Zene a Youtube-on a telefon kijelzőjén le, vagy háttér

Zene a Youtube-on a telefon kijelzőjén le, vagy háttér

YouTube zene telefonon a képernyő kikapcsolása

Mindannyian tudjuk, hogy a mai zenehallgatás a YouTube-on. Minden művész bemutatja az új dalokat Youtube, mert így könnyen válnak nyilvánossá, és ezen kívül, akkor ellenőrizze / erősítse népszerűsége.
Bár a YouTube-on összegyűjtött egy csomó alkatrész, ami ráadásul lehet megszervezni a listákat, akkor összegyűjti az összes kedvenc zeneszámát.
A probléma a zenehallgatás a YouTube-on, telefonon, hogy a készülék kijelzőjét kell állni, és az Android és iOS, amely felhasználja az akkumulátort gyorsított ütemben.
A probléma megoldásához megjelent egy csomó alkalmazás és Xposed modulok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy zenét hallgatni a YouTube-on screen off. Ezek az alkalmazások, azonban root vagy bor, sok reklám, némelyikük nagyon agresszív. Ettől eltekintve, ezek az alkalmazások bonyolítja a készülék és a csatorna az akkumulátort.

Hogyan hallgathatunk? - Zene a YouTube-ról a telefonra a képernyő kikapcsolt állapotában

Ez egyszerű!
Zenét hallgatni a youtube-on a képernyő le, azt használja a Firefox, séta, Android és iOS (iPhone, iPad, iPod). Nincs telefon tövénél, Xposed és én még nem telepített semmit kívül a Firefox.
Firefox ingyenes, és az App Store és a Play Áruházban.
Figyelem!
Ez a módszer fogyaszt adatforgalom előfizetők mobil adatforgalom, ha a telefon vagy tabletta. Ennek oka, hogy a Firefox nem veszi csak a hang, hanem video része.

Video bemutató - Zene a Youtube-ból telefonon, a képernyő kikapcsolt vagy a háttérben



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Telepítettem amazon app store és tegye PVSTAR + több az Amazon bolt, de úgy tűnt, a legtöbb ok. bár továbbra is fut, Comp értesítési bar. véleményem szerint jó, ha van, és amazon bolt és letöltés itt https://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android/ref=mas_sms_dl?appName=appstore simpu fel és töltse telu ad le és telepítse a linkre kell aktiválni csak az ismeretlen forrásból. Cristi-módszer, vagy ha nem bánod belépő zárja browsveru vagy a háttérben futó

  • Beta Firefox for Android (ami az összes Play Store) lehet állítani a zene az értesítési sáv. Különösen nyomja meg a pause gombot, majd csúsztassa törölje értesítést.

  • Cristi tegye tutorials wordpress és a kép, és szerepelt csúszkák (azaz slideshow) tudta, hogy maga a helyszínen előzetes évvel ezelőtt.
    Hogyan működik a csúszkák vagy sllideshow és hogyan kell hozzáadni állások WordPress.
    Tudom, hogy ez egy csúszka előtt slidshow itt a helyszínen mintegy 5,6 éve

  • Xposed van egy mód, akkor figyelj rá keretek és háttérzene közvetlenül a YouTube alkalmazás.

  • A Play Áruház alkalmazás ugyanazt csinálja ... de ingyen van, mivel nem használtam fel ... Szerintem tele van reklámokkal

    • Tudom, hogy a Play Áruházból eltávolítottak minden olyan alkalmazást, amely a youtube-ot a háttérben futtatja szándékosan vagy a goolle korlátozza. amit adtam, az rendben van, vagy valami. és ha azon kíváncsi, hogy miért vették ki őket, akkor egyszerű, hogy a Google nem akar pénzt veszíteni a hirdetésekből, mivel a háttérben futás nem jelenít meg hirdetéseket, vagy van egy aptoid áruház, amely sok alkalmazással rendelkezik. amelyeket a fejlesztők szándékosan ingyenesen bocsátanak promócióra. lehet, hogy Cristi készít egy bemutatót, mellyel a goole play mellett tárolhatunk alkalmazásokat, és amelyek jobbak.

  • Rájöttem, ez túl későn tutorial.Este Superr.Am kérdés .Hogyan tudok bejelentkezni NET kábelt egy tablettát? Köszönet előre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.