-paste, hanem meg tudod csinálni egy visszaállítási, hogy a rendszer, és akkor lehet tenni egy hát, hogy tegye a biztonsági területeken.
  Ezért biztonsági terület a biztonságos területre.

 216. Ionel - mondta

  Jó Cristi értem ... Május 1 dolog .... ha van egy teljes biztonsági másolatot a partíciót, majd több mint egy kis időt csinál egy inkrementális mentés ... majd adjunk hozzá az adatok ... ha azt akarom, hogy adja vissza az eredeti partíció csak visszaállítani a backu inkrementális, vagy bármi ... Nem tudom, hogy pontosan tudja, mire gondolok ... Egyébként várható ms

 217. GET DRIVE ELRENDEZÉS: CREATE FILE FAIL
  A hozzáférés megtagadva.

  Ez a hiba akkor jelentkezik, ha megpróbálok hinni ACRONIS biztonságos zónájában. Tudna adni valami tanácsot?

 218. Adrian - mondta

  @Ando: A probléma azért van, mert nincs bejelentkezve a Windows rendszerbe, de talán, ha be van jelentkezve, mint vendég és vendég korlátai tekintetében írásban vagy fájlok törlése, módosítása vagy mozgó! Jelentkezzen be rendszergazdaként! Ön nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal a számítógépen telepített net framewarck ő valószínűleg teszi automatikusan a vendég fiókot, figyelmeztetés nélkül ... ez történt velem ... akartam törölni valamit az ablakokat, és nem tudtam, hogy rendszergazdai jogokkal a netframewarck Csináltam egy acount menedzser és adtam egyéb kiváltságokat, a vendégéjszakák!

 219. MICROSOFT.NET KERET 2.0

  Tudtam törölni a REVO, de milyen hatással van a rendszer? Ahhoz, hogy használni, és elveszíti, ha eltávolítja? Ami a számlák, csak egy aktív, adminisztrátor, és ez nekem.

 220. Admin Kérlek ha tudsz adni nekem egy raspuns.Mersi

 221. Adrian - mondta

  @ando: Brother a csúcson miért nem kéri meg a kezét, hogy írja be a google pontosan "mi frameworck net" vagy a "használó netframewarck"?

  NETFRAMEWORCK DEFINÍCIÓ: rövid és nem a technikai dolgokat, Net Framework támogatja telepítéséhez és futtatásához néhány program. Néhány egyszerűen nem akar telepíteni, ha van vagy 1.1 2.0 változat.
  Nem kell, hogy távolítsa el az ellenkezőjére.
  ASP NET felhasználó egyszerűen távolítsa el a Vezérlőpult - Felhasználói fiókok.

  Boldog bácsi lusta? Én igazán tudom, hogyan tudom, hogy mit jelent? K Nem maradtam a keze mások, mint te és én át semmit, amíg valaki azt mondta nekem, hogy mit jelent? Nézet vezérlőpanel felhasználói acounts kell a felhasználó, hogy a neve: ASP NET.stergel ... ha nem jelentkezel egy üzenetet jelenít meg, amely arra kéri a felhasználói, és adja át, és amelyre fiókot szeretnél bejelentkezni? Adik Ön vagy ASP NET

 222. bobby67 - mondta

  @ Dany, Helló Dany.Exact ez történt velem, és én nem értem, miért nem valósult merge.Am egészen késő Acronis lejárt, így már nem volt restore.Poti CD helyreállítása csak akkor, ha más módon back-up.In több telepítse ismét, és a figyelmet patch.Ti javasoljuk használni Revo Uninstaller uninstall Acronisului.Bafta.

 223. Maddalinio - mondta

  Szia Nekem van beiktatott ez a szoftver ma valahogy játszottam, és most nem tud őszintén adja fejét, és én a Windows újratelepítése.

  Ő tüneteit mutató következők:
  Amikor azt mondtam, valami ami könnyű PC intordus kulcs fekete alapon fehér írásban (mintha egy boot cd). Megpróbálok eljutni az ablakokat, hogy ez a központban, de nem tudom telepíteni a Windows culoare.Acuma a másik hdd próbálni letölteni valamit az asztali merevlemez kérdés.
  Nem tudok rájönni, hogyan csináltam ezt, de .... azt facuto ...

  És Cristi app Szeretnék kapcsolatba lépni velem a mail, hogy az Ön számára adja meg a messenger id for'd szeretnék beszélni veled elősegítheti Aces HTMGB .... Mert én nem azt jelenti, ahogy van webdesinger helyszínen Én több helyszínek és banner .... talán egy kicsit ...
  BAFTA!

 224. sük - mondta

  sal, követtem a bemutató knd megjelent, és próbáltam a programot, de én elrontottam a BIOS knd f11 kellett adni, és elrontottam mindent kellett újratelepíteni a Windows-u k, és ideges voltam az összes cuccot látok egy örökre, néhány hiba ... de most már szoros figyelemmel május bemutató, és megértette hol tévedtem, és azt tapasztaltam, és Acronis egy soros torrent címét, k a munkát, hogy jól megy mostantól: )) gratulálok ez a bemutató nagyon jó és hasznos

 225. Nicolae Rusu - mondta

  Hello.
  Én találtam "videotutorial.ro" Acronis True Image Search egy újabb, eddig használom Acronis 9, egyébként nagyon jó, és nem annyi jellemzők acesta.Va Gratulálok, hogy az erőfeszítés, de nem értem a dolgot minden olvasás a megjegyzéseket, hogy miért olyan sok testvér felvilágosítani néhány ember nélküli karakter (különben nem tudok megnevezni), hogyan kell keresni engedélyek soros crakuri.Nu elég, amit csinálsz? és egy másik mokka?. gratulálok még egyszer, és megpróbál ignirati "felhasználók", mert a stressz káros az egészségre.

 226. Bogdan - mondta

  visszaállítási ugyanaz a dolog ..

 227. Zavaidoc - mondta

  Ha megáll, hogy a kutyák, hogy ugat nem túl messzire ... Törekedjen arra, hogy tartsa a helyén tiszta sértéseket alig találni valamit, mint a rómaiak! Kérdés: Ha telepíti a verzióját 2009, olvastam tartalék 10 verzió? Thanks Lv

 228. Adrian - mondta

  @Bogdan: Azt akarom, hogy biztonsági mentés és visszaállítás ugyanaz ... vagy inkább az, hogy RestoreIT akarnál olyan jó, mint Acronis biztonsági másolatot készít a ... Szeretnénk nyitni a szemünket ... ha nem akarod ... és Tartsa zárva ... hogy jó legyen!

  @Zavaidoc: Igen, olvastam!

 229. Edy666 - mondta

  Én Acronis, mintegy 3 év ... a program intuitív és könnyen megtanulható ... és azok, akik keveset tudnak az informatikai és nyelvi ...
  használt visszaállítani a rendszert, vannak bizonyos funkciók, amit még nem próbáltam, de megpróbálom ...
  -Hát, és aztán, ha telepítve van a Windows Acronis, meg kell bootolható CD
  -Nem lehet menteni a mentés ugyanazon a partíción
  -Lehet másolni a *. Tib (backup) a dvd, helyreállítás több, mint egy perc, akkor helyezze be a DVD-t a meghajtóba akkor fogják kérni, hogy mutassa meg nekik a a fájl elérési útját.
  Figyelmet, azt történt, hogy mint a *. Tib nem kompatibilis a Restore CD ajtók később (tettem biztonsági tuner boot acrinis 2008 és nem tudtam visszaállítani a rendszert, cd boot2009)

 230. Catalin - mondta

  Szia, én új vagyok itt, és gratulálok a kezdeményezők és adminok ez a bemutató, ez nagyszerű, hogy mit csinál, különösen, ahogy felfedi néhány új, titkos, jön a kérdés: Apartman Acronis Acronis az trial.Daca de én rendszer boot CD akkor ez a próba lejár, azt követően, hogy a revo uninstaler távolítsa el, majd helyezze vissza a biztonsági mentés kész, tudom használni, hogy a CD, hogy csináltam Acronis tárgyalást? Elnézést kérni, talán valaki arra kérte de én a válság, és szerette volna tudni, gyorsan .... egyébként scris.Bafta mindent, amit olvas tovább, és annyi tutoriale.Multam más.

 231. Catalin - mondta

  Cristi, mondd, hogy nem néz ki bezmeticu: vannak, gyógyszer Acronis áttelepítése Easy 7.0.645? Keresi a 2 napig semmi, nem hagyja gasit.Versiunea 7.0.619 építeni egy honlapot, de tudom, hogy ez talán 645 mult.Multam.

 232. Catalin - mondta

  Hú, de senki sem jön itt? Kérdések volt, és én is, de látom, hogy nincs hely a hozzászólás .... Talán ...

 233. Adrian - mondta

  @Catalin: Mit akarsz túl sok részlet, amit nem ismersz senkit, és megtalálja csak te! Nem mi találtuk fel, vagy állít Acronis így nem lehet tudni! A legjobb, hogy a kutatás és az Alfie egyedül!

 234. haosss - mondta

  bravo boby ...
  Addicted fázis, amely a bolognai Asha katasztrófa ....
  itt élnek, és nem tudja, hogy a nagyobb letöltési 1mb / sec .... A torrent ... de még mindig használható emulátor program népszerű, mint a dc + + tőlünk, ne távolítsa el a nagyobb 35 kb / s ...
  Mindegy ... hűvös bemutató ptr hazájában ....
  Én Apex de régen ... Infine ... bv ... még Bft

 235. Catalin - mondta

  @ Adrian, kösz kezdtem vizsgálatokat, hogy nem volt rabdare.Oricum 's teljes program.

 236. Catalin - mondta

  Azt lehet mondani, ezer, ha tudod, persze, miért hát az Acronis Secure Zone jön létre az a típus FAT32? Az első alkalommal tettem hát az ÁSZ, és látta, hogy FAT32 vagyok türelmetlen, de a következő a bemutató ismét Cristi ASZ láttam, hogy a computer's all FAT32.Multam.

 237. Catalin - mondta

  Sajnos nem hát nem FAT32 de ASZ partíció maga FAT32.

 238. Adrian - mondta

  @Catalin: Ez normális, hogy így legyen! Nem lehet minden NTFS partíción már NTFS, csak teszi ASZ biztonságosabb és még inkább, hogy a "korlátozó" archívumból, amely fel ott más formában! 'S nagyon nehéz és a vírus, hogy bekerüljön a partíciót már 2 akadályok először le kell tennie a FAT és 2 ő a "szünet" készült Acronis archív!

 239. Catalin - mondta

  Kösz szépen Adrian, örülök, hogy már észre a bemutató raspuns.Am által Cristi gondolat, hogy nem láttam, mint ASZ Acronis suite, de ... észrevettem, hogy O & O Media Recovery Format ... látja, hogy partitie.Intradevar Total Commander és mások nem látják, hogy partitie.Spune kérem hogyan használhatom, hogy a keresési funkció nem működik: írsz valamit a dobozba, és adja meg a nagyító nem történik nimic.Care ok? És egy érdekesség: hogyan kell változtatni kép az avatar, ahogy folyamatosan fut körbe, és degeaba.Multam régóta várt.

 240. Adrian - mondta

  @Catalin: Után írja be a keresőkifejezést a doboz felső jobb Érkezési adja meg! Kattintson a nagyító nem, csak nyomd meg az Entert, az Enter gombot, hogy megváltoztatta az avatar kép itt nem a Gravatar fiókjába, és töltse fel a képet.

 241. Catalin - mondta

  Köszönöm, hogy segített annyira igaz, hogy a gyors, a szerzett egy csomó fórumok és mások bánnak veled, mint hogy egy senki, hogy őket (mert mernek kérdezni valamit, és te, aki kér, akkor nem bunkó Tudja, hogy mit kér, és fájt néhány, amely után rossz, azt mondják), nem tudom, miért nevezik őket adminok és moderatori.Sunteti országokban, lépést tartani a jó munka.

 242. Catalin - mondta

  Feladataik ellátása során esküszöm, nem amit minden face.Am tesztelt is egy újabb darab a mentés, adtam incrementall és hozzátette, a mentés, vagy más biztonsági akarok adni egy 300MB.Daca visszaállíthatja a biztonsági másolatot My hogyan? visszaad hát a 9GB és kevés mit? Nelamurire.Poate ajutati.Multam engem.

 243. Adrian - mondta

  @Catalin: A reggelit is tartalmazza, hogy a nagy, ha inkrementális, írja be, hogy vissza a magas 9G 300 1 egyedül együtt vissza! nem lehet visszaállítani őket külön-külön!

 244. Catalin - mondta

  Nos, ezt, és azt hittem volna, hogy elhagyja egy biztonsági mentést, de mi a fenéért nem igaz, még van? Valami ötlet Adriane? 2 jelennek meg a biztonsági mentés egy és 9MB 300GB!

 245. Catalin - mondta

  Vagy én vagyok őrült, vagy szoftver Acronis nem ezt a munkát megfelelően a részt, ahol létre kívánja hozni a incremental.Eu megértette, hogy ha nem a biztonsági mentés után néhány napon belül szeretne hozzáadni egy kis valami köze inkrementális, és adjunk hozzá facut.Ceea, hogy hát, amit mondott, és Adrian, így arra gondoltam, de kipróbáltam késő este, és nem a biztonsági szoftvert legalacsonyabb sorszámú 2.Turb semmit, nem próbálja meg a hosszú.

 246. Adrian - mondta

  @Catalin: Őszintén én inkrementális számomra plaese nem, és nem kell, mi történik, vagy csak a teljes elméletben kell lennie, ha fokozatosan hozzá a meglévő .... valószínűleg teszi ő így külön-külön, de ha visszaállítja "kötelező", hogy automatikusan visszaállítja őket egyszerre! Nem is tudom, mit mondjak!

 247. Catalin - mondta

  Thanks Adrian, talán megpróbálom kedvéért a művészet, különösen, hogy tesztelje Acronis készségek is, és azt hiszem, nr.1, és hidd el, én már tesztelt több: Paragon, Drive Image, Norton Ghost, stb ... de élvezetek nekem nehéz tesztelni, és egyébként, amit mondott, hogy ha egyesíti mindkettőt, és tudom, hogy mások post.

 248. Catalin - mondta

  Azt mondtam, nem aludni, amíg egy inkrementális visszaállítási are.Pacat hogy mit reakció nem tud egy kis linkeket vedeti.Dar PrintScreen a következő: az Acronis True Image 2009 kezelni és helyreállítása ez megnyitja kattintson az összes su mentés Acronis Secure Zone, hogy incrementalul tudja, hogy hát majd én esetemben biztonsági mentés és incrementalul az ASZ, rákattintok az ASZ és akkor alatt MyBackup a + elé lui.Daca kattintson a + történik az alábbi incrementalul.Dati mentés és újra -, és vissza vissza + jobb egérgomb MyBackup.Pe / restore visszaállítja a rendszert, és kész arra, hogy járulékos tot.Multam és Adrian, hogy adott nekem egy ötletet . Jó éjt és kezek.

 249. Adrian - mondta

  @Catalin: Köszönjük, hogy kitöltötte! Én tényleg nem tudom "válaszok" az inkrementális Acronis amúgy hála ... jó tudni, hogyan kell viselkedni, és használja a teljes inkrementális ... egy back-up azonnal balek Windows újratelepítése, a járművezetők, és miután az ablakok kis beállítások ... és ez minden, és csak ritkán tudom eldönteni, hogy tinta tartalék után, ami az összes szükséges program rajta ...

 250. Catalin - mondta

  ADI valahogy titokban képernyő elfog szoftver használják ezeket oktató? Azt használja a szoftvert, mint ez: Camtasia.Eram kíváncsi, az itt használt nevezik szoftver.

 251. Adrian - mondta

  @Catalin: Ez nem titok, de azt mondták, ezerszer és gyors com és minden oktató használja Camtasia 6

 252. Catalin - mondta

  Bocs, én tényleg nem hallottam, és azt lehet mondani, hogy láttam csak egy része a bemutató, kellett timp.O, hogy ezeket mind egy sorban, de a korlátozott ideig.

 253. Catalin - mondta

  Gyere Iara dolog 10 pontokat is találkozott: adtam kollégáimnak munkahelyi szoftver Acronis True Image és a Disk Director, és tettek bootolható CD-t és próbáltam a PC-n, hogy egy Linux indító backup.Totul jól ment, és jó, amíg adtak Proceed.Se trial.Stupoare kijelző, változat, mert otthon nem tudom, hányszor mentés és kollégák, de nem indul el, de winul Próbáltam pornit.Am haza from boot, és csak annyit, hogy ez egy trial.Care a trükk? Egyik di munkatársai egy régebbi változata True Image, hogy sikerült a backup.Poate csomagtartó is találkozott minden helyzetben asta.Multam.

 254. Catalin - mondta

  Valaki próbálta az Acronis True Image Utilities? Pontosan a verzió áttelepítése Easy bedugva ATI 2009.La Optin Clone lemez nem én döntöm el, hogy azokat miért? Ha megpróbált csatlakozni a külső HDD nem engedi, hogy azt mondja, hogy nem tudja azonosítani a zsák 2 század HDD.Daca külső HDD működik minden rendben, amíg nem kérem, hogy adjon neki a hely, és nem ellenőrzi a HDD extern.Curios ...

 255. Mihai - mondta

  hello,
  Én találtam ezt az oldalt, amikor keres útmutatók Acronis True Image Home 2009, amikor láttam, hogy azt mondtam, Bingo videó!
  Miután megnézte a bemutató Megpróbáltam a mentés tettem hát, mint bemutató .... Én magam csak az érdekli, ennek RestoreIT hátul .... és én a bootolható mentési adathordozó (szemben a mérete u volt, hogy az alig több mint tutuorial Adik 100 62 mb mb .... Én csak azt mondom, hogy én vagyok talán azért, mert a telepített programok), miután megtettem ezt az albumot kap egy újraindítás, és adjunk neki visszaállítani .... Egyszerűen nem megy.
  Próbáltam a másik módja, hogy láttam egy másik bemutató, vagyis a TIB fel dvd, és én, meg ilyesmi boot sorrend az alapértelmezett beállításokat mentési eszközök média elemek vannak lehetőségek 2 változatok és egy kattintással visszaállítani teljes verzió Acronis átlagosan .... Eddig próbáltam az első, hogy azt mondtam neki (az egy kattintással visszaállítani) .... de csak azután, hogy létrehozhat backup boot sorrend ad nekem egy hiba után elindul Acronis ugyanis hiba nem állítható vissza az eredeti konfigurációt ....
  így szükségem van egy kis segítség, hogy működjön a DOS pls restore sorozat

  Zsolt. gratulálok a helyszínen

 256. Adrian - mondta

  @Mihai: Tisztában kell lennie azzal, hogy ezzel a szoftver kiváló a normális, hogy a hiba a működése, mint ha olvassa el a megjegyzéseket, hogy látom, hogy sok volt probléma, amit várnak, és hogy megengeded magadnak, hogy kérje a megfelelő működéséhez a kalóz munka , crack-látszó, csapkodott? Ha azt szeretné, hogy megfelelően működjön, vásárolni!

 257. Mihai - mondta

  köszönés nem volt feltörve
  Ez a termék szuper

 258. Catalin - mondta

  Hé, lehet, hogy az Acronis Secure Zone mentés helyett egy másik? Más okból nem is, de azt nem, hogy közel azonos biztonsági ASZ altul.Sau törölni, majd újra létrejön majd egy újabb biztonsági mentés? Köszönhetően .

 259. Catalin - mondta

  Van kérdése, és nem tudja, hol írni, ezért kérem itt: miért próbál hozzáférni a helyszínen ez minden alkalommal beírni a menüsor videotutorial.ro, nem engedi, hogy ezt mondom, videotutorial hozzáférést. ro korlátozott az Ön számára, ez a döntés valószínûleg megsértése miatt a szabályok, amelyeket a Google megyek, de ez sokkal kényelmesebb direct.Aaa, valami fontos: Nem hiszem, eltört néhány szabályokat ezen az oldalon.

 260. Adrian - mondta

  @Catalin: Azt mondta, az Egyesült Államok gyors megjegyzéseket olvastam csak mi érdekel szigorúan rajtad? Hadd olvassa el a hirdetések ezen az oldalon ... Azt mondtam mindenkinek, aki üres cash üzenet böngészőt (történelem naivigare), és ha még mindig nem orvosolja a böngészőt, és újratelepíteni, hogy k nem lesz probléma

 261. Catalin - mondta

  @Adrian
  Köszönet ember választ, de hidd el, hogy gyakran nem Nézd meg gyorsan, túl gyorsan nem könnyű olvasni man.Spui intereseaza.De gyakran, mint azt szeretem, amikor olvastam időt és másutt, de hidd el én csak 10 min időben játszani a junior, az idő nagyon drága, ezért gyakran olvasunk intereseaza.NU?, vagy látni, hogy van egy másik vélemény, de ez az igazság Adriane Sajnáljuk, nem Nincs ideje, hogy üljön, hogy olvassa el a internet.Multam órát.

 262. Adrian - mondta

  @Catalin: Ok értem, de mégis, ez elég rossz, hogy azt mondjam Ugyanezen az ülésen! Gondolkodók és nekünk, gondolunk rád! , Valamint speciális nagybetűvel írtam, hogy az összes a nagy ugrás, a szem ... hanem az, hogy ...

 263. Octavian - mondta

  Kösz a tutorial. Megtettem mindent (backup, helyreállítási bootolható média és üzembe helyezés). Remélem, hogy ha kell, hogy csatlakoztassa a segítségemre.

 264. Halász - mondta

  Csináltam egy klón HDD (Salavat ezt a képet. Tib), majd boot CD-t készített Acronis képen megpróbáltam helyreállítani egy másik merevlemezre. Visszaállítása nem sikerül, de a rendszer nem indul el. Ezért jelenik meg kép kék, fehér írás rajta ... Windows rendszer megszűnt működni. először ellenőrizze, hogy a víruskereső vagy CHKDSK ...
  Próbáltam egy javítási helyreállítási konzol, de nem tudtam. Hogy mivel a vezetők ... vagy .... tud nekem segíteni kérem több

 265. Lupu - mondta

  rosszabb

 266. Adrian - mondta

  @Halász: Nem megy, hogy visszaállítsa egy másik kemény! A Think, 2 meghajtók nem ugyanaz! Tisztelettel lehet 16 tűk és a visszaállítási pontot, hogy már csak 13, tiéd lehet 2 2 lemezek és felületek, és az egyik, hogy meg lehetett volna helyreállítani lemezek és 2 4 felületek, a klaszter mérete kisebb primu és ahol adtál nagyobb Sasa visszaállítása nem várható el, hogy indul, a kép nem egyezik azzal a HDD! Lehet vorvba és lezuhant a járművezetők a HDD, hogy adott volt egy másik PC visszaállítási altu, mint az, amelyen nem back-up patronok!

 267. Zoli - mondta

  fogadtatás
  Van további kérdése van: Telepítettem Acronis True Image Home 2009, csináltam egy biztonsági partíciós C követően pontosan lépéseket a bemutató, és mindent OK.Dupa idő kellett tennem a visszaállítás nélkül zajlott probleme.La kevés hétfő Gondoltam csinálok egy biztonsági másolatot: kövesse ugyanezeket a lépéseket, és ha én vagyok vissza járjon a Tasks ablak és jelentkezzen be, és a fejezet neve megjelenik Nem tervezett feladatok biztonsági mentés és a Status jelennek Idle.In hová tegyem biztonsági nimic.Ce EST nem?

 268. Adrian - mondta

  @Zoli: Ha elolvasod a fenti magyarázat csak megtalálja rezolvareaâ megállt kísérletek Acronis ez nem működik, akkor van néhány folyamatokat kell menni indítás és megállás őket nem tudja futtatni, mint Śprobabil kell besétált services.msc vagy használni bármilyen szoftver hogy a tiszta startup programok futnak!

 269. dani - mondta

  Telepítettem, és megpróbálta a biztonsági mentést, de valami történt, elkezdett mentés és közepes számítógép kezdett gondolkodni
  Helyszín és végül blokkolja.
  Kellett adni újra az újraindítás gombot.
  Meg tudom magyarázni magam, és miért?
  Próbáltam a Paragon de csak történt velem.
  Kérem, adja meg további magyarázatot nekem.
  Köszönöm szépen.
  Csak így tovább a jó munkát, akkor egy nagyszerű csapat, jó munkát.

 270. haosss - mondta

  Van egy kérdésem a szoftvert: ez normális, hogy ha azt szeretné, hogy csinál egy biztonsági mentést a partitzie (az én esetemben C SO), és amikor megkapja állítani a tömörítési szintet itzi követelések partitzi d 6 gb, de a végén Kellemes meglepetés, hogy (meg kell adni a jelet?) Igen látom, hogy biztonsági mentés csak 3,14gb.
  Azt szeretném mondani, hogy én is ugyanezt tette partitzii d 2 vagy 12 mentés és a gb (azaz 11,94gb) Márka 3 koncertre. kiegészített az a tény, hogy a kompresszió volt HIGHT, így a maximális (MAX).
  mc előre!: D: P

 271. Adrian - mondta

  @haosss: Igen ez normális legyen számára jelentősen tömöríti az archívumból!

 272. haosss - mondta

  @Adrian: Vajon ptr mondtam (amikor én a tömörítés mértékét d írt arról, hogyan becsüli.) Akárcsak bármely 6 gb d és én tette 3gb d, d asta.eu szerintem hiba volt, vagy CV !! !
  Köszönöm Adrian!

 273. Halász - mondta

  @Adrian: Köszönöm a választ Adrian. Sikerült. Tettem egy bootolható CD Acronis Universal Restore és menj. Ez az univerzális restore ő adatbázis-illesztőprogramokat, és telepíti őket automatikusan. A vezetők, hogy ők nyitják a rendszer azt mondja a rendszer felismeri az új hardvert. Mindenesetre ez szuper puha.

 274. Catalin - mondta

  Helló, kristályok vagy Adrian kérem, mondja meg, hogy miért, és kérem az én IP nem tudja elérni videotutorial? Valami azt súgja nekem, hogy megsértette regulamentul.Dar hogyan lehetséges ez kíváncsivá és contrariat.V dicsérték a bal és a jobb, én segített sok esetben videotutoriale tőled, és felébredek dolgokat asta.Acum írás egy másik számítógép másik IP.Va kérem, segítsen nekem törlődik cumva.Am és cache, én nem tudom, mit fac.Poate 1 találkozik valakivel a rendelkezésemre, mint egy IP asta.Multumesc.

 275. Adrian - mondta

  @Catalin: Valószínűleg eltúlozta az állam az oldalon, és akkor már nézni túl sok oktató, vagy talán hagyott túl sok szünet, vagy a bemutató oktató és helyén betöltött mesterséges, így a forgalom artificial.Siteul nem fut bárhol és bármikor jöhet bármikor állni, hogy lovagolni nonstop útmutatók akkor többet! Mindent fokozatosan tanulni egy kicsit, ha megnézi az oktató 20 egy nap nem fogja semmit!

 276. Catalin - mondta

  Választ, mint Adrian, de egyébként, és mond valamit, mint ez cauza.Vad tudatlanul után megtérül 3 vorvesti zile.Si miért mondjuk annyira nem, hogy hogyan lehet azt mondani, hogy talán már nonstop helyben és megállt amikor 2 héttel voltam delegáció, és nem ez ül a laptop nekem timpul.Gresita a véleményét, hisz ma.Si nem hiszem, hogy néztem nincs bemutató 12 napokon belül, így talán ez egy másik explicatia.Crede nekem nincs ideje, hogy üljön, lóháton, oktatóanyagok, voltunk egész idő alatt, mások valami mást csinálni, különösen a személyes és örülök familial.Oricum vissza.

 277. Adrian - mondta

  @Catalin: Ha olvasta a comment figyelmesen használtam kifejezések megkóstolhatja, vagy így nem vádolta meg kérte, hogy Stu lehet az okot vagy okokat Banari és már válaszolt! Nem vádolni a semmit, újra olvassa el a hozzászólást!

 278. Catalin - mondta

  @Adrian
  Igazad van, hogy azt mondta, talán, de kíváncsi vagyok, ki lesz az oka: már válaszolt probabil.Eu és elvárják, hogy mindig van egy explicatie.Dar nem volt, és egy másik magyarázat, és egyszerűen csak úgy gondolja, hogy betiltották A nimic.Ma figyelembe vesszük az összes ártatlan és ezért megtámadta.

 279. @Catalin:

  Igen Cataline ma és tegnap betiltották több IP-címet a szabályok megsértésével
  Lehet, hogy többre értékeli majd ezen az oldalon
  Azt betiltották ugyanaz, de emelték korlátozás

 280. Catalin - mondta

  @ Boby
  Megkérdezném még nekem mondani, mit én banat.Dupa ahogy mondtam, hiszem, minden nevinovat.Mai különösen beléptem a videotutorial bármely 12 zile.Sau hiszem, eltört a szabály, hogy ha nem jön A videotutorial, csak idegesít, hogy.

 281. @Catalin:

  Én nem tudom, hogy igazolni magam, azt mondtam, hogy betiltották, mert nem követi néhány szabályt
  Úgy értem, az idők megnyitotta több oktató egyszerre, időnként le stb.

  Az elképzelés az, hogy az IP-betiltották automatikusan, és nem most, hogy pontosan lássuk, hogy csak tegnap betiltották szinte 100 emberek
  Azt mondtad, hogy nem downloadtat oktató elhittem a szavát, és felemeltem a korlátozás
  Van nem sikerült neked? vagy lehet, hogy nem kell pénzt
  Azt akarom, hogy megkötik ezt a témát, ha lehetséges.

 282. Catalin - mondta

  Mr. Boby nem akarok belemenni fölösleges vita különösen én értékelte a legelején, mert azt tapasztaltam, különösen azért, mert én dicsérte a sok ember, nem azt a munkát nekem IT srácok kezdtek, hogy a biztonsági miután megverte magam a fejét Acronis hogy tanultam dumneavoastra.OK, ha nem indokolja, de ha azt mondom, hogy nem a bizonyos szabályok, ami nekem úgy gondolja, hogy egy másik alkalommal elvárom fogok kell tiltani akarja a szerver automatikusan is, ha nem tettem nimic.Asta próbálta megmagyarázni, hogy nem vagyok semmilyen 12 nap nyitva videotutorial még pezumtia még nem hallottam ártatlanság? Nem mondom, hogy rossz, de ... ez egy nagy ajándék, lázadás, hogy én még soha nem csináltam semmit az illegális, tettem a pénzt, amit tiszteletben regulile.Domnii tiszteletben a szabályokat kívánt timpul.Daca után Ahogy mondod, vagy ténylegesen megkérdezik: akkor is kérdezni, ha ezt a tilalmat továbbra considerati.Toata megbecsülést és BAFTA.

 283. Adrian - mondta

  @Catalin: Mr. Ready az ideje, hogy megnyugodjon, és tudja, hogy ezen az oldalon fizeti az adminok ezen az oldalon, és ez hozza létre őket, és ez a magántulajdon, ha valaki jön hozzám, és 2 nap visszatér, és nem akarja, hogy kapnak, hogy ne kell magyarázni semmit ... az otthonom, és tedd, amit akarok! Nem kell, hogy az, hogy az ember, ha akar ... és egy másik dolog
  Hogy ezen az oldalon az Ön és a többi PTIVILEGIU látogatók nem jó!

 284. Catalin - mondta

  @Adrian
  Nem úgy tűnik, hogy sok ideg? Úgy néz ki, hogy én mérges? Először oldotta meg a problémát mail Bogdan, úgyhogy nyugi Adriane.Daca adminok az ezen az oldalon nem fogadtatok be engem mert tudod, hogy azt mondtam egy kicsit hangosabban már, meg tudom csinálni, de nem jön, és kész ... uram, szépen kérlek, én nem burkolt fenyegetés, hogy ha akarod, nem fog az udvarban ta.Tot tiszteletben az adminisztrátorok és tedd, hogy a pénz valami jó mindannyiunk számára, de te teszel engem, bocs haver, hagyd lágyabb, nem vagyok egy fickó, aki megsérült a siteului.Asa ügyvéd nem fordul meg az admin, amíg nem ül jól deloc.Si a parafrázis bíró valaki jobb, mint te, ha válaszolni nekem ezt az üzenetet, és nem töltik ki a teret ennek amit tehetünk mailben.

 285. Adrian - mondta

  @Catalin: Támadsz haszontalan :))) Amit mondtam „udvar” Csak azt akartam rámutatni, hogy a helyszínen, mint egy magántulajdon, és ha jönnek ide, mint mondtam egy kiváltság és nem jog !! Csak értelmezni fejtegetéseket, ahogy tetszik, mint bizonyítékot, a fenti „valószínűleg” és „talán” szó már nem célja, és ha továbbra is nem válaszol!

 286. oroszlán - mondta

  Helló cristi.sunt super videotutorialele tale.Am kérdése Acronis True Image szerelhető partíció D? És hogy van? Health Egyébként minden.

 287. Adrian - mondta

  @oroszlán: C programot kell telepíteni, hogy azok kapnak nagyobb támogatást az operációs rendszer és a jobb felismerés és telepítve a C fog futni sokkal jobb! Nem semmi készülnek telepíteni a programot a C \ Program Files!

 288. Andrei - mondta

  Tudom, hogy egy biztonsági másolatot CD / DVD, mint egy kép!

 289. VLAD - mondta

  JÓ! Van egy kérdésem, ha én is válaszolni. Olvastam főleg itt, de nem találtam konkrét választ.

  Ha én tett Acronis Secure Zone véletlenül, amikor eltávolítja a legújabb acronisu, hogy egy megkérdezte törölni és biztonságos környezetben, és megbotlott ... igen, és abbahagytam újraindítása után közvetlenül megjelent mia F11 fázis, létrehoztunk egy más biztonságos területre.
  Én a szél. A biztonságos zóna C tette mind F.

  1) A kérdés az, hogyan lehet ellenőrizni, ha mindketten létre? megnevezni a hulladék a tér, mivel az aktív, és nézd meg, ha én foglalják el a helyet, hogy 2 biztonságos területek ...

  2) Ha adsz, hogy backpul F11, hol kell telepíteni? cserélje ki a régi mentés a C vagy F tette biztonságos területeken, ahol létre? És ha igen, mi a helyzet a C, ahonnét azt telepítették, és F ahol került biztonsági területeken.

  Remélem tud nekem segíteni néhány választ

  Köszönjük!

  • Legyen szíves válaszolni, hogy mit mondtam fentebb vártam ásni, vagy ilyesmi .. n hír ...

   Végül, ahogy én látom sok biztonságos területek és hol tudom törölni egy 2? Nustiu biztos abban, hogy az előzőt teljesen eltávolítjuk, vagy nem, és én nem akarom, hogy a helyet a semmiért ...

   • Adrian - mondta

    Nézd meg a bemutató, kérjük figyelmet görgetés nélkül Acronis Acronis Secure Zone programban látni őket, csak megnyitja Acronis, és megmutatja nekik, alapvetően láthatatlan fat32 partíciók Windows és látható, csak az Acronis, ha biztonsági másolatot készít úgy dönt, hogy menjen a Acronis Secure Zone, ha úgy dönt, hogy mentse fel máshol, mint a háta biztonságos területek már nem mozog ott, csak akkor lehet menteni ott, ha ő mentette máshol nem költözött biztonságos területekre menni, de egy másik partícióra vagy mappára megy át! Pontosabban, mint, hogy én nem látom, hogyan lehetne segíteni, a bemutató a román, a HD-mely része nem érti?

 290. Ezért kérjük, cepator vagyok a szülő ebben PROGRAM megállt keres 2 alkalommal bemutató, de nem felvilágosít engem kérjük, ha Sami egyszerű válasz:

  1) Szóval volt egy Acronis Secure Zone, Acronis áttelepítés prog megkérdezte én delete Acronis Secure Zone, és adja meg véletlenül törli biztonságos területeken azonnal megállt, amikor én újra fázis F11 kinevezheti jelenik meg, így nush biztos abban, hogy hagyni, és én még mindig tartja, hogy forgalmas helyen .. Aztán volt egy biztonságos területen ugyanazon a partíción D. Ezért hoztam létre minden, amit látni a biztonságos területeken biztonságos zónájában MANAGER? És hogyan lehet eltávolítani az egyiket, azt szeretném tudni, hogyan tudom törölni, és egy biztonságos területen?

  2), ha én azt biztonságos területek partíción D, ha telepíti a biztonsági mentés azt jelenti, hogy a jelenlegi szél, hogy biztonsági mentés? vagy hát telepítése láthatatlan partíciót tegye biztonságos területeken .. ami azt jelenti, hogy foglalják a helyet a C szél és ugorj biztonságos területeken, ha telepítve van ott.

  **** Szóval röviden szeretném tudni, ha backpul helyébe a szél vagy körülötte történik 2 töltik ki a teret, vagy ha a Védelem állapota biztonságos területeken megmutatja mindazt, amit teremtett, és hogyan kell törölni? * ***

  KÖSZÖNÖM

  • Igyekszem rövid lenni, bár magas.

   Válaszok:

   1. Acronis Secure Zone eltávolítható bármely változata Acronis, ha azt szeretnénk, hogy törölni csak hát az Acronis Secure Zone használja 2009, őszintén én soha nem sújtotta olyan nagy probléma, hogy egy kis világos válaszokat, tanácsokat az enyém az lenne, hogy törli az biztonságos területek és helyek kezdeni, úgy tűnik, mintha van egy hiba, mert nem lehet két helyen ugyanazon a biztonságos területek nehéz.

   2. Ha visszaállítja a biztonsági másolatot a C: partícióra, minden benne törlődik, és helyébe a biztonsági másolat, akkor mindent elveszít, ha valahogy van valami a Documents and Settings kell menteni egy másik partícióra egy bottal, egy külső merevlemez vagy DVD.

   • Ms Cristi

    • Még egy kérdés, ha úgy kérjük, szíveskedjen (kíváncsiság).

     Miért tb kialakított biztonsági terület 5 8-10 20 GB-os? Mindig üres marad, még a telepítés után a BIOS nyomja backp F11? Végül rájöttem, hogy pontosan külön területet, de kap rá? nimik? miért ii tb hely olyan széles?

  • Adrian - mondta

   VLAD hai tesó, mi olyan nehéz megérteni? Egyik a kezét, biztonsági másolatot készít visszaállítja, de nem telepíti! Például ma már nem vissza a C, hogy mentse az Acronis Secure Zone mint 2 hét Windows-világ, de fáj, hogy az, hogy a back-up eddig, mikor kitört a Windows nem telepítette a szoftvert, Ön változtatásokat is, jól, ha visszaállítja a WinXP éri, mint volt a napon, amikor készült biztonsági másolatot készít, akkor törli az összes adatot a partíció C és írni az adatokat, hogy volt, amikor nem vissza, amikor fel patronokat.

   Hát az adatokat.

   Adatmentési az a folyamat, az adatok másolása annak érdekében, hogy vissza a eventualitaea az eredeti adatok elvesznek.

   A mentési folyamat egy sor összetett feladatok: archiválás, tömörítés, titkosítás, biztonsági, tesztelés, restaurálás

 291. Rájöttem, hogyan kell törölni a biztonságos zóna bemutató, de különben megértettem ha fel mint a szél, vagy cserélje fel a biztonságos területeken .. és nézd meg, hogy pontosan hány biztonságos területek, ahol

 292. Aha, így az eszközöket látunk és hány biztonságos területek, és ha felvilágosít nekem mi marad, ha telepíti backpul pontosan hol megy a C mellett a szél, a biztonságos területeken, vagy máshol, OR HA helyébe WIND MÁR

 293. Oh köszönöm szépen akartam találni a meglévő szél helyébe backpul telepítése, köszönhetően újra!

 294. Köszönöm a felvilágosítást! BAFTA tovább

 295. Ez a videó bemutató már nem k nem tűnik el? Acronis True Image mentés video bemutató

 296. ii szép programot, én nem is tudom, minden, amit csinál, de szeretném látni a tutorial!

 297. Hello! Van egy kis probléma! ha sikerül létrehozni egy helyet Acronis Secure Zone ad nekem egy hiba a végén! Van valakinek ötlete? Köszönöm

 298. Adrian - mondta

  Cata: Hello! Van egy kis probléma! ha sikerül létrehozni egy helyet Acronis Secure Zone ad nekem egy hiba a végén! Van valakinek ötlete? Köszönöm

  Van egy ötletem, ha nekünk további részleteket, hogy pontosan mikor következik be erroare írsz, hogy az üzenetet erroare milyen operációs rendszert ... Nem vagyok jövendőmondó Apa!

 299. Van egy intrebare..deci csináltam egy biztonsági mentést, és akkor nem a visszaállítás, és amikor befejeztem tettem a többi megkért, hogy érvényesítse mentést ul..ce eszközökkel? és most, amikor a nyílt Acronis Truia fényképek opció „Protection State / rendszer mentés kötet” írok piros nem hozza létre (figyelmeztetés), és nem tudom világos, hogy miért írok, mert, mint már készített biztonsági másolatot!

 300. daniyl - mondta

  Nagyon nehéz ez a bemutató is jöjjön vissza, és lépéseket, amelyek bios, amelyek mukti köztünk, akik nem tudják, ez a köszönet Mi vagyunk a Romániát terén útmutatók .sa Isten áldjon, és jó megnyílik elme hogy amit csinálsz annyi útmutatók segítenek ff csinál szerencse

 301. daniyl - mondta

  Van egy kérdésem az Acronis Secure Zone. "Ve egy régebbi biztonsági mentés, és szeretném tudni, hogyan lehet sal be ez a partíció, hogy biztonságos legyen, mint én nem találtam a módját, hogy ezt köszönöm

 302. Adrian - mondta

  daniyl: Van egy kérdésem az Acronis Secure Zone. "Ve egy régebbi tartalék, és azt szeretném tudni, hogyan lehet sal be ez a partíció, hogy biztonságos legyen, mint én nem találtam a módját, hogy ezt köszönöm

  Ha ha nincs back-up patronok úgy döntött, hogy mentse az Acronis Secure Zone már nem mozog az Acronis Secure Zone, Acronis Secure Zone, amely egy darab kemény "páncélozott" MERMA nem éri őket, mint amikor Készíts egy back-up, hogy úgy dönt, hogy mentse ott, mentsd el máshol, ha nem tudja őt az Acronis Secure Zone ... tudod mozgatni, hogy bárhol máshol, de nem Acronis Secure Zone

 303. daniyl - mondta

  aha Megértettem
  Azt hittem, nem kell dolgozni, hogy nem egy biztonsági mentést, köszönöm válaszát .bafta

 304. sal! Akartam csinálni, és én valószínűleg meg kell csinálni egy visszaállítási után backp történik azt követően, hogy a visszaállítási backp (ami történik Acronis Secure Zone) azt mondja: nem lehet visszaállítani rendszer verziója nem kompatibilis ezzel state.windows arive! Mi lehet ez? Van windows 7

 305. Adrian - mondta

  geo: Sal! Akartam csinálni, és én valószínűleg meg kell csinálni egy visszaállítási után backp történik azt követően, hogy a visszaállítási backp (ami történik Acronis Secure Zone) azt mondja: nem lehet visszaállítani rendszer verziója nem kompatibilis ezzel state.windows arive! Mi lehet ez? Van windows 7

  Ha Acronis változata bemutató fenti nagyon jól működik a Windows 7 vizsgálják, én vissza back-up ezt a verziót, és azt mondhatom, hogy működik a Windows 7 tiszta és biztonságos, azt tanácsolom, hogy tiltsa le a rendszer RestoreIT ablakok és újra a helyreállítása, hogy az összes modul Acronis indul indításkor, és ideális esetben, amikor visszaáll tiltani a víruskereső és tűzfal!

 306. Am változata a bemutató, a Windows rendszer-visszaállítás ki van kapcsolva! Abbahagytam antiwind és tűzfal egy próbát, és így

 307. Mihai: Van egy kérdésem .. így csináltam egy hát után csináltam egy visszaállítás, és amikor végeztem én a többi megkért, hogy érvényesítse a biztonsági mentést .. mit jelent ez? és most, amikor Truie Acronis Image nyissa meg a "Védelem állapota / rendszer mentés kötet" nem jönnek létre írok piros (figyelmeztetés), és világos, hogy miért írok nekem, mint azt már a mentés!

  Az érvényesítés a mentés nem szükséges, mentés érvényesítése csak ha kész a másik változat Acronis, mint az Ön által létrehozott tartalék ... tekintetében az állami védelem, ha írsz nem jön létre, azt hiszem, az idők Ön ismeri a biztonsági mentés vagy az archívumból, hogy sérült ... az én véleményem az, hogy törölje a biztonsági mentés és nem egy másik ... sok szerencsét!

 308. alex_steaua - mondta

  Van egy kérdésem .... tudom használni a Windows Vista Home Premium, és csináltam egy biztonsági másolatot, mielőtt telepíti Acronis True Image programot, amikor kinyitom a programot nem én írtam, hogy hát létre hát ... a véleménye, hogy bn Törölje az összes mentések TuneUp Utilities 2009, hogyan foglalkozom 10gb semmit, vagy hagyja őket azokon, és engedjék meg, hogy egy másik Acronis????? ?????

 309. Srácok BV és köszönöm a erőfeszítés számunkra, hogy a betéti volt egy kérést az akarat, ha nem Acronis Secure Zone is, ha azt akarom, hogy törölje azt és hogyan csináljak, hogy megpróbáltam, és én nem mehettem azaz> ? A többi program nagyon sok köszönet, és búcsút valami mást, ha több kell, hogy egy bemutató videót Spyware Doctor, ha tudsz, és ha van időd>? és lenne valami néztem néhány videót Tananyag a router, hogy az akarat és így tettem magam, de a probléma számomra az, hogy a port, amit mondtam, hogy szabadon, de a végén már zárva van, és a számítógép Minden apsolut kapcsolva, és a router és minden hiábavaló, és hívtam a cég, és azt mondta, hogy nem lenne semmi, ami azt jelenti, tűzfal nem tudom, mit tegyek

  AMI tudja megmondani, hogyan kell csinálni köszönöm !! május

 310. alex_steaua - mondta

  Van egy kérdésem .... tudom használni a Windows Vista Home Premium, és csináltam egy biztonsági másolatot, mielőtt telepíti Acronis True Image programot, amikor kinyitom a programot nem én írtam, hogy hát létre hát ... a véleménye, hogy bn Törölje az összes mentések TuneUp Utilities 2009, hogyan foglalkozom 10gb semmit, vagy hagyja őket azokon, és engedjék meg, hogy egy másik Acronis????? ?????

 311. Silviu - mondta

  Adrian: @haosss: Igen ez normális legyen számára jelentősen tömöríti az archívumból!

 312. alexxx_steaua - mondta

  Van egy kérdésem csináltam egy mentést Acronis True Image és szeretné tudni, hogy meg kell állítani a Windows Rendszer-visszaállítás ????????????

 313. alexxx_steaua: Van egy kérdésem csináltam egy mentést, Acronis True Image, és szeretném tudni, ha kell visszaállítani a Windows-saoprescsistem???

  Akkor megáll gond nélkül a Windows rendszer-visszaállítás, Acronis True Image backup szoftver kiváló.
  Kikapcsolása előtt a rendszer-visszaállítás a Windows lenne jó, hogy nem a rendszer hát Acronis True Image, így biztosan.

 314. alexxx_steaua - mondta

  ms válasz, de miután tett egy partíció CRONIS biztonságos zónájában a teljes rendszer biztonsági ponton megváltoztatta a D partíció a partíció nem partíció G D, de mi változott?? ??

 315. Ez is több tartalék kemény, de nem hely, akkor lehet, hogy a CD / DVD-én tett egy Acronis Disk Director, hanem csak megváltoztatni buteaza nem állítja vissza a rendszer partíció olyan kérdések végre 4 Megkérdeztem egy sor Acronis sem nyitott, de nem változtat semmin ... alkalmazás

 316. A Disk Director 120 mb cd, ha nem a valóságnak megfelelő képet cd mind csak 120 mb van tiltva, és nem engedhetem meg magamnak, hogy vesz egy nagyobb hdd kérem, segítsen!

 317. Tudor - mondta

  Csináltam hát a Acronis True Image Home 2010, hogy a biztonsági partíció C, történt partíción D. Minden szép és jó, de ha fáj a számítógépre, és nem indul el, ahogy adom vissza?

 318. Tudor - mondta

  Találtunk, amit kerestünk, én bootolható Mentési adathordozó egy CD lemezre, majd, ha lefagy és a PC nem indul, CD táska is, boot Acronis felület jelenik meg, és tudok adni vissza.

 319. bogdan.clauiu - mondta

  aki azt mondja nekem, hogyan kell telepíteni backup '> s hol kapnak egy plz szabadság msg id forduljon hozzám bogdan.klaudiu mesenger id plzzzzzz

 320. ADINA - mondta

  "Boldog születésnapot." Köszönöm, minden, amit csinál a NOI.AS csak egy kérdés: tudom kivenni a ACRONIS BACKUP A BIZTONSÁGOS TERÜLETEK? Már nem kell terem után INCREMENTAL ... Köszönöm.

  • ylye - mondta

   ADINA: "Boldog születésnapot." Köszönöm, minden, amit csinál a NOI.AS csak egy kérdés: tudom kivenni a ACRONIS BACKUP A BIZTONSÁGOS TERÜLETEK? Már nem kell terem után INCREMENTAL ... Köszönöm.

   Adina Boldog születésnapot! ... Persze lehet törölni, de csak az Acronis szoftverrel, kattintson a jobb egérgombbal a mentés és töröljük.

  • Adrian - mondta

   ADINA: "Boldog születésnapot." Köszönöm, minden, amit csinál a NOI.AS csak egy kérdés: tudom kivenni a ACRONIS BACKUP A BIZTONSÁGOS TERÜLETEK? Már nem kell terem után INCREMENTAL ... Köszönöm.

   Nem tudom, hogy ki kérdezi, hogy inkrementális

 321. alexxx_steaua - mondta

  Boldog születésnapot! : Köszönöm mindenkinek ezt megtette videotutorialele eddig, és van egy kérdésem: csináltam egy teljes mentést csak az egész rendszer C és adtam Ristorante La partíció C, de van egy kis probléma a D van néhány olyan játékot és Én már nem megy, amit tehettem az én esetemben, hogy nem egy inkrementális mentés partíciót D????? Remélem érted ...

 322. ADINA - mondta

  MULTUMESC.SA megérteni, hogy igazam volt ... nem tudom kitörölni az ACRONIS BIZTONSÁGOS ZONE.TREABA rám INCREMENTALELE bonyolultabb, és attól függ, hogy a legjobb biztonsági lakosztály "KASPERSKY" 30 napos próbaverzió de ... Azt hittem, INTELEASA.AM A teljes normális vezetők, azt elkülönített 30 koncertek TO ACRONIS Secure Zone, de majdnem tele van ... és szeretnék tisztázni néhány INCREMENTAL az, hogy eltávolítják. :). dolog, hogy én az én munkám, hogy a havi a Kaspersky növekmény csinál beállítás hiba esetén vagy vírus UTÁN EX ... 3 4 nap .... I DO SETARIIIII sok órát ... és azt hiszem, ha egy hónap elég 1 4 ORE.ORICUM MULTUMESC.SUNTETI MINUNATIIIII!

 323. getthebest - mondta

  Te nagyszerű munkát le a nyitott .. Köszönöm

 324. Cristi rm. Valcea - mondta

  Egy őszinte köszönöm mindazt, amit tettél eddig

 325. Adriian - mondta

  Honnan tudhatom, hogy milyen hosszú, és én dolgoztam a programot Acronis acept .... Úgy értem, az idézet idő megy ... kösz

 326. Cosmin - mondta

  kérjük, hogy a bemutató, hogyan lehet a hangja a dal

 327. Hogyan magamnak egy engedélyt, kérjük még ..... akarok BACKUP .. tedd a Sidi .. de nem .. én nem jelenik partíciókat tr .... mit tegyek? ...

 328. Mi fallikus az a gondolat, hogy ezen az oldalon.
  Ami a bemutató fenti, van egy kérdés: ha egy vírus elpusztította a Windows helyrehozhatatlan visszaállítás után, a vírus eltávolítása? Helyreállítása történik a formázás, felel meg az operációs rendszer telepítése?

 329. Semmi gond! Csináltam egy biztonsági partíció, D, készítettem egy biztonsági másolatot, amit 2 égett DVD, amint telepítve van a Windows és a kedvenc programok. Csináltam egy bootolható Mentési adathordozó. Most jön a kérdés. Ha eltávolítja Acronis True Image programot a számítógép képes a biztonsági mentés, ha szükséges?

  • Adrian - mondta

   Dan: Minden rendben! Csináltam egy biztonsági partíció, D, készítettem egy biztonsági másolatot, amit 2 égett DVD, amint telepítve van a Windows és a kedvenc programok. Csináltam egy bootolható Mentési adathordozó. Most jön a kérdés. Ha eltávolítja Acronis True Image programot a számítógép képes a biztonsági mentés, ha szükséges?

   Igen CD mentés CD, hogy azt mondják, hogy már létrehozott ... indítására és helyreállítása vagy új biztonsági másolatot adhat.

 330. Paulorossi - mondta

  Érdekes bemutató, csak nem olyan softul.Spre grosav például dolgozom az élelmiszeriparban, biztonsági okokból meg akartam csinálni tartalék partíciókat C és D a robot industrial.Partitiile tárolt compact flash kártyát, így :
  Disk-C, rövid Windows-verzió, Adobe Reader, stb
  -Disk D, projekt autót termékkel választékban paraméterekkel.
  Ezért próbált klón mindkét compact flash kártyák Acronis.
  Mikor volt helyreállítani a többi kártya, csak a mintát, az eredmény:
  -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
  C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.
  Írtam a kezdeti érték bájtokban memóriakártyák töltött C, D, majd a visszaállítás után backpurilor ellenőrizni azonos azokkal az új kártya volt dezastruos.Spre clone.Rezultatul például az eredeti és sarkában a kártya C különbség 56 MB, Tekintettel arra, hogy a teljes memória elfoglalt volt 375 MB.

  • Adrian - mondta

   Paulorossi: Érdekes bemutató, csak nem olyan softul.Spre grosav például dolgozom az élelmiszeriparban, biztonsági okokból meg akartam csinálni tartalék partíciókat C és D a robot industrial.Partitiile tárolt Compact Flash kártyák az alábbiak szerint:
   Disk-C, rövid Windows-verzió, Adobe Reader, stb
   -Disk D, projekt autót termékkel választékban paraméterekkel.
   Ezért próbált klón mindkét compact flash kártyák Acronis.
   Mikor volt helyreállítani a többi kártya, csak a mintát, az eredmény:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.
   Írtam a kezdeti érték bájtokban memóriakártyák töltött C, D, majd a visszaállítás után backpurilor ellenőrizni azonos azokkal az új kártya volt dezastruos.Spre clone.Rezultatul például az eredeti és sarkában a kártya C különbség 56 MB, Tekintettel arra, hogy a teljes memória elfoglalt volt 375 MB.

   Ha hallgatták a bemutató, hogy látta, hogy ha nem kap vissza egy pontot, ahol beállíthatja, milyen fájlt kizárások tenni, ha archiválják partíciót Acronis valóságos, és jön alapértelmezett kizárására az ideiglenes fájlokat, biztonsági mentés, vagy teszik a rendszer-visszaállítás, és blablabla (nem magyarázza meg, ha már látható) normális C archívum, amely az operációs rendszer, ha nem megfelelően helyre egy másik merevlemezre, vagy egy másik PC-n kívül az egymás után, ami történt Biztonsági mentés. Windows archív tartalmaz illesztőprogramokat, fájlok, böngésző és az új rendszer, vagy másként, kemény adatot a merevlemezről, blokkok kicsi vagy nagy, struktúrája eltérő, és így tovább. ha helyreállítja a PC, miután a biztonsági mentést nem lesz gond!

   Minden, amit találni, ha nézett fej-farok bemutató görgetés nélkül Ha nem szeretne, majd lépjünk már ragaszkodnak nézni, és a probléma máshol, de nem bánom, ha nem reagál a hozzászólásra

 331. Paulorossi - mondta

  Tévedsz barátomÉn vissza és tesztelt pontosan ugyanazon a számítógépen, és nem működik, Deageaba minden dicsérni.
  A probléma megoldásához Letöltöttem egy próba-szoftver, ha a 2 MB WinImage aki nem pontosan klónozott kártyát succes.A dolog, pontosan ugyanazt a byte-ok számát originalul.Asa mint ...

  • Adrian - mondta

   Paulorossi: Mikor volt a visszaállítási más kártyák, csak a mintát, az eredmény:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.

   Hotarastete Hát ... hogy kerültél végül ... miért hazudnak?

   Idézem a comment ... volt egy pár, amikor írtad?

   "Mikor volt a visszaállítási más kártyák, csak a mintát, az eredmény:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, ezért nem indult a Windows. "

   Hogy lehet, hogy soha nem volt probléma vele? Ez így van ... ha nyár romanu valami, és nem tud semmit ... ő nem lehet hibáztatni ... softu Domle softu hibája ő hülye ... Nem tudom, hogyan kell dolgozni vele. ugye?

 332. Adrian - mondta

  Vagy caduri máskor ugyanazon a PC-n? Honnan végül visszaállítási pontot? Igen, nah ... nem rossz ki a helyzet ... akkor Dato és te ... "Azt hiszem, tényleg visszaállította az igazi PC"

  Olvassa el a Ki Acronis meg a neten, és milyen nagy cég használja, és beszélgetni utána. Ha használt kalóz verzió nem volt sok értelme, hogy zavarja, hogy világosítsa meg ...

 333. Paulorossi - mondta

  Én nagyon udvarias ...
  Úgy tűnik, nem érted, a PC-s operációs rendszer tárolja a Compact Flash kártyát (partíció C) nem nehéz, és a projekt adatok a Compact Flash kártyát D.
  Tehát, ha mégis visszaállítani ugyanazon a számítógépen, akkor azt jelenti, hogy az eredeti klónozott kártyákat újak általunk tesztelt az én PC-n, az ugyanazon a számítógépen.
  Acronis klónozott két kártya, nem csak másolja őket apránként, az új klón D kártyát, vagy klónozott nem volt tökéletes, de működött, valószínűleg azért, mert már csak a rajta tárolt adatok.
  A 4 kártya, két eredeti példányban és két klónozott, ha az eredeti verzió Megpróbáltam elindítani:
  Eredeti C-kártya D klónozott kártyával, működött;
  C-card klónozott eredeti D kártya, nem működik;
  C-card klónozott klónozott acrdul D, nem működik;
  A másik dolog, nem része a kategória "így romanu" nem alkoholista, legyen udvarias, tanultam valamit az életem.
  Úgy tűnik, hogy az "intelligencia" néhány kiábrándító ...

  • Francisc - mondta

   Paulorossi: Én nagyon udvarias ... Úgy tűnik, nem érted, a PC-s operációs rendszer tárolja a Compact Flash kártyát (partíció C) nem nehéz, és a projekt adatok a Compact Flash kártyát D.Deci ha visszaállítása mivel ugyanazon a számítógépen, akkor azt jelenti, hogy az eredeti klónozott kártyákat újak általunk tesztelt az én PC-n ugyanabban az PC.Acronis klónozott mindkét kártyát, nem csak másolja őket apránként, az új klón D kártya vagy klónozott nem volt tökéletes, de működött, valószínűleg azért, mert már csak a tárolt adatok el.Din 4 kártyák klónozott két eredeti és két eredeti példányban, megpróbáltam verziója fut: az eredeti C-kártya és D kártyával klónozott megmunkált lapos C D eredeti klónozott kártyát, nem működik,-C kártyával klónozott klónozott acrdul D, nem működik, egy másik dolog, nem része a kategória "így romanu" Nem az alkoholista, legyen udvarias, tanultam valami mea.Se élet úgy tűnik, "intelligens" néhány kiábrándító ... Idéz nekem

   Miért támad? Nem érti, az első és a szó. Adrian általában adnak egyértelmű választ a problémákra. Néha, bevallom, hogy túl savas, de nem rosszindulatú.

 334. Paulorossi - mondta

  You "light", abban az esetben, ha nem tudja, saját ipari PC néz ki:
  http://www.br-automation.com/cps/rde/xchg/br-productcatalogue/hs.xsl/products_60711_ENG_HTML.htm
  Pt. mentés, compact flash kártyát húztam belőle (Part C és D), bementem az irodámba, hogy a számítógép, ahol telepítette mindkét kártya Acronis.Le klónozott Acronis.
  Az új kártyákat klónozott őket a PC-ipar és nem indul el az operációs rendszerMost már érted??

 335. Paulorossi - mondta

  Én úgy próbál megoldást találni, hogy mi a probléma a szakmai emberekonisti, Így kerestem a választ, hogy Mr. voastra.Puteam küld egy e-mailt, hogy a támogatási osztályának Acronis és nedumeream.Lucrez egy nagy cég Romániában és Európában, azt határozottan válaszolni.
  Kérjük, szubjektív és szakmai emberek viselkedését.

 336. Francisc - mondta

  Bocs, szeretném kijavítani, de azt akarom, hogy megértsék:

  "Én is küldjön egy e-mailt, hogy a tanszék a Acronis támogatás és értettem." - Tudod megérteni, hogy a megértés, hogy világosan. Puzzle félreértés az ellenkezőjét jelenti, csoda, zavartan.

  si

  "Kérjük, szubjektív és szakemberek viselkedését." - Talán szeretné, hogy objektív, elfogulatlan, pártatlan, hamisítatlan chip tétele valóságot. Szubjektív az ellenkezőjét, azaz elfogult egyén.

  Ne vedd sértésnek, de azt hiszem, tévedsz.

 337. Lauras - mondta

  Helló yo bemutató, hogy követik, és amelyek a post install minden k radio.Am azt mondta nekem, hogy ne merge.Se csatlakozik egy pár másodpercig, akkor növekvő deconecteaza.iar ak zik merge.puteti nem én és min help please?

 338. Paulorossi - mondta

  Francis, akkor próbálja meg kijavítani? Tudd suficineta nyelvtan döbbenet ta.Eu kérte, hogy oldja meg a megoldást.
  Nem akarom elmondani esti mese.
  Ha hagyja, hogy valaki más is.

 339. Paulorossi - mondta

  SUBIECT'IV ~ A (~ i ~ e) 1) Mi tartja a témát, a téma. Attitude ~ A. 2) Mi vonatkozik affectivity tárgy, amely a személyes jellegű a téma. Vision ~ A. 3) (szemben a cél)
  NEDUMER'IT, már zavarba, Yourself, adj. Mi dumerit, egyértelmű; csodálkozásának ad hangot zavarba előtt egy tény, egy dolog, stb.; Váratlanul, világos. [Var.: Nedumir'it, adj. ] - Mi + dumerit.

  Remélem, hogy tanulni valamit ...

  • Francisc - mondta

   Paulorossi: SUBIECT'IV ~ A (~ i ~ e) 1) Mi tartja a témát, a téma. Attitude ~ A. 2) Mi vonatkozik affectivity tárgy, amely a személyes jellegű a téma. Vision ~ A. 3) (szemben a cél)NEDUMER'IT, már zavarba, Yourself, adj. Mi dumerit, egyértelmű; csodálkozásának ad hangot zavarba előtt egy tény, egy dolog, stb.; Váratlanul, világos. [Var.: Nedumir'it, adj. ] - Mi + dumerit. Remélem, hogy tanulni valamit ... Idéz nekem

   1), de megrendült, és elhelyezni a botrány már. Ha elolvasod a hozzászólásomat figyelmesen, észre fogod venni, hogy én használt a formula az udvariasság. Csak azt akartam, hogy tudja, mit jelent a szó. Voltam ironikus, de zavaros.
   2)
   a) Szubjektív - elfogult
   Cél - pártatlan
   Szóval, mi volt a doleanata, hogyan lehet az emberek itt? Ha minden adsz példát mindazokat a jelentéseket írt még DEX nem csak mi illik a nyakkendő.
   b) s 1 zavarba. V. csoda. 2. V. további kérdéseket. 3. V. zavar.
   DUMERÍRE sf (ritka) A törvény (it) dumeri és az eredmény, magyarázat, megértés, pontosítás.
   Ezért akarta, hogy megtörténjen, ha volt a "Support Department of Acronis? Dumireasca te vagy nedumireasca?
   Ezek voltak a kérdések. Mi volt annyira sértő benne?
   3) Én vagyok kétségbeesett a személyt, még kevésbé, miután a nyelvtan.
   4) Meg kell tanulni valamit tőled. A példák csak néhány a jelentése a szavak a kérdéses DEX adatokat. Olvassa el figyelmesen DEX.
   5) Ha törődsz a mozgalmas munkát.
   6) van szüksége, hogy befejezzük ezt a vitát. Szükségünk párbeszédet veled, vagy te velem. Tegyük fel minden pontjáról és látni a.
   Sikereket.

 340. Minden, amit - mondta

  Most már értem ... alapvetően próbálják kitér a téma, nem tudom, hogy mondjam el neked, suttogva, nem bánod, de úgy hangzik, Alkalmatlan!!!

 341. sonnik - mondta

  Sal kis segítség vezetője csap me plz.
  A biztonságos zónájában törölje a partíciót által létrehozott vers 2010 jelennek meg nem osztott, de ellenőrizni paritás D [Azt akarom, hogy véglegesen törölni] Én nem olvastam megjegyzéseket, mint az oldal 6 ígéretet olvasni őket, miután a probléma megoldásában

 342. sonnik - mondta

  Most már értem, miért nem olvastam azért, mert ezzel a helyet, hogy egyesek úgy érzik sértve, félreértették, stb, stb, stb
  Ez az oldal nem nagyon szaknyelven, kösz atantie és várják a választ a korábbi post valaki illetékes.

 343. Francisc - mondta

  Látom, nincs válasz. Megpróbálok válaszolni magam, de nem vagyok benne biztos, mert én még nem használtam ezt a programot. Ha nem megfogadni jól, mire gondolok. Option "Secure Zone" az Acronis, hogy adjak egy biztonságosabb tárolása képet, mert a rejtett partíció létre csak a hozzáférést, ha fut Acronis és vissza szeretné állítani a képet tárolnak. Ez az, hogy védett kép. Tehát rejtett helyreállítási partíció "Secure Zone" elérhetetlen a Windows. Akkor ellenőrizze, ha ez lehetséges, törlése Acronis (megrendelés törlése, akadálytalan azokat a lehetőségeket, törlés stb.) Ha van valami, a programban nem hiszem, akkor törli a windows.
  Vagy (ami valószínűleg nem akar) formátumban.
  Elnézést, de sokan nem. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki használta ezt a programot.

  • Mazilu Costică - mondta

   Látom, nincs válasz. Megpróbálok válaszolni magam, de nem vagyok benne biztos, mert én még nem használtam ezt a programot. Ha nem megfogadni jól, mire gondolok. Option "Secure Zone" az Acronis, hogy adjak egy biztonságosabb tárolása képet, mert a rejtett partíció létre csak a hozzáférést, ha fut Acronis és vissza szeretné állítani a képet tárolnak. Ez az, hogy védett kép. Tehát rejtett helyreállítási partíció "Secure Zone" elérhetetlen a Windows. Akkor ellenőrizze, ha ez lehetséges, törlése Acronis (megrendelés törlése, akadálytalan azokat a lehetőségeket, törlés stb.) Ha van valami, a programban nem hiszem, akkor törli a windows.
   Vagy (ami valószínűleg nem akar) formátumban.
   Elnézést, de sokan nem. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki használta ezt a programot.

   Egyszerűen törölje le egy Linux live CD-t. LIVE telepítése CD, keresés obtiunea helyeken (helyekre), válassza ki a partíció, ahol be van építve a helyreállítási partíció, törölni, és eltűnik, de a lefoglalt terület marad tartalmat az első formátumban. Ráadásul ez nem face.Sau minden Linux particionáló program is bele, hogy a tér a partíciót, hogy jött létre az átméretezés particionálás, ehhez azonban tudta, hogyan kell használni a Linux binisor.Spor törölte azt!

 344. ezért ismernünk kell a jelszót, hogy belépjen a biztonságos területre.

 345. sonnik - mondta

  köszönöm [Email protected] si [Email protected] A fedelet, de nem segít semmit, hogy megpróbáltam szinte mindent maradt csak, hogy nem találom a megfelelő megoldás [partíciót anélkül formázás a win], várjon Solutions

  • Francisc - mondta

   sonnik: Köszönöm [Email protected] si [Email protected] A fedelet, de nem segít semmit, hogy megpróbáltam szinte mindent maradt csak, hogy nem találom a megfelelő megoldás [partíciót anélkül formázás a win], várjon Solutions Idéz nekem

   Sajnálom, hogy nem segít többet. Kerestem a neten a problémát (a program felhasználásával más információforrás volt), és én még soha nem láttam (nincs hely román nyelven, sem a magyar nyelv, vagy a angol lb) magyarázatot a probléma tiéd. Mindenütt volt vita, hogy a "rejtett helyreállítási partíció" Secure Zone "elérhetetlen a Windows", ezért "nem csak a hozzáférést a programot, és nem lehet törölni, vagy ilyesmi modoficat kívül" Acronis oldalon.
   Ennyi. Abbahagytam. Sok szerencsét megoldásában a problémát.

 346. sonnik - mondta

  Uraim dvs.cum adminisztrátorok és előadók sikerül eltávolítani ezt a partíciót? és mégis még nem feltette ezt a kérdést. úgy tűnik, hogy létezik egyetlen megoldás intrgului formáz nehéz, vagy nem működik sem így ha még mindig nem látok más programot.
  Beszéde[Email protected]"Kerestem a neten a problémát (a program felhasználásával más információforrás volt), és én még soha nem láttam (nincs hely román nyelven, sem a magyar nyelv, vagy a angol lb) magyarázatot a a problémát. "

  • Francisc - mondta

   Uraim dvs.cum adminisztrátorok és előadók sikerül eltávolítani ezt a partíciót? és mégis még nem feltette ezt a kérdést. Úgy látszik, van egyetlen megoldás intrgului formáz kemény vagy nem működik sem, így ha még mindig nem látok más program.Vorba 's[Email protected]"Kerestem a neten a problémát (a program felhasználásával más információforrás volt), és én még soha nem láttam (nincs hely román nyelven, sem a magyar nyelv, vagy a angol lb) magyarázatot a a problémát. " Idéz nekem

   Hidd el nekem, van egy másik megoldás, vagy én találtam magam (bár én is csoda, tekintve, hogy dolgozó emberek jártas ezen a területen.) Mivel tedd vettem azt a kihívást (még nem tesztelt közvetlenül nem akartam bonyolítani, hogy szerezzek magamnak a helyzetet), de én néztem mindenhol és én az én erőforrás információt ( Tekintettel arra, hogy kevés tudom). A végeredmény (elismert még a gyártók), hogy a probléma az egyik negatív a program. Ha valaki tud ellentmondani nekem szabadon csinálni. Nem bánom. Nem lenne helyénvaló, egyrészt, hogy megoldja a problémát. és másrészt tanulni is.
   Sajnálom, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de akkor lehet formázni.

   • Hidd el nekem, van egy másik megoldás, vagy én találtam magam (bár én is csoda, tekintve, hogy dolgozó emberek jártas ezen a területen.) Mivel tedd vettem azt a kihívást (még nem tesztelt közvetlenül nem akartam bonyolítani, hogy szerezzek magamnak a helyzetet), de én néztem mindenhol és én az én erőforrás információt ( Tekintettel arra, hogy kevés tudom). A végeredmény (elismert még a gyártók), hogy a probléma az egyik negatív a program. Ha valaki tud ellentmondani nekem szabadon csinálni. Nem bánom. Nem lenne helyénvaló, egyrészt, hogy megoldja a problémát. és másrészt tanulni is.
    Sajnálom, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de akkor lehet formázni.


    Secure Zone partíció könnyen kikapcsolható a Acronis True Image lehetőséget, ha kéred letiltja Secure Zone, Acronis kérdi, hol a bot ezt a partíciót, akkor melyik partíciót akar, de azt tanácsolom, hogy válasszon egy partíciót közelében található biztonságos területek és semmit sem rajta.
    Fogok csinálni egy tutorial ebben a témában.

    • Francisc - mondta

     Secure Zone partíció könnyen kikapcsolható a Acronis True Image lehetőséget, ha kéred letiltja Secure Zone, Acronis kérdi, hol a bot ezt a partíciót, akkor melyik partíciót akar, de azt tanácsolom, hogy válasszon egy partíciót közelében található biztonságos területek és hogy semmi köze ea.O és bemutatja a témában. Idéz nekem

     Köszönjük, hogy a műtét. Figyelmeztettem, hogy van valami a programban, de azt mondtam, nem. A fel nem használt programot, és tudtam, hogy több, mint amit nem értettek egyet. De a megoldás szívesen, és remélem, hogy működik.
     sonnik hátha működik. Sok szerencsét, és remélem, hogy megszabaduljon a problémát.

     • Adrian - mondta

      Köszönjük, hogy a műtét. Figyelmeztettem, hogy van valami a programban, de azt mondtam, nem. A fel nem használt programot, és tudtam, hogy több, mint amit nem értettek egyet. De a megoldás szívesen, és remélem, hogy működik.
      sonnik hátha működik. Sok szerencsét, és remélem, hogy megszabaduljon a problémát.

      Soha ne alapulnak "szakmai" Miért? Mivel thei kell lazzy (lusta) megállítani feléleszteni
      Ne bízz még egy profi, amíg nem ellenőrzi, ha valóban így van

      Megnyitja egy darab Acronis Goes Curos kattintva Tools, van egy legördülő, ahonnan választani, és kattintson a Manage Acronis Secure Zone

      ez az ablak jelenik meg: Kattintson ITT ide a teljes kép!

      Vegye ki lehet választani, hogy ablak

      Feltételezve, hogy a biztonságosabb területek kullancs s partíciót törölni szeretné a Secure Zone, majd kattintson a Tovább gombra

      A következő ablakban mutatunk mi fog történni ... milyen állapotban van most, és partíciók milyen állapotban eltűnik, amikor a biztonsági zóna bla-bla-bla, és semmi nem marad csak, hogy kattintson a Folytatás

      Ismét Elegem szakemberek throating lu vége ... és a tipp Mr. aki ezt verejték és kín igyekezett törlés opció, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) Sarmanelul a adok neki tanácsot ... Tanuljon angolul MANNN!

     • Francisc - mondta

      Soha ne alapulnak "szakmai" Miért? Mivel thei kell lazzy (lusta), hogy tisztázza a tineNu maga nem bízik még egy profi, amíg nem ellenőrzi, és ha valóban nyitott egy darab Acronis Goes Curos kattintva Tools, van egy legördülő a választják, majd kattintson a Manage Acronis Secure zoneva meg ez az ablak: Kattintson ITT ide a teljes kép! Removepresupunand lehet választani, hogy az ablakban a biztonságosabb területekre kullancs s partíciót törölni szeretné a Secure Zone, majd kattintson a Tovább gombra a következő ablak jelenik meg, mi történik ... állam már most, és partíciók milyen állapotban eltűnik, amikor a biztonsági zóna bla-bla-bla, és semmi nem marad csak, hogy kattintson ProceedRepet vagyok Sick-n lu szakemberek nyak vége ... és a tipp Mr. Who annyira izzad állát, és igyekezett kitörölni opciót, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) sarmanelul ... adok neki borravalót MANNN Tanulj angolul! Idéz nekem

      Jó. Veszek cunsotinta. Fog tenni. De legalább generált választ. Nem? Ha vagyunk ironikus.

     • Adrian - mondta

      Jó. Veszek cunsotinta. Fog tenni. De legalább generált választ. Nem? Ha vagyunk ironikus.

      Az irónia számomra Mr. sonnika (az izzadság, és küzd), mert akkor csak az első 2 kifejezéseket.

     • Francisc - mondta

      Az irónia számomra Mr. sonnika (az izzadság, és küzd), mert akkor csak az első 2 kifejezéseket. Idéz nekem

      Igen, uram. Ne légy ilyen ideges, és. Azok után, ami történt, néhány héttel ezelőtt egy trükk here (tudod, mi az, amit ragadtunk, és, és köszönöm) ad nagy igazság, hogy száraz és érdes. Mielőtt elítélik. Most pedig ... nem. De nézd meg magad. Vicc, leginkább vitatott (néha beismerni rossz), kevésbé, hanem ellazítja a hangulat, serkentik a válaszokat probléma, hogy nem tudom respunsurile stb (vagy úgy azt hiszem).

     • sonnik - mondta

      Ismét Elegem szakemberek throating lu vége ... és a tipp Mr. aki ezt verejték és kín igyekezett törlés opció, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) Sarmanelul a adok neki tanácsot ... Tanuljon angolul MANNN!

      És része a szakmai tudás és igazán pc és angol nyelven, és ha a probléma nem egyszerűen töltse ki a teret, hogy a haszontalan ...
      A probléma az, hogyan törölje hely Fel nem osztott nem partíció létrehozásához Acronis Backup.
      szakmai [Email protected] Túl egyszerű, hogy megértsük a problémát, és inkább tanulni valamit, mint hogy megmutassák, hivatkozva kivitelben (nyilván van ironikus ... nem érted,vagy nem neki?)
      Megoldásokat találni, vagy legalábbis tiszteletteljes módon profi nettó teljes (olvasási és hozzászólásait [Email protected]

     • Adrian - mondta

      És része a szakmai tudás és igazán pc és angol nyelven, és ha a probléma nem egyszerűen töltse ki a teret, hogy a haszontalan ...
      A probléma az, hogyan törölje hely Fel nem osztott nem partíció létrehozásához Acronis Backup.
      szakmai [Email protected] megértette túl egyszerű problemas inkább tanulni valamit, mint hogy megmutassák, hivatkozva kivitelben (természetesen ironikus lenne ... nem érted,vagy nem neki?)
      Megoldásokat találni, vagy legalábbis tiszteletteljes módon profi van netulplin (olvas és hozzászólásait [Email protected]

      Ismerje meg a problémát, és exui mondani, amit akarsz. Honnan ki, hogy kapsz egy választ, nem hiszem, nem vagyok telepatikus csillagok!

      Ebből következik, hogy meg kell tudni, hogy unalocated tér osztott tér és nem is lehet eltávolítani, költözött. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem is olyan "fa", és ezt tudod.

      Ha törli a Acronis Secure Zone partíciót nem engedte újraelosztása nem lefoglalt helyet. Szabad területet a hely a kötet az általunk használt kiosztott bármilyen partíciók nekünk. rendszer nem tudja, mit kell írni azt, hogy a név unalocated. Tehát a következtetés, ha törli Acronis Secure Zone automatikusan osztja a partícióra, hogy a kiválasztott, és nem hagyod, hogy nem osztott, ki tudja, mi van a szemüveg dioptria és valószínűleg látni máshol. Fel nem használt helyet, ha az abszurd mondani (bár kétlem) nem hozzárendelése egy partíciót Acronis akkor menj játszani, és töltse le a Partition Manager EASEUS Partition Manager, mint otthon (ami ingyenes), és egy új partíciót, hogy a tér vagy tapad más meglévő (hozzá egy másik partícióra) opció az úgynevezett "átméretezése Partition" vagy a "merge partíció"

      Ismét uram ... ha akar tanulni angolul használja a PC-n! A ... és egy másik dolog ... akkor is, ha marad 40 percet kell helyesen elhelyezni a "kérés", hogy segítsen a problémát hozzászólás nem számít ... de legalább elmagyarázni, hogy mit szeretne csinálni, "a száját." ahogy a türelem, hogy ezt útmutatók a 2 órát nem hiszem, meghalok, ha maradsz 20 percet írhat hozzászólást megmagyarázni értettem, amit akar az ismétlés, NO STARS hiszem sajnos.

 347. sonnik - mondta

  köszönöm [Email protected] Ön figyelmét 10, folyamatosan keres engem Megvan a rendetlenség a fején .Ha megoldani bizonyos bejegyzést itt.

 348. Adrian - mondta

  Vagy átminősítése mindezt szoftver egy úgynevezett Acronis Acronis Disk Director, akikhez tutorial. Írd fel a "Search videotutoril.ro ..." Right: Acronis Disk Director, vagy hogyan lehet a helyes particionálás a merevlemez, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató / oktató

 349. sonnik - mondta

  Most, hogy már megnyugodott a [Email protected] így a probléma:
  1. Ahhoz, hogy hozzon létre biztonságos területeken kell kiosztani egy bizonyos mennyiségű kemény Acronis ami miatt a rejtett partíciót látni a tutorial, akkor ez a hely teljes egészében osztható számos ágazatban mentést kíván (vagy jobb illeszkedés), ezek szektorok elmúlhat, ahogy mondod.
  2. A probléma az, hogy törölje a tér eredetileg kiosztott Acronis látható dedeicate programok felosztásával nehéz, de úgy tűnik, mint a fel nem osztott, és ezért nem lehet módosítani vagy törölni.
  3. Próbáltam Partition Magic, Acronis Disk Director, G- elváltak (Linux-alapú) és több más hasonló, és mint mondtam [Email protected] Olvastam mindent, és nem hiszem, hogy nagyon egyszerű megoldás, hogy formázza a teljes merevlemez vagy CD telepíteni Win (megoldás, amely nem garantálja vagy törlése partíciók ACES) működik, hogy jelenleg nem lehet csinálni.
  4. Ez nagyobb kihívást jelent, hogy megoldja más problémák a kemény, és azt hiszem, minden HDD gyártó egy külön szoftver, amely képes megoldani a brutális módon, sérülés nélkül nem találtam a megoldást.

 350. Adrian - mondta

  Csak kíváncsi .... mennyi hely van unalocated hogy "törlendő" (=))))? Valahogy ez a 8-9MB? Nos, ha ez így is kell lennie, és nem lehet hozzárendelni egy partíciót sem.

  Ahhoz, hogy jobban megértsük, miért van egy forgatókönyv: Van egy szelet kenyeret szeretne enni ... tartsa ujjaival ... azon a helyen elfoglalt 2 felületét ujjal nem lehet törölni, nem? Az, hogy szükség van rá, hogy egy szelet kenyeret igaz? Még ha ez a hely még mindig repül használják bár "unalocated, nem azt tervezi, hogy tegyen valamit, vagy enni, hogy ott kell lennie, így folyamatosan kenyeret ... hogy hol megragad kenyeret.

  Remélem, megérted ezt, mert akkor is, ha magyarázni az informatikai szempontból nem értek semmit egyébként. Jó napot, és még mindig a kezét az angol!

 351. sonnik - mondta

  Én 6 gb rendelt, de te durva és beképzelt, és tegye vitatkozni mindenkivel, akkor is, ha tudod, hogy jobb, mint a többi dolog, az ember nem adja meg a jogot, hogy ezt az önelégült, jobb, ha telepíti az alkalmazást, és akkor majd tegye, mit és hogyan , nem beszélni és dolgozni English (látni, hogy a vezérmotívuma az Ön számára), hogy tudja, hogy a magasztos haladó szinten.
  Ismételje meg ezt a helyet, hogy irányítsák és támogassák mások nem hisz nekünk okosabb ül mögött egy billentyűzetet.

  • Adrian - mondta

   Én 6 gb rendelt, de te beképzelt, és tegye nesimtitsi vitatkozni mindenkivel, akkor is, ha tudod, hogy a dolgok jobban, mint mások nem ad jogot arra, hogy az önelégült jobb telepíteni, és akkor mi van, és hogyan tegye vorbeiar dolog nem angol nyelvű (ez volt a vezérmotívuma nézd meg magad), hogy tudja, hogy a nivelulavansat magasztos.
   Ismételje meg ezt a helyet, hogy irányítsák és támogassák mások nem hisz nekünk okosabb ül mögött egy billentyűzetet.

   Fent / kérlek hadd gondolkozzam egy kicsit meg észrevételeit, mint tudjuk, őket ... de mivel elment az egyik fülét, és ki a másik meg .... Kérem, hogy hogyan mondjuk, hogy a tér unalocated. És azt mondja, hogy 6G lagatura rendelt ... mi ...??

   Ismétlem:

   Hozzárendelt: kijelölt hely nyílt a partíció, osztott szét.

   Unalocated: Mi használt tér, holttér de azzal a lehetőséggel, az áthelyezés / feladat, ezek a hely, ahol azt mondod, hogy nem lehet "törölni"

   így ... egyedül ...!?! elkülönített, nem osztott, a bogarak verebek ...!?!

   Hogyan, hogy a tér unalocated?

   • Catalin - mondta

    Szóval nem egy biztonsági másolatot a CD-t és már nem biztonsági másolatot a számítógépen bárhol a BIOS, vagy csak a CD-t. Én is vissza windosul?
    Köszönöm a magyarázatot.

 352. sonnik - mondta

  ok beszélni 6 gb nem osztható (vagyis figyelembe véve a Acronis a D) kijelölt Acronis Nevezd, aminek akarod, nem térhet vissza a partíció D

  • Adrian - mondta

   ok beszélni 6 gb nem osztható (vagyis figyelembe véve a Acronis a D) kijelölt Acronis Nevezd, aminek akarod, nem térhet vissza a partíció D

   És veled megyek, ha folyamatosan csapat nézőt, és kérje, hogy pontosan hol vette a lépést fentiek? anélkül, hogy a legnagyobb erő

   A figyelmet a jövőben, mi közmunka ... legalábbis én nagyon útmutatók expicative teljes alázatossággal azt mondom, nem találja, amit teszünk a romániai, de foglalkozik az emberi tényező, ha megvan a képessége, hogy megérteni, mit magyarázni egy férfit román nyelv egy tutorial vagy felülvizsgálat a te problémád. Én meg itt, aki azt akarja, hogy továbbra is "harcolni" fej hívlak benneteket, hogy erre.

 353. sonnik - mondta

  ok lássuk, és Ön a tisztelet és a nyilvános bocsánatkérést

 354. Andrada - mondta

  @ Sonik. Általában nem hagyja észrevételeit oktatóanyagok, de láttam a problémát, és kerestem a választ, hanem az első megjegyzés, mert nem volt meg a problémát, de biztos voltam benne, hogy valaki képes lesz megtalálni a választ, és segíteni. A válaszokat adott nekik Cristi és Adrian tökéletesen érvényes, ami szerintem történik veled, az, hogy nem is értik igazán, hogy mit magyarázni, és ezért azt fogja mondani, hogy mi történt velem egy kemény reményében így meg fogod érteni. Egy idő után, valaki hozott nekem egy kemény "új" 320G.Bazandu számomra az a tény, hogy az új, tettem a rendszert, és mikor kellett formázni található csodálkozva, hogy nem windous lásd mint 90G. Azt hittem, hogy egy hiba, és én már többször ori.Intr formátum végül is lemondott, és azt hittem, hogy becsapott, hogy nekem egy kemény alacsonyabb. A következő pillanatban az ihlet úgy döntöttem, hogy a Partition Manager, hogy valóban látni, hogy ott merevlemez-kapacitás. A meglepetés az volt a skála. Látom a különbséget Lekötött 90G a 230G lát engem nem osztott. Rájöttem, hogy ez nehéz volt, korábban valószínűleg a raid, és így pontosan követni a lépéseket, amelyeket már le Adrian és Cristi és megoldotta a problémát. Adakozás "törli" a partíciót unalocated, a programom automatikusan hozzárendeli ezt a 230G, G 90 első partíciót így kaptam, hogy 320G. Azt hiszem, a zavart kezdődik a ténnyel, hogy véglegesen törli ezt 6G amit helytelenül mondott. Törli e 6G, akkor automatikusan ahhoz a partícióhoz D referire.In te, ha, ha azt akarja, hogy törölje a program figyelmezteti, hogy elveszti az összes adatot, stb .... Igaz, hogy nem tudja garantálni, hogy az adatok partíció D mindent lesz ép, ez a helyzet az én merevlemez teljesen üres volt, de ez az egyetlen lehetséges megoldás a problémára, de ta.Stiu, aki bebizonyította a kemény adatok ő indiicati a következő Krisztus Adrian nem adatvesztés. Válaszfalak egyesítették, és ez volt a boldog end.Decizia Öné. Remélem, hogy jobban megértsük.

 355. sonnik - mondta

  Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy bug róla.
  én hdd di 75 gb gyári hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... ACRONIS történet
  vár @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

  • Andrada - mondta

   Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy hibát az én privinta.hdd 75 gb gyár di hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... 's történet ACRONISastept A @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

   Biztos vagyok benne, hogy nem retardált. Sajnálom, hogy a probléma nem oldódott meg. Szeretném hangsúlyozni, hogy a szándék az volt, hogy segítsen, felfedve a probléma, hogy már volt olyan nehéz, hogy én bukkant particionált gresit.Problema, amely első pillantásra úgy tűnik, hasonló a Az, hogy helyreállítása a 6 G partíció initiala.Nicidecum nem akarta, hogy azt jelenti, hogy te retardált! Ne közös nyelvet beszélnek valakivel, nem jelenti azt, hogy fogyatékos! Ahogy ki a probléma van, ismétlem, első pillantásra úgy tűnik, hogy kell megoldani a leírt módon Adrian, Crystal és mine.Este, de valószínűleg nem is értik igazán, mi is valójában a probléma, és hogy Ezért, hogy egy kis válaszokat rossz! Sok szerencsét kívánok a probléma megoldásában.

  • Andrada - mondta

   Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy bug róla.
   én hdd di 75 gb gyári hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... ACRONIS történet
   vár @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

   Nem tudom, ha ez segít mondom most, de még mindig lehet próbálni. Nem használok Acronis de egy másik programot, anélkül, hogy bárki felizgassanak rám, jobban vagyok. Megértem, próbáltam más programok, hátha láthatjuk a meghajtó, de nem adja meg, hogy milyen programokat használ. Ha még nem próbálta [Email protected] Partition Manager, akkor próbáljon meg, ha akar. Én ezt a programot egy komponense a [Email protected] Indítsd Disk.Ma ki több bajt. Sok szerencsét!

 356. KhnumDC - mondta

  Kiváló puha a ACRONIS!
  A másik jó dolog szerintem Acronis Online Backup (virtuális tárolása 250 GB - a $ 50)

 357. KhnumDC - mondta

  Abban a pillanatban, a BullGuard Internet Security Online Backup opcióval 100 MB (heh heh), amely kevesebb, mint a Acronis Online Backup szoftver.
  Gratulálok az oldalon!

 358. ionutz - mondta

  szívesen. ezzel az alkalmazással egy ideje, és nagyon boldog vagyok vele. Én telepítettem egy barátja laptop, és nem tudom, miért nem működik. Mindent jól csináltam (telepítés létrehozása ASZ partíciót, csináltam back-up, és végül be Acronis Startup Recovery Manager), ami után adtam újra.
  minden jól ment, amíg nem kezdett elindulni a Windows. Kis boot után mutatja a kék képernyő hiba (nem tudtam, hogy olvassa el, mit írt oda, hogy kevesebb, mint egy másodperc), majd indítsa újra mindent. Megpróbáltam menni csökkentett módban, és megpróbálta teljesen minden ott van a lehetőség, hogy: Semmi. Végül rákattintottam F11 beléptem adtam Acronis visszaállítani. Adtam nekik, miután visszaállítani ugyanígy vagy Acronis nem lép. mond valamit ramdisk nem tartják pontosan, miért.
  És telepített Windows, és most, ha az ő gondolatai a telepítés Acronis, vagy sem.
  Elfelejtettem megemlíteni, hogy ez egy Toshiba Satellite laptop L500-1EU.

  minden tanácsot szívesen

 359. Ionut - mondta

  Milyen Acronis használták a bemutató?
  Verzió?

 360. van egy tutorial arról Acronis, használom ezt https://www.videotutorial.ro/?p=1008 akkor is a szoftver újratelepítésének Ninite a ...

 361. Marius - mondta

  Azt akarom, hogy tisztázni kell a kérdés nem látja írt itt tényleg alig várom, hogy olvassa el minden hozzászólást, mert nincs sok időnk.
  Telepítettem a Windows 7 partíciókat (elég) Én egy ideje két mentést a régi Windows XP egy sor-3 4 luni.Bun. Telepítettem Acronis Windows 2010 7 és visszaadta néhány partitii.Mi rendszer vissza őket "sikeres", de a probléma az, hogy az indítási képernyő nem ismeri fel őket deloc.Am próbáltam mindenféle lepattanó, mint fájlokat / mappákat, és még az egész partíciót, de semmi. Egy ponton eltört a Windows 7 nélkül nyilvánvaló, miután a nagy erőfeszítés sikerült ragaszkodni rendszerindító vissza.
  Így végül szeretnék tudni: Hogyan visszaállítani a Windows XP, így tudok adja meg azt a boot képernyő? Ha tudod, nyilván. Vagy nem, mert a Windows 7?
  Várakozás a választ, aki tudja, esetleg [Email protected]

  • Adrian - mondta

   Azt akarom, hogy tisztázni kell a kérdés nem látja írt itt tényleg alig várom, hogy olvassa el minden hozzászólást, mert nincs sok időnk.
   Telepítettem a Windows 7 partíciókat (elég), tettem valamit vremedoua mentés után a régi Windows XP egy sor-3 4 luni.Bun. Telepítettem Acronis Windows 2010 7 és visszaadta néhány partitii.Mi rendszer vissza őket "sikeres", de a probléma az, hogy az indítási képernyő nem ismeri fel őket deloc.Am próbáltam mindenféle lepattanó, mint fájlokat / mappákat, és még az egész partíciót, de semmi. Egy ponton eltört a Windows 7 nélkül nyilvánvaló, miután a nagy erőfeszítés sikerült ragaszkodni rendszerindító vissza.
   Így végül szeretnék tudni: Hogyan visszaállítani a Windows XP, így tudok adja meg azt a boot képernyő? Ha tudod, nyilván. Vagy nem, mert a Windows 7?
   Várakozás a választ, aki tudja, esetleg [Email protected]

   Kérsz ​​egy kicsit, hogy mit szeretnék, egy kettős csomagtartó, amely nem kényszerül, hogy a dual boot, először fel XP partíció (teszel, hogy megfelelően települjön, normál telepítés, nem visszaállíthatja a biztonsági másolatot, mint te), majd miután befejezte telepítése XP minden vezető, tedd 7 a Windows CD-t és telepítse, de ha kap, hogy a partíciót, és arra kéri, ahová telepíteni válasszon egy másik partícióra, mint az egyik, hogy már XP, és így tett a dual boot. Ha rohan, akkor hagyja, hogy egy másik alkalommal ... amikor van idő, és mi csak siess, és nem kevésbé forgalmas, mint te. Mindannyiunknak megvan ügyek Már spuso és ismétlem, ha van ideje, hogy valami ne tegye dolog, amit szükséges dokumentációt és információkat, nem tudom, miért, de úgy gondolom, a nyilatkozatot, hogy volt ideje de csak lusta olvasni, mint te is, többet szeretne, mindezt ingyen, de olvasás nélkül, vagy ugrás tájékoztatni kell, de ha jön kész készült az orr, adok csak egy kattintás? Ismét nem érdekel az idő, és nem ok arra, hogy válaszoljon. Ha van időd, ok ... te ... hagyja, hogy egy másik, amikor én. Egy dolog nem tett semmit tenni a távon

 362. Ha telepítette XP w7 megadhatja de ha fel bármilyen w7 megkeresztelni az elején még nem sikerült az XP partíció sértetlennek tűnik akkor is, ha ...

 363. valy - mondta

  lehet, hogy a ISO kép (mentési média), hogy egy usb is a WinToFlash? Egy másik lehetséges most, hogy van egy laptop .... nem megyek dvd-rom dvd / külső ROM nem látja, hogy nem indul a telepítés ... minden, amit zavarta nyerni, de nem akarom indítani a botot .... mentem egy kicsit, de a partíciókat Acronis Disk Director partíció D mi az elsődleges és aktív .... megpróbáltam telepíteni a win adott neki új partíciót 7 Adik D minden jól ment, amíg az első újraindítás ... Most nem akar a keresztség minden képre partíción .... fekete marad a fehér vonalat a bal felső .... kérlek tudja mondani, mit tehetek .... Előre is köszönöm!

 364. csabaxb - mondta

  Üdvözlöm. 2010 verzió nem működik. Csináltam egy biztonsági mentést vele az eredeti ablakokat. Egyszer volt egy visszaállítási, csak most azt mondja, sikerült, nem sikerült. Én megszabadultak, és telepítettem Paragon. Odament magasabb biztonsági másolatot készít, de hátha tudja helyreállítani.
  csabi

 365. nicubanditu - mondta

  kérdés, hogy szükség van biztonsági tuner mentés a számítógép, és ha van egy próba, ha a program után lejár nap 30 telepítse újra, és megy az azonos biztonsági mentés és mappák

 366. Mary - mondta

  Hello! Nagyon jó tutorial. Van egy kérdésem .. Nekem van egy HP Compaq jött a gyárból Windows 7 és egy puha helyreállítás. Jelentése: ha ez történik, akkor indítsa újra a Windows, hogy, és kattintson a F10 park és adja meg a helyreállítási szoftver, amely vissza tudja állítani a rendszert, mint a gyári. Most a probléma az, hogy én csak egy partíciót pl. C: Én a fényképek és egyéb dokumentumok. Acronis tehet back-up minden fontos mappák az esetben, ha a gyári rendszer a szoftver, hogy jött, és helyreállítani dokumentumokat és mappákat? Azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultabb ... de még nem tudni, pontosan hogyan. Köszönjük! várt választ.
  PS: Azt hiszem, tettem insteles.

  • Adrian - mondta

   Mary: Hi! Nagyon jó tutorial. Van egy kérdésem .. Nekem van egy HP Compaq jött a gyárból Windows 7 és egy puha helyreállítás. Jelentése: ha ez történik, akkor indítsa újra a Windows, hogy, és kattintson a F10 park és adja meg a helyreállítási szoftver, amely vissza tudja állítani a rendszert, mint a gyári. Most a probléma az, hogy én csak egy partíciót pl. C: Én a fényképek és egyéb dokumentumok. Acronis tehet back-up minden fontos mappák az esetben, ha a gyári rendszer a szoftver, hogy jött, és helyreállítani dokumentumokat és mappákat? Azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultabb ... de még nem tudni, pontosan hogyan. Köszönjük! várt választ.
   PS: Azt hiszem, tettem insteles.

   Elvileg lehetővé kell tenni, de, hogy megtalálja, csak azért, mert van, hogy a laptop nem mi vagyunk! Más laptopok jönnek más biztonsági szoftver. Lehet, hogy saját szoftvert fejlesztett a HP és a "eladott" csak a laptop / a termékeket, vagy lehet egy szoftver lehet telepíteni bármilyen más számítógépes

 367. Catalin81-Rm.S. - mondta

  Hi all!
  Telepítettem Acronis True Image Home 2010 több számítógépen, és minden telepítés után nem sokkal egy hiba (Runtime Error!), És az ablakban írja:
  „Hiba kód 0x00000002: A rendszer nem találja a megadott fájlt”
  és nem tud megszabadulni a hiba. hogy rendben van, és mindent újra megjelenik ...
  Eltávolítottam Acronis de a hiba megmaradt.
  Kérem, mondja meg, ha tudod, hogy ez mit jelent, és hiba hogyan kapcsolódik Acronis. Én megszabadulni, hogy valahogy így tudom teljes mértékben használja ezt a csodálatos programot?

 368. Tudja, olyan program, amely Gace adatbázis mentés?

  • Adrian - mondta

   Denis: Tudja, egy program, amely Gace adatbázis mentés?

   Igen, ez a CCleaner, amely egy bemutató, hogy megtalálja a keresőmező jobb felső fekete sáv írsz CCleaner, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 369. Bogdan - mondta

  Merevlemez probléma
  A problémám jön Acronis True Image miközben helyreállítani egy biztonsági mentést, hogy szakíts félbe, ha már nem aktuális, és látja a merevlemezt indítására sem tudom telepíteni a Windows bios látja, de amikor Kapcsolja be a számítógépet, és ne ellenőrizze, hogy indul rajta booteza

  • Adrian - mondta

   Bogdan: Merevlemez problémaA problémám jön Acronis True Image miközben helyreállítani egy biztonsági mentést, hogy szakíts félbe, ha már nem aktuális, és látja a merevlemezt indítására sem tudom telepíteni a Windows bios látja, de amikor Kapcsolja be a számítógépet, és ne ellenőrizze, hogy indul rajta booteza Idéz nekem

   Felosztása mind a Acronis szoftverrel vagy egyéb szoftvert, amely tudja, hogyan kell dolgozni a boot (egy bootolható CD-t) Írj fel Acronis True Image keresőmezőbe, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ez a puha ajánlatok és ha telepíti ISO kép van a 50M meg kell égetni, hogy a CD-n, és ez (boot, mint egy égési és Windows) megadja neki ezt a lehetőséget neked írni a CD, ha úgy dönt, a lehetőség, hogy egy mentési szoftver CD

 370. Bogdan - mondta

  A probléma az volt a partion táblázat mm sikerült kijavítani a partion Table Doctor

 371. sklipy - mondta

  ez a legjobb bemutató, amit láttam az Acronis True Image, láttam egy párszor, mielőtt. Bravo Cristi, szuper tutorialu intelesu minden, amit elmagyarázta, mi a mentés!

 372. Julian - mondta

  A bátyád nagyon folositortutorialu bravo kevesebbet, mint te elmagyarázni valamit egy olyan részletes és sikeres soft.multumesc incontinuare

 373. Mircea - mondta

  Te jó vagy, mint egy tanár, és szeretném megköszönni, hogy ez a bemutató

 374. Mircea - mondta

  Van egy kérdés, ha úgy dönt, Acronis drivecleanser tudom, hogy véglegesen törli az adatokat, amit eltávolított de valahogy törölni, és mit gondolok az, hogy a videó, kértem, hogy biztos, hogy nem fut

 375. xRoPaul - mondta

  Gratulálunk!
  Ez egy kiváló program, hála neked, milyen fontos a biztonsági mentés, van, hogy egy biztonsági másolatot a Windows és mennyit segített.
  Azt ajánlom mindenkinek, aki látta a bemutatót, és nem csak azért, hogy egy ötlet, de valójában aplice.Nu lesz más, mint egy kis partíciót (ami most már nem számít, az új PC-k) és 3 másodpercig, amikor nyissa ki a számítógépet.
  Hats Videotutorial.ro!

 376. Axyy - mondta

  Hi guys gratulálok.
  Találkoztam a probléma, amikor adott, hogy hozzon létre egy biztonságos területen azt súgja, hogy Acronis nem biztonságos helyen, és balra Forwarding partíciókat.
  Mi a teendő??

 377. Csináltam egy archív a Acronis, és nem vissza semmit. azt mondja, hogy korrupt. valaki tudja? pls help!

 378. polferis - mondta

  Együtt Acronis True Image 2009, megfordultam STARTUP Recovery Manager, és azt mondja nekem, hogy nyomja meg az igazán F11 újraindítani, de csak egyszer, majd még egyszer az én fekete képernyő azt mondja: "MBR error". Szóval nem léphetnek boot Acronis. Mit tegyek, hogy maradjon, ahogy aktiválni?
  Köszönöm.

 379. polferis - mondta

  Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

  • polferis:
   Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint egy fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

   A számítógép pontos eszköz, akkor lehet, hogy nem létezik "fél nap", vagy megy, vagy nem megy.
   Azt hiszem, van egy probléma a konfiguráció merevlemez vagy ablakok.
   Nekünk megmondani, hogy mi történik, meg kell mondani, hogy pontosan mit tett, meg kell nekünk részleteket, te "biztosítsák a területet" valaha elindult, vagy csak nyomja F11 jelenik készen állsz?
   Az én dolgom, hogy tartsa meg fényképezés a nyelvet, ha azt mondod, hogy nem megy, hogyan szeretné, hogy segítsen, ha adsz nekem részleteket.
   Próbáld ki, hogy a nagy kép, nem az információt, hogy már meg kell, hogy segítsen engem a kapcsolatot az ügyben.
   Részletek férfi, részletek, minden a részletekben rejlik.

  • AdrianGudus - mondta

   polferis:
   Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint egy fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

   Ha a Windows 7, hogy hibás az 100MB partíció, hogy a Windows automatikusan 7 telepítés és a nem látható My Computer de a Disk Management (jobb gombbal a Sajátgép> Kezelés> Lemezkezelés)
   Hogyan kell telepíteni a Windows partíció nélkül 7MB 100 bemutató már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan kell telepíteni Windows partíció 7 nélkül 100MB, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató (Azt javaslom, olvassa el a megjegyzéseket a bemutató, és a szöveg felett bemutató)
   Legközelebb Azt szeretném kérni, hogy ne legyen annyira csalódott, nem vagyunk kötelesek válaszolni a kérdésekre. Nem elég, hogy ezek az útmutatók érted? Terhesség megjegyzéseket, hogy segítsen a közületek témák megvitatására, így kiegészítések és javítások.

 380. polferis - mondta

  Sajnálom, megint PTR ragaszkodik, de ez ... az előírt adatokat Cristi-admin mondom telepített Acronis True Image 2009, mint a bemutató, én dolgoztam Startup Recovery Manager, betöltöttem a F11 minta és járni. Aztán volt egy teljes biztonsági mentést a C: és így tovább. Engedélyeztem biztonságos zóna. A Windows beállítása közelmúltban viselkednek jól. De megint, mert az gátolja a startup Recovery Manager és aktiválja naponta. Szerint Adrian lenne a hiba rendszer 100M fenntartva. Megértem, hogy újra kell telepítenie a Windows. Cristi ptr Ismétlem, hogy van-e aktiválni naponta többször is, ha van, hogy a csomagtérben. Kérem, hogy ptr, hogy rájöttem, az oktató, amit csinál, hogy az illetékesek, és akitől tanácsot kérjenek. Még egyszer köszönöm.

 381. polferis - mondta

  Most vettem észre, hogy az MBR hiba az Acronis Startup Recovery Manager boot számos 3. Ez az mbr error 3. Lehet valamit tenni? Ha javítani a MBR, kérlek mondd el, hogyan tudja kezelni a parancssort. Találtunk más külföldi oldalakon ... fixboot bootsect valami, amit írtam, de azt akarom, hogy biztos, hogy nem. Segíts nekem? Köszönöm.

 382. Azt javaslom, miután 3 reinstaluri azaz miután 1.5 éve feladtam, és újratelepíti minden Acronis dinou ...

 383. @ Sonik. Általában nem hagyja észrevételeit oktatóanyagok, de láttam a problémát, és kerestem a választ, hanem az első megjegyzés, mert nem volt meg a problémát, de biztos voltam benne, hogy valaki képes lesz megtalálni a választ, és segíteni. A válaszokat adott nekik Cristi és Adrian tökéletesen érvényes, ami szerintem történik veled, az, hogy nem is értik igazán, hogy mit magyarázni, és ezért azt fogja mondani, hogy mi történt velem egy kemény reményében így meg fogod érteni. Egy idő után, valaki hozott nekem egy kemény "új" 320G.Bazandu számomra az a tény, hogy az új, tettem a rendszert, és mikor kellett formázni található csodálkozva, hogy nem windous lásd mint 90G. Azt hittem, hogy egy hiba, és én már többször ori.Intr formátum végül is lemondott, és azt hittem, hogy becsapott, hogy nekem egy kemény alacsonyabb. A következő pillanatban az ihlet úgy döntöttem, hogy a Partition Manager, hogy valóban látni, hogy ott merevlemez-kapacitás. A meglepetés az volt a skála. Látom a különbséget Lekötött 90G a 230G lát engem nem osztott. Rájöttem, hogy ez nehéz volt, korábban valószínűleg a raid, és így pontosan követni a lépéseket, amelyeket már le Adrian és Cristi és megoldotta a problémát. Adakozás "törli" a partíciót unalocated, a programom automatikusan hozzárendeli ezt a 230G, G 90 első partíciót így kaptam, hogy 320G. Azt hiszem, a zavart kezdődik a ténnyel, hogy véglegesen törli ezt 6G amit helytelenül mondott. Törli e 6G, akkor automatikusan ahhoz a partícióhoz D referire.In te, ha, ha azt akarja, hogy törölje a program figyelmezteti, hogy elveszti az összes adatot, stb .... Igaz, hogy nem tudja garantálni, hogy az adatok partíció D mindent lesz ép, ez a helyzet az én merevlemez teljesen üres volt, de ez az egyetlen lehetséges megoldás a problémára, de ta.Stiu, aki bebizonyította a kemény adatok ő indiicati a következő Krisztus Adrian nem adatvesztés. Válaszfalak egyesítették, és ez volt a boldog end.Decizia Öné. Remélem, hogy jobban megértsük a vállalattal

 384. Mario sorin - mondta

  hi Cristi 10 megjegyzés vagyok nélküled, és én egy kicsit puha és nehéz kezelni az első! által 2010 én összetört WinXP ptr. Én nem tettem a lépéseket, amelyeket meg magyarázni IAI [és én az első, és én csak most vettem PC.] Itt utal Acronis Disk director.10.00000000000000zece111

 385. Mario sorin - mondta

  10.000000000ZECE!

 386. sal adrian! egy bootolható CD Acronis hát az operációs rendszer? ms Ceao

 387. Szórakozás v - mondta

  Helló, és gratulálok a helyszín
  Tettem a boot cd, de nem látom a merevlemez
  valójában ez az üzenet Acronis boot, és megpróbálja mentések

 388. Edmond - mondta

  Üdvözlet és tisztelet minden itt csinálni.
  Ez már jó ideje tettél ez a bemutató, így nem várható, hogy válaszolni ... Én is próbálja
  Kérném, ha lehet, segítsen nekem egy elég komoly, számít, nevezetesen:
  -Ez Ad a PC-sok program, nagyon fontos számomra, win.7 prémium. Ezek a programok vissza lehet helyezni az esetben AZ hiba, de sajnos ez a későbbiekben szükség a beavatkozásra a technikusok beállító és aktiváló (miért f. Major) beavatkozások tarthat 2 3-nappal, elfogadhatatlan munkám kereskedelmi . Arról van szó, menedzsment, pénztárgépek, POS'uri ... stb
  Ez a PC volt a „elavult” a teljesítményt. Szeretnék helyette egy hatékonyabb és mindent akarok
  Ő most költözött új PC. Kemény az operációs rendszer és a programok fontos marad, mert ez egy nagyon jó SSD, SSD Telepítettem a segítségével a bemutató, akkor igen. Összefoglalva, a legerősebb PC SSD régi fektetni az új PC futtatni mindent, mint korábban. Hogy lehetséges ez?
  Köszönöm.
  Tisztelettel.

  • Move SSD vagy merevlemez az operációs rendszert az új PC.
   Néha a transzplantáció során lehet kisebb problémák vezetők, hogy meg lehet oldani a menet.
   Mindenekelőtt azonban, hogy jó lenne, hogy egy általános tartalék baj esetén, hogy mi a kezét.
   Ebben 90% -ában, az a folyamat általában könnyedén. Ideális az, hogy az azonos gyártótól chipset az alaplapon. Amikor megy az AMD az Intel, vagy fordítva, akkor kicsit alá másokban 10%.

   • Edmond - mondta

    Köszönöm a választ. Gyorsabb, mint reméltük.
    Minden PC-k proc MB ASRock AMD (AMD fan
    Teszek kötelező tartalék Acronis True Image, mint meghibásodása esetén tegye őt vissza, és tudom folytatni a munkát, amíg az új információkat.
    Az egyetlen probléma, amit látok, hogy a régi PC DDR2 és más új DDR3. Ez egy pb látom csak én.
    Ami a járművezetők, itt a nagy kérdés!
    A pénztárgép, amely megköti pr. Menedzsment van néhány különleges járművezetők és a soros ... FCT.
    Tisztelettel.

Trackbacks

 1. [...] Akkor ingyenesen letölthető Acronis True Image on Western Digital hivatalos honlapján. Acronis True Image, mivel sokan azt valószínűleg már tudod, olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonsági [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.