Problémák a Windows 10 és megoldása netul

A Windows 10 egy stabil operációs rendszer, de néha problémákat okoz, ami elég furcsa 2016. Mi lett volna várható, hogy most, a Microsoft, hogy inkább a stabilitást; De úgy tűnik, sokkal fontosabb az a munka adatokat gyűjt a felhasználók.
A munkám PC, a Windows 10 összes frissítést a mai napig. Időnként egy-egy probléma merül fel a neten, egy piros „X” és az üzenet, hogy nincs kapcsolat. NIC Intel, ami azt jelenti, hogy minden harmadik osztályú gyártó Intel bácsi! Azonban a probléma az „Offline” „Nem lehetséges kapcsolat” továbbra is fennállnak. Elég furcsa, mert úgy gondolja, hogy megtettem minden rossz, és elkezd húzza kábeleket mögött az egységet, vagy a router, router zavarja, net szolgáltatóhoz, stb

Problémák a Windows netul 10 - Leírás

A probléma ezzel a nettó oldalon Windows 10 nem mindig fordul elő, de csak bizonyos időpontokban, oly módon, hogy vigyen ki minket dinnye. Vegye figyelembe, hogy néhány visszaáll a probléma megszűnik, de még egyszer, mi 2016 ...
A jó hír az egészben!
Találtam egy megoldás beolvasásával hardver változások „eszközkezelő”. Fix ezen az oldalon kell alkalmazni, amikor a probléma, mert ismétlem, egy átmeneti megoldás.
Egy másik alkalommal találunk megoldást problémák a wi-fi hálózat Windows 10. Írj a megjegyzések rovatban, hogy milyen baj van a netul wi-fi, vagy vezetékes a Windows 10, és megpróbálom belevenni a következő és ez a bemutató.
A probléma „Korlátozott kapcsolat” Arra kérlek benneteket, hogy néz dedikált bemutató.
Video Tutorial - Problémák a Windows 10 netul


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Okas - mondta

  megoldás: jobb a Frissítés gombra keresése a számítógépen válasszon eszközök listáját, és ott 2 vezetők, akkor válassza az alsó egy következő kérdés megoldódott véglegesen és vuala

 2. Alex - mondta

  Helló,
  Azt 10 az összes ablakot és az összes csatlakozó vezetékes internettel van egy másik probléma ..
  Adok én letölt valamit a netről, vagy néz egy video..pica netul és kitalálni troubleshoot vagy adjon engedélyezése / letiltása Ethernet azok revina..Si csinálni elég des..Pentru fájl 1gb 4-5 esik ori..avand előtt tartva, hogy töltse le a 10 mb / s

  Köszönjük!

 3. Ovidiu - mondta

  Helló Cristi, és én is ugyanaz a probléma, hanem a wifi kell menni megint leptop van wifi, úgy tűnik, a piros X wifi.

  • Tudomásul veszem, és én felveszem azt a bemutató, amely kötök wi-fi problémák Windows 10.

   • Lucian - mondta

    Hello. Rögzített ugyanaz a probléma. 10 a wifi és nyerni, veszíteni kapcsolat és egyéb kapcsolat, de úgy látja, nagyon furcsa, hogy annak nem volt addig, amíg az újraindítást, majd minden visszatér a normális kerékvágásba.

    • Mihai - mondta

     tapasztal pontosan ugyanazt a hibát, és elveszítem a wifi kapcsolat, és látja a többi csak az egyik, hogy nem volt. Bár a veszteség, így a fejét időről időre, ha csak úgy, hogy a torrent le egy laza azonnal minden alkalommal

     • Alexandra - mondta

      Tudja valaki, hogy ha a videó történik WiFi problémák windows 10?

    • TONY - mondta

     Gyerünk a wi-fi kapcsolat bemutatójával, hogy egy hónapig küzdök, és nem bánom:

 4. Cristina58 - mondta

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  A Bluetooth-beállítások, találtam: Generic Bluetooth adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am ESEMÉNYEK kattintottak, és találtam a fenti eredmények
  USB Device \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 igényel további telepítést.
  BTH Device \ MS_BTHBRB \ & 7f1af4c6 & 6 1 1 & igényel további telepítést.

  Megpróbáltam csatlakoztatni a kábel doboz és USB.Inainte telepítése minden olyan eszközt, mappák C és a D a pop-up mondani, hogy van egy új eszköz, tudtam kattintva válassza ki, mit és fac.Am bluetooth bot, amellyel csinálok Windows 7, 8 és 8.1
  Ez bonyolult, mert nem tudják az ABC ennek profesii.M gondoltam, kábel jack 3,5 meg fogja oldani a problémát, de mi történik bluetooth laptop, amely, ha belegondolsz ... ..l mindig volt probléma. csinálok, vagy az adatkábel, illetve fájlok Dropbox és gata.Acum, és a Dropbox frissítés és megkérdezi, hogy van elég ott ... ..vai és keserű mine.Multumesc és várom, hogy a tippeket

 5. Vlad - mondta

  Salut! Nekem van egy probléma, pikk állandó vezeték nélküli laptop. A laptop egy Lenovo a Windows G585 10. Még egy vezeték nélküli adapter TP-LINK vezeték nélküli kártya a laptop vagy a járművezető bontja folyamatosan. Várjuk a javaslatokat, esetleg egy videotutorial. Köszönet előre.
  Üdvözlettel
  Vlad

 6. Kiváló! Gratulálok a kemény munkát! Nagyon akartam írni neked ezt a kérdést! Köszönöm, Cristi! Nekem van egy probléma, és tudom, hogy csak akkor adjon nekem egy helyes választ. Van egy Acer One Win 10 10 hogy jön előre telepítve. Azt nem indul el a botot android rajta semmilyen formában. Kerestem mindenhol, de találtam túl kevés információ ezen a problémán. Ha azt szeretnénk, hogy vegyenek részt, mint hogy minden részletet, még tudni, hogy tudsz-e vagy sem. Még ha azt akarom, hogy egy másik operációs rendszer nem tudja. BIOS-beállítások meglepően korlátozott. Előre is köszönöm!

  • BIOS (UEFI) kikapcsolja a „biztonságos boot” és a változás az inicializálás „UEFI” a „Legacy”, hogy ha ragaszkodik a Legacy.

   • Salut! Ez a modell: Acer laptop egy 2 1 10 az Intel® Atom ™ Z3735F a 1.83GHz, 10.1 "Touch, 2GB, eMMC 32GB, Intel® HD Graphics, Windows-10.
    Tudd meg, hogy vettem, minden oldalról, és még nem sikerült semmit. Kérjük, ha kap egy ilyen modell gombot, megpróbál-hoz csomagtartó Android rajta. Win 10 nekem úgy tűnik, túl vékony, bár kiválóan alkalmas iroda. Szuper volt, ha sikerül, hogy az Android. Várakozás a következő választ tőled, kíváncsi vagyok, ha képes lesz arra, hogy adjon neki a végén. Köszönöm a figyelmet.

    • Sergiu - mondta

     Meg kell tenni a BIOS-jelszó felügyelői (a biztonság, akkor tiltsa később, ha úgy tetszik), így van, hogy több beállítást; Ön kikapcsolhatja a „biztonságos boot”, ahogy tanácsolta Cristi)

  • florin - mondta

   A tabletta jön egy lezárt bootloader unlock bootloaderul..multe di fabrica.trebuie verni cap.daca Snapdragon processzor van valami köze az építészettel vagy Intel ARM..daca Atom..at nem adnak esélyt ..

   • És úgy gondolom, hogy jön a gyárból. Úgy van, ahogy mondják ... .unica használni. Win és van a kép reinnstala végtelenül Zap bios de megcsináltuk nimic.Am tette a BIOS frissítése közvetlenül tőlük, de nem megy ..

  • Sergiu - mondta

   Írtam egyszer éjjel, és nem mutatják a választ. Próbálja újra! Akkor is elindulni, mit akar, meg kell, hogy tegye a BIOS-jelszó felügyelői és kinyit a szükséges beállításokat. Számos lehetősége van csomagtartó és / vagy tiltás „biztonságos boot”.

 7. Rares - mondta

  Találkoztam problémák, mint hogy sok számítógépek Windows XP, 7, 8.1 a 10 találkoztam, mert megpróbáltam 2 idők és abbahagytam, problémamegoldás: kellett refactor kapcsolat RDS, hogy újraindítás PC, routeru pihenni, húzza ki a hálózati kártya és a kapcsolattartásra - eneble - tee ... nem kell tennie őket egyszerre, de 1-2 megoldás, amit mondtam próbál meg előre Addicted, most nem azt akarom mondani, hogy a Windows egy katasztrófa, semmi sem tökéletes. Ubuntu Foloesec mintegy 2-3 hónappal a jó mozilla már nem ment sehova, amíg Addicted szoros és nyissa meg újra, azt hittem, ez volt az első alkalom a háló, vagy router akkor tettem króm és véglegesen rendezni

 8. Nicolae - mondta

  fogadtatás
  És van egy probléma, hogy azt hiszem, összefügg az összes internetkapcsolat Windows 10 vagyis ha például zenét hallgatni online (youtube, rádió, stb) kihagyja szaggatott és azt mondani, járművezetők a hangkártya eddigi és találkoztam a probléma, hogy a 3 10 különböző számítógépek minden ablakos.

  • György - mondta

   Ugyanez volt a probléma, de látni, hogy miután közel egy hónap eltűnt a remény nem szólal meg újra

 9. Tibi - mondta

  Talán akkor beszélni a kérdést válaszfalakkal, akinek joga van partíciókat. Tudom, hogy van egy probléma, és nem érti, néha működik minden rendben van, néha meg kell „Futtatás rendszergazdaként” futtatni, vagy követni mindenféle módon. Nem értem a problémát, és találkozik néhány játékot, pl., Amely tökéletesen működik a Windows 7 és biztos vagyok benne, hogy ez a hiba az említett jogok válaszfalak

 10. Marius - mondta

  Helló Cristi,

  A wifi találkozott a következő problémával:
  - Gyakran nyissa ki a számítógépet (Windows 10) nem automatikusan kapcsolódik a vezeték nélküli hálózathoz. Említettem már, hogy van egy vezeték nélküli adapter a TP-LINK. Meg kell adni kézi leválasztása és csatlakoztatása.

  Üdvözlettel

  • Romică - mondta

   Jó estét! Megoldása, az én esetemben, ez volt: 1. Letöltöttem a legújabb illesztőprogramot a gyártó honlapján; 2. Eltávolítottam a meglévő driver IObit Uninstaller vagy Revo Uninstaller; 3. Azt az új illesztőprogram telepítése; 4. Azt állította-csatlakozó adapter és a csatlakoztatott; 5. Én újraindította a számítógépet, hogy ellenőrizze, ha a kapcsolat. VIGYÁZAT tűzfallal! Kapcsolatot kell beállítani HOME (HOME) PUBLIC ott. Biztonság szériák, hogy telepíteni kell AC melyik kapcsolat típusát, a fent leírtak szerint. Most egy lehetséges oka a leállás adapter régi vezető, aki nem kompatibilis W10.

  • Így is tettem, és én ,, csatlakoztassa és dugja elfárad. Azt hittem, routeru vagy azok a kábelt, sétáltam a farkukat mindenütt. amíg rájöttem, hogy minden voltak, amikor mentünk 10 nyerni.

 11. fanica - mondta

  Azoknak a problémákat wi-fi laptopok, marad a Windows probleme.Nu nem fogja megoldani a problémát, váltás után a többi ablak, mert sok inkompatibilitás driverele.Acest történhet a Windows XP ... etc.Nu windows-eszközök a hibás, de voastre.Mai meglátogatott 25 szolgáltatást ad roni egy kompatibilis alaplap, ha szeretné megkóstolni, majd 10.Si ablakok, nincs ablak 10 semmit továbbá a windows 7.Adica Windows 7, ellazít, míg a Windows 10 adhat verni cap.Resursele fogyasztott közel azonos, Cortana nem Romániában (csak mi vagyunk Romániában és a román nyelv keverendő össze a „rómaiak” és nincs fordító MS) .Concluzie: Windows 10 működik az OK rendszerek kompatibilis!

 12. "Ez akkor történhet meg a Windows XP, ... etc.Nu Windows-eszközök a hibás, de voastre.Mai nézd 25 szolgáltatást ad roni egy kompatibilis alaplap, ha szeretné megkóstolni és ablakok 10"

  Megértem, hogy a megrendelést követően 2 „eszközök” a boltban telepített Windows licenc, mennem kell dolgozni, hogy módosítsa a hálózati kártya ???

 13. Grigor Danut - mondta

  Szia Cristi Louise Írország és ugyanaz volt a probléma néhány hónappal azután, hogy telepítette a Windows 10 (kezdetben voltak ablakok 8). Intro napos laptop, amikor elkezdtem láttam, hogy már nem csatlakozik a vezeték nélküli router megpróbáltam csatlakozni a vezetékes és így nem tudtam csatlakozni az internethez. Beléptem az oldalon a Dell és a letöltött két versenyző viszonyítjuk az internet kapcsolatot, és úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, mert nem volt baj csatlakozik az internethez, amikor letöltöttem a két vezető.
  Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 14. Grigor Danut - mondta

  Cristi Helló élek Írország és ugyanaz volt a probléma néhány hónappal azután, hogy telepítette a Windows 10 (kezdetben voltak ablakok 8). Intro napos laptop, amikor elkezdtem láttam, hogy már nem csatlakozik a vezeték nélküli router megpróbáltam csatlakozni a vezetékes és így nem tudtam csatlakozni az internethez. Beléptem az oldalon a Dell és a letöltött két versenyző viszonyítjuk az internet kapcsolatot, és úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, mert nem volt baj csatlakozik az internethez, amikor letöltöttem a két vezető.
  Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 15. újszerű - mondta

  Általában, ha eltörik me Wi-Fi kapcsolat, és megmutatja nekem a piros X-et a bal alsó sarokban a monitor megyek Repülés üzemmódra, majd húzza ki és csatlakoztassa a hálózathoz

 16. Gideon - mondta

  Megoldás: A Windows 7

 17. Corneliu I. - mondta

  Win 10 generál sok bp.! ...: A wi-fi (ASUS) 97Mb letöltés, feltöltés 57Mb közvetlenül: 267 Mb letöltés, feltöltés 7,6Mb !!! .. magyarázata RDS "Win.10" a hibás ! .A laptop volt Wiin 7: 297 Mb 176Mb letöltése és feltöltése !, hogy én kábelt! ... .Egyéb pb.:cate egyszer sem nyitott fájlt ,, ,, járművezetők elfelejteni keres parrole, bal klikk nem működik ... stb ... újra kell indítani minden alkalommal. Nem akarja, hogy én pont helyreállítás ... etc..Parerea: Win 10 szabad ptr nem .. „befejezett” .. Ezek használni minket (kb pontos rajzok Microsoft), és ez javítja a „bőr a „Valószínűleg amint elérik a” végleges „akkor kap egy” figyelmeztetés „volt tárgyalás és a ... kelt ..trebuie fizetni!

 18. Dragos - mondta

  Dell 15 3521, lekapcsolja a wi-fi minden 40-45 perc, megpróbáltam minden drivert a gyártó honlapján, beleértve a Windows 8.1

 19. Stefan - mondta

  fogadtatás
  10 a wifi és a win, a kapcsolat megszakad, akkor fel kell adnia minden visszatér leptop újraindul normál vagy közel, és nyissa meg újra a wifi .I új Lenovo leptop .Crezi megtalálja a megoldást. köszönöm

  • Jó! Próbálta már törölni Energiagazdálkodás?
   Ie> írja Eszközkezelő> jobbklikk a wifi eszköz (nekem az Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> Tulajdonságok> Energiagazdálkodás fülre> törölje A számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt a hogy energiát takarítson meg.
   Tettem ezt, amikor én már nem probléma.

 20. Calin - mondta

  igen nagy Kkt ablakokat. Mindig lásd megjegyzést, amikor a bemutató ablak. csak az ablakok a legtöbb problémát. Azt linux simán megy, és anélkül, idegek stb I dual boot és győzelem ad nekem baj, amit nem volt net, vagy én, én és én UEFI cv. Csak nem tud olyan 2 1.60 hónap UEFI frissítés, és úgy tűnik, hogy nem is adnak, és újra kell indítani, és frissítést, amely minden esetben. ha nincs válasz várható felbontás

 21. antimicrocost - mondta

  Grand Microcost tartalmaz hibákat! Kkt csont csomó pénzt, fürdőszoba testvérek nem volt elég pénze, hogy valamit, ami problémát okoz? Meg kell mazochista telepíteni valamit! Egyébként Linuxban van és mindig lesz MOCA AMI nincs pénz!

 22. Andrew - mondta

  Helló,

  Miután egy probléma a jobb gombbal a Start bar. Nem menü mindig úgy tűnik, hogy szoros ablakot. Van egy megoldás, hogy az!?

  Köszönjük!

 23. vlad - mondta

  Helló,

  Kövesse oktatóanyagok sokáig, amit teszünk és nem láttunk sokat a bemutató kapcsolódik egy kamerával képeket tisztességes valaki, aki szenvedélyes fényképezés, hogy a képek csak időnként meg.
  Tudom, hogy a válasz a legegyszerűbb módja az, hogy egy okostelefon, és megoldotta a problémát, de azt hiszem, minden jobb készülék.

  És ha arrébb csúszik az ötlet téma egy másik bemutató, mint Lytro fénymezőből Illum úgy tűnik, valami fejlettebb, mint amit a Canon, Sony, Panasonic és mások.

  Köszönjük!

 24. Rares - mondta

  Remélem nincsenek problémák netul nettó anélkül, hogy bármi, mert nem lehet egyéb problémák megoldásához. A bot Ubuntu ki a probléma

 25. Nancy - mondta

  Nekem ez egy furcsa dolog, azaz ha tesz az elrejtés beállítás netul vezeték nélküli router minden alkalommal eltűnik, és a must kézitáska SSID és a jelszó; Ha van láthatóan fel nem gond; wired've találkozott sok esés, és nem csak 7 10; Köszönöm Cristi információkat.

 26. A Windows 8 én is ezt a problémát, megpróbáltam mindent, amit lehet próbálni (frissített illesztőprogramok telepítve távolítható el különböző folyamatokat a rendszer) adtam fel, és költözött w7. Régebben w7 fel megjelent 10 és telepítettem, csak hogy lásd, hogy megy, és azt tapasztaltam, hogy simán megy, nem soha nem volt probléma, van egy régebbi laptop ablakokra 8 nem megy minden vezérlő és töltelék CD vezetők laptop helyett Windows 10 van telepítve az összes illesztőprogram alapértelmezés szerint a Windows nem tudja, mi volt a probléma, de azt hiszem, a járművezetők a cd érintő Addicted, próbáld meg nem, hogy telepítse a járművezetők, vagy adjon frissítéseket a Windows illesztőprogramok

 27. Mara tanulmány - mondta

  Jó tudni! Köszönjük!

 28. daniel - mondta

  Van egy másik probléma: ha egy új lapot nyit, az új oldalt kapok egy üzenetet, hogy vannak problémák, vagy dns internet ... stb kímélve nem írni !!! És pontosan, hogy ez történik, csak akkor, ha kinyitjuk, és letölt egy BitComet .Egy újratelepítése (w10 x64) vettem észre, hogy a probléma nem szűnt meg (én újratelepíteni egyéb ok miatt) és én ugyanez történik a többi böngésző másrészt új lapot!

 29. daniel - mondta

  AST a hiba: nem lehet elérni A webhely

  videotutorial.ro DNS szerver címét nem található.
  próbálja ki:
  Újra betölteni az oldalt
  Ellenőrzés a proxy, tűzfal, és a DNS-konfiguráció
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. daniel - mondta

  Rájöttem valami mást: hagyja csak, ha a probléma továbbra is fennáll maximális letöltési sebesség ... ha letölteni kisebb (mintegy fele) megy minden rendben.

 31. Silviu - mondta

  Azt is megállapították, magam ezeket a problémákat, de egy bizonyos ponton már nem lát semmilyen wi-fi, és nem a hálózati kártya, az elején a Windows újratelepítése nem tudja, hányszor, és egy idő után már nem látja a wi-fi és nem is csatlakozik a hálózati kábel, elmentem műveleteket bemutató, és azt mondja, nem tudja telepíteni findca nem kapcsolat, de megoldottuk másként, és látni, hogy működik, minden egyes alkalommal eltűnik wi-fi, ki mindent, amit USB, így újraindul, és megy

 32. Nicu - mondta

  Szia, várom 10 win megoldás csatlakozni a router minden alkalommal, amikor megnyitja a számítógép. Tettem a kapcsolat a Wi-Fi router és netul munkák. De időnként kinyitom a laptop felett az ikon mutatja a csillag kapcsolatot, mondván, hogy nincs elérhető hálózat. Az egyetlen megoldás az, hogy lezárja azt megnyomta a gombot, és nyissa meg újra. Nyerek 10 engedéllyel és frissítéseket naponta. Mit tehettem volna válik bosszantó helyzetet. Azt hiszem, amíg nem kijavítani a hibát a Microsoft lehet megoldást találni. Próbáltam keresni frissítéseket vezetők, de az Eszközkezelőben azt mondja, hogy az utolsó telepített. Ez nem történik meg az előző verziókban nyerni.

 33. Horatio - mondta

  Cristian Hello! A probléma az, wifi egész Win10, esik ba, ba menni nagyon nehéz, wifi ba kéne közel, hogy nyissa meg, ba nem látom az összefüggést. Ez a probléma megjelent egy pár napig. Eddig a munka jól halad. Köszönjük!

 34. Ovidiu - mondta

  És ez történik velem, mint egy példát ... gyakran megszakad a kapcsolat, amikor kinyitottam uTorrent és nagyon keményen torrent letöltés ... A gondom, vezetékes és vezeték nélkül, és nem tudják, hogyan kell megjavítani.

 35. Hála wi-fi ablakok 10. Egyszerű megoldódott. Gratulálok ptr. Román találékonyság.

 36. Daniel - mondta

  Hello!
  Kérem, segítsen nekem, és én nem tudom, hogyan kell a hálózati és látni wuindows 10 három ló teljesül irodai köszönöm

 37. Hé, kérem, segítsen nekem ki, megyek netul nagyon nehéz, megpróbáltuk egy vírus, de nem találok még egy vírus, nem hiszem, hogy azért, mert a sebesség, letöltöm a 2 5-Mb / s .... . laptop jól megy a probléma belső

 38. Alexandru - mondta

  Helló,

  Van egy probléma a wifi kapcsolat a laptop. Én csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz, laptop és elment egy pár napra, majd hirtelen nem tudok csatlakozni a hálózathoz a laptop (telefon és táblagép tudok csatlakozni a hálózathoz). Bementem egy barát, és elment én csatlakozni a wifi által gond nélkül látok „Nincs internet biztosított” az én hálózat. Próbáltam törölni a hálózathoz, és újra be, de ez nem működik.
  Mit tehetek?

  köszönöm

 39. Radu - mondta

  Cristi Hello!
  1.Driverul telepített Microsoft generikus aláírás?
  2.Optinea az illesztőprogram beállításait a Power Management "A számítógép kikapcsolhatja a készüléket, hogy energiát takarítson" be van kapcsolva?
  3.Ai ellenőrzött szolgáltatás: RPC, RPC végpontleképező Windows Kapcsolódási menedzser, stb?

 40. Cristian - mondta

  Salut! 10 Én a Windows telepítve van a számítógépén, de nem, hogy csatlakozzanak a smartphone (via adatkábel). Tudja valaki, hogyan tudok csinálni? Próbáltam útmutatók, de így is sikerült. Köszönjük !!!

 41. Andrei - mondta

  sal, van egy probléma, egy kicsit furcsa, hogy azt mondják, azt próbálja meg neki, hogy keressen frissítéseket a Windows azt mondja, hogy nem tud csatlakozni az internethez, nem adtam nettó és eroare0 * 8019001
  Azt 10 módon ablakok

 42. Kell megoldás wifi, ez bosszantó DRQ, az összes többi eszköz a router tűnik számomra, hogy az összes barátok jelennek csak meg ... nem az én laptopu.

 43. florin - mondta

  Én szívesen frissítés a 7 win10 wifi nem működik, és megmondja, mi ez alatt, miután beállítottad a router beállításait wifi
  „Kiválasztotta nem csatlakoztatható bármely rendelkezésre álló vezeték nélküli hálózatok”

 44. Sebi - mondta

  Nekem van egy probléma. Eltűnt wifi kapcsolat. Wirelles nem talál hálózatot. Nem csak úgy tűnik, hogy a beállításokat Flight. Wirelles egyáltalán nem jelenik meg. Tud valaki segíteni?

 45. Sebi - mondta

  Oldottam meg a problémát, az eszközkezelő kellett adni neki wirelles teszi a lemezt. De most van egy másik probléma, meg a router, van teljes jel, de nem megy net oldalon. Internet lehetőség, változás kezdőlapját intenet fordul minden alkalommal ,, about: blank ". Séma oldalt google.com semmit, nem történik semmi.

 46. Denis - mondta

  Van egy probléma netul, van egy router és a PC, hogy írok is csatlakozik, de lehet, hogy nem az internet eléréséhez. Van egy háromszög felkiáltójellel a beállítások ikonra. Írok állítani a hálózati konfiguráció a 2 vagy kész és mégis ... Mivel még mindig nem működik. Időnként megjelenik egy ikon a Repülőgép mód, de nem tudok nyitott ablakok vagy valamit ... 10. Mit adhatok?

 47. valentin - mondta

  Hi, wifi driver Lenovo IdeaPad 110 hol lehet kapni?

 48. Mircea - mondta

  Hello, van ugyanaz a probléma a Windows Internet 10. Wifi kapcsolat van, és egy idő után a felhasználó kilép az internetről, és eltűnök én hálózat. Lát minden hálózat a környéken, csak az enyém. Az eszközkezelőben tűnik számomra nem a legkisebb hiba. Azt tanácsolom, hogy tegyek?
  Köszönet előre

 49. ragyog - mondta

  Hello, van egy probléma a Windows 10..uneori ül laptop és egy idő után egyszerűen lekapcsolja a Wi-Fi..si ha megpróbálom, hogy újra merge..dupa nem egy újraindítás minden visszatér a normal..Cauze? ??

 50. cip - mondta

  Salutare.am és én probléma a Windows vezeték nélküli 10 amikor elütöttem a vezeték nélküli engedélyezve van, és megnyomja a gombot a HP Pavilion g6 Flight aktiválja helyett vezeték nélküli, valahogy tudja, mit lehet tenni? köszönöm

 51. január - mondta

  Van egy notebook hp x360 kijelzővel vezetők touchscreen.Se veszít, ha frissíteni a Windows 10? Lehetséges, hogy a frissítés után touchscrenul leállt? Köszönöm.

 52. cristian - mondta

  Cristi szia én egy nagy probléma van Windows 10 a laptopu szünet ... Úgy érzem, a probléma nem fog játszani a hálózati játékok tudod bármilyen módon, hogyan lehet ezt orvosolni?

 53. cristian - mondta

  Cristi szia én egy nagy probléma van Windows 10 a laptopu szünet ... Úgy érzem, a probléma nem fog játszani a hálózati játékok tudod bármilyen módon, hogyan lehet ezt orvosolni? ÉN használ wifi

 54. Nekem van egy probléma. Eltűnt wifi kapcsolat. Wirelles nem talál hálózatot. Nem csak úgy tűnik, hogy a beállításokat Flight. Wirelles egyáltalán nem jelenik meg. Tud valaki segíteni?

 55. Aurel - mondta

  Jó reggelt Ctisti. A probléma az, hogy nem tudok csatlakozni az interneten az én pc-én az rds hálózaton, megadja nekem az 813 hibát, ami ezt a hibát mutatja, az angolnak nincs meg, és hogyan lehet megoldani?
  Megemlítem, hogy woidows 10 pro és a hálózati kapcsolat rds van egy vezeték nélküli router, a szál bejövő és ki egy kis műanyag dobozban. Köszönöm tisztelettel,

 56. dumy - mondta

  Azt hiszem, van egy laptop és a net a romtelecom, amikor csatlakozik a kábelt nem látja a nagyobb sebességet 100mbps ugyanazon a laptopon ugyanazon a nettó cég látja nekem a sebességet 1gb van ötlet megoldás köszönöm szépen

 57. Mihai - mondta

  fogadtatás
  Csatlakozom a wi-fi-n keresztül a laptopomon, és egy ideig nem tudok kapcsolódni a skype-hez, így a következő hibát kaptam: "A Skype nem tudott csatlakozni" "Nem tudok csatlakozni. Ez a wi-fi hálózat nem reagál megfelelően. Próbálj meg csatlakozni egy másik hálózathoz. "
  Kérem, segítsen nekem megoldani ezt a problémát.
  köszönöm
  Mihai

 58. razvan1980 - mondta

  hi Cristi
  egészen mostanáig, hogy kb 2 héttel a laptop a Lenovo 100 15bybd működik tökéletesen csatlakoztatható wifi router bérelt RDS ... aztán nem adni neki a fejét, hogy a következő probléma ... lásd hálózatok wifi, de amikor kapcsolódni hogy a rendelkezésre álló hálózati internet nélkül ... megy ... rj45 vezeték csatlakozik semmilyen más hálózati eszköz wifi.mentionez megy simán, ahogy nyerni lenovo 10.
  tud nekem segíteni?

 59. Costi - mondta

  Szia, én használni win 10, frissítés dátuma, Gigabit Realtek, kapcsolat RDS gigabit 1gb router tőlük ZTE nyerni 7 vagy 8 letöltheti sebessége több mint 10MB / s helyett Win 10 nem megy több mint 10MB / s, akár letöltött a lemezre, vagy SSD. Valamilyen módon megoldani?

 60. De ha nincs meg a frissített druver, van valami probléma?

 61. ION DONICI - mondta

  A sárga háromszöget a wi-fi felkiáltójelével használja, de a net ...

 62. Hello! Van egy kis nagy probléma a WIFI-vel. A laptop nem olvassa a vezeték nélküli kártyát, mivel a vezeték nélküli adapter nem jelenik meg. A laptop úgy viselkedik, mintha nem lenne vezeték nélküli? Köszönöm előre.

 63. Ovidiu - mondta

  Már nem vagyok a fedélzeten, és a sík módban elakad, a repülőgép üzemmód gomb inaktív. mit tehetek?

 64. stefan - mondta

  a jó nap, amikor letöltök valamit 10 perc után, esik a laptopból a laptopból Én leállítom és ismét wifi-t használok más 10 min ... és még várok egy javaslatot [Email protected] köszönöm

 65. Liviu - mondta

  Van egy számítógépem az aorus b360 játék 3 alaplapjával, és amikor Win-t telepítek, amikor eljutok a hálózathoz, nem talál semmit, és offline-fiókot hozok létre. Hogyan találhatom meg a hálózatot, hogy bejelentkezzek a Microsoft online fiókjába, mert megnyertem az engedélyezett e-mailt.

 66. MIRCEA POPA - mondta

  ki tudja samideaosolutiede újraindítani a hálózati kábelt a laptophoz, megy a facebookom kábel nélkül, ne most lingsaaruter, és ne küldjön jelet csak a küldöttség kábelével

 67. János - mondta

  Szervusz. Nekem van a Windows 10, és az internettel, amely közvetlenül kábellel csatlakozik, automatikusan kikapcsol, ha nagy sebességgel töltlek le valamit, és egyszerre használom a böngészőt. Ugyanez történik, ha egyszerre két nagy fájlt töltök le. Gondolod, hogy problémát jelent a sebességkorlátozás, van-e olyan beállítás, amelyet meg kell változtatni?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.