PDF készítő, nyomtatószerver és virtuális nyomtató egyetlen ingyenes szoftverben - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni PDF Creator egy virtuális nyomtatót PDF (Portable Document Format) és azon túl.

Ez a szoftver többek között tartalmaz egy nyomtatószervert, amely akkor lesz hasznos, ha a nyomtatót a hálózatban kell kínálnunk (nyomtatásmegosztás), ez csak a belső LAN-ban vagy egy kissé fejlettebb VPN-kapcsolattal lehetséges.

PDF Creator segít ideiglenesen helyettesíti a valódi nyomtató tárolása adatbázis az összes fájlt küldött nyomtatni, PDF Creator megtartja azokat nyomatok küldött nekünk, amíg úgy döntünk, hogy mit kell csinálni velük, amikor úgy döntöttünk, hogy őket hogy rend és kezdődjön meg a munka, kivéve a tárolása és kezelése is nyomatok csatlakozhat több dokumentumot egyetlen PDF, értjük 20 küldött dokumentumok nyomtatásához, a szoftver egyesíteni őket minden egy PDF-fájlt, amely aztán lehet nyomtatni a nyomtató és könnyebb igazi bármikor.

Lehet konvertálni pdf mindent szövegek és Word dokumentumok és fényképek akár weboldalakat, akkor nyomjuk meg a Ctrl + P és PDF PDF Creator őket.

Talán néhányan nem mindig a nyomtató áll rendelkezésre, ebben az esetben a PDF Creator nagyon helyénvaló, küldök a PDF Creator nyomtató és tárolja őket, amíg az idő, úgy döntenek, hogy azok PDF vagy kinyomtathatja a nyomtató igaz.

Egy másik lehetőség, hogy van PDF Creator küld e-maileket a PDF vagy PDF létre, ez a lehetőség jó minden helyzetben gyorsan küldhet dokumentumokat e-mail, az eljárás a következő: csirke szemek , hogy mit szeretne nyomtatni, nyomja le a Ctrl + P és PDF Creator memorizált, majd jobb klikk a dokumentum asztalra, és küldje el e-mailben, sem ilyen egyszerű.

Az alkalmazás interfész is bling bling-, de mi szükségünk van nagyon jó, egyébként lehetőséget, hogy használja őket, csak ritkán, mert akkor nem kell ezt túl puha, hazajön elég jól beállított és nem volt semmi különleges ebben az értelemben.

Minden egy szoftver, nagyon hasznos minden helyzetben, azt jelenleg a Cute PDF virtuális nyomtatóval, de azt hiszem, én megyek PDF Creator, mert puhább és mozgó nagyon jól.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

  • Sal Cristi, iam küldött Malu, Adrian, videóval tutorialu Istenem, add nekem a idul, vagy add meg a bos2008_bos2008, videotutoiral akar bejutni a csapat, és mennyibe kerül nekem? Elmehetek én tárgyalt corrleone, és jó . szerencse folytatódott, részben a Corleone ha van neki, nem akarom, Sami, hogy egy oldal, szeretnék a csapatban van, akkor az a fajta csapat, én nagyon szeretem megemlíteni

  • Köszönöm a programot is. Köszönjük, hogy velünk vagyunk, és segítünk minden számítógéppel kapcsolatos kérdésben. Azt mondtad, hogy megtanítasz nekünk együttműködni Camtasia-val. Vagy más szoftver. Érdekel a diavetítés szinkronizálása a dalszövegekkel. Szeretnék megtanulni az elektronikus zene komponálását is. Köszönöm! Remélem nem zaklattam téged. Jó egészség és erő, továbbra is segíthet nekünk! Adományi számlát szeretnék. A "Adomány" változatot nem tudom, hogyan kell használni. Ez a kockázat is felmerülhet. Biztonságosabb-e egy fiókkal?

  • @Paul: Ne közelítik kérdésekben, mint ez a megjegyzések rovatban, ez a hely a vita a témához kapcsolódó, vagy kiegészítéseket a tutorial.
    Ha át nekem, amit tehetünk postán.
    Ha a dolgokat, mint a spam, és törölje a megjegyzést.
    Nem tudom, hogy mit kérdezel "mennyibe kerül", senki sem a pénzünkkel csatlakozott a csapathoz, csak akkor lépnek ide, ha tudnak valamit az informatikáról.
    Corrleone nem része a csapatnak.
    Ön can're jó, nem tagadom, de akkor jön, amit akar, bárhol, ez nem egy játék, mi komoly dolgokat.
    Abból, amit írtál fent hagyja a benyomásom, hogy a lejátszani kívánt is.
    .... én is akarom, én is azt akarom, hogy plizzzzzzzzz.
    Próbáld ki, hogy komoly, nem csak most, mindig.
    Ezzel infantilizmus nem hiszem, hogy lehet menni, ahol kíván.
    Ha a jövőben van valami, hogy adja át nekem, vagy tagja a csapatnak, kérjük e-mail, hagyja észrevételeit doboz ingyen persze, ha szeretné, hogy véleményezzék a oktató szabad csinálni.

  • @COSTEL: PayPal egy nagyon biztonságos módszer a transzfer.
    Ez a cég nem vesz részt semmilyen pénzügyi botrány, és nem kukába a hackerek.
    PayPal a legbiztonságosabb módja annak, hogy fizetni online.
    Azok számára, akik szeretnék, hogy egy fizetés PayPal adományok számlát nyitni, ahol át az összeget kívánnak adományozni.
    Bemutató a Camtasia Studio a projekt az előttünk álló napokban.

  • KÖSZÖNÖNÖN SZÜKSÉGES SÁNAK, SZERETŐEN azt várom, hogy egy másik oktatóvideót készítsen a videojátékok teljesebb telepítésére, ha lehetséges.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.