A Panasonic HDC-SD20, az a kamera, amellyel eddig dolgoztam, visszavonul - a kulisszák mögött

Szia barátok, ma bemutatja videokamera, hogy én dolgoztam eddig, ez a Panasonic HDC-SD20 a klasszikus kamera ma, de abban az időben ez volt megjelent az anyagot valahol a középső szegmensében kamerák jó HD kamerák ritkaság, most egy szabványos még kamerák 200 lej.
Sokan azt kérdezték tőlünk, hogy miről filmeztünk. Most már látni tudja a kamerát, amellyel eddig "forgattunk", és összehasonlíthatja a múltban készített filmeket ezzel a forgatással is.
Még most is Panasonic HDC-SD20 rögzíthet elég jól jó fényt, jó fényviszonyok, amikor azt mondom, értem a nap, kívül-belül ragyogó fény egy szobában néhány normál izzók nem működik túl jól, a színek fakók és a háttérzaj (kép) elviselhetetlenné válik.
Az audio oldalról nagyon jól néz ki, Zoom Mic módban képes rögzíteni 5.1 és sztereót (a hang "követi" az optikai zoomot), sajnos a kamera nem rendelkezik dugóval a jobb mikrofonok csatlakoztatásához, és be kell korlátoznia magát felkínálja a fényképezőgépet, vagy használjon külső hangrögzítőt, majd szinkronizálja a hangfelvételt a videóval a videó szerkesztő programok segítségével (pazarolja az időt).
A PreRec funkció, amely szuper érdekesnek találtam, noha nem sokat használtam, az PreRec, néhány másodperces puffert készít, amikor megnyomja a PreRec gombot, a kamera néhány másodperccel előre rögzíti, és vár ránk, függetlenül attól, hogy mennyi is. meg kell nyomni a Rec gombot, mondtam többet az "oktatóprogramban".
Ez a szoba nagyon régi, egy-2 3 éve Én nem ajánlom vásárolni ezt a kamerát, ha úgy találja, szuper olcsó, erősebbek alternatíva a piacon, a fejlett technológia jelentősen-2 3 években, különösen a feldolgozó és codec-ek.
Mostantól lőni kizárólag DSLRs, van egy sokkal jobb minőségű kép codec használt Nikon és szeretem (H264, B-keretek), annak ellenére, YouTube megemésztik őket gyorsabban. AVCHD (. MTS) veszem örökké mászni valamit a YouTube-on, a videó codec, amely a Nikon D5100 dolgok, mint a zsírozott.
Én nem ajánlom DSLR video családi, jobb, ha a videó kamera, DSLR-k bosszantó bizonyos körülmények között, nincs autofókusz, nem jó a videó stabilizáció, az akkumulátor nem túl hosszú, korlátozó 20- 30 perc a fájlt, és mások, hogy én már nem emlékszem. Még mindig inkább DSLR a forgatás, mert szükségem van a kép minősége a Full Frame érzékelő vagy az APC-C is, felbontás, célok és kiváló. Meg kell említenem, hogy én csak lőni egy állványt, és csak ritkán kell állítani a fókuszt.
Körülbelül DSLR hogy én használt ez a film lesz szó egy későbbi tutorial.
Ez nem egy oktató, sem a felülvizsgálat áttekinti a berendezés dolgoztam.
Kérjük, alaposan fontolja meg a minőségét, a videó és a megjegyzések rovatban írja meg véleményét.
Forgatták a Nikon objektív D5100 18-55mm @ 35mm, külső mikrofon, természetes fény

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Figyelem!
  Azt mondom, hogy ez nem egy oktató, vagy felül a termék, ez csak egy bemutató videót lőttem Camara néhány oktató, a felvételeket, hogy szükség volt.
  Én nem ajánlom ezt a fényképezőgépet, hogy bárki, nem a rossz, hanem azért, mert jobban alternatíva a piacon, nem keresett, mint a technológia gyorsan fejlődik, és a termet, bemutattam, hogy a bemutató tekinthető elavult, különösen a ahol a tömörítést használják az első generációs AVCHD és 17 Mbps maximális bitráta egy kicsit a 1080 60 vagy 24p.
  Nem DSLR nem jó megoldás az otthoni videó, mivel a hangsúly nagyrészt kézzel stabilizálja a lencse nem működik jól a video-20 30 perces limit egy klip, akkumulátor vérszegény video, stb.
  DSLR video nagy penru, de csak bizonyos körülmények között, nekem tökéletes.

 2. nyku - mondta

  Amit nekem segíteni néhány információt, kérjük! Van egy alaplap M2V régi, és ő azt akarja, hogy ram ... Én rendesen 512 mb és tettem 1gb.mai is hozzá, hogy szeretné tudni, hogy vásárolni, vagy nem. Ms!

 3. Ha ez lenne, ha csak 1.5, vagy hogy hány van, ügyeljen arra, hogy olyan gyakori, hogy találtam magam, hogy 2 DDR RAM .. 800 / 667 / 533, és lásd az írás 8 gb maximum .. Ismétlem, ha fórumon a neten. http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/#specifications várja a választ, ha a fent említett.

 4. névtelen - mondta

  nyku: Ram ... Én norma

  nyku:
  Amit nekem segíteni néhány információt, kérjük! Van egy alaplap M2V régi, és ő azt akarja, hogy ram ... Én rendesen 512 mb és tettem 1gb.mai is hozzá, hogy szeretné tudni, hogy vásárolni, vagy nem. Ms!

  Igen, adhat akár 8GB Ram 2 MHz frekvenciasávban DDR800 a Maxim., Ha azt szeretné, néhány linket, ahol lehet kapni memóriát, akkor érheti el a következő honlapokon:
  http://www.pcgarage.ro/memorii/filtre/general-tip-ddr2/general-frecventa-800/
  http://www.emag.ro/memorii/filter/tip-memorie-v136,ddr2-ig1095/frecventa-mhz–v2759,800-ig1555/last/f1f7

 5. Helló…. Egy ideje a Sony CX130 videokamerám van, és nagyon elégedett vagyok vele
  Mit gondol erről a modellről? köszönöm

 6. Nagy tutorial.

 7. György - mondta

  nem ki, mint az öregségi nyugdíj is, nem kap tölteni acumulatoru

 8. VALY - mondta

  A szobák a JVC, mit gondol. GZ-MG Nekem van egy szép buna.Vreau 135 és véleményt
  ha ez jó vagy nu.Va köszönöm.

 9. galaktika:
  helló .... Én CX130 Sony kamera egy ideje, és nagyon elégedett vele, mit gondol ez a modell? .... köszönöm

  VALY:
  A szobák a JVC, mit gondol. GZ-MG Nekem van egy szép buna.Vreau 135 és véleményt
  ha ez jó vagy nu.Va köszönöm.

  Mindenkinek van, hogy válasszon egy szobát, vagy kamera, semmi sem fogja mondani, hogy vásárolni Panasonic HC-V700 vagy HC-X900, minden, amit meg akarnak vásárolni.
  Ha úgy gondolja, hogy ezek a kamerák jó rendben van, ha nem, akkor keresd információt róluk.
  Én már nem lehet tudni, hogyan teljesít az egyes kamera, lehetetlen, hogy tesztelje őket, általában jó, hogy megy a termékekre, amelyek már bizonyították tulajdonságait. Sajnos még mindig választhat az a költségvetés, és elvezet minket csak gyengébb hazai termékek.

 10. Cristi, akkor kérjük, hogy Sami a bemutató, hogyan kell hozzá egy filmet, és sal subistrarea mentheti film tett sal feltöltheti subistrarea például blog, honlap

 11. Cristi Helló Nemrég kaptam egy Sony Handycam forgatás PJ200 szuper rendben van, de ha a felvétel a számítógép táska susogó hallható szörnyű háttérben egy beállítást, vagy kap a kártya nem kis gondolkodás osztályú pl használom ADATA Class 6 a 4GB

 12. csoda, hogy talán valami eltalált függetlenül háttér sziszeg kamera probléma
  köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.