Problémák a Windows 10 és megoldása netul

A Windows 10 egy stabil operációs rendszer, de néha problémákat okoz, ami elég furcsa 2016. Mi lett volna várható, hogy most, a Microsoft, hogy inkább a stabilitást; De úgy tűnik, sokkal fontosabb az a munka adatokat gyűjt a felhasználók.
A működő számítógépemen Windows 10 van, az összes frissítéssel naprakész. Időnként problémát jelent a hálózat, a piros "X" jel és az üzenet, hogy nincs kapcsolat. A hálózati kártya Intel, azaz nem harmadik gyártó, az Intel nene! Az "Offline" "Nincs kapcsolat" problémája azonban továbbra is fennáll. Nagyon furcsa, mert az az érzésed, hogy hibát követett el, és elkezdi húzni a kábeleket az egység mögött vagy a router körül, megszakítja az útválasztót, felhívja a hálózati szolgáltatót stb.

Probléma a Windows 10 nettel - leírás

Ez a Windows 10-es hálóval kapcsolatos probléma nem mindig jelentkezik, hanem csak bizonyos időpontokban, mindaddig, amíg kihúzzon a görögdinnyeből. Figyelembe vesszük, hogy néhány újraindítással a probléma eltűnik, de ismét 2016-ban vagyunk ...
A jó hír az egészben!
Ideiglenes megoldást találtam a hardverváltozások keresésével az „eszközkezelőben”. Ezt a javítást minden alkalommal alkalmazni kell a probléma felmerülésekor, mivel megismétlem, ez egy ideiglenes megoldás.
Egy másik alkalommal találunk megoldást problémák a wi-fi hálózat Windows 10. Írj a megjegyzések rovatban, hogy milyen baj van a netul wi-fi, vagy vezetékes a Windows 10, és megpróbálom belevenni a következő és ez a bemutató.
A "Korlátozott kapcsolat" problémával küzdőket figyelmeztetem dedikált bemutató.
Video bemutató - Problémák a Windows 10 Net használatával


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Okas - mondta

  megoldás: jobb a Frissítés gombra keresése a számítógépen válasszon eszközök listáját, és ott 2 vezetők, akkor válassza az alsó egy következő kérdés megoldódott véglegesen és vuala

 2. Alex - mondta

  Helló,
  Azt 10 az összes ablakot és az összes csatlakozó vezetékes internettel van egy másik probléma ..
  Adok én letölt valamit a netről, vagy néz egy video..pica netul és kitalálni troubleshoot vagy adjon engedélyezése / letiltása Ethernet azok revina..Si csinálni elég des..Pentru fájl 1gb 4-5 esik ori..avand előtt tartva, hogy töltse le a 10 mb / s

  Köszönjük!

 3. Ovidiu - mondta

  Helló Cristi, és én is ugyanaz a probléma, hanem a wifi kell menni megint leptop van wifi, úgy tűnik, a piros X wifi.

  • Tudomásul veszem, és én felveszem azt a bemutató, amely kötök wi-fi problémák Windows 10.

   • Lucian - mondta

    Hello. Rögzített ugyanaz a probléma. 10 a wifi és nyerni, veszíteni kapcsolat és egyéb kapcsolat, de úgy látja, nagyon furcsa, hogy annak nem volt addig, amíg az újraindítást, majd minden visszatér a normális kerékvágásba.

    • Mihai - mondta

     tapasztal pontosan ugyanazt a hibát, és elveszítem a wifi kapcsolat, és látja a többi csak az egyik, hogy nem volt. Bár a veszteség, így a fejét időről időre, ha csak úgy, hogy a torrent le egy laza azonnal minden alkalommal

     • Alexandra - mondta

      Tudja valaki, hogy ha a videó történik WiFi problémák windows 10?

    • TONY - mondta

     Gyerünk a wi-fi kapcsolat bemutatójával, hogy egy hónapig küzdök, és nem bánom:

 4. Cristina58 - mondta

  http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l830-133-cu-procesor-intelr-coretm-i3-3217u-1-80ghz-ivy-bridge-4gb-640gb-amd-radeon-hd-7550m-1gb-microsoft-windows-8-modena-red-pskf4e-00c008g5/pd/EKTVKBBBM/

  A Bluetooth-beállítások, találtam: Generic Bluetooth adapter Microsoft Bluetooth enumerator.Am ESEMÉNYEK kattintottak, és találtam a fenti eredmények
  Az USB eszköz \ VID_0930 & PID_0219 \ Alaska_Day_2006 további telepítést igényel.
  A BTH \ MS_BTHBRB \ 7 & 1f4af6c6 & 1 & 1 eszköz további telepítést igényel.

  Megpróbáltam csatlakoztatni a kábel doboz és USB.Inainte telepítése minden olyan eszközt, mappák C és a D a pop-up mondani, hogy van egy új eszköz, tudtam kattintva válassza ki, mit és fac.Am bluetooth bot, amellyel csinálok Windows 7, 8 és 8.1
  Nagyon bonyolult, mert nem ismerem ennek a szakmának az ABC-jét. Azt hittem, hogy egy 3,5 jack-es kábel megoldja a problémát, de mi a helyzet a laptop Bluetooth-jával, amellyel, ha belegondolok ... Vagy tudom kezelni az adatkábelt, vagy átvinni a fájlokat a Dropbox-ba, és ennyi. Most azt is kéri tőlem, hogy frissítsem a Dropbox-ot, és hogy van elegem ott ... ... jaj nekem keserű. Köszönöm, és várom a tanácsát.

 5. Vlad - mondta

  Salut! Nekem van egy probléma, pikk állandó vezeték nélküli laptop. A laptop egy Lenovo a Windows G585 10. Még egy vezeték nélküli adapter TP-LINK vezeték nélküli kártya a laptop vagy a járművezető bontja folyamatosan. Várjuk a javaslatokat, esetleg egy videotutorial. Köszönet előre.
  Üdvözlettel
  Vlad

 6. Kiváló! Gratulálok a kemény munkát! Nagyon akartam írni neked ezt a kérdést! Köszönöm, Cristi! Nekem van egy probléma, és tudom, hogy csak akkor adjon nekem egy helyes választ. Van egy Acer One Win 10 10 hogy jön előre telepítve. Azt nem indul el a botot android rajta semmilyen formában. Kerestem mindenhol, de találtam túl kevés információ ezen a problémán. Ha azt szeretnénk, hogy vegyenek részt, mint hogy minden részletet, még tudni, hogy tudsz-e vagy sem. Még ha azt akarom, hogy egy másik operációs rendszer nem tudja. BIOS-beállítások meglepően korlátozott. Előre is köszönöm!

  • A BIOS-ból (uefi) tiltsa le a "biztonságos indítást", és változtassa meg az indítási módot "UEFI" -ről "Legacy" -re, ha van botja a Legacy-hez.

   • Helló ! Ez a modell: Laptop 2 az 1-ben ACER One 10, Intel® Atom ™ Z3735F 1.83 GHz-ig, 10.1 ″ Touch, 2 GB, eMMC 32 GB, Intel® HD Graphics, Windows 10.
    Tudd meg, hogy vettem, minden oldalról, és még nem sikerült semmit. Kérjük, ha kap egy ilyen modell gombot, megpróbál-hoz csomagtartó Android rajta. Win 10 nekem úgy tűnik, túl vékony, bár kiválóan alkalmas iroda. Szuper volt, ha sikerül, hogy az Android. Várakozás a következő választ tőled, kíváncsi vagyok, ha képes lesz arra, hogy adjon neki a végén. Köszönöm a figyelmet.

    • Sergiu - mondta

     Helyeznie kell a felügyeleti jelszót a BIOS-ba (a Biztonságban később inaktiválhatja, ha akarja), így több beállításhoz férhet hozzá; letilthatja a "biztonságos indítást", ahogy Cristi tanácsolta)

  • florin - mondta

   A tabletta jön egy lezárt bootloader unlock bootloaderul..multe di fabrica.trebuie verni cap.daca Snapdragon processzor van valami köze az építészettel vagy Intel ARM..daca Atom..at nem adnak esélyt ..

   • És azt gondolom, hogy így jön a gyárból. Olyan, mintha azt mondanánk .... Win képe van, és korlátlan ideig újratelepítheti, de a biosz összes gombjával nem sikerült semmi. A bios-t is közvetlenül frissítettem tőlük, de nem működik.

  • Sergiu - mondta

   Tegnap este újra írtam, és a válasz nem jelent meg. Újra meg fogom próbálni! Indíthat, amiről akar, be kell tennie a felügyeleti jelszót a BIOS-ba, és a szükséges beállítások feloldódnak. Számos indítási lehetőség áll rendelkezésére, és / vagy letiltja a "biztonságos indítást".

 7. Rares - mondta

  Hasonló problémákkal találkoztam több olyan számítógépen is, ahol Windows XP, 7, 8.1, 10-kor nem találkoztam, mert kétszer kipróbáltam, és feladtam, problémák: Újra kellett csinálnom a kapcsolatot az rds-vel, újraindítanom a pc, maradni az útválasztón, leválasztani a hálózati kártyát és csatlakoztatni - eneble - LAN- ... Nem kellett mindet egyszerre elvégeznem, de 2-1 megoldást abból, amit mondtam, a net elindulásáig próbáltam, most nem akarom azt mondani, hogy a windows katasztrófa, semmi sem tökéletes. Kb. 2-2 hónapja használom az Ubuntut, és a mozilla-n hirtelen nem működött megfelelően, amíg bezártam és újra nem nyitottam, először azt hittem, hogy a netről vagy az útválasztóról van, majd feltettem a krómot, és véglegesen megoldódott

 8. Nicolae - mondta

  fogadtatás
  És van egy probléma, hogy azt hiszem, összefügg az összes internetkapcsolat Windows 10 vagyis ha például zenét hallgatni online (youtube, rádió, stb) kihagyja szaggatott és azt mondani, járművezetők a hangkártya eddigi és találkoztam a probléma, hogy a 3 10 különböző számítógépek minden ablakos.

  • György - mondta

   Ugyanez volt a probléma, de látni, hogy miután közel egy hónap eltűnt a remény nem szólal meg újra

 9. Tibi - mondta

  Lehet, hogy partíciókkal, a partíciók jogaival is megvitatja a kérdést. Tudom, hogy van egy probléma, és nem tudom megérteni, néha minden rendben működik, néha rendszergazdaként kell futnia a munkához, vagy mindenféle módszer követéséhez. Nem értem, mi a probléma, és például néhány játékban találkozom vele, amelyek tökéletesen működnek a Windows 7 rendszerben, és biztos vagyok benne, hogy a partíciók ezen jogai miatt

 10. Marius - mondta

  Helló Cristi,

  A wifi találkozott a következő problémával:
  - sokszor, amikor kinyitom a számítógépet (Windows 10), az nem kapcsolódik automatikusan a vezeték nélküli hálózathoz. Megemlítem, hogy van vezeték nélküli adapterem a tplink-től. Manuálisan le kell választanom és csatlakoztatnom kell.

  Üdvözlettel

  • Romică - mondta

   Jó estét! Megoldása, az én esetemben, ez volt: 1. Letöltöttem a legújabb illesztőprogramot a gyártó honlapján; 2. Eltávolítottam a meglévő driver IObit Uninstaller vagy Revo Uninstaller; 3. Azt az új illesztőprogram telepítése; 4. Azt állította-csatlakozó adapter és a csatlakoztatott; 5. Én újraindította a számítógépet, hogy ellenőrizze, ha a kapcsolat. VIGYÁZAT tűzfallal! Kapcsolatot kell beállítani HOME (HOME) PUBLIC ott. Biztonság szériák, hogy telepíteni kell AC melyik kapcsolat típusát, a fent leírtak szerint. Most egy lehetséges oka a leállás adapter régi vezető, aki nem kompatibilis W10.

  • Így is tettem, és én ,, csatlakoztassa és dugja elfárad. Azt hittem, routeru vagy azok a kábelt, sétáltam a farkukat mindenütt. amíg rájöttem, hogy minden voltak, amikor mentünk 10 nyerni.

 11. fanica - mondta

  Azok számára, akiknek wi-fi problémái vannak a laptopokon, maradjanak azon az ablakokon, amelyek nem okoznak problémát. A probléma nem oldódik meg, amikor másik ablakra váltunk, mert sok az inkompatibilitás az illesztőprogramokkal. Ez a Windows xp-ben is megtörténhet,… stb. A Windows nem hibás, hanem az Ön eszközei. Menjen a szolgáltatáshoz, és adjon 25 RON-ot egy kompatibilis táblán, ha megkóstolja a Windows 10-et. És akkor a Windows 10-nek nincs más, mint a Windows 7. egy Windows 7, nyugodtabbá tesz, míg a Windows 10 fejfájást okozhat. Az elfogyasztott források megközelítőleg megegyeznek, a Cortana nincs Romániában, csak Romániában vagyunk, és a román nyelvet összekeverik a "románokkal" és nincs fordítója az MS-hez). Következtetés: A Windows 10 rendben van a kompatibilis rendszereken!

 12. "Ez előfordulhat a Windows XP, stb. Esetén is. Nem a Windows, hanem az eszközei a hibásak. Menjen a szolgáltatáshoz, és fizessen 25 RON-ot egy kompatibilis táblán, ha megkóstolja a Windows 10-et."

  Megértem, hogy miután 2 "szerszámot" rendeltem az üzletből, licencekkel telepített ablakokkal, a szervizbe kell mennem a hálózati kártya cseréjéhez ???

 13. Grigor Danut - mondta

  Szia Cristi Louise Írország és ugyanaz volt a probléma néhány hónappal azután, hogy telepítette a Windows 10 (kezdetben voltak ablakok 8). Intro napos laptop, amikor elkezdtem láttam, hogy már nem csatlakozik a vezeték nélküli router megpróbáltam csatlakozni a vezetékes és így nem tudtam csatlakozni az internethez. Beléptem az oldalon a Dell és a letöltött két versenyző viszonyítjuk az internet kapcsolatot, és úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, mert nem volt baj csatlakozik az internethez, amikor letöltöttem a két vezető.
  Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 14. Grigor Danut - mondta

  Cristi Helló élek Írország és ugyanaz volt a probléma néhány hónappal azután, hogy telepítette a Windows 10 (kezdetben voltak ablakok 8). Intro napos laptop, amikor elkezdtem láttam, hogy már nem csatlakozik a vezeték nélküli router megpróbáltam csatlakozni a vezetékes és így nem tudtam csatlakozni az internethez. Beléptem az oldalon a Dell és a letöltött két versenyző viszonyítjuk az internet kapcsolatot, és úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, mert nem volt baj csatlakozik az internethez, amikor letöltöttem a két vezető.
  Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 15. újszerű - mondta

  Általában, ha eltörik me Wi-Fi kapcsolat, és megmutatja nekem a piros X-et a bal alsó sarokban a monitor megyek Repülés üzemmódra, majd húzza ki és csatlakoztassa a hálózathoz

 16. Gideon - mondta

  Megoldás: A Windows 7

 17. Corneliu I. - mondta

  A Win 10 sok pb-t generál! ...: wi-fi (ASUS) fájlokon töltsön le 97 MB-ot, töltsön fel 57 MB-ot, közvetlen: 267 Mb, letöltés, 7,6 MB feltöltés !!! .. Magyarázat az RDS-től: „Win.10 ″ e bűntudat!. A Wiin 7-es laptopjukon a következők voltak: 297 MB letöltés és 176 Mb feltöltés!, Ez a kábelemen! .... Egyéb pb.: ha nem nyit meg fájlokat, felejtsd el az illesztőprogramokat, felejtsd el a jelszavakat, a kattintás már nem működik balra… stb. ... Minden alkalommal újra kell indítani. Már nem akar visszaállítási pontot csinálni ... stb. Véleményem: A Win 10 ingyenes, mert nem az .. "véglegesítve": .. Használnak minket (közvetlen kapcsolattal a Microsofttal) és javítják a bőrön "Valószínűleg, miután elérte a" végét ", kapunk egy" figyelmeztetést ", hogy tárgyalás volt, és… -tól fizetni kell!

 18. Dragos - mondta

  Dell 15 3521, lekapcsolja a wi-fi minden 40-45 perc, megpróbáltam minden drivert a gyártó honlapján, beleértve a Windows 8.1

 19. Stefan - mondta

  fogadtatás
  10 a wifi és a win, a kapcsolat megszakad, akkor fel kell adnia minden visszatér leptop újraindul normál vagy közel, és nyissa meg újra a wifi .I új Lenovo leptop .Crezi megtalálja a megoldást. köszönöm

  • Jó! Próbálta már törölni Energiagazdálkodás?
   Vagyis: lépjen be az Eszközkezelőbe> kattintson a jobb egérgombbal a wifi eszközre (számomra ez az Intel Wireless Wifilink 4965AGN)> tulajdonságok> Energiagazdálkodás fül> törölje az Engedélyezés a számítógépből jelölést az Energiatakarékosság érdekében.
   Tettem ezt, amikor én már nem probléma.

 20. Calin - mondta

  igen nagy Kkt ablakokat. Mindig lásd megjegyzést, amikor a bemutató ablak. csak az ablakok a legtöbb problémát. Azt linux simán megy, és anélkül, idegek stb I dual boot és győzelem ad nekem baj, amit nem volt net, vagy én, én és én UEFI cv. Csak nem tud olyan 2 1.60 hónap UEFI frissítés, és úgy tűnik, hogy nem is adnak, és újra kell indítani, és frissítést, amely minden esetben. ha nincs válasz várható felbontás

 21. antimicrocost - mondta

  Grand Microcost tartalmaz hibákat! Kkt csont csomó pénzt, fürdőszoba testvérek nem volt elég pénze, hogy valamit, ami problémát okoz? Meg kell mazochista telepíteni valamit! Egyébként Linuxban van és mindig lesz MOCA AMI nincs pénz!

 22. Andrew - mondta

  Helló,

  Miután egy probléma a jobb gombbal a Start bar. Nem menü mindig úgy tűnik, hogy szoros ablakot. Van egy megoldás, hogy az!?

  Köszönjük!

 23. vlad - mondta

  Helló,

  Kövesse oktatóanyagok sokáig, amit teszünk és nem láttunk sokat a bemutató kapcsolódik egy kamerával képeket tisztességes valaki, aki szenvedélyes fényképezés, hogy a képek csak időnként meg.
  Tudom, hogy a válasz a legegyszerűbb módja az, hogy egy okostelefon, és megoldotta a problémát, de azt hiszem, minden jobb készülék.

  És ha arrébb csúszik az ötlet téma egy másik bemutató, mint Lytro fénymezőből Illum úgy tűnik, valami fejlettebb, mint amit a Canon, Sony, Panasonic és mások.

  Köszönjük!

 24. Rares - mondta

  Remélem, hogy a net problémája egyáltalán nem létezik, mert a hálózat nélkül nem lehet más problémákat megoldani. Az Ubuntut használó bot kihúzza a problémából 🙂 konfigurálhat egy útválasztót, ellenőrizheti, hogy van-e netje ...

 25. Nancy - mondta

  Nekem ez egy furcsa dolog, azaz ha tesz az elrejtés beállítás netul vezeték nélküli router minden alkalommal eltűnik, és a must kézitáska SSID és a jelszó; Ha van láthatóan fel nem gond; wired've találkozott sok esés, és nem csak 7 10; Köszönöm Cristi információkat.

 26. A Windows 8 én is ezt a problémát, megpróbáltam mindent, amit lehet próbálni (frissített illesztőprogramok telepítve távolítható el különböző folyamatokat a rendszer) adtam fel, és költözött w7. Régebben w7 fel megjelent 10 és telepítettem, csak hogy lásd, hogy megy, és azt tapasztaltam, hogy simán megy, nem soha nem volt probléma, van egy régebbi laptop ablakokra 8 nem megy minden vezérlő és töltelék CD vezetők laptop helyett Windows 10 van telepítve az összes illesztőprogram alapértelmezés szerint a Windows nem tudja, mi volt a probléma, de azt hiszem, a járművezetők a cd érintő Addicted, próbáld meg nem, hogy telepítse a járművezetők, vagy adjon frissítéseket a Windows illesztőprogramok

 27. Mara tanulmány - mondta

  Jó tudni! Köszönjük!

 28. daniel - mondta

  Van még egy problémám: ha új lapot nyitok, akkor az új oldalon üzenetet kapok arról, hogy problémák vannak az internettel vagy a DNS-sel ... stb. Nem emlékszem pontosan arra, hogy hogyan van megírva !!! És ez csak akkor történik meg, ha nyitva vagyok a bitcométerrel, és letöltök valamit .Az újratelepítés után (w10 x64) észrevettem, hogy a probléma nem szűnt meg (más okokból telepítettem újra). Más böngészőket használtam, és szenvedek is, amikor új lapot nyitok!

 29. daniel - mondta

  AST a hiba: nem lehet elérni A webhely

  videotutorial.ro DNS szerver címét nem található.
  próbálja ki:
  Újra betölteni az oldalt
  Ellenőrzés a proxy, tűzfal, és a DNS-konfiguráció
  DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

 30. daniel - mondta

  Valami mást fedeztem fel: a probléma csak akkor áll fenn, ha a letöltési sebességet maximálisan hagyom ... ha az alacsonyabb (kb. A felét) adom MINDEN rendben van.

 31. Silviu - mondta

  Azt is megállapították, magam ezeket a problémákat, de egy bizonyos ponton már nem lát semmilyen wi-fi, és nem a hálózati kártya, az elején a Windows újratelepítése nem tudja, hányszor, és egy idő után már nem látja a wi-fi és nem is csatlakozik a hálózati kábel, elmentem műveleteket bemutató, és azt mondja, nem tudja telepíteni findca nem kapcsolat, de megoldottuk másként, és látni, hogy működik, minden egyes alkalommal eltűnik wi-fi, ki mindent, amit USB, így újraindul, és megy

 32. Nicu - mondta

  Szia, várom 10 win megoldás csatlakozni a router minden alkalommal, amikor megnyitja a számítógép. Tettem a kapcsolat a Wi-Fi router és netul munkák. De időnként kinyitom a laptop felett az ikon mutatja a csillag kapcsolatot, mondván, hogy nincs elérhető hálózat. Az egyetlen megoldás az, hogy lezárja azt megnyomta a gombot, és nyissa meg újra. Nyerek 10 engedéllyel és frissítéseket naponta. Mit tehettem volna válik bosszantó helyzetet. Azt hiszem, amíg nem kijavítani a hibát a Microsoft lehet megoldást találni. Próbáltam keresni frissítéseket vezetők, de az Eszközkezelőben azt mondja, hogy az utolsó telepített. Ez nem történik meg az előző verziókban nyerni.

 33. Horatio - mondta

  Cristian Hello! A probléma az, wifi egész Win10, esik ba, ba menni nagyon nehéz, wifi ba kéne közel, hogy nyissa meg, ba nem látom az összefüggést. Ez a probléma megjelent egy pár napig. Eddig a munka jól halad. Köszönjük!

 34. Ovidiu - mondta

  Ugyanez történik velem például ... nagyon gyakran megszakad a kapcsolat, amikor megnyitom az utorrentet, és nagyon nehéz letölteni a torrentből ... Problémám van a vezetéken és a vezeték nélküli hálózaton, és nem tudom, hogyan oldjam meg.

 35. Hála wi-fi ablakok 10. Egyszerű megoldódott. Gratulálok ptr. Román találékonyság.

 36. Daniel - mondta

  Hello!
  Kérem, segítsen nekem, és én nem tudom, hogyan kell a hálózati és látni wuindows 10 három ló teljesül irodai köszönöm

 37. Hé, kérem, segítsen nekem is, a netem nagyon keményen dolgozik, kipróbáltam egy víruskeresőt, de még vírust sem talál nekem, szerintem nem a sebesség miatt, hanem 2-5 Mb / s sebességgel letölt. A laptop jól működik, a probléma belső

 38. Alexandru - mondta

  Helló,

  Nekem is problémám van a laptop vezeték nélküli kapcsolatával. Csatlakoztam egy vezeték nélküli hálózathoz a laptopommal, és ez néhány napig tartott, majd hirtelen már nem tudtam csatlakozni ahhoz a hálózathoz a laptopommal (a telefonommal és a táblagépemmel tudok csatlakozni ahhoz a hálózathoz). Elmentem egy barátomhoz is, aki problémamentesen csatlakozott a wifi-jéhez, a hálózatomon "Nincs internet biztonságos". Megpróbáltam törölni a hálózatot és újra bejelentkezni, de nem működik.
  Mit tehetek?

  köszönöm

 39. Radu - mondta

  Cristi Hello!
  1.Driverul telepített Microsoft generikus aláírás?
  2. Aktiválva van-e az illesztőprogram beállításaitól az Energiagazdálkodás lehetőségig: "Engedélyezze a számítógépnek, hogy az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja az eszközt"?
  3.Ai ellenőrzött szolgáltatás: RPC, RPC végpontleképező Windows Kapcsolódási menedzser, stb?

 40. Cristian - mondta

  Salut! 10 Én a Windows telepítve van a számítógépén, de nem, hogy csatlakozzanak a smartphone (via adatkábel). Tudja valaki, hogyan tudok csinálni? Próbáltam útmutatók, de így is sikerült. Köszönjük !!!

 41. Andrei - mondta

  sal, van egy probléma, egy kicsit furcsa, hogy azt mondják, azt próbálja meg neki, hogy keressen frissítéseket a Windows azt mondja, hogy nem tud csatlakozni az internethez, nem adtam nettó és eroare0 * 8019001
  Azt 10 módon ablakok

 42. Szükségem van a wifi megoldására, ez nagyon frusztráló, az összes többi eszközön megjelenik az útválasztóm, az összes barátom számára csak nekem jelenik meg a laptopomon, nem….

 43. florin - mondta

  Én szívesen frissítés a 7 win10 wifi nem működik, és megmondja, mi ez alatt, miután beállítottad a router beállításait wifi
  „Nem úgy döntött, hogy csatlakozik az elérhető vezeték nélküli hálózatok egyikéhez sem”

 44. Sebi - mondta

  Nekem van egy probléma. Eltűnt wifi kapcsolat. Wirelles nem talál hálózatot. Nem csak úgy tűnik, hogy a beállításokat Flight. Wirelles egyáltalán nem jelenik meg. Tud valaki segíteni?

 45. Sebi - mondta

  Megoldottam a problémát, az eszközkezelőtől engedélyeznem kellett a wirelles táblán. De most újabb problémám van, keresse meg az útválasztót, van egy teljes jelem, de egyetlen nettó oldal sem működik. Az Internet opcióknál az internetes kezdőlap módosítása mindig az "about: blank" felirat jelenik meg. Hiába változtatom meg az oldalt a google.com oldalon, semmi sem történik.

 46. Denis - mondta

  Problémám van a netel, van routerem, és azt írja a pc-re, hogy csatlakozom, de lehet, hogy nem tudok hozzáférni az internethez. Van egy háromszögem, amelyen a felkiáltójel látható a beállítások ikonon. Azt írja nekem, hogy állítsam vissza a hálózati konfigurációt, azt mondta és még kétszer elvégezte ... Hogy még mindig nem működött. Időről időre megjelenik egy ikon a Repülőgép módban, de nem tudom megnyitni sem semmit ... Van Windows 2. Mit tehetek?

 47. valentin - mondta

  Hi, wifi driver Lenovo IdeaPad 110 hol lehet kapni?

 48. Mircea - mondta

  Hello, van ugyanaz a probléma a Windows Internet 10. Wifi kapcsolat van, és egy idő után a felhasználó kilép az internetről, és eltűnök én hálózat. Lát minden hálózat a környéken, csak az enyém. Az eszközkezelőben tűnik számomra nem a legkisebb hiba. Azt tanácsolom, hogy tegyek?
  Köszönet előre

 49. ragyog - mondta

  Hello, van egy probléma a Windows 10..uneori ül laptop és egy idő után egyszerűen lekapcsolja a Wi-Fi..si ha megpróbálom, hogy újra merge..dupa nem egy újraindítás minden visszatér a normal..Cauze? ??

 50. cip - mondta

  Salutare.am és én probléma a Windows vezeték nélküli 10 amikor elütöttem a vezeték nélküli engedélyezve van, és megnyomja a gombot a HP Pavilion g6 Flight aktiválja helyett vezeték nélküli, valahogy tudja, mit lehet tenni? köszönöm

 51. január - mondta

  Van egy notebook hp x360 kijelzővel vezetők touchscreen.Se veszít, ha frissíteni a Windows 10? Lehetséges, hogy a frissítés után touchscrenul leállt? Köszönöm.

 52. cristian - mondta

  hello cristi nekem is van egy nagy problémám van egy Windows 10-em, van kedvem eltörni a laptopomat ... az a bajom, hogy semmilyen módon nem működik a játék a hálózaton, tudod, hogyan tudom ezt kijavítani?

 53. cristian - mondta

  hello cristi nekem is van egy nagy problémám van egy Windows 10-em, van kedvem eltörni a laptopomat ... az a problémám, hogy semmilyen módon nem működik a játék a hálózaton, tudod, hogyan tudom ezt kijavítani? Wifit használok

 54. Nekem van egy probléma. Eltűnt wifi kapcsolat. Wirelles nem talál hálózatot. Nem csak úgy tűnik, hogy a beállításokat Flight. Wirelles egyáltalán nem jelenik meg. Tud valaki segíteni?

 55. Aurel - mondta

  Jó reggelt Ctisti. A probléma az, hogy nem tudok csatlakozni az interneten az én pc-én az rds hálózaton, megadja nekem az 813 hibát, ami ezt a hibát mutatja, az angolnak nincs meg, és hogyan lehet megoldani?
  Megemlítem, hogy woidows 10 pro és a hálózati kapcsolat rds van egy vezeték nélküli router, a szál bejövő és ki egy kis műanyag dobozban. Köszönöm tisztelettel,

 56. dumy - mondta

  Azt hiszem, van egy laptop és a net a romtelecom, amikor csatlakozik a kábelt nem látja a nagyobb sebességet 100mbps ugyanazon a laptopon ugyanazon a nettó cég látja nekem a sebességet 1gb van ötlet megoldás köszönöm szépen

 57. Mihai - mondta

  fogadtatás
  Wi-Fi-n keresztül csatlakozom a laptophoz, és egy ideig már nem tudok Skype-ra csatlakozni, a következő hibát kapva: "A Skype nem tud csatlakozni" "Nem sikerült csatlakozni. Ez a wi-fi hálózat nem reagál megfelelően. Próbáljon meg csatlakozni egy másik hálózathoz. "
  Kérem, segítsen nekem megoldani ezt a problémát.
  köszönöm
  Mihai

 58. razvan1980 - mondta

  hi Cristi
  egészen a közelmúltig kb. 2 hétig azt értem, hogy a laptopom egy lenovo 100 15bybd tökéletesen működött wifi-n keresztül az rds-ből bérelt routerhez csatlakoztatva ... azóta nem tudom kitalálni a következő problémát ... látom a wifi hálózatokat, de amikor csatlakozom, azt mondja, hogy internet elérhető internet nélkül … Az rj45-hez csatlakoztatott vezetékkel is érvényes ... bármely más eszköz problémamentesen megy a wifi hálózatra. Megemlítem, hogy a lenovo-n 10-et nyertem.
  tud nekem segíteni?

 59. Costi - mondta

  Szia, én használni win 10, frissítés dátuma, Gigabit Realtek, kapcsolat RDS gigabit 1gb router tőlük ZTE nyerni 7 vagy 8 letöltheti sebessége több mint 10MB / s helyett Win 10 nem megy több mint 10MB / s, akár letöltött a lemezre, vagy SSD. Valamilyen módon megoldani?

 60. De ha nincs meg a frissített druver, van valami probléma?

 61. ION DONICI - mondta

  A sárga háromszög felkiáltójellel jelenik meg a wi-fi-n, de a háló…

 62. Helló! Nagy problémám van a WIFI-vel. A laptop nem "olvassa" a vezeték nélküli kártyát, ahogy a vezeték nélküli adapter sem jelenik meg a hálózati adaptereken. Úgy viselkedik a laptop, mintha nem lenne vezeték nélküli, történt valakivel? Előre is köszönöm.

 63. Ovidiu - mondta

  Már nem vagyok a fedélzeten, és a sík módban elakad, a repülőgép üzemmód gomb inaktív. mit tehetek?

 64. stefan - mondta

  jó reggelt, amikor letöltöm valamit 10 perc múlva, a wifi leesik a laptopról, bezárom, és még 10 percig megint van wifi-m ... és még mindig várom a javaslatot [e-mail védett] köszönöm

 65. Liviu - mondta

  Van egy számítógépem az aorus b360 játék 3 alaplapjával, és amikor Win-t telepítek, amikor eljutok a hálózathoz, nem talál semmit, és offline-fiókot hozok létre. Hogyan találhatom meg a hálózatot, hogy bejelentkezzek a Microsoft online fiókjába, mert megnyertem az engedélyezett e-mailt.

 66. MIRCEA POPA - mondta

  ki tudja samideaosolutiede újraindítani a hálózati kábelt a laptophoz, megy a facebookom kábel nélkül, ne most lingsaaruter, és ne küldjön jelet csak a küldöttség kábelével

 67. János - mondta

  Szervusz. Nekem van a Windows 10, és az internettel, amely közvetlenül kábellel csatlakozik, automatikusan kikapcsol, ha nagy sebességgel töltlek le valamit, és egyszerre használom a böngészőt. Ugyanez történik, ha egyszerre két nagy fájlt töltök le. Gondolod, hogy problémát jelent a sebességkorlátozás, van-e olyan beállítás, amelyet meg kell változtatni?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.