A Paragon meghajtó biztonsági mentése ingyenes és nagyon könnyen használható adatbiztonsági programot tartalmaz - HD videó bemutató

Örülök, hogy ezt az video tutorial egy rendkívül egyszerű backup megoldás, ez a Drive Backup Express 9.0 a Paragon, ami ingyenes, és rendkívül könnyen használható.

Egyszerű nem jelent rosszat, ez az egyszerűség azt jelenti, hatékonyság és a gazdaságosság, csak 8 tartalmazó gombot alapvető szükségleti egy backup programot.

Adatbiztonság egyre fontosabbá válik, mindenki azt adatok és számítógépes szoftver vagy hardver hiba lehet, hogy minket elveszíti a fontos adatokat egy pillanat alatt, a most is bátran használható biztonsági mentés megoldás, mert az ár, akkor Ebben a tutorial, egy ingyenes megoldás, valamint a hatékonyságot.

Biztonsági másolatot készíthetünk a merevlemezről, a partíciókról és a master boot rekordokról, a legnépszerűbb az operációs rendszer biztonsági mentése, de azt tanácsolom, hogy készítsen biztonsági másolatot a személyes adatokról (képek, családi videók, dokumentumok) fontos).

Paragon Drive Backup segít gyorsan vissza ezeket, mi is létrehozhatunk egy bootolható környezetet, hogy belépjen a BIOS, ha az operációs rendszer nem akar kezdeni, lehet egy bootolható mentési CD / DVD, vagy akár a usb stick.

A pillanat, amikor a Windows nem akarja elindítani a fedélzeten csomagtartó és helyreállítása nagyon egyszerű rendszer, helyezze be a CD / DVD-n vagy USB stick, és állítsuk be a BIOS boot az eszköz bootolható, akkor két Key parancsokat: Biztonsági mentés és visszaállítás, és persze megállás parancsok vagy indítsa újra a számítógépet.

Videotutorial.ro azt javasolja, hogy hát az operációs rendszert, fontos dokumentumokat, és tárolja azokat egy külső merevlemezre, vagy egy másik partícióra, ideális külső merevlemezre, vagy egy másik kemény, fontos adatok jobb megtartani a két merevlemez helyek a nagyobb biztonság érdekében.

Ez a leírás a Paragon Drive Backup Express 9.0 megnyitja a sorozat tutorials a szabad szoftverek vállalati eszménykép, ezek a programok kerülnek bemutatásra több video oktatóanyagokat a következő időszakban.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (83)

  • Igazán jó program, különösen a kezdőknek, vagy rohanás.
    Ugyanakkor nem értem, hogyan lehet megjelölni a biztonsági szoftver a jó vagy kevésbé jó fff jelentette az archívumot, hogy nem? minőségellenőrzés archívumok, a sebesség beállítások?
    Úgy gondolom, hogy a legjobb tulajdonság az lenne, ha az archívum teljes lenne, és hosszabb ideig sértetlen maradna, amiről nem tudsz a Paragonról, mert nemrégiben jelent meg, és nem tesztelted időben. hogyan kapta meg az esélyt például az Acronis-ban ...
    Végül .. 9 megjegyzés prezentációs szoftver.

  • @Andrew: Gondolod, hogy ma megtudtunk erről a szoftverről, és holnap készítünk oktatóanyagot? Ha tévedsz, Cristi és én már régóta ismertünk ezekről a szoftverekről, csak nem olyan jók ... és mint ilyenek a legjobbakat használjuk, nem tennéd ugyanazt? De ezt a szoftvert meg kell értékelni, hogy ingyenes az Acronishoz képest !!! Azt hiszem, Cristi úgy döntött, hogy készít egy oktatóanyagot ezen a Paragonon, mert az Acronis költségekkel jár, és az Acronisról szóló oktatóanyagban láttam, hogy az emberek panaszkodnak, hogy nem ingyenes, hogy nem talál sorozatot, hogy elvette, és a repedés itt sem működik. született az a gondolat, hogy egy oktatóprogramot készítsen egy ingyenes verzióra!

  • Egyszerűen csak indítóképem van az acronisról (letöltve a torrentből) a legfrissebb verzióra, amelyet egy lemezen tettem, és ezzel biztonsági másolatot készítek a Windows-ra, szintén vele és visszaállítással. semmi.

  • @AdrianHi Adrian,
    Én, mint a bemutató, és bevezetése után a fogalmak felhasználó nevét és sorozatszámát 2 ad nekem az üzenetet érvénytelen szériaszámot.
    Ahol rossz oare.Am próbáltam kétszer, van 2 eltérő érvényesítési készletek és ugyanaz lucru.Multumesc

  • @Marius: Nem ár mára Acronis True Image a Paragon Drive Backup Express.
    Azt tanácsolom, hogy a saját rendszerindító CD Acronis és a Paragon.
    Acronis bootolható CD image akkor visszaállíthatja a biztonsági másolatot készített Paragon és fordítva.

  • A kérdés pote hülye: |
    Ha egy bootolható CD-t törölheti archív után az, hogy a 10 gb nem tudom törölni, ha nem tudja visszaállítani az adatokat? Valójában rendszerindító CD bios megmutatjuk, hogyan lehet visszaállítani tárolt adatok az archívumban, ahol nem? Tehát, ha a cache nem kaphatják vissza mentéseket, nem igaz?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.