PDF készítő, nyomtatószerver és virtuális nyomtató egyetlen ingyenes szoftverben - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni PDF Creator egy virtuális nyomtatót PDF (Portable Document Format) és azon túl.

Ez a szoftver többek között tartalmaz egy nyomtatószervert, amely akkor lesz hasznos, ha a nyomtatót a hálózatban kell kínálnunk (nyomtatásmegosztás), ez csak a belső LAN-ban vagy egy kissé fejlettebb VPN-kapcsolattal lehetséges.

PDF Creator segít ideiglenesen helyettesíti a valódi nyomtató tárolása adatbázis az összes fájlt küldött nyomtatni, PDF Creator megtartja azokat nyomatok küldött nekünk, amíg úgy döntünk, hogy mit kell csinálni velük, amikor úgy döntöttünk, hogy őket hogy rend és kezdődjön meg a munka, kivéve a tárolása és kezelése is nyomatok csatlakozhat több dokumentumot egyetlen PDF, értjük 20 küldött dokumentumok nyomtatásához, a szoftver egyesíteni őket minden egy PDF-fájlt, amely aztán lehet nyomtatni a nyomtató és könnyebb igazi bármikor.

Lehet konvertálni pdf mindent szövegek és Word dokumentumok és fényképek akár weboldalakat, akkor nyomjuk meg a Ctrl + P és PDF PDF Creator őket.

Talán néhányan nem mindig a nyomtató áll rendelkezésre, ebben az esetben a PDF Creator nagyon helyénvaló, küldök a PDF Creator nyomtató és tárolja őket, amíg az idő, úgy döntenek, hogy azok PDF vagy kinyomtathatja a nyomtató igaz.

Egy másik lehetőség, hogy van PDF Creator küld e-maileket a PDF vagy PDF létre, ez a lehetőség jó minden helyzetben gyorsan küldhet dokumentumokat e-mail, az eljárás a következő: csirke szemek , hogy mit szeretne nyomtatni, nyomja le a Ctrl + P és PDF Creator memorizált, majd jobb klikk a dokumentum asztalra, és küldje el e-mailben, sem ilyen egyszerű.

Az alkalmazás interfész is bling bling-, de mi szükségünk van nagyon jó, egyébként lehetőséget, hogy használja őket, csak ritkán, mert akkor nem kell ezt túl puha, hazajön elég jól beállított és nem volt semmi különleges ebben az értelemben.

Minden egy szoftver, nagyon hasznos minden helyzetben, azt jelenleg a Cute PDF virtuális nyomtatóval, de azt hiszem, én megyek PDF Creator, mert puhább és mozgó nagyon jól.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Paul - mondta

  Sal Cristi, iam küldött Malu, Adrian, videóval tutorialu Istenem, add nekem a idul, vagy add meg a bos2008_bos2008, videotutoiral akar bejutni a csapat, és mennyibe kerül nekem? Elmehetek én tárgyalt corrleone, és jó . szerencse folytatódott, részben a Corleone ha van neki, nem akarom, Sami, hogy egy oldal, szeretnék a csapatban van, akkor az a fajta csapat, én nagyon szeretem megemlíteni

 2. Jak - mondta

  köszönöm

 3. Jak - mondta

  Tudna tanácsolta nekem, milyen program tudtam, hogy akkora, mint egy mappa vagy fájl KISEBB: pl csomagolja

 4. Jak - mondta

  Konkrétan tömöríteni

 5. Kurbli - mondta

  jó bemutató ..

 6. COSTEL - mondta

  Köszönöm ezt a programot is. Köszönjük, hogy velünk voltál, és minden számítógéppel kapcsolatos kérdésben segítettél. Azt mondta, hogy megtanít minket Camtasiával dolgozni. Vagy más szoftver. Érdekes a diavetítés szinkronizálása a dal szövegével. Szeretnék megtanulni elektronikus zenét is komponálni. Köszönöm! Remélem, nem háborítottalak fel. Jó egészséget és erőt, továbbra is segítsen nekünk! Szeretnék adományszámlát. A "Donate" változat nem tudom, hogyan kell használni. Fennállhat a felmerülő kockázat is. Számlával biztonságosabb?

 7. @Paul: Ne közelítik kérdésekben, mint ez a megjegyzések rovatban, ez a hely a vita a témához kapcsolódó, vagy kiegészítéseket a tutorial.
  Ha át nekem, amit tehetünk postán.
  Ha a dolgokat, mint a spam, és törölje a megjegyzést.
  Nem tudom, mit kérdezel "mennyibe kerül", senki sem csatlakozott pénzzel a csapathoz, csak akkor lépnek ide, ha tudsz valamit az informatikáról.
  Corrleone nem része a csapatnak.
  Ön can're jó, nem tagadom, de akkor jön, amit akar, bárhol, ez nem egy játék, mi komoly dolgokat.
  Abból, amit írtál fent hagyja a benyomásom, hogy a lejátszani kívánt is.
  … .Én is szeretném, túlságosan is plizzzzzzzzz.
  Próbáld ki, hogy komoly, nem csak most, mindig.
  Ezzel infantilizmus nem hiszem, hogy lehet menni, ahol kíván.
  Ha a jövőben van valami, hogy adja át nekem, vagy tagja a csapatnak, kérjük e-mail, hagyja észrevételeit doboz ingyen persze, ha szeretné, hogy véleményezzék a oktató szabad csinálni.

 8. @Jak: A tömöríteni fájlokat: WinRAR 7Zip, WinZip.
  Mi is van egy bemutató WinRar.
  https://www.videotutorial.ro/?p=619

 9. @COSTEL: PayPal egy nagyon biztonságos módszer a transzfer.
  Ez a cég nem vesz részt semmilyen pénzügyi botrány, és nem kukába a hackerek.
  PayPal a legbiztonságosabb módja annak, hogy fizetni online.
  Azok számára, akik szeretnék, hogy egy fizetés PayPal adományok számlát nyitni, ahol át az összeget kívánnak adományozni.
  Bemutató a Camtasia Studio a projekt az előttünk álló napokban.

 10. Köszönöm fiúk várt TUTORIAL köze egy másik bonyolult telepítést egy videojáték, ha lehetséges

 11. Eugen - mondta

  jak itt találja meg a helyes játék telepítésének módját - https: //www.videotutorial.ro/? page_id = 74

 12. Eugen - mondta

  JAK Elfelejtettem, hogy vizsgálja meg adott playlist talál ott, és hogyan dowlowadeaza és hogyan kell telepíteni játékokat

 13. admin - mondta

  dan bravo nagyon jó, van egy kis minta, a nyomon DAK tudja CNV, hardu kezdett vinnyog hangosabb különösen megnyitásakor minden nagy alkalmazás, és félek, hogy a vezető, tudtam ii do cv, hogy meg kell vásárolni egy másikat? plzz amit csinálok, én töredezettségmentesített, megpróbáltam HD Tune, hogy milyen sok probléma van, de úgy néz ki, mintha semmi.

 14. admin - mondta

  bocsánat, elnézést Cristi nem dan

 15. @admin: Ez normális az életkor alkatrészeit, különösen a merevlemez épül sok mechanikus alkatrészek.
  Amint ez megtörténik automatikusan és mechanikai kopás.
  Nem hiszem, hogy bárki lehet mondani, az biztos, hogy a merevlemezen.
  Tudja, hogy a merevlemezek Webes MTBF (Mean Time között hiba) körül van 750.000 óra.
  A merevlemez-meghajtók növeli MTBF vállalat szinte 2.000.000 óra, ennek oka, hogy a felhasznált anyagok mechanikai és tálak.
  Ha a merevlemez teszi a zaj nem feltétlenül jelenti azt, hogy hamarosan elrontani, és nem is mindig tetszik 2 éve.
  Nem a kevés teszt, látni, hogy van egy BIOS nevű beállítást SMART, amely segít, hogy úgy érzi, ha eljön a nap, fekete, és persze van néhány szoftver fog működni a SMART.
  A legjobb, hogy a mentést a fontos fájlokról tárolt másik merevlemezre, vagy a külső környezet.

 16. admin - mondta

  Én pc egy év, és újra, de nem hiszem, hogy lenne a kopás miatt, hogy nem működött sokáig, figyelembe véve, hogy már csak egy év van a Maxtor HDD stm316o215AS a 160 GB talán az a tény, hogy ez a régi, és nem is olyan nyugodt lehet ennek az oka? Azt hittem, ebben a munkában

 17. Viorel - mondta

  Köszönöm, jó tutorial.

 18. crs1993 - mondta

  HELLÓ:) ! a program érdekes ... Van egy kérdésem (nem kapcsolódik ehhez a videó bemutatóhoz): mi a VPN-kapcsolat? Abból, amit rájövök (talán tévedek), ez olyan, mint egyfajta LAN, de nagyobb távolságú számítógépekkel, amelyek csak az internethez vannak csatlakoztatva ... A "Teamviwer" oldalon láttam, hogy ilyen kapcsolat létrejöhet, de nem kitaláltam, hogyan magyarázhatnád el nekem részletesebben, mi a VPN-kapcsolat és hogyan lehet ezt megtenni (nem feltétlenül a "Teamviwer" -nel). 🙂 Előre is köszönöm a választ vagy a bemutatót.

 19. Adrian - mondta

  crs1993Hi :)! Érdekes kis program ... Van egy kérdésem (nem ezzel kapcsolatos videotutorial): Mi az a VPN? Abból, amit tudok mondani (talán hibás) olyan, mint egy számítógép nélküli, de nagyobb távolságra, kizárólag a az interneten ... láttam a "Teamviwer" hogy lehet, hogy egy ilyen kapcsolat, de Rájöttem, hogy ... lehet, hogy fejtse ki részletesebben, mi az, hogy a VPN-kapcsolat, és maiales hogyan kell csinálni (nem feltétlenül a "Teamviwer"). Előre is köszönöm az esetleges választ, vagy bemutató.

  Virtuális magánhálózat - virtuális magánhálózat.

  Egy példa az alkalmazás a VPN

  X vállalat három irodát három nagyobb romániai városban. Szükséges, hogy ezeken a helyeken LAN csatlakoztatható Peter összefonódó információk biztonságos kommunikációs és az e-mail szolgáltatás, VoIP és internet-hozzáférés is központilag irányított. Az első megoldás lehet elérni fizikai hálózatok között ezeken a helyeken, de ez magában foglalja a hatalmas költségekkel kapcsolatos infrastruktúra (több száz kilométernyi kábel, felszerelése, karbantartása, stb.) A másik megoldás az, hogy minden helyszínen csatlakozni egy meglévő hálózat (az országos hálózata a távközlési szolgáltató), valamint a speciális eszközök, hogy versenyez egy privát hálózat a vállalat számára. Ez a VPN megoldás, és ez mindig érdemes lehetőség.

 20. crs1993 - mondta

  Értem :), nagyon köszönöm Adrian! ... BAFTA!

 21. R0tty - mondta

  Hogyan csatlakoztatható két számítógép hallani, két hálószoba egy nyomtatót?
  Én tanítani, és engem valaki?

  Köszönjük!

 22. artemiu - mondta

  Én és én is kíváncsi, hogyan tudom telepíteni a Lexmark nyomtató Ubuntu 2650? Bár tudom ajuta.multumesc

 23. Petru - mondta

  Nagyon jól magyarázható, és nagyon jó program. Gratulálok a szerzőnek! Jó dolog van, akik szeretnék, hogy a lelküket, és hogy mások mit tettek nem kis erőfeszítéssel.
  Azt szeretnénk, hogy a gyűjtemény videotutoriale. Adnál nekem egy program, amely képes descsrca videotutorialul (vagy látható valahol a bemutató régebbi). Várva várt és videotutoriale érdekes!

 24. Florian Potâng - mondta

  Helló Cristi.
  Először is szeretnék köszönetet mondani a "NAVIGON" -ért
  A második azt is mondja meg, hogyan adja át neki a telefont, mert
  Nem tudtam semmilyen körülmények között telepíteni. Megfordultam, hogy valaki több képzett, de nem
  .A Sikerült sem próbálkozott a telefont, és elment, de az enyém nem tudott
  telepíteni. Innen várja, hogy segítsen minden tőled. Előre is köszönöm.
  PS.Vreau mondani, hogy én túl fejlett kapcsolatos ismeretek
  calculatorul.Ce dolgozom, és elkaptam őt játszani velem.

Trackbacks

 1. […] Nos, a Windows rendszeren a weboldalak pdf formátumban történő mentése nagyon egyszerű, a Cute PDF vagy a PDF Creator használatával. De ez Ubuntu Linuxon, Linux Mint-en vagy más, a […] alapú származékon is lehetséges.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.