Mozgás beállítások, jelszavak, könyvjelzők Firefox a Chrome

Mozgás beállítások, jelszavak, könyvjelzők Firefox a Chrome
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan mozog az összes beállítást, a jelszavak és könyvjelzők Firefox böngésző, a Chrome böngésző.

Ha a kollégám volt egy bemutató Mi a legjobb böngésző - a Firefox vs Chrome vs Edge- Megmutatom ilyen lépés az összes „katórus” a Firefox-tól a Chrome-ig.

Bár Él kijött összességében a legjobb böngésző, a Google Chrome is sikert aratott a kiterjesztések arról, hogy a fejlesztők, és nagyra értékelik a felhasználók. Néhány gyakorlati kérdésekben kevésbé most csak a kiterjesztések és a böngésző.

Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató válaszul nevű felhasználó Adi azt mondja, a megjegyzések rovatban fent említett bemutató tenné váltás Chrome böngésző ha tudnád, hogyan kell mozogni az összes beállítást, jelszavak és könyvjelzők A Firefox böngésző Chrome.

Mozgó folyamat nagyon egyszerű, és nem igényel további szoftvert. Csak keresse fel a Chrome böngésző beállításait, majd megy Könyvjelzők és beállítások importálása vagy Könyvjelzők és beállítások importálása.

Bár úgy döntöttünk, hogy adatokat importálni a Firefox Chrome, ugyanazt az eljárást beállításokat importálni, a jelszavak és könyvjelzők minden böngésző Chrome.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Szia! Tudna-e készíteni egy oktatást arról, hogyan lehet létrehozni egyéni rejtett helyreállítási partíciókat, akárcsak laptopokon, előre telepítve a Windows-on? Tudod, hogy minden gyártó kicsit módosítja az operációs rendszert abban az értelemben, hogy hozzáad egy saját segédprogramot, a rendszertulajdonságokba beilleszti az eszközre vonatkozó információkat, megváltoztatja a hátteret, és ennyi. Jelenleg csak a Windows és az illesztőprogramok vannak telepítve a laptopomra, és szeretnék biztonsági másolatot készíteni a rendszerről abban az állapotban, ahogy van a jelenlegi háttérrel, a Lenovo programjaival és meghajtóival. - Most telepítettem stb., Érted. Találtam egy videót, amelyben bemutatják ezt a dolgot, vagy imádkozom, valami hasonlót: https://www.youtube.com/watch?v=Pv9taoybxOs. Kipróbáltam, mi van ott, többnyire csak azért működik, mert nem tartja meg a háttéromat (a kék képet is a Wndows-tól tettem), és ha azt mondjuk, hogy van Annyversary Update, és miután frissítéseket kaptam az alkotók frissítésére, a számítógép alaphelyzetbe állításához ez már nem működik, úgy értem, mint egy tiszta telepítés, nem veszi figyelembe azt a biztonsági mentést, amelyet a létrehozott helyreállítási partícióban rejtettem, és úgy konfiguráltam, videó. Ha tud egy másik megoldást egy rendszermentés létrehozásával, rejtett partícióra helyezve, pontosan úgy, ahogyan azt a laptop gyártók teszik, és ha megadom neki, hogy alaphelyzetbe állítsa a számítógépet vagy a rendszer helyreállítást, hogy visszatérjen az eredeti állapotába (mint amikor a partíció létrehozásakor volt), akkor az Hálás vagyok! Jó estét!

  • Köszönet mindenkinek a segítséget és ismertetők viselni!
    Köszönöm a gyorsaság!
    Tudom, hogy az információk böngészők közötti áthelyezése nem bonyolult, de úgy tűnik, hogy az egyszerű problémákat nehéz megoldani. Követtem a videó lépéseit, és NEM MEG dolgozik nekem. Igen ... nehéz elhinni ...... de egyszerűen nem számít a jelszavaknak, vagy a böngészési előzményeknek, illetve a beállításoknak / könyvjelzőknek. Szerintem NEM számít. Nem tudom, mi lehet a probléma, mert ez egy nagyon egyszerű dolog, talán néhány „furcsa” beállítást végeztem el a Firefoxon keresztül, bár nem igazán tettem oda az orromat.
    Tudja, hogy lehet a probléma?
    Hogyan kezeli ezt?

    Miért ragaszkodok hozzá? Nincs nagy teljesítményű számítógép, és a Firefox megöli ....!

  • A jelenlegi verzió a Chrome már nem lehet importálni közvetlenül Mozilla.
    Csak html fájlon keresztül lehetséges.
    Exportálhat azonban a Mozilla-ból a HTML-be és importálhat a Chrome-ba. A probléma az, hogy csak a könyvjelzőket mutatja függőlegesen az "Importált" könyvtárban.

    • Arra is lehetőség van. Mi használjuk a legújabb verzióját a Google Chrome, a bemutató csak 3 napon küldte. Győződjön meg róla, hogy a legújabb verzióját a Google Chrome. Menj a jobb felső menü gombra, majd A Chrome vagy A Chrome és az, hogy ha egy új frissítés áll rendelkezésre, vagy ha írsz, hogy a Google Chrome böngésző naprakész

      • Írjam meg ezt:
        Verzió 58.0.3029.110
        Google Chrome frissítik.
        Az "könyvjelzők és beállítások importálása" esetén csak IE vagy html fájl van könyvjelzőkkel.

        Mit eltérőek lehetnek: nem adtam, hogy a Chrome lesz az alapértelmezett böngésző. Kell ez?
        Szüksége van "teljes jogokkal"?

        • Nos importálni valamit Firefox, meg kell adnunk a Firefox telepíteni és beállítani az alapértelmezett böngésző. Logikus, nem? Ha telepített Firefox, mit és hogyan kell importálni Firefox, ha van telepítve a számítógépen?

          • Adrian
            Akkor félreértettem.
            Nyilván én Fiefox telepítve. Telepítettem a Chrome az alapértelmezett böngésző, de továbbra is a firefox.
            Azt hiszem, ezért nem "látom" a menüt, mint a videóban.
            Vagy nem?

  • Köszönöm a bemutató. És nekem ugyanaz a probléma, mint a további fent. Frissítve Chrome legújabb verzióját, az alapértelmezett beállítás brawser, és importálja könyvjelzők egy mappában lévő könyvjelző.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.