PC Intel Haswell egy nagyon jó ár-teljesítmény

Hi barátok, ma meg egy új költséges rendszer alapján Haswell processzorok a piacon elérhető, hogy a tettek a közelmúltban. Ez a második hullám az Intel Haswell, először indultak, és most a legdrágább a legolcsóbb, hogy miután a piac már telített drága processzorok. Hozzátenném, hogy ezek a processzorok a legkiegyensúlyozottabb az ár teljesítmény.
A processzor választás egy i3 4130 lehet kiválasztani, és a Pentium, amely jogilag még i3 hardver nélkül Hyper-Threading, Quick Sync és AES hardveres támogatás. Pentium sokkal olcsóbb és tényleg megéri, ha szüksége van video átkódolás, archiválás, kitermelésére gyakoriságát és típusát a felhasználói Ön nem nyit meg számos alkalmazás egyidejű (multitasking).
Az alaplap járunk -től ASRock amire szüksége van, úgy döntött, hogy a fedélzeten van ellátva chip Intel hálózati, ami nagyon fontos, különösen azok számára, akik le a hálózat bit torrent és nem majd túlterhelése a processzort.
SSD Samsung, 840 EVO modell teljesen új, és tartalmaz egy csomó hír, hogy amellett hogy a teljesítmény, hogy a Samsung hozzászokott nekünk mostanában (fogunk beszélni, hogy egy másik alkalommal).
Választható összetevők!
A hardcore játékosok már kiválasztott egy nVidia GTX 760 Gigabyte, nagyon kiegyensúlyozott videokártya.
Meg kell említeni, hogy a videokártya egy választható összetevő jobb teljesítményt játékok és alkalmazások tudja, hogyan kell használni a párhuzamos feldolgozási teljesítménye CUDA magot, alkalmazások, mint például az Adobe After Effects, Premiere Pro, Photoshop, AutoCAD, stb
Azok számára, akik a PC irodai környezetben nem szükséges ez az alaplap, integrált grafikus processzor a CPU, Intel HD 4400 elég asztali alkalmazások, web, office, Facebook, YouTube és még játék nélkül igényes túl magas
Intel® CoreTM i3-4130, 3.4GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
ASRock H87 PRO4, Socket 1150
Dual Channel Kit Kingston 16GB (2 x 8192MB) DDR3, 1600MHz
Szilárdtest-meghajtó (SSD) Samsung 840 EVO Basic, 2.5 ″, 120 GB, SATA III
Forrás Seasonic S12II-430 bronz, ATX12V, 430W
Floston ház ATX Midi torony nélküli forrás, Fekete Interra
Opcionális… ..ismétlés, opcionális csak a játékosok és szerkesztők grafikáinak, videóinak és 3D-s képeinek
Gigabyte GeForce videokártya GTX760, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Cristi, egy 10 éves fokozatú oktatóprogram, igen, az az ASrock kártyák nagyon gyors indításúak voltak, volt egy olyan kártya a 478-as aljzatban, amelyet nem láttam a csomagtartót, és a "Szünet szünet" gomb megnyomásával láttam :)) azóta bátorak voltak a csomagtartóban, és most jobban kibővítették. Valójában ez a helyzet az EMAG üzlettel, adsz egy fillért, de tudod, hogy nem kapod meg őket, mint mások, vagy például a PC Garage, a HDD megtört, és 1 hónapig jártam vele, rossz támogatás tőlük, én is áttekintem "viccek" néha. Egy másik PC Zone üzlet 2 nap alatt megváltoztatta az ugyanolyan hibás hdd-t, eltört és '' helyrehozott '' lett, és a PC Garage úgy néz ki, mint '' uram. Nincs olyan szolgáltatásunk, amivel beszélhetnénk, ha e- mail, nos, és ha van e-mail, akkor szemtől szembe beszélünk '' Nem is vásárlok tőlük semmit, szégyen nekik. Emag-tól veszem, hogy mindenhol elterjedtek és ennyi.

  • dan: Nagyon jó tutorial. Cristi mi a foglalkozása? Milyen munkát ugye?

    Idővel sok kézműves volt, míg a szakmák gyakorlása során szenvedélyes lelkem volt, melyben az összes pénzt elvettem szüleim és később a feleségem kétségbeesésére. Mindenki azt mondta nekem: "Baszd meg azokat a számítógépeket, mert megőrültél minket!"
    Trades időrendi sorrendben:
    pincér
    adminisztrátor
    Chef (képzett)
    Casino krupié (rulett képzett francia)
    Biztos (felügyelő kaszinó asztali)
    hálózati rendszergazda
    IT cég szolgáltatásokat nyújtó adminisztrátor
    Hogy az élet sokkal fontosabb az, hogy soha nem felejti el, amit szeretsz. Örülök, hogy mi maradt benne, akkor ez a szakma, amit mindig is akartam.
    Elfelejtettem mondani, hogy a számítástechnikával való első kapcsolatom 1988-ban a "úttörők palotájában" volt, ott készítettem az első számítógépet, a HC85 másolatot. Tanárom Batraneanu Mihai volt, a ROL.ro alapítója
    Akkoriban betölti a játékot a szalagon, volt olyan barátságos operációs rendszer. Az internet nem volt az álmainkban.
    Azt nem veszik észre, milyen szerencsések vagyunk ma, akkor minden információ kéznél. Volt, hogy imádkozzanak mindenki a palotában, ha akartam valamit tanulni.
    Remélem válaszol.

  • Köszönöm, hogy személyes adatait. Néztem szinte minden oktatóprogramok és kíváncsi voltam, hogy többet megtudjon rólad. Akkor lehet, mert a beszéd tanár és nagyon jól ismerik, és egy hangot meleg és barátságos. Így egy bemutató és kb 4 nexus. Kaptam egy hamarosan.

  • Helló, cristi, adnám, ha elkészíthet egy játék útmutatót 2000 ron-ban egy amd A8 5600k processzorral. PC-t akarok vásárolni, és nem tudom, mit vásároljak ezen a processzoron kívül: D Nagyon köszönöm.

  • Csak egy olyan ember, aki olyan sok munkán ment keresztül, olyan kitartó lehet abban a munkában, amelyikre a legjobban tetszik. Ha eddig rejtély voltál nekem, és értékelném, amit most csinálsz, akkor még "nagyszerűbb" és tiszteletreméltóbb. Szüksége van ilyen emberekre. Nem a diplomák halmaza tesz nagyszerűvé, hanem az, amit megtehetsz, az hasznos a társadalom és a társai számára. Sok embernek van valami tanulságod tőled. Mindazoknak, akik az idő múlásával elvesztek gondolatokat vagy kollégáim, akik segítettek, most kérem őket, hogy bocsánatot kérjenek. Nem tudták, mi áll előttük. Talán kicsit szánalmas voltam, de most meggyőződésem, hogy sokan hamukat raknak a fejükre azoknak az előítéleteknek a miatt, amelyeket megismételtek. ezen a webhelyen. Elveszett kalap és minden tisztelet!

  • Ez a probléma az összes video telek. Követni fogja ugyanazt a problémát egy pár év, és minden volt minden rendszer már volt, és minden nettó szolgáltatók. Ha tesz egy klip szünet (egy perc mondani), majd játszhatsz után minden 30s-60 másodperc klip ismétlődik szakaszon mintegy kb. 5 másodpercig, majd folytassa a szokásos módon. Úgy gondolom, hogy köze van a puffer, ami valószínűleg megáll, amikor fel szünet után folytatódik, amikor a klip, és arra a pontra, ahol megállította a játékot történik ismétlés

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.