Használjon biztonsági szoftver Acronis True Image vívmányok videó bemutató

Acronis True Image egy igazán csodálatos eszköz létrehozása mentési képeket.

Könnyű a felület hihetetlen, akkor egyszerűen kell, hogy kövesse a lépéseket, hogy tartsa nyomait Acronis szoftvert, hanem rengeteg lehetőséget.

Nem tudom elhinni, amikor az emberek hallani a szájából (a számítógép elromlott).

Romániában alig használ olyan backup segédprogramot otthoni környezetben, de minden irodai környezetben, ahol az adatbiztonság elengedhetetlen, ha a tőke.

Elkezdtem ezt a sorozatot video oktatóanyagokat körülbelül cég Acronis, abban a reményben, hogy az emberek meg fogja változtatni a véleményüket az adatbiztonság és rá fog jönni, hogy milyen fontos az, hogy ez a kép a családi filmek vagy adat a forgalomból.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató, és kérjük, hogy rendszeres biztonsági mentést.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Marian popa - mondta

  Azt akarom, hogy adja meg ezt a címet, mes akarnak beszélni, rendben?
  Gratulálok minden, amit csinál
  Egészség és várja a Vb., Ok?

 2. APOSTOL COSTEL - mondta

  Ez a program nem telepíthető, ha telepített Ad-Aweare (2008) telepítés előtt hozza meg desistalezi ez antispy.Sti miért? .Asi Szeretnél választ, ha lehetséges. Köszönöm.

 3. admin - mondta

  Acronis valószínűleg nem tudja telepíteni a szükséges komponenseket akadályoztatása antispyware programot.
  Általában az ilyen biztonsági programok meglehetősen korlátozó és szerelése Acronis True Image megköveteli, hogy távolítsa el.
  Acronis egy elég bonyolult ahhoz, illesztőprogramok telepítéséhez a dolgát felhasználó.
  Azt hiszem, telepítése után Acronis antispyware telepíthető a helyén.

 4. Sergiu - mondta

  A PROGRAMOT találtam ..VALID PT 15 ZILE..DUPA elhaladó eltarthatóság elveszítik INTAMPLA..IMI BACKPU-országokban?

 5. admin - mondta

  Sergiu.
  Ön nem veszíti el mentést.
  De nem tudja visszaállítani őket, ha nem készít "mentési CD-t"

 6. Costel - mondta

  ha tettünk két partíciót biztonságos területeken, mint biztonságos területek törölhet egy partíciót?

 7. admin - mondta

  Kérjük, legyen egy kicsit világosabb, mert a válasz, amit adnak, hogy hasznos!

 8. Sergiu - mondta

  K ..THANKS MAN .. akkor a legjobb !!! :: D

 9. Nos, mondja meg, mit tettél velem Sergiu mint te, te kezelni?
  Ossza meg saját tapasztalat ment keresztül, akkor lehet használni, és valaki mást!

 10. Costel - mondta

  Van két merevlemez és a számítógép 4 először partíciókat biztonságos partícióra területek E aztán tettem nélkül ráébresztett még egy biztonságos partíciót területeken F és most szeretnék törölni biztonságos területek első partíció.

 11. Costel Helló, Köszönöm a hozzászólást!
  Látja, hogy van egy lehetősége az "acronis biztonságos zóna kezelése" lehetőségre, ahonnan a kívánt zónát manipulálja, és onnan törölheti egyiküket vagy mindkettőt.

 12. Costel - mondta

  Köszönöm .Hogyan lehet szavazni, és milyen leadott szavazat

 13. Sergiu - mondta

  egyébként..nem tudok CD-t készíteni a hátlapokkal..valószínűleg az én verzióm újabb, és csak azt adja, hogy lemásoljam magát a programot ... a nagy dilemma mi más..Szerintem jól fogom adni a program..minden hátával ..: D

 14. Sergiu - mondta

  Ok… végül..nem akarod elmondani nekünk, hol kaphatunk licencet ... személyes okokból .. Feltételezem, hogy sok barátod van a rendetlenség vagy a gmail listában .. akik zavarnak, Segít neki megmondani nekik, hol ..és hogyan szerezzen engedélyt..az acronis igaz képhez..és "nővéreihez".
  .Azt akartam megjegyezni, hogy ha nincs licencünk erre a szoftverre .. ne adjon nekünk egy lehetőséget egy indítható lemez létrehozásához .. adjon nekünk nyomot ... kérem, honnan, kitől, hogyan ... Vagy küldjön nekem néhány információt az emaill-ről ... Biztos vagyok benne, hogy sokan, akik betartották ezeket az oktatóanyagokat, ugyanazzal a problémával szembesülnek.
  Köszönjük!

 15. Mondja, őrmester, mit ért ezen az idézeten? "Bemutatlak neked egy nőt, de ez a te dolgod, amit tovább csinálsz"
  Minden szoftver által bemutatott minket találhat torrentek nézni liceente vagy repedés.
  Mi a pokol a testvérekről?
  Vannak torrent-oktatóink, apexdc-oktatóink, ennél többet valóban nem tehetünk meg az Ön számára, mert vádolhatnak minket a kalózkodás népszerűsítésével ...
  Nem tudom letölteni a kalóz szoftvert és elküldeni neked, mi a fene… ..?

 16. Szavazz a tételek az alábbi csillagokat minden bemutató, akkor menj az egérrel a csillagok és balról jobbra választani, hogy hány csillag Szerintetek megérdemlik és ad neki gombbal, majd a szavazás számít számla bemutató, és kap egy általános megjegyzés az első oldalon az oldalon, ez az általános megjegyzés a számtani összessége szavaztak a csillagok.
  Akkor automatikusan létrehoz egy összesített átlaga az oldalon, amely büszkélkedhet a szavazatokat az oktatóanyagok videotutorial.ro.
  Meg kell szavazni csak a csillagok és a többi automatizált rendszer központosítása üzleti eredményeket.

 17. Ön is szavazhat megjegyzéseket tetszik.

 18. Sergiu - mondta

  Olyan vagy, mintha én sem találtam volna meg torrenteken..engedéllyel .. Olyan vagy, mintha hülye lennék..fivérem..ez az, tedd be holtan a programjába ... .Nem tudom..és ennyi !!!

 19. Sergiu - mondta

  Acronis_True_Image_11_Home_ [VIRUS-FREE_KEYGEN] .4245664.TPB m… .i lui de program..X (X (XX (X (X (X (X

 20. Sergiu.
  Kérjük beszélni és játszani, hogy a határ a tisztesség számomra nem zavar, de zavar másokat.
  Kérjük játszom.

 21. Ha azt szeretnénk, Acronis True Image csak akkor veheti át ezt a linket.
  Csak van uTorrent telepített és a hit, hogy a dolog, hogy azt mondja: "download torrent" http://isohunt.com/torrent_details/53422974/acronis+true+image?tab=summary

 22. De tudjuk, hogy a helyszínen vannak video tutorials letöltési módszert, csak nézni őket, és legyen óvatos.

 23. Sergiu - mondta

  Megértem torentu..activ férfi ..insa gasesc..programul nem asta..nici crackuit..nici culicenta..il telepíteni ..és amikor akarok én CD..bootabil..nu adj egy lehetőséget. így tehetek bacekupri sok vrea..dar mit kell tenni velük zile..nu 15 adhat nekik restore..in fine..ms..oricum..am próbálja ..itt on a link.

 24. Sergiu - mondta

  világos! ... X (ugyanaz a dolog..nem rendelkezik licenccel .. nem tudsz bootolható CD-t készíteni ... tehát az oktatóprogram azok számára készült, akiknek van pénzük és licencre vágynak..nevezd meg ezt a Mr. cristit..véleményem az, hogy ez az oktatóanyag a leggyengébb..nem mutattál semmit benne ... ha egy kicsit rosszabb vagyok .benne..és biztos vagyok benne..ezer ember van mint én, akik talán bekapcsolták a pc-jüket cap..próbálja meg megszerezni a jogot 4-ben ...
  Saját kérésére e..sa testvér próbál lenni explicit..asta és a kevésbé gyakorlott a PC-s világban, és ez-ului..pt járjunk el a tutorial..si végre felébred minden rendszer jellemző pamant..pt nem sok dolog, hogy meg kell tartani a cont..precum hogy (ha azt szeretnénk, hogy bootolható CD feltétlenül engedély, nem olyan jó) .. mit csináljak backpurile. .Ha nem tudok adni Ristorante? .. így .. = a szoftver rögzíti, hogy! X (

 25. Sergiu - mondta

  „#

  Ha azt szeretnénk, Acronis True Image csak akkor veheti át ezt a linket.
  Csak van uTorrent telepített és a hit, hogy a dolog, hogy azt mondja: "download torrent" http://isohunt.com/torrent_details/53422974/acronis+true+image?tab=summary „… Nos, mit tehetek a bátyámmal, ha nem tudom elkészíteni a bootolható CD -imet? .. e = 0 .. - kalózkodás vádjával - a jobb oldalon..jól van..jól..hogy így legyen..hogyan elesett ..

 26. Sergiu.
  FELÉBREDNI MANNNN.
  Van ott egy mappát a repedés, és van minden szükséges.
  Mit akarsz ennél többet, az az ember, aki közzétette a torrentet, azért küzdött, hogy használhassuk ezt a szoftvert, elkészítette az "acronis.true.image.home.2009.b.9615-patch.exe" nevű javítást amelyet használnia kell, és ha nem tudja kezelni, akkor van egy fájlja is, amely "olvassa el", vagyis OLVASSA EL.
  Sajnálom, de ennél többet nem tudok segíteni. És hidd el, senki sem teheti.

 27. Mit akar feltörni uiesc Sergiu szoftverek az útmutatók, és börtönbe?
  Vannak törvények Romániában, hogy megpróbálom betartani őket.

 28. Octavian Mihai - mondta

  kikötőhelyek és új engedélyt a program nem minden pénze rá, majd tedd a tetejére a bemutató, hogy vegye, és aki nek pénze

 29. Mihai Octavian.
  Nem tudom ezt a munkát, mert nem tudtam vádolható előmozdítása kalózkodás, ez a leírás nézd és rendvédelmi (rendőrök), majd jön az én ajtót igényét.
  Ha én feláldoztam néhány órát, hogy nem ez a bemutató azt hiszem, lehet feláldozni, és néhány perc alatt keresni torrentek szoftver kalózkodás mellett, hogy senki sem látja meg, amikor nekem, hogy állami és ők is alkotják a szilárd bizonyíték a bíróság előtt.
  Készítettünk útmutatók, hogyan kell letölteni torrenteket és megmutattuk ezt, a többi csak rajtad múlik.
  Ezen útmutatók kell lennem semleges, és nem egy ember megmutatja, hogyan kell letölteni kalóz szoftver, mert adta kiváló vagy hogyan kell egy patch.
  Brothers az elmét, hogy mi a fene?

 30. Costel - mondta

  Nagyon jó program, de sikerült, hogy csak akkor, ha eltávolítjuk a partíciót rendszerindító CD-t. Az F változat 11 adott nekem egy hiba, és távolítsa el a Windows-verziót követtem a lépéseket, de a végén elvitt egy oldalt (Feladatok és napló), ahol iam írásban adta vegye kezdetét, de semmi.

 31. De nem adja meg, milyen partíció ECEE.
  Ez egy aktív partíció (C-helyet), vagy egy logikai partíció (D, E, F, G, stb)?

 32. Adrian - mondta

  Nem tudom elhinni, hogy milyen felháborodott néhány annyi adminu serialu a szoftver nem rendelkezik ezzel !!! Hallgassa fiúk, fiúk, akik Urlaţi itt a show után, ha nem akarja, hogy Cristi, hogy jöjjön minden hazai telepíteni a programot, és köszönetet mondani nekik? Azt javaslom valami: olvasd el a szó jelentését kalózkodás gyerekek !!! Majd miután soros Urlati itt! By the way, nincs jogod kérni semmit sem mérges, vagy esküszöm! Ez az ember mit csinál INGYEN !! Ez nem igényel semmilyen pénzt neked, és ezért lehet, hogy nem emel állítások gyerekek! Szeretjük, amit bemutatott a jó tutorial ft, ez nem tetszik? ez jó az egész láb mások, akik egyetértenek! Szóval azt akarom romanu mura száját, ha meg lehetne adni egy kattintás, és calculatoru Astoria totul.Rusine hogy felháborodott, de nem lesz Cristi a ostobaságotok vagy lustaság vagy gondatlanság vagy a kényelmet, miután az összes ő gata.In helyezze azt tegye ban ip ne valaha is látogasson el erre az oldalra! Legalábbis ez az ember tisztelem őt a munkáját, és próbálja meg, hogy egy tisztességes szókincs korlátozott fizetni az ingatlan simt.Cumva valamit nézni, és ő adta bemutató sorozat?

 33. cristi_tian - mondta

  Szeretnék egy nagyon jó hely, ha tudsz küldeni nekem a tiéd id felvilágosít engem ismét az id köszönöm cristi_tian

 34. ADRIAN - mondta

  hogyan lehet kijutni, mielőtt átfordult Acronis True 2009 15 napos időközzel?
  ahol meg lehet vásárolni Romániában?
  javítás nem működik!
  köszönöm

 35. Adrian - mondta

  adRian, szerinted valóban kaphatsz itt egy weboldalt, ahonnan letöltheted az Accronis moca-t? kellemes álmokat akkor !!! NEM TUDJUK NEM ELŐÍRNI A PIRACY-t !!! DE ha nagyon akartad, és nagyon szeretted volna az Acronist, azt mondom neked, hogy biztosan megtaláltad ... vedd el, és kövesd a torrent letöltésével kapcsolatos útmutatásokat vagy az apex dc-ről szóló oktatóanyagot ... ezeket az oktatóanyagokat az oldal jobb oldalán található keresőmotor segítségével találod meg, fent !!! Nehéz ugye? :)) lágyítsa a posmagiit?, Gyerekek, ha azt szeretné, hogy valaki jöjjön az ajtóhoz, hogy megkérdezze, hallja, nem szeretne ingyen valamit pénz nélkül, és válaszolna, hogy igen, azt akarom, de ha eljön, és telepíti, és Istenem, nem hiszem el ... Néhányan közületek a kényelem mellett magas fokú érzéketlenséggel rendelkeznek.

 36. ADRIAN - mondta

  Sajnálom, én hibás nyelvi rectific-
  Próbálja meg eltávolítani Acronis True mielőtt 2009 15 napos időközzel, és nem!
  Megpróbáltam eltávolítani és telepíteni Acronis 10, amely működőképes, és nem lehet azt mondani minden alkalommal, hogy a nagyobb teljesítményt van telepítve, és nem tudja telepíteni a gyengébb változat.
  A második kérdés az volt, hogy lehet-e vásárolt valahol Romániában!
  Elnézést a homályos megfogalmazás

 37. Adrian - mondta

  Az adRian megpróbálja eltávolítani a revo uninstaller programot. Ez egy ingyenes szoftver, amelynek van egy bemutatónk is, de kérjük, mielőtt felhasználná az oktatóanyag megtekintéséhez! nagyon óvatosan az oldal jobb felső sarkában van egy keresőmotor, írja be a mezőbe a revo vagy a revo uninstaller programot, majd nyomja meg a GO gombot ... és nézze meg, térjen vissza az eredménnyel, miután megpróbálta eltávolítani a szoftvert

 38. Lucian - mondta

  Teljesen egyetértek Adriannal, hihetetlen, hogy egyesek mit akarnak ……… .., vagyis ha megnézel egy oktatóanyagot, ahol egy férfi küzd megmagyarázni néhány dolgot, amit sehol máshol nem találsz, akkor is szeretnénk adni és ingyenes licencek és programok, repedések és címek a torrentekből stb. Egyrészt azt gondolom, hogy a józan ész határát nem mindenki ismeri, azt is gondolom, hogy az oktatóanyagok azoknak szólnak, akik valóban szeretnének valami extra dolgot megtanulni, hatékonyabban használni a számítógépet és főleg alkalmazni az itt tanultakat. , és azok számára, akik csak ingyenes programokat szeretnének, csatolt kódokkal és jelszavakkal, keressenek máshová, és hagyják abba ezeket az útmutatásokat.
  Van csodálattal emberek ilyen útmutatók jó munkát, ingyenes, bravo, én is érdeklődéssel követi tovább.

 39. ADRIAN - mondta

  revo ment uninstaler
  köszönhetően Adrian

 40. Csináltam több helyszínen visszaállítási pont a Windows és szeretné törölni egy? Mit kell tennem?

 41. Costel - mondta

  Írtam néhány nappal ezelőtt, hogy nem tudtam adni a visszaállítási partíció rendszerindító CD csak. Ez volt a C partíciót.
  Azt akarom tudni: Ha törli a Windows XP és telepíteni egy másik Windows XP bármikor visszatérhet az első Windows verziót bootolható CD? Speciális mentés tettem az első verzió.

 42. Costel.
  Akkor jöjjön vissza bármikor, amíg tartod a backup image és a partíció méretét, hogy ugyanaz legyen.
  "A nyilvántartásból" Tudja, hogy a Windows nem törlődik, hanem újratelepül, vagy új verziót telepítenek rá a formázás után.

 43. Costel - mondta

  Köszönöm a választ szeretnék kérdezni valamit. Ahogy azt mondtam, hogy két merevlemez minden idézni két partíciót. Van egy probléma, ha a Windows telepítve van a C meghajtón partíció D, hogy van néhány hiba, vagy beduri, azt hiszem, azt mondta, és nem tudom telepíteni a Windows van. Az első alkalommal a Windows telepítve van a C, de nem ment, és nem tudtam újratelepíteni ott. Amely hatással lehet, ha visszaállítja a windows Acronis True Image?

 44. Adrian - mondta

  Costel merevlemez automatikusan, ha 2 egyik master és slave! .Nici a 2 partícióra, amit szintén tartozik a merevlemezre, ahol az C- nem hozott WinXP? WinXP kell lennie nehéz a mester elsőbbségi adik! És ha megy, hogy a Windows a C, majd formázza a partíciót, és valami mást rajta, és a Windows tedd a partíció a merevlemez 2 C. részében

 45. Costel - mondta

  Tanácsolta nekem, hogy annak érdekében, hogy jobb. D partíció, ahol a Windows van a dile kemény (nem tudom, ha az első kemény nevét mester-és szolga második amikor a Windows merevlemez slave). Ez az, amiért nem tudtam helyreállítani az ablakokat, és nincs kapcsolat? Lehet fordított sorrendben merevlemezek a BIOS-ban már nem károsítja valamit? Vagy ha van más út is, kérjük tanulni.

 46. Adrian - mondta

  costel Ha 2 merevlemezed van, akkor mindig a Windows kerül a merevlemezre, amely master! Nem állíthat be mestereket és rabszolgákat az ablakokból! Ez úgy történik, hogy elmozdítja a jumpert, kinyitja a számítógép fedelét, és a merevlemezeket nézi, amikor azokon vannak a jumperek! Ezt egyszer elmagyaráztam, és még egyszer elmagyarázom neked: a merevlemez tápcsatlakozója és az IDE között 2 sor csap van! a merevlemez beállítása, mint az első sor 3-as és a 3-es sorban a 2-as és a 2-es sorban a 2-es slave-ként az első sorban egyesítse a merevlemezt. második merevlemez) csatlakozzon ezekhez a csapokhoz egy kis jumper segítségével, amelyet ott talál a sorokkal a csapokkal, és nézze meg, hogy helyesen vannak-e csatlakoztatva ... tovább nem tudok segíteni, nem tudom, hogyan magyarázzam el. nem sikerül a csapokat helyesen beállítani, és van egy kis magyarázó rajz a merevlemezen ... a merevlemezen ... a Bios-tól is láthatja, hogy melyik master és melyik rabszolga! de tudnod kell a nevüket ... ahhoz, hogy tudd, melyik a beállított mester és melyik a rabszolga. Nem tudom, megértesz-e valamit ... különben nem igazán tudom, hogyan magyarázzam el neked!

 47. Costel - mondta

  Hála egy próbát. Kérdezhetek valamit: miután írok valamit ide, és terjesztik benyújtja megjegyzést. Szükségszerűen ad a szerkesztés, majd mentse, vagy egyszerűen csak ad megjegyzést, és küldje el mindkettőt?

 48. Costel - mondta

  Egy másik kérdés az acronis-szal készített biztonsági másolat végleges törléséhez, hol kell törölnem? A biztonsági mentésből és a visszaállításból - kezelje és állítsa vissza a jobb egérgombbal a biztonsági másolatot, majd távolítsa el a lemezről. Vagy a feladatból és a naplóból kattintson a jobb gombbal és törölje. Vagy mindkettővel rendben van?

 49. Telepítettem, csináltam egy biztonsági mentést a Windows és az összes vezetők.
  Most, amikor telepítve néhány programot akartam csinálni egy biztonsági másolatot, de végig az összes lépést, és végül nyomja járjon nem ül tétlen hát, rákattintottam a kezdet, de ez nem igaz.

 50. boby_admin - mondta

  Egy magyarázat léteznie kell.
  Ha nem volt a mi bemutató működnie kell az Ön számára is
  Győződjön meg róla, hogy követte a lépéseket, és biztos, hogy sikerül, vagy megnézni egy oktatóvideót egyszer
  És próbáld meg nem nézni a konzultáció nem pisi érted semmit, és ha azt mondom, ez nem jelenti azt, hogy Max, de nézni ezeket a video tutorials.

 51. A múlt héten csináltam egy biztonsági mentést Ashampoo WinOptimizer miután telepítette 6 és én, mint láttuk tutorial.Acum miután telepítette a programot, hogy azt gondoltuk akarták kihasználni amm egy hát, én elkészült az összes, hogy a bemutató és végül a helyén, hogy a biztonsági tétlen.

 52. Adrian - mondta

  max testvér ... ez érvényes rád és a többire is ... tegyen tiszta ablakokat apa apa !! hagyja abba a módosított nLite alkalmazással készített ablakok behelyezését a programokkal! Helyezzen egy egyszerű tiszta ablakot, ahogy van, az is normális, hogy bizonyos szoftverek nem fognak működni, ha mindenféle "hackerek" módosítják, feltörik és feltörik az ablakokat. Biztos vagyok benne, hogy nincsenek olyan egyszerű ablakai, mint például ez is tiszta, de módosított, valószínűleg a torrentekben van ... bizonyos funkciókat eltávolítottunk belőle, ha ezt a Windows-t módosítottuk! És mint ilyen, sok hibát ad, egyes programok nem működnek ... Mondja meg, hogy milyen ablakai vannak max?

 53. Max.
  Mi tűzfal használ?
  Van, hogy a Windows vagy egy másik?

 54. ZoneAlarm

 55. És mit csináltál megfelelő beállításokat Acronis True Image?

 56. Beragadt internetes

 57. Minden doboz van az X (blokkolt)

 58. Max.
  Menj előre, Pai testvére dolgozni, jól blokkolja azt?
  Minden mezőben zöld "V" jelnek kell lennie.
  Ha nem látjuk, hogy csinálunk egy tutorial Zone Alarm tűzfal ingyenes kiadás és ott talál részletes útmutatást a tűzfalon.

 59. Nem azért, mert a zóna riasztás, most reinstalled Acronis működik.
  Köszönöm a konzultáció, és ha tudod, hogy a router és konfigurálása vezeték nélküli adaptereket.

 60. Max.
  Ok, jól tettél.
  Mi lesz hamarosan egy sor tutorials vezeték nélküli router és azok beállításait.
  És ha nem elfelejteni, és konfigurálja a vezeték nélküli router a nettó RDS és a Romtelecom.
  Ezután teszünk útmutatók biztonságos vezeték nélküli hálózatot.
  Ha elfelejtette, hogy és mi ne feledje, hogy van egy csomó dolgom van, és sok oktató kell kitölteni, szerkeszteni és írt.
  Vártál ránk max.

 61. Adrian, az Ön számára megtudhatja, hogy van egy Windows XP házi kiadásom, amelynek "LICENC" változatlan az özönektől. Amikor megvettem a licencet, a net álom volt számomra, emlékszem, hogy hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy befogjam a telefonos kapcsolatot a neten, nemhogy torrenteket töltsön le, vagy valami hasonlót, ha nem hiszed, küldhetek neked képet a számlát és a CD-t, amit a boltból vásároltam (nem adok nevet, hogy ne hirdessem) .Nem mindenkinek van kalóz operációs rendszere, mint gondolja, én pedig 15 napig használom az akronist, utána a Revo-val törlöm, és újra telepítem.

 62. Adrian - mondta

  Nos, max gratulálok, jó neked! Minél tovább várunk, a másik tutorials! Vigyázz!

 63. Corleone - mondta

  Szia, lenne egy kérdésem, ha elkészítem azt a lemezformátumot iso "AcronisMedia", indító CD-t készítek vele, feltételezem, hogy a rendszerem fut, feltétlenül telepítenem kell az Acronis true image-t a pc-be, hogy használni tudjam az általam készített CD-t ??? Vagy bemehetek, telepíthetem az acronist, majd visszaállíthatom, amit korábban csináltam vele, vagy ha a telepített szoftver, amely a C: / pr lapon van, megszakad, akkor is körülbelül egyről van szó, hasznos lehet-e egy indítható CD?

 64. Adrian - mondta

  Corleone bemutató ha volt óvatos mondani, hogy nem tudja használni, ha Acronis telepítve!

 65. Corleone - mondta

  Köszönjük! De én mia elkerülte Adrian de ha Bacup nem lehet megállítani víruskeresők, hálózati kábelt, és miután a munka? (Azaz árok fut a folyamatok lépnek bakup jobbra)? Ugyanez a kérdés, hogy mikor megy defragmentare.Multumesc

 66. Adrian - mondta

  Corleone, a töredezettségmentesítéskor csak a PC-n lévő meglévő fájlok töredezettségmentesítésre kerülnek! nem a folyamatok futtatásához! Ugyanez vonatkozik a biztonsági mentésre is! Célszerű az összes folyamatot csak akkor állítani, amikor biztonsági másolatot készít, nem pedig arról, hogy valamilyen szerencsétlenség történne, de így helyesebb! Azt, hogy a biztonsági mentési folyamatnak elegendő erőforrása van ahhoz, hogy jól fusson, és ne okozzon hibákat, de biztonsági másolat készítésekor a kábel eltávolítása a netről szerintem nem számít! De a biztonsági mentés előtt hagyja abba a programok futtatását (winamp, mess, uTorrent és bármi más, amit megnyitott ...)

 67. Corleone - mondta

  Köszönjük!

 68. Adrian - mondta

  Corleone Elfelejtettem valami nagyon fontosat említeni, és ezért elnézést kérek ... töredezettségmentesítéskor ne használja azt a merevlemezt! abban az értelemben, hogy: töredezettségmentesítés közben ne helyezzen fájlokat oda és vissza! ha töredezettségmentesíti a C-t ... töredezettségmentesítés közben ne lépjen C-ről D-re vagy fordítva! És hogy nincs mit letölteni, az a töredezettség nélküli partíció elérési útjával kezdődött! Ha van egy torrent, és úgy döntött, hogy letölti C-be, állítsa le a letöltést, és csak ezután kezdje el a töredezettségmentesítést! ez nagyon fontos! Röviden: ne töltsön le és ne továbbítson fájlokat az adott partícióra töredezettségmentesítés közben! Elnézését kérem, hogy elfelejtettem ezt megemlíteni, legyen óvatos, nagyon fontos!

 69. marian - mondta

  bár volt egy kis probléma, 10 + fokozat kedvéért ez a bemutató azt formázott partíció c 3 alkalommal, hogy megpróbálja a Acronis. 3 adott nekem az idő, hogy archív biztonságos zónában hiba, de volt egy egész archívum ad, de nem biztonságos területeken és a meglepetés! az egyik, hogy nem volt biztonságos területeken visszaállított számítógép percben és 1 45 másodpercet, és amikor azt mondom, hogy nem üt a síkságon biztonságos területeken bármely 10 vissza percben. van nagy teljesítményű számítógép, de a Windows nem volt meg változott 220 1500 számítógéphez mb mh 1g ram és egy tányér állvány, 741gx sis. akkor azt hiszem, még mindig van egy archív mentés. következtetést elengedhetetlen e Acronis. Köszönjük, hogy ezt videotutorial adminisztrátorok valójában minden te nekünk!

 70. Corleone - mondta

  Köszönöm azoknak, akik tanácsot adnak! 2 kérdésem lenne, megnéztem a 3 videót, de nem igazán értettem: 1 miért kell létrehoznunk azt a CD-t mind a 3 acronis programmal, amikor valójában az egyik a particionálással, a másik a klónozással és ... ., és végül csak a harmadik domb foglalkozik bakup-kal és bootolható CD-vel történő bevitellel vészhelyzet esetén, nem tudok csak acronis true image telepítéssel készíteni cd-t, miért kellene mindháromat telepíteni ???? És a 3. kérdés : ha egy barátja acronis-t használ, akkor készít egy bacup-ot, de nincs lehetősége az F2-gyel belépni, és nincs bootolható CD-je sem, az általam készített CD-t elfogadja a rendszerben, hogy beléphessek, hogy visszaállítsam az általa készített bakupot van a számítógépén? Köszönöm előre

 71. Corleone.
  Még mindig jobb, hogy a több lehetőség, mint a kevesebb?
  Az Acronis True Image helyreállíthatja mentési képeket!
  Acronis Disk Director akkor partíció operációs rendszer nélkül!
  És Acronis is klónozni lemezek nagyon egyszerű, például vesz egy új hardvert, és szeretné, hogy mozog az operációs rendszer is, így, hogy a lemezt címtárpartíciók, amit akar, és áttelepítése Easy Transfer rendszer az új merevlemezen .
  Természetesen, ha akarod, csak tedd a Acronis True Image bootolható CD és adni másoknak.
  De míg tönkreteszi a cd nem jó, hogy van más lehetőség is?

 72. Corleone - mondta

  Köszönjük! Szóval van, hogy a pc telepítette 3 csak a valódi kép helyreállítása, de ha nem az összes cd 3 elhagyása után én pc egyetlen igazi kép más furcsa, hogy ki jobb? És kérem, használja sd Zimi egy barátomnak a valóságnak megfelelő képet, de nincs cd nem jött a lehetőség, hogy meg F11, im bakup csere történik PC és valós képet telepíteni? Hé haver, de ha a virtuális CD-t a rendszer, és én csak valós kép páratlan jó? MERCI és vasárnap étvágyat!

 73. Adrian - mondta

  Corleone ... 1000 kérdés, mi sem ismerjük mindet! végezzen kísérleteket maga! így tanulsz, hibázol, próbálsz! Ezért készül a számítógép! Hagyja abba, hogy csecsebecséként tartsa testvéreinek! tegye a nyakába, hogy készítsen, mozogjon! És ha tönkreteszed a Windows-t, akkor mi? újból telepíted és készen állsz, nagy rendetlenség. hány kérdés, igen, az az, hogy mennyire igen, az az, hogy miért igen, az az egy ... látlak téged is, ezért van PC-d !! Megtanultunk hibákat is elkövetve, a számítógépet működésbe hozva. Ha megtanul vezetni, az csak vezetésre tanít, ha Bukarestbe akarsz menni, akkor az autósiskola nem tanítja meg, hogyan juthatsz el Bukarestbe! Csak meg kell tanulnod ... ezeken az oktatóanyagokon keresztül megadtuk neked az alapokat, most próbáld meg és csináld magad, törekedj, kutass ...

 74. Corleone.
  Menj a nagyon konkrét részleteket, és nem tudom garantálni, hogy tetszik a terv működni fog 100%.
  Nem próbálja meg, és nekünk az új híreket, és mit csinált a végén, érdekes lenne tudni.

 75. Corleone - mondta

  Hadd mondjam el, mit akartam: tehát a virtuális Sami-ban elkészítek egy CD-t mind a 3 programmal a PC-n, hogy csak a valós kép maradjon telepítve, hátha vissza akarom állítani a rendszert. Tehát ,,,, elmegyek egy barátomhoz, akihez Windowsu-t készítek, miután elérem a végét az ETC segédprogramok telepítésével valódi képet raktam rá, és még készítek is rá egy bakupot, hátha elrontja azt szerettem volna tudni, hogy egy általam készített CD-vel meg tudom-e csinálni a helyreállítást úgy, mint amikor megkaptam hogy megszerezzem!

 76. Corleone.
  Elmondom, hogy mit akarsz.
  Azt akarod, hogy tedd a dolgod a telepítés és az operációs rendszerek és programok a világon.
  Emellett szeretnénk, hogy megkönnyítsék a munkát, és magát biztonságban, ha a számítógép meghibásodik férfi, hogy neki haladéktalanul állítsa vissza a férfi, hogy meggyőződött arról, hogy a felforraljuk megoldódott.
  Mi ad tippeket az otthoni felhasználók számára, akik valamilyen probléma, vagy szeretne valami újat tanulni, a kereskedelmi ügyek jobban kell csinálnunk a saját.
  Mi, a rövid idő alatt, hogy mi volt, hogy segítse a látogatók valóban problémák megoldása a saját személyi számítógép.
  Most nem azt mondom, hogy nem akar segíteni, de a probléma van néhány igazi probléma, hogy szükség van megoldás, de kérdés, hogy esetleg szembe, amikor dolgozik egy másik PC-n vagy probléma, hogy szembe, ha azt szeretné, hogy kevesebb időt töltött a vásárlók.
  Amikor belép a bevásárlóközpont kellene nagyon képzett, de az egyik azt nem hagyja el a számítógépet a kezét (persze viccelek)
  Mielőtt útjára viszonya az informatikai tevékenység legyen magasan képzett PC olyan, mint bármely más, és bejön a 1000 különböző problémákkal.
  Mielőtt rögzíteni egy másik számítógépen kell csinálni azt a port, és vissza csukott szemmel, vagy nem ellenállni ezen a területen.
  Ha azt szeretné, hogy az IT támogatást és szolgáltatásokat, de természetesen díj.
  Mi az Ön jó szerencsét és idegek acélból, ahogy lesz szüksége.
  Végül, mondd meg őszintén, szeretne egy saját operációs rendszer 50000 illesztőprogramokat különböző komponensek és a telepített programok és beállítások tett Beépítésre kész rövid időn belül (20 perc) és to- Használhatja a több számítógépen?
  Perceken befejezte 20 vezetők munkáját szoftvert és a beállításokat, majd fogd a pénzt, és elmész egy új munkát.
  Mi a helyzet veled??

 77. Corleone - mondta

  Nem hiszem, hogy a világ azt látja, hogy pénzt nem működik egyáltalán, legalábbis, amit én találkoztam acum.Vroiam csak ezt, valamint egy mentőkötél, mint yum bulit neki, ha anya kezdett tanulni a rendszer jól megérteni azt, és új dolgokat tanulni ezen az oldalon különösen hasznos! Mit táska? mennyi kerülne? elégedett a válasszal!

 78. Corleone.
  Csak vicceltem.
  Nem eladni semmit, és nem is vásárolni ott egy vállalkozás ezen az oldalon még videotutorial.ro oldal non-profit (azaz nem, hogy a nyereséget bármilyen forrásból).
  Mit akarsz elég nehéz csinálni, és ezért nem tud magyarázatot adni magam a hozzászólások részben ezt a folyamatot, azt akarjuk, hogy az emberek általában nem különös.
  Természetesen, ha az emberek szeretnének egy különleges együttműködési tanácsadás (felár ellenében) valakivel videotutorial.ro felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben címünkre.
  Ismételje meg.
  Videotutorial.ro nem eladni semmit.
  Videotutorial.ro nyilvános nyílt hozzáférést mindenki számára.
  Weboldal videotutorial.ro ezek a video oktatóanyagokat szabadon, és bárki megtekintheti minden kötelezettség nélkül.
  Csak az emberek videotutorial.ro adhat némi tanácsadási szolgáltatásokat kívül a videotutorial.ro, de ennek semmi köze a munkaterületen.
  Videotutorial.ro honlap készült a felhasználók számára Romániában és külföldön (azok számára, akik értik a román).
  VIDEOTUTORIAL.RO egy olyan projekt, amelynek célja, hogy emeljék a informatikai ismeretek mindenki számára.
  Eddig senki sem gondolta, hogy tegyen valamit, hogy emeljék a tudás az emberek, minden, hogy szórakoztató helyek caterinca és a szex.
  Mindenki azt akarja, hogy a pénzt a valamit, de senki sem akar tenni valamit, a szenvedély és a pihenést.
  "Ha nem keresel pénzt, akkor mi értelme van a vállalkozásalapításnak" - mondanák az általam ismert emberek közül sokan.
  Mindenki álmodik, csak a pénz, pénz, pénz, de senki sem akar tenni valamit, hogy az elégedettség a kis lelkét és mások.
  Corleone, próbáld csinál, amit szeretsz, ne próbálja meg, hogy a pénz, hogy nem fog sikerülni, hanem ha azt teszed, amit szeretsz, és nem is szívesen kell róla, hogy jön, és pénzt.
  Jó emberek!
  Tedd azt, amit szeretsz az életben, nem tesznek kompromisszumot arányt.
  Minden jó dolog, ha nem azt a szenvedély.

 79. Adrian - mondta

  Cristi nagyon jó pont! Ez teljesen igaz, és van egy nagy karakter ember, ez a véleményem, és én csatlakozom hozzád! Gratulálok nekem te vagy a legjobb! You Are My Idol IT! Sikert a jövőben!

 80. Corleone - mondta

  Az Acronis Migrate Easy-t kerestem azokkal a módszerekkel, amelyeket szerintem mindannyian használunk. Az acronis webhelyén található 41,5 mega méretű, ahogy a sorosnál találtam, csak 14,5, és ha talál egy torrentet, akkor tudatja veled, hogy ez a kalózkodás, mert amikor hogy a rendszerindító lemezt nem látja a Tru Image, ellenőrizze, hogy alkalmazásként belép-e a lemezre, annak ellenére, hogy a C: / pr fájlban / Acronis-ban van! Rohadtul rossz! A lemezt Migrate Easy nélkül készítettem. Az az igazság, hogy a program nagyon jó Formázom a C: / fájlt, és visszaállítottam. Van egy kérdésem, hogy amikor a lemezzel lépsz be, akkor nem tudod formázni azt, hogy igen, a folyamat elindul, de szüneteltetni tudod !!! csak normál Windows-ban tartózkodva tudsz lemezezni könyvtárral! Köszönöm az oktatóanyagokat Kész!

 81. Adrian - mondta

  Brothers hai k, hogy fal a szájában, és könnyű fel, töltse le Acronis fiúk hivatalos honlapján, és hogy csak azt mutatják torrentet vagy repedés ... vagy amit talál! Ez nem tetszik, hogy van a probléma, nem a srác, hogy én letöltött, letöltöttem egy, de ala 14M az oldal 41M, stb ... Vegyünk egy testvér gondolja, hogy a logika, hogy van értelme! Trialu veszi a hivatalos oldalon, és crack-ul/serialul a torrentet, és megoldották a problémát "Ez nem jó, ez az egyetlen torrent has 14M" tényleg nem baj?

 82. Corleone - mondta

  Igen, és a hivatalos ala une fel serialu? Crack nem találja! Biztosan érted!

 83. boby_admin - mondta

  Corleone Én követeléssel, hogy mi a fenét is képes arra, hogy a webhely a su nem talál egy repedés
  Találj többet ………………

 84. Adrian - mondta

  Corleone apa…. Töltse le a próbaverziót ... telepítse azt az Ön számára nyitott funkciók használatával ... várja meg a próbaidőszakok lejártát, és garantálja a lehetőséget a sorozat elhelyezésére vagy a termék megvásárlására! És a repedés az, de lusta voltál és nem néztél ki jól!

 85. Corleone - mondta

  tart a munka, de miért nem adod Zimi formátum, amikor belépnek a vita és használata Acronis drive a menedzser? windowsu Amikor belép a normális nyomorék!

 86. Adrian - mondta

  Corleone, azt mondom, nézze meg még egyszer az oktatóanyagot görgetés nélkül, itt a program! Ne riasztd már így magad! amikor megnézte a bemutatót, senki sem mondta el, hogy minden funkció garantáltan működik, ha hack-elfelejtett, kalózos, crack-elfelejtett szoftvereket tartalmaz! Valahogy megvásárolta a szoftvert, és valami nincs rendben? Ami ingyenes és „illegális” módszerekkel szerezhető be, az soha nem lesz 100% -ban ugyanaz, mint a megvásárolt szoftver! Az a véleményem, hogy nagyon alaposan nézzem át a bemutatót, és ne fussak!

 87. Corleone - mondta

  OK igazán megy% megvett mindent, amit lehet, hogy új mokka csak sajt az egerek csapda tudod :))

 88. Corleone - mondta

  Helló !! Igen, mi történt a webhelyével? micsoda rendetlenségnek tűnik most egyáltalán nem liszt felület !!! És még valami .... (Iratkozzon fel oktatóprogramokra e-mailben) Tettem az e-mail címet és szüneteltettem semmi magyarázatot és kérem !!! Köszönöm

 89. Adrian - mondta

  Corleone, ha feliratkoztál az oktatóanyagokra e-mailben, e-mailt kapsz minden alkalommal, amikor ezentúl új oktatóanyagok kerülnek a webhelyre! Csak annyit kell tennie, hogy megnézi e-mail címét a Bulck vagy a Spam mappában, és kattintson arra a linkre, amelyet a videotutorial.ro küldött Önnek e-mailben, hogy megerősítse az előfizetés iránti kérelmet e-mailben. Néha ez az e-mail nem a Beérkező levelek mappában jelenik meg. a visszaigazoló linkkel! Tehát keresse meg a Spam vagy Tömeges üzenetben, és erősítse meg a kérést az e-mailben található linkre kattintva, és amikor új oktatóanyagot tesz fel a webhelyre, e-mailben értesítjük!

 90. Corleone - mondta

  Lam spamet kaptak, de azt mondják, hogy nincs érvényes szolgáltatás címét vagy kérdés!

 91. Adrian - mondta

  Nos, van egy korlátozott ideig, miután az e-mail férfi nem válaszolt 10 éve! Ez semmi bajom az alkalmazás egyszer meg az e-mail!

 92. Corleone - mondta

  Adrian de mi a helyzet a grafika, hogy az oldal tartalmazza ezt? Májusban már néhány nap Egyébként legkirályabb!

 93. Corleone kellett változtatni valamit volt némi inkompatibilitás néhány böngészővel.
  A lényege az oldal ugyanaz, még a megjegyzések rovatban kitaláltam néhány új dolgot, hogy hagyja, hogy felfedezzék magad.
  Remélem tetszik!

 94. Adrian - mondta

  Igen, keresztények ... Az egyik nyárfa vagyok ezzel a nyelvvel, amelyet a megjegyzések fölé tettél. Fogalmam sincs, mit csinálnak ezek a jelek és mire használják őket. Nem hiszem, hogy bárki is használni fogja őket ... Hacsak nem mondja meg nekünk, mi a baj? " sorok ”(kódok) és mit használnak 😀

 95. Viorel - mondta

  SALL BOYS. VALAMIT KÉRNEK KÉRDEZNI. TELEPÍTEM AZ ACRONIS IGAZ KÉPET, GONDOSAN KÖVETettem a LÉPÉSEKET, AMIT A KRISZTIK IS MEGTETTEK, DE A PROGRAM MEGNYITÁSÁBAN MUTATJA, HOGY KÍSÉRLŐ PROGRAM VISSZAÁLLÍTÁS, A BIZTONSÁGI ZÓNA PARTÍCIÓT ÉS A BOTABIL CD-t is ELÉRTEM. Ha a sorozat nem jó, akkor mekkora esély maradhat a hátamnak a biztonságos zóna partíciójában? Kérjük, segítsen nekem ...

 96. Adrian - mondta

  Viorel, ha a sorozat nem jó, a próbaidőszak automatikusan folytatódik ... a próbaidőszak lejárta után semmi közöd hozzá ... kivéve, ha a Revo Uninstaler segítségével eltávolítod a programot ... hogy az újratelepítéskor ne észlelje azt az akronist, amelyet egyszer telepítettek … És ha eltávolítja a Revo programot, n-szer újratelepítheti a próbaverziót! megnézheti a bemutatót a Revo uninstaler segítségével úgy, hogy a jobb felső sarokban található webhely keresőjével keres, írja be a Revo Uninstaler parancsot, és beírja, és megtalálja az oktatóanyagot ... megnézi, és munkába áll!

 97. Andrew - mondta

  Ez a szuper kemény betűszám nagyon hasznos a k rendszer visszaállításához a Windows káposztájából ...: -q L-)

 98. Iulian - mondta

  Először is gratulálok! Beléptem ezen az oldalon véletlenül, és nagy hatással volt rám a nagylelkűség, akik teszik, és osztja ezeket az útmutatókat. Bravo század 2 A szigorú megfigyelés másik bemutató a Acronis True Image. Nagyon érdekes számomra, főleg azért, mert a mai napig használtam Norton Ghost 14.0 (ptr., mint a mai, és tudom használni Acronis). A edik sor 3 engedje hozzá (ha nem a bűncselekmény), a bemutató: az opció HATÁROZOTT Próbáld ki, és lehetővé teszi, hogy minden telepítés:, illesztőprogramok, rendszerfrissítés kockázat nélkül ptr. hogy nem ténylegesen telepítve, mint egy virtuális környezetben az első, és csak ezt követően (ha nem negatív hatással az operációs rendszer) lehet alkalmazni környezeti valóság. valami abszolút lenyűgöző és úgy gondolta, hogy azok, Acronis.In edik sorának 4 ptr. Azok, akik nem a foltot: Ha OS: Windows Vista tényleg fut rendszergazdai jogokkal. Azaz: jobb klikk a tapaszt, és: RUN AS ADMINISTRATOR.inca gratulálok egyszer annyi tutorials!

 99. @Iulian:
  Jobb Julian, Köszönöm a kiegészítéseket, és mi nem egy tutorial erről.
  Május elhagyjuk olvasni valamit kelletlenül, de jó, hogy egyértelmű megjegyzések rovatban, ahol feküdt után.
  Kedveseim, tudjuk, hogy mikor helyes ideges, mert ezek útmutatók minden az Ön számára nem, ne a mi büszkeség.
  Vesszük öröm, ha valaki javít ki minket, mert így a bemutató szinte tökéletes.

 100. gyilkos - mondta

  hívja mondani, hogy sp2 kalóz windows xp?
  kérem

 101. Adrian - mondta

  @gyilkos: ezen az oldalon nem talál semmit a hack crackhez kapcsolódóan ... nem népszerűsítjük a kalózkodást, nem kínálunk sorozatokat, keygen crackereket !! Olvassa el a fenti megjegyzéseket is!

 102. bobo - mondta

  1. Van egy kérdésem - érvényesítenem kell a biztonsági másolatot, hogy aktív lehessek?

  si

  2. Két operációs rendszerem van a C: -en és a D-n: - vissza tudom-e állítani a C: D-ről készített biztonsági másolatot :? hogy ugyanaz a rendszer legyen?

  Várakozás a válaszra, és ...

  Gratulálunk a munka! NÉHÁNY értékelem, amit csinálsz.

 103. Alex - mondta

  Telepítettem Acronis True Image minden Lincent, de én nem szeretem, mert ettem egy csomó memóriát, amikor megpróbáltam, hogy csinál egy biztonsági mentést. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Rendszer-visszaállítás a Windows olyan jó, vagy legalábbis hasznos, segített egyszer. Mi a különbség a 2?
  Előre is köszönöm!

 104. @Alex:
  Hát enni normál memória, ha ezt a munkát gyorsan, ha a Windows biztonsági másolat tényleg nem sokat eszik, de biztonsági másolatot a rendszer néhány óra alatt.
  Én inkább enni a teljes Mamore és processzor-erőforrások, hanem gyorsan.
  Összehasonlítása Acronis és biztonsági másolatot a Windows nem tudja, hogy a király, és Acronis Bacup a Windows egy egér párolva.

 105. Valaki - mondta

  Meg tudná mondani, milyen verziójú szoftvert használt a bemutató? Nagyon világos, de letöltöttem a legújabb verziójú szoftvert, nevezetesen Acronis.True.Image.Home.v11.0.8101.Vreau hogy tegyen meg mindent pontosan úgy, ahogy magyarázta, és ott is Szükségem van szoftververzió dolgozott veletek: P.Multumesc!

 106. Adrian - mondta

  @Valaki: iao logikus ember ... ha elvette az Acronist a hivatalos oldalról, az azt jelenti, hogy ez az utolsó verzió is, amely nálad van! Vagy azok közé tartozik, akik a tananyagra ugranak? Nézz a farkáig, ha meg akarsz érteni valamit! ne szaladj már! Megvan a legújabb verzió, és Cristi is! még egyszer nézd meg az oktatóanyagot, hogy megnézd, milyen verziót töltött le!

 107. Nicu Dumitrescu - mondta

  Mr. Cristi
  Letöltöttem az Acronis True image v.9 próbaverziót a netről, és lépésről lépésre követtem az oktatóanyag utasításait. (Két ablakot nyitok, az elsőben az oktatóprogramot futtatom, a másodikban pedig letöltöm, telepítem, beállítom stb.) állítsd le az oktatóanyagot, visszaadom, előtte és végül pontosan úgy kell lennie, ahogyan neked tanácsolsz. Még egy fontos dolgot teszek magamnak: először elolvastam az összes útmutatást az adott oktatóanyagban, és így tanulok a többi felhasználó többé-kevésbé sikeres tapasztalatából ...
  De sajnos olyan dolgokkal is találkozom, amelyek egyáltalán nem tetszenek. Olyanokra gondolok, akik ahelyett, hogy barátaikat vagy ismerőseiket megtanítanák belépni a videotutorial.ro oldalra, sok probléma önálló megoldása érdekében megpróbálják kihasználni, hogy pénzt keressenek. Mr. Cristi, megérezte ezeket a szándékokat. Véleményem szerint rövidebbet kellene vennem ezeknek az "üzletembereknek". Most pedig térjünk vissza az Acronis-hoz: Van XP pro SP3 E8400-mal és két 250 HDD-vel azonos Raid kapcsolatos. Innen ered egy partíció (C) a rendszerrel és a programokkal, a 80G, a másik pedig a többi (D) partícióval mappákba rendezve. Biztonsági zónákat készítettem D-ben, és elmentettem az acronis-szal készített BackUp-ot. Égettem egy CD-t is, ahogy mondod nekünk. Csak minta-visszaállítást szeretnék végrehajtani. Attól tartok (mint minden kezdőnek), hogy ne tönkretegyek valamit, mert egyelőre minden remekül megy. Csinálhatom ezt a tesztet csendesen? És a második kérdés: ha formázom a C-t, és a rendszer újratelepítése után felteszem az Acronis égetett CD-jét (a BackUp a D zónában van), minden telepítve van-e a formázás előtt? Köszönöm szépen, és elnézését kérem, ha visszaéltem jóindulatával

 108. Adrian - mondta

  @Nicu Dumitrescu: nyugodtan visszaállíthatja a biztonsági másolatot! akkor is, ha formázza a pc-t ... telepítse a Windows rendszert, majd állítsa vissza a D-ben található egyik biztonsági másolatot, igen, a pc pontosan olyan lesz, mint amikor a biztonsági másolatot készítette! a biztonsági másolatban lévő programok telepítésre kerülnek, valamint a programok beállításai és a böngészőben található bockmarkek, minden! Ami azt illeti, hogy valaki pénzt keres ... Nem igazán értettem, mire gondolsz? Kapcsolatba lépett veled valaki, és pénzt kért tőled, és azt állította, hogy az egyik videotutorial.ro csapat tagja? vagy hogyhogy nem igazán értettem pontosan mire gondolsz, hogy néhányan pénzt akarnak keresni vagy kihasználni? Tisztelet és tisztelet, és még mindig várunk rád!

 109. Belu - mondta

  salut.Am és ointrebare csináltam egy mentést, Acronis, Acronis Secure Zone, bootolható CD-t adott neki egy restore backup minden telepített programok helyi conection OK, de nem [via Rajna II Fast Ethernet adapter nem jelenik meg a Device Manager], kérem, mondja meg

 110. @Belu:
  Ő tudja, hogy Acronis Backup minden ott található, inearca csinál egy képet, most, hogy az aktív hálózati kártya, és mi jön ki, hogy nem soha nem adott nekem egy hiba, mint ez.
  Ő (Acronis True Image), tartalék, hogy ha látta, hogy a hálózati kártya, hogy volt vezető iknseamna vagy után tegye a sofőr neki nem indul újra.
  Jól, hogy az összes a járművezetők és a programok, majd ad neki egy biztonsági újraindítás előtt és után telepítése Acronis is neki újra, a biztonsági mentés előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a természet rendje.
  Létrehozása: új, teljes biztonsági mentés:.
  Ha megy, hogy a lemez lehet, hogy több lehetőség, pl Acronis Acronis vagy teljesen biztonságos, akkor kell menni Acronis teljes.
  Sok szerencsét!

 111. Belu - mondta

  Húztam neki másolatot a hálózathoz, akár nem, én beszélve arról, hogy az Acronis visszaállítási rocovery vezetője köszönöm a választ

 112. Adrian - mondta

  @Belu: csináld úgy, hogy benne van a hálózat ... ne távolítsd el a hálózatot, ez lehet az egyik oka annak, hogy nem látja ... Tehát amikor a biztonsági másolatot készíted, hagyd a hálózatot csatlakoztatva, aktív !!

 113. Nicu Dumitrescu - mondta

  Jaj nekem, amiért egy pillanatig sem gondoltam ilyesmire! De úgy éreztem, vannak olyan emberek, akik szeretnék kihasználni az oktatóanyagokat abban az értelemben, hogy miután egy bizonyos dolgot jól megtanultak, elkezdenek "segíteni" másoknak, akik nem ismerik a webhelyét személyesen (személyesen fizettem 150 RON egy norton ghost-tal készített boot CD-re, és további 120 egy angol oktatóanyagra a Cubase SX3-hoz, ami letöltésnek bizonyult valahonnan, ahonnan később letöltöttem .... A srácra gondolok van egy nedves helyén eladásra kínál ilyesmit.) Kérem, ez volt a balszerencsém, nem vagyok rossz a károkért, de remélem - teljesen érdektelen segítséggel -, amit kapunk tőled, hogy megszabaduljunk az ilyen problémáktól .Hiszen jóhiszemű ember vagyok, mint te, de nagy hibát követek el, amikor másokat ítélek meg a dolgok meglátása alapján. Azért teszem ezt a megjegyzést, mert biztos vagyok benne, hogy nem gondolta, hogy azon óriási segítség mellett, amelyet oly sok csodálatos dolog megtanításával nyújt nekünk, megszabadul ezektől az opportunistáktól vagy inkább alkalmatlan "üzletemberektől".

 114. aditzu - mondta

  fiaim, nekem is lenne egy kérdésem ... meg lehet sütni az ablakokon és a nero-n?

 115. aditzu - mondta

  Nekem is van egy kérdésem, hogy dak lehetséges, így dak biztonsági másolatot készítek egy partícióról, pl. .... Mentem egy másik partícióba, miután a (d) részt formázom, miután a hardu üres meztelen. Mindent megcsinálok, ami volt benne milyen volt

 116. Adrian - mondta

  @aditzu: Igen ... ez biztonsági másolatot jelent ... egy erőteljes archívum készül, amelyben a betűszó mindent, ami van, a merevlemezre helyez ... bármilyen partícióra biztonsági másolatot készíthet!

 117. Belu - mondta

  Én végül megoldotta backupul.Am Aronis telepített sp3 és telepítettem azt mondtad, én adtam az újra csináltam egy hát, kaptam a lemezt, és adott neki helyreállítják az összes, vagy csak telepített helyi conection Nem, asszonyom ment a BIOS-ban, és sehol ethernet modem csak én voltam eltávolította a BIOS-akkumulátort, majd jöttem és Addicted. Köszönöm a tanácsot.

 118. aditzu - mondta

  köszönöm szépen adrian… de még mindig van egy kérdésem, miután ex partíción sütöttem (c) máshol mentem a bakuput ... A partíciót utána formázom, hogy a romovu hogyan csinálja acronis-szal, ez érdekel és hogyan csinálom?

 119. aditzu - mondta

  Sorry visszaállítani?

 120. Adrian - mondta

  @aditzu: Haver, nézted már az egész oktatóanyagot? Nem hiszem!!! mert ha megnézné, látná, hogyan kell elvégezni a visszaállítást. Kövesse a varázslót ... ez semmi különös, különleges és érthetetlen ... Miután formázott és betett özvegyeket, telepítse az acronis-t, hogy visszaállíthasson biztonsági másolatot, vagy végezzen mentést CD

 121. aditzu - mondta

  rendben, és az éttermek, normálisan lemásolom a CD-re, és miután lemásoltam a CD-re, és szeretném alkalmazni az éttermeket, telepítenem kell az acronisu-t ... és valami olyasmi, mintha látnál valamit az oktatóanyagban ... remélem, nem bánod, tudom, hogy bosszús lovak vannak ... ..szia?

 122. @aditzu:
  A "retorikusok" azt hiszem, hogy mentőlemezre gondolsz, azt írod a lemezre, de nem azt, hogy hogyan írsz egy filmet. Látod, van egy bemutatónk arra, hogyan írhatunk iso képet nero-val, vagy van egy oktatóanyagunk az img égetéssel, amely ingyenes.
  Ha úgy érted, hát kép, azt hiszem, jobb, ha lépni a merevlemezre, a legjobb marad kemény, de nem a C meghajtón, tedd bárhol másik partíció az esetre, ha nem tesz semmit, hogy tedd C.

 123. aditzu - mondta

  sal adrian ... hadd tisztázzam ... ... ezért a C partíción sütöttem, hogy a biztonsági másolatot például egy másik D részre kell áthelyezni, és amikor úgy gondolom, hogy nem működik jól, akkor a pc-t alkalmazhatom ... cd azt mondtad, hogy nem lehet azt mondani, hogy nem értettem?

 124. Adrian - mondta

  @aditzu: Igen, nem jó a biztonsági másolatot ugyanazon a partíción tartani ... ha C-re mentett, ne tegye; mindent C-ben tarts ... mert hiába tetted !! másik partícióra költözni ... és amikor vissza kell állítanod ... nem hiszem, hogy ez a CD-n lévő biztonsági másolatot fogja égetni, mert nem tudom, hogy tud-e író írni egy akronis fájl tulajdonosát ... Tudom, hogy a ka itt kipróbált egy felhasználót, akivel Folyamatosan tartom a kapcsolatot ... a CD-n égett, és nem működik a használata ... kérem ... ez egyáltalán nem biztonságos, elvben nem működik, és EU-ban akartam égetni a biztonsági másolatot egy normál CD-n ... és hagytam magam elakadni ... Nem voltam biztos benne, hogy működni fog-e, és hogy ne károsítsam a DVD-t, már nem írtam le ...

 125. aditzu - mondta

  rendben, nagyon köszönöm adrian, hogy segítettél, de kérdezhetek mást ... Dak a C részem megdugta a végén sikerült, és korábban megsütöttem ... Most alkalmazom az éttermeket a C részre, minden pontosan visszaáll a normális helyzetbe programokkal és ikonokkal… ... és megértette, hogy a fennmaradó fájlokat vagy más programokat törlik vagy átírják vagy befejezik?

 126. Nicu Dumitrescu - mondta

  Mr. Cristi
  Nagyon köszönöm ezt az oktatóanyagot. Körülbelül 2 éve próbálom megtanulni, hogyan készítsünk ilyen CD-t. Most sikerült és boldog vagyok (nem, elkezdtem szövegekben beszélni ...) Így tettem: Először el kell mondanom, hogy XPPro SP3-at használok.
  1. Letöltöttem az Acronis valós képet (a 15 napos képet) és torrentek segítségével "meghosszabbítottam"
  2. Kidolgoztunk és követte a bemutató 3 alkalommal. Ily módon azt tapasztaltam, hogy nem minden a beállításokat mondják tutorial.Am Én csak most vette, amit gondoltam, ahogy kell. (Még soha nem csináltam partíciót biztonságos terület)
  3.Am készült biztonsági mentés C meghajtón, ahol OS programokat és a szekér, az igazgató a D, amit elnevezett My Backup.
  4.L 've égett (nem az, hogy cdimage) a CDR.
  5.Am újraindította lenyomva F8, ahol úgy döntött, hogy a CD-ROM bota optiunesa.
  6. Írja be si ... Uraaaa! Megkezdődött a C partíció helyreállítása, kedveseim, tökéletesen ment, teljesen minden, hiba nélkül. Az első két módszerrel történő visszaállítás szintén tökéletesen működik, de ahogy Cristi úr mondja, a CD után következő a legjobb módszer. Most meg tudom formázni a C-t, újratelepíteni a rendszert, majd elvégezni ezt a visszaállítást a CD-ről, és megvan a PC, mint az elején volt.
  Mondhatom, hogy minden alkalommal megszabadultam a problémától. Mostantól kezdve időnként (ha szükséges) egy Inkrementális BackUp-ot készítek, és ennyi. Azt tanácsolom, hogy legyen türelemmel, és akár többször is nézze meg ezeket a csodálatos oktatóanyagokat, ne rohanjon, ami sietve elrontja a munkát ... Ha ezen oktatóanyagok tetejére kerülne (eddig), akkor először erre szavaznék. Sok sikert és sok ezer köszönetet kívánok. ND

 127. Adrian - mondta

  @aditzu: Nem tudom pontosan, hogy mi folyik, mert a betűszó nem mondja meg, hogy "lásd k, mindent törölök, ami van, és lecserélem a biztonsági másolatra" ... egyszerűen egy előrehaladási sávot mutat, amely a visszaállítás közben kitöltődik ... de én Azt hiszem, igen ... ami a tartalék mellett van, az nem lesz, ha visszaállítod! minden ugyanaz lesz, mint korábban, és a beállítások és ikonok ... programok ... és nem lesz semmi, ami nem szerepel a biztonsági másolatban, ezért azt hiszem, hogy törli a rendelkezésedre álló tartalmat és lecseréli a biztonsági másolatra ... És visszaállítottam egy partíciót a Pontosabban ... és mi volt a biztonsági mentés mellett ... adik, amit telepítettem, miután elvégeztem a biztonsági másolatot, miután helyreállítottam, nem volt semmi… csak az, ami benne volt a biztonsági másolatban ...

 128. Bye Cris DAK van vissza a C után visszaad neki egy pillantást, mint korábban volt biztonsági mentés, de meg kell adni csak partíción D vagy C? Rsp kérem?

 129. Adrian - mondta

  @Dany: Ha biztonsági másolatot készít a C partícióra, majd visszaállítja a C-t, az eddigiek szerint lesz !!! ez nem változtat semmit a D-ben, hacsak nem készít biztonsági másolatot a D-ről, és nem ad vissza neki visszaállítást. -up, ha visszaállítasz, de csak az, ami a biztonsági mentéskor volt, ugyanez vonatkozik a C partícióra is. Ha csak az egyik partíció-visszaállítást adod meg, akkor a másik nem változik! A tartalék sokan közületek nem értik !! Olyan ez, mintha visszamennék az időben ... vissza fog állni minden, ami a biztonsági másolat készítésekor történt, visszamész az időbe abba a szakaszba, amikor a számítógéped jól működött ... és annak ellenére, hogy "visszalépsz az időben" az idő és az év a PC-n ugyanazok az adik frissülnek

 130. FABULOSSSS!!!

 131. M.GIGI - mondta

  Kérem, mondja meg, hogyan lehet menteni néhány oktató az én PC-n.

 132. @M.GIGI:
  Ha megpróbálja ezt a munkát meg kell tiltani, és akkor nem férhet hozzá a site újra.
  A szerver optimalizált le minket, ha valaki letöltési oldalt, majd nagyon lassan mozog.
  Voltak mások, akik betiltották, majd felháborodást minket ez megelőzhető.
  Amellett, video tutorials pénzbe kerül, akkor ingyenes video oktatóanyagokat, akinek szüksége van rájuk találni valamit itt az oldalon.

 133. Adrian - mondta

  @M.GIGI: A megoldás, hogy mit szeretne a következő lenne:

  Sergiu
  Február 11th, 2009 4 at: 59 pm

  Így tehát .. még tart a letöltés ... hát hadd mondjam el, hogy a "letölteni" anélkül bemutató weboldal létre szoftver egy úgynevezett Camtasia Studio 6 .. ha annyira szeretnének tanulni valamit, hogy mi ezek az emberek azt mondják itt, foate jó, hogy menjen, hogy a "Search" a Google a Camtasia Studio 6, töltse le, telepítse (a Serail vagy crak kapsz torrentet), .. és akkor lehet felvenni a teljes bemutató, vagy csak egy része.
  És így nem lesz tilos Ezért Ps: Nah .. Én feltérképezte a "rejtély", és ha lesz tiltva, hogy felelősséget
  Bran jó volt! : D: D: D

  Összefoglalva: használjon olyan szoftvert, amely képernyőképeket készít! Tudjon meg többet arról, hogyan használhatja ezt a rögzítő szoftvert a youtube Studio-on, írja a Cam Studio vagy a Camtasia Studio alkalmazást, és keressen meg annyi video-oktatóanyagot, amennyit csak akar, a beállításáról, a működéséről.

 134. @Adrian:
  Ez egy jó megoldás, hogy ne befolyásolja a szerverünk.
  Ha ezt a megoldást már semmit senkinek.

 135. Adrian - mondta

  @admin_cristi: Az ötlet eredetileg az enyém volt. Serg Sergiu azt kérdezte tőlem, hogyan lehet rávenni az oktatóanyagokat letöltés nélkül, én pedig megadtam neki ezt a módszert, mondtam neki, hogy jó lenne közzétenni az oldalon ... de ő mondta nekem valahogy ... nem akartalak felidegesíteni, vagy ... nem tudom ... és ő vállalta a „kockázatot”, mondván, hogy egyszer tiltották be ... és ha elveszi a pénzt, ez… Meg tudja erősíteni mindezt!

 136. Tudok segíteni CNV és MN: Ami Back up: Dak ezt vissza a C és a D visszatér a normális, mint volt, de még mindig dak, hogy a rendszer újra, szeretnék választ, hogy a hazugság vissza fel a rendszer, a második dolog: c azaz törlés hiteles képet ott obtiunea k törlése mindent a kemény Adik összes adatot, vagy hogyan szeretnék a reszelő vagy Adrian Cristi kérem msii

 137. Adrian - mondta

  @Dany: Egyszer megadtam neked a választ ... nézd meg közvetlenül a megjegyzésed után ... van egy gombod a böngésző jobb oldalán görgetéssel húzd az oldal felfelé vagy lefelé mozgatásához ... nézd meg a megjegyzések felett, hogy k Válaszoltam neked… ha a válasz nem az utolsó, nem azt jelenti, hogy nem válaszoltam neked! Válaszoltam, de utánam mások tettek közzé, és mint ilyen, a válasz az Ön számára kissé meghaladja a 9. megjegyzést, az alulról felfelé számító számodra való válasz ... Óvakodj, óvakodj ... forgasd a szemed, és kérlek, ne írj dupla bejegyzést! kaptál választ, és csak utána küldj be újra! de nem ugyanaz a kérdés!

 138. Adrian láttam, hogy vannak hajléktalanjaim ... .. de nem értetted, hogy kérdeztem, hogy választ szeretnék kérni, és ez a SYSTEM STATE biztonsági másolatából áll, a második dolog: nevezetesen törölni az opcióra az acronis-ból programull true image k törölni mindent a keményről Mármint az összes adatot, vagy azt, hogy hogyan szeretnék konkrét választ kapni

 139. Kérjük kedves reszelő hogy intreb.de hogy nem készít biztonsági másolatot a rendszer állapotáról, és én neki mondani ke Készenléti? Szeretne egy szép reszelő kérjük: ((

 140. Adrian - mondta

  @Dany: Az oktatóanyagban szó esett az államrendszerről !! ezt nem kell tennie !!! sétálsz, és csak azt csinálod, amit Cristi mutatott neked az oktatóanyagban ... amikor tapasztalatot szerzel, fedezd fel más funkcióit is! miután megértette és elvégezte azokat a funkciókat, amelyeket Cristi mutatott Önnek, könnyen meg fogja érteni a többieket ... A fenti bejegyzésben azonban, amire válaszoltam önnek ... nem mondtál semmit a rendszerről, mondtam neked válasz arra, amit kértél !!! Mit akarsz pontosan csinálni, mert őszintén szólva nem értettem, próbálj kifejezettebb lenni!

 141. Adrian - mondta

  @Dany: Az Acronis programban megy a biztonsági mentésre, majd a Sajátgépre, és kiválasztja a biztonsági másolatot készíteni kívánt partíciót, semmi köze az állami rendszerhez! Lehetséges, hogy az ablakokkal induló Acronis modulokat kikapcsolják, esetleg kikapcsolta őket a Revo programmal, vagy egy másik programmal, amely az indítás kezelésével foglalkozik ... ha leállítja az indításkor indítandó Acronis modulokat, akkor még az Acronis programot sem fogja tudni használni ha kinyílik, akkor nem lesz képes semmire! Egy másik látogatónk is szenvedett: Megállt a Revo-val, mindent, amit Acronisnak futnia kellett az indításkor, és megnézte, mennyire bosszantja, hogy nem tud biztonsági mentést készíteni ... amíg meg nem néztem a startupot, és mindent leállított, amit kellett futtassa az Acronis-t indításkor, a Windows indításakor ... Legyen nagyon óvatos a program használatakor, egyes programok másokhoz kapcsolódnak! A program egyes funkciói blokkolhatják vagy megakadályozhatják más programok más funkcióinak futtatását….

 142. Igen tiltva, és hogyan lehet őket engedélyezni I program, ahogy mondta u csinálni? Rasp kérem ..

 143. Adrian - mondta

  @Dany: Nos, és hogyan szeretné a munkát, ha abba minden folyamatát Acronis LOL :)) Milyen szoftvert, vagy hogyan letiltott? Minden adott program és aktiválja őket! Mondd el, mit letiltotta a program indulásakor, illetve hogyan letiltott?

 144. Aktiváltam őket, sikerült aktiválnom őket. Deaktiváltam őket, mert úgy gondolom, hogy erőforrásokat fogyasztanak ... most a biztonsági másolatom úgyis működni fog, de nem tisztázott azzal az acronis opcióval, amely szintén törlődik a merevlemezről. .Hogy van vele, szeretnék nekik adni, mert töröltem a fájlokat, és nem töröltem őket bn ... talán

 145. Adrian - mondta

  @Dany: Az oktatóanyag a tengeren mutatta be a programot, megmutatta, hogyan készítsen biztonsági másolatot, megmutatta, mi a fontosabb, ha valami mást szeretne, fedezze fel egyedül, járjon egyedül, nézze meg maga, mit csinál !!! Ha az Acronis összes funkciójáról beszéltünk volna, az oktatóprogram 4 órán át tartott volna! Kutass tovább, járj többet, nem tudjuk eligazítani minden kattintással, amit meg akarsz adni !!! Beszéltünk az összes funkciójáról ... még akkor is, ha nem mutattuk meg, hogyan kell csinálni, de az oktatóanyagban mondjuk el, hogy az egyes funkciók mit csinálnak ... pihenjen ki maga!

 146. Adrian Én amúgy Msii vissza a C partíciót tettem D, most azt akarom, hogy biztonsági másolatot készíteni, és ne hagyd, hogy F-re és tedd a megfelelő mappát backpul C és egy üzenet jelenik meg, hogy probl CCured cv ko nush reszelő erről post ..

 147. Adrian - mondta

  @Dany: Kérem, mondja meg pontosan, mit mond a erroare? mit ad üzenetet, szó szerint, mert nem vagyok jövendőmondó!

 148. Dany - mondta

  Felejtsd el Adriant, ekkor akarok biztonsági másolatot készíteni a D partícióra, és az üzenet megjelenik, miután megadtam az első opciót a Target Archive-nak, akkor ez az üzenet nem engedi tovább menni a beállításokkal, ez az msg valahogy segít nekem: ,, Ön választotta a biztonsági másolat mentése ugyanarra a partícióra, amelyről biztonsági másolatot készít. Miután elkészült a biztonsági másolattal, erősen ajánlott a biztonsági másolatot másolni egy másik partícióra vagy cserélhető adathordozóra. Ellenkező esetben nem tudja visszaállítani az adatait abban az esetben, ha a partíció megsérül. Szeretné folytatni? ”- írták rasp la post please.

 149. Adrian - mondta

  @Dany: Nos, barátom, nem tudsz egyáltalán angolul? ha nem o megtanulod, mert szükséged lesz rá ... ez az üzenet azt mondja, hogy még mindig szeder van a szádban, de ha nem tudsz angolul, mit tegyek? Tehát a helyzet a következő: Nem helyezheti el a biztonsági másolatot ugyanarra a partícióra ... tehát… készítsen biztonsági másolatot D-re, de válassza a biztonsági másolatot, hogy egy másik C vagy másik partícióra lépjen ... A fordítás valami ilyesmi: a biztonsági másolat mentése ugyanazon a partíción, amelyről biztonsági másolatot kíván készíteni. A biztonsági másolat készítése után erősen ajánlott a biztonsági másolat másolása egy másik partícióra vagy leválaszthatatlan adathordozóra, különben nem tudja visszaállítani a partíciót a abban az esetben, ha a partíció megsérül, folytatja? Következtetés: Válassza ki, hogy a biztonsági másolatnak másik partícióra kell mennie ... ha ezt a D partícióra teszi, adja meg neki, hogy a C vagy egy másik partíció biztonsági másolatához menjen ... Ha a C-re készít biztonsági másolatot, válassza ki, hogy a biztonsági másolat a D-re kerül-e, és ha mégis a D biztonsági mentése úgy dönt, hogy biztonsági másolatot készít a C vagy egy másik partícióról, a Fa biztonsági másolat a D-re úgy dönt, hogy biztonsági másolatot készít a C-re, és miután a biztonsági másolatot befejezte, szép mozgást végez C D-ben ... Ugyan, megőrjítettelek, remélem, megértette, mire gondoltam ... Sok sikert !!

 150. Nelutu - mondta

  Salut!
  Meg tudná mondani, hogy növelheti a sebességet át a Memory Stick? Ha igen, hogyan?
  Előre is köszönöm!

 151. Igen jól értem mesii de ek problémát dak, hogy hát a D és mozgassa a C k nincs elég hely a C: ((, Nem lenne backupu egy bottal és kézzel rendőr ott a D UC mondani?

 152. Adrian - mondta

  @Dany: Nem tudom ... mi sem ismerjük mindet !!! próbálja ki és nézze meg ... Nem próbáltam, hogy működik-e, hogy a biztonsági másolatot megszerezzem a boton, hátha működik ... valóban minden kattintást meg kell kérdeznie, hogy mit kell tennie, vagy ha működik? miért nem próbálod meg? 1000-szer törtem össze a számítógépemet, amíg meg nem tanultam, amit tudok, így segíthetek neked, miért nem csinálod? mit veszítesz? ... próbáld meg ... nem ismerünk minden részletet, pedig nem vagyunk szuper emberek !!!

 153. @Dany:
  Tudsz hát minden, és tedd, ahol akar, de meg kell érvényesíteni, ha a mozgókép, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a sérült, míg mozog.
  A Acronis True Image lehetősége van, hogy érvényesítse a mentési képet.
  Ha mozgatja a bot nehéz probléma abból adódhat, hogy a bot FAT fájlrendszert, és merevlemez NTFS fájlrendszer, hogy nekem egy ilyen hiba történt közben a mozgás.
  Rendszerint nem lehet gond, de tudod, hogy mi fog megjelenni.

 154. @Dany:
  Hadd mondjam el, miért nem megy, és tedd a mentés a C
  Tegyük fel, hogy van szabad hely a C: 8 giga, ha azt szeretnénk, hogy a back-up koncertet 5, hogy nem lehet létrehozni biztonsági igényeket két szóköz 5 idézni giga egy tárolási és biztonsági mentés egy ideiglenes, az Acronis szüksége a hazai és DIPA 5 koncertek, hogy még mindig szüksége van több képzést 5 biztonsági mentés.
  Megoldhatja a problémát az ideiglenes fájlok helyének megváltoztatásával a "Dokumentumok és beállítások" részben vagy az összes dokumentum helyének megváltoztatásával a "Dokumentumok és beállítások" részben, de a bot segítségével nehezebb és könnyebb.

 155. sanda - mondta

  Először is nagyon köszönöm, amit csinálsz.
  Én egy kezdő, és találtam ezt a csodálatos emberek, akik megosztják tudásukat a nagylelkűség.
  Sokat tanultam ezekből oktató.
  Ily módon elnézést kérek a viszont megakadályozza, hogy a hibákat én letöltött néhány oktató.
  Később megtudtam (egy bemutató) nem helyes, és miért nem jó.
  Kérem, bocsásson meg.
  Kívánok jó egészséget.
  A repect és hála

 156. MGIGI - mondta

  Kérem, mondja el, miért nem tudtam, és én egy háztartás zone.Am adott biztosítani Acronis Acronis Startup Recovery Manager-képes, akkor kiválasztotta, kaptam a partíció Megnéztem (ex.D I-tér) és a további nimic.Deci nem történt, nem tudtam csinálni háztartás Acronis biztonsági zóna egy bizonyos méret (ex-3giga 5).

 157. Adrian - mondta

  @MGIGI: olvassa el a fenti magyarázat? hogy valamennyi szolgáltatás fut Acronis Startup! és még nincs letiltva semmi, és győződjön meg róla, van-e elég hely a partíción, ahol szeretné, hogy a biztonságos területek, ha 5 szabad G nem lehet nagyobb, mint a 5G biztonságos területekre!

 158. aditzu - mondta

  Sal srácok nem is tudtam, hogy valahogy a bemutató Acronis telepítést, de azt is megállapította, null spunetimi, hogyan kell csinálni a telepítést, vagy használja valami normális beállítás vagy törlődik, vagy ellenőrzik? Nagyon köszönöm ast válasz /

 159. Adrian - mondta

  @aditzu: Hogyan nem ismeri és nem találja az oktatóanyagot, ha pontosan ide írt ebben az oktatóanyagban az Acronisról? görgessen felfelé, és a megjegyzések elején található a videó bemutató, kattintson a lejátszásra és nézze meg, ott megmondja, hogyan kell telepíteni ... mi a baj veletek, testvérek? valószínűleg nem telepítette a flash lejátszót, és nem látja a video oktatóanyagokat ... telepítse a flash lejátszót, így láthatja a videó oktatóanyagokat !!!

 160. aditzu - mondta

  több adriane nai megértette, amit mondtam, miért sietsz elolvasni ... itt a program már telepítve van, megkérdeztem a dak-ot, hogy van egy bemutató a telepítésével ... és dak a telepítés során bármilyen változtatás megtörtént

 161. Adrian - mondta

  @aditzu: Keresse meg az oktatóanyagot az Acronis lemezkönyvtárából vagy az áttelepített acronis fájlból, és telepítése egyszerű varázsló, semmi különös! 3 nagy és széles oktatóanyag van! Írja be az Acronis lemezkönyvtár vagy az áttelepített acronis nevet a webhely jobb felső sarkába a Keresés mezőbe, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat! Tanulja meg a webhely keresőinek és szűrőinek használatát! A kategóriákra helyezett táskától jobbra, a Biztonsági mentés, a Dizájn, a Web ... stb. Kattintson a kék színű kategóriák előtti pluszra ... tényleg olyan nehéz keresni egy webhelyen? Tanuld meg használni a böngészőt és az oldal által kínált lehetőségeket! Nincs olyan webhely saját keresőmotor nélkül, amellyel megkereshetné, mi érdekli az adott webhelyet ... jaj nekünk ... mit tudtok testvéreink a PC-vel a Fifa játék mellett? Ha csak játékokra szedte, akkor semmiért nem rendelkezik, hiába fogyasztja el! Ahelyett, hogy hasznosan fogyasztaná, tájékoztatná magát, kutatna, új dolgokat tanulna…

 162. aditzu - mondta

  Vb Adriane nem volt, hogy nem csinál egy keresést a motor, vagy egy másik motort és ne a PC egyetlen nap, hogy a FIFA nem többek,,,,, tudtam, hogyan kell csinálni a keresés az oldalon, de a probléma az volt, hogy Ez a bemutató nem történik a telepítés elkezdődik, és meg tudom csinálni magam, de nem akarom, valami baj van, amikor Sami tényezők fak bakupu Adriane nem érti meg annak ellenére megvan zárva, így a PC-n a többi ember?

 163. aditzu - mondta

  sal a lélek srácok kérem, segítsen nekem, és húzott engem minden crak aconisu és megy nyitott sal sal telepítés nem tudom, mi a szakaszban, mert van egy Norton AntiVirus Xoftspy 2007, és az egyik nem hagyhatja el azért, mert a sal telepítse a lélek ajutatima?

 164. Adrian - mondta

  @aditzu: Adjon meg további részleteket, mit ír neked, amikor duplán kattint a futtatható fájlra? milyen hibát vagy üzenetet kap? Mondja meg pontosan a szót, a szóval ... tudom, hogy a k vírusirtónak is köszönhető ...

 165. aditzu - mondta

  Adriana'll dupla kattintás, és nyissa ki az összes mil nem értem nekem kép setupu pontosan a földgolyó két kézzel, így 138 mb azon, hogy ennyi?

 166. Adrian - mondta

  @aditzu: amennyire tudom, hogy a készletnek 141 MB méretűnek kell lennie, őszintén szólva nem tudom, mi a helyzet ... ha sérült vagy valami hasonló, akkor hibaüzenetet kell kapnia, nem tudom, mit mondjak őszintén, töltse le máshonnan vegyen még egyet ...

 167. aditzu - mondta

  sal zavar titeket, és szeretném megkérdezni Mert megteheti a bemutató Camtasia Studio én nagy bemutató autó?

 168. aditzu - mondta

  sal srácok sal mindenki, aki gondoskodik erről az oldalról ... egy olyan kérdésem is van, amely bekapcsolódik a bioszból, és ugyanaz, mint a biztonságos területeken, és ugyanaz, mint amit normálisan csinál, vagy egyenként kell tennie? nagyon szépen köszönjük?

 169. Dan Sandu - mondta

  Gratulálunk. tuttorial. prg meglepve szinte minden létesítmény. Acronis. és válaszol a kezdők, ami szerintem fontos. El kell nézze meg a kevésbé tárgyalt: Acronis a 9 2009 megment minket Sisisf gyakorlati munkát igényel újratelepíteni az operációs rendszer, a járművezetők és az alkalmazások.
  Elkezdtem használni megoldásként egy programot, amelyet egy IEPURASUL SRL típusú vállalattól vettem, és amely eltűnt a "tájról". Nyilvánvaló, hogy a prg. hardveres védelemmel rendelkezett, ezért valahányszor vírust gyűjtöttem, vagy a hardver összeomlott, az Acronist használtam. Sőt, a képet más számítógépekre telepítettem, tiszteletben tartva azt az elvet, amelyet nem lehet helyreállítani. biztonsági másolat az Intel-ről az AMD-re. ha ötleteket adtam neked, örülök és sikert kívánok.

 170. aditzu - mondta

  De kérlek sami dak tud válaszolni nekem CEAM levezethető felett? Köszönöm szépen

 171. Adrian - mondta

  @aditzu: Nem tudunk megválaszolni a kérdésedet, amíg nem értjük, mit akarsz valójában ... Őszintén szólva nem értettem egyik kérdésedet sem, légy szívesebben, és mondd meg, mit szeretnél pontosan csinálni?

 172. aditzu - mondta

  Tehát, ha BEKAP pa, azaz a partíció C lai bekapu te tegye biztonságos területeken partíción D kijelentette, hogy Jézus most meg tudod csinálni a BEKAP kezdeni az elején, ha több jön Nuti számítógép a Windows, és azt akarom, BEKAP tudjuk, hogy ez egy és ugyanaz, vagy különálló bekapu az, hogy normális?

 173. Adrian - mondta

  @aditzu: Ez az egyik, és az ugyanaz, csak adhatok visszaállítani többféle módon, akár a Windows vagy a BIOS-ban, vagy a CD (által Acronis CD, mentő lemez)

 174. aditzu - mondta

  sal adriane Nekem volt az a régi acronis, nem ez az új, ami elkészítette a cristi oktatóanyagot, a régin pedig rákattintottam .... Aktivált acronis startup helyreállítási kezelés ... szóval most adtam a következőt, és közvetlenül utána egy oldal kétféle módon jelent meg: Megvan .... Most bejelölöm, melyik c vagy d partíciót jelölöm meg

 175. Adrian - mondta

  @aditzu: Válassza ki a kívánt!

 176. aditzu - mondta

  sal cristi, kérlek, mondd meg szívemből, kérlek, mondd meg azokat a lépéseket, amelyeket be kell tartanod, amikor Sami aktiválja az acronis indítását

 177. aditzu - mondta

  Május Adriane de nem annyira fontos, vagy ki kell jelölni ki, ahol én partíció területek SecureIM

 178. Adrian - mondta

  @aditzu: Ember te őrült, ha nem hülyéskedik Acronis meg! Mi olyan nehéz ember, én igazán szükség bemutató minden kicsit minden része a programnak a kezében? Van szemmel olvastam, hogy ad egyértelmű utasítást, mit kell tenni a program! Tedd a kezed, és tanulni angolul, még kérve minden egyes kattintás, hogy kullancs? Igen, nem kullancs partíció Secure Zone!

 179. Ionel - mondta

  Nagyon tisztelem Cristi-t, mert még a torrent letöltési linkjét is felteszed;…. Még a szádba is belehal ... .KÖSZÖNHETŐK, amit csinálsz

 180. bobby67 - mondta

  Hello all, és gratulálok a tutorial.Este incredibil.De hamarosan, és én vagyok az egyik rajongó a program, amit meg szuper bun.Am figyelte a bemutató, ami nagyon világos, és én inkább megvilágosodott erről program.Totusi mint Lenne egy kérdésem: Azt akarom tudni, hogy vissza a C meghajtón, ahová a OS van telepítve, biztonsági másolatot készít, és az operációs rendszer, vagy csak a programok és illesztőprogramok telepítése után a Windows insatlarii?

 181. Adrian - mondta

  @bobby67: Attól függ, hogy milyen biztonsági másolatot választ ... csak a rendszeren, az operációs rendszeren, csak a programokon vagy az egész partíción hajthatja végre! Ha az egész partícióval megteszi, ahogy az oktatóanyagban látható, akkor a biztonsági másolatban minden a rendszert, az operációs rendszert tartalmazza ... a C partícióról minden dll és fájl a biztonsági archívumba kerül ...

 182. bobby67 - mondta

  Adrian: Köszönöm raspuns.Asa magam, de azt hittem én sigur.Am volt egy probléma a merevlemez, és nem tudtam fordulni calculatorul.A kellett kezdeni az elejétől a Windows átírta, és minden, ami azt jelenti, pihenés, a járművezetők, programok, etc.Am több mint 2 munkanapon mióta particionált a merevlemezt és az első 3 2 partíció volt telepítve XP Vista.In hogy ez a helyzet volna back-up oldal készült Acronis?

 183. Sergiu - mondta

  FIGYELEM!
  Az „Start Acronis DriveCleanser” opció nem tisztítja a szokásos törlés után maradt „darabokat”, de formázza a% - (.
  Ezt minden meggyőződéssel mondom, mert én magam is, mint egy vadállat .. Megpróbáltam "megtisztítani a fennmaradó darabokat" .. (ahogy Cristi említette a videó bemutatóban) ..és valóban mindent megtisztított, beleértve az ablakokat is =)) = )) =))
  Szeretném megkérni Cristit, hogy tegyen egy "WARRING !!!" a bemutató felett vagy ahol csak akar..pt. hogy azok, akik nem tudnak angolul (köztük vagyok) 😀, tudják meg, miről van szó, amikor ezzel a lehetőséggel akarnak dolgozni - Indítsa el az Acronis DriveCleanser programot -
  Köszönjük!

 184. Adrian - mondta

  @bobby67: Nem igazán értettem, hogy mit kért ... ha a teljes partícióról biztonsági másolatot készít, az helyreáll.… Függetlenül attól, hogy melyik partícióra készít biztonsági másolatot, legyen az Vista vagy Windows XP ... legyen egyértelműbb, és mondja meg, mit akar pontosan csinálni?

 185. bobby67 - mondta

  @ Adrian.Eu menjen mindkét operációs rendszerek a különböző partíciókat 2, (C, D), és ha visszaállítani a C partíciót, ahol telepített XP, és vissza kell állítani D partíciót, ahol telepített Vista? Ha Adok partíció D pt.Vista, néhány megy DLL és C partíciót, ahol telepített XP és visszaállításával XP, Vista nem fogja még találni néhány dll helyesen uri.Poate lenne arra, hogy mindkét operációs rendszer a 2 partíciókat, akkor nem back-up, ez ul.Probabil corect.O megpróbálja, és ha ez rendben van, hogy egy feedback.Multumesc Adrian!

 186. Adrian - mondta

  @bobby67: Végül ... még mindig nem értem ... hogyan és miért van 2 operációs rendszere, és mi értelme van futtatni a dll-t a Vista-ból a C felett a Windows-on ... nonszensz helyzet, amit… én még nem találkoztam ilyennel ... Válaszolok ... Amikor készít biztonsági másolatot, azt mondtam, hogy menjen bele ... szóval nem értem, hogy a Vista miért nem látja meg, vagy nem ismeri fel a C-ben található dll-eket, mert amikor C, az egész partíción ... ez minden lesz, és amikor ugyanazt állítja vissza ... akkor minden olyan lesz, ami a partícióban volt, amikor biztonsági másolatot készítettél ... Összezavartad a gondolataimat ... és tetszik, én már nem válaszolok neked ... Windows-tal működik, mert semmi köze a 2-hez ... Nem szeretem, ha nem értem ... túlságosan bonyolítod magad, semmi értelme ... a végén

 187. bobby67 - mondta

  @ Adrian: Köszönöm a válaszát, és elnézést kérek, ha már volt ebben bulversat.Nu intentie.Am értem, mi ez, én nem egy teszt, hogy ha én tényleg merge.E kicsit bonyolult, de jó tapasztalat nyilvánvalóan nem törődve altii.Tocmai beszél egy barátom, aki futott kemény, az nem tudom, mi motive.Se nem úgy tűnik, hogy nyissa meg, és visszaállítani az adatokat elég nehézkes ebben az összefüggésben . Ha volt egy back-up ez a kemény, mint aki nem tehetett semmi helyreállítása, mivel nem tudta elérni hardul.De tehát, figyelembe véve a tapasztalatokat az én barátom, azt ajánlom, amennyire csak lehetséges, egy back-up egy külső merevlemezre, vagy egy másik suport.Nu egy nagyon gyakori helyzet, de jó tudni, hogy van egy másik back-up, amire számíthat.

 188. Adrian - mondta

  @bobby67: A biztonsági másolat mindig örömmel fogad, és rengeteget, sokat megspórol nekünk ... alapvetően a biztonsági másolat azt jelenti, hogy másolatot készítünk a PC-n, a partíción ... felveheti DVD-re, vagy beteheti felmegy egy webhelyre, ha van fiókja fájlokat tároló webhelyeken, vagy ahogy egy másik merevlemezen mondta ...

 189. Ionel - mondta

  Nagyon igaz, amit Sergiu mond, és szenvedtem ... jó, hogy nem ellenőriztem az összes partíciót, mert egy üres számítógépet választottam ... korábban nem készítettem biztonsági másolatot ... Most, hogy szenvedtem, mentettem az Acronis segédprogrammal ... És miután láttam, hogy működik, kellemesen meglepődtem ... igazán mesés, amit ez a program csinál ... Köszönöm Cristi, amit tett ...

 190. Cochin Ovidiu - mondta

  Volt nagy probléma acronis.Dak tud segíteni adtam cineva.Dupa vissza a Windows-partíció vagy bármelyik partíció nem indul calc.NTLDR hiányzik azt mondja, ha megy pornire.PLS. HEEEEEEELP, DAK tud válaszolni nekem Cristi Adrian, hogy nincs kedve vitatkozni.

 191. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Adjon meg további részleteket, és senki sem vitatja, hogy maradjon nyugodt, éppen ellenkezőleg, szeretnénk segíteni, ha nem szeretne tőlem segítséget ... várjon! Milyen biztonsági másolatot végzett? hogy több típus létezik, inkrementális stb. ... Ez attól is függ, hogy milyen tartalékot választott! A teljes rendszerpartícióra vagy fájlokra? Ha az lenne, ahogy mondod, mindenkit megbántok, már régen kitiltottak volna!

 192. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Indítson az Install Kitből (a Windows CD-ről), lépjen be a helyreállítási konzolba, és ott adja meg a következő parancsokat: "fixmbr> enter", "fixboot> enter" ebben a sorrendben (idézőjelek nélkül "), indítsa újra és kész működnie kell.
  Ha meg kell tölteni SATA HDD meghajtó lemezt (sajtó F6) pontosan úgy, ahogyan egy normál telepítést. Ha ez nem segít, akkor csinál magának egy újra a Windows!

 193. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Az NTLDR a boot szektor része, valahogy elrontotta a boot szektort ezzel a visszaállítással, mi az a boot szektor? A boot szektor azt jelenti, hogy az első fájlok, amelyeket a Windows indításkor / indításkor elolvas, tehát ... megfelelően végezted a visszaállítást, vagy rosszul mentettél biztonsági másolatot, vagy rossz helyre állítottad vissza! nincs sok tennivalód ... amit a Windows újratelepítésével ajánlok!

 194. badaboum - mondta

  'Re 10 Figyelem!

 195. Cochin Ovidiu - mondta

  Igen, próbáltam, és kérje a vezetők, hanem az én laptop flopy nem lehet segíteni, és tettem sistemu.Poate újra legközelebb, remélem, hogy nem hagyja, hogy megtörténjen, keresse meg a járművezetők és próbálja megtalálni a botot. Dak a merge.Ms egyébként.

 196. Adrian - mondta

  @Cochin Ovidiu: Itt "fizetni" neked, és ne légy döcögős. Adok egy linket egy webhelyre, amely bemutatja, hogyan lehet itt visszaállítani és hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni: http://www.hackpedia.info/viewtopic.php?f=33&t=8521&p=74355&hilit=Acronis#p74355 ezen a linken megtudhatja, hogyan készítsen biztonsági másolatot, de ezt már megtanulta itt, és az oldal alján az oldalon megtudhatja, hogyan lehet visszaállítani a biztonsági másolatot ... nagyon fontos!

 197. Tavi - mondta

  Helló,
  nagyon kedves a webhelyed, nagyon oktató, azt hiszem, sokunkat kiveszünk a bájtok és megák "ködéből" és….
  Nem tudom figyelmen kívül hagyni Cristi kitűnő kifejezését a licencekről szóló oktatóanyag elején: "... talán egy barátodnak több licence van ..."! Vicces!
  Kiemelkedő erőfeszítéseket! Sok sikert! ... És minél "kövérebb" szponzorokat!

 198. Tavi - mondta

  aaa !! és Cristi, kérlek, irányítsd el nekem (/ minket) az egérmutató és a kattintás (hang) módosításának lépéseit, amint azok az oktatóanyagokban megjelennek. Nagyon szép!

 199. Adrian - mondta

  @Tavi: Ha nem csüggedtél a világtól azzal az egérrel és körökkel, akkor olyan vagy, mintha 3 éves lennél ... Miután megértetted, hogy ez a hatás a jó emberek elkapási effektusának része, a szoftver, amellyel Cristi rögzíti / az oktatóanyag, ezt az effektust adja az egérnek, hogy a néző nézhesse és hogy ne tévessze szem elől az egérkurzort, könnyedén tartsa szem elől ... és ez a hatás csak abban az időszakban aktív, amikor Cristi "lefilmezi", hogy a szoftver mennyit rögzít ... ez nem állandó hatás, ha nem csüggedtél a világgal a kéréssel körök. A rögzítő szoftver akusztikusan és vizuálisan jelez a kattintáskor, hogy a néző tudja, hogy a tutor kattintott ... nincs ilyen mindennapi és állandó használatra

 200. Tavi - mondta

  Értem Adit! Rohadtul adtam ??!
  Olyan sok vélemény, hogy el lehet képzelni, azt el kell olvasnod még 10%-uk. Talán látta volna a magyarázat, és én nem is adott ki a kérést! Azért köszönöm!

 201. Cristina - mondta

  Csináltam egy bootolható CD-t Acronis. Én nem használtam még, remélem, hogy menjen.
  De volt egy komoly probléma, amikor megpróbáltam, hogy hozzon létre egy bootolható másolatot a BIOS-t.
  Létrehozása a biztosítékot külön létrehozott, vagy szeretne létrehozni a bootolható BIOS másolat tudom megváltoztatni a betűjelet, ahol létre szeretné hozni biztonsági zóna. Ennek eredményeként a rendszer adta fel. Én nem, hogy miért.
  Van partíciók C (rendszer), D és E manőver. Mi fizetett a biztonsági létre aztán át E. E G.
  Az én G tekintik USB, és így nem ismeri fel az USB. Nem értem, mi történik. Tudsz adni a parancsot ki. Köszönöm. Ha tudsz várni Răspusul. Én borzasztóan hasznos program.
  És a helyszínen oktató által létrehozott Mr. Keep rendkívül hasznos. Gratulálunk!

 202. radu_admin - mondta

  nagyon jó program ... köszönöm

 203. Találtam egy változat Acronis 2009 folt, így nem kell engedély, és működik 100% perfect.Multumesc, nagyon érvényes, mint a programot! Vannak országok továbbra is siker!

 204. Marius - mondta

  Salut.Nu tudja, hogyan kell kezdeni, de először szeretném megköszönni a léleknek Manager ptr érdektelenség erőfeszítéseit, amely biztosítja számunkra a tudást a domain vast.NU úgyhogy jó a számítógép, csak igyekszem egy egyszerű felhasználó, de láttam, hogy ez lehet az átkozott greu.Spun ezt már nem volt esélye, egészen a tavalyi évben, hogy én calculator.Asta élete nem az összes azonos lehetőségekkel, még azután is, egy életen át munka, hanem vissza, mi fáj nekem: Szeretnék feltenni néhány kérdést Reméltem, a vége is, ha a támogatás a tanácsot: 1 egy notebook, amely memória a következőképpen oszlik meg: C-15Gb, D-60Gb, W- 100Gb F-100Gb.Pt valaki, aki nem ismeri az összes (a helyszínen) tehet olyan módon, hogy növelje a C partíciót vesz egy másik?, ha igen, hogyan?, kiküldték valahol a bemutató elmagyarázza a műveletet, így?, akkor szükség van, és mit kell tudni?. Roguva használt kifejezések gondolok? Ha a választ minden kérdésemre negatív, de szeretném, hogy megoldja ezt a problémát díj, és hogy én hasznos lenne, hogy bárki, aki hajlandó tenni lucru.Mai sok kérdés, de nem tudom az összes a türelmét, hogy a vizsgálat, mindet felsorolni odata.Astept magabiztos választ, és köszönöm előre.

 205. @Marius:
  Az én tanácsom:
  1 üres partíció D, és tegye a fájlokat W vagy F
  2 Készítsen biztonsági Acronis True Image C, hogy tárolja a W és F (van egy bemutató a valóságnak megfelelő képet)
  3 telepítése Acronis Disk Director (mi és a bemutató), és növeli a C-oldal (nem korábban, mint mondtam hát pont 2)
  Nyugodtan dőljön nélkül aggasztó, hogy van egy biztonsági másolatot a rendszer.
  Acronis Disk Director nyitott, és jobb klikk partíció törléséhez D Delete (ami üres), akkor hogyan lehet növelni a C partíciót, és jobb klikk Resize, akkor Mr. vissza, hogy van hátra, zárja be az alkalmazást, majd megkérdezi, hogy szeretne változtatni, amit tervezett, kattintson az OK gombra, és azután, hogy te.

  Vigyázat

  Ez egy veszélyes művelet, ha hibázik akkor elveszíti az összes adatot a merevlemezről, nem vállalunk felelősséget.
  Sok szerencsét, és mi vár ránk, hogy mondja el, mit tettél.
  Nem lenne jó ötlet, hogy mentse a fontos adatokat és DVD-k, mint a családi fotók, családi videók, klipek szeretője (vicc, asszonyom, nem backup).
  Backup létfontosságú mindenki számára, aki szereti a biztonságot.
  Véletlen adatvesztés rosszabb, mint a legrosszabb vírus a világon.

 206. Bye Cristi, tud nekem segíteni? Backup én pontosan k a partíciós C bemutató követtem a lépéseket, pontosan bn itt, de szerettem volna visszaállítani, és ne adj el: Én Az útmutató lépéseinek k RestoreIT és Végül kap egy ablakot k betöltött befejezését látunk körülbelül egy óra hosszú, és nem tölti nik, aztán adtam neki, hogy nem törli, és nem visszaállítani az oka tud nekem segíteni, kérem?

 207. Adrian - mondta

  @Dany: Kérjük, olvassa el az összes fenti megjegyzést, és biztosan megtalálja a megoldást! Olvassa el a megjegyzéseket, mielőtt kérdéseket tesz fel ... mert különben csak megismételjük a fentieket!

 208. Elolvastam és megtaláltam a megoldást msii orixcum ne mondd, hogy DC I nush vtrea nem a visszaállítás??

 209. Adrian - mondta

  @Dany: Ne hazudj, hogy nem olvastál semmit !!! Ha elolvassa az összes megjegyzést, valahogy elengedtem ... a hozzászólása felé ... látná a válaszomat a cochina ovidiu-ra, ahol linket adnék neki egy olyan webhelyre, ahol megmutatja, hogyan kell helyesen visszaállítani ... kattintson erre a linkre, és tegye meg ott!

 210. Május Adrian én olvasás, de nem készített biztonsági mentést CD-re vagy DVD-mondván, tenni, mint Krisztus tett helyreállítása bemutató és így tovább, és én nem megyek dc k tudja magyarázni, hogy én nem találtam?

 211. Adrian - mondta

  @Dany: Győződjön meg arról, hogy te egy biztonságos területen, hogy biztonsági másolatot nem tárolja ugyanazon a partíción, miután a biztonsági mentést (ha biztonsági mentéseit C tárolt D és fordítva) biztosítja, hogy a modules / szolgáltatások Acronis indul indításkor.

 212. Nos, én a C és a D tárolja az összes Acronis Startup start, én adr Secure Zone

 213. Adrian - mondta

  @Dany: Próbáld meg érvényesíteni a biztonsági mentési / mentési archívumot ... Nem tudom, mit mondjak ... vagy valami nem sikerült jól, vagy az Acronisod nem megfelelő ... távolítsd el, tölts le egy másikat és telepítsd ... Nincs módunk tudni, hogy mit tettél ott mi van a számítógépeden, hogyan tovább és milyen parancsokat adsz…

 214. Ionel - mondta

  Nekem is van egy problémám ... Biztonsági másolatot készítettem a C és D lemezről, és az E uma-ban tároltam őket. Most szeretném létrehozni a Biztonsági Zónámat, és oda helyezni őket ... lehetséges, hogy áthelyezik őket, vagy a biztonsági másolatokat újra létre kell hozni, és meghatározott hely a biztonságos zónában kezdettől fogva ... előre is köszönöm

 215. @Ionel:
  Az Acronis Secure Zone nem tud járni, akkor csak másolatot készíthetünk, és azokat ott, amikor hozunk létre, akkor is vissza tudja állítani a fájlokat a biztonsági rendszer található, illetve biztonsági területeken.
  Nem tudod a biztonságos területeken biztonsági másolat-paste, hanem meg tudod csinálni egy visszaállítási, hogy a rendszer, és akkor lehet tenni egy hát, hogy tegye a biztonsági területeken.
  Ezért biztonsági terület a biztonságos területre.

 216. Ionel - mondta

  Oké, Cristi, megértek ... egy másik dolgot ... Ha van egy teljes biztonsági mentésem egy partícióról, majd egy idő után növekményes biztonsági másolatot készítek ... majd további adatokat adok hozzá ... ha vissza akarok térni az eredeti partícióra, akkor csak a hátoldalára állítom vissza fokozatosan, vagy hogyan ... Nem tudom, érted-e pontosan, mire gondolok ... Egyébként is vártuk az ms-t

 217. GET DRIVE ELRENDEZÉS: CREATE FILE FAIL
  A hozzáférés megtagadva.

  Ez a hiba akkor jelentkezik, ha megpróbálok hinni ACRONIS biztonságos zónájában. Tudna adni valami tanácsot?

 218. Adrian - mondta

  @Ando: A problémád annak a ténynek tudható be, hogy nem rendszergazdaként, hanem valószínűleg vendégként jelentkeztél be a Windows rendszerbe, és ha vendégként jelentkezel be, akkor korlátai vannak a fájlok írásával vagy törlésével, módosításával vagy áthelyezésével kapcsolatban! Jelentkezzen be az adminisztrátori fiókba! Nincs rendszergazdai joga a számítógépén. Valószínűleg telepítette a net framewarck alkalmazást, és minden figyelmeztetés nélkül automatikusan létrehoz egy vendégfiókot ... így szenvedtem ... Valamit törölni akartam a Windows-ból, és nem tudtam, mert nem rendelkeztem rendszergazdai jogosultságokkal, mert A netframewarck újabb fiókkezelővé tett, és más kiváltságokat adott nekem, a vendégeknek!

 219. MICROSOFT.NET KERET 2.0

  Tudtam törölni a REVO, de milyen hatással van a rendszer? Ahhoz, hogy használni, és elveszíti, ha eltávolítja? Ami a számlák, csak egy aktív, adminisztrátor, és ez nekem.

 220. Admin Kérlek ha tudsz adni nekem egy raspuns.Mersi

 221. Adrian - mondta

  @ando: Testvér, te vagy a csúcson? Miért nem kérdezed meg a kezedet, hogy pontosan írja be a google-be, hogy "mi a net frameworck" vagy "mire való a netframewarck"?

  NETFRAMEWORCK DEFINÍCIÓ: rövid és nem a technikai dolgokat, Net Framework támogatja telepítéséhez és futtatásához néhány program. Néhány egyszerűen nem akar telepíteni, ha van vagy 1.1 2.0 változat.
  Nem kell, hogy távolítsa el az ellenkezőjére.
  Egyszerűen törölje az ASP NET felhasználót a Vezérlőpultról - Felhasználói fiókok.

  Boldog lusta bácsi? Honnan tudom, mit jelent? Gondolod, hogy olyan voltam, mint te mások kezében, és nem mozgattam semmit, amíg valaki meg nem mondta, mit jelent ez? Látja, hogy a kezelőpanel felhasználói fiókjainál egy másik felhasználónak kell lennie ezzel a névvel: ASP NET.stergel ... amikor bejelentkezik, nem jelenik meg olyan üzenet, amely kéri a felhasználóját és átadását, valamint melyik fiókba kíván bejelentkezni? adik Önnek vagy az ASP NET-nek

 222. bobby67 - mondta

  @ Dany, Helló Dany.Exact ez történt velem, és én nem értem, miért nem valósult merge.Am egészen késő Acronis lejárt, így már nem volt restore.Poti CD helyreállítása csak akkor, ha más módon back-up.In több telepítse ismét, és a figyelmet patch.Ti javasoljuk használni Revo Uninstaller uninstall Acronisului.Bafta.

 223. Maddalinio - mondta

  Szia Nekem van beiktatott ez a szoftver ma valahogy játszottam, és most nem tud őszintén adja fejét, és én a Windows újratelepítése.

  Ő tüneteit mutató következők:
  Amikor azt mondtam, valami ami könnyű PC intordus kulcs fekete alapon fehér írásban (mintha egy boot cd). Megpróbálok eljutni az ablakokat, hogy ez a központban, de nem tudom telepíteni a Windows culoare.Acuma a másik hdd próbálni letölteni valamit az asztali merevlemez kérdés.
  Nem tudom kitalálni, hogy csináltam ezt, de vagyok.

  És a cristi alkalmazást szeretném, ha e-mailben vennéd fel a kapcsolatot velem, vagyis hagynád a rendetlenség azonosítót, mert szeretnék látni téged, talán segítek ennek az oldalnak a népszerűsítésében .... Mivel én is webdesinger vagyok, úgy értem, hogy én gondozom az oldalt. és van néhány… talán egy transzparens valami ...
  BAFTA!

 224. sük - mondta

  sal, követtem a bemutatót, amikor megjelent, és kipróbáltam a programot, de összezavarodtam a biosznál, amikor meg kellett adnom az f11-et, és mindent megtörtem, és újra kellett telepítenem a Windows-ot, és voltak olyan érzelmeim, hogy valami még mindig megjelent a végtelenül valami hiba ... de most figyelmesebben figyeltem az oktatóanyagot, és megértettem, hol tévedtem, és ráadásul egy torrent címből találtam magam a soros betűszóval, így k a továbbiakban jól fog menni: )) gratulálok ehhez a nagyon jó és hasznos bemutatóhoz

 225. Nicolae Rusu - mondta

  Hello.
  Felfedeztem a "videotutorial.ro" fájlt, amely egy újabb, aktuális acronis képet keres, eddig az acronis 9-et használtam, ami nagyon jó, és nincs annyi lehetőséggel, mint ez. Gratulálok az erőfeszítéshez, de egy dolgot nem értek , kommentek átolvasása közben miért olyan sok magyarázat, testvér, hogy tisztázzon néhány embert karakter nélkül (különben nem tudom megnevezni őket), hogyan kell licenceket keresni, crack sorozatokat. Nem elég, amit csinálsz? és még mindig mokka?. Még egyszer gratulálok és megpróbálok figyelmen kívül hagyni ilyen "felhasználókat", mert a stressz súlyosan káros az egészségre.

 226. Bogdan - mondta

  visszaállítási ugyanaz a dolog ..

 227. Zavaidoc - mondta

  Ha megáll az összes ugató kölyökkutyáért, nem jut túl messzire ... Próbálja meg tisztán tartani a webhelyet a sértéstől, mert a románoknál már nem talál ilyet! Kérdés: Ha telepítek egy 2009-es verziót, beolvassa a 10-es verzióm biztonsági másolatát? Köszönöm Lv

 228. Adrian - mondta

  @Bogdan: Azt akarja, hogy ugyanezt állítsák vissza és készítsék biztonsági másolatokról ... vagy inkább azt, hogy a helyreállítás olyan jó legyen, mint az Acronis által készített biztonsági másolatok ... Szeretnénk kinyitni a szemünket ... ha nem akarjátok ... és tartsd magad bezárva ... légy jól !!!

  @Zavaidoc: Igen, olvastam!

 229. Edy666 - mondta

  Körülbelül 3 éve használom az acronist ... a program intuitív ... és könnyen megtanulható azok számára is, akik kevés ismerettel rendelkeznek az informatikában vagy a nyelvészetben ...
  A rendszer helyreállításához használom, vannak bizonyos funkciók, amelyeket még nem próbáltam ki, de megpróbálom ...
  -Hát, és aztán, ha telepítve van a Windows Acronis, meg kell bootolható CD
  -Nem lehet menteni a mentés ugyanazon a partíción
  -Lehet másolni a *. Tib (backup) a dvd, helyreállítás több, mint egy perc, akkor helyezze be a DVD-t a meghajtóba akkor fogják kérni, hogy mutassa meg nekik a a fájl elérési útját.
  Figyelmet, azt történt, hogy mint a *. Tib nem kompatibilis a Restore CD ajtók később (tettem biztonsági tuner boot acrinis 2008 és nem tudtam visszaállítani a rendszert, cd boot2009)

 230. Catalin - mondta

  Helló, új vagyok itt, és gratulálok ezeknek az oktatóanyagoknak a kezdeményezőihez és rendszergazdáihoz, nagyon jó, amit csinálsz, főleg, hogy néhány "titkot" elárulsz előttünk. Kérdéssel érkezem: Megvan az Acronis csomag, de az Acronis könnyen migrálhat egy próba. egy rendszerindító CD-t, majd ez a próba lejár, miután eltávolítottam a revo uninstaller programmal és újból telepítettem a biztonsági másolatot, használhatom-e azt a CD-t, amelyet az Acronis Migrate próbaverzióval készítettem? Elnézést kérek, esetleg valaki más kérdezte de válságban voltam és gyorsan meg akartam tudni ... Mindenesetre mindent elolvasok, amit írtál. További sok sikert és a lehető legtöbb oktatóanyaggal. Köszönöm szépen.

 231. Catalin - mondta

  Cristi, mondd, hogy nem néz ki bezmeticu: vannak, gyógyszer Acronis áttelepítése Easy 7.0.645? Keresi a 2 napig semmi, nem hagyja gasit.Versiunea 7.0.619 építeni egy honlapot, de tudom, hogy ez talán 645 mult.Multam.

 232. Catalin - mondta

  Hú, de ide már nem jön be senki? Még mindig voltak kérdéseim, de nem hiszem, hogy a kommentek hiányát látnám ... Talán…

 233. Adrian - mondta

  @Catalin: Mit akarsz túl sok részlet, amit nem ismersz senkit, és megtalálja csak te! Nem mi találtuk fel, vagy állít Acronis így nem lehet tudni! A legjobb, hogy a kutatás és az Alfie egyedül!

 234. haosss - mondta

  bravó boby
  ez a bolognai katasztrofális netuval járó szakasz körülbelül asha e….
  Itt élek, és 1 MB / s-nál többet nem tudok letölteni…. torrent-en ... de ahhoz, hogy az EMULE programot olyan népszerűvé tegyem, mint nálunk a dc ++, nem adok ki többet 35 kb / sec-nál ...
  különben is ... nagyszerű bemutató azoknak az országban.
  Az Apex-et használtam, de nagyon régen ... végül ... bv ... bft folytatódott

 235. Catalin - mondta

  @ Adrian, kösz kezdtem vizsgálatokat, hogy nem volt rabdare.Oricum 's teljes program.

 236. Catalin - mondta

  Azt lehet mondani, ezer, ha tudod, persze, miért hát az Acronis Secure Zone jön létre az a típus FAT32? Az első alkalommal tettem hát az ÁSZ, és látta, hogy FAT32 vagyok türelmetlen, de a következő a bemutató ismét Cristi ASZ láttam, hogy a computer's all FAT32.Multam.

 237. Catalin - mondta

  Sajnos nem hát nem FAT32 de ASZ partíció maga FAT32.

 238. Adrian - mondta

  @Catalin: Normális ilyennek lenni !! Nem lehet az összes NTFS egy olyan partíción, amely már NTFS, pontosan ez teszi az ASZ-t biztonságosabbá és különlegesebbé, mert "korlátozza" azt a biztonsági mentési archívumot, amelyet más formátumban tettél oda !!! és nagyon nehéz egy vírus ahhoz, hogy elérje ezt a partíciót, 2 gátja van, az első halad át a FAT-on, a második pedig "feltöri" az Acronis által készített archívumot!

 239. Catalin - mondta

  Köszönöm szépen Adrian, örülök, hogy válaszoltál nekem. A Cristi által bemutatott oktatóanyagban észrevettem, hogy az ASZ-t csak az Acronis Suite látja, de észrevettem, hogy az O&O Media, a Format… A Recovery látja ezt a partíciót. Valóban Total Commander mások pedig nem látják azt a partíciót. Kérem, mondja el, hogyan tudom használni a keresési funkciót, mert az nem működik nekem: írok valamit a dobozba, és amikor a nagyítóra nézek, semmi sem történik. Mi az oka? És egy érdekesség: hogyan változik? az avatár képe, amelyet folyamatosan körbe-körbe forgatok és hiába.

 240. Adrian - mondta

  @Catalin: Után írja be a keresőkifejezést a doboz felső jobb Érkezési adja meg! Kattintson a nagyító nem, csak nyomd meg az Entert, az Enter gombot, hogy megváltoztatta az avatar kép itt nem a Gravatar fiókjába, és töltse fel a képet.

 241. Catalin - mondta

  Köszönöm, hogy segített annyira igaz, hogy a gyors, a szerzett egy csomó fórumok és mások bánnak veled, mint hogy egy senki, hogy őket (mert mernek kérdezni valamit, és te, aki kér, akkor nem bunkó Tudja, hogy mit kér, és fájt néhány, amely után rossz, azt mondják), nem tudom, miért nevezik őket adminok és moderatori.Sunteti országokban, lépést tartani a jó munka.

 242. Catalin - mondta

  Feladataik ellátása során esküszöm, nem amit minden face.Am tesztelt is egy újabb darab a mentés, adtam incrementall és hozzátette, a mentés, vagy más biztonsági akarok adni egy 300MB.Daca visszaállíthatja a biztonsági másolatot My hogyan? visszaad hát a 9GB és kevés mit? Nelamurire.Poate ajutati.Multam engem.

 243. Adrian - mondta

  @Catalin: A reggelit is tartalmazza, hogy a nagy, ha inkrementális, írja be, hogy vissza a magas 9G 300 1 egyedül együtt vissza! nem lehet visszaállítani őket külön-külön!

 244. Catalin - mondta

  Nos, ezt, és azt hittem volna, hogy elhagyja egy biztonsági mentést, de mi a fenéért nem igaz, még van? Valami ötlet Adriane? 2 jelennek meg a biztonsági mentés egy és 9MB 300GB!

 245. Catalin - mondta

  Vagy én vagyok őrült, vagy szoftver Acronis nem ezt a munkát megfelelően a részt, ahol létre kívánja hozni a incremental.Eu megértette, hogy ha nem a biztonsági mentés után néhány napon belül szeretne hozzáadni egy kis valami köze inkrementális, és adjunk hozzá facut.Ceea, hogy hát, amit mondott, és Adrian, így arra gondoltam, de kipróbáltam késő este, és nem a biztonsági szoftvert legalacsonyabb sorszámú 2.Turb semmit, nem próbálja meg a hosszú.

 246. Adrian - mondta

  @Catalin: Őszintén szólva nem tettem növekményt, mert nem tetszik és nincs rá szükségem, csak teljes egészében tettem vagy tettem, elméletileg ennek így kell lennie, ha fokozatosan teszi, hogy hozzáadja a meglévőhöz .... annyira külön, de amikor visszaállítod, akkor "leköti" őket automatikusan és egyszerre állítja vissza !!! Nem tudom, mit mondjak!

 247. Catalin - mondta

  Köszönöm Adrian, talán így van, próbálok a művészet kedvéért és főleg az Acronis képességeinek tesztelésére, amely egyébként és véleményem szerint az első számú, és hidd el, hogy teszteltem többeket: Paragon, Drive Image, Norton ghost, stb. de ez örömömre szolgál, nagyon jó, különben is tesztelem, amit mondtál, hogy vajon kombinálja-e mindkettőt, és postázok, hogy mások is tudják.

 248. Catalin - mondta

  Azt mondtam, hogy nem megyek lefeküdni, amíg egy növekményes értékkel vissza nem állítom, hogy lássam, milyen reakciót vált ki. Kár, hogy nem tudok néhány nyomtató képernyőt látni. De ez így történt: az acronisban az igaz kép 2009 megnyitásakor kezelje és állítsa vissza az összeset biztonsági másolatot készít az acronis biztonságos zónáról, amelyről tudja, hogy rendelkezik biztonsági másolattal és inkrementálissal, akkor az én esetem, az ASZ-ben van biztonsági másolat és növekményes elem, rákattintok az ASZ-re, és egy MyBackup jelenik meg lent, előtte + -gal. Ha a + o-ra kattint a biztonsági mentés és az inkrementális értékek alább jelennek meg. Kattintson újra - és visszatér a + MyBackup elemre. Kattintson a jobb gombbal rá / visszaállítás, és az inkrementális rendszer mindenre visszaáll. Köszönet Adriannak, hogy ötletet adott nekem .Jó éjszakát és holnapot.

 249. Adrian - mondta

  @Catalin: Köszönjük, hogy elvégezted !! Valójában nem tudtam az Acronis növekményes "reakcióit", különben is köszönöm ... jó tudni, hogyan viselkedik növekményesen ... Teljesen használom, a Windows, az illesztőprogramok újratelepítése és az ablakokon keresztüli kis beállítások után azonnal készítek biztonsági másolatot ... És ennyi az egész, és ritkábban úgy döntök, hogy egy újabb biztonsági másolatot festek, miután feltettem az összes szükséges szoftvert ...

 250. Catalin - mondta

  ADI valahogy titokban képernyő elfog szoftver használják ezeket oktató? Azt használja a szoftvert, mint ez: Camtasia.Eram kíváncsi, az itt használt nevezik szoftver.

 251. Adrian - mondta

  @Catalin: Ez nem titok, de azt mondták, ezerszer és gyors com és minden oktató használja Camtasia 6

 252. Catalin - mondta

  Bocs, én tényleg nem hallottam, és azt lehet mondani, hogy láttam csak egy része a bemutató, kellett timp.O, hogy ezeket mind egy sorban, de a korlátozott ideig.

 253. Catalin - mondta

  Gyere Iara dolog 10 pontokat is találkozott: adtam kollégáimnak munkahelyi szoftver Acronis True Image és a Disk Director, és tettek bootolható CD-t és próbáltam a PC-n, hogy egy Linux indító backup.Totul jól ment, és jó, amíg adtak Proceed.Se trial.Stupoare kijelző, változat, mert otthon nem tudom, hányszor mentés és kollégák, de nem indul el, de winul Próbáltam pornit.Am haza from boot, és csak annyit, hogy ez egy trial.Care a trükk? Egyik di munkatársai egy régebbi változata True Image, hogy sikerült a backup.Poate csomagtartó is találkozott minden helyzetben asta.Multam.

 254. Catalin - mondta

  Kipróbálta valaki az Acronis True Image Utilities programot? Pontosabban, a Migrate Easy verzióját beillesztették az ATI 2009-be. Amikor a Clone disk lehetőséget választom, nem engedi, hogy kiválasszam a célpontját? Miért? Ha külső HDD csatlakoztatása nélkül próbálkozom, nem engedi megmondani, hogy nem azonosít egy 2. HDD-t. Ha a külső HDD-t beteszem, minden rendben van, amíg nem kéri, hogy adjam meg a helyet, és nem tudom ellenőrizni a külső HDD-t.

 255. Mihai - mondta

  hello,
  Én találtam ezt az oldalt, amikor keres útmutatók Acronis True Image Home 2009, amikor láttam, hogy azt mondtam, Bingo videó!
  Miután megnéztem az oktatóanyagot, megpróbáltam biztonsági másolatot készíteni, pontosan úgy készítettem a biztonsági másolatot, mint a bemutatóban. csak engem érdekelt a restaurálás hátulról…. és indító mentési adathordozót is készítettem (ellentétben azzal a mérettel, amelyik u volt az oktatóanyagban, kicsit több mint 100 MB, nekem csak 62 MB volt ... gondoltam, talán a telepített programok miatt van), miután elkészítettem ezt a lemezt indítsuk újra és állítsuk vissza. csak nem működik.
  Megpróbáltam egy másik módon is, amit láttam egy másik oktatóanyagban, nevezetesen a tib felhelyezésére a dvd-re és a rendszerindítási sorrend elkészítésére ez a dolog az eszközopciók alapértelmezett biztonsági mentési opcióitól a médiaösszetevőkig megtörténik 2 egy kattintásos változat az acronis teljes verziójának helyreállítása a médiában…. eddig kipróbáltam az elsőt, amit mondtam (azt, amelyik egy kattintással állítható vissza). de miután létrehoztam a biztonsági másolatot, amely rendelkezik a rendszerindítási sorrenddel, hibát ad nekem az acronis elindulása után, vagyis a hiba nem tudja visszaállítani az eredeti konfigurációt ...
  így szükségem van egy kis segítség, hogy működjön a DOS pls restore sorozat

  Zsolt. gratulálok a helyszínen

 256. Adrian - mondta

  @Mihai: Tisztában kell lennie azzal, hogy ezzel a szoftver kiváló a normális, hogy a hiba a működése, mint ha olvassa el a megjegyzéseket, hogy látom, hogy sok volt probléma, amit várnak, és hogy megengeded magadnak, hogy kérje a megfelelő működéséhez a kalóz munka , crack-látszó, csapkodott? Ha azt szeretné, hogy megfelelően működjön, vásárolni!

 257. Mihai - mondta

  szia nem kalóz volt 😛…. csak tévedtem abban, ahogy bootolható adathordozókat készítettem (sajnos). Maradtam egy ideig, és küzdöttem, és végül rájöttem, hol tévedtem 🙂, és azt értem, hogy helyreállt, ahogy szerettem volna (előtte megpróbáltam teljesen bedugni a rossz ablakokat), és a helyreállítás után borotvák voltak 🙂
  Ez a termék szuper

 258. Catalin - mondta

  Hé, lehet, hogy az Acronis Secure Zone mentés helyett egy másik? Más okból nem is, de azt nem, hogy közel azonos biztonsági ASZ altul.Sau törölni, majd újra létrejön majd egy újabb biztonsági mentés? Köszönhetően .

 259. Catalin - mondta

  Van kérdése, és nem tudja, hol írni, ezért kérem itt: miért próbál hozzáférni a helyszínen ez minden alkalommal beírni a menüsor videotutorial.ro, nem engedi, hogy ezt mondom, videotutorial hozzáférést. ro korlátozott az Ön számára, ez a döntés valószínûleg megsértése miatt a szabályok, amelyeket a Google megyek, de ez sokkal kényelmesebb direct.Aaa, valami fontos: Nem hiszem, eltört néhány szabályokat ezen az oldalon.

 260. Adrian - mondta

  @Catalin: Gyors megjegyzéseiben is elmondtam, hogy csak azt olvassa el, ami szigorúan érdekli? olvassa el tovább a webhely közleményeit ... Azt mondtam, hogy mindazok, akiknek ez az üzenetük van, hogy kiürítsék a böngésző pénzét (a naivitás története), és ha ez még mindig nem oldja meg a böngésző újratelepítését, és látni fogja, hogy k, akkor nem lesz több probléma

 261. Catalin - mondta

  @Adrian
  Köszönet ember választ, de hidd el, hogy gyakran nem Nézd meg gyorsan, túl gyorsan nem könnyű olvasni man.Spui intereseaza.De gyakran, mint azt szeretem, amikor olvastam időt és másutt, de hidd el én csak 10 min időben játszani a junior, az idő nagyon drága, ezért gyakran olvasunk intereseaza.NU?, vagy látni, hogy van egy másik vélemény, de ez az igazság Adriane Sajnáljuk, nem Nincs ideje, hogy üljön, hogy olvassa el a internet.Multam órát.

 262. Adrian - mondta

  @Catalin: Ok megértettelek, de mégis elég kellemetlen számomra mindig ugyanazt mondani !!! Átgondolt nekünk, valamint gondolunk rád !! Ráadásul különlegességként nagybetűkkel írtam, hogy mindenki kitűnjön ... de hagyjuk ...

 263. Octavian - mondta

  Kösz a tutorial. Megtettem mindent (backup, helyreállítási bootolható média és üzembe helyezés). Remélem, hogy ha kell, hogy csatlakoztassa a segítségemre.

 264. Halász - mondta

  Készítettem egy klónot hdd-re (.tib képként mentve), majd egy akronisszal készített boot CD-vel megpróbáltam visszaállítani a képet egy másik HDD-re. A visszaállítás sikeres volt, de a rendszer nem indul. Megkapom azt a kék képet, fehér írással ... a Windows leállította a rendszer működését. ha először ellenőrzi az antivírust vagy a CHKDSK-t…
  A helyreállítási konzolon is kipróbáltam egy javítást, de nem sikerült. Legyen szó a… vagy… illesztőprogramokról. tudnál segíteni

 265. Lupu - mondta

  rosszabb

 266. Adrian - mondta

  @Halász: Nem igazán működik egy másik merevlemezen visszaállítani !! Mert szerinted 2 merevlemez nem egyforma !!! Lehet, hogy a tiédnek 16 olvasófeje van, és a visszaállítottnak csak 13, a tiednek 2 lemeze és 2 felülete lehet, a visszaállítottnak pedig 2 lemeze és 4 felülete lehet, eleinte a klaszterek mérete kisebb és a visszaállított nagyobb ... szóval várhatóan nem indul el, mert a kép nem egyezik meg azzal a HDD-vel !! Ez az illesztőprogramokról is szólhat abban az esetben, ha a hdd, amelyet visszaállított, más számítógépen volt, mint amire biztonsági másolatot készített !!!

 267. Zoli - mondta

  fogadtatás
  Problémám van: Telepítettem az Acronis True Image Home 2009 alkalmazást, biztonsági másolatot készítettem a C partícióról, pontosan követve az oktatóanyag lépéseit, és minden rendben lett. Egy idő után vissza kellett állítanom, és simán ment. hétfőn újabb biztonsági másolat készítésére gondoltam: ugyanazokat a lépéseket követem, és amikor a "Folytatás" lehetőséget adom, megnyílik a "Feladatok és napló" ablak, és a Nem ütemezett feladatok fejezetben megjelenik a biztonsági másolat neve, az Állapotban pedig tétlen állapotban .Ahol a biztonsági másolatot elhelyeztem, nincs semmi.Mit kell tenni ???

 268. Adrian - mondta

  @Zoli: Ha elolvassa a fenti megjegyzéseket, megtalálta a megoldást ... leállította az Acronis folyamatokat, mert nem működik, vannak olyan folyamatai, amelyeknek el kell indulniuk, és a leállításuk már nem tud megfelelően futni ... valószínűleg a services.msc webhelyen járt vagy használt bármilyen szoftver, amely megtisztítja az indításkor futó programokat!

 269. dani - mondta

  Telepítettem, és megpróbálta a biztonsági mentést, de valami történt, elkezdett mentés és közepes számítógép kezdett gondolkodni
  Helyszín és végül blokkolja.
  Kellett adni újra az újraindítás gombot.
  Meg tudom magyarázni magam, és miért?
  Próbáltam a Paragon de csak történt velem.
  Kérem, adja meg további magyarázatot nekem.
  Köszönöm szépen.
  Csak így tovább a jó munkát, akkor egy nagyszerű csapat, jó munkát.

 270. haosss - mondta

  Van egy kérdésem a szoftvert: ez normális, hogy ha azt szeretné, hogy csinál egy biztonsági mentést a partitzie (az én esetemben C SO), és amikor megkapja állítani a tömörítési szintet itzi követelések partitzi d 6 gb, de a végén Kellemes meglepetés, hogy (meg kell adni a jelet?) Igen látom, hogy biztonsági mentés csak 3,14gb.
  Azt szeretném mondani, hogy én is ugyanezt tette partitzii d 2 vagy 12 mentés és a gb (azaz 11,94gb) Márka 3 koncertre. kiegészített az a tény, hogy a kompresszió volt HIGHT, így a maximális (MAX).
  mc előre!: D: P

 271. Adrian - mondta

  @haosss: Igen ez normális legyen számára jelentősen tömöríti az archívumból!

 272. haosss - mondta

  @Adrian: Vajon ptr mondtam (amikor én a tömörítés mértékét d írt arról, hogyan becsüli.) Akárcsak bármely 6 gb d és én tette 3gb d, d asta.eu szerintem hiba volt, vagy CV !! !
  Köszönöm Adrian!

 273. Halász - mondta

  @Adrian: Nagyon köszönöm Adriannak a választ. Sikerült. Indító CD-t kellett készítenem az Acronis Universal Restore alkalmazással, és ez működik. Ez az univerzális visszaállítás rendelkezik az illesztőprogramok adatbázisával, és automatikusan telepíti őket az Ön számára. Azoknál az illesztőprogramoknál, amelyek a rendszer első megnyitásakor nem rendelkeznek, a rendszer azt mondja, hogy "észleli az új hardvert". A szoftver mindenesetre remek.

 274. Catalin - mondta

  Helló, kristályok vagy Adrian kérem, mondja meg, hogy miért, és kérem az én IP nem tudja elérni videotutorial? Valami azt súgja nekem, hogy megsértette regulamentul.Dar hogyan lehetséges ez kíváncsivá és contrariat.V dicsérték a bal és a jobb, én segített sok esetben videotutoriale tőled, és felébredek dolgokat asta.Acum írás egy másik számítógép másik IP.Va kérem, segítsen nekem törlődik cumva.Am és cache, én nem tudom, mit fac.Poate 1 találkozik valakivel a rendelkezésemre, mint egy IP asta.Multumesc.

 275. Adrian - mondta

  @Catalin: Valószínűleg túlzásba esett a webhely állapotával és túl sok oktatóanyagot nézett meg, vagy valószínűleg túl sok oktatóanyagot vagy oktatóanyagot hagyott a szünetben, és betöltötte a mesterséges webhelyet, mesterséges forgalmat generálva. A webhely nem fut sehol, ahová bármikor beléphet. állandó "lovaglás" non-stop oktatóanyagok, nem fog többet megtudni !!! mindent fokozatosan és apránként tanulunk, ha egy nap alatt 20 oktatóanyagot nézünk meg, akkor semmire sem emlékszel !!!

 276. Catalin - mondta

  Választ, mint Adrian, de egyébként, és mond valamit, mint ez cauza.Vad tudatlanul után megtérül 3 vorvesti zile.Si miért mondjuk annyira nem, hogy hogyan lehet azt mondani, hogy talán már nonstop helyben és megállt amikor 2 héttel voltam delegáció, és nem ez ül a laptop nekem timpul.Gresita a véleményét, hisz ma.Si nem hiszem, hogy néztem nincs bemutató 12 napokon belül, így talán ez egy másik explicatia.Crede nekem nincs ideje, hogy üljön, lóháton, oktatóanyagok, voltunk egész idő alatt, mások valami mást csinálni, különösen a személyes és örülök familial.Oricum vissza.

 277. Adrian - mondta

  @Catalin: ha figyelmesen elolvassa a megjegyzésemet, akkor a „valószínűleg” vagy a „talán” kifejezéseket használtam, így nem vádoltalak meg ... azt kérdezte, mi lehetett a tiltás oka vagy oka, és válaszoltam neked !!! Nem vádoltalak semmivel, olvasd át a kommentemet !!!

 278. Catalin - mondta

  @Adrian
  Igazad van, hogy azt mondta, talán, de kíváncsi vagyok, ki lesz az oka: már válaszolt probabil.Eu és elvárják, hogy mindig van egy explicatie.Dar nem volt, és egy másik magyarázat, és egyszerűen csak úgy gondolja, hogy betiltották A nimic.Ma figyelembe vesszük az összes ártatlan és ezért megtámadta.

 279. @Catalin:

  Igen Cataline ma és tegnap betiltották több IP-címet a szabályok megsértésével
  Lehet, hogy többre értékeli majd ezen az oldalon
  Azt betiltották ugyanaz, de emelték korlátozás

 280. Catalin - mondta

  @ Boby
  Megkérdezném még nekem mondani, mit én banat.Dupa ahogy mondtam, hiszem, minden nevinovat.Mai különösen beléptem a videotutorial bármely 12 zile.Sau hiszem, eltört a szabály, hogy ha nem jön A videotutorial, csak idegesít, hogy.

 281. @Catalin:

  Én nem tudom, hogy igazolni magam, azt mondtam, hogy betiltották, mert nem követi néhány szabályt
  Úgy értem, az idők megnyitotta több oktató egyszerre, időnként le stb.

  Az elképzelés az, hogy az IP-betiltották automatikusan, és nem most, hogy pontosan lássuk, hogy csak tegnap betiltották szinte 100 emberek
  Azt mondtad, hogy nem downloadtat oktató elhittem a szavát, és felemeltem a korlátozás
  Van nem sikerült neked? vagy lehet, hogy nem kell pénzt
  Azt akarom, hogy megkötik ezt a témát, ha lehetséges.

 282. Catalin - mondta

  Mr. Boby, nem akarok felesleges vitákba keveredni, főleg, hogy a kezdetektől fogva nagyra becsültem, amióta felfedeztem, főleg, hogy sok embernek dicsértem, a munkámról nem is beszélve. az informatikusok elkezdtek biztonsági másolatot készíteni, miután a tőlem tanult Acronis-szal fejbe vertem őket. Rendben, nem kell igazolni magad, de ha azt mondod, hogy nem tartottam be bizonyos szabályokat, amelyek miatt azt gondolni, hogy máskor azt várnám, hogy betiltanak, mert egy szerver ezt akarja, automatikusan, még akkor is, ha nem tettem semmit. Ezt próbáltam elmagyarázni, kb. 12 napja nem nyitottam video oktatóanyagot. ártatlanság? Nem azt mondom, hogy tévedtél, de ez egy nagyszerű ajándék, fel vagyok háborodva, hogy én, aki soha nem követtem el törvénysértést, sajnálom, hogy betartottam a szabályokat. ahogy mondod, vagy tulajdonképpen azt kérdezed tőlem: akkor is pénzt tehetsz rám, ha úgy gondolod. Minden tisztelet és BAFTA.

 283. Adrian - mondta

  @Catalin: Kész uram, nyugodjon meg, és ne feledje, hogy ezt az oldalt a webhely rendszergazdái fizetik, és ők hozták létre, és hogy ez olyan, mint egy magántulajdon, ha valaki hozzám jön és visszatér a 2. napon, és nem akarom Még mindig megkapom, nem kell magyaráznom neki semmit ... ez az én házam, és azt csinálok, amit akarok !!! Nem vagyok köteles fogadni azt a valakit, amikor csak akarja ... és valami mást
  Hogy ezen az oldalon az Ön és a többi PTIVILEGIU látogatók nem jó!

 284. Catalin - mondta

  @Adrian
  Nem gondolod, hogy egy kicsit bátor vagy? Gondolod, hogy bosszankodom? Először is e-mailben oldottam meg a problémát Bogdannal, szóval hagyd puhábbnak Adriane-t. Ha a webhely rendszergazdái le akarják állítani, hogy ne fogadjanak mert most egy kicsit hangosabban válaszoltam neked, meg tudom csinálni, de nem jössz, és készen állsz, uram ... ,, Kérlek, ne fenyegess engem burkolva, hogy ha akarod, nem fogadsz az udvarodon. tisztelet az adminok iránt és az a tény, hogy pénzt adnak valami jó mindannyiunk számára, de hogy jöjjön és felkészítsen engem, sajnálom, pajtás, hagyja békén, mert nem vagyok olyan, aki bántaná az oldalt. ne tedd magad az admin ügyvédjévé, mert egyáltalán nem érzed jól magad. És ha valakit úgy fogalmazunk meg, aki jobban ítél, mint te, ha válaszolsz az üzenetemre, és nem töltöd ki az itt található helyet, megteheted e-mailben.

 285. Adrian - mondta

  @Catalin: Feleslegesen támadsz :))) Amit a "kerítéssel" mondtam, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy az oldal olyan, mint egy magántulajdon, és ha ide lépsz be, mint mondtam, ez kiváltság, nem jog !! Csak akkor értelmezd a megjegyzéseimet, mint neked, mint bizonyítékot, és a fentieket "valószínűleg" és "talán" szavakkal haszontalanok, és ha folytatja, nem válaszolok!

 286. oroszlán - mondta

  Helló cristi.sunt super videotutorialele tale.Am kérdése Acronis True Image szerelhető partíció D? És hogy van? Health Egyébként minden.

 287. Adrian - mondta

  @oroszlán: C programot kell telepíteni, hogy azok kapnak nagyobb támogatást az operációs rendszer és a jobb felismerés és telepítve a C fog futni sokkal jobb! Nem semmi készülnek telepíteni a programot a C \ Program Files!

 288. Andrei - mondta

  Tudom, hogy egy biztonsági másolatot CD / DVD, mint egy kép!

 289. VLAD - mondta

  JÓ! Van egy kérdésem, ha én is válaszolni. Olvastam főleg itt, de nem találtam konkrét választ.

  Ha csináltam egy acronis biztonságos zónát, akkor tévedésből, amikor eltávolítottam az acronisu-t, hogy újabbat tegyek, azt kérdezte tőlem, hogy törlöm-e a zónát, és véletlenül igent adtam, és azonnal leálltam ... az újraindítás után nem láttam az F11-es fázist, létrehoztam egy magas biztonságos zóna.
  Én a szél. A biztonságos zóna C tette mind F.

  1) A kérdés az, hogyan ellenőrizhetem, hogy mindkettő létrejött-e? hogy megemlítsem, hiába foglalják el a helyet, hogyan látom őket, ha aktívak, és ha elfoglalják a helyemet, 2 biztonságos zónát alkotnak

  2) Ha adsz, hogy backpul F11, hol kell telepíteni? cserélje ki a régi mentés a C vagy F tette biztonságos területeken, ahol létre? És ha igen, mi a helyzet a C, ahonnét azt telepítették, és F ahol került biztonsági területeken.

  Remélem tud nekem segíteni néhány választ

  Köszönjük!

  • Kérem, válaszoljon arra, amit fentebb mondtam, hogy ásásra várok és semmi ... íme néhány hír ...

   Végül is hogyan látom, hogy hány biztonságos területem van, és hol törölhetem a 2 egyikét ?? Nem vagyok biztos benne, hogy az előző teljesen törölve volt-e vagy sem, és nem akarom, hogy hiába foglaljon helyet ...

   • Adrian - mondta

    Nézd meg a bemutató, kérjük figyelmet görgetés nélkül Acronis Acronis Secure Zone programban látni őket, csak megnyitja Acronis, és megmutatja nekik, alapvetően láthatatlan fat32 partíciók Windows és látható, csak az Acronis, ha biztonsági másolatot készít úgy dönt, hogy menjen a Acronis Secure Zone, ha úgy dönt, hogy mentse fel máshol, mint a háta biztonságos területek már nem mozog ott, csak akkor lehet menteni ott, ha ő mentette máshol nem költözött biztonságos területekre menni, de egy másik partícióra vagy mappára megy át! Pontosabban, mint, hogy én nem látom, hogyan lehetne segíteni, a bemutató a román, a HD-mely része nem érti?

 290. Ezért kérjük, cepator vagyok a szülő ebben PROGRAM megállt keres 2 alkalommal bemutató, de nem felvilágosít engem kérjük, ha Sami egyszerű válasz:

  1) Szóval volt egy Acronis Secure Zone, Acronis áttelepítés prog megkérdezte én delete Acronis Secure Zone, és adja meg véletlenül törli biztonságos területeken azonnal megállt, amikor én újra fázis F11 kinevezheti jelenik meg, így nush biztos abban, hogy hagyni, és én még mindig tartja, hogy forgalmas helyen .. Aztán volt egy biztonságos területen ugyanazon a partíción D. Ezért hoztam létre minden, amit látni a biztonságos területeken biztonságos zónájában MANAGER? És hogyan lehet eltávolítani az egyiket, azt szeretném tudni, hogyan tudom törölni, és egy biztonságos területen?

  2), ha én azt biztonságos területek partíción D, ha telepíti a biztonsági mentés azt jelenti, hogy a jelenlegi szél, hogy biztonsági mentés? vagy hát telepítése láthatatlan partíciót tegye biztonságos területeken .. ami azt jelenti, hogy foglalják a helyet a C szél és ugorj biztonságos területeken, ha telepítve van ott.

  **** Szóval röviden szeretném tudni, ha backpul helyébe a szél vagy körülötte történik 2 töltik ki a teret, vagy ha a Védelem állapota biztonságos területeken megmutatja mindazt, amit teremtett, és hogyan kell törölni? * ***

  KÖSZÖNÖM

  • Igyekszem rövid lenni, bár magas.

   Válaszok:

   1. Acronis Secure Zone eltávolítható bármely változata Acronis, ha azt szeretnénk, hogy törölni csak hát az Acronis Secure Zone használja 2009, őszintén én soha nem sújtotta olyan nagy probléma, hogy egy kis világos válaszokat, tanácsokat az enyém az lenne, hogy törli az biztonságos területek és helyek kezdeni, úgy tűnik, mintha van egy hiba, mert nem lehet két helyen ugyanazon a biztonságos területek nehéz.

   2. Ha visszaállítja a biztonsági másolatot a C: partícióra, minden benne törlődik, és helyébe a biztonsági másolat, akkor mindent elveszít, ha valahogy van valami a Documents and Settings kell menteni egy másik partícióra egy bottal, egy külső merevlemez vagy DVD.

   • Ms Cristi

    • Még egy kérdés, ha úgy kérjük, szíveskedjen (kíváncsiság).

     Miért tb kialakított biztonsági terület 5 8-10 20 GB-os? Mindig üres marad, még a telepítés után a BIOS nyomja backp F11? Végül rájöttem, hogy pontosan külön területet, de kap rá? nimik? miért ii tb hely olyan széles?

  • Adrian - mondta

   VLAD hai tesó, mi olyan nehéz megérteni? Egyik a kezét, biztonsági másolatot készít visszaállítja, de nem telepíti! Például ma már nem vissza a C, hogy mentse az Acronis Secure Zone mint 2 hét Windows-világ, de fáj, hogy az, hogy a back-up eddig, mikor kitört a Windows nem telepítette a szoftvert, Ön változtatásokat is, jól, ha visszaállítja a WinXP éri, mint volt a napon, amikor készült biztonsági másolatot készít, akkor törli az összes adatot a partíció C és írni az adatokat, hogy volt, amikor nem vissza, amikor fel patronokat.

   Hát az adatokat.

   Adatmentési az a folyamat, az adatok másolása annak érdekében, hogy vissza a eventualitaea az eredeti adatok elvesznek.

   A mentési folyamat egy sor összetett feladatok: archiválás, tömörítés, titkosítás, biztonsági, tesztelés, restaurálás

 291. Rájöttem, hogyan kell törölni a biztonságos zóna bemutató, de különben megértettem ha fel mint a szél, vagy cserélje fel a biztonságos területeken .. és nézd meg, hogy pontosan hány biztonságos területek, ahol

 292. Aha, így az eszközöket látunk és hány biztonságos területek, és ha felvilágosít nekem mi marad, ha telepíti backpul pontosan hol megy a C mellett a szél, a biztonságos területeken, vagy máshol, OR HA helyébe WIND MÁR

 293. Oh köszönöm szépen akartam találni a meglévő szél helyébe backpul telepítése, köszönhetően újra!

 294. Köszönöm a felvilágosítást! BAFTA tovább

 295. Ez a videó bemutató már nem k nem tűnik el? Acronis True Image mentés video bemutató

 296. ii szép programot, én nem is tudom, minden, amit csinál, de szeretném látni a tutorial!

 297. Hello! Van egy kis probléma! ha sikerül létrehozni egy helyet Acronis Secure Zone ad nekem egy hiba a végén! Van valakinek ötlete? Köszönöm

 298. Adrian - mondta

  Cata: Hello! Van egy kis probléma! ha sikerül létrehozni egy helyet Acronis Secure Zone ad nekem egy hiba a végén! Van valakinek ötlete? Köszönöm

  Van egy ötletünk, ha további részleteket közölne velünk arról a hibáról, hogy pontosan mikor jelenik meg, mi van írva a hibaüzenetbe, milyen operációs rendszerrel rendelkezik ... Nem vagyunk találós kérdések a csillagok apjában!

 299. Nekem is van egy kérdésem..hogy hát csináltam egy biztonsági másolatot, majd csináltam egy Restore-t, és amikor befejeztem a helyreállítást, megkérdezte tőlem, hogy érvényesíteni akarom-e a biztonsági másolatot..mit jelent ez? és most amikor megnyitom az Acronis Truie Image alkalmazást a "Protection State / System volume backup" opcióval, piros színnel ír nekem Not Created (figyelmeztetés), és nem világos számomra, miért ír nekem ilyeneket, mert már készítettem biztonsági másolatot!

 300. daniyl - mondta

  Nagyon nehéz ez a bemutató is jöjjön vissza, és lépéseket, amelyek bios, amelyek mukti köztünk, akik nem tudják, ez a köszönet Mi vagyunk a Romániát terén útmutatók .sa Isten áldjon, és jó megnyílik elme hogy amit csinálsz annyi útmutatók segítenek ff csinál szerencse

 301. daniyl - mondta

  Van egy kérdésem az Acronis Secure Zone. "Ve egy régebbi biztonsági mentés, és szeretném tudni, hogyan lehet sal be ez a partíció, hogy biztonságos legyen, mint én nem találtam a módját, hogy ezt köszönöm

 302. Adrian - mondta

  daniyl: Van egy kérdésem az Acronis Secure Zone. "Ve egy régebbi tartalék, és azt szeretném tudni, hogyan lehet sal be ez a partíció, hogy biztonságos legyen, mint én nem találtam a módját, hogy ezt köszönöm

  Ha biztonsági másolat készítésekor nem úgy döntött, hogy az Acronis Secure Zone-ba menti, akkor nem helyezheti át az Acronis Secure Zone-ba, mert az Acronis Secure Zone egy "páncélozott" merevlemez-darab, amely csak akkor engedélyezi a hozzáférést hozzá, ha készítsen biztonsági másolatot, hogy ott mentse, ha máshová menti, akkor nem tudja beilleszteni az Acronis Secure Zone-ba ... bárhová áthelyezheti, csak nem az Acronis Secure Zone-ban

 303. daniyl - mondta

  aha Megértettem
  Azt hittem, nem kell dolgozni, hogy nem egy biztonsági mentést, köszönöm válaszát .bafta

 304. sal! Akartam csinálni, és én valószínűleg meg kell csinálni egy visszaállítási után backp történik azt követően, hogy a visszaállítási backp (ami történik Acronis Secure Zone) azt mondja: nem lehet visszaállítani rendszer verziója nem kompatibilis ezzel state.windows arive! Mi lehet ez? Van windows 7

 305. Adrian - mondta

  geo: Sal! Akartam csinálni, és én valószínűleg meg kell csinálni egy visszaállítási után backp történik azt követően, hogy a visszaállítási backp (ami történik Acronis Secure Zone) azt mondja: nem lehet visszaállítani rendszer verziója nem kompatibilis ezzel state.windows arive! Mi lehet ez? Van windows 7

  Ha Acronis változata bemutató fenti nagyon jól működik a Windows 7 vizsgálják, én vissza back-up ezt a verziót, és azt mondhatom, hogy működik a Windows 7 tiszta és biztonságos, azt tanácsolom, hogy tiltsa le a rendszer RestoreIT ablakok és újra a helyreállítása, hogy az összes modul Acronis indul indításkor, és ideális esetben, amikor visszaáll tiltani a víruskereső és tűzfal!

 306. Am változata a bemutató, a Windows rendszer-visszaállítás ki van kapcsolva! Abbahagytam antiwind és tűzfal egy próbát, és így

 307. Mihai: Van egy kérdésem .. így csináltam egy hát után csináltam egy visszaállítás, és amikor végeztem én a többi megkért, hogy érvényesítse a biztonsági mentést .. mit jelent ez? és most, amikor Truie Acronis Image nyissa meg a "Védelem állapota / rendszer mentés kötet" nem jönnek létre írok piros (figyelmeztetés), és világos, hogy miért írok nekem, mint azt már a mentés!

  A biztonsági mentés hitelesítéséhez nem feltétlenül szükséges, a biztonsági másolat csak akkor érvényesül, ha más akronisz verzióval történik, mint amellyel a biztonsági másolatot létrehozta… a védelmi állapot szempontjából, ha nem létrehozottat ír, azt hiszem, vagy sem -ismerd fel a biztonsági másolatot, különben a biztonsági másolat archívuma megsérül ... véleményem az, hogy töröljem a biztonsági másolatot, és készítsek még egyet ... sok sikert!

 308. alex_steaua - mondta

  Van egy kérdésem .... tudom használni a Windows Vista Home Premium, és csináltam egy biztonsági másolatot, mielőtt telepíti Acronis True Image programot, amikor kinyitom a programot nem én írtam, hogy hát létre hát ... a véleménye, hogy bn Törölje az összes mentések TuneUp Utilities 2009, hogyan foglalkozom 10gb semmit, vagy hagyja őket azokon, és engedjék meg, hogy egy másik Acronis????? ?????

 309. Srácok BV és köszönöm a erőfeszítés számunkra, hogy a betéti volt egy kérést az akarat, ha nem Acronis Secure Zone is, ha azt akarom, hogy törölje azt és hogyan csináljak, hogy megpróbáltam, és én nem mehettem azaz> ? A többi program nagyon sok köszönet, és búcsút valami mást, ha több kell, hogy egy bemutató videót Spyware Doctor, ha tudsz, és ha van időd>? és lenne valami néztem néhány videót Tananyag a router, hogy az akarat és így tettem magam, de a probléma számomra az, hogy a port, amit mondtam, hogy szabadon, de a végén már zárva van, és a számítógép Minden apsolut kapcsolva, és a router és minden hiábavaló, és hívtam a cég, és azt mondta, hogy nem lenne semmi, ami azt jelenti, tűzfal nem tudom, mit tegyek

  AMI tudja megmondani, hogyan kell csinálni köszönöm !! május

 310. alex_steaua - mondta

  Van egy kérdésem .... tudom használni a Windows Vista Home Premium, és csináltam egy biztonsági másolatot, mielőtt telepíti Acronis True Image programot, amikor kinyitom a programot nem én írtam, hogy hát létre hát ... a véleménye, hogy bn Törölje az összes mentések TuneUp Utilities 2009, hogyan foglalkozom 10gb semmit, vagy hagyja őket azokon, és engedjék meg, hogy egy másik Acronis????? ?????

 311. Silviu - mondta

  Adrian: @haosss: Igen ez normális legyen számára jelentősen tömöríti az archívumból!

 312. alexxx_steaua - mondta

  Van egy kérdésem csináltam egy mentést Acronis True Image és szeretné tudni, hogy meg kell állítani a Windows Rendszer-visszaállítás ????????????

 313. alexxx_steaua: Van egy kérdésem csináltam egy mentést, Acronis True Image, és szeretném tudni, ha kell visszaállítani a Windows-saoprescsistem???

  Akkor megáll gond nélkül a Windows rendszer-visszaállítás, Acronis True Image backup szoftver kiváló.
  Kikapcsolása előtt a rendszer-visszaállítás a Windows lenne jó, hogy nem a rendszer hát Acronis True Image, így biztosan.

 314. alexxx_steaua - mondta

  ms a válaszért, de miután elkészítettem a cronis biztonságos zóna partícióját egy biztonsági másolattal az egész rendszerre, a D partíció betűje megváltozott, vagyis már nem a D partíció, hanem a G partíció a megváltozottaktól ??? ?????? '

 315. Itt többet beszélünk a merevlemezről, de nincs hely a merevlemezen, akkor meg tudom csinálni a cd / dvd lemezen, amelyet Acronis lemezkönyvtárral készítettem, de csak a partíciók megváltoztatásához és a rendszer visszaállításához indítom, végre körülbelül 4 dolog van tőlem kéri az acronis sorozatot, és nem is nyitja meg, de semmit sem változtat egyetlen alkalmazásban sem ...

 316. A Disk Director 120 mb cd, ha nem a valóságnak megfelelő képet cd mind csak 120 mb van tiltva, és nem engedhetem meg magamnak, hogy vesz egy nagyobb hdd kérem, segítsen!

 317. Tudor - mondta

  Csináltam hát a Acronis True Image Home 2010, hogy a biztonsági partíció C, történt partíción D. Minden szép és jó, de ha fáj a számítógépre, és nem indul el, ahogy adom vissza?

 318. Tudor - mondta

  Találtunk, amit kerestünk, én bootolható Mentési adathordozó egy CD lemezre, majd, ha lefagy és a PC nem indul, CD táska is, boot Acronis felület jelenik meg, és tudok adni vissza.

 319. bogdan.clauiu - mondta

  aki megmondja, hogyan kell telepíteni a MENTŐT: "> s hol kaphatok egy plz las id de mes-t, hogy kapcsolatba lépjen velem bogdan.klaudiu id messenger plzzzzzz

 320. ADINA - mondta

  "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT"

  • ylye - mondta

   ADINA: "Boldog születésnapot." Köszönöm, minden, amit csinál a NOI.AS csak egy kérdés: tudom kivenni a ACRONIS BACKUP A BIZTONSÁGOS TERÜLETEK? Már nem kell terem után INCREMENTAL ... Köszönöm.  

   Boldog születésnapot Adina!… Természetesen törölheti, de csak az acronis szoftver segítségével kattintson a jobb gombbal a biztonsági mentésre, és törölje vagy távolítsa el.

  • Adrian - mondta

   ADINA: "Boldog születésnapot." Köszönöm, minden, amit csinál a NOI.AS csak egy kérdés: tudom kivenni a ACRONIS BACKUP A BIZTONSÁGOS TERÜLETEK? Már nem kell terem után INCREMENTAL ... Köszönöm.  

   Nem tudom, hogy ki kérdezi, hogy inkrementális

 321. alexxx_steaua - mondta

  Boldog születésnapot! : köszönöm az összes videó oktatóanyagot, amit eddig csináltál, és van egy kérdésem is: teljes biztonsági másolatot készítettem az egész rendszerről csak a C játéknál, és frissítőket adtam a C játékhoz, de van egy kis problémám a D-ben, van néhány játékunk és Nem azt csinálom, amit az esetemben megtehetnék, hogy növekményes biztonsági mentést készítsek a D partícióval ?????????????????? Remélem megértettél engem ...

 322. ADINA - mondta

  KÖSZÖNÖM, MEGÉRTEM, HOGY JOGOK VAN ... NEM TÖRLHETEM A BIZTONSÁGOS ZÓNÁKAT AZ ACRONISZBÓL. SZOKÁBAN TELJESEN VEZETŐKKEL 30 GIGA-t Kiosztottam az ACRONIS BIZTONSÁGOS ZÓNÁHOZ, DE A TELJES KÖZÖTT ... ÉS SZERETNÉNK TÖRÖLNI NÉHÁNY LEJÁRATOS NEMES KÖVETELMÉNYET. :). HATÁR NEM VÉGREHAJTANI A BEÁLLÍTÁSOKAT HIBÁK VÍRUSOK KÖZÖTT 30… 3 NAP UTÁN…. SOK ÓRÁT TÖRTÉNTEM A III BEÁLLÍTÁSÁNAK… ÉS SZERINTEM HOGYAN 4 ÓRÁNKÉNT ELÉRHETŐ 1 KÉRÉS. Különben is KÖSZÖNÖM.

 323. getthebest - mondta

  Te nagyszerű munkát le a nyitott .. Köszönöm

 324. Cristi rm. Valcea - mondta

  Egy őszinte köszönöm mindazt, amit tettél eddig

 325. Adriian - mondta

  honnan tudhatom, hogy meddig van aktiválva, elfogadom az acronis programot ... azt értem, hogy meddig tart perioada köszönöm

 326. Cosmin - mondta

  kérjük, hogy a bemutató, hogyan lehet a hangja a dal

 327. kérem, honnan szerezzem az engedélyt ...

 328. Mi fallikus az a gondolat, hogy ezen az oldalon.
  Ami a bemutató fenti, van egy kérdés: ha egy vírus elpusztította a Windows helyrehozhatatlan visszaállítás után, a vírus eltávolítása? Helyreállítása történik a formázás, felel meg az operációs rendszer telepítése?

 329. Semmi gond! Csináltam egy biztonsági partíció, D, készítettem egy biztonsági másolatot, amit 2 égett DVD, amint telepítve van a Windows és a kedvenc programok. Csináltam egy bootolható Mentési adathordozó. Most jön a kérdés. Ha eltávolítja Acronis True Image programot a számítógép képes a biztonsági mentés, ha szükséges?

  • Adrian - mondta

   Dan: Minden rendben! Csináltam egy biztonsági partíció, D, készítettem egy biztonsági másolatot, amit 2 égett DVD, amint telepítve van a Windows és a kedvenc programok. Csináltam egy bootolható Mentési adathordozó. Most jön a kérdés. Ha eltávolítja Acronis True Image programot a számítógép képes a biztonsági mentés, ha szükséges?  

   Igen azzal a Rescue CD-vel, amelyet ön állítólag létrehozott… elindul belőle, és visszaállíthatja vagy biztonsági másolatot készíthet.

 330. Paulorossi - mondta

  Érdekes bemutató, csak nem olyan softul.Spre grosav például dolgozom az élelmiszeriparban, biztonsági okokból meg akartam csinálni tartalék partíciókat C és D a robot industrial.Partitiile tárolt compact flash kártyát, így :
  Disk-C, rövid Windows-verzió, Adobe Reader, stb
  -Disk D, projekt autót termékkel választékban paraméterekkel.
  Ezért próbált klón mindkét compact flash kártyák Acronis.
  Mikor volt helyreállítani a többi kártya, csak a mintát, az eredmény:
  -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
  C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.
  Írtam a kezdeti érték bájtokban memóriakártyák töltött C, D, majd a visszaállítás után backpurilor ellenőrizni azonos azokkal az új kártya volt dezastruos.Spre clone.Rezultatul például az eredeti és sarkában a kártya C különbség 56 MB, Tekintettel arra, hogy a teljes memória elfoglalt volt 375 MB.

  • Adrian - mondta

   Paulorossi: Érdekes bemutató, csak nem olyan softul.Spre grosav például dolgozom az élelmiszeriparban, biztonsági okokból meg akartam csinálni tartalék partíciókat C és D a robot industrial.Partitiile tárolt Compact Flash kártyák az alábbiak szerint:
   Disk-C, rövid Windows-verzió, Adobe Reader, stb
   -Disk D, projekt autót termékkel választékban paraméterekkel.
   Ezért próbált klón mindkét compact flash kártyák Acronis.
   Mikor volt helyreállítani a többi kártya, csak a mintát, az eredmény:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.
   Írtam a kezdeti érték bájtokban memóriakártyák töltött C, D, majd a visszaállítás után backpurilor ellenőrizni azonos azokkal az új kártya volt dezastruos.Spre clone.Rezultatul például az eredeti és sarkában a kártya C különbség 56 MB, Tekintettel arra, hogy a teljes memória elfoglalt volt 375 MB.  

   Ha hallgatták a bemutató, hogy látta, hogy ha nem kap vissza egy pontot, ahol beállíthatja, milyen fájlt kizárások tenni, ha archiválják partíciót Acronis valóságos, és jön alapértelmezett kizárására az ideiglenes fájlokat, biztonsági mentés, vagy teszik a rendszer-visszaállítás, és blablabla (nem magyarázza meg, ha már látható) normális C archívum, amely az operációs rendszer, ha nem megfelelően helyre egy másik merevlemezre, vagy egy másik PC-n kívül az egymás után, ami történt Biztonsági mentés. Windows archív tartalmaz illesztőprogramokat, fájlok, böngésző és az új rendszer, vagy másként, kemény adatot a merevlemezről, blokkok kicsi vagy nagy, struktúrája eltérő, és így tovább. ha helyreállítja a PC, miután a biztonsági mentést nem lesz gond!

   Minden, amit találni, ha nézett fej-farok bemutató görgetés nélkül Ha nem szeretne, majd lépjünk már ragaszkodnak nézni, és a probléma máshol, de nem bánom, ha nem reagál a hozzászólásra

 331. Paulorossi - mondta

  Tévedsz barátomÉn vissza és tesztelt pontosan ugyanazon a számítógépen, és nem működik, Deageaba minden dicsérni.
  A probléma megoldása érdekében letöltöttem egy szoftveres próbaverziót, egy 2 MB-os winimage-et, amely sikeresen teljesítette a dolgát. Pontosan a kártyát klónozta, pontosan ugyanannyi bájtot, mint az eredeti. Tehát…

  • Adrian - mondta

   Paulorossi: Mikor volt a visszaállítási más kártyák, csak a mintát, az eredmény:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   C-kártya, amely fut a Windows jobb, ha nem klónozott, és ezért nem kezdődött a Windows.

   Nos, döntsön ... hogyan került végül ... miért hazudik?

   Idézem a kommentedből ... eltaláltál valamit, amikor írtad?

   "Amikor helyreállítást adtam más kártyákra, csak próbára, az eredmény a következő volt:
   -D, amely csak adatkártya klónozták tökéletesen
   -a C kártya, amelyen a Windows fut, nem klónozott jól, következésképpen a Windows nem indult el. "

   Hogy lehet, hogy soha nem volt problémám vele? Így román… ha valamiben nyár van, és nem tud valamit ... nem az ő hibája a domle ... a softu a hibás, a softu az hülye ... nem mintha nem tudna vele dolgozni nem?

 332. Adrian - mondta

  Vagy más kádereken, vagy ugyanazon a PC-n ?? Végül hol restauráltad ?? Igen nah… hogy ne kerülhessem ki rosszul a helyzetet ... te is adtál ... "várj, valójában helyreállítottam az igazi pc-n"

  Olvassa el a neten, hogy ki az Acronis és milyen nagyvállalatok használják, és később megbeszéljük. Ha kalóz verziót használt, akkor nincs értelme belefáradni a tisztázásba ...

 333. Paulorossi - mondta

  Elég udvarias voltam ...
  Úgy tűnik, nem érted, a PC-s operációs rendszer tárolja a Compact Flash kártyát (partíció C) nem nehéz, és a projekt adatok a Compact Flash kártyát D.
  Tehát, ha mégis visszaállítani ugyanazon a számítógépen, akkor azt jelenti, hogy az eredeti klónozott kártyákat újak általunk tesztelt az én PC-n, az ugyanazon a számítógépen.
  Acronis klónozott két kártya, nem csak másolja őket apránként, az új klón D kártyát, vagy klónozott nem volt tökéletes, de működött, valószínűleg azért, mert már csak a rajta tárolt adatok.
  A 4 kártya, két eredeti példányban és két klónozott, ha az eredeti verzió Megpróbáltam elindítani:
  Eredeti C-kártya D klónozott kártyával, működött;
  C-card klónozott eredeti D kártya, nem működik;
  C-card klónozott klónozott acrdul D, nem működik;
  Még egy dolog, nem tartozom a "az román" kategóriába, nem vagyok alkoholista, légy udvarias, tanulmányoztam valamit az életemben.
  Úgy tűnik, hogy egyesek "intelligenciája" sok kívánnivalót hagy maga után ...

  • Francisc - mondta

   Paulorossi: Én nagyon udvarias ... Úgy tűnik, nem érted, a PC-s operációs rendszer tárolja a Compact Flash kártyát (partíció C) nem nehéz, és a projekt adatok a Compact Flash kártyát D.Deci ha visszaállítása mivel ugyanazon a számítógépen, akkor azt jelenti, hogy az eredeti klónozott kártyákat újak általunk tesztelt az én PC-n ugyanabban az PC.Acronis klónozott mindkét kártyát, nem csak másolja őket apránként, az új klón D kártya vagy klónozott nem volt tökéletes, de működött, valószínűleg azért, mert már csak a tárolt adatok el.Din 4 kártyák klónozott két eredeti és két eredeti példányban, megpróbáltam verziója fut: az eredeti C-kártya és D kártyával klónozott megmunkált lapos C D eredeti klónozott kártyát, nem működik,-C kártyával klónozott klónozott acrdul D, nem működik, egy másik dolog, nem része a kategória "így romanu" Nem az alkoholista, legyen udvarias, tanultam valami mea.Se élet úgy tűnik, "intelligens" néhány kiábrándító ...  Idéz nekem

   Miért támad? Nem érti, az első és a szó. Adrian általában adnak egyértelmű választ a problémákra. Néha, bevallom, hogy túl savas, de nem rosszindulatú.

 334. Paulorossi - mondta

  Az ön "megvilágosítása" érdekében, ha nem tudja, az ipari számítógépem így néz ki:
  http://www.br-automation.com/cps/rde/xchg/br-productcatalogue/hs.xsl/products_60711_ENG_HTML.htm
  Pt. mentés, compact flash kártyát húztam belőle (Part C és D), bementem az irodámba, hogy a számítógép, ahol telepítette mindkét kártya Acronis.Le klónozott Acronis.
  Az új kártyákat klónozott őket a PC-ipar és nem indul el az operációs rendszerMost már érted??

 335. Paulorossi - mondta

  Én úgy próbál megoldást találni, hogy mi a probléma a szakmai emberekonisti, Így kerestem a választ, hogy Mr. voastra.Puteam küld egy e-mailt, hogy a támogatási osztályának Acronis és nedumeream.Lucrez egy nagy cég Romániában és Európában, azt határozottan válaszolni.
  Kérjük, szubjektív és szakmai emberek viselkedését.

 336. Francisc - mondta

  Bocs, szeretném kijavítani, de azt akarom, hogy megértsék:

  "Küldhettem e-mailt az Acronis támogatási osztályának, és zavart voltam." - Talán elgondolkodtál, úgy érted, hogy megértetted, hogy tisztáztad. A zavart az ellenkezőjét jelenti, ami félreértést, csodálkozást, dezorientációt jelent.

  si

  - Kérem, legyen szubjektív, és viselkedjen profiként. - Talán azt szeretné, ha objektívek lennének, vagyis pártatlanok, pártatlanok, hamis módon reprodukálják a valóságot. A szubjektív az ellenkezőjét jelenti, vagyis elfogult, egyéni.

  Ne vedd sértésnek, de azt hiszem, tévedsz.

 337. Lauras - mondta

  Helló yo bemutató, hogy követik, és amelyek a post install minden k radio.Am azt mondta nekem, hogy ne merge.Se csatlakozik egy pár másodpercig, akkor növekvő deconecteaza.iar ak zik merge.puteti nem én és min help please?

 338. Paulorossi - mondta

  Francis, akkor próbálja meg kijavítani? Tudd suficineta nyelvtan döbbenet ta.Eu kérte, hogy oldja meg a megoldást.
  Nem akarom elmondani esti mese.
  Ha hagyja, hogy valaki más is.

 339. Paulorossi - mondta

  SUBIECT'IV ~ A (~ i ~ e) 1) Mi tartja a témát, a téma. Attitude ~ A. 2) Mi vonatkozik affectivity tárgy, amely a személyes jellegű a téma. Vision ~ A. 3) (szemben a cél)
  NEDUMER'IT, már zavarba, -te, adj. Ami nem világos, világos; aki meglepődik, összezavarodik egy tény, dolog stb. szemben; váratlan, nem egyértelmű. [Var.: Nedumir'it, -ă adj. ] - Ne- + dumerit.

  Remélem, megtanulsz valamit ...

  • Francisc - mondta

   Paulorossi: SUBIECT'IV ~ A (~ i ~ e) 1) Mi tartja a témát, a téma. Attitude ~ A. 2) Mi vonatkozik affectivity tárgy, amely a személyes jellegű a téma. Vision ~ A. 3) (szemben a cél)NEDUMER'IT, már zavarba, -te, adj. Ami nem világos, világos; aki meglepődik, összezavarodik egy tény, dolog stb. szemben; váratlan, nem egyértelmű. [Var.: Nedumir'it, -ă adj. ] - Ne- + dumerit. Remélem, megtanulsz valamit ...  Idéz nekem

   1), de megrendült, és elhelyezni a botrány már. Ha elolvasod a hozzászólásomat figyelmesen, észre fogod venni, hogy én használt a formula az udvariasság. Csak azt akartam, hogy tudja, mit jelent a szó. Voltam ironikus, de zavaros.
   2)
   a) Szubjektív - elfogult
   Objektív - pártatlan
   Szóval, mi volt a doleanata, hogyan lehet az emberek itt? Ha minden adsz példát mindazokat a jelentéseket írt még DEX nem csak mi illik a nyakkendő.
   b) s 1 zavarba. V. csoda. 2. V. további kérdéseket. 3. V. zavar.
   DUMERÍRE sf (ritka) A törvény (it) dumeri és az eredmény, magyarázat, megértés, pontosítás.
   Tehát mi akart lenni, amikor felvette a kapcsolatot az "Acronis támogatási osztályával"? Összezavarni, vagy összezavarni?
   Ezek voltak a kérdések. Mi volt annyira sértő benne?
   3) Én vagyok kétségbeesett a személyt, még kevésbé, miután a nyelvtan.
   4) Meg kell tanulni valamit tőled. A példák csak néhány a jelentése a szavak a kérdéses DEX adatokat. Olvassa el figyelmesen DEX.
   5) Ha törődsz a mozgalmas munkát.
   6) van szüksége, hogy befejezzük ezt a vitát. Szükségünk párbeszédet veled, vagy te velem. Tegyük fel minden pontjáról és látni a.
   Sikereket.

 340. Minden, amit - mondta

  Most már értem, hogy gyakorlatilag megpróbálod elkerülni a témát, nem tudom, hogyan mondjam el neked, suttogjak neked, ne haragudj, de ez úgy hangzik, hogy Alkalmatlan!!!

 341. sonnik - mondta

  Sal kis segítség vezetője csap me plz.
  A biztonságos zónájában törölje a partíciót által létrehozott vers 2010 jelennek meg nem osztott, de ellenőrizni paritás D [Azt akarom, hogy véglegesen törölni] Én nem olvastam megjegyzéseket, mint az oldal 6 ígéretet olvasni őket, miután a probléma megoldásában

 342. sonnik - mondta

  Most már értem, miért nem olvastam azért, mert ezzel a helyet, hogy egyesek úgy érzik sértve, félreértették, stb, stb, stb
  Ez az oldal nem nagyon szaknyelven, kösz atantie és várják a választ a korábbi post valaki illetékes.

 343. Francisc - mondta

  Látom, nincs válasz. Megpróbálok válaszolni magam, de nem vagyok benne biztos, mert én még nem használtam ezt a programot. Ha nem megfogadni jól, mire gondolok. Option "Secure Zone" az Acronis, hogy adjak egy biztonságosabb tárolása képet, mert a rejtett partíció létre csak a hozzáférést, ha fut Acronis és vissza szeretné állítani a képet tárolnak. Ez az, hogy védett kép. Tehát rejtett helyreállítási partíció "Secure Zone" elérhetetlen a Windows. Akkor ellenőrizze, ha ez lehetséges, törlése Acronis (megrendelés törlése, akadálytalan azokat a lehetőségeket, törlés stb.) Ha van valami, a programban nem hiszem, akkor törli a windows.
  Vagy (ami valószínűleg nem akar) formátumban.
  Elnézést, de sokan nem. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki használta ezt a programot.

  • Mazilu Costică - mondta

   Látom, nincs válasz. Megpróbálok válaszolni magam, de nem vagyok benne biztos, mert én még nem használtam ezt a programot. Ha nem megfogadni jól, mire gondolok. Option "Secure Zone" az Acronis, hogy adjak egy biztonságosabb tárolása képet, mert a rejtett partíció létre csak a hozzáférést, ha fut Acronis és vissza szeretné állítani a képet tárolnak. Ez az, hogy védett kép. Tehát rejtett helyreállítási partíció "Secure Zone" elérhetetlen a Windows. Akkor ellenőrizze, ha ez lehetséges, törlése Acronis (megrendelés törlése, akadálytalan azokat a lehetőségeket, törlés stb.) Ha van valami, a programban nem hiszem, akkor törli a windows.
   Vagy (ami valószínűleg nem akar) formátumban.
   Elnézést, de sokan nem. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki használta ezt a programot.  

   Egyszerűen törölje le egy Linux live CD-t. LIVE telepítése CD, keresés obtiunea helyeken (helyekre), válassza ki a partíció, ahol be van építve a helyreállítási partíció, törölni, és eltűnik, de a lefoglalt terület marad tartalmat az első formátumban. Ráadásul ez nem face.Sau minden Linux particionáló program is bele, hogy a tér a partíciót, hogy jött létre az átméretezés particionálás, ehhez azonban tudta, hogyan kell használni a Linux binisor.Spor törölte azt!

 344. ezért ismernünk kell a jelszót, hogy belépjen a biztonságos területre.

 345. sonnik - mondta

  köszönöm [e-mail védett] si [e-mail védett] A fedelet, de nem segít semmit, hogy megpróbáltam szinte mindent maradt csak, hogy nem találom a megfelelő megoldás [partíciót anélkül formázás a win], várjon Solutions

  • Francisc - mondta

   sonnik: Köszönöm [e-mail védett] si [e-mail védett] A fedelet, de nem segít semmit, hogy megpróbáltam szinte mindent maradt csak, hogy nem találom a megfelelő megoldás [partíciót anélkül formázás a win], várjon Solutions  Idéz nekem

   Sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni. Megkerestem a neteden a problémádat (nem a programot használva, más információforrásom nem volt), és sehol sem (sem a román, sem a magyar, sem az angol nyelvű lb oldalakon) nem találtam magyarázatot a problémára. a ti. Mindenhol arról volt szó, hogy "a rejtett biztonságos zóna helyreállítási partíció nem érhető el a Windows rendszeréből", ezért "csak a programból érhető el, és az Acronison kívül semmi sem törölheti vagy módosíthatja.
   Ennyi. Abbahagytam. Sok szerencsét megoldásában a problémát.

 346. sonnik - mondta

  Uraim dvs.cum adminisztrátorok és előadók sikerül eltávolítani ezt a partíciót? és mégis még nem feltette ezt a kérdést. úgy tűnik, hogy létezik egyetlen megoldás intrgului formáz nehéz, vagy nem működik sem így ha még mindig nem látok más programot.
  Beszéde[e-mail védett]"Kerestem a neten a problémát (a program felhasználásával más információforrás volt), és én még soha nem láttam (nincs hely román nyelven, sem a magyar nyelv, vagy a angol lb) magyarázatot a a problémát. "

  • Francisc - mondta

   Uraim dvs.cum adminisztrátorok és előadók sikerül eltávolítani ezt a partíciót? és mégis még nem feltette ezt a kérdést. Úgy látszik, van egyetlen megoldás intrgului formáz kemény vagy nem működik sem, így ha még mindig nem látok más program.Vorba 's[e-mail védett]"Kerestem a neten a problémát (a program felhasználásával más információforrás volt), és én még soha nem láttam (nincs hely román nyelven, sem a magyar nyelv, vagy a angol lb) magyarázatot a a problémát. "  Idéz nekem

   Hidd el nekem, van egy másik megoldás, vagy én találtam magam (bár én is csoda, tekintve, hogy dolgozó emberek jártas ezen a területen.) Mivel tedd vettem azt a kihívást (még nem tesztelt közvetlenül nem akartam bonyolítani, hogy szerezzek magamnak a helyzetet), de én néztem mindenhol és én az én erőforrás információt ( Tekintettel arra, hogy kevés tudom). A végeredmény (elismert még a gyártók), hogy a probléma az egyik negatív a program. Ha valaki tud ellentmondani nekem szabadon csinálni. Nem bánom. Nem lenne helyénvaló, egyrészt, hogy megoldja a problémát. és másrészt tanulni is.
   Sajnálom, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de akkor lehet formázni.

   • Hidd el nekem, van egy másik megoldás, vagy én találtam magam (bár én is csoda, tekintve, hogy dolgozó emberek jártas ezen a területen.) Mivel tedd vettem azt a kihívást (még nem tesztelt közvetlenül nem akartam bonyolítani, hogy szerezzek magamnak a helyzetet), de én néztem mindenhol és én az én erőforrás információt ( Tekintettel arra, hogy kevés tudom). A végeredmény (elismert még a gyártók), hogy a probléma az egyik negatív a program. Ha valaki tud ellentmondani nekem szabadon csinálni. Nem bánom. Nem lenne helyénvaló, egyrészt, hogy megoldja a problémát. és másrészt tanulni is.
    Sajnálom, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet, de akkor lehet formázni.  


    Secure Zone partíció könnyen kikapcsolható a Acronis True Image lehetőséget, ha kéred letiltja Secure Zone, Acronis kérdi, hol a bot ezt a partíciót, akkor melyik partíciót akar, de azt tanácsolom, hogy válasszon egy partíciót közelében található biztonságos területek és semmit sem rajta.
    Fogok csinálni egy tutorial ebben a témában.

    • Francisc - mondta

     Secure Zone partíció könnyen kikapcsolható a Acronis True Image lehetőséget, ha kéred letiltja Secure Zone, Acronis kérdi, hol a bot ezt a partíciót, akkor melyik partíciót akar, de azt tanácsolom, hogy válasszon egy partíciót közelében található biztonságos területek és hogy semmi köze ea.O és bemutatja a témában.  Idéz nekem

     Köszönjük, hogy a műtét. Figyelmeztettem, hogy van valami a programban, de azt mondtam, nem. A fel nem használt programot, és tudtam, hogy több, mint amit nem értettek egyet. De a megoldás szívesen, és remélem, hogy működik.
     sonnik hátha működik. Sok szerencsét, és remélem, hogy megszabaduljon a problémát.

     • Adrian - mondta

      Köszönjük, hogy a műtét. Figyelmeztettem, hogy van valami a programban, de azt mondtam, nem. A fel nem használt programot, és tudtam, hogy több, mint amit nem értettek egyet. De a megoldás szívesen, és remélem, hogy működik.
      sonnik hátha működik. Sok szerencsét, és remélem, hogy megszabaduljon a problémát.  

      Soha ne hagyatkozzon "szakemberekre" miért? mert lusták, hogy tisztázzák
      Ne bízz még egy profi, amíg nem ellenőrzi, ha valóban így van

      Megnyitja egy darab Acronis Goes Curos kattintva Tools, van egy legördülő, ahonnan választani, és kattintson a Manage Acronis Secure Zone

      ez az ablak jelenik meg: Kattintson ITT ide a teljes kép!

      Vegye ki lehet választani, hogy ablak

      Feltételezve, hogy a biztonságosabb területek kullancs s partíciót törölni szeretné a Secure Zone, majd kattintson a Tovább gombra

      A következő ablak megmutatja, hogy mi fog történni ... milyen állapotban vannak a partíciók és milyen állapotban lesznek, miután a biztonságos zóna eltűnik bla bla bla bla bla, és csak annyit kell tennünk, hogy rákattint a Folytatás gombra

      Ismét Elegem szakemberek throating lu vége ... és a tipp Mr. aki ezt verejték és kín igyekezett törlés opció, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) Sarmanelul a adok neki tanácsot ... Tanuljon angolul MANNN!

     • Francisc - mondta

      Soha ne alapulnak "szakmai" Miért? Mivel thei kell lazzy (lusta), hogy tisztázza a tineNu maga nem bízik még egy profi, amíg nem ellenőrzi, és ha valóban nyitott egy darab Acronis Goes Curos kattintva Tools, van egy legördülő a választják, majd kattintson a Manage Acronis Secure zoneva meg ez az ablak: Kattintson ITT ide a teljes kép! Removepresupunand lehet választani, hogy az ablakban a biztonságosabb területekre kullancs s partíciót törölni szeretné a Secure Zone, majd kattintson a Tovább gombra a következő ablak jelenik meg, mi történik ... állam már most, és partíciók milyen állapotban eltűnik, amikor a biztonsági zóna bla-bla-bla, és semmi nem marad csak, hogy kattintson ProceedRepet vagyok Sick-n lu szakemberek nyak vége ... és a tipp Mr. Who annyira izzad állát, és igyekezett kitörölni opciót, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) sarmanelul ... adok neki borravalót MANNN Tanulj angolul!  Idéz nekem

      Jó. Veszek cunsotinta. Fog tenni. De legalább generált választ. Nem? Ha vagyunk ironikus.

     • Adrian - mondta

      Jó. Veszek cunsotinta. Fog tenni. De legalább generált választ. Nem? Ha vagyunk ironikus.  

      Az irónia számomra Mr. sonnika (az izzadság, és küzd), mert akkor csak az első 2 kifejezéseket.

     • Francisc - mondta

      Az irónia számomra Mr. sonnika (az izzadság, és küzd), mert akkor csak az első 2 kifejezéseket.  Idéz nekem

      Igen, hogy éljek. Ne légy ilyen durva. Miután néhány hete szenvedtem egy trükkel itt (tudod, miről van szó, hogy bejutottál és köszönöm), igazam van, hogy szárazabb és keményebb vagyok. Korábban elítélünk. Nem most. De te is látod. Többet viccelődök, többet kommentálok (bevallom, hogy néha hülyeség), még inkább, de azért, hogy a légkör ellazuljon, serkentsen néhány választ azokra a problémákra, amelyekre nem tudom a válaszokat stb. (Vagy legalábbis szerintem így van).

     • sonnik - mondta

      Ismét Elegem szakemberek throating lu vége ... és a tipp Mr. aki ezt verejték és kín igyekezett törlés opció, és megállapította, (természetesen lesz ironikus ... nem érted?) Sarmanelul a adok neki tanácsot ... Tanuljon angolul MANNN!

      És része a szakmai tudás és igazán pc és angol nyelven, és ha a probléma nem egyszerűen töltse ki a teret, hogy a haszontalan ...
      A probléma az, hogyan törölje hely Fel nem osztott nem partíció létrehozásához Acronis Backup.
      szakmai [e-mail védett] Túl egyszerű, hogy megértsük a problémát, és inkább tanulni valamit, mint hogy megmutassák, hivatkozva kivitelben (nyilván van ironikus ... nem érted,vagy nem neki?)
      Megoldásokat találni, vagy legalábbis tiszteletteljes módon profi nettó teljes (olvasási és hozzászólásait [e-mail védett]

     • Adrian - mondta

      És része a szakmai tudás és igazán pc és angol nyelven, és ha a probléma nem egyszerűen töltse ki a teret, hogy a haszontalan ...
      A probléma az, hogyan törölje hely Fel nem osztott nem partíció létrehozásához Acronis Backup.
      szakmai [e-mail védett] megértette túl egyszerű problemas inkább tanulni valamit, mint hogy megmutassák, hivatkozva kivitelben (természetesen ironikus lenne ... nem érted,vagy nem neki?)
      Megoldásokat találni, vagy legalábbis tiszteletteljes módon profi van netulplin (olvas és hozzászólásait [e-mail védett]  

      Ismerje meg a problémát, és exui mondani, amit akarsz. Honnan ki, hogy kapsz egy választ, nem hiszem, nem vagyok telepatikus csillagok!

      Ebből következik, hogy tudnia kell, hogy a fel nem osztott hely nem kiosztott hely, és csak akkor törölhető, ha végül átcsoportosítják. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem vagy annyira "fa", és hogy tudod ezt.

      Az Acronis biztonságos zóna törlésével a partícióteret átcsoportosítja, nem hagyva felosztatlanul. A fel nem osztott hely egy olyan terület a nem kiosztott, fel nem használt partíción, amely nincs hozzárendelve egyetlen partícióhoz sem. a rendszer nem tudja, mit írjon rá, ezért a név nem osztott. Összefoglalva tehát: az Acronis, amikor törli a biztonságos zónáját, automatikusan hozzárendeli a választott partícióhoz, és nem hagyja annyira fel nem osztottként, ki tudja, milyen dioptriák vannak a szemüvegében, és valószínűleg hiába látja. Bármilyen fel nem osztott terület, ha abszurditásból kifolyólag azt mondani (bár kétlem), hogy az Acronis nem osztja át partícióra, akkor jól megy, és letölti a partíciókezelőt, mint például az easyus partíciókezelő otthonát (ami ingyenes), és új térddé teszi ezt a helyet. vagy illessze be egy másik már létezőbe (rendelje hozzá egy másik partícióhoz) az opció neve "partíció átméretezése" vagy "partíció egyesítése"

      Ismétlem uram ... ha használni szeretné a pc-t, tanuljon angolul! És ceva valami mást ... még akkor is, ha 40 percet vársz arra, hogy a probléma "segítségkérésedet" megadd egy megjegyzésben, nem számít ... de legalább magyarázd el, mit szeretnél csinálni "teljes szájjal". mivel türelmünk van 2 órán át oktatóanyagokat készíteni, nem hiszem, hogy meghalsz, ha 20 percig maradsz, hogy megfogalmazz egy megértett megjegyzést, amelyben a lehető legpontosabban elmagyarázza, mit akarsz, mert ismétlem: NEM TALÁLJUK A CSILLAGOKAT

 347. sonnik - mondta

  köszönöm [e-mail védett] Ön figyelmét 10, folyamatosan keres engem Megvan a rendetlenség a fején .Ha megoldani bizonyos bejegyzést itt.

 348. Adrian - mondta

  Vagy dolgozzon át egy Acronis szoftverrel, amelynek neve Acronis lemezkönyvtár, amelyről oktatóanyagunk van. Írja be a jobb oldali "Keresés a videotutoril.ro…" mezőbe: acronis lemezkönyvtár vagy A merevlemez helyes particionálása. Írja be, és megtalálja az oktatóanyagot / oktatóanyagokat

 349. sonnik - mondta

  Most, hogy már megnyugodott a [e-mail védett] így a probléma:
  1. Ahhoz, hogy hozzon létre biztonságos területeken kell kiosztani egy bizonyos mennyiségű kemény Acronis ami miatt a rejtett partíciót látni a tutorial, akkor ez a hely teljes egészében osztható számos ágazatban mentést kíván (vagy jobb illeszkedés), ezek szektorok elmúlhat, ahogy mondod.
  2. A probléma az, hogy törölje a tér eredetileg kiosztott Acronis látható dedeicate programok felosztásával nehéz, de úgy tűnik, mint a fel nem osztott, és ezért nem lehet módosítani vagy törölni.
  3. Próbáltam Partition Magic, Acronis Disk Director, G- elváltak (Linux-alapú) és több más hasonló, és mint mondtam [e-mail védett] Olvastam mindent, és nem hiszem, hogy nagyon egyszerű megoldás, hogy formázza a teljes merevlemez vagy CD telepíteni Win (megoldás, amely nem garantálja vagy törlése partíciók ACES) működik, hogy jelenleg nem lehet csinálni.
  4. Ez nagyobb kihívást jelent, hogy megoldja más problémák a kemény, és azt hiszem, minden HDD gyártó egy külön szoftver, amely képes megoldani a brutális módon, sérülés nélkül nem találtam a megoldást.

 350. Adrian - mondta

  Kíváncsiságból .... Mennyi szabad hely van, amelyet „törölni akar” (=)))) ???? Arról a 8-9MB-ról van szó ???? Nos, akkor megtudja, hogy ennek így kell lennie, és nem rendelheti hozzá egyetlen partícióhoz sem.

  Annak érdekében, hogy jobban megértsük, miért van itt egy forgatókönyv: Van egy szelet kenyered, amelyet meg szeretnél enni ... 2 ujjal tartod ... azt a helyet, amelyet az ujjaid felülete foglal el, nem tudod jól kitörölni? mert szükséged van egy szelet kenyér megtartására, igaz? Még akkor is, ha nem harap az adott helyről, akkor is használják, annak ellenére, hogy „hely nélküli, nem tervezel vele semmit csinálni vagy megenni, annak ott kell lennie, hogy megtarthasd a kenyeret… hogy legyen hová megragadni a kenyeret.

  Remélem, megérted ezt, mert akkor is, ha magyarázni az informatikai szempontból nem értek semmit egyébként. Jó napot, és még mindig a kezét az angol!

 351. sonnik - mondta

  Én 6 gb rendelt, de te durva és beképzelt, és tegye vitatkozni mindenkivel, akkor is, ha tudod, hogy jobb, mint a többi dolog, az ember nem adja meg a jogot, hogy ezt az önelégült, jobb, ha telepíti az alkalmazást, és akkor majd tegye, mit és hogyan , nem beszélni és dolgozni English (látni, hogy a vezérmotívuma az Ön számára), hogy tudja, hogy a magasztos haladó szinten.
  Ismételje meg ezt a helyet, hogy irányítsák és támogassák mások nem hisz nekünk okosabb ül mögött egy billentyűzetet.

  • Adrian - mondta

   Én 6 gb rendelt, de te beképzelt, és tegye nesimtitsi vitatkozni mindenkivel, akkor is, ha tudod, hogy a dolgok jobban, mint mások nem ad jogot arra, hogy az önelégült jobb telepíteni, és akkor mi van, és hogyan tegye vorbeiar dolog nem angol nyelvű (ez volt a vezérmotívuma nézd meg magad), hogy tudja, hogy a nivelulavansat magasztos.
   Ismételje meg ezt a helyet, hogy irányítsák és támogassák mások nem hisz nekünk okosabb ül mögött egy billentyűzetet.  

   Fent, kérem, üljön le, és gondolkodjon még egy kicsit a megjegyzésein, hogy mi is megértsük őket ... de úgy látom, hogy az egyik fül bejött, a másik pedig kijött. Megkérdeztem, hogy mennyi hely van kijelölve szerinted. És azt mondod, hogy van 6G-s elosztód ... milyen kapcsolata van ... ???

   Ismétlem:

   Hozzárendelt: kijelölt hely nyílt a partíció, osztott szét.

   Kiosztatlan: kihasználatlan hely, holt terület, de az újraterjesztés / terjesztés lehetőségével ez a hely, amelyet Ön szerint nem "törölhet"

   szóval… arról beszélünk ...?!?!?! verébbogarak kiosztották, nem osztották ki ...!?!?!

   Hogyan, hogy a tér unalocated?

   • Catalin - mondta

    Szóval nem egy biztonsági másolatot a CD-t és már nem biztonsági másolatot a számítógépen bárhol a BIOS, vagy csak a CD-t. Én is vissza windosul?
    Köszönöm a magyarázatot.

 352. sonnik - mondta

  ok beszélni 6 gb nem osztható (vagyis figyelembe véve a Acronis a D) kijelölt Acronis Nevezd, aminek akarod, nem térhet vissza a partíció D

  • Adrian - mondta

   ok beszélni 6 gb nem osztható (vagyis figyelembe véve a Acronis a D) kijelölt Acronis Nevezd, aminek akarod, nem térhet vissza a partíció D  

   És veled megyek, ha folyamatosan csapat nézőt, és kérje, hogy pontosan hol vette a lépést fentiek? anélkül, hogy a legnagyobb erő

   Nagyobb figyelem a jövőben, nem a közösség érdekében dolgozunk, legalábbis én ... rendkívül visszafogott oktatóprogramokat készítünk, teljes szerénységgel, azt mondom, Romániában nem találja, amit csinálunk, de ez az emberi tényezőtől is függ, megérteni, hogy egy román nyelvű férfi mit magyaráz meg neked egy oktatóanyagban vagy egy megjegyzésben, az a te problémád. Itt állok meg, aki tovább akarja veled "ütni" a fejét, meghívom rá.

 353. sonnik - mondta

  ok lássuk, és Ön a tisztelet és a nyilvános bocsánatkérést

 354. Andrada - mondta

  @Sonik. Általában nem hagyok megjegyzést az oktatóanyagokhoz, de követtem a problémádat, és az első megjegyzésedből szerettem volna válaszolni neked, mert nekem is megvolt a problémád, de biztos voltam benne, hogy valaki képes lesz válaszolni neked és neked segíteni. A válaszok, amelyeket Cristi és Adrian adott neked, teljesen igazak, ami szerintem veled történik, az az, hogy nem nagyon érted, mit magyaráznak neked, és mint ilyen, elárulom neked, mit szenvedtem reménykedve így fogod megérteni. Valamivel ezelőtt valaki hozott nekem egy "új" 320G merevlemezt. Az alapján, hogy új, feltettem a rendszerre, és amikor meg kellett formáznom, csodálkozva tapasztaltam, hogy a szél nem lásd mint 90G. Azt hittem, hogy hiba volt, és n -szer ismételtem a formátumot. Végül lemondtam magamról, és azt hittem, hogy becsap, és egy kisebb merevlemezt adott nekem. Az inspiráció pillanatában úgy döntöttem, hogy bemegyek a partíciókezelőhöz, hogy megnézzem, mennyi merevlemez-kapacitást lát ott. A meglepetés hatalmas volt. Úgy látom, hogy 90G van allokálva, és a kb. 230G különbség felosztottnak látszik. Rájöttem, hogy ezt a merevlemezt korábban már több mint valószínű módon használták egy rajtaütésben, ezért pontosan követtem azokat a lépéseket, amelyeket Adrian és Cristi ismertetett neked, és megoldottam a problémát. Ha a "törlést" adja a nem osztott partíciónak, akkor a program automatikusan kiosztotta ezeket a körülbelül 230 G-ot a kezdeti 90 G-os partícióhoz, így 320 G-ot kaptam. Zavarod szerintem abból fakad, hogy véglegesen törölni akarod ezeket a 6G-t, amit nem illik kimondani. Ezeknek a 6G-knek a törlésével automatikusan hozzárendelik a hivatkozott D partícióhoz. Ha törölni akarja őket, a program figyelmeztet, hogy elveszít minden adatot stb. Igaz, hogy nem tudom garantálni, hogy van adat a D partícióról, minden sértetlen lesz, mert esetemben a merevlemez teljesen üres volt, de ez az egyetlen lehetséges megoldás a problémájára. De ismerek valakit, aki tesztelt egy merevlemezt az adatokkal ő és a Cristi és Adrian által jelzett lépéseket követve nem veszítette el az adatokat. A partíciók összeálltak, és minden boldog véget ért. A döntés teljes egészében Öné. Remélem, most jobban megértette.

 355. sonnik - mondta

  Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy bug róla.
  én hdd di 75 gb gyári hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... ACRONIS történet
  vár @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

  • Andrada - mondta

   Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy hibát az én privinta.hdd 75 gb gyár di hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... 's történet ACRONISastept A @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

   Biztos vagyok benne, hogy nem retardált. Sajnálom, hogy a probléma nem oldódott meg. Szeretném hangsúlyozni, hogy a szándék az volt, hogy segítsen, felfedve a probléma, hogy már volt olyan nehéz, hogy én bukkant particionált gresit.Problema, amely első pillantásra úgy tűnik, hasonló a Az, hogy helyreállítása a 6 G partíció initiala.Nicidecum nem akarta, hogy azt jelenti, hogy te retardált! Ne közös nyelvet beszélnek valakivel, nem jelenti azt, hogy fogyatékos! Ahogy ki a probléma van, ismétlem, első pillantásra úgy tűnik, hogy kell megoldani a leírt módon Adrian, Crystal és mine.Este, de valószínűleg nem is értik igazán, mi is valójában a probléma, és hogy Ezért, hogy egy kis válaszokat rossz! Sok szerencsét kívánok a probléma megoldásában.

  • Andrada - mondta

   Köszönet @ Andrada a megértés és a próbál segíteni nekem, de én nem vagyok retardált, és én csak azt szeretném, hogy elnémítja a hátsó 6 Gb D és végül megkapta @ Adrian kihívás nekem "viola" Azt hiszem, a PC legjobb módja annak, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Véleményem szerint az egyetlen, aki igazán megértette a probléma @ Francis továbbra is úgy véli, hogy az Acronis egy bug róla.
   én hdd di 75 gb gyári hasított következő: C = D = 20,81 47,69 át. 68,49 többi ... ACRONIS történet
   vár @ Adrian amikor elrendelte egy látogatást

   Nem tudom, ha ez segít mondom most, de még mindig lehet próbálni. Nem használok Acronis de egy másik programot, anélkül, hogy bárki felizgassanak rám, jobban vagyok. Megértem, próbáltam más programok, hátha láthatjuk a meghajtó, de nem adja meg, hogy milyen programokat használ. Ha még nem próbálta [e-mail védett] Partition Manager, akkor próbáljon meg, ha akar. Én ezt a programot egy komponense a [e-mail védett] Indítsd Disk.Ma ki több bajt. Sok szerencsét!

 356. KhnumDC - mondta

  Kiváló puha a ACRONIS!
  Egy másik jó dolog szerintem az Acronis Online Backup (250 GB virtuális tárhely - 50 dollárért)

 357. KhnumDC - mondta

  Abban a pillanatban, a BullGuard Internet Security Online Backup opcióval 100 MB (heh heh), amely kevesebb, mint a Acronis Online Backup szoftver.
  Gratulálok az oldalon!

 358. ionutz - mondta

  szívesen. ezzel az alkalmazással egy ideje, és nagyon boldog vagyok vele. Én telepítettem egy barátja laptop, és nem tudom, miért nem működik. Mindent jól csináltam (telepítés létrehozása ASZ partíciót, csináltam back-up, és végül be Acronis Startup Recovery Manager), ami után adtam újra.
  minden jól ment, amíg nem kezdett elindulni a Windows. Kis boot után mutatja a kék képernyő hiba (nem tudtam, hogy olvassa el, mit írt oda, hogy kevesebb, mint egy másodperc), majd indítsa újra mindent. Megpróbáltam menni csökkentett módban, és megpróbálta teljesen minden ott van a lehetőség, hogy: Semmi. Végül rákattintottam F11 beléptem adtam Acronis visszaállítani. Adtam nekik, miután visszaállítani ugyanígy vagy Acronis nem lép. mond valamit ramdisk nem tartják pontosan, miért.
  És telepített Windows, és most, ha az ő gondolatai a telepítés Acronis, vagy sem.
  Elfelejtettem megemlíteni, hogy ez egy Toshiba Satellite laptop L500-1EU.

  minden tanácsot szívesen

 359. Ionut - mondta

  Milyen Acronis használták a bemutató?
  Verzió?

 360. van egy tutorial arról Acronis, használom ezt https://www.videotutorial.ro/?p=1008 Azt is javasoljuk, hogy telepítse újra a szoftvert ...

 361. Marius - mondta

  Azt akarom, hogy tisztázni kell a kérdés nem látja írt itt tényleg alig várom, hogy olvassa el minden hozzászólást, mert nincs sok időnk.
  Van telepítve a Windows 7 és néhány partíció (elég), 3-4 hónapja két biztonsági másolatot készítettem a régi Windows XP-ről. Telepítettem az Acronis 2010 programot a Windows 7 rendszerre, és néhány partíción elkezdtem helyreállítani a rendszereket. Ez "sikeresen" helyreállítja őket, de a probléma az, hogy az indítóképernyő egyáltalán nem ismeri fel őket. Mindenféle helyreállítást kipróbáltam, fájlként / mappaként, sőt mint az egész partíció, de hiába. Egy ponton tönkretettem a Windows 7-et anélkül, hogy nyilvánvalóan akartam volna, és nagy erőfeszítések után egy indítható bottal sikerült helyreállítanom.
  Így végül szeretnék tudni: Hogyan visszaállítani a Windows XP, így tudok adja meg azt a boot képernyő? Ha tudod, nyilván. Vagy nem, mert a Windows 7?
  Várakozás a választ, aki tudja, esetleg [e-mail védett]

  • Adrian - mondta

   Azt akarom, hogy tisztázni kell a kérdés nem látja írt itt tényleg alig várom, hogy olvassa el minden hozzászólást, mert nincs sok időnk.
   Telepítettem a Windows 7 partíciókat (elég), tettem valamit vremedoua mentés után a régi Windows XP egy sor-3 4 luni.Bun. Telepítettem Acronis Windows 2010 7 és visszaadta néhány partitii.Mi rendszer vissza őket "sikeres", de a probléma az, hogy az indítási képernyő nem ismeri fel őket deloc.Am próbáltam mindenféle lepattanó, mint fájlokat / mappákat, és még az egész partíciót, de semmi. Egy ponton eltört a Windows 7 nélkül nyilvánvaló, miután a nagy erőfeszítés sikerült ragaszkodni rendszerindító vissza.
   Így végül szeretnék tudni: Hogyan visszaállítani a Windows XP, így tudok adja meg azt a boot képernyő? Ha tudod, nyilván. Vagy nem, mert a Windows 7?
   Várakozás a választ, aki tudja, esetleg [e-mail védett]  

   Sokat akarsz, amit akarsz, egy kényszerített kettős rendszerindítás, amely nem lehetséges, hogy kettős rendszerindítás legyen, először az XP-t helyezted el egy partíción (abban az értelemben, hogy megfelelően telepíted, normál telepítés, nem biztonsági mentés visszaállítása, ahogy te tetted), majd miután befejezte az xp telepítését az összes illesztőprogrammal, helyezze be a CD-t a Windows 7-be és telepítse, de amikor a partíciókhoz ér, és megkérdezi, hová telepítse, válasszon másik partíciót, mint azt, amelyik már XP, és így kettős indítást hajtott végre. Ha siet, akkor hagyja egy másik időre ... amikor lesz ideje, mi ugyanúgy sietünk és nem kevésbé vagyunk elfoglalva, mint te. Mindannyiunknak megvannak a dolgaink, mondtam már korábban, és megismétlem, ha nincs időd valamire, ne csináld tovább, mindannak, amit csinálsz, dokumentációra és információkra van szükség, és nem tudom, miért, de nem hiszem el az állításodat, miszerint nem volt időd, de csak lusta olvasni, ahogy mindannyian rendelkezel, rengeteget, mindent szeretnél ingyen, de anélkül, hogy elolvasnád vagy tájékoztatnád magad, de ha az orrod alá kerülhetnél, csak egyetlen kattintást adsz, igaz? Ismétlem, hogy nem érdekel az Ön ideje, és nincs ok arra, hogy válaszoljunk Önnek. ha nincs időd, ok… van ... hagyd egy másik időre, amikor meglesz. A futás közben végzett dolog hiába történik

 362. Ha az xp-ről telepítetted a w7-et, akkor beírhatsz bármit, de ha a w7-et az elejétől kezdve indítod, akkor sem sikerült beírnom az xp-t, még akkor sem, ha az épen a partíción jelenik meg ...

 363. valy - mondta

  felteszem azt az iso képet (mentési adathordozót), hogy USB-re tegyem, használhatok wintoflash-et? másik lehetőség, hogy most nincs .... Van egy laptopom, ami nem működik nekem dvd-rom dvd / rom külső nem látja nem tudom elindítani tőle ... Még mindig küzdek a win telepítésével, de nem akarja elindítani a pálcáról .... Kicsit sétáltam, de a partícióknál az acronis lemezkönyvtárat is elkészítettem az elsődleges D partícióval, és vegyem, aktív .... Megpróbáltam telepíteni a win 7-et. Megtaláltam az új partíciót adik D minden rendben ment az első újraindításig ... most nem akar semmilyen partícióról keresztelni ... .a fekete kép fehér vonallal marad a bal felső sarokban ... .Kérlek mondd meg, mit tehetek ... .köszönöm előre !!!

 364. csabaxb - mondta

  Üdvözlöm. 2010 verzió nem működik. Csináltam egy biztonsági mentést vele az eredeti ablakokat. Egyszer volt egy visszaállítási, csak most azt mondja, sikerült, nem sikerült. Én megszabadultak, és telepítettem Paragon. Odament magasabb biztonsági másolatot készít, de hátha tudja helyreállítani.
  csabi

 365. nicubanditu - mondta

  kérdés, hogy szükség van biztonsági tuner mentés a számítógép, és ha van egy próba, ha a program után lejár nap 30 telepítse újra, és megy az azonos biztonsági mentés és mappák

 366. Mary - mondta

  Micsoda! Nagyon jó bemutató. Nekem is van egy kérdésem: Van egy Compaq Hp laptopom, amely a gyárból érkezett Windows 7 és helyreállító szoftverrel. Vagyis: ha megesik, hogy a Windows nem működik, akkor indítsa újra és nyomja le az F10 billentyűt, mintha belépne a helyreállítási szoftverbe, ahol visszaállíthatja a rendszert a gyárból. most az a probléma, hogy csak egy partícióm van, mégpedig a C: amelyhez vannak képeim és egyéb dokumentumaim. Biztonsági másolatot készíthetek az összes fontos mappáról, és ha nem sikerül helyreállítani a rendszert úgy, ahogy az a gyárból származott, a szoftverrel együtt, és visszaállítani a mappákat dokumentumokkal ?? Azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultabb ... de még mindig lehetséges, de nem tudom pontosan, hogyan. Köszönöm ! Várom a választ.
  PS: Azt hiszem, tettem insteles.

  • Adrian - mondta

   Mary: Hi! Nagyon jó tutorial. Van egy kérdésem .. Nekem van egy HP Compaq jött a gyárból Windows 7 és egy puha helyreállítás. Jelentése: ha ez történik, akkor indítsa újra a Windows, hogy, és kattintson a F10 park és adja meg a helyreállítási szoftver, amely vissza tudja állítani a rendszert, mint a gyári. Most a probléma az, hogy én csak egy partíciót pl. C: Én a fényképek és egyéb dokumentumok. Acronis tehet back-up minden fontos mappák az esetben, ha a gyári rendszer a szoftver, hogy jött, és helyreállítani dokumentumokat és mappákat? Azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultabb ... de még nem tudni, pontosan hogyan. Köszönjük! várt választ.
   PS: Azt hiszem, tettem insteles.  

   Elvileg lehetővé kell tenni, de ezt csak te fedezheted fel, mert neked van ez a laptop, nem nekünk! Más laptopokhoz más biztonsági szoftver is tartozhat. Ez lehet saját szoftver, amelyet a HP fejlesztett ki és csak laptopjával / termékével együtt "értékesítették", vagy bármely más számítógépre telepíthető szoftver.

 367. Catalin81-Rm.S. - mondta

  Hi all!
  Telepítettem Acronis True Image Home 2010 több számítógépen, és minden telepítés után nem sokkal egy hiba (Runtime Error!), És az ablakban írja:
  „0x00000002 hibakód: A rendszer nem találja a megadott fájlt”
  és nem tudok megszabadulni ettől a hibától. Adok rendben, és folyamatosan megjelenik ...
  Eltávolítottam Acronis de a hiba megmaradt.
  Kérem, mondja meg, ha tudod, hogy ez mit jelent, és hiba hogyan kapcsolódik Acronis. Én megszabadulni, hogy valahogy így tudom teljes mértékben használja ezt a csodálatos programot?

 368. Tudja, olyan program, amely Gace adatbázis mentés?

  • Adrian - mondta

   Denis: Tudja, egy program, amely Gace adatbázis mentés?  

   Igen, ez a CCleaner, amely egy bemutató, hogy megtalálja a keresőmező jobb felső fekete sáv írsz CCleaner, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 369. Bogdan - mondta

  Merevlemez probléma
  A problémám jön Acronis True Image miközben helyreállítani egy biztonsági mentést, hogy szakíts félbe, ha már nem aktuális, és látja a merevlemezt indítására sem tudom telepíteni a Windows bios látja, de amikor Kapcsolja be a számítógépet, és ne ellenőrizze, hogy indul rajta booteza

  • Adrian - mondta

   Bogdan: Merevlemez problémaA problémám jön Acronis True Image miközben helyreállítani egy biztonsági mentést, hogy szakíts félbe, ha már nem aktuális, és látja a merevlemezt indítására sem tudom telepíteni a Windows bios látja, de amikor Kapcsolja be a számítógépet, és ne ellenőrizze, hogy indul rajta booteza  Idéz nekem

   Felosztása mind a Acronis szoftverrel vagy egyéb szoftvert, amely tudja, hogyan kell dolgozni a boot (egy bootolható CD-t) Írj fel Acronis True Image keresőmezőbe, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ez a puha ajánlatok és ha telepíti ISO kép van a 50M meg kell égetni, hogy a CD-n, és ez (boot, mint egy égési és Windows) megadja neki ezt a lehetőséget neked írni a CD, ha úgy dönt, a lehetőség, hogy egy mentési szoftver CD

 370. Bogdan - mondta

  A probléma az volt a partion táblázat mm sikerült kijavítani a partion Table Doctor

 371. sklipy - mondta

  ez a legjobb bemutató, amit láttam az Acronis True Image, láttam egy párszor, mielőtt. Bravo Cristi, szuper tutorialu intelesu minden, amit elmagyarázta, mi a mentés!

 372. Julian - mondta

  A bátyád nagyon folositortutorialu bravo kevesebbet, mint te elmagyarázni valamit egy olyan részletes és sikeres soft.multumesc incontinuare

 373. Mircea - mondta

  Te jó vagy, mint egy tanár, és szeretném megköszönni, hogy ez a bemutató

 374. Mircea - mondta

  Van egy kérdés, ha úgy dönt, Acronis drivecleanser tudom, hogy véglegesen törli az adatokat, amit eltávolított de valahogy törölni, és mit gondolok az, hogy a videó, kértem, hogy biztos, hogy nem fut

 375. xRoPaul - mondta

  Gratulálunk!
  Ez egy kiváló program, hála neked, milyen fontos a biztonsági mentés, van, hogy egy biztonsági másolatot a Windows és mennyit segített.
  Azt ajánlom mindenkinek, aki látta a bemutatót, és nem csak azért, hogy egy ötlet, de valójában aplice.Nu lesz más, mint egy kis partíciót (ami most már nem számít, az új PC-k) és 3 másodpercig, amikor nyissa ki a számítógépet.
  Hats Videotutorial.ro!

 376. Axyy - mondta

  Hi guys gratulálok.
  Találkoztam a probléma, amikor adott, hogy hozzon létre egy biztonságos területen azt súgja, hogy Acronis nem biztonságos helyen, és balra Forwarding partíciókat.
  Mi a teendő??

 377. Csináltam egy archív a Acronis, és nem vissza semmit. azt mondja, hogy korrupt. valaki tudja? pls help!

 378. polferis - mondta

  Az ACRONIS TRUE IMAGE 2009 kapcsán aktiváltam a STARTUP RECOVERY MANAGER programot, és valóban azt mondja, hogy az újraindításkor nyomja meg az F11 billentyűt, de ez csak egyszer, majd a fekete képernyőn másodszor "mbr error" -t ír. Így már nem tudok bootolni az ACRONIS-szal. Mit tegyek, hogy az aktiválás módja megmaradjon?
  Köszönöm.

 379. polferis - mondta

  Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint egy fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

  • polferis:
   Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint egy fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

   A számítógép pontos eszköz, itt van vagy "fél nap", vagy működik, vagy nem működik.
   Azt hiszem, van egy probléma a konfiguráció merevlemez vagy ablakok.
   Ahhoz, hogy elmondhassuk, mi folyik itt, el kell mondania pontosan, hogy mit tett, meg kell adnia részleteket, megcsinálta a "biztonságos zónát", az F11 megnyomásával indított-e valaha vagy csak készen áll?
   Az én dolgom, hogy tartsa meg fényképezés a nyelvet, ha azt mondod, hogy nem megy, hogyan szeretné, hogy segítsen, ha adsz nekem részleteket.
   Próbáld ki, hogy a nagy kép, nem az információt, hogy már meg kell, hogy segítsen engem a kapcsolatot az ügyben.
   Részletek férfi, részletek, minden a részletekben rejlik.

  • AdrianGudus - mondta

   polferis:
   Próbálja újra, látom nincs válasz, hogy a probléma az Acronis True Image 2009. Tudomásul veszem, hogy senki sem tud? Nem hiszem, talán egy kis figyelmetlenség, hogy segítsen valaki. Ismétlem: én aktiválta a Acronis Startup Recovery Manager, de a legfontosabb aktív marad f11 mint egy fél nap vagy egy nap, akkor írok mbr boot hiba. Igaz, 7 Windows betöltése, de azt akarom, hogy maradjon, és az Acronis boot sorrend. Valaki segíteni? Még ha meg kell dolgozni a parancssorba, értem, csak hogy tudja, milyen parancsokat adni neki! Kérem, segítsen nekem újra! Lehet, hogy Cristi-admin aki a bemutató, vagy Adrian ...... vagy bárki, aki a téma! Nagyon köszönöm!

   Ha Windows 7 rendszert futtat, akkor a hiba a 100 MB-os partíció, amelyet a Windows 7 automatikusan telepít, és amely nem látható a Sajátgépben, hanem csak a Lemezkezelésben (jobb gombbal kattintson a számítógépemre> Kezelés> Lemezkezelés)
   Hogyan kell telepíteni a Windows partíció nélkül 7MB 100 bemutató már létezik. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan kell telepíteni Windows partíció 7 nélkül 100MB, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató (Azt javaslom, olvassa el a megjegyzéseket a bemutató, és a szöveg felett bemutató)
   Legközelebb Azt szeretném kérni, hogy ne legyen annyira csalódott, nem vagyunk kötelesek válaszolni a kérdésekre. Nem elég, hogy ezek az útmutatók érted? Terhesség megjegyzéseket, hogy segítsen a közületek témák megvitatására, így kiegészítések és javítások.

 380. polferis - mondta

  Még egyszer elnézést kérek a ragaszkodásért, de ez… A Cristi-admin által kért részletek tekintetében megadom, hogy az acronis true image 2009 programot telepítettem, mint az oktatóanyagban, aktiváltam az indítási helyreállítási menedzsert, F11 tesztet indítottam és séta. Aztán teljes biztonsági másolatot készítettem a C-ről: és ennyi. Nem aktiváltam a biztonságos zónákat. A Windows nemrég lett telepítve, jól viselkedik. De ismétlem, hogy az indítás-helyreállítási kezelő le van tiltva, és naponta aktiválom. Adrian szerint a system-100M a hibás. Megértettem, hogy újra kell telepítenem a Windows-ot. Még egyszer megemlítem Cristi számára, hogy naponta többször kell aktiválnom, ha be akarom indítani. Azért fordultam hozzád, mert az oktatóanyagok alapján rájöttem, hogy te csinálod, hogy kompetens vagy, és van valakitől tanácsot kérnem. Még egyszer köszönöm.

 381. polferis - mondta

  Csak most vettem észre, hogy az mbr hibának a bootolástól kezdve az acronis indítási helyreállítási menedzserig 3-as száma is van. Mármint a 3. mbr hibát. Ha az mbr-t meg kell javítani, kérem, mondja meg, hogyan, tudom kezelni a parancssort. Más külföldi oldalakon találtam valami bootect… fixboot-ot, megjegyeztem, de biztos akarok lenni benne, miért csinálom. Tudsz segíteni nekem? Köszönöm.

 382. Nem ajánlom 3 újratelepítés után, vagyis 1.5 év után az Acronis is feladta, és újratelepítettem ...

 383. @ Sonik. Általában nem hagyja észrevételeit oktatóanyagok, de láttam a problémát, és kerestem a választ, hanem az első megjegyzés, mert nem volt meg a problémát, de biztos voltam benne, hogy valaki képes lesz megtalálni a választ, és segíteni. A válaszokat adott nekik Cristi és Adrian tökéletesen érvényes, ami szerintem történik veled, az, hogy nem is értik igazán, hogy mit magyarázni, és ezért azt fogja mondani, hogy mi történt velem egy kemény reményében így meg fogod érteni. Egy idő után, valaki hozott nekem egy kemény "új" 320G.Bazandu számomra az a tény, hogy az új, tettem a rendszert, és mikor kellett formázni található csodálkozva, hogy nem windous lásd mint 90G. Azt hittem, hogy egy hiba, és én már többször ori.Intr formátum végül is lemondott, és azt hittem, hogy becsapott, hogy nekem egy kemény alacsonyabb. A következő pillanatban az ihlet úgy döntöttem, hogy a Partition Manager, hogy valóban látni, hogy ott merevlemez-kapacitás. A meglepetés az volt a skála. Látom a különbséget Lekötött 90G a 230G lát engem nem osztott. Rájöttem, hogy ez nehéz volt, korábban valószínűleg a raid, és így pontosan követni a lépéseket, amelyeket már le Adrian és Cristi és megoldotta a problémát. Adakozás "törli" a partíciót unalocated, a programom automatikusan hozzárendeli ezt a 230G, G 90 első partíciót így kaptam, hogy 320G. Azt hiszem, a zavart kezdődik a ténnyel, hogy véglegesen törli ezt 6G amit helytelenül mondott. Törli e 6G, akkor automatikusan ahhoz a partícióhoz D referire.In te, ha, ha azt akarja, hogy törölje a program figyelmezteti, hogy elveszti az összes adatot, stb .... Igaz, hogy nem tudja garantálni, hogy az adatok partíció D mindent lesz ép, ez a helyzet az én merevlemez teljesen üres volt, de ez az egyetlen lehetséges megoldás a problémára, de ta.Stiu, aki bebizonyította a kemény adatok ő indiicati a következő Krisztus Adrian nem adatvesztés. Válaszfalak egyesítették, és ez volt a boldog end.Decizia Öné. Remélem, hogy jobban megértsük a vállalattal

 384. Mario sorin - mondta

  hi Cristi 10 megjegyzés vagyok nélküled, és én egy kicsit puha és nehéz kezelni az első! által 2010 én összetört WinXP ptr. Én nem tettem a lépéseket, amelyeket meg magyarázni IAI [és én az első, és én csak most vettem PC.] Itt utal Acronis Disk director.10.00000000000000zece111

 385. Mario sorin - mondta

  10.000000000ZECE!

 386. sal adrian! egy bootolható CD Acronis hát az operációs rendszer? ms Ceao

 387. Szórakozás v - mondta

  Helló, és gratulálok a helyszín
  Tettem a boot cd, de nem látom a merevlemez
  valójában ez az üzenet Acronis boot, és megpróbálja mentések

 388. Edmond - mondta

  Üdvözlet és tisztelet minden itt csinálni.
  Már egy ideje, hogy elkészítette ezt az oktatóanyagot, ezért nem várom el, hogy válaszoljon nekem ... még mindig próbálkozom 🙂
  Kérném, ha lehet, segítsen nekem egy elég komoly, számít, nevezetesen:
  - Számos programmal ellátott PC-t ad, számomra nagyon fontos, win.7 prémium. Ezek a programok meghibásodás esetén újratelepíthetők, de sajnos később szükséges néhány technikus beavatkozása a beállításokhoz és az aktiválásokhoz (ezért nagyon fontosak), olyan beavatkozások, amelyek 2-3 napig is eltarthatnak, ami kereskedelmi tevékenységem számára elfogadhatatlan. . Vezetésekről, pénztárgépekről, POS-okról stb.
  Ez a PC teljesítmény szempontjából kissé "elavult". Szeretném lecserélni egy jobbra, és mindent szeretnék
  Ő most költözött új PC. Kemény az operációs rendszer és a programok fontos marad, mert ez egy nagyon jó SSD, SSD Telepítettem a segítségével a bemutató, akkor igen. Összefoglalva, a legerősebb PC SSD régi fektetni az új PC futtatni mindent, mint korábban. Hogy lehetséges ez?
  Köszönöm.
  Tisztelettel.

  • Move SSD vagy merevlemez az operációs rendszert az új PC.
   Néha a transzplantáció során lehet kisebb problémák vezetők, hogy meg lehet oldani a menet.
   Mindenekelőtt azonban, hogy jó lenne, hogy egy általános tartalék baj esetén, hogy mi a kezét.
   Ebben 90% -ában, az a folyamat általában könnyedén. Ideális az, hogy az azonos gyártótól chipset az alaplapon. Amikor megy az AMD az Intel, vagy fordítva, akkor kicsit alá másokban 10%.

   • Edmond - mondta

    Köszönöm a választ. Gyorsabb, mint reméltük.
    Minden PC-k proc MB ASRock AMD (AMD fan
    Teszek kötelező tartalék Acronis True Image, mint meghibásodása esetén tegye őt vissza, és tudom folytatni a munkát, amíg az új információkat.
    Az egyetlen probléma, amit látok, hogy a régi PC DDR2 és más új DDR3. Ez egy pb látom csak én.
    Ami a járművezetők, itt a nagy kérdés!
    A pénztárgép, amely összeköti Fr. van néhány speciális meghajtó és fct a soros…
    Tisztelettel.

Trackbacks

 1. […] Az Acronis True Image ingyenesen letölthető a hivatalos Western Digital weboldalról. Az Acronis True Image, amelyet valószínűleg már sokan tudnak, egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztonsági másolatot készítsünk […]

Speak Your Mind

*