A Panasonic HDC-SD20, az a kamera, amellyel eddig dolgoztam, visszavonul - a kulisszák mögött

Szia barátok, ma bemutatja videokamera, hogy én dolgoztam eddig, ez a Panasonic HDC-SD20 a klasszikus kamera ma, de abban az időben ez volt megjelent az anyagot valahol a középső szegmensében kamerák jó HD kamerák ritkaság, most egy szabványos még kamerák 200 lej.
Sokan azt kérdezték tőlünk, hogy miről filmeztünk. Most már látni tudja a kamerát, amellyel eddig "forgattunk", és összehasonlíthatja a múltban készített filmeket ezzel a forgatással is.
Még most is Panasonic HDC-SD20 rögzíthet elég jól jó fényt, jó fényviszonyok, amikor azt mondom, értem a nap, kívül-belül ragyogó fény egy szobában néhány normál izzók nem működik túl jól, a színek fakók és a háttérzaj (kép) elviselhetetlenné válik.
Az audio oldalról nagyon jól néz ki, Zoom Mic módban képes rögzíteni 5.1 és sztereót (a hang "követi" az optikai zoomot), sajnos a kamera nem rendelkezik dugóval a jobb mikrofonok csatlakoztatásához, és be kell korlátoznia magát felkínálja a fényképezőgépet, vagy használjon külső hangrögzítőt, majd szinkronizálja a hangfelvételt a videóval a videó szerkesztő programok segítségével (pazarolja az időt).
A PreRec funkció, amely szuper érdekesnek találtam, noha nem sokat használtam, az PreRec, néhány másodperces puffert készít, amikor megnyomja a PreRec gombot, a kamera néhány másodperccel előre rögzíti, és vár ránk, függetlenül attól, hogy mennyi is. meg kell nyomni a Rec gombot, mondtam többet az "oktatóprogramban".
Ez a szoba nagyon régi, egy-2 3 éve Én nem ajánlom vásárolni ezt a kamerát, ha úgy találja, szuper olcsó, erősebbek alternatíva a piacon, a fejlett technológia jelentősen-2 3 években, különösen a feldolgozó és codec-ek.
Mostantól lőni kizárólag DSLRs, van egy sokkal jobb minőségű kép codec használt Nikon és szeretem (H264, B-keretek), annak ellenére, YouTube megemésztik őket gyorsabban. AVCHD (. MTS) veszem örökké mászni valamit a YouTube-on, a videó codec, amely a Nikon D5100 dolgok, mint a zsírozott.
Én nem ajánlom DSLR video családi, jobb, ha a videó kamera, DSLR-k bosszantó bizonyos körülmények között, nincs autofókusz, nem jó a videó stabilizáció, az akkumulátor nem túl hosszú, korlátozó 20- 30 perc a fájlt, és mások, hogy én már nem emlékszem. Még mindig inkább DSLR a forgatás, mert szükségem van a kép minősége a Full Frame érzékelő vagy az APC-C is, felbontás, célok és kiváló. Meg kell említenem, hogy én csak lőni egy állványt, és csak ritkán kell állítani a fókuszt.
Körülbelül DSLR hogy én használt ez a film lesz szó egy későbbi tutorial.
Ez nem egy oktató, sem a felülvizsgálat áttekinti a berendezés dolgoztam.
Kérjük, alaposan fontolja meg a minőségét, a videó és a megjegyzések rovatban írja meg véleményét.
Forgatták a Nikon objektív D5100 18-55mm @ 35mm, külső mikrofon, természetes fény

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Figyelem!
    Azt mondom, hogy ez nem egy oktató, vagy felül a termék, ez csak egy bemutató videót lőttem Camara néhány oktató, a felvételeket, hogy szükség volt.
    Nem ajánlom ezt a kamerát senkinek, nem azért, mert gyenge, hanem mert jobb alternatíva a piacon, ne felejtsd el, hogy a technológia gyorsan fejlődik, és az oktatóanyagban bemutatott kamera elavultnak tekinthető, különösen a tömörítésről, ahol egy első generációs AVCHD-t használnak 17 Mbps maximális bitsűrűséggel, ami elég kevés az 1080-hoz 60i vagy 24p esetén.
    Nem DSLR nem jó megoldás az otthoni videó, mivel a hangsúly nagyrészt kézzel stabilizálja a lencse nem működik jól a video-20 30 perces limit egy klip, akkumulátor vérszegény video, stb.
    DSLR video nagy penru, de csak bizonyos körülmények között, nekem tökéletes.

  • Kérem aki segít valami információval! Van egy régi M2V alaplapom és szeretnék még ramot rakni... 512 mb volt rendesen és tettem bele még 1gb-ot.Többet tudok hozzátenni, hogy vegyek-e vagy sem. KÖSZ!

  • nyku: Ram ... Én norma

    nyku:
    Amit nekem segíteni néhány információt, kérjük! Van egy alaplap M2V régi, és ő azt akarja, hogy ram ... Én rendesen 512 mb és tettem 1gb.mai is hozzá, hogy szeretné tudni, hogy vásárolni, vagy nem. Ms!

    Igen, adhat akár 8GB Ram 2 MHz frekvenciasávban DDR800 a Maxim., Ha azt szeretné, néhány linket, ahol lehet kapni memóriát, akkor érheti el a következő honlapokon:
    http://www.pcgarage.ro/memorii/filtre/general-tip-ddr2/general-frecventa-800/
    http://www.emag.ro/memorii/filter/tip-memorie-v136,ddr2-ig1095/frecventa-mhz--v2759,800-ig1555/last/f1f7

  • hello... Már egy ideje megvan a Sony CX130 videokamerám és nagyon elégedett vagyok vele
    mi a véleményetek erről a modellről?... köszönöm

  • galaktika:
    helló .... Én CX130 Sony kamera egy ideje, és nagyon elégedett vele, mit gondol ez a modell? .... köszönöm

    VALY:
    A szobák a JVC, mit gondol. GZ-MG Nekem van egy szép buna.Vreau 135 és véleményt
    ha ez jó vagy nu.Va köszönöm.

    Mindenkinek van, hogy válasszon egy szobát, vagy kamera, semmi sem fogja mondani, hogy vásárolni Panasonic HC-V700 vagy HC-X900, minden, amit meg akarnak vásárolni.
    Ha úgy gondolja, hogy ezek a kamerák jó rendben van, ha nem, akkor keresd információt róluk.
    Én már nem lehet tudni, hogyan teljesít az egyes kamera, lehetetlen, hogy tesztelje őket, általában jó, hogy megy a termékekre, amelyek már bizonyították tulajdonságait. Sajnos még mindig választhat az a költségvetés, és elvezet minket csak gyengébb hazai termékek.

  • Cristi, akkor kérjük, hogy Sami a bemutató, hogyan kell hozzá egy filmet, és sal subistrarea mentheti film tett sal feltöltheti subistrarea például blog, honlap

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.