Paragon Drive Backup Express adatbiztonsági szoftver ingyenes, és nagyon könnyen használható - HD videó bemutató

Örülök, hogy ezt az video tutorial egy rendkívül egyszerű backup megoldás, ez a Drive Backup Express 9.0 a Paragon, ami ingyenes, és rendkívül könnyen használható.

Egyszerű nem jelent rosszat, ez az egyszerűség azt jelenti, hatékonyság és a gazdaságosság, csak 8 tartalmazó gombot alapvető szükségleti egy backup programot.

Adatbiztonság egyre fontosabbá válik, mindenki azt adatok és számítógépes szoftver vagy hardver hiba lehet, hogy minket elveszíti a fontos adatokat egy pillanat alatt, a most is bátran használható biztonsági mentés megoldás, mert az ár, akkor Ebben a tutorial, egy ingyenes megoldás, valamint a hatékonyságot.

Mi lehet másolatot készíteni a teljes merevlemezt CPC, a válaszfalak és a master boot rekordot, hát az operációs rendszer lesz a legnépszerűbb, de azt tanácsolom, hogy a biztonsági mentés és személyes adatok (fotók, családi videókat, dokumentumokat fontos).

Paragon Drive Backup segít gyorsan vissza ezeket, mi is létrehozhatunk egy bootolható környezetet, hogy belépjen a BIOS, ha az operációs rendszer nem akar kezdeni, lehet egy bootolható mentési CD / DVD, vagy akár a usb stick.

A pillanat, amikor a Windows nem akarja elindítani a fedélzeten csomagtartó és helyreállítása nagyon egyszerű rendszer, helyezze be a CD / DVD-n vagy USB stick, és állítsuk be a BIOS boot az eszköz bootolható, akkor két Key parancsokat: Biztonsági mentés és visszaállítás, és persze megállás parancsok vagy indítsa újra a számítógépet.

Videotutorial.ro azt javasolja, hogy hát az operációs rendszert, fontos dokumentumokat, és tárolja azokat egy külső merevlemezre, vagy egy másik partícióra, ideális külső merevlemezre, vagy egy másik kemény, fontos adatok jobb megtartani a két merevlemez helyek a nagyobb biztonság érdekében.

Ez a leírás a Paragon Drive Backup Express 9.0 megnyitja a sorozat tutorials a szabad szoftverek vállalati eszménykép, ezek a programok kerülnek bemutatásra több video oktatóanyagokat a következő időszakban.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Dragos - mondta

  Nagyon jó bemutató .... Köszönöm Cristi ...

 2. Andrew - mondta

  Igazán jó program, különösen a kezdőknek, vagy rohanás.
  Ugyanakkor nem értem, hogyan lehet megjelölni a biztonsági szoftver a jó vagy kevésbé jó fff jelentette az archívumot, hogy nem? minőségellenőrzés archívumok, a sebesség beállítások?
  Úgy gondolom, hogy a legjobb szolgáltatást kell, hogy legyen teljes archívum minőségű, és továbbra is érintetlen után hosszabb ideig, így nem tudni, Paragon mert éppen most jelent meg, hogy még nem tesztelték valós Ahogy sikerült Acronis például ...
  Végül .. 9 megjegyzés prezentációs szoftver.

 3. Adrian - mondta

  @Andrew: Azt gondolom, hogy találja meg a szoftver ma és holnap ezt bemutató? Ha így van, tévedsz, és tudom, hogy ezek a szoftverek Cristi hosszú s csak nem olyan jó ... és így használni, amit a legjobb, hogy nem nem ugyanaz? De mi a jó ez a szoftver, hogy mentes a Acronis! Hiszem, hogy Krisztus úgy döntött, hogy ez a bemutató Acronis Paragon a költségek, és meglátta a tutorialu a világ panaszkodik Acronis nem szabad, ha nem találja a soros, ő vette, és nem reped, és megy itt született meg a gondolat, hogy bemutató és ingyenes verzió!

 4. Marius - mondta

  Én csak egy képet Acronis bootolható (a torrent letölthető) verzióját tedd a lemezt, és a Windows biztonsági mentés, helyreállítás minden vele .... nem telepíteni Acronis ... nincs semmi.

 5. viorelpicu - mondta

  @AdrianHi Adrian,
  Én, mint a bemutató, és bevezetése után a fogalmak felhasználó nevét és sorozatszámát 2 ad nekem az üzenetet érvénytelen szériaszámot.
  Ahol rossz oare.Am próbáltam kétszer, van 2 eltérő érvényesítési készletek és ugyanaz lucru.Multumesc

 6. Edy666 - mondta

  Ez egy nagyon jó bemutató, jó kristályok.

 7. Gulliver - mondta

  Elfelejtettem mondani az IP: 81.181.172.87.

 8. @Marius: Nem ár mára Acronis True Image a Paragon Drive Backup Express.
  Azt tanácsolom, hogy a saját rendszerindító CD Acronis és a Paragon.
  Acronis bootolható CD image akkor visszaállíthatja a biztonsági másolatot készített Paragon és fordítva.

 9. Fanibu - mondta

  @viorelpicu: Ezt:
  Termék Kulcs / USER NAME: db90exp-free-eng-694429
  SERIAL NUMBER: 0802D-5C0E5-72E77-F834A

 10. A kérdés pote hülye: |
  Ha egy bootolható CD-t törölheti archív után az, hogy a 10 gb nem tudom törölni, ha nem tudja visszaállítani az adatokat? Valójában rendszerindító CD bios megmutatjuk, hogyan lehet visszaállítani tárolt adatok az archívumban, ahol nem? Tehát, ha a cache nem kaphatják vissza mentéseket, nem igaz?

 11. Köszi srácok, tényleg segített tiszteletben téged.

 12. Adrian - mondta

  @MCD: Csak a bootolható CD lehetővé teszi a csomagtartó és a hozzáférést a archívumból, ha a Windows nem akar kezdeni ... ha éget a helyreállító-lemez, és törölje a cache, akkor mit ad visszaállítás?

 13. ok ms, mint kértem már nincs hely GB-os merevlemez, mint egy kemény 15 160
  Azt mondta, hogy ez, de nem voltam benne biztos

 14. @Andrew: Ez az ingyenes szoftver és egyéb szoftverek a mi teszt szinte 2 hónap.
  Ha volt egy jó szoftver sem bemutatni.
  Igaz, hogy nem volt túl sok lehetőség, de ez feltétlenül szükséges, hogy védjük adatainkat.
  Tapasztalatból mondhatom hát levéltár is romlik az idő múlásával, ha tartani őket a meghajtó, amely a napi tevékenységet.
  Természetesen a szabad szoftver Paragon nem hasonlítható Acronis True Image vagy kereskedelmi megoldás a Paragon, de nagy azok számára, akik a gyors mentést.
  A piacon számos megoldás ilyen, akár ingyenes vagy nyílt forráskódú, de nagyon kevesen kínálnak lehetőséget Bootable Mentési adathordozó, és hidd el, ez nem olyan dolog, hogy lehet elhanyagolni.
  Talán meg kellene mondani, hogy "igen jó szoftver között szoftver ingyenes".
  Javítsa ki a megfigyelés, akkor is várt ránk.

 15. Cég Paragon akarta a szoftver, hogy a felhasználók képesek az adatok védelme.
  Ez a helyes megoldás, és azt hiszem, hogy megközelíti a Paragon fogja követni más cégek.
  Jó lenne látni egy ingyenes Windows, amely csak az alapvető dolgokat.
  Kinek van szüksége: MSN Messenger, a Windows Media Player, az Outlook Express, stb?
  Várja a Microsoft a mi hozzászólások szakaszt
  !
  Hé Billy, szeretnék egy Windows-Lite INGYEN!
  Azt hiszem, az őrült?

 16. Adrian - mondta

  @Cristi-admin: Nem ... igazad van, hogy jó lenne, ha minden szamár törvényjavaslat mocskos gazdag és biztos vagyok benne, hogy van pénz a 50 hogyan él, már szép és józan ész az lenne, hogy felajánl egy ingyenes és ablakok a keserű ! Bármit strofoaca jaxorii kalózok, és nem alszik, és a pénz is kerülne windowsu minden ember kap meg ingyen!

 17. viorelpicu - mondta

  @Fanibu: Köszönöm Fanibu,
  Megpróbálom, amit adott nekem többet dolgozni Acronis True Image experiment.Eu 10 és nagyon elégedett el.Sper menni azzal, amit írt, akkor azt akarom, de továbbra is tanácstalan, miért nem ment, amit adtam Paragon 2 az e-mailben köszönjük uri.Oricum bine.Salut hallás.

 18. george_1951 - mondta

  Stmaţi Uram,
  SeaMonkey készült 1.Un oldalon látható az interneten (nem Apache)?
  Ha ezt megtette?
  2. Azt akartam, hogy egy oldal "egy kis HTML és CSS", de nem kapta meg az Apache telepítését. Én XAMPP telepítve a számítógépre. Légy az oka? Ha telepítettem XAMPP Apache csomag? Használhatok Apache XAMPP? Köszönöm szépen, és előre a válaszokat. Sok tekintetben és minden consieraţia mindent csinálsz.

  George_1951

 19. @george_1951: A honlap nem érhető el anélkül, hogy a webszerver.
  XAMPP kívül tartalmazza apache php, mysql, phpMyAdmin, FileZilla FTP szerver, mail szerver higany.
  Nincs értelme, hogy telepíteni az Apache, ha telepítve van XAMPP.

 20. kosty - mondta

  Telepítettem windows lam 7 és MIAD számos hibát a program telepítése finom, de MIAD hibák Backup itt kezdődik és a felvásárlások nem mondom, hogy én már nem az ablakok, ahol nustiu

 21. Adrian - mondta

  @kosty: Ez a szoftver a Windows 7, plusz windows 7 nem kész windows nem fejeződött be, a végleges változat a tesztelésben, és indul csak augusztusban!

 22. Ghita - mondta

  hogy egy jó program ingyenes sant sant kezdő, de elégedett. üdvözlet tanárok. jó oktatás sokat tanultam ettől VIDEOTUTORIAL.RO.

 23. Barbuceanu - mondta

  Ha a hívás "GET szabad soros" soft zár
  Hol tévedek?

 24. george_1951 - mondta

  Mr. Cristi,
  Sorry for my tudatlanság, de megértem, nagyon világosan. Ismétlés kérdés 1: Nem SeaMonkey készült látható az interneten?
  Ha ezt megtette?
  És van egy kérdésem:
  2. Telepítettem Internet Explorer 8, és nem tudtam megnyitni Mozilla vagy az Opera. Eltávolítottam IE8 és mi is újra a Mozilla és az Opera. Mi az oka? Hogyan készítsünk 3 tudja használni az összes motor?
  Köszönöm,
  George_1951

 25. alexxx - mondta

  George hogy érted? nincs munka, ha szeretné csinálni php fusion oldalt, vagy wordpress, és e107 nem szar, hogy szar .. 3 "motorok" Hát nem tetted windowsu újra jól, és nem az első frissítést aztán 8 azaz vagy hogy egy tiszta registry-RegCure javasoljuk, hogy használja (megtalálja a dc)

 26. @george_1951: Ahhoz, hogy látható az interneten, szüksége van egy kiszolgálóra, ha szeretné közzétenni a honlapján van szükség a szerveren: Apache, lighttpd, nginx.
  Ha üzenetet meg kell, hogy van egy szerver fájlszerver ftp:Filezilla, proftp.
  Összefoglalva, telepítenie kell egy webszerver, választhat Apache vagy egy csomag, amely apache (XAMPP vagy WAMP) továbbá PHP, MySQL és phpMyAdmin.
  Ha telepítette XAMPP kell menned, ha nem működik, hogy azt jelenti, hogy blokkolja a tűzfal, tűzfal gyakran nem tetszik szervereket.

 27. alex - mondta

  feltétlenül szükséges, és nagyon hasznos ezen az oldalon ... Sajnálom, hogy én nemrég tanultam az ezen az oldalon ... gratulálok, és a munkahelyek számának növekedése továbbra is!

 28. Andrew - mondta

  Beck-eddig csak az XP, de most feltettem mintaképe a Vista és a Win 7. Ez jó k nem tart sokáig, hogy mondjam ... a Acronis amelyekre engedélyt kell kérnie őket. Egyébként azt akarom mondani, hogy sikerült, hogy a bot bootolható környezet ... így előfordulhat, hogy a probléma Acronis.

 29. george_1951 - mondta

  Köszönöm, Mr. Cristi!
  Ha a tűzfal blokkolja nekem (valószínűleg), ahogy mondod, mit kell tennie a tűzfal, hogy hagyjon békén, ne takarja el úgy, hogy a webhely látható az interneten?
  2. Lehet, hogy van (ingyenes) cím típusa "www. (A név). Ro"?
  Hogyan kell csinálni?
  merci

 30. viorelpicu - mondta

  @viorelpicuKöszönöm a segítséget, ment, amit kaptam, de még mindig nem vagyok világos, miért lehet adni egy sor 2 jó nekem sem? Úgy tűnik, halom Paragon (vicc). És egy dolog, és kérem, ne bánja: Te azt jelenti, hogy egy srác, akinek a neve nem jut eszembe most egy bemutató, hogy én nem is gondoltam bement comentariu.Vad tudod munkát, és nem szeretném, hogy a kapcsolatot, és particular.Nu tudják, hogyan kell ezt csinálni, várják a tippet tine.Cu megbecsülését.

 31. viorelpicu - mondta

  Szerettem volna ezt az üzenetet, hogy elérje FANIBU de látom a mine.Ce köze, dilettantizmus rendkívül elterjedt a Read domeniile.Deci pt.Fanibu

 32. wolfwarine - mondta

  hello! ... Találtam a helyszínen, vagy talán nem volt elég óvatos, a bemutató a slipstreaming folyamatot nevezzük az integráció, vagy inkább egy bootolható CD XP sp sp 2 3 a készlet .. Egyébként tényleg erősek segített sok ilyen útmutatók, és itt én is magam .. köszönöm!

 33. miha39 - mondta

  Én is ragadtam ... amit valaha láttam itt .... Azt akarom, hogy csőr-up ... de attól tartok, hogy nem jól
  Nem tudom nézni útmutatók, hogy nincs hang driver .... valamit mondani ... lehet, hogy a stressz ... Töröltem minden irodai 2007 vírust találtak ... nem lehet telepíteni, hogy egy hiba winword.exe ... amikor a modzila HAP ... egy idő után a kép a képernyőn nagy ..... Azt hiszem, minden tönkrement ... Azt akartam, hogy a mintaképe a gyakorlatokat, de nem voltam az ascukt lépéseket .... és szeretnék telepíteni a Windows .. de még mindig Nem lehet olvasni a tutorial .... mit tehetek jelzi tennem ...... akarok rezolz gyorsan ... mert én vagyok engedéllyel, és a számítógépes ...... köszönjük a türelmét velem ........

 34. Adrian - mondta

  @miha39: Sajnos a helyzet orvoslásához szükséges lépéseket bonyolult és sok, és sok "baj", akkor, minden, amit tennie, hogy egyszerűen újra a Windows! Egy másik alkalommal legyen óvatos! Ha nem tudja telepíteni a Windows, van tutorial arról, hogy írjon ki, hogy hogyan lehet a Windows Search, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató (de ha nem hangzik értem ... Nem tudom, mit tegyek ... és újra az audio-illesztőprogram)

 35. miha39 - mondta

  multumesc.am próbálja meg telepíteni audio meghajtó

 36. danutzz - mondta

  Helló Cristi és szeretnék csinálni egy videotutorial, hogyan a Counter Strike szerver Mit gondolsz?
  adj választ e-mailben, vagy az én id danutz_bgd

 37. Norel - mondta

  Hi guys, van egy kérdése, telepítettem, és volt, hogy egy beckup a rendszert, és végül kaptam eroare.Scria olyan, belső hiba a meleg tartalék. Hibaforrás, merevlemez vezetője. hibakód, ox1200e. Azt lehet mondani, hogy mi ez, hol tévedtem, azt hiszem, soha nem sújtotta az ilyen ceva.VA ANTICIPAT.FELICITARI megköszönni MUNKA, hogy az arcod.

 38. Adrian - mondta

  @Norel: Úgy néz ki, hogy van néhány probléma hardu! lásd, hogy van elég hely, ahol szeretné, hogy biztonsági másolatot készít, és biztosítja, hogy az összes futó folyamatokat Acronis egy másik dolog ... Nem is tudom, mit mondjak talán valaki más segít konkrétabb!

 39. Tiberiu - mondta

  Hello! Tettem beckup a Paragon, de ha azt akarom, hogy ön a többit mondom, hogy indítsa újra, majd tovább, de lesz vele újraindítás után. Ez a baj?

 40. Adrian - mondta

  @Tiberiu: Lehet, hogy le van tiltva a Paragon szolgáltatásait kell kezdeni startup!

 41. Tiberiu - mondta

  Miért kell tennem, hogy őket indításkor?

 42. Adrian - mondta

  @Tiberiu: Először is tudnod kell, ha már rokkant induláskor vagy sem ... ha igen ... használ összkomfortos módszert, ha fel ... tudod, mit és hogyan csinálta! Vannak rejtvények! Ugyanazt a szoftvert, hogy az összes, hogy a szoftver ... hogy "bot" back ...

 43. Tiberiu - mondta

  Már elindult a nimik startup.nu hogy bármi, amit balra telepedett

 44. dumitr32 - mondta

  Paragon jó, hogy ingyenes, de van egy hátránya, nem lehet hát mappák ...

 45. bordan31 - mondta

  a probléma helyreállítása?
  Kaptam vírusok és Problémám kezdő és su nem teszi rosszabb

 46. mario27 - mondta

  alutare, van egy kérdésem Paragon Drive Backup Pro 9 után csináltam egy hát helyreállítási partíció, és létrehozta a média és égett a CD-t, hogy mit kell tennem, ha szeretném formázni a partíciót, és Boot from hogy Recovery lemezt, akkor ki kell választani a megjelenő menüben én adathordozók telepíteni OS k, és ha azt el kell hagyni a mentés PC, amely indul a helyreállítási adathordozó? köszönöm

 47. Adrian - mondta

  Ez a helyreállítási CD adathordozó csak akkor használja, ha a Windows nem indul (nem jut a Windows-felület), ha eltávolítják back-up nem sokat lehet csinálni, hogy a CD fellendülés, csak segít Önnek, hogy egy back-up, hogy van egy partíciót lehet visszaállítani, és végül is, hogy a vissza vele, miért nem logikus gondolkodásra, boot helyreállító CD-ugye? rendben van, és mit ad, ha törölte visszaállítása biztonsági mentést a pc??, mint Ön képes lesz arra, hogy hozzon létre egy back-up, és nincs más dolog!

 48. Gratulálunk a munka minunata.Meritati tiszteletben kell tartani, és azok, akik nem értékelik fogalmad sincs calculatoarelor.Eu világ, az egyik tisztelni és értékelni nagyon mult.Nu saját tudás, de voltam olyan helyzetekben, amikor segítettem mások, én nem "szereti, nincs munka egyáltalán nem feltétlen l` én oferit.Si figyelembe vesszük, hogy a hazai 7 év, függetlenül attól, hogy a szakmai színvonal, ahol suntem.Va kívánok, Isten és Szűz Mária ad erőt, hogy folytassa ezt a nagy munkát, faceti.Va üdvözlet Észak-Spanyolországban.

 49. Adrian - mondta

  Nycko: Gratulálunk erre a munkára minunata.Meritati tiszteletben kell tartani, és azok, akik nem értékelik fogalmad sincs calculatoarelor.Eu világ, az egyik tisztelni és értékelni nagyon mult.Nu saját tudás, de voltam olyan helyzetekben, ahol másokon segíteni, és nem az én "szereti, nincs munka egyáltalán nem feltétlen l` én oferit.Si figyelembe vesszük, hogy a 7 év otthon, függetlenül attól, hogy a szakmai színvonal, ahol suntem.Va kívánok, Isten és az anya Isten adjon erőt, hogy folytassa ezt a nagy munkát, faceti.Va üdvözlet Észak-Spanyolországban.

  Köszönöm a kedves szavakat, és jó tudni, hogy az ilyen kívánsága, hogy menjünk tovább, és folytassa a munkát. Szeretettel várunk magad másoknak, és mondd el nekik, hogy Romániában is van valami jó, ahonnan tanulni, hogy miért, és ez még nem minden olyan fekete!

 50. Minden jól és frumose visszaállítja rendszer biztonsági partíciós, hogy igen. De azt hittem én sitemului káposzta, és nem működik, és megpróbáltam a CD-t, megtettem, kapok egy fekete képernyő, és már nem történik. Írtam 2 alkalommal mintaképe a Nero. Mi sok lehetőség Normál mód
  Csökkentett módban
  Alacsony grafika safe mode ...
  Floppy első
  MBR merevlemez ....
  Final .... merevlemezen
  Normál módban kapok egy fekete képernyő.
  Egyszer használt Norton Ghost, amikor Fat 32 nagyon jó volt, és úgy néz ki, de nem akarjuk, hogy a lemez és egy SD kártya.

 51. Van egy hatalmas kérés: Én hát az ac partíciót nyerni akarok a visszaállítási partíciót, és indítsa újra megkérdezi, akar csinálni, és úgy tűnik, hogy helyreállítása és nekem az egész bokor "

 52. Ez működött, miután minden. A "safe mode". Kösz a tutorial. egyszer a "Ghost" DOS alatt.

 53. Nekem van beiktatott mintaképe, és amikor kellett használni nem vissza semmit, de semmit. Talán azért, mert nem volt kompatibilis az összetevője a számítógép, vagy mi? Én nem így gondolom, és azt használja, hogy igaza van. Egyébként én eltávolította azt, és telepítette a jobb megnevezett egy-egy EASEUS Todo Backup. Bementem, és ez sokkal jobb, több, de még sok más lehetőséget. Meg kell, hogy a bemutató is, és körülbelül EASEUS Todo Backup.

 54. Sok leírást rendben, de néhány állítások adatvesztés USB stick indítható operációs rendszer nem tartja az állam, amelyben bizonyos pálca garantált 5 év az élet, és nem volt gond velük?

 55. Caraga - mondta

  Úgy működik, nagyon bine.In 6 min. systému vissza hozzám. "Köszönöm.

 56. Haralambos - mondta

  Ha ezt a biztonsági partíciós C, és egy idő után szeretné visszaállítani, akkor vissza mindent partíciót C? Csináltam egy biztonsági partíciós C, megmentettem a D, de amikor vissza akarja állítani, hogy én is csak egy lehetőség, ahol restore-drive helyi D-.More, hogy láttam a bemutató, hogy a választott DISK G helyreállítására. Miért? Különben is, köszönöm a fáradozását és Kellemes Ünnepeket!

  • Adrian - mondta

   Haralambos: Ha ezt a biztonsági partíciós C, és egy idő után szeretné visszaállítani, akkor vissza mindent partíciót C? Csináltam egy biztonsági partíciós C, megmentettem a D, de amikor vissza akarja állítani, hogy én is csak egy lehetőség, ahol restore-drive helyi D-.More, hogy láttam a bemutató, hogy a választott DISK G helyreállítására. Miért? Különben is, köszönöm a fáradozását és Kellemes Ünnepeket!

   Kérjük, ne keress, ha a bemutató, de alaposabban és nem hátra. Először kérdezd meg magadtól, ha biztonsági másolatot készít, akkor megkérdezi, hogy hol szeretné visszaállítani!

 57. nekem még nem jött nélkül marad mail !!!!!!!!

 58. nykos - mondta

  Nem hiszem, hogy a biztonsági programok a megoldás, ha nem tudod, hogy az operációs rendszer, és nem mindenféle kísérlet kedvéért, hogy akkor megérdemlik, hogy sérült operációs rendszer fájlokat, hogy valóban szükség van, hogy nem tud és a CD-t, hogy a Windows lehet cserélni, biztonsági mentések, illetve nem örökké, és még az operációs rendszer, amely nem az eredeti, hogy nem több, mint 1 másfél évben hiba nélkül (pl. Én a Windows és a Windows az eredeti sokba)
  Egyébként köszönöm srácok
  Minden tisztelet a munkát egy magam sokat tanultam az Ön oktató

 59. Salut.Am Nemrég felfedezett az oldalon, és örülök, hogy megtalálja a választ a konkrét kérdésekre calculator.Problema az, hogy kezdő, és nem igazán értem, amit mondasz ott.
  Például: Érdekel elérése back-up rendszer operare.Am láttam néhány megoldást egyes programok, de szeretném tudni, hogy meg tudom csinálni, és hát a lehetőséget a Windows? Volna back-up csak néhány fájlt, vagy vegye Mindent a C (Windows az illesztőprogramok telepítéséhez, és programok Programs Files (közművek, vírusirtó), a beállítások, és nem a helyszínen backup.Backup csinálni egy másik partícióra, vagy jobb csinálni, és egy külső merevlemez vagy dvd.Si a nagy dilemma, emellett az is azt mondtam, hogy ez hogyan visszaállítani? Ha van egy tartalék tettem egy másik partícióra, és megy Wind.cum csinálni? csak hát, és tedd a (hogyan?) vissza a C, és készen áll, csak sist.de működő minden a miénk volt a C (programok, víruskereső beállítások)? Vagy kéne venni, és CD Windows újratelepítése, stb? Itt a dilemma? Ha hát, és tedd vissza, és én a C hely, mint volt, nem lenne ok.Dar hogyan kell csinálni, hogy én nem találtam bemutató arról, hogyan inapoi.M fel mentést érdekelt különösen egy készült a Windows.
  Abban a reményben, hogy akkor válaszolni egy kérdést, köszönöm előre, és sajnálom, ha nem értem néhány dolgot, de ez a kezdet ... :)

  • Adrian - mondta

   LPS: Salut.Am Nemrég felfedezett az oldalon, és örülök, hogy megtalálja a választ a konkrét kérdésekre calculator.Problema az, hogy kezdő, és nem igazán értem, amit mondasz ott.
   Például: Érdekel elérése back-up rendszer operare.Am láttam néhány megoldást egyes programok, de szeretném tudni, hogy meg tudom csinálni, és hát a lehetőséget a Windows? Volna back-up csak néhány fájlt, vagy vegye Mindent a C (Windows az illesztőprogramok telepítéséhez, és programok Programs Files (közművek, vírusirtó), a beállítások, és nem a helyszínen backup.Backup csinálni egy másik partícióra, vagy jobb csinálni, és egy külső merevlemez vagy dvd.Si a nagy dilemma, emellett az is azt mondtam, hogy ez hogyan visszaállítani? Ha van egy tartalék tettem egy másik partícióra, és megy Wind.cum csinálni? csak hát, és tedd a (hogyan?) vissza a C, és készen áll, csak sist.de működő minden a miénk volt a C (programok, víruskereső beállítások)? Vagy kéne venni, és CD A Windows reinstalezsamd vele? Itt a dilemma? Ha hát, és tedd vissza, és én a C hely, mint volt, nem lenne ok.Dar hogyan kell csinálni, hogy én nem találtam leírást, hogyan kell Chicken inapoi.M mentést érdekelt különösen egy készült a Windows.
   Abban a reményben, hogy akkor válaszolni egy kérdést, köszönöm előre, és sajnálom, ha nem értem néhány dolgot, de ez a kezdet ... :)

   Nem javasoljuk a Windows biztonsági rendszer, ez nagyon gyenge minőségű, és nem jó semmire, ez az én véleményem. Még egy szabad szoftver, mint a Paragon, a jobb biztonsági szoftver biztonsági telepítve van a Windows.

   Azt ajánlom nézni EZ bemutató (kattintson erre a szó)

   • Adrian: Nem javasoljuk a Windows biztonsági rendszer, ez nagyon gyenge minőségű, és nem jó semmire, ez az én véleményem. Még egy szabad szoftver, mint a Paragon, a jobb biztonsági szoftver mentés Windowsul.Iti javasoljuk, hogy nézd meg EZ bemutató (kattintson erre a szó) (Idéz me)

    Köszönöm a válaszát, és várják, hogy jöjjön parere.Nu hogy a bemutató prompt.Am néztem pár zile.E f jó, de arról beszél, a Rendszer-visszaállítás és Acronis, és semmilyen biztonsági másolatot a Windows. Láttam, hogy kész egy kollégája a tiéd, Adrian Burlugeanu (akkor ugyanaz a személy :)) egy jó bemutató a Rendszer-visszaállítás f videóval példát az intézkedést tegyen, hogy hagyjuk a facem.Am észrevételeit, és ott kötődik szigorúan a témáról, akkor megtalálja a választ kapcsolatos probléma van ezzel syst.rstore.
    Közeledik az oldalt a Paragon, ott volt a kapcsolat a szabad szoftver, várom érdeklődéssel és bemutató az ígéreteit mentés a Windows, mert úgy tűnik, egy praktikus megoldás azok számára, akik nem szeretnék venni egy dedikált backup szoftvert.
    Mint mondtam, a nagy CHST nem értem, és azt hiszem, nem vagyok egyedül (mármint a tudatlan), kapcsolatban van a Biztonsági mentések vett ului.Merge mentés, így egyszerűen a partíció D, és tegye vissza a C? Mi ez a csizma? Szükségünk van egy CD-t, DVD-t, mi tesz egy Bacup a prtitia D vissza a C? Ha van egy program, mint például Acronis vagy Paragon, a amelyek a biztonsági mentés D és vezess a Windows nem vezetett engem, és minden, amit C-ben, az alapértelmezett és backup program, hogy telepítettem az egészet C? és akkor hogyan hozzáférhetőbbé visszaállítani mentés ? Talán csináltam egy igazi fazék ezeket a kérdéseket, hogy jöjjön valma.Scuze.De miért mondják, hogy tökéletes lenne fontos a kívülállók számára, hogy látni és megmagyarázni ezeket a lépéseket több helyreállítani a jelentését és illusztrált képek Minden pas.Ups, azt hiszem mult.In essek ötlet, hogy én még nem bosszús rossz :) köszönöm nevében magam, és mások, akik részesülnek a tanácsot.
    PS-Készíts egy szuper munkát!

    • Adrian - mondta

     LPSKöszönöm a választ, és a parere.Nu várják, hogy jöjjön, hogy a bemutató prompt.Am néztem pár zile.E f jó, de arról beszél, a Rendszer-visszaállítás és Acronis, és nincs tartalék a Windows . végzett Láttam egy kollégája a tiéd, Adrian Burlugeanu (akkor ugyanaz a személy :)) egy jó bemutató a Rendszer-visszaállítás f videóval példát az intézkedést tegyen meg, hogy hagyja facem.Am szoros kapcsolatban észrevételeket, és a témáról, akkor megtalálja a választ kapcsolatos probléma van ezzel syst.rstore.
     Közeledik az oldalt a Paragon, ott volt a kapcsolat a szabad szoftver, várom érdeklődéssel és bemutató az ígéreteit mentés a Windows, mert úgy tűnik, egy praktikus megoldás azok számára, akik nem szeretnék venni egy dedikált backup szoftvert.
     Mint mondtam, a nagy CHST nem érted, és nem vagyok egyedül (mármint a tudatlan), kapcsolatban van a helyreállítása mentések vett ului.Merge mentés, így egyszerűen a partíció D, és tegye vissza a C? Mi az, hogy rendszerindító? szükségünk van egy CD-t, DVD-t, akkor nem tud egy prtitia D vissza Bacup C? Ha van egy program, pl Acronis vagy Paragon, a amelyek a biztonsági mentés D és megyek a Windows, és nem veszem mindazt, amit már a C, az alapértelmezett és backup program, hogy telepítettem az egészet C? És akkor hogyan lehet visszaállítani megfizethető biztonsági ? Talán nagyon is valóságos fazék ezekre a kérdésekre, hogy jön, így valma.Scuze.De mondani, hogy tökéletes lenne és fontos a kívülállók számára, hogy ezeket a lépéseket, hogy visszaállítsa jobban megmagyarázni a jelentését és illusztrált képek Minden pas.Ups, azt hiszem mult.In essek gondolat, hogy én még nem bosszantott rossz, köszönöm, a magam és mások, akik részesülnek a tanácsot.
     PS-Készíts egy szuper munkát!

     Mi vagyunk az ugyanaz a személy

     Paragon szabad csak most nem volt óvatos! Vagy talán nem tud angolul, és nem tudja, hogy azolo. Beszél angolul, meg kell tanulni, ha szeretné használni a PC-re, nagyon kevés szoftver román.
     Ha szeretné, hogy töltse le az ingyenes változat Paragon click ITT

     Merge vett mentés, így csak a partíció D, és tegye vissza a C?

     A: Nem, ez nem működik ilyen egyszerűen átvette tabletták és a C, helyreállítása és az összes folyamatot végzi a biztonsági szoftver után Wizard (lépések) előtted. Ha vissza kívánja állítani, hogy mutassa meg nekik az utat, hogy a biztonsági mentés szoftver mentési, visszaállítási hát, hol fog tenni a munkát.

     Mi ez a csizma?

     V: A rövid ideig, mielőtt jön a Windows (amikor írta, hogy megjelenik a képernyőn fekete alapon fehér háttér) a számítógép és a keresési ferifica tudni, hogy milyen partíció boot, ami azt jelenti, hogy a hozzáférés, amely az operációs rendszer be .

     Egy bootolható CD Magyarán, egy CD-t, amely képes autolansa / AutoExec nincs szükség az operációs rendszer, amely elérhető, vagy olvasni, akkor hívd a cd független, önálló A használat során nincs szükség az operációs rendszer.

     Szükségünk van egy CD-t, DVD-t, akkor nem tud egy prtitia D vissza Bacup a C?

     A: Nem feltétlenül ... kell CD vagy DVD (az adott CD-k túl kicsi a tartalék), hogy képes, hogy őt vissza meg, ha az operációs rendszer van túl kevés hely, és a mentés nem szedhetik írsz szép hely a DVD-n.

     Ha van egy program, pl Acronis vagy Paragon, amelyek a biztonsági mentés D és én vezetem a Windows, és nem veszem mindazt, amit már a C, az alapértelmezett és mentési program, amit telepíteni az egészet C?

     R: Igen, de a biztonsági szoftver, a legtöbb lehetővé teszi, hogy a helyreállító CD, hogy boot meghajtó (amit fentebb amit bootolható CD), és a Windows nem indul el, meg CD A fellendülés a meghajtóba, és a számítógép látja a partíciókat, nézet mappák és keresse meg a biztonsági mentéssel visszaállíthatja őket, CD szoftverrel rajta, hogy elfoglalja a Biztonsági másolat vagy visszaállítás varázsló.

 60. Huh, írtam néhány kérdést, de úgy látom, hogy nem lett elküldve.
  És bár ez elvitt írni ...
  Megpróbáljuk írni újra

 61. Köszönöm, hogy az angol raspunsuri.Cu elfogadható, de nem ad a honlapon, hogy adott el szabad download.Mai jó mintaképe ingyenesen letölthető a Google vezet engem közvetlenül.
  Megpróbálom összefoglalni, amit mondott, hogy ha jól értem:
  1.acest Recovery CD tartalmazza a szoftvert, hogy back-up, vagy csak néhány dolog, hogy ő kell futtatni, és hogy biztonsági helyreállítás?
  2.acest helyreállító CD elég azt mondani, hogy vissza tudja állítani hát abban az esetben is halt ul.Dar a Windows, ha én nem? Nem bootolható CD-t, nincs windows ... Hogyan visszaállítása hát a partíció D? láttam, hogy Acronis lehetősége van Startup Recovery Manager ajuta.Are és Paragon?
  3.am látta, hogy célszerű lenne, ha mentés mentett DVD másolni a partíciót, majd ad neki, hogy visszaállítsa propriuzis.Sau Megvan rosszul? Ha igen, hogyan lehet másolni valamit a dvd, ha nincs ablak?
  4.se tehet a helyreállítási DVD, ahonnan indul, és hogy van tartalék szeretnénk visszaállítani? 'S jó megoldás?
  Összehasonlítva az első néhány alkalommal, amikor néztem konzultáció a back-up készült lumina.multumesc újra és várni a válaszokat.
  Minden a legjobb.

 62. Miért nem megjegyzés jelenik írtam ezt?!

 63. Adrian - mondta

  LPS: Köszönöm, hogy az angol raspunsuri.Cu elfogadható, de nem ad a honlapon, hogy adott el szabad download.Mai jó mintaképe ingyenesen letölthető a Google vezet engem közvetlenül.
  Megpróbálom összefoglalni, amit mondott, hogy ha jól értem:
  1.acest Recovery CD tartalmazza a szoftvert, hogy back-up, vagy csak néhány dolog, hogy ő kell futtatni, és hogy biztonsági helyreállítás?
  2.acest helyreállító CD elég azt mondani, hogy vissza tudja állítani hát abban az esetben is halt ul.Dar a Windows, ha én nem? Nem bootolható CD-t, nincs windows ... Hogyan visszaállítása hát a partíció D? láttam, hogy Acronis lehetősége van Startup Recovery Manager ajuta.Are és Paragon?
  3.am látta, hogy célszerű lenne, ha mentés mentett DVD másolni a partíciót, majd ad neki, hogy visszaállítsa propriuzis.Sau Megvan rosszul? Ha igen, hogyan lehet másolni valamit a dvd, ha nincs ablak?
  4.se tehet a helyreállítási DVD, ahonnan indul, és hogy van tartalék szeretnénk visszaállítani? 'S jó megoldás?
  Összehasonlítva az első néhány alkalommal, amikor néztem konzultáció a back-up készült lumina.multumesc újra és várni a válaszokat.
  Minden a legjobb.

  1.acest Recovery CD tartalmazza a szoftvert, hogy back-up, vagy csak néhány dolog, hogy ő kell futtatni, és hogy biztonsági helyreállítás?

  V: Igen tartalmaz mindent, amire szüksége van, ami back-up, vagy visszaállítása adja anélkül, hogy az operációs rendszer.

  2.acest helyreállító CD elég azt mondani, hogy vissza tudja állítani hát abban az esetben is halt ul.Dar a Windows, ha én nem? Nem bootolható CD-t, nincs windows ... Hogyan visszaállítása hát a partíció D? láttam, hogy Acronis lehetősége van Startup Recovery Manager ajuta.Are és Paragon?

  A: Paragon nincs startup manager, hogy a behajtás még szabad, akkor elég sok szabad nem?

  3.am látta, hogy célszerű lenne, ha mentés mentett DVD másolni a partíciót, majd ad neki, hogy visszaállítsa propriuzis.Sau Megvan rosszul? Ha igen, hogyan lehet másolni valamit a dvd, ha nincs ablak?

  A: Nem lehet másolni egy CD-t anélkül, hogy egy operációs rendszer, nem lenne valamilyen módon, de nem hiszem, hogy érted, hogy sokat beszélni ... jól jönne egy bottal bootolható linux csomagtartó botot Élő mód, hogy a DVD-t a meghajtóba, és másolja ... Tud tartani egy tartalék partíciót, ahol akar, akár DVD-n vagy a számítógépen egy partíció vagy egy USB stick. Ez nem igazán ajánlott, hogy azokat a DVD-k (mentések), mert DVD-érzékeny, és lehet sérült idővel, akkor semmiből, és már nem lehet visszaállítani, mi van rá, ebben az esetben nem ajánlott tegye vissza a DVD-n, de ha tartani őket a boríték vagy gondozása speciális esetekben már nem kell aggódnia.

  4.se tehet a helyreállítási DVD, ahonnan indul, és hogy van tartalék szeretnénk visszaállítani? 'S jó megoldás?

  A: Igen, meg lehet csinálni, és hamarosan lesz egy bemutató, hogy mégis, ha elolvassa a megjegyzéseket konzultáció a Acronis True Image, a felhasználó példázza a comment hogyan rakja az azonos DVD és biztonsági mentési és helyreállítási lemezkép ...

 64. Köszönöm szépen, sőt, hogy kezd némi fényt ...
  Lenne-2 3 unpicut kicsit homályos dolgokat, és merem kitenni őket:
  1.am látható Paragon amelyek 2 módon lehet létrehozni a Recovery CD: A helyreállítási adathordozók és szabványos imagine.iso amely létrehozta EL.CAR verzió a jobb? Mi a különbség közöttük? De Először is, mi a imagine.iso?
  2.cd 's helyreállítási CD indítás után a számítógép, és lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférést elmentett egy másik partíción restaura.Dar ha mentett backup DVD Hogyan mi kap az első cd felépülés, boot után is És amikor helyreállítása és kérünk backupu helyét, ahogy adja el (főszerepben mentés egy másik lemezen?
  3.exista létrehozásának lehetőségét mentés azok a besurranó egy hiba után visszaállítja a rendszert, hogy használhatatlanná?
  Nagyon köszönöm a magam és mások, amelyek az információ nagyon hasznos.
  Szeretném, ha minden jól.

 65. 2 Offf.E az idő, amikor azt írja meg a véleményét apare.Trebuia, hogy nem adott neki egy példányt, vagy tettem a backup :))
  Megpróbálom átírni holnap.

 66. Helló,
  Jelenlegi verzió Paragon Backup & Recovery 10. Minden szabad. A bemutató nem pontosan, de sokat segített. Azt hiszem, van extra elemekkel.
  Írtam CD Paragon alapértelmezett, úgy döntöttünk, a minimális írási sebességet. Botar tökéletesen működik, miután a CD.
  tartalék teszi elég gyorsan.
  Számomra erste f jó program, főleg, hogy ez, és ingyenes.
  Köszönöm videotutoriale. Nézd meg őket nagyon, de csak a tökéletes kis használat.
  Lia.

 67. Úgy tűnik számomra, a következő hibát, amikor egy biztonsági másolatot a C meghajtón .... belső hiba közben hotbackup .. forrás merevlemez menedzser .. mi lehet??

 68. nézni, legalább egy hónappal a bemutató, de főleg, hogy meg észrevételeit, abban a reményben, hogy a javaslatot, hogy a intimpina eroareape Tibi rá, mert én adtam magamnak ugyanaz a hiba mint ea.Asa mint celorcare tudják, hogyan SEPO jogorvoslatot; BELSŐ EROR HOTBACKUP SOURCE a nehéz LEMEZKEZELŐ, kérjük, tegye itt a megoldás az Ön számára, ha tudsz segíteni Cristi leírja, vagy mail.Multumesc előre is a segítséget.

 69. ADILOIU - mondta

  Nekem van egy nagy probléma, kérem, segítsen, ha tud. A 3 hónapja vettem egy előtelepített Windows operációs leptop akik nem adott nekem win.7 CD és követte a lépéseket, hogy telepítse a Windows telepítés után állt ok nyerni. egyetlen meghajtót, és abból, amit hallottam, és a néhány ember, aki azt állította, hogy a tudás az IT. ez jó, hogy a partíció 2 win ..... egy idő után. lesz kemény és úgy döntöttem, hogy azt a kezében egy "szakember", abban a reményben, hogy a győzelem. jobban fog működni, és én, és ha kapok munkát partitie.Inainte tett beckup puha ablakok órákig tartott 18 volt a Recovery CD, beckup vedd fel a külső HDD, akkor minden nevetett, és megpróbálta beckup meglepetés, de a helyreállítási CD nem működik, nem olvassa el ... . végül hogy egy ezer kalóz Windows. hogy nem tudott semmit Acronis kipróbált és nem tett nimic.INTREBARE: Én csak nem lehet visszaállítani az eredeti 7 WINDOUSWL 64bit. Hogy van az, te vagy az 32bit.PIRATAT? A mondás úgy BECKUP nyerni. De EREDETI CD hasznosítás. ha tud segítsen nekem, mint valami felülmúlja az elején most tanulok, és nagyon örülök, hogy én adtam neked sokat tanultam tőled.

 70. prigoana70 - mondta

  Üdvözlöm. Már telepítette ezt a programot. Minden szép és jó, amíg nem próbáltam, hogy hát adott fájlokat a partíció. Nem lehet. Van egy 12 Gb képeket és családi örökség, hogy meg akarom tartani őket külön. Azt mondom, tragele DVD. A lelövik, de azt hiszem, hogy lehet, és így a biztonsági mentés ... Egyébként, én nagyra értékelem, amit csinálsz itt. Srácok rock!

 71. ronad2010 - mondta

  Érvénytelen Free Download

 72. akkor ismét a legjobb segítség, sok ember. bravooooooooooooooooo. Tiszteletteljesen

 73. Boo Boo - mondta

  Én vagyok a 64BIT

 74. győztes - mondta

  Van egy nagyon jó érzés, hogy mit csinál, és hogyan tudod magyarázni, de van egy kérdés, hogy én nem találtam meg a választ (talán nem találta ott nem lenne), a biztonsági mentés SD-kártyára, micro SD .... stb különböző telefonok, GPS, stb ..... Én is nagyon hasznos választ tőled.

  köszönöm

 75. costel123 - mondta


  Ez az eszköz lehet, hogy biztonsági másolatot az összes telepített program vagy az operációs rendszer csak?

  • AdrianGudus - mondta

   costel123:

   Ez az eszköz lehet, hogy biztonsági másolatot az összes telepített program vagy az operációs rendszer csak?

   A válasz a kérdésre, mivel lehet egyszerű és logikus. Ha a szoftver telepítésekor? Operációs rendszer, ugye? Nos, ha nem hát az operációs rendszer és a szoftver is telepítve van nem normális, hogy a biztonsági mentés lesz kész és a telepített alkalmazások?

 76. Úgy égett kemény Acronis hagytak utáni 2 3 reinstaluri csak, hogy a hibák jelennek meg, hogy egy új biztonsági másodpercben, akkor a hiba nem használható nagy 6 8 óra egy laptop minden w7 Acronis újra több mint 1 1,5-év.

  Még azután is, csinál egy biztonsági mentés, Acronis ad hiba nem volt mentés, ami puha és dicsérte a pénzért!

  Hogyan használjuk a biztonsági szoftver, ami a gyors mentést az Acronis 20 30-min? Esaeus CICA teszi a 1 óra windosul ugyanaz.? Mások gyors? segítség

 77. Az alábbi mondatban a leírás hiányzik egy betű szó: fel, mi van írva: Az első

  A pillanat, amikor a Windows nem akarja elindítani a fedélzeten csomagtartó és helyreállítása nagyon egyszerű rendszer, helyezze be a CD / DVD-n vagy USB stick, és állítsuk be a BIOS boot az eszköz bootolható, akkor két Key parancsokat: Biztonsági mentés és visszaállítás, és persze megállás parancsok vagy indítsa újra a számítógépet.

Trackbacks

 1. [...] Backup szoftver, amely már egy tutorial videotutorial.ro (meg lehet nézni itt: https://www.videotutorial.ro/?p=1248) A maga ingyenes verzió, hogy így van, kínál, akár az ingyenes verzió május 4 [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.