Problémák a Windows 10 és megoldása netul

Problémák a Windows 10 netul

A Windows 10 egy stabil operációs rendszer, de néha problémákat okoz, ami elég furcsa 2016. Mi lett volna várható, hogy most, a Microsoft, hogy inkább a stabilitást; De úgy tűnik, sokkal fontosabb az a munka adatokat gyűjt a felhasználók.
A működő számítógépemen Windows 10 van, az összes frissítéssel naprakész. Időnként problémát jelent a hálózat, a piros "X" jel és az üzenet, hogy nincs kapcsolat. A hálózati kártya Intel, azaz nem harmadik gyártó, az Intel nene! Az "Offline" "Nincs kapcsolat" problémája azonban továbbra is fennáll. Nagyon furcsa, mert az az érzésed, hogy hibát követett el, és elkezdi húzni a kábeleket az egység mögött vagy a router körül, megszakítja az útválasztót, felhívja a hálózati szolgáltatót stb.

Probléma a Windows 10 nettel - leírás

Ez a Windows 10-es hálóval kapcsolatos probléma nem mindig jelentkezik, hanem csak bizonyos időpontokban, mindaddig, amíg kihúzzon a görögdinnyeből. Figyelembe vesszük, hogy néhány újraindítással a probléma eltűnik, de ismét 2016-ban vagyunk ...
A jó hír az egészben!
Ideiglenes megoldást találtam a hardverváltozások keresésével az „eszközkezelőben”. Ezt a javítást minden alkalommal alkalmazni kell a probléma felmerülésekor, mivel megismétlem, ez egy ideiglenes megoldás.
Egy másik alkalommal találunk megoldást problémák a wi-fi hálózat Windows 10. Írj a megjegyzések rovatban, hogy milyen baj van a netul wi-fi, vagy vezetékes a Windows 10, és megpróbálom belevenni a következő és ez a bemutató.
A "Korlátozott kapcsolat" problémával küzdőket figyelmeztetem dedikált bemutató.



Video bemutató - Problémák a Windows 10 Net használatával

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (85)

  • a megoldás: jobb egérgombbal frissítse a böngészőt a böngészés böngészés közben válassza ki az eszközök listájából, és van 2 illesztőprogramja, válassza ki a következőt, és fátyololja a problémát véglegesen

  • Helló,
    Azt 10 az összes ablakot és az összes csatlakozó vezetékes internettel van egy másik probléma ..
    Amikor letöltelek valamit a hálóból, vagy megnézem egy videót..a háló összeomlik, és el kell végeznem a hibaelhárítást vagy le kell tiltani / engedélyeznem kell az Ethernet-et a helyreállítás céljából..És ezt megteszi nagyon gyakran .. 1 GB-os fájlhoz 4-5-szer esik ... figyelembe véve, hogy 10 mb / s sebességgel töltöm le

    Köszönjük!

  • Helló Cristi, és én is ugyanaz a probléma, hanem a wifi kell menni megint leptop van wifi, úgy tűnik, a piros X wifi.

    • Tudomásul veszem, és én felveszem azt a bemutató, amely kötök wi-fi problémák Windows 10.

      • Hello. Rögzített ugyanaz a probléma. 10 a wifi és nyerni, veszíteni kapcsolat és egyéb kapcsolat, de úgy látja, nagyon furcsa, hogy annak nem volt addig, amíg az újraindítást, majd minden visszatér a normális kerékvágásba.

        • tapasztal pontosan ugyanazt a hibát, és elveszítem a wifi kapcsolat, és látja a többi csak az egyik, hogy nem volt. Bár a veszteség, így a fejét időről időre, ha csak úgy, hogy a torrent le egy laza azonnal minden alkalommal

  • http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

    A Bluetooth-beállítások, találtam: Generic Bluetooth adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am ESEMÉNYEK kattintottak, és találtam a fenti eredmények
    Az USB eszköz \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 további telepítést igényel.
    A BTH \ MS_BTHBRB \ 7 & 1f4af6c6 & 1 & 1 eszköz további telepítést igényel.

    Megpróbáltam csatlakoztatni a kábel doboz és USB.Inainte telepítése minden olyan eszközt, mappák C és a D a pop-up mondani, hogy van egy új eszköz, tudtam kattintva válassza ki, mit és fac.Am bluetooth bot, amellyel csinálok Windows 7, 8 és 8.1
    Nagyon bonyolult, mert nem ismerem ennek a szakmának az ABC-jét. Arra gondoltam, hogy egy 3,5 jack-os kábel meg fogja oldani a problémát, de mi van a laptop bluetooth-éval, amellyel, ha erre gondolok ... Mindig problémáim voltak. Tudom kezelni az adatkábelt, vagy át tudom vinni a fájlokat a Dropboxba, és ennyi. Most a Dropbox frissítést kért tőlem, és hogy van elég ott ..... jaj és keserű számomra. Köszönöm, és várom érdekli a tippeket

    • Meg kell telepíteni a driver csomag Bluetooth (Bluetooth stack).
      Ez megtalálható a gyártó honlapján, a support oldalon.

  • Salut! Nekem van egy probléma, pikk állandó vezeték nélküli laptop. A laptop egy Lenovo a Windows G585 10. Még egy vezeték nélküli adapter TP-LINK vezeték nélküli kártya a laptop vagy a járművezető bontja folyamatosan. Várjuk a javaslatokat, esetleg egy videotutorial. Köszönet előre.
    Üdvözlettel
    Vlad

  • Kiváló! Gratulálunk munkájához! Nagyon szerettem volna írni neked erről a kérdésről! Köszönöm, Cristi! Van egy másik problémám, és tudom, hogy csak Ön adhat helyes választ. Van egy Acer One 10, amelyhez a Win 10 előre telepítve van. Bármilyen formában nem tudok indulni az android-ból. Mindenhol kerestem, de kevés információt találtam erről a kérdésről. Ha szeretne egy kicsit bekapcsolódni, megadom az összes részletet, legalább tudni, hogy lehetséges-e vagy sem. Még ha másik operációs rendszert is szeretnék tenni, ez nem lehetséges. A bio-beállítások meglepően korlátozottak. Előre is köszönöm!

    • A BIOS-ban (uefi) tiltsa le a "biztonságos indítást", és változtassa a rendszerindítási módot "UEFI" -ről "Legacy" -re, ha rendelkezik a Legacy-val.

      • Szia ! Ez a modell: Laptop 2 az 1-ben ACER One 10, Intel® Atom ™ Z3735F 1.83 GHz-ig, 10.1 hüvelykes érintőképernyővel, 2 GB-os, eMMC 32 GB-os, Intel® HD Graphics, Windows 10.
        Tudd meg, hogy vettem, minden oldalról, és még nem sikerült semmit. Kérjük, ha kap egy ilyen modell gombot, megpróbál-hoz csomagtartó Android rajta. Win 10 nekem úgy tűnik, túl vékony, bár kiválóan alkalmas iroda. Szuper volt, ha sikerül, hogy az Android. Várakozás a következő választ tőled, kíváncsi vagyok, ha képes lesz arra, hogy adjon neki a végén. Köszönöm a figyelmet.

        • A felügyeleti jelszót be kell helyeznie a BIOS-ba (a Biztonságban később deaktiválhatja, ha akar), így több beállításhoz hozzáférhet; letilthatja a "biztonságos indítást", ahogy Cristi javasolja)

    • A tabletta jön egy lezárt bootloader unlock bootloaderul..multe di fabrica.trebuie verni cap.daca Snapdragon processzor van valami köze az építészettel vagy Intel ARM..daca Atom..at nem adnak esélyt ..

      • És azt hiszem, így származik a gyárból. Olyan, mint ... egyszeri használat. Win képével rendelkezik, és végtelenségig újra telepítheti, de a bioszekció összes gombjával semmire sem sikerült. A bioszt közvetlenül frissítettem is tőlük, de nem működik.

    • Tegnap este még egy éjszakát írtam, és a válasz nem jelent meg. Újra meg fogom próbálni! Indíthatja el a kívánt módon, be kell helyeznie a felügyelő jelszavát a BIOS-ba, és a szükséges beállítások feloldódnak. Számos rendszerindítási lehetőséggel rendelkezik és / vagy letilthatja a „biztonságos indítást”.

      • Szia !. Láttam a választ, köszönöm. Nincs lehetőség valamit abban az időben. Megpróbálom újra.

  • Hasonló problémákkal találkoztam több számítógépen, ahol a Windows XP, 7, 8.1, 10-én nem találkoztam, mert kétszer próbáltam és feladtam a problémákat: újra kellett újracsatlakoznom az rds-hez, pc, maradjon az útválasztón, húzza ki a hálózati kártyát és csatlakoztassa - engedélyezhető - LAN -... Nem kellett egyszerre csinálnom, hanem 2-1 megoldást kellett volna tennem, amint azt mondtam, hogy megpróbáltuk, amíg a hálózat el nem indult, most nem akarok mondani hogy az ablakok katasztrófa, semmi sem tökéletes. Kb. 2-2 hónapig használom az Ubuntut, és a mozilla hirtelen nem működött megfelelően, amíg bezártam és újra nem nyitottam, amikor először azt hittem, hogy a hálóból vagy a routerből származik, akkor krómot töltöttem és véglegesen megoldódott.

  • fogadtatás
    És van egy probléma, hogy azt hiszem, összefügg az összes internetkapcsolat Windows 10 vagyis ha például zenét hallgatni online (youtube, rádió, stb) kihagyja szaggatott és azt mondani, járművezetők a hangkártya eddigi és találkoztam a probléma, hogy a 3 10 különböző számítógépek minden ablakos.

    • Ugyanez volt a probléma, de látni, hogy miután közel egy hónap eltűnt a remény nem szólal meg újra

  • Talán megvitatja a kérdést partíciókkal, a partíciókra vonatkozó jogokkal is. Tudom, hogy van egy probléma, és nem értem, néha minden rendben van, néha rendszergazdaként kell futnia, hogy dolgozzon vagy mindenféle módszert kövessen. Nem értem, mi a probléma, és például néhány játékban találkozom vele, amelyek tökéletesen működnek a Windows 7 rendszerben, és biztos vagyok benne, hogy ezek a partíciós jogok miatt

  • Helló Cristi,

    A wifi találkozott a következő problémával:
    - Sokszor, amikor kinyitom a számítógépet (Windows 10), nem automatikusan kapcsolódik a vezeték nélküli hálózathoz. Megemlítem, hogy van egy vezeték nélküli adapter a tplink-től. Kézzel kell leválasztani és csatlakoztatni.

    Üdvözlettel

    • Jó estét! Megoldása, az én esetemben, ez volt: 1. Letöltöttem a legújabb illesztőprogramot a gyártó honlapján; 2. Eltávolítottam a meglévő driver IObit Uninstaller vagy Revo Uninstaller; 3. Azt az új illesztőprogram telepítése; 4. Azt állította-csatlakozó adapter és a csatlakoztatott; 5. Én újraindította a számítógépet, hogy ellenőrizze, ha a kapcsolat. VIGYÁZAT tűzfallal! Kapcsolatot kell beállítani HOME (HOME) PUBLIC ott. Biztonság szériák, hogy telepíteni kell AC melyik kapcsolat típusát, a fent leírtak szerint. Most egy lehetséges oka a leállás adapter régi vezető, aki nem kompatibilis W10.

    • Így is tettem, és én ,, csatlakoztassa és dugja elfárad. Azt hittem, routeru vagy azok a kábelt, sétáltam a farkukat mindenütt. amíg rájöttem, hogy minden voltak, amikor mentünk 10 nyerni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.