Polkast, személyes felhő a számítógépes fájlok eléréséhez Android és iOS rendszereken - oktatóvideó

Hi barátok, ma örülök, hogy nyújtson be egy puha cross platform, amely segít csinálni / kezelni a saját felhő, a személyes felhő, amely elérheti bárhonnan, bármilyen eszközről, korlátozás nélkül, és fizetés nélkül egyáltalán kiegészítő szolgáltatások (kivéve a nettó helyszínen, hogy fizetünk egyébként).
Azok, akik létre ezt Polkast volt egy zseniális ötlet. Bárki, aki rendelkezik a telefon vagy a tabletta szeretne elérni a fájlokat a PC, anélkül, hogy igénybe mindenféle trükköt, Polkast lehetővé teszi számunkra, hogy ezt, hogy nagyon egyszerű, sokkal könnyebb, mint gondolná, ráadásul tudjuk feltölteni a fájlokat a telefon / tablet PC .
Az online tárolás drága, és általában nem korlátozás nélkül jön létre. A Polkasttal egyszerűen otthon kell hagynia a számítógépet, és bármilyen probléma nélkül hozzáférhet a rajta található adatokhoz, amire szükséged van egy nettó kapcsolat és egy mobilalkalmazás, amely ingyenes (Android és iOS esetén). A legtöbb "öko" számára vannak alternatívák, használhatjuk a nas (hálózati tároló atached) Zyxel Polkast hogy már telepítve van, így nem kell, hogy hagyja a PC bekapcsolásakor, amelyek néha túl sokat fogyasztanak (hardver függő).
Polkast először telepíteni a számítógépre, vagy ha az orr ZyxelAkkor jön telepítve az orr (hálózati atached tárolás) után van, hogy egy fiók egyszerű (nem megerősített) fiókot, amelyet most tett meg fogja használni, hogy jelentkezzen be a telefon vagy tabletta.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (18)

  • Cristi, jó alkalmazás, csak akkor van probléma több eszköz csatlakoztatásával. Telepítettem az alkalmazást a laptopra, és némi idő múlva az asztalon elindítottam az alkalmazást androidon, és kapok egy frissítési üzenetet, amit adok, és azt mondja, hogy egy opciótól függően egy hónapot vagy egy évet kell fizetnie. Nem tudom, mi lenne az ár (nem hiszem, hogy túl sok lenne), de nem tudom, hogy ez egy megbízható oldal. Ellenőrizhető? Egyébként jól működik. Köszönöm munkáját.

  • MR:
    minden k, de ha azt szeretnénk, hogy távolítsa el néhány fájlt a felhő, mely GRT csinálni ....?!? ms több

    Nézni a bemutató videó fej-farok, azt mutatta, hogy a bemutató

  • Cornelius Padurariu:
    Cristi, jó alkalmazás, de ez a probléma összekötő több eszközt. Telepítettem az alkalmazást a laptop és az asztali egy idő után, kezdtem alkalmazás az Android és a frissítés üzenet jelenik meg neki, és azt mondja, hogy meg kell fizetni havonta egy évvel függően optiune.Nu tudjuk, hogy az ár (azt hiszem, túl sok lenne), de nem tudom, ha ez megbízható oldalon. Meg tudja nézni? Egyébként f jól működik. Köszönöm a munkát.

    Polkast telepít egy számítógép vagy laptop, akkor figyelembe kell venni Homebase (bázis)
    A szoftver ingyenes csak a számítógép, és egy okostelefon / tabletta között, vagy egy laptop és egy okostelefon / tabletta
    Telepítette a Polkast a PC-re és egy laptopra is, majd az alkalmazás úgy gondolja, hogy két alapja van ... ami az ingyenes verzióban nem lehetséges.
    Akkor el kell távolítani a PC vagy laptop Polkast

  • A bátyjai (Videotutorial) Találtam egy témát, hogy csinál egy bemutató, ha lehetséges, természetesen.
    Sokan vannak, akik azon, hogyan kell csinálni mau háttérkép az asztalon tisztán látni.
    Példa >>> megyek a google képekhez háttérképet készítek, kinyitom, az asztalra beállítva adom háttérképként és a pac megsokszorozva (ez ugyanaz a kép, csak kicsi, és többször egymás mellett jelenik meg) mi Adok olyan tulajdonságokat (Windows Xp), amelyeket felteszek az Asztal gombra, és természetesen a számomra tűnő pozíciót az egész asztalra teszem, és nem szorozom meg, de a meglepetésnek nincs ugyanolyan egyértelműsége.
    Így tehetünk valamit, hogy oldja meg a problémát.
    köszönöm

  • AdrianGudus: Polkast telepít egy számítógép vagy laptop, akkor figyelembe kell venni Homebase (bázis)
    A szoftver ingyenes csak a számítógép, és egy okostelefon / tabletta között, vagy egy laptop és egy okostelefon / tabletta
    Ön Polkast telepített PC és egy laptop, és akkor az alkalmazás azt hiszi, két bázis ... ami nem lehetséges az ingyenes verzió.
    Akkor el kell távolítani a PC vagy laptop Polkast



    Ezt tettem. Távolítottam el a laptopot, és most már rendben van. Ebben az esetben azok, akik ezt az alkalmazást telepítik, megrendeléseket tesznek a PC-re (ez az esetem is :)), mivel ha egyszer ellenőrzik a PC mappáit, a program elolvassa az összes fájlt. A többi rendben van. A program nagyon jó.

    PS. Van-e az Androidra telepített program, amely le tudja állítani a számítógépet? A fiam később vele marad, és nem állok ki az ágyból, hogy megállítsam, mert alvásom van. Köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.