Program, hogy a meglévő szoftver egyszer

Program, hogy a meglévő szoftver egyszer

Program, hogy a meglévő szoftver egyszer

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk telepíteni egyszerűen, gyorsan és automatikusan, az összes alkalmazást kell, mint mi egy Windows telepítése.

Szokásos az operációs rendszer telepítéséhez fáradságos, időigényes és a fő tényező, amely gátolja minket, hogy le telepítés vagy újratelepítés a Windows.

Miután a Windows van egy csomó munka:

- meglátogatja a telepíteni kívánt alkalmazás minden oldalát.
- keresse meg a letöltés oldalt a webhelyen.
- ellenőriznie kell, hogy az alkalmazás 64 vagy 32 bites verziója elérhető-e az alkalmazás webhelyén.
- várja meg az összes telepíteni kívánt alkalmazás letöltését.
- futtasson minden futtatható fájlt külön-külön.
- az Ön által telepített minden alkalmazáshoz be kell lépnie a telepítővarázslón (lépések), törölje a jelölőnégyzetet az azokhoz tartozó eszköztáron, vagy a többi alkalmazás jelölőnégyzetét.
Mindez rutin értékes időt!

Ninite program telepítése az összes szoftver egyszer

Mi Ninite

Ez a helyszínen, hogy hozzáférést egyszer, válassza ki a listából a kívánt alkalmazásokat telepíteni, és végül létrehoz egy végrehajtható, hogy szüksége lesz, hogy töltse le egyszer, és amely tartalmazni fogja a kiválasztott új alkalmazásokat.

Mi hátrányok segítségével Ninite?

Hátránya, hogy szükség van egy Internet kapcsolat végrehajtható automatikusan letölti az új alkalmazásokat választotta.
További hátrány, hogy a lista az alkalmazások kiválaszthatja elég kicsi, nem állnak rendelkezésre játékok vagy nehéz kereskedelmi szoftverek, mint az Adobe Photoshop, Sony Vegas, Camtasia.

Milyen előnyökkel is használ Ninite?

- már nem látogatjuk meg az egyes webhelyeket külön-külön
- Nem kell többé lennünk a számítógép előtt, hogy kézzel végezzük el az egyes alkalmazások telepítési lépéseit. A Ninite automatikusan letölti és telepíti őket.
- már nem kell kézzel ellenőriznünk, hogy a gyártó 64 bites operációs rendszerekre is kínál-e alkalmazást.
Ninite automatikusan letölti és telepíti alkalmazások 64 kicsit, ha a Windows 64 kicsit, ahogy és ahol a Windows a 32 kicsit.
- ha már van telepítve az egyik kiválasztott alkalmazás, amikor létrehoztuk a Ninite futtatható fájlt, akkor automatikusan kihagyja azt, és folytatja az alkalmazások telepítését, amelyeket még nem telepítettünk
- A Ninite futtatható program mindig letölti a kiválasztott alkalmazások legújabb stabil változatát
- automatikusan törölje az összes választható eszköztárak vagy alkalmazások (felduzzasztott, junk apps), hogy jön a kiválasztott alkalmazások
- automatikusan átugorja kérést indítani a számítógépet alkalmazások használják fel ezt a telepítés után
- Ha az operációs rendszer nyelve a román (vagy bármilyen más nyelven) Ninite telepíti a kiválasztott alkalmazásokat a nyelv az operációs rendszer.

Mi Ninite nem varázslat, de takarít meg sok időt takarít meg a fejfájást, és akkor ösztönzi őket, hogy telepíteni vagy újratelepíteni a Windows operációs rendszer, így a rutin telepítése után az operációs rendszer, úgy néz ki mint gyerekjáték.
Töltse le a
Hivatalos weboldal Ninite


Video bemutató - Program, amely az összes szoftvert egyszerre telepíti


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Nagyon jó tutorial! ÉN használ Ninite évek, és csináltam egy szokást belőle.

 2. Chelaru Marco-Cristian - mondta

  Nagyon jó! Ez rendkívüli mértékben segíti, miután az új Windows telepítése!

 3. Ilies Gheorghe - mondta

  Véleményem telepítése után minden program kiválasztása és telepítse ezt Ninite, hogy tartsa őket, hogy frissítse, és telepítéséhez és a Kaspersky Software Updater

 4. MAXIM VASILE - mondta

  Mi történik a Chromecast kiterjesztés Google Chrome .STITI valahogy jön ki? Van egy nagy veszteség, nem tudom nézni semmit DESTKOP (Van Windows XP)

  • Vasile Maxim. Tisztelettel, azt javasoljuk, hogy ne írja nagybetűvel. Internet írási nagybetűvel azt kiabálva, a sikoltozás.

 5. CIPY - mondta
 6. Calin - mondta

  Mi értelme van az ismétlődő bemutató volt? Ő hozta ki a programokat. és különben is ez egy túl ok telepítést.

  • Adrian Gudus - mondta

   E bemutató elmagyaráztam a bemutató. Mi az az érv, hogy ezt mondod nem túl jó?

   • Calin - mondta

    Hallgattam a pontot, de ez csak úgy tűnik, töltelékhez. és az én érv, akik azt mondják, ez nem egy módszer rendben van: lehet telepíteni, és mindenféle szar jönnek szabad szoftver, könnyebben telepítés Ranade plusz Tudod, hogy vagy anélkül szándék tartalmazhat vírust. Voltak több esemény nélküli vírusok fokozódik. még situll volt egyszer vagy bp nemi vagy azért, mert a reklám, vagy script. Kipróbáltam ezt a programot a múltban.

    • Gelu - mondta

     Kedves Calin E módszer nem csak töltelék. Azt hiszem, nem tudom, mit írunk, vagy hazugság, így tegye, és valamit. Ha megvizsgáltuk fenntartani megtudtad, hogy te írtad a félretájékoztatás.
     Telepítettem sokszor és sok szoftver segítségével Ninite De soha semmit telepíteni mellett, amit ellenőrizni is vannak az utolsó változat a program és intaleaza egymás után altul.Castigi rendkívül hosszú és minden tiszta.

    • Adrian Gudus - mondta

     Ha figyelmesen olvassa el, amit írtam a cikkben (fenti videó) Milyen előnyöket kell használni Ninite?
     Azt megtanultam, hogy az egyik nagy előnye az, hogy éppen az ellenkezője annak, amit azt állítják Önnek.
     - automatikusan törölje az összes választható eszköztárak vagy alkalmazások (felduzzasztott, junk apps), hogy jön a kiválasztott alkalmazások
     - automatikusan átugorja kérést indítani a számítógépet alkalmazások használják fel ezt a telepítés után
     - Ha az operációs rendszer nyelve a román (vagy bármilyen más nyelven) Ninite telepíti a kiválasztott alkalmazásokat a nyelv az operációs rendszer.
     Tehát miről? Mi használjuk az Ön számára. Te soha nem a tárgy, és mindig hozzászóláshoz egyetlen módja kedvéért kiküldetés. Azt gondoltam csinál egy ideje

     • Calin - mondta

      Ariadne én nem mondom rossz. nem minden program, amit mondasz. de ha lusta, hogy őket manuálisan ügy. Most álláspontom álláspontom ezeket a programokat Ninite. Vb nem a tündérmesékben. Adrian Ön arrogancia gyakori, nem én nem vitatkozom veled, aki. Fogom követni, mivel kiderült ezen az oldalon. és nagyra értékelem a munkáját, és a Krisztus. Ahogy mondtam, csak így hibák. meg kell tanulni és elfogadni mások véleményét akkor is, ha nem tetszik a tiéd. és nem voltam credca központja témát. Valahogy vb hajó? és hogy őszinte legyek vannak bőven, akik nem félnek. és azt mondta, hogy töltés, hogy megtörtént. Azt credca érveltem én szempontból.

  • miért nem jobb?

 7. Mihnea - mondta

  Helló,
  Ha létrehoztunk egy bottal Media Creation Szerszám windows10 (a helyszínen Microsoft) .. lehet telepíteni a szoftvert a botot? Ez telepíteni és a program beszélünk azonos botot walkthrough

  • Ilies Gheorghe - mondta

   Ha még van hely a boton, igen, hozzáadhatja, bár… inkább tegyen néhány illesztőprogramot, mint ezt a programot, amelyet egyszerűnek talál egy egyszerű keresés a böngészőben

 8. Mihnea - mondta

  Köszönöm szépen. Igen, többet 11Gb neki, és kíváncsi voltam, hogy tudok telepíteni semmit.
  Megteszem, ahogy Ön ajánlotta, sofőrök - mindenekelőtt 🙂
  A nagy nap!

 9. Alexandru Cojocaru - mondta

  Nagyon jó program nagyon hasznos. Köszönjük Adrian számára sok hasznos útmutatók bennünket új. Csodálattal és tisztelettel az Ön munkáját. Csak így tovább a jó munkát hozott Adrian és nem a józan ész.

 10. Andrew - mondta

  Ez hiányzik a honlap Sopcast, qTorrent

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.