Nikon D5100, áttekintése DSLR amely azt fogja lőni őt - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató videó azt mutatja be új digitális fényképezőgép forgatás múlva már útmutatók igénylő forgatás vagyunk körülbelül Nikon D5100, egy DSLR, hogy mi fog használni a továbbiakban.
Lehet, hogy miért nem lő egy DSLR kamerával? A válasz egyszerű, a képminőség, DSLR a hihetetlenül érzékeny érzékelők és rögzíthetünk egy sokkal jobb minőségű, mint a videokamerákat kép kiváló minőségű, és különböző célokat változhat a kép pontosan, amit akarnak forgatni. Meg tud egy filmszerű használatával lencsék nagy fényerejű deschirea, a téma fókuszban van, és a háttér homályos hatást lehetetlen beszerezni egy klasszikus fényképezőgép.
Eltekintve a fenti előnyök is vannak manuális beállítás, amit tehetünk egy DSLR, színprofilt a zársebesség, blende, ISO és számos egyéb beállításokat lehet változtatni kamerák, legalább nem azok alatt 1000-1500 euró. Fényérzékenység is hasznos DSLRs, lő éjszaka kizárólag megvilágítja az utcán, vagy a rendelkezésre álló hely, a obictive gyors (nagy rekesz, kis F-stop), így a kép természetesebb, fény nélkül továbbá, néha úgy néz ki, a mesterséges fények, hogy adja meg.
Az összes ezeket a tulajdonságokat, a DSLR nem alkalmas a forgatás házi, mint egy videokamera, hogy annak ellenére, hogy a kép még rosszabb, stabilizáló legjobb strand nagyobb fokális (nagy zoom), autofókusz hatékony (mivel a mélység nagy), az összes kamera klasszikus fényképezés során korlátozott, csak az akkumulátor vagy tárolókapacitás, míg a DSLRs határidő forgatás van 29 perc, ez a többletköltségek elkerülése érdekében a kamerák. Egyes digitális tükörreflexes korlátozott még 10-15 perc túlmelegedés miatt érzékelő klip.
Nikon D5100 egy DSLR rendkívüli, rögtön beleszerettem vele, jóllehet van néhány kisebb probléma, de ez nem túl komoly, pl expozíció videó kézi üzemmódban kell elvégezni, mielőtt a Live View, és a rekesz, ISO és a zársebesség nem lehet változtatni lövés közben, helyette expozíciókompenzáció módokat és az S persze akkor rögzíti az expozíciót bármikor az AE-L / AF-L.
Autofókusz közben a videó olyan bosszantó, de nem D5100 Nimai minden Nikon DSLRs gyakran kezdeni a legjobb kontraszt és a "Bush", míg a téma kívül marad a területen a hangsúly. Autofókusz DSLR video még mindig nem kellene, és nem hiszem, hogy valaha is lesz, különösen a gyors, objektív, ahol a hangsúly tartomány rendkívül kicsi. A Sony végre leghatékonyabban koncentrálni DSLR videotechnika SLT (single-lens áttetsző tükör) készülékeken A33, A55, A57, A65, A77 de még "Phase Detection Focus" az SLT Sony oldalak nem a helyes dolgot.
A bemutató bemutattam részletesen Nikon D5100 és célok (AF-S VR 18mm 55-55 és AF-S VR ED-200mm), ha érdekli a vásárlóerő DSLR ebben az időszakban én nagyon ajánlom ezt a készüléket. Videóhoz nem ajánl semmilyen DSLR mert nehezebb film a kézben, egyszerűen egy videó kamera és a végeredmény tetszik, míg a DSLR kapsz többnyire video fájlokat alany mező életlen. Én nagyon ajánlom ezt, ha ambíciói video DSLR video, és készen áll, hogy vegye manuális fókusz.
D5100 Nikon DSLR fényképezőgép, lencse VR 18 55-

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Sorin - mondta

  Én is szeretnék egy véleményt, kérjük, mondja meg, melyik a jobb, vagy D3200 D5100?

  • D3200 van 24mp és D5100 van 16mp, még a legjobb D5100 APC-C érzékelő a piacon, és ez segít több mint 24mp.
   Nem számít száma megapixel, de fénykép minőségét.
   Hogy kitaláljuk, hogyan kell a dolgokat tudja, hogy a legjobb fényképezőgép Nikon nevezetesen D4 amelyet most megjelent, már egy szenzor 16mp, miért?
   A dolog megapixel egy marketing stratégia, ha már elmúlt 8mp elég a legtöbb ember számára.
   Nikon D3200 nem állítom, hogy ez nem egy jó eszköz, sajnos ez is jobb, mint D5100 képminőséget. Azt szeretem a Nikon D3200 van faptil beállíthatja zár és az ISO még forgatás közben M módban
   Mivel az árak, azt irány a D5100 magasabb.

 2. agentutu - mondta

  Nikon tartsa D5100 január 2012, és mondhatom, nagyon elégedett vagyok vele készpénzzel ajánlom ezt a készüléket minden pénzt megér.

 3. Pal Alexander - mondta

  Tv hogyan ne veszítse fókusz forgatás részletesen, és nem olyan közel, hogy a forgatás exempu mert csavarok?

  • A TV-t? Ha úgy érted, a televízióban, ott rendezett tányér, ahol a vendégek marad, valamint szobáiba összpontosít vendégeit, szobák készenléti munka nagy fényerejű beállítva, hogy egy strand, ahol a hangsúly nagyvonalú, de elveszti backround- amely megadja a homályos hatást, hogy a film. Általában a televízió nem egy filmes pályája több, mint bármely digitális kép, precíz, éles, stb Stílus mozi dolgozó televíziós dokumentumfilm követi a művészeti vezetők, ahol nem csak a gyakorlatban.
   Emellett azokat a televíziós rendszerek nagyon precíz manuális fókuszálás, kövesse a fókuszt és a nagy monitorok, ahol beállíthatja a fix fókusz.

   • inkognitóban Mobi - mondta

    nagy monitor akkor van, és hogy D5100, ez elég ahhoz, hogy csatlakoztassa a fényképezőgépet a laptop USB-kábelen keresztül egy dedikált szoftver (több a piacon), és akkor LiveView közvetlenül a laptop és minden kezelőszerv (koncentrálni az egeret, állítsa az ISO , stb.)

    Ahelyett, költőpénz az eszközön followfocus jobban, hogy a laptop veled a munkát "mező monitor

 4. alimanflorin - mondta

  he he cristi egy srác beleszeret a cél fix 35 1.8 mm

 5. Cleave d3dx9_31.dll tutorial ??

 6. Bogdan C. - mondta

  Hogy a DLL hiba akkor jelentkezik, ha azt szeretné, hogy nyissa ki a játék?
  xxl:
  Cleave d3dx9_31.dll tutorial ??

  • Nicu - mondta

   x közvetlenül telepített újra, mint azt, és adjon erroarea hogy telepítése után szati ​​nem hozam

 7. Cristi Van egy probléma, kérjük, válaszoljon nekem és én: ha letölti a torrent a uTorrent cv ad nekem a kék képernyő után letölti kb ~ 4%. Minden alkalommal, amikor ezzel, próbáltam más torrenteket és teszi lafel. Bármilyen ötlet dc?
  Előre is köszönöm!

 8. ASUS - mondta

  Helló, Adrian vagy Cristi hogyan lehet választani magam Facebook ha küldök barátok kér játékok vagy meghívást játszani velük FB és tolja a játék elindításához JÁTÉK azt mondja, hogy "Kérem válassza ki a barát akarsz játszani!" És azt húrok ott akarok csak bizonyos barátok és barátkozni, mint ő nem tudja kiküszöbölni azokat, akik nem akarnak küldeni őket kéréseket? (Tudom, hogy nincs lába. A tuto)

 9. Sal, és én csak csinál egy piackutatást, hogy mit tudtam venni (a 90% DSLR videó) és arra a következtetésre jutottunk, hogy a Canon EOS 600D lenne a legjobb, amely a külső mikrofon bemenet penrtu. De az utóbbi időben láttam egy összehasonlítást YT, amely szerint még ez lenne a jó FUJIFILM XS1 hogy nem DSLR, de vannak bizonyos előnyei. A tanulmányi kiválasztása előtt Nikon, még nem keresztezte ezeket a márkákat? Tud d van egy tipp, különösen a Fuji XS1? Előre is köszönöm, és továbbra is fan!

 10. Sebastian Tiplea:
  Sal, és én csak csinál egy piackutatást, hogy mit tudtam venni (a 90% DSLR videó) és arra a következtetésre jutottunk, hogy a Canon EOS 600D lenne a legjobb, amely a külső mikrofon bemenet penrtu. De az utóbbi időben láttam egy összehasonlítást YT, amely szerint még ez lenne a jó FUJIFILM XS1 hogy nem DSLR, de vannak bizonyos előnyei. A tanulmányi kiválasztása előtt Nikon, még nem keresztezte ezeket a márkákat? Tud d van egy tipp, különösen a Fuji XS1? Előre is köszönöm, és továbbra is fan!

  Manapság, amikor a DSLRs szabály azt mondja ki, így: Nikon fényképezőgépek és a Canon videó, de én makacs, hogy egy Nikon videó csak azért, mert van egy érzékelő kiváló és egy video codec magasabb Canon használt 550D, 600D és 60D, mellesleg, ha azt szeretné, videót 60D tudjuk, hogy 600D csinálni ugyanazt a munkát olcsóbban és emelik te.
  Fujifilm XS1 kiváló hídeszközhöz de nem tud versenyezni a ecosistenele (test, objektívek, kiegészítők) által nyújtott Nikon és a Canon. Egy amatőr, aki azt akarja, hogy dolgozzon ki a szenvedély rendben Fujiflm azok számára, akik szeretnének többet, mint állóképek DSLR bázis marad.
  Ha valami igazán különleges származó Fijifilm kell megnézzük Fijifilm X100 egy igazi műalkotás és a legújabb technológiával, az irány, amely FUJIFILM néz ki, hogy követni fogja (prémium termékek megfizethető áron).

 11. sötét - mondta

  Ahelyett, hogy ennyi pénzt egy d'ezt jobban veszel egy digitális fényképezőgépet, és kiestél. (Mármint, ha nem megy a film esküvőkön vagy kép nem csinál valamit ..)

 12. sötét:
  Ahelyett, hogy ennyi pénzt egy d'ezt jobban veszel egy digitális fényképezőgépet, és kiestél. (Mármint, ha nem megy a film esküvőkön vagy kép nem csinál valamit ..)

  Persze, mindenki vásárol, amit akar.

 13. Costy - mondta

  Hi srácok, van egy probléma a Yahoo Messenger, így hirtelen ragadt Yahoo! Messenger ... Becsuktam és amikor megpróbáltam elindítani kapok egy hiba: a program hibás. És egy áttelepítési program képes megoldani ezt a ... Best I eltávolításkor, azt mondom, hogy eltávolításra uninstaler revo .. de amikor megpróbáltam újratelepíteni kaptam ugyanaz a hiba a telepítés során, telepítettünk egy régebbi verziót, és úgy ment nélkül probleme.Dar nem tud színt telepítse a legújabb verzióját (11.5) tud valaki segíteni? Kérjük sokat. :(

 14. Sebastian Tiplea - mondta

  Köszönöm. Megértem, hogy a Canon nem férnek 60D külső mikrofont ... Nem lehet tenni YT több videó demók készült Nikon ez? De nem csak forgatták a statikus (hasonló termék bemutatása), de a forgatás a szabadban mozgó elemeket, vagy mást kell előadások helyek, cégek, emberek ... olyan interjú, de a bemutató helyiségek, hogy az üzleti ... Nikon a milyen memória választott, hogy mennyi helyet és milyen típusú film csinál, MOV, AVI, ... Köszönöm

 15. nor24o - mondta

  te más oktató, mint ezek nem nagyon érdekes, és jönne valami új Android telefonok és már nem csak a videokamerák és valami pc

 16. Andrew - mondta

  Scuzti nekem, de azt akarom, hogy ön egy tipp:

  A múltban csinált Oktató PC Hardver most, hogy útmutatók és oktatóanyagok az Android, a Windows Mobile és oktatóanyagok a kamera vagy a videó. Azt hiszem, a moutoul, "úgy gondolja, hogy mindent tudnak a PC?" Nincs sok potriveste.v SAFTA lenne változás, hogy valami hasonló "azt hiszed, mindent tudsz (a szó, amely meghatározza, számítógép-tudomány vagy a technológia)?" .

 17. cox112 - mondta

  Hibakód: sec_error_reused_issuer_and_serial
  Segítsen nekem ezzel foglalkozni 4 napok ee? ajutama kérjük erősít ez

 18. Arazvan - mondta

  Van ez a fényképezőgép Nikon 5100 és azt akarjuk, hogy több oktató
  A kézi utasításokat úgy tűnik, elég tisztességes kevéssé ismert

  köszönöm

 19. gabi - mondta

  További útmutatók Nikon D5100 esik jól néhány kezdőknek, mint mi. Köszönöm szépen!

  Arazvan:
  Van ez a fényképezőgép Nikon 5100 és azt akarjuk, hogy több oktató
  A kézi utasításokat úgy tűnik, elég tisztességes kevéssé ismert

  köszönöm

 20. Andrey - mondta

  Hello. Azt akarom, hogy az én d5100 egy film. Hogyan kell viselkedni, ha gépet gép környezeteket aktívabbak, mint ül egy rack fix fókusz és az állandó fényerő. Ha esetleg csinálni egy bemutató forgatás a fényképezőgép különböző körülmények között. Számos példa van a youtube-on. de néhány túlságosan jó, néhány proaste.Pe Érdekelne a véleményed. Egyértelmű Nem várom jó eredményeket autofókusz. Várjuk válaszát.

 21. ARAZVAN - mondta

  Kérjük, hogy a Cleave képstabilizátor Nikon 5100

 22. Bogdan - mondta

  Salut!
  Szeretnék egy DSLR költségvetése incepator.As tudni, hogy melyik alkalmasabb d3100 nikon és kanonok 500d.Il'll használni absztrakt képek ... Néhány portrék és ritka videók,
  Hajlok arra, hogy menjen a d ... 3100.

 23. Alex Badicului - mondta

  Sorin:

  d5100 jobb, mint a Nikon fotózás d90 eltekintve videó mód?

  • D90 egy illetékes képérzékelő D5100 de sokkal magasabb.
   D90 a praktikusabb ellenőrzések, alumínium házban, motor autofókuszos objektívvel régi sajnos régebbi D5100 és a technológiai fejlődés Hattricknek.

 24. Marian - mondta

  Köszönöm a bemutató, ma kaptam egy Nikon D5100 származó Emag (lezárt) nagyon elégedett vele, de még mindig van egy probléma a töltő, én is csatlakoztatható a vibráló fényben fordul meg, hogy a probléma?

  • Tehát tölteni az akkumulátort Nikon DSLR oldalak, míg terhelés villogni kezd, és a töltés után leáll villódzó.
   A mester, egészséges, jó gép!
   Azt javasoljuk, három gólt, 35mm 1.8G, 55mm 1.8G és 85mm 1.8G. Ezek a legmelegebb célokat a kamera, világos, bokeh, és elég kedvező, különösen 35 helyszínen, hogy hány Azt javasoljuk, hogy először őt, ez a legolcsóbb közülük.

 25. Marian - mondta

  Hála Cristian, most már minden rendben van, kell néhány tanácsot a legjobb célokat bízom benned, láttam a bemutató a többször fej farok, mielőtt megvásárolja a készüléket, és sok mindent megtanultam, kezdve így ettől 0, még egyszer köszönöm, kívánok jó egészséget.

 26. Marian - mondta

  Köszöntöm tekintetében Cristi nem lőni a Nikon D5100, mit kell tennem?

 27. Marian - mondta

  Köszöntöm tekintetében Cristi nem lőni d5100, tudsz segíteni?

 28. Tiberiu - mondta

  Azt mondta, beszélni célok, ha beszélni? Kerestem az oldalon, de találtunk.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.