Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Popcorn idő az Android és iOS, új filmek felirattal

Torrent beszélt sokszor. Ez a hálózat / technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák a fájlokat hatékonyan,. Sajnos, ha a felhasználó nem ismeri a torrent tracker akkor ébred fel a fertőzött PC-vel vagy egy halom idegek és frusztráció.
Popcorn idő tökéletes puffer között a felhasználó hálózati és kényelmes torrent. Többé nem kell keresni filmek nélkül tudni, hogy mit kell várni. Egyszerűen, látom a filmet ingyenesen letölthető, patak.
A VPN Time Popcorn lehet használni, még azokban az országokban, amelyek blokkolják ezt az alkalmazást.
A Popcorn Time alkalmazás a „Nézd meg most” módban a dalokat rangsorolja a videofájlban, a film kezdetétől, majd csendesen letölti a többit.
Feliratok vannak román, a 90% filmek; és ahol én nem vagyok elérhető, egy könnyen betölteni külső felirat, még a kérelem.
Popcorn idő app a legtöbb civilizált megvalósítása hálózati interfész torrent. Meg kell értékelni, hogy az alkalmazás vezettek; Majdnem úgy nézett ki olyan jó, mint a Netflix, és figyelembe kell venni, hogy a forráskód alapjául szolgáló Popcorn idő nyílt forrású alkalmazás; így ha ambíciói programozó, többre is képes ezt az alkalmazást.
A fő előnye alkalmazásának Popcorn idő, hogy lehet használni, nagyon kényelmes Chromecasttal, Ami egy álom csapat. Majdnem elfelejtettem Netflix, ami köztünk, még most is, két hónappal a bevezetése után azt felirat nyelvünkben.
Popcorn idő hogyan működik?
Popcorn idő egy torrent kliens, beépített lejátszó és számos optimalizációt streaming video.
Amikor közös bennük a Popcorn idő?
Oszd meg a Time Popcorn készül, amikor az alkalmazást használják.
Popcorn idő mennyi?
Idő Popcorn ingyenes most.
Hány filmet tudok nézni?
Nincs határa a látnokok.
Amennyiben letöltés Popcorn idő?
Letöltés Android Popcorn idő (Lent)
Letöltés iOS Popcorn idő (Lent)
Letöltés Popcorn időablak (Lent)



Video bemutató - Pattogatott kukorica idő az Android és iOS számára, új filmek feliratokkal

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • Köszönöm a bemutató. App is. Ma kaptam Chromecastját EMAG. Ez kínálnak 199 lej. Az ilyen alkalmazások, a szerkentyű megéri a pénzt. Várják több konzultáció, mi van Chromecasttal.

  • Ez az alkalmazás nagyon jó lenne apám számára, mert állandóan filmeket keres a helyi online filmes oldalakon ... és ismert, hogy annyi reklámuk van, amennyit tartalmaz (mindig bosszant, még adblock esetén is, és vannak még különféle apróságok). Nem nagyon jó a filmet torrentek és a megfelelő feliratok között a film neve, minőségi verziója (cam, dvdrip, bdrip stb.) És a ripper neve alapján keresni.

    Az alkalmazás ígéretesnek tűnik, de attól, amit észrevettem a Windows verzióban, vannak problémák a feliratokkal. Vagyis sokszor, bár a képernyő jobb alsó sarkában levő legördülő menüben a felirat románul beállítottként jelenik meg, még mindig nem töltődik be, be kell lépnie a legördülő menübe, és a film lejátszása után újra kiválasztania kell a román feliratot. Másrészt a betűméret nem változtatható meg ... bár a programbeállítások között 5 méret van. Bármelyik lehetőséget választom, a méret változatlan marad. A kép oldalarányát meg kell változtatni, hogy a felirat nagyobb legyen.
    Egy másik mínusz hiánya különböző beállításokat audio vagy video, mint a YouTube Video lejátszó vagy KMPlayer volna. Elég egyszerű ezen a ponton.

    De mégis kezdődik, bétaverzióban van. Ő egy speciális torrent-ügyfél, és egy bizonyos rést képvisel. Ami a jogszerűséget illeti ... kit érdekel :)). Az alkalmazás még a Google Playen sem található, és könnyen érthető, hogy miért.

  • Azt feszegették körülbelül 3 hónap és még mindig nem arra késztet, hogy a Tyxo oldal egyszer, de azt ajánlom ezt a módszert. Qbittorrent személyes használatra Download szekvenciális és megy nagy, hadd adja 5%, majd játszani a show.
    Nem támogatom a HD verziót sem a kínai feliratokkal, az a tény, hogy nem tudja testreszabni a feliratokat, hátrányt jelent ...

  • Nagyon jó app, Cristi! Rájöttem néhány héttel ezelőtt, pontosan akkor, amikor bemutatta Chromecasttal. Egy oktató Chromecastnak valaki ajánlott Popcorn idő a hozzászólások részben. Öröm fut a laptop a TV-n keresztül Chromecasttal tettem egy animáció megtekintésére gyerek, miközben láttam akadálytalan dolgozó laptop.

  • Popcorn vagy Showbox?
    Showbox még könnyebben kezelhető? Kivéve, hogy nem lehet használni a Chromecasttal.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.